#coolchiffon Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #coolchiffon and here's what we found interesting.

Inside 5 Posts

Time between posts:
1299 hours
Average like
42.4
Average comment
2.8
Posts with video
0/5
Posts with photo
5/5

Hashtag Popularity

@hawwalicious Profile picture

@hawwalicious

Bawal Sejuk ❄️
_

Alhamdullilah setakat ini kami terima banyak positive feedback Bawal Sejuk.
_

Material Sejuk, Soft & Senang bentuk. Umpama bila anda rasa panas terus masuk mall yang sejuk. Ya ampun nyaman sungguh Hehe.
_

Now status Bawal Sejuk preorder sehingga ahad ini sahaja (Intro Price). Bermula Isnin, normal price 😊.
_

Jangan sampai instafamous pakai baru awak nak beli, mmg nangis tepi bucu lah jawapannya ☺
.
#bawallover #pencintabawal #bidang45 #bidang50 #bidang55 #highquality #coolchiffon #takpanas

Bawal Sejuk ❄️
_

Alhamdullilah setakat ini kami terima banyak positive feedback Bawal Sejuk. 
_

Material Sejuk, Soft & Senang bentuk. Umpama bila anda rasa panas terus masuk mall yang sejuk. Ya ampun nyaman sungguh Hehe. 
_

Now status Bawal Sejuk preorder sehingga ahad ini sahaja (Intro Price). Bermula Isnin, normal price 😊.
_

Jangan sampai instafamous pakai baru awak nak beli, mmg nangis tepi bucu lah jawapannya ☺
.
#bawallover #pencintabawal #bidang45 #bidang50 #bidang55 #highquality #coolchiffon #takpanas
19 0 26 January, 2018
@abulehahijab Profile picture

@abulehahijab

Feedback Bawal Sejuk 😍 Alhamdulillah, material bawal sejuk memang best dan superbbb 😂👍 Tak perlu diragukan lagi dengan kelembutan nya malah mampu membuat awning berdiri teguh gitew.
.
p/s : stok bawal sejuk dah sold out untuk semua colour dan bidang tau. Tapi kami open pre oder hingga ahad ni. Lekaihhh dm / ws admin 🤗
.
Pre oder ❓ just klik link di bio ❤
.
#feedbacksbawalsejuk #feedbackscustomer #bawalsejuklakukeras #bawalchiffon #coolchiffon #feedbacksabulehahijab

Feedback Bawal Sejuk 😍 Alhamdulillah, material bawal sejuk memang best dan superbbb 😂👍 Tak perlu diragukan lagi dengan kelembutan nya malah mampu membuat awning berdiri teguh gitew.
.
p/s : stok bawal sejuk dah sold out untuk semua colour dan bidang tau. Tapi kami open pre oder hingga ahad ni. Lekaihhh dm / ws admin 🤗
.
Pre oder ❓ just klik link di bio ❤
.
#feedbacksbawalsejuk #feedbackscustomer #bawalsejuklakukeras #bawalchiffon #coolchiffon #feedbacksabulehahijab
60 0 26 January, 2018
@abulehahijab Profile picture

@abulehahijab

Bawal Sejuk bakal menjadi tudung bawal kesukaan anda! Tak sabar nak release 23 Januari 2018 | Selasa 😘.
_

50 orang yang terawal akan dapat free gift special daripada kami ✨
.
#bawaltanpastarch #BawalMagicSejuk #bawalsejuk #bawalmudahbentuk #bawallabuh #bawalchiffonsejuk #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #sayajualbawal #bawalmurah #coolchiffon #abulehahlovers #abulehahijab

Bawal Sejuk bakal menjadi tudung bawal kesukaan anda! Tak sabar nak release 23 Januari 2018 | Selasa 😘.
_

50 orang yang terawal akan dapat free gift special daripada kami ✨
.
#bawaltanpastarch #BawalMagicSejuk #bawalsejuk #bawalmudahbentuk #bawallabuh #bawalchiffonsejuk #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #sayajualbawal #bawalmurah #coolchiffon #abulehahlovers #abulehahijab
76 10 20 January, 2018
@style_me_velvet Profile picture

@style_me_velvet

"Bloom wherever you are planted"
Springtime @style_me_velvet
Floral print chiffon, elegantly edged
DM for queries
Courier throughout S.A.
#cape #throwover #blue #coolchiffon #spring #style_me_velvet #couriernationwide

"Bloom wherever you are planted"
Springtime @style_me_velvet 
Floral print chiffon, elegantly edged 
DM for queries 
Courier throughout S.A. 
#cape  #throwover #blue #coolchiffon #spring #style_me_velvet #couriernationwide
39 1 20 August, 2017

Top #coolchiffon posts