#ctdk Instagram Photos & Videos

ctdk - 1.7m posts

    EMPAT FUNGSI KRIM WDTA 💓

1. Awet Muda: Tetiber je hilang kedutan tepi mata. Alih-alih tak ada dah double chin yang digeruni tu. Pipi lebih runcing dan menawan. Yang umur 50 nampak 25 tahun jauhh lebih muda.

2. Menganjalkan: Kalau dulu pipi melayut, kendur, menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox dan pakai susuk pulak. Tegang toink-toink.

3. Mencerahkan: Kulit wajah nampak lebih cerah tona demi tona. Bahan hebat macam gluthathione dan arbutin berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan tau, bukan muka je. So, tak lah kekok sangat muka putih tangan hitam nanti kann.

4. Menegangkan: Seluruh inci badan diteroka untuk hilangkan dan musnahkan kedutan. Memana sel yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru. Paling best, aset wanita makin mantappp!
.

DAN KELEBIHAN LAGI JUGAK KRIM WDTA BOLEH BAGI 😉

1. Mencerahkan (Glowing)
2. Menganjalkan
3. Menegangkan dan memantapkan tisu kendur
4. Awet muda (anti penuaan)
5. Menaikkan seri wajah
6. Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat
7. Masalah eyebag
8. Membantu menyekatakan kulit tona tidak sekata dan kusam
9. Mengurangkan kesan parut
10. Mengurangkan blackhead
11. Mengurangkan kulit berminyak
12. Menjaga kelembapan kulit
.

Ohsemm kan? 😊

Dan banyak lagi manfaat yang korang boleh dapat, sebab krim WDTA ini adalah krim multifunction jugak.

Haaa.. yang rasa wajah korang TAK ADA macam senarai di atas. Cecepat lah grab krim WDTA ni 😁
.

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau 
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar

    EMPAT FUNGSI KRIM WDTA 💓

    1. Awet Muda: Tetiber je hilang kedutan tepi mata. Alih-alih tak ada dah double chin yang digeruni tu. Pipi lebih runcing dan menawan. Yang umur 50 nampak 25 tahun jauhh lebih muda.

    2. Menganjalkan: Kalau dulu pipi melayut, kendur, menggeleber sana sini. Sekarang macam berbotox dan pakai susuk pulak. Tegang toink-toink.

    3. Mencerahkan: Kulit wajah nampak lebih cerah tona demi tona. Bahan hebat macam gluthathione dan arbutin berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan tau, bukan muka je. So, tak lah kekok sangat muka putih tangan hitam nanti kann.

    4. Menegangkan: Seluruh inci badan diteroka untuk hilangkan dan musnahkan kedutan. Memana sel yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru. Paling best, aset wanita makin mantappp!
    .

    DAN KELEBIHAN LAGI JUGAK KRIM WDTA BOLEH BAGI 😉

    1. Mencerahkan (Glowing)
    2. Menganjalkan
    3. Menegangkan dan memantapkan tisu kendur
    4. Awet muda (anti penuaan)
    5. Menaikkan seri wajah
    6. Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat
    7. Masalah eyebag
    8. Membantu menyekatakan kulit tona tidak sekata dan kusam
    9. Mengurangkan kesan parut
    10. Mengurangkan blackhead
    11. Mengurangkan kulit berminyak
    12. Menjaga kelembapan kulit
    .

    Ohsemm kan? 😊

    Dan banyak lagi manfaat yang korang boleh dapat, sebab krim WDTA ini adalah krim multifunction jugak.

    Haaa.. yang rasa wajah korang TAK ADA macam senarai di atas. Cecepat lah grab krim WDTA ni 😁
    .

    Boleh oder terus ke wasap lesha:
    📲 0109113162
    📲 0109113162
    📲 0109113162
    .

    Atau
    Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
    .

    #womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #positive #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #fizoomar #mawar

    0 0 59 minutes ago
    WDTA tu apa
WD pulak apa
Korang cakap apa ni?

WD = Women Desiree
WDTA= Women Desiree Triple Advance.
Dedua krim yang bioteknologi nano. Tapi WDTA dah upgred 😊
.

Apa beza dengan krim #WD lama?

Antara bezanya, effect anjal dia tu 3 KALI GANDA dari WD. Kesan toink-toink dia tu lebih wow 😱. Seketul pipi korang boleh naik tau.

Bagi yang rasa nak booster nak lebih wow, nak EXTRA gebus, gebas, anjal, tegang tu #WDTA pilihan bijak dan sesuai untuk korang sekarang.

Maklumlah nak cantik, tapi cari #Produk last minit. Makanya WDTA lah yang dicapai. SELAMAT, MUDAH, BERKESAN dan FORMULA PROF lagi.

HQ iesha bagi barang terbaik untuk pengguna. Formulasi produk bukan kami buat sendiri. Kita serah pada yang PAKAR.

So yang buat produk pon memang Prof yang pakar dalam bidang kimia yang berkelulusan dari Oxford London dan dah buat formula import export product kosmetik lebih 12tahun lamanya.

Tambahan WDTA dah 4tahun di pasaran tanpa sebarang masalah dengan pihak KKM dan sentiasa mendapat permintaan hangat dengan pelanggan. Repeat order tinggi, dan WDTA pun dah terbukti bantu selesaikan masalah ramai wanita. Termasuk korang yang baca ni nanti. Ehhh 😅

InsyaAllah WD dah best, #WDTA sekarang super duper bestlahhh.
.

Boleh oder terus ke wasap lesha:
📲 0109113162
📲 0109113162
📲 0109113162
.

Atau 
Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
.

#womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #mawar

    WDTA tu apa
    WD pulak apa
    Korang cakap apa ni?

    WD = Women Desiree
    WDTA= Women Desiree Triple Advance.
    Dedua krim yang bioteknologi nano. Tapi WDTA dah upgred 😊
    .

    Apa beza dengan krim #WD lama?

    Antara bezanya, effect anjal dia tu 3 KALI GANDA dari WD. Kesan toink-toink dia tu lebih wow 😱. Seketul pipi korang boleh naik tau.

    Bagi yang rasa nak booster nak lebih wow, nak EXTRA gebus, gebas, anjal, tegang tu #WDTA pilihan bijak dan sesuai untuk korang sekarang.

    Maklumlah nak cantik, tapi cari #Produk last minit. Makanya WDTA lah yang dicapai. SELAMAT, MUDAH, BERKESAN dan FORMULA PROF lagi.

    HQ iesha bagi barang terbaik untuk pengguna. Formulasi produk bukan kami buat sendiri. Kita serah pada yang PAKAR.

    So yang buat produk pon memang Prof yang pakar dalam bidang kimia yang berkelulusan dari Oxford London dan dah buat formula import export product kosmetik lebih 12tahun lamanya.

    Tambahan WDTA dah 4tahun di pasaran tanpa sebarang masalah dengan pihak KKM dan sentiasa mendapat permintaan hangat dengan pelanggan. Repeat order tinggi, dan WDTA pun dah terbukti bantu selesaikan masalah ramai wanita. Termasuk korang yang baca ni nanti. Ehhh 😅

    InsyaAllah WD dah best, #WDTA sekarang super duper bestlahhh.
    .

    Boleh oder terus ke wasap lesha:
    📲 0109113162
    📲 0109113162
    📲 0109113162
    .

    Atau
    Boleh folo IG 👉 @womendesiree_setiawan dan tekan link di bio
    .

    #womendesiree #calitcalitcantik #skincareroutine #skincaremalaysia #mudahcantik #aliffsyukriterlajaklaris #ctdk #missfazura #fattahamin #sihat #awetmuda #muzikallawaksuperstar #bazaarpaknil #goshop #astro #malaysia #ratucantik #datoserivida #jodoh #cinta #meletop #viral #janaincome #jutawan #rayasakan #rayacantik #mawar

    0 0 1 hour ago

Top #ctdk posts