#cubprix Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #cubprix and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
422.8
Average comment
5.4
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@tobakiofficial Profile picture

@tobakiofficial

<𝐓𝐎𝐁𝐀𝐊𝐈® 𝐅𝐑𝐎𝐍𝐓 𝐅𝐎𝐑𝐊>⁣⁣⁠⠀
RS150R⁠⠀
⁠⠀
✽Race-proven technology built⁠⠀
✽Comfortable Ride⁠⠀
✽Meets or Exceeds OEM Quality⁠⠀
⁣⁠⠀ #tobaki #kapcaimalaya #cubprix #motogp #kapcai#ex5 #wave125 #kfm #kriss #lc135 #srl110 #y100 #y110 #srl115 #y125z #future125 #srl115i #y125zr #y100 #y110 #wave100 #yamaharxz #ysuku #lc135 #y15zr #rs150r #lc150 #mxking150 #exciter150 #winner150 ⁠⠀

<𝐓𝐎𝐁𝐀𝐊𝐈® 𝐅𝐑𝐎𝐍𝐓 𝐅𝐎𝐑𝐊>⁣⁣⁠⠀
RS150R⁠⠀
⁠⠀
✽Race-proven technology built⁠⠀
✽Comfortable Ride⁠⠀
✽Meets or Exceeds OEM Quality⁠⠀
⁣⁠⠀ #tobaki #kapcaimalaya  #cubprix #motogp #kapcai ⁣#ex5 #wave125 #kfm #kriss #lc135 #srl110 #y100 #y110 #srl115 #y125z #future125 #srl115i #y125zr #y100 #y110 #wave100 #yamaharxz #ysuku #lc135 #y15zr #rs150r  #lc150 #mxking150 #exciter150 #winner150 ⁠⠀
83 1 14 September, 2019
@lajak.channel Profile picture

@lajak.channel

zaman lagenda dah habis ke??? @kaki.fly.malaya
#cubprix
#yamahalagenda

zaman lagenda dah habis ke??? @kaki.fly.malaya
#cubprix
#yamahalagenda
369 0 12 September, 2019
Next race kita gegar hometown @elly_idzlianizar16 💪🏻
#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto
1,197 6 12 September, 2019
Rinduuuuuuuuuuuuuu....
#Cubprix #myknockofftoys 
#dadasempitlagi
19 0 12 September, 2019
@petronasduriantunggal Profile picture

@petronasduriantunggal

Petronas Durian Tunggal

Terima kasih pada brother yang kacak menawan yang sudi beli SPRINTA F500 4T 1L daripada PETRONAS Durian Tunggal!! Brother ni dapat hadiah sampingan iaitu tools card tau!! Terbaik kan?!
.
Haaa..korang tunggu apa lagi tu?! Jom join SPRINTA BONANZA!! Masih belum terlambat untuk anda sertai PETRONAS SPRINTA BONANZA!!

Macam mana nak sertai?? Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih

Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306

Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi

Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih

Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!!

Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam

Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu

Muat naik resit pembelian

Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA

Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA.. jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok??

Jangan lupa follow @petronas_sprintamy untuk updates mengenai pemenang SPRINTA BONANZA!!

🛠 #SprintaBonanza
🛠 #PETRONASSyntium
🛠 #PETRONASSprinta
🛠 #PETRONASUrania
🛠 #PETRONASSprintaBonanza
🛠 #PETRONASLubricants #Lubricant
🛠 #PETRONASDurianTunggal
🛠 #DurianTunggal #Melaka #MY
🛠 #KadMesra #KedaiMesra
🛠 #MotoGP #GrandPrix
🛠 #Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR
🛠 #DuniaPermotoran #SukanPermotoran
🛠 #Kapcai #KapcaiMalaya
🛠 #FamiliaRiderGroup #CubPrix
🛠 #SukanDuaRoda #PeminatDuaRoda
🛠 #RideLife

Terima kasih pada brother yang kacak menawan yang sudi beli SPRINTA F500 4T 1L daripada PETRONAS Durian Tunggal!! Brother ni dapat hadiah sampingan iaitu tools card tau!! Terbaik kan?!
.
Haaa..korang tunggu apa lagi tu?! Jom join SPRINTA BONANZA!! Masih belum terlambat untuk anda sertai PETRONAS SPRINTA BONANZA!!
•
Macam mana nak sertai?? Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306
•
Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi
•
Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!!
•
Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam
•
Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu
•
Muat naik resit pembelian
•
Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA
•
Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA.. jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok??
•
Jangan lupa follow @petronas_sprintamy untuk updates mengenai pemenang SPRINTA BONANZA!!
•
🛠#SprintaBonanza
🛠#PETRONASSyntium
🛠#PETRONASSprinta
🛠#PETRONASUrania
🛠#PETRONASSprintaBonanza
🛠#PETRONASLubricants #Lubricant
🛠#PETRONASDurianTunggal
🛠#DurianTunggal #Melaka #MY
🛠#KadMesra #KedaiMesra
🛠#MotoGP #GrandPrix
🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR
🛠#DuniaPermotoran #SukanPermotoran
🛠#Kapcai #KapcaiMalaya
🛠#FamiliaRiderGroup #CubPrix
🛠#SukanDuaRoda #PeminatDuaRoda
🛠#RideLife
48 0 12 September, 2019
@sherryasmuni1 Profile picture

@sherryasmuni1

Reposted from @msiancubprix (@get_regrann) - [Suit Up with Me]
berapa racing gear yang pelumba wajib pakai sebelum masuk ke trek?

#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #alpinestars #motorsports - #regrann
Lama x mskkan cite ank bujang sorang ni.... Good luck Ayiq...

Reposted from @msiancubprix (@get_regrann) - [Suit Up with Me]
berapa racing gear yang pelumba wajib pakai sebelum masuk ke trek?

#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #alpinestars #motorsports - #regrann 
Lama x mskkan cite ank bujang sorang ni.... Good luck Ayiq...
32 0 11 September, 2019
@azfar_adam5 Profile picture

@azfar_adam5

DAH LAMA NK POST TAPI MALAS..
ALHAMDULILLAH SELESAI RACE TELUK INTAN🔥STARTING P14➡️P11😊..START KANGAR TARGET TOP 10/PODIUM..INSYAALLAH🤲..DOAKAN YANG BAIK²❤️
#racekattrack
#cubprixgenerasi
#cubprix
#cubprix2019
#bismillahfirst
#hondamotorcycles
#ad5

DAH LAMA NK POST TAPI MALAS..
ALHAMDULILLAH SELESAI RACE TELUK INTAN🔥STARTING P14➡️P11😊..START KANGAR TARGET TOP 10/PODIUM..INSYAALLAH🤲..DOAKAN YANG BAIK²❤️
#racekattrack 
#cubprixgenerasi 
#cubprix 
#cubprix2019 
#bismillahfirst 
#hondamotorcycles 
#ad5
118 6 11 September, 2019
@msiancubprix Profile picture

@msiancubprix

[Suit Up with Me]
berapa racing gear yang pelumba wajib pakai sebelum masuk ke trek?

#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #alpinestars #motorsports

[Suit Up with Me]
berapa racing gear yang pelumba wajib pakai sebelum masuk ke trek?

#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #alpinestars #motorsports
3,507 14 11 September, 2019
@msiancubprix Profile picture

@msiancubprix

[Borak Teknikal]
Apa ketuk-ketuk ni yang mekanik tgh buat?
Yang tahu tolong kongsi ilmu sikit.
#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #modified

[Borak Teknikal]
Apa ketuk-ketuk ni yang mekanik tgh buat? 
Yang tahu tolong kongsi ilmu sikit.
#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #modified
2,784 65 11 September, 2019
@tobakiofficial Profile picture

@tobakiofficial

<𝐓𝐎𝐁𝐀𝐊𝐈® 𝐅𝐑𝐎𝐍𝐓 𝐅𝐎𝐑𝐊>⁣⁣⁠
LC135⁠

✽Race-proven technology built⁠
✽Comfortable Ride⁠
✽Meets or Exceeds OEM Quality⁠
⁣⁠ #tobaki #kapcaimalaya #cubprix #motogp #kapcai#ex5 #wave125 #kfm #kriss #lc135 #srl110 #y100 #y110 #srl115 #y125z #future125 #srl115i #y125zr #y100 #y110 #wave100 #yamaharxz #ysuku #lc135 #y15zr #rs150r #lc150 #mxking150 #exciter150 #winner150

<𝐓𝐎𝐁𝐀𝐊𝐈® 𝐅𝐑𝐎𝐍𝐓 𝐅𝐎𝐑𝐊>⁣⁣⁠
LC135⁠
⁠
✽Race-proven technology built⁠
✽Comfortable Ride⁠
✽Meets or Exceeds OEM Quality⁠
⁣⁠ #tobaki #kapcaimalaya  #cubprix #motogp #kapcai ⁣#ex5 #wave125 #kfm #kriss #lc135 #srl110 #y100 #y110 #srl115 #y125z #future125 #srl115i #y125zr #y100 #y110 #wave100 #yamaharxz #ysuku #lc135 #y15zr #rs150r  #lc150 #mxking150 #exciter150 #winner150 ⁠
77 7 11 September, 2019
@speedloverboy Profile picture

@speedloverboy

Biar gamba gelap asalkan cover set Exciter2020 yg bro beli menyinari hidup bro 🤣🤣🤣.. hampunn maklumlah camera HP murah je 😅😅😅
.
Thank you bro krn tak sabar2 nak jadi yg pertama menggayakan set ni ✌️
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku

Biar gamba gelap asalkan cover set Exciter2020 yg bro beli menyinari hidup bro 🤣🤣🤣.. hampunn maklumlah camera HP murah je 😅😅😅
.
Thank you bro krn tak sabar2 nak jadi yg pertama menggayakan set ni ✌️
.
Wasap 01111565545
.
#yamaha #yamaha15zrmalaysia #yamahanvx #yamahanvx155malaysia  #yamahanvxmalaysia #nvx155 #aerox #teamnvx155malaysia #nvxbrotherhoodmalaysia #yamahay150zr #y15zr #y15zrmalaysia #exciter #mxking150 #budakmotor #jenteraduaroda #jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #sukanpermotoran #sukanracing #cubprix #kronilampupetak #pahlawanjalanan #pecintakelajuan #bossku
3 0 11 September, 2019
☠️❤️🖤❤️☠️
Its All About EyeLashes~
🔥👁👁💕
。
。
。
#MichelleElectraLee #GothicQueen12 #BlackJaguar12 #MakeUpOfTheDay #Honda #OOTD #HondaAmbassador #RedBlack #CubPrix2019 #CubPrix #SuperModel #Love #Selfie
38 0 10 September, 2019
@gothic_electra Profile picture

@gothic_electra

Teluk Intan

【 ☠️❤️🖤❤️☠️ 】
Be With People Who Makes You Happy.💃🏻
Do Not Let The World Change Your Smile,
Even When You’re Unhappy,
Always Use Your Smile To Change The World. 🌎😇


💃🏻 : ELECTRA
📸 : EL 。

#MichelleElectraLee #BlackJaguar12 #GothicQueen12 #Honda #SuperModel #Smile #CubPrix #CubPrix2019 #RedBlack #UmbrellaGirl #FullBodyShot #PortraitPhotography

【 ☠️❤️🖤❤️☠️ 】
Be With People Who Makes You Happy.💃🏻
Do Not Let The World Change Your Smile,
Even When You’re Unhappy,
Always Use Your Smile To Change The World. 🌎😇
。
。
💃🏻 : ELECTRA
📸 : EL 。
。
#MichelleElectraLee #BlackJaguar12 #GothicQueen12 #Honda #SuperModel #Smile #CubPrix #CubPrix2019 #RedBlack #UmbrellaGirl #FullBodyShot #PortraitPhotography
20 0 10 September, 2019
@yamaha_y15zr_moto_club Profile picture

@yamaha_y15zr_moto_club

#Repost @msiancubprix (@get_repost)
・・・
Hadir ✅ Cub Prix, menang #Y15ZR
Tahniah kepada Mohamad Fazrul Haqim bin Md Nayan dari Felda Gunung Besout, Sungkai, Perak yang berjaya memenangi Yamaha Y15ZR semasa cabutan bertuah Happy Bag di Cub Prix Teluk Intan.
#cubprix #petronasmotorsports #yamaharacing #luckydraw #yamahamotormy #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto

#Repost @msiancubprix (@get_repost)
・・・
Hadir ✅ Cub Prix, menang #Y15ZR
Tahniah kepada Mohamad Fazrul Haqim bin Md Nayan dari Felda Gunung Besout, Sungkai, Perak yang berjaya memenangi Yamaha Y15ZR semasa cabutan bertuah Happy Bag di Cub Prix Teluk Intan. 
#cubprix #petronasmotorsports #yamaharacing #luckydraw #yamahamotormy #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto
52 0 10 September, 2019
@yamaha_y15zr_moto_club Profile picture

@yamaha_y15zr_moto_club

#Repost @msiancubprix (@get_repost)
・・・
Sound on 🔈
Nasib baik takde yang kecoh tentang Y15ZR modified di Cub Prix 😝
#cubprix #petronasmotorsports #ckjracing #ysuku #y15zr #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto

#Repost @msiancubprix (@get_repost)
・・・
Sound on 🔈
Nasib baik takde yang kecoh tentang Y15ZR modified di Cub Prix 😝
#cubprix #petronasmotorsports #ckjracing #ysuku #y15zr #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto
65 0 10 September, 2019
@tobakiofficial Profile picture

@tobakiofficial

<𝐓𝐎𝐁𝐀𝐊𝐈® 𝐅𝐑𝐎𝐍𝐓 𝐅𝐎𝐑𝐊>⁣⁣ ⁠⠀
LC135⁠⠀
⁠⠀
✽Race-proven technology built⁠⠀
✽Comfortable Ride⁠⠀
✽Meets or Exceeds OEM Quality⁠⠀
⁣⁠⠀ #tobaki #kapcaimalaya #cubprix #motogp #kapcai#ex5 #wave125 #kfm #kriss #lc135 #srl110 #y100 #y110 #srl115 #y125z #future125 #srl115i #y125zr #y100 #y110 #wave100 #yamaharxz #ysuku #lc135 #y15zr #rs150r #lc150 #mxking150 #exciter150 #winner150 ⁠⠀
⁠⠀

<𝐓𝐎𝐁𝐀𝐊𝐈® 𝐅𝐑𝐎𝐍𝐓 𝐅𝐎𝐑𝐊>⁣⁣ ⁠⠀
LC135⁠⠀
⁠⠀
✽Race-proven technology built⁠⠀
✽Comfortable Ride⁠⠀
✽Meets or Exceeds OEM Quality⁠⠀
⁣⁠⠀ #tobaki #kapcaimalaya #cubprix #motogp #kapcai ⁣#ex5 #wave125 #kfm #kriss #lc135 #srl110 #y100 #y110 #srl115 #y125z #future125 #srl115i #y125zr #y100 #y110 #wave100 #yamaharxz #ysuku #lc135 #y15zr #rs150r  #lc150 #mxking150 #exciter150 #winner150 ⁠⠀
⁠⠀
83 1 10 September, 2019
@msiancubprix Profile picture

@msiancubprix

Sound on 🔈
Nasib baik takde yang kecoh tentang Y15ZR modified di Cub Prix 😝
#cubprix #petronasmotorsports #ckjracing #ysuku #y15zr #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto

Sound on 🔈
Nasib baik takde yang kecoh tentang Y15ZR modified di Cub Prix 😝
#cubprix #petronasmotorsports #ckjracing #ysuku #y15zr #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto
4,728 30 10 September, 2019
@hasnida_hanim Profile picture

@hasnida_hanim

me with Pn.Noor Afiza Mohd Yusof, General Manager of Brand Management Department, Group Strategic Communications PETRONAS and the team during the event at Teluk Intan, Perak PETRONAS Malaysia Cub Prix Round 6.
.
. 📸 @tuan_zam
.
.
#motorsports
#cubprix
#pic
#photooftheday
#me
#myself

me with Pn.Noor Afiza Mohd Yusof, General Manager of Brand Management Department, Group Strategic Communications PETRONAS and the team during the event at Teluk Intan, Perak PETRONAS Malaysia Cub Prix Round 6.
.
. 📸 @tuan_zam
.
.
#motorsports
#cubprix
#pic
#photooftheday
#me
#myself
207 2 10 September, 2019
🔥🔥🔥
Live Show was air on RTM 1 , 8.9.2019, at 2:00pm - 4:00pm.
❤️
。
。
#MichelleElectraLee #GothicQueen12 #BlackJaguar12 #Honda #CubPrix #CubPrix2019 #HondaAmbassador #SuperModel #TeamRed
32 0 9 September, 2019
@petronasduriantunggal Profile picture

@petronasduriantunggal

Petronas Durian Tunggal

Masih belum terlambat untuk anda sertai PETRONAS SPRINTA BONANZA!! Terima kasih pada adik kacak yang sudi beli SPRINTA 4T 1L daripada PETRONAS Durian Tunggal!! Siap dapat hadiah sampingan tools card tu!! Memang terbaik!!
.
Haaa..korang tunggu apa lagi tu?! Jom join SPRINTA BONANZA!!

Macam mana nak sertai?? Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih

Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306

Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi

Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih

Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!!

Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam

Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu

Muat naik resit pembelian

Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA

Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA.. jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok??

Jangan lupa follow @petronas_sprintamy untuk updates mengenai pemenang SPRINTA BONANZA!!

🛠 #SprintaBonanza
🛠 #PETRONASSyntium
🛠 #PETRONASSprinta
🛠 #PETRONASUrania
🛠 #PETRONASSprintaBonanza
🛠 #PETRONASLubricants #Lubricant
🛠 #PETRONASDurianTunggal
🛠 #DurianTunggal #Melaka #MY
🛠 #KadMesra #KedaiMesra
🛠 #MotoGP #GrandPrix
🛠 #Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR
🛠 #DuniaPermotoran #SukanPermotoran
🛠 #Kapcai #KapcaiMalaya
🛠 #FamiliaRiderGroup #CubPrix
🛠 #SukanDuaRoda #PeminatDuaRoda
🛠 #RideLife

Masih belum terlambat untuk anda sertai PETRONAS SPRINTA BONANZA!! Terima kasih pada adik kacak yang sudi beli SPRINTA 4T 1L daripada PETRONAS Durian Tunggal!! Siap dapat hadiah sampingan tools card tu!! Memang terbaik!!
.
Haaa..korang tunggu apa lagi tu?! Jom join SPRINTA BONANZA!!
•
Macam mana nak sertai?? Anda hanya perlu belanja minimum RM25 PETRONAS Sprinta 1L pilihan anda di stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Dapatkan resit pembelian dan whatsapp gambar resit original ke +60 13 695 8306
•
Click link yang diberi dan ikut arahan dalam laman web yang diberi
•
Pilih tempat anda beli PETRONAS SPRINTA 1L - stesen PETRONAS atau kedai terpilih
•
Haaa lepas tu jangan lupa PASTIKAN anda LIKE FACEBOOK PAGE - PETRONAS Sprinta Malaysia - ni WAJIB ok!! Kalau tak ada akaun facebook sila pinjam akaun fb family anda.. anak adik abang kakak mak ayah atok nenek.. layannn!!
•
Jawab soalan berkaitan MOTOGP.. nak tahu updates dan jawapan sila ke IG @sepangracingteam
•
Isi details yang diminta seperti nama, no ic, no tel, email & akaun fb.. lagi sekali, jika tiada akaun email atau fb anda boleh guna akaun family member anda tapi pastikan akaun yang sama like fb page PETRONAS Sprinta Malaysia tauuu
•
Muat naik resit pembelian
•
Tick box pengakuan terima terma & syarat SPRINTA BONANZA
•
Anda akan diberi kod penyertaan SPRINTA BONANZA.. jangan lupa screenshot & save gambar kod penyertaan berikut untuk bukti dan rekod ok??
•
Jangan lupa follow @petronas_sprintamy untuk updates mengenai pemenang SPRINTA BONANZA!!
•
🛠#SprintaBonanza
🛠#PETRONASSyntium
🛠#PETRONASSprinta
🛠#PETRONASUrania
🛠#PETRONASSprintaBonanza
🛠#PETRONASLubricants #Lubricant
🛠#PETRONASDurianTunggal
🛠#DurianTunggal #Melaka #MY
🛠#KadMesra #KedaiMesra
🛠#MotoGP #GrandPrix
🛠#Yamaha #R6 #R25 #Y15ZR
🛠#DuniaPermotoran #SukanPermotoran
🛠#Kapcai #KapcaiMalaya
🛠#FamiliaRiderGroup #CubPrix
🛠#SukanDuaRoda #PeminatDuaRoda
🛠#RideLife
43 0 9 September, 2019
@hasnida_hanim Profile picture

@hasnida_hanim

Behind da scenes...antara cabaran sebagai sports journalist...pengalaman saya buat standupper dalam hujan ribut...mana nak bercakap mana pegang payung nak terbang kene tiup angin kuat...masa ni camera pun x boleh nak ON dah...pakai handphone📱 je shoot...moments yang tak kan saya lupakan sampai bile2...
#PETRONASMotorsports
#BebaskanGerakmu
#teamPETRONAS
#PengejarImpian
#reporting
#behindthescenes
#bts
#moments
#exclusive
#sportsjournalist
#journalism
#me
#myself
#cubprix
#motorsports

Behind da scenes...antara cabaran sebagai sports journalist...pengalaman saya buat standupper dalam hujan ribut...mana nak bercakap mana pegang payung nak terbang kene tiup angin kuat...masa ni camera pun x boleh nak ON dah...pakai handphone📱 je shoot...moments yang tak kan saya lupakan sampai bile2...
#PETRONASMotorsports
#BebaskanGerakmu
#teamPETRONAS
#PengejarImpian 
#reporting
#behindthescenes
#bts
#moments
#exclusive
#sportsjournalist
#journalism
#me
#myself
#cubprix
#motorsports
986 54 9 September, 2019

Top #cubprix posts

@m.syx_ Profile picture

@m.syx_

Teluk Intan

Teluk intan! Orang perak orang kampung kami tapi kami jauh sikit la nah taiping Ɨƚԑ”̮ Ɨƚԑ”̮ takpa la aih janji perak😘🥰 #cubprix #round6 #umbrellagirl #yamaha

Teluk intan! Orang perak orang kampung kami tapi kami jauh sikit la nah taiping Ɨƚԑ”̮ Ɨƚԑ”̮ takpa la aih janji perak😘🥰 #cubprix #round6 #umbrellagirl #yamaha
6,657 67 8 September, 2019
Hai orang johor👋🏻😏
#cubprix #round3 #teamyamaha
16,143 181 4 May, 2019
[Slow-mo]
Start Pro Am Cup A Heat.
#cubprix #petronassprinta #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #proamcup
2,292 3 8 September, 2019
@msiancubprix Profile picture

@msiancubprix

[Borak Paddock]
@faridkamilz berkongsi bagaimana sukan permotoran boleh merapatkan hubungan sekeluarga.
#cubprix #petronasmotorsports #spark #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #TeamMasyarakat

[Borak Paddock]
@faridkamilz berkongsi bagaimana sukan permotoran boleh merapatkan hubungan sekeluarga. 
#cubprix #petronasmotorsports #spark #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #TeamMasyarakat
3,115 8 13 May, 2019
Welcome back 2stroke 💨💨💨
#cubprix #rempit2 #2t #2stroke #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto
7,180 57 24 August, 2019
@msiancubprix Profile picture

@msiancubprix

[Borak Teknikal]
Apa kebaikan mekanik buat mcm ni dekat moto??
#cubprix #y15zr #ckjracing #petronasmotorsports #yamaharacing #kapcaimalaya #jiwapermotoran #matmoto

[Borak Teknikal] 
Apa kebaikan mekanik buat mcm ni dekat moto??
#cubprix #y15zr #ckjracing #petronasmotorsports #yamaharacing #kapcaimalaya #jiwapermotoran #matmoto
3,670 44 4 July, 2019
@msiancubprix Profile picture

@msiancubprix

[Borak Teknikal]
Tahu tak mekanik sedang buat apa?
Apa pentingnya?
#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #technical #jenterapadu #tkkrracingteam

[Borak Teknikal]
Tahu tak mekanik sedang buat apa?
Apa pentingnya?
#cubprix #petronasmotorsports #jiwapermotoran #kapcaimalaya #matmoto #technical #jenterapadu #tkkrracingteam
4,522 35 16 May, 2019