#curewithsunnah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #curewithsunnah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
24 hours
Average like
9.7
Average comment
0.5
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@hanirizqinamin Profile picture

@hanirizqinamin

Masih tercari cari minyak telon Nie haaa Mamz Spray Kan adooo
Terbaik punya 👍👍👍
Penawar Sunnah Minyak Habbatus Sauda
Merawat selsema,batuk,berkahak,gatal gatal,resdung,asma dll..
Bukan hanya untuk baby je malahan 1 keluarga boleh guna Mamz.
Untung kan..☺
So tunggu apa lagi..Jom lah order..Tekan aje link di bawah..
www.wasap.my/60139290314

#Mamzspray
#CureWithSunnah
#StartWithSunnah

Masih tercari cari minyak telon Nie haaa Mamz Spray Kan adooo
Terbaik punya 👍👍👍
Penawar Sunnah Minyak Habbatus Sauda
Merawat selsema,batuk,berkahak,gatal gatal,resdung,asma dll..
Bukan hanya untuk baby je malahan 1 keluarga boleh guna Mamz.
Untung kan..☺
So tunggu apa lagi..Jom lah order..Tekan aje link di bawah..
www.wasap.my/60139290314

#Mamzspray 
#CureWithSunnah 
#StartWithSunnah
3 0 11 hours ago
@listrabrunei Profile picture

@listrabrunei

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will always be there for you .. .
Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive
#pcosbrunei

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will always be there for you .. .
Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
#pcosbrunei
13 0 11 September, 2019
@zerofiveusrah Profile picture

@zerofiveusrah

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will always be there for you .. .
Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive
#pcosbrunei

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will always be there for you .. .
Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
#pcosbrunei
10 0 11 September, 2019
@hanirizqinamin Profile picture

@hanirizqinamin

Alhamdulillah..Syukur kepada Allah..Kita hanya berusaha..Allah yg menyembuhkan😊
Semoga minyak habatussauda #MamSpray ni terus memberi manfaat kepada semua yang menggunakannya😊

www.wasap.my/60139290314/SayanakMamz

#MamzSpray
#CureWithSunnah
#StartWithSunnah
#SapudanSpray

Alhamdulillah..Syukur kepada Allah..Kita hanya berusaha..Allah yg menyembuhkan😊 
Semoga minyak habatussauda #MamSpray ni terus memberi manfaat kepada semua yang menggunakannya😊

www.wasap.my/60139290314/SayanakMamz

#MamzSpray
#CureWithSunnah 
#StartWithSunnah
#SapudanSpray
7 0 8 September, 2019
@cheyahmamz Profile picture

@cheyahmamz

Si comel masih berkahak? 😢
.
Tunggu apa lagi tu,
.
Sapukan dengan minyak habatussauda Mamz . Kekayaan pati minyak habatussauda mampu untuk longgarkan dan cairkan segala kahak.
.
Mommies jangan terkejut pula bila najis bayi berlendir atau muntah kahak. Itulah kesan Mamz yang terjadi kepada bayi anda.
.
Jadikan rutin harian bayi bersama #Mamz. Imunisasi badan akan kuat. Jadi, tak mudah lah si comel alami kahak yang berpanjangan👍

#mamzspray
#mamzmomiz
#mamzgold
#mamzspraygombak
#mamsprayzkl
#mamzspraysetapak
#mamzspraykeramat
#mamzspraysentul
#mamzspraytamanmelati
#mamzsprayselayang
#mamzspraybatucaves
#mamzspraykgchangkat
#mamzspraygreenwood
#mamzsprayselangor
#mamzsprayterbaik
#mamzspraypenawarbatukselsemabayi
#mamzmomizterbaik
#mamzwithsunnah
#penawarbatukselsema
#melegakanslesemabtukbkahakbaby
#testimonimamz
#untukkembunngponboleh
#bffsimanja
#curewithsunnah

Si comel masih berkahak? 😢
.
Tunggu apa lagi tu,
.
Sapukan dengan minyak habatussauda Mamz . Kekayaan pati minyak habatussauda mampu untuk longgarkan dan cairkan segala kahak.
.
Mommies jangan terkejut pula bila najis bayi berlendir atau muntah kahak. Itulah kesan Mamz yang terjadi kepada bayi anda.
.
Jadikan rutin harian bayi bersama #Mamz. Imunisasi badan akan kuat. Jadi, tak mudah lah si comel alami kahak yang berpanjangan👍

#mamzspray
#mamzmomiz
#mamzgold
#mamzspraygombak
#mamsprayzkl
#mamzspraysetapak
#mamzspraykeramat
#mamzspraysentul
#mamzspraytamanmelati
#mamzsprayselayang
#mamzspraybatucaves
#mamzspraykgchangkat
#mamzspraygreenwood
#mamzsprayselangor
#mamzsprayterbaik
#mamzspraypenawarbatukselsemabayi
#mamzmomizterbaik
#mamzwithsunnah
#penawarbatukselsema
#melegakanslesemabtukbkahakbaby
#testimonimamz
#untukkembunngponboleh
#bffsimanja
#curewithsunnah
3 0 8 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

LISTRA adalah produk KESIHATAN & KESUBURAN .. .
.
Maksud nya... kalau nk ngandung bley mkn.. tak nak ngandung pun bley makan...
.
.
.
Sihat ni maksud nya.. korg bebas dr masalah2 pyakit.. bile korg sihat.. secara automatic korg akn jd subur.. 😉
.
.
So bg yg masih was2 listra ni siapa yg boleh amalk .. LISTRA BOLEH DI AMALKN OLEH SEMUA LAPISAN MASYARAKAT.. ANAK2.. REMAJA.. SUAMI ISTRI.. WARGA EMAS.. semua boleh.. .
.
Nak tau lebih lanjut.. follow ig @listramalaysia @listra_health .
.
Note : aku tau korg nk ckp aku ngandung lg ke.. takkkkk.. ni gambar lama.. aku pun x ingt aku ngandung siapa mse ni..😑
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#periodawareness
#periodontime
#pcosawarness
#asiapcificsuperhealthbrand
#trytoconceive
#fibroidawareness
#cystawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

LISTRA adalah produk KESIHATAN & KESUBURAN .. .
.
Maksud nya... kalau nk ngandung bley mkn.. tak nak ngandung pun bley makan...
.
.
. 
Sihat ni maksud nya.. korg bebas dr masalah2 pyakit.. bile korg sihat.. secara automatic korg akn jd subur.. 😉
.
.
So bg yg masih was2 listra ni siapa yg boleh amalk .. LISTRA BOLEH DI AMALKN OLEH SEMUA LAPISAN MASYARAKAT.. ANAK2.. REMAJA.. SUAMI ISTRI.. WARGA EMAS.. semua boleh.. .
.
Nak tau lebih lanjut.. follow ig @listramalaysia @listra_health .
.
Note : aku tau korg nk ckp aku ngandung lg ke.. takkkkk.. ni gambar lama.. aku pun x ingt aku ngandung siapa mse ni..😑
.
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodawareness 
#periodontime 
#pcosawarness 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#trytoconceive 
#fibroidawareness 
#cystawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
46 4 6 September, 2019
@listra_bn Profile picture

@listra_bn

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will  always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
1 0 5 September, 2019
@littlemuzhaffar.kingdom Profile picture

@littlemuzhaffar.kingdom

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will  always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
1 0 5 September, 2019
@hanirizqinamin Profile picture

@hanirizqinamin

Alhamdulillah rezeki tengahari,1botol Mamz bertukar tangan.Terima kasih Mummy Aini beli Mamz.Semoga mamz membantu dan memberi manfaat untuk anak anak Mummy Aini sekeluarga.☺ #Mamzspray
#CureWithSunnah
#StartWithSunnah
#MamzLovers

Alhamdulillah rezeki tengahari,1botol Mamz bertukar tangan.Terima kasih Mummy Aini beli Mamz.Semoga mamz membantu dan memberi manfaat untuk anak anak Mummy Aini sekeluarga.☺ #Mamzspray 
#CureWithSunnah 
#StartWithSunnah 
#MamzLovers
8 1 5 September, 2019
@listraklsentral Profile picture

@listraklsentral

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan masalah PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you re not alone.. 🤗. Listra is always there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan masalah PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you re not alone.. 🤗. Listra is always there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
6 0 5 September, 2019
@listraklsentral Profile picture

@listraklsentral

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan masalah PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you re not alone.. 🤗. Listra is always there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan masalah PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you re not alone.. 🤗. Listra is always there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
2 0 5 September, 2019
@listraklsentral Profile picture

@listraklsentral

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan masalah PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you re not alone.. 🤗. Listra is always there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan masalah PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you re not alone.. 🤗. Listra is always there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
1 0 5 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. 🤗. Listra will  always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
26 0 5 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Selalu saya berangan yg listra akan sampai ke serata dunia.. Allah makbulkn doa saya Listra now dah ada wakil di Brunei , Indonesia, Singapore dan yg terbaru New York City USA.. .
.
Doa kn ye.. impian saya #1dunia1listra di makbulkn Allah.. .
.
Saya nak bantu semua istri di dunia ni yg ada masalah kesuburan jd ibu.. yg paling penting saya nk wanita yakin selagi mereka ada rahim.. selagi tu mereka pasti boleh hamil.. .
........................... .
.
It always been my dream that Listra will be known all around the world.. Allah heard my dua and answered it. Now, Listra have agent in Brunei, Indonesia, Singapore and now we're expanding to New York, USA. .
.
Please pray for me that one day Listra will expanding to the whole wide world.
.
I want to help all women that trying to conceive and also having fertility problem.. The most important thing is I want to make sure that all women believe as long as they still have womb.. They still can become a mother...
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#pcosawarness
#periodontime
#periodawareness
#trytoconceive
#pregnancy

Selalu saya berangan yg listra akan sampai ke serata dunia.. Allah makbulkn doa saya Listra now dah ada wakil di Brunei , Indonesia, Singapore dan yg terbaru New York City USA.. .
.
Doa kn ye.. impian saya #1dunia1listra di makbulkn Allah.. .
.
Saya nak bantu semua istri di dunia ni yg ada masalah kesuburan jd ibu.. yg paling penting saya nk wanita yakin selagi mereka ada rahim.. selagi tu mereka pasti boleh hamil.. .
........................... .
.
It always been my dream that Listra will be known all around the world.. Allah heard my dua and answered it. Now, Listra have agent in Brunei, Indonesia, Singapore and now we're expanding to New York, USA. .
. 
Please pray for me that one day Listra will expanding to the whole wide world.
.
I want to help all women that trying to conceive and also having fertility problem.. The most important thing is I want to make sure that all women believe as long as they still have womb.. They still can become a mother...
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#pcosawarness 
#periodontime 
#periodawareness 
#trytoconceive 
#pregnancy
44 3 4 September, 2019
@hanirizqinamin Profile picture

@hanirizqinamin

Alhamdulillah rezeki hari ini,terima kasih kak beli Mamz dengan Hani.Semoga memberi manfaat untuk kak sekeluarga.☺ #Mamzspray
#SapudanSpray
#CureWithSunnah
#StartWithSunnah
#MamzLovers
Yang nak order tekan aje link
www.wasap.my/60139290314

Alhamdulillah rezeki hari ini,terima kasih kak beli Mamz dengan Hani.Semoga memberi manfaat untuk kak sekeluarga.☺ #Mamzspray 
#SapudanSpray 
#CureWithSunnah 
#StartWithSunnah 
#MamzLovers 
Yang nak order tekan aje link
www.wasap.my/60139290314
6 0 3 September, 2019
@keajaiban_makanan_sunnah Profile picture

@keajaiban_makanan_sunnah

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAH KETIDAKSUBURAN.. .
.
Diserang masalah Fibroid.. buat pn sue sering keguguran.. .
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
Akhir nya beliau berjaya melawan musuh rahim nya.. setelah amalkn pakej subur selama 4 bln.. .
.
" SAYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKAN ORG " PN SUE .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#listrapakarkesuburan
#keajaibanmakanansunnah

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAH KETIDAKSUBURAN.. .
.
Diserang masalah Fibroid.. buat pn sue sering keguguran.. .
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
Akhir nya beliau berjaya melawan musuh rahim nya.. setelah amalkn pakej subur selama 4 bln.. .
.
" SAYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKAN ORG " PN SUE .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
#listrapakarkesuburan
#keajaibanmakanansunnah
0 0 2 September, 2019
@keajaiban_makanan_sunnah Profile picture

@keajaiban_makanan_sunnah

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggan suami dan keluarga ku.. .
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy
#listrapakarkesuburan
#keajaibanmakanansunnah

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggan suami dan keluarga ku.. .
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy
#listrapakarkesuburan
#keajaibanmakanansunnah
3 0 2 September, 2019
@keajaiban_makanan_sunnah Profile picture

@keajaiban_makanan_sunnah

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#ttc
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#listrapakarkesuburan
#keajaibanmakanansunnah

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#ttc 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
#listrapakarkesuburan
#keajaibanmakanansunnah
0 0 2 September, 2019
@listra_penang Profile picture

@listra_penang

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAH KETIDAKSUBURAN.. .
.
.
.
Diserang masalah Fibroid.. buat pn sue sering keguguran.. .
.
.
.
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
.
.
Akhir nya beliau berjaya melawan musuh rahim nya.. setelah amalkn pakej subur selama 4 bln.. .
.
.
.
" SAYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKAN ORG " PN SUE .
.
.
.
www.listrapenang.com
.
.
.
#listra #listrapenang
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAH KETIDAKSUBURAN.. .
.
.
.
Diserang masalah Fibroid.. buat pn sue sering keguguran.. .
.
.
.
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
.
.
Akhir nya beliau berjaya melawan musuh rahim nya.. setelah amalkn pakej subur selama 4 bln.. .
.
.
.
" SAYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKAN ORG " PN SUE .
.
.
.
www.listrapenang.com
.
.
.
#listra #listrapenang 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
3 0 31 August, 2019
@listra_penang Profile picture

@listra_penang

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggaan suami dan keluarga ku.. .
.
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
www.listrapenang.com
.
.
.
#listra #listrapenang
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggaan suami dan keluarga ku.. .
.
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
www.listrapenang.com
.
.
.
#listra #listrapenang 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy
2 0 31 August, 2019
@listra_penang Profile picture

@listra_penang

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
.
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
.
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
.
www.listrapenang.com
.
.
.
#listra #listrapenang
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#ttc
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
.
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
.
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
.
www.listrapenang.com
.
.
.
#listra #listrapenang 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#ttc 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
3 0 31 August, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggan suami dan keluarga ku.. .
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggan suami dan keluarga ku.. .
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy
9 0 31 August, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggan suami dan keluarga ku.. .
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy

SETIAP KALI AKU GUGUR DI MEDAN PERJUANGAN KU UTK JD SEORG IBU.. AKU KECEWA.. AKU SEDIH.. AKU HAMPIR PUTUS ASA.. - PN REWATHY
.
.
.
Aku seorg isteri yg ingin menjd kebanggan suami dan keluarga ku.. .
.
Aku sedia berkorban utk menjdkn diri aku seorg ibu.. aku mohon doa.. agar diri ini berjaya mjd ibu dan bg zuriat utk suami yg ku kasihi
.
.
Tanggal 31 Ogos aku berjaya rasa ada janin bergerak dlm rahim ku.. AKU KINI SORG IBU ..MERDEKA!!!!! MERDEKA!!! MERDEKA!!!!
.
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy
11 0 31 August, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#ttc
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#ttc 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
14 0 31 August, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAH KETIDAKSUBURAN.. .
.
Diserang masalah Fibroid.. buat pn sue sering keguguran.. .
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
Akhir nya beliau berjaya melawan musuh rahim nya.. setelah amalkn pakej subur selama 4 bln.. .
.
" SAYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKAN ORG " PN SUE .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAH KETIDAKSUBURAN.. .
.
Diserang masalah Fibroid.. buat pn sue sering keguguran.. .
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
Akhir nya beliau berjaya melawan musuh rahim nya.. setelah amalkn pakej subur selama 4 bln.. .
.
" SAYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKAN ORG " PN SUE .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
2 0 31 August, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#ttc
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

" 7 TAHUN RAHIM AKU DI TAWAN PCOS - PN JENNY "
.
.
Disbb kn pcos aku gagal menjd seorg ibu.. di sbb pcos aku gagal beri zuriat pd suami ku.. aku kecewa..
.
Kata2 founder Listra " selagi kite masih ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil " buat aku kembali bersemangat .. terus berjuang utk dpt kn zuriat aku sendiri.. .
.
Syukur.. akhir nya aku berjaya !!
.
.
"Aku telah MERDEKA dari ketidaksuburan "- Pn Jenny
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#ttc 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
10 0 30 August, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAHH KETIDAKSUBURANN. .
.
Diserang masalahh Fibroi.d.. buat pn sue sering kegugurann.. .
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
Akhir nya beliauu berjaya melawn musuhh rahimm nya.. setelah amalkn pakej suburr selama 4 bln.. .
.
" SYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKANN ORG " PN SUE .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

11TAHUN PN SUE DI JAJAH MASALAHH KETIDAKSUBURANN. .
.
Diserang masalahh Fibroi.d.. buat pn sue sering kegugurann.. .
Tp semangat utk jd seorg ibu sgt kuat dlm diri beliau.. .
.
Akhir nya beliauu berjaya melawn musuhh rahimm nya.. setelah amalkn pakej suburr selama 4 bln.. .
.
" SYA TELAH MERDEKA DARI KUTUKANN ORG " PN SUE .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
15 0 30 August, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

19 TAHUN PN DEEBA TUNGGU TUK DPT ZURIAT SENDIRI.. .
.
.
Pn deeba mengalami masalah rahim lemah.. dan selalu gugur.. nak tau apa yg Pn Deeba amalkn.. negok video ni sampai habis.. .
.
Ingat tak kira la brapa lama kite di jajah oleh masalah kesihatan / kesuburan.. selagi kite masih ada rahim.. selagi tu kite masih boleh hamil.. terus kn doa.. ikhtiar dan tawakal.. .
.
Yakin lah 1 hari nnt Allah pasti akan bebas kn kite dari masalah Ketidaksuburan.. dan ini la erti merdeka yg sebenar buat seorg TTC
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#ttc
#trytoconceive
#tunkuazizahfertilityfoundation
#inginhamil
#fertility
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

19 TAHUN PN DEEBA TUNGGU TUK DPT ZURIAT SENDIRI.. .
.
.
Pn deeba mengalami masalah rahim lemah.. dan selalu gugur.. nak tau apa yg Pn Deeba amalkn.. negok video ni sampai habis.. .
.
Ingat tak kira la brapa lama kite di jajah oleh masalah kesihatan / kesuburan.. selagi kite masih ada rahim.. selagi tu kite masih boleh hamil.. terus kn doa.. ikhtiar dan tawakal.. .
.
Yakin lah 1 hari nnt Allah pasti akan bebas kn kite dari masalah Ketidaksuburan.. dan ini la erti merdeka yg sebenar buat seorg TTC
.
.
.
. 
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#ttc 
#trytoconceive 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#inginhamil 
#fertility 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
13 1 30 August, 2019
@hanirizqinamin Profile picture

@hanirizqinamin

Terima kasih Ira beli Mamz untuk Si Manja tersayang Ayra semoga Mamz memberi manfaat..😍 #Mamzspray
#CureWithSunnah
#StartWithSunnah

Terima kasih Ira beli Mamz untuk Si Manja tersayang Ayra semoga Mamz memberi manfaat..😍 #Mamzspray 
#CureWithSunnah 
#StartWithSunnah
5 1 29 August, 2019
@habbasauda_listraslgr Profile picture

@habbasauda_listraslgr

Allahumma YA Muhyi Ya Qowiy , Suburkan dan kuat kanlah Rahim dan sperma semua Listra Lover
Ya Mushawwir bentuk kn sperma yg berkualiti dlm kantung zakar suami nya dan bentuk kan lah janin yg sempurna sifat nya di dlm rahim istri mereka.. PadaMu kami memohon dan bertawakal Ya Baari. Sesungguh nya rezeki anak itu dtg dr Mu ya Razzaq Ya Wahhaab. Dengar kn lah dan makbul kan lah doa kami.. ya Sami ..
.
.
Jadi kan lah produk Listra ini sbg asbab kepada listra lover agar sihat , subur dan dapat melahirkan sorg lg umat Nabi Muhammad saw kekasih Mu.. .
.
PadaMu kami Berserah dan Bergantung Harap ya Baari' ya Somad.
.
.
Ameen ya Mujib.. .
.
Ya Muhyi - yang Maha Menghidupkan
Ya Qowiy - Yang Maha Kuat
Ya Mushawwir - Yang Maha Membentuk Rupa
Ya Baari - Yang Maha Mengaturkan
Ya Razzaq - Yang Maha Pemberi Rezeki
Ya Wahhaab- Yang Maha Pemberi Kurnia
Ya Sami - Yang Maha Mendengar
Ya Mujib - Yg Maha Memakbulkan
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah

Allahumma YA Muhyi Ya Qowiy , Suburkan dan kuat kanlah Rahim dan sperma semua Listra Lover
Ya  Mushawwir bentuk kn sperma yg berkualiti dlm kantung zakar suami nya dan bentuk kan lah janin yg sempurna sifat nya di dlm rahim istri mereka.. PadaMu kami memohon dan bertawakal Ya Baari. Sesungguh nya rezeki anak itu dtg dr Mu ya Razzaq Ya Wahhaab. Dengar kn lah dan makbul kan lah doa kami.. ya Sami ..
.
.
Jadi kan lah produk Listra ini sbg asbab kepada listra lover agar sihat , subur dan dapat melahirkan sorg lg umat Nabi Muhammad saw kekasih Mu.. .
.
PadaMu kami Berserah dan Bergantung Harap ya Baari' ya Somad.
.
.
Ameen ya Mujib.. .
.
Ya Muhyi - yang Maha Menghidupkan
Ya Qowiy - Yang Maha Kuat
Ya Mushawwir -  Yang Maha Membentuk Rupa
Ya Baari - Yang Maha Mengaturkan
Ya Razzaq -  Yang Maha Pemberi Rezeki
Ya Wahhaab-  Yang Maha Pemberi Kurnia
Ya Sami -  Yang Maha Mendengar
Ya Mujib - Yg Maha Memakbulkan
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah
7 0 25 August, 2019
@keajaiban_makanan_sunnah Profile picture

@keajaiban_makanan_sunnah

RAMAI WANITA TIDAK TAHU MEREKA ADA FIBROID !
...
.
.
Wanita mempunyai kelebihan dan keistimewaan tersendiri dimana anda memiliki rahim. Tempat kejadian manusia dicipta sebelum dilahirkan ke dunia. .
Dan jika anda nak tahu.. kurang 1% fibroid boleh bertukar menjadi jenis berbahaya dinamakan leiomyosarcoma.
.
Fibroid sangat biasa berlaku pada wanita., dan tanpa anda sedari ia boleh muncul tanpa dijangka. Kekerapan nisbah ia menyerang seorang dari 3 wanita.
.
Sempena bulan kesedaran fibroid ini.. kami kongsikan dengan anda info tentang fibroid yang bakal buat anda teruja dan takut tentang fibroid. .
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#periodawareness
#periodontime
#fibroidawareness
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah
#rawatfibroid
#fibriod
#janganmalu
#keajaibanmakanamsunnah

RAMAI WANITA TIDAK TAHU MEREKA ADA FIBROID !
...
.
.
Wanita mempunyai kelebihan dan keistimewaan tersendiri dimana anda memiliki rahim. Tempat kejadian manusia dicipta sebelum dilahirkan ke dunia. .
Dan jika anda nak tahu.. kurang 1% fibroid boleh bertukar menjadi jenis berbahaya dinamakan leiomyosarcoma.
.
Fibroid sangat biasa berlaku pada wanita., dan tanpa anda sedari ia boleh muncul tanpa dijangka. Kekerapan nisbah ia menyerang seorang dari 3 wanita.
.
Sempena bulan kesedaran fibroid ini.. kami kongsikan dengan anda info tentang fibroid yang bakal buat anda teruja dan takut tentang fibroid. .
.
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#periodawareness 
#periodontime 
#fibroidawareness 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah 
#rawatfibroid 
#fibriod
#janganmalu
#keajaibanmakanamsunnah
3 0 16 August, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

Syukur alhamdulilah kita telah mempunyai lebih daripada 3971 pasangan suami isteri yang dah amalkan LISTRA secara KONSISTAN dan kini telah pun BERJAYA HAMIL dan BERJAYA PULIH DARI MASALAH KESUBURAN yang mereka alami..
.
.
.
Kalau anda nak tahu mereka ini semua penantian berbelas2 tahun nak dapatkan zuriat..
. .
Ada juga di antara mereka yang doktor HAMPIR BUANG RAHIM..
.
.
Ada juga yang doktor bagitahu POTENSI UNTUK DIA HAMIL SANGAT SUSAH..
.
.
Dan ada juga yang dikatakkan MANDUL..
.
.
Tapi anda semua boleh lihat kini mereka telah pun memiliki ZURIAT SENDIRI..
.
.
Sebenarnya dalam usaha ikthiar anak ini kita kena banyak SABAR..
.
.
Kena Banyakkan BERDOA..
.
.
Dan yang paling penting suami isteri kena sama sama USAHA DAN IKTHIAR SECARA KONSISTAN...
.
.
.
Kerana apabila suami dan isteri sama sama sihat dan subur potensi untuk isteri tu hamil pun mudah INSHALLAH..
.
.
.
Jadi puan dan suami tunggu apa lagi ? Jom ikthiar SKRG semoga dengan asbab amalkan PRODUK LISTRA ini allah SWT kalbulkan impian anda MEMILIKI ZURIAT SENDIRI..
.
.
.
Amin2 ya mujib..
.
.
.
.
Nak tahu lebih lanjut lagi tentang PRODUK LISTRA ? sila KOMEN " nak " dibawah..
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcosawareness
#trytoconceive
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

Syukur alhamdulilah kita telah mempunyai lebih daripada 3971 pasangan suami isteri yang dah amalkan LISTRA secara KONSISTAN dan kini telah pun BERJAYA HAMIL dan BERJAYA PULIH DARI MASALAH KESUBURAN yang mereka alami..
.
.
.
Kalau anda nak tahu mereka ini semua penantian berbelas2 tahun nak dapatkan zuriat..
. .
Ada juga di antara mereka yang doktor HAMPIR BUANG RAHIM..
.
.
Ada juga yang doktor bagitahu POTENSI UNTUK DIA HAMIL SANGAT SUSAH..
.
.
Dan ada juga yang dikatakkan MANDUL..
.
.
Tapi anda semua boleh lihat kini mereka telah pun memiliki ZURIAT SENDIRI..
.
.
Sebenarnya dalam usaha ikthiar anak ini kita kena banyak SABAR..
.
.
Kena Banyakkan BERDOA..
.
.
Dan yang paling penting suami isteri kena sama sama USAHA DAN IKTHIAR SECARA KONSISTAN...
.
.
.
Kerana apabila suami dan isteri sama sama sihat dan subur potensi untuk isteri tu hamil pun mudah INSHALLAH..
.
.
.
Jadi puan dan suami tunggu apa lagi ? Jom ikthiar SKRG semoga dengan asbab amalkan PRODUK LISTRA ini allah SWT kalbulkan impian anda MEMILIKI ZURIAT SENDIRI..
.
.
.
Amin2 ya mujib..
.
.
.
.
Nak tahu lebih lanjut lagi tentang PRODUK LISTRA ? sila KOMEN " nak " dibawah..
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcosawareness
#trytoconceive
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
50 5 13 August, 2019
@listra_damansara Profile picture

@listra_damansara

Allahumma YA Muhyi Ya Qowiy , Suburkan dan kuat kanlah Rahim dan sperma semua Listra Lover.. .
Ya  Mushawwir bentuk kn sperma yg berkualiti dlm kantung zakar suami nya dan bentuk kan lah janin yg sempurna sifat nya di dlm rahim istri mereka.. PadaMu kami memohon dan bertawakal Ya Baari. Sesungguh nya rezeki anak itu dtg dr Mu ya Razzaq Ya Wahhaab. Dengar kn lah dan makbul kan lah doa kami.. ya Sami ..
.
.
Jadi kan lah produk Listra ini sbg asbab kepada listra lover agar sihat , subur dan dapat melahirkan sorg lg umat Nabi Muhammad saw kekasih Mu.. .
.

PadaMu kami Berserah dan Bergantung Harap ya Baari' ya Somad.
.
.
Ameen ya Mujib.. .
.
Ya Muhyi - yang Maha Menghidupkan
Ya Qowiy - Yang Maha Kuat
Ya Mushawwir -  Yang Maha Membentuk Rupa
Ya Baari - Yang Maha Mengaturkan
Ya Razzaq -  Yang Maha Pemberi Rezeki
Ya Wahhaab-  Yang Maha Pemberi Kurnia
Ya Sami -  Yang Maha Mendengar
Ya Mujib - Yg Maha Memakbulkan
.
.
#listra #sunnahmuamalanku #sihatsuburmenawan #curewithoutdrugs #curewithsunnah #listradamansara #listrakepong #habatusaudalistra #habatusaudalistradamansara #habatusaudalistrakepong #makanansunnah #IkhtiarHamil #masalahwanita #KuatkanRahim #listraKL #buahzuriat #keputihan #solusikesuburan #jintanhitam #hormon #setkesuburan #period #bakalpengantin #Haid #JakelMall #CapSquare #KepongSentral #hantarankahwin #hantarannikah #habbazuriat

Allahumma YA Muhyi Ya Qowiy , Suburkan dan kuat kanlah Rahim dan sperma semua Listra Lover.. . 
Ya  Mushawwir bentuk kn sperma yg berkualiti dlm kantung zakar suami nya dan bentuk kan lah janin yg sempurna sifat nya di dlm rahim istri mereka.. PadaMu kami memohon dan bertawakal Ya Baari. Sesungguh nya rezeki anak itu dtg dr Mu ya Razzaq Ya Wahhaab. Dengar kn lah dan makbul kan lah doa kami.. ya Sami ..
.
.
Jadi kan lah produk Listra ini sbg asbab kepada listra lover agar sihat , subur dan dapat melahirkan sorg lg umat Nabi Muhammad saw kekasih Mu.. .
.

PadaMu kami Berserah dan Bergantung Harap ya Baari' ya Somad.
.
.
Ameen ya Mujib.. .
.
Ya Muhyi - yang Maha Menghidupkan
Ya Qowiy - Yang Maha Kuat
Ya Mushawwir -  Yang Maha Membentuk Rupa
Ya Baari - Yang Maha Mengaturkan
Ya Razzaq -  Yang Maha Pemberi Rezeki
Ya Wahhaab-  Yang Maha Pemberi Kurnia
Ya Sami -  Yang Maha Mendengar
Ya Mujib - Yg Maha Memakbulkan
.
.
#listra #sunnahmuamalanku #sihatsuburmenawan #curewithoutdrugs #curewithsunnah #listradamansara #listrakepong #habatusaudalistra #habatusaudalistradamansara #habatusaudalistrakepong #makanansunnah #IkhtiarHamil #masalahwanita #KuatkanRahim #listraKL #buahzuriat #keputihan #solusikesuburan #jintanhitam #hormon #setkesuburan #period #bakalpengantin #Haid #JakelMall #CapSquare  #KepongSentral #hantarankahwin #hantarannikah #habbazuriat
1 0 11 August, 2019

Top #curewithsunnah posts

@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Salah satu pelanggan india Listra.. die belum kawin lagi.. tp ada masalah PCOS.. rse takut sgt sbb risau nnt susah nk ngandung bile dah kawin.. .
.
Tp bile follow ig listra.. die rse sedikit legaaa... .
.
Ini lah kami.. LISTRA.. kami bkn sekadar menjual produk.. Tp kami mengajar n beri info pd korg semua ttg penjagaan kesihatan dan kesuburan.. .
.
Yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. dan selalu kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#100%organic
#produkluluskkm

Salah satu pelanggan india Listra.. die belum kawin lagi.. tp ada masalah PCOS.. rse takut sgt sbb risau nnt susah nk ngandung bile dah kawin.. .
.
Tp bile follow ig listra.. die rse sedikit legaaa... .
.
Ini lah kami.. LISTRA.. kami bkn sekadar menjual produk.. Tp kami mengajar n beri info pd korg semua ttg penjagaan kesihatan dan kesuburan.. .
.
Yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. dan selalu kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil. .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#100%organic 
#produkluluskkm
19 5 18 July, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

BERITA BAIK PD SEMUA TTC.. .
.
Permaisuri agong yg amat kite sygi ni nk taja anda RAWATAN IVF !!! .
.
Kerana Tuanku Azizah juga pernah mengalami apa yg anda rasa.. iaitu PENANTIAN MENJADI SEORG IBU.. .
.
Moga Allah mengurniakan kesihatan yg baik.. dan pahala yg tidak pernah putus buat Permaisuri Agong kita Tunku Azizah.. .
.
Sempena pertabalan ini juga.. Listra ingin memberi PERCUMA produk Listra kpd 60 org TTC( yg sedang ikhtiar hamil ). .
.
Cepat komen kenapa anda inginkn Listra .. yg terbaik akan mendpt percuma produk Listra.. 🤗
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#tunkuazizahfertilityfoundation
#ttc
#inginhamil
#jomhamil
#mudahhamil
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah
#hamilcarasunnah

BERITA BAIK PD SEMUA TTC.. .
.
Permaisuri agong yg amat kite sygi ni nk taja anda RAWATAN IVF !!! .
.
Kerana Tuanku Azizah juga pernah mengalami apa yg anda rasa.. iaitu PENANTIAN MENJADI SEORG IBU.. .
.
Moga Allah mengurniakan kesihatan yg baik.. dan pahala yg tidak pernah putus buat Permaisuri Agong kita Tunku Azizah.. .
.
Sempena pertabalan ini juga.. Listra ingin memberi PERCUMA produk Listra kpd 60 org TTC( yg sedang ikhtiar hamil ). .
.
Cepat komen kenapa anda inginkn Listra .. yg terbaik akan mendpt percuma produk Listra.. 🤗
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#ttc
#inginhamil
#jomhamil
#mudahhamil 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah 
#hamilcarasunnah
712 294 30 July, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Allahumma YA Muhyi Ya Qowiy , Suburkan dan kuat kanlah Rahim dan sperma semua Listra Lover
Ya  Mushawwir bentuk kn sperma yg berkualiti dlm kantung zakar suami nya dan bentuk kan lah janin yg sempurna sifat nya di dlm rahim istri mereka.. PadaMu kami memohon dan bertawakal Ya Baari. Sesungguh nya rezeki anak itu dtg dr Mu ya Razzaq Ya Wahhaab. Dengar kn lah dan makbul kan lah doa kami.. ya Sami ..
.
.
Jadi kan lah produk Listra ini sbg asbab kepada listra lover agar sihat , subur dan dapat melahirkan sorg lg umat Nabi Muhammad saw kekasih Mu.. .
.
PadaMu kami Berserah dan Bergantung Harap ya Baari' ya Somad.
.
.
Ameen ya Mujib.. .
.
Ya Muhyi - yang Maha Menghidupkan
Ya Qowiy - Yang Maha Kuat
Ya Mushawwir -  Yang Maha Membentuk Rupa
Ya Baari - Yang Maha Mengaturkan
Ya Razzaq -  Yang Maha Pemberi Rezeki
Ya Wahhaab-  Yang Maha Pemberi Kurnia
Ya Sami -  Yang Maha Mendengar
Ya Mujib - Yg Maha Memakbulkan
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah

Allahumma YA Muhyi Ya Qowiy , Suburkan dan kuat kanlah Rahim dan sperma semua Listra Lover
Ya  Mushawwir bentuk kn sperma yg berkualiti dlm kantung zakar suami nya dan bentuk kan lah janin yg sempurna sifat nya di dlm rahim istri mereka.. PadaMu kami memohon dan bertawakal Ya Baari. Sesungguh nya rezeki anak itu dtg dr Mu ya Razzaq Ya Wahhaab. Dengar kn lah dan makbul kan lah doa kami.. ya Sami ..
.
.
Jadi kan lah produk Listra ini sbg asbab kepada listra lover agar sihat , subur dan dapat melahirkan sorg lg umat Nabi Muhammad saw kekasih Mu.. .
.
PadaMu kami Berserah dan Bergantung Harap ya Baari' ya Somad.
.
.
Ameen ya Mujib.. .
.
Ya Muhyi - yang Maha Menghidupkan
Ya Qowiy - Yang Maha Kuat
Ya Mushawwir -  Yang Maha Membentuk Rupa
Ya Baari - Yang Maha Mengaturkan
Ya Razzaq -  Yang Maha Pemberi Rezeki
Ya Wahhaab-  Yang Maha Pemberi Kurnia
Ya Sami -  Yang Maha Mendengar
Ya Mujib - Yg Maha Memakbulkan
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah
277 12 10 August, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Mek Gee ni ada prob cystt.. so die pun amalkn lah listra.. Alhamdulillah. Cystt hilang tp lain lak yg lekat.. kembor 3 lekat 😍😍😍.. Alhamdulillah.. .
.
So uolss yg ada prob cystt plzzz.. jgn down.. insya Allah ada penawar nyer.. 😉
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#cystawareness
#cyst
#trytoconceive
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah

Mek Gee ni ada prob cystt.. so die pun amalkn lah listra.. Alhamdulillah. Cystt hilang tp lain lak yg lekat.. kembor 3 lekat 😍😍😍.. Alhamdulillah.. .
.
So uolss yg ada prob cystt plzzz.. jgn down.. insya Allah ada penawar nyer.. 😉
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#cystawareness 
#cyst
#trytoconceive 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah
33 4 10 February, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

ATT : MAKCIK BAWANG TOLONG JGN CKP IKUT SEDAP MULOT.. JGE SIKIT HATI ORG.. .
.
Ikuti kisah Pn Syazana 34thn penantian 6thn.. yg megalami problm rahiim lemah & kerap gugor.. .
Die selalu di hine dan di perli.. tp waniita kuat ni x pernah giv up.. die trus ikhtiiar.. .
.
Alhamdulillah akhirnya Allah makbulkn impian nyaa.. Nk tau apa yg di amalkn .. .
.
Sila tekan link wasap di bio.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#trytoconceive
#jomhamil
#mudahhamil
#infertility
#fertility
#pcosawarness
#endometriosis
#cystawareness
#curewithsunnah

ATT : MAKCIK BAWANG TOLONG JGN CKP IKUT SEDAP MULOT.. JGE SIKIT HATI ORG.. .
.
Ikuti kisah Pn Syazana 34thn penantian 6thn.. yg megalami problm rahiim lemah & kerap gugor.. .
Die selalu di hine dan di perli.. tp waniita kuat ni x pernah giv up.. die trus ikhtiiar.. .
.
Alhamdulillah akhirnya Allah makbulkn impian nyaa.. Nk tau apa yg di amalkn .. .
.
Sila tekan link wasap di bio.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#trytoconceive 
#jomhamil
#mudahhamil 
#infertility 
#fertility 
#pcosawarness 
#endometriosis 
#cystawareness 
#curewithsunnah
23 6 1 March, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

PN SYAZANA .. "Sakit hatii bile org keliling tak sensetip dgn prasaaan ni.. tanya soalan yg kite sndiri x tau jawapan nya.. 😭"- Penantian5thn
.
.
Tonton video Pn Syazana ini sampai abis.. seedih tp ia nya pasti akan memberi inspirasi pd korg semua.. 🤗
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#curewithsunnah
#marihamil
#mudahhamil
#nakhamil
#ttc
#trytoconceive

PN SYAZANA .. "Sakit hatii bile org keliling tak sensetip dgn prasaaan ni.. tanya soalan yg kite sndiri x tau jawapan nya.. 😭"- Penantian5thn
.
.
Tonton video Pn Syazana ini sampai abis.. seedih tp ia nya pasti akan memberi inspirasi pd korg semua.. 🤗
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#curewithsunnah 
#marihamil 
#mudahhamil 
#nakhamil 
#ttc
#trytoconceive
276 14 18 February, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Saya doa kn semua listra lover akan dpt rse apa yg saya rse ni.. pelukan seorg anak.. 🤗
.
.
Yakin ye.. selagi kite ada rahim.. selagi tu kite masih bley hamil.. Allah x bg cepat atau lambat..tp Dia bg pada masa yg tepat..
.
.
Teruskn DOA.. IKHTIAR & SABAR... .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#trytoconceive
#ttc
#cystawareness
#pcosawareness
#pcosfighter
#curewithsunnah
#jomhamil
#mudahhamil
#babylistra
#baby
#motheroffour

Saya doa kn semua listra lover akan dpt rse apa yg saya rse ni.. pelukan seorg anak.. 🤗
.
.
Yakin ye.. selagi kite ada rahim.. selagi tu kite masih bley hamil.. Allah x bg cepat atau lambat..tp Dia bg pada masa yg tepat..
.
.
Teruskn DOA.. IKHTIAR & SABAR... .
.
#listra
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#trytoconceive 
#ttc
#cystawareness 
#pcosawareness 
#pcosfighter 
#curewithsunnah 
#jomhamil
#mudahhamil 
#babylistra 
#baby
#motheroffour
40 2 11 February, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness
#ovariancyst
#sihatsuburmenawan
#trytoconceive
#senanghamil
#marihamil
#jomhamil
#nakhamil
#curewithsunnah
#hamilcarasunnah

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness 
#ovariancyst 
#sihatsuburmenawan 
#trytoconceive 
#senanghamil
#marihamil 
#jomhamil 
#nakhamil
#curewithsunnah 
#hamilcarasunnah
32 11 19 February, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Ramai yg dm kata terlepas sharing saya ttg info cystt.. dont wori ye uolsss.. .
.
Korg bley negok di highligt story saya.. INFO CYST..
.
.
Moga ianya memberi manfaat pd semua.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#cystawareness
#curewithsunnah
#cyst

Ramai yg dm kata terlepas sharing saya ttg info cystt.. dont wori ye uolsss.. .
.
Korg bley negok di highligt story saya.. INFO CYST..
.
.
Moga ianya memberi manfaat pd semua.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#cystawareness 
#curewithsunnah 
#cyst
10 4 12 February, 2019