#dahmasuk Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dahmasuk and here's what we found interesting.

Inside 14 Posts

Time between posts:
1224 hours
Average like
88.6
Average comment
4.6
Posts with video
7/14
Posts with photo
7/14

Hashtag Popularity

Profesional👑
by MK @hairiwhuut
w/: @m.astryhairil .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cover #tercucuk #dahmasuk #xundur #dahmasyuk #akuadageng #profesional #kclique #hairiwhuut #haatepok
121 10 10 October, 2019
@poktehvapebarskuantan Profile picture

@poktehvapebarskuantan

Warung Pok Teh Kuantan

‎بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
ALHAMDULILLAH

Gais! Gais! Catridge XBURN dah sampai gais! Cepat gais dapatkan sementara stok masih ada 📣📣 -LEBIH PADU -KETAHANAN SAMA DENGAN CATRIDGE ORIGINAL CALIBURN - BUKAN CLONE GAIS

Dapatkan segera di kedai kami @poktehvapebarskuantan sementara apa gais? Sementara masih ada 😁

#caliburn #xburn #catridge #mantul #taktipu #dahmasuk #poktehvapebars #poktehvapebarskuantan #poktehvapebarsworldwide #poktehcartel #kuantancartel #vapemalaysia #vapekuantan #vapeindonesia #vapecommunity #vapelifestyle #sapsaptothepap #vapepahceroh

‎بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
ALHAMDULILLAH

Gais! Gais! Catridge XBURN dah sampai gais! Cepat gais dapatkan sementara stok masih ada 📣📣 -LEBIH PADU -KETAHANAN SAMA DENGAN CATRIDGE ORIGINAL CALIBURN - BUKAN CLONE GAIS

Dapatkan segera di kedai kami @poktehvapebarskuantan sementara apa gais? Sementara masih ada 😁

#caliburn #xburn #catridge #mantul #taktipu #dahmasuk #poktehvapebars #poktehvapebarskuantan #poktehvapebarsworldwide #poktehcartel #kuantancartel #vapemalaysia #vapekuantan #vapeindonesia #vapecommunity #vapelifestyle #sapsaptothepap #vapepahceroh
21 1 30 September, 2019
@langdeejay_ Profile picture

@langdeejay_

TAG ANYONE🖤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵:???¡!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷:non ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
MYBESTPARTNER❣
@deejaymonkey._
@lagumixxmy
@zul_.nation
@syazrin_nation
@pidawus.video
@ayum_nation
@djnime_
@haizat._
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#hafifi
#kk #haihai #byebye #tengkorak #rasr #arisz #wat #babies #pahalakuje #viral #paek #mantul #kerek #norrenbuathal #kampret #dahmasuk #bodo

TAG ANYONE🖤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵:???¡!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷:non ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
MYBESTPARTNER❣
@deejaymonkey._ ✔
@lagumixxmy ✔
@zul_.nation ✔
@syazrin_nation ✔
@pidawus.video ✔
@ayum_nation ✔
@djnime_ ✔
@haizat._ ✔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#hafifi
#kk #haihai #byebye #tengkorak #rasr #arisz #wat #babies #pahalakuje #viral #paek #mantul #kerek #norrenbuathal #kampret #dahmasuk #bodo
15 0 27 September, 2019
@en_ragaman Profile picture

@en_ragaman

Macam mana lah perasaan perempuan tu, Gaisss please tengok sekali je!
.
🏷️Tag kawan korang
⚠️Follow @en_ragaman
📲Just DM the content for REPOST🎥
.
.
.
.
.
#sikitlagi #jarang❌bangau #ragaman

Macam mana lah perasaan perempuan tu, Gaisss please tengok sekali je!
.
🏷️Tag kawan korang
⚠️Follow @en_ragaman
📲Just DM the content for REPOST🎥
.
.
.
.
.
#sikitlagi#jarang❌bangau#ragaman
315 15 26 September, 2019
@fadzlishah_n2 Profile picture

@fadzlishah_n2

ciken den lopeh 😛👻🚀😂🤗rm1k x lopeh ko bang? #pendi #kari
#tercucuk #dahmasuk #takkena #kenahidungSendiri
#kikikiki #vavai

ciken den lopeh 😛👻🚀😂🤗rm1k x lopeh ko bang? #pendi#kari
#tercucuk #dahmasuk #takkena #kenahidungSendiri 
#kikikiki #vavai
3 0 18 September, 2019
@hazwan.rl Profile picture

@hazwan.rl

Tunnel Beach

There was no one else on the beach when we emerged from the tunnel and there was a true sense of isolation. It takes a huge courage to get into this place as it looks like something has been reside there for a really long time 👀 However, we managed to take some photos before left! 😆

There was no one else on the beach when we emerged from the tunnel and there was a true sense of isolation. It takes a huge courage to get into this place as it looks like something has been reside there for a really long time 👀 However, we managed to take some photos before left! 😆
413 14 1 September, 2019
@daiazrin Profile picture

@daiazrin

Bulan Ramadhan Bulan Yang Mulia...^^____^^

#janganlupaniat #RamadhanTiba
Sahaja Aku Berpuasa Sebulan di bulan Ramadhan pada tahun ini kerana Allah Ta'ala

Sahaja Aku Berpuasa Esok Hari, Untuk menunaikan Fadhu Ramadhan Tahun ini kerana Allah Ta'ala

#1Ramadhan #Dahmasuk

Hasil kerja: @amrlzhri
Diluluskan oleh: @zulhlmiabdwhb
Dipost oleh : @daiazrin
Dikomen kejap lagi oleh : @ezhamidinazahar11
Dilike nanti oleh: @slip.pikto

#janganlupaniat #RamadhanTiba
Sahaja Aku Berpuasa Sebulan di bulan Ramadhan pada tahun ini kerana Allah Ta'ala

Sahaja Aku Berpuasa Esok Hari, Untuk menunaikan Fadhu Ramadhan Tahun ini kerana Allah Ta'ala

#1Ramadhan #Dahmasuk

Hasil kerja: @amrlzhri 
Diluluskan oleh: @zulhlmiabdwhb 
Dipost oleh : @daiazrin 
Dikomen kejap lagi oleh : @ezhamidinazahar11 
Dilike nanti oleh: @slip.pikto
137 5 5 May, 2019
##Assalamualaikum ##awak ##gaji ##dahmasuk ##jemputorder 
##😘😘😘😘
9 1 15 August, 2018
@ohcosmetic.mk Profile picture

@ohcosmetic.mk

Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush
Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat
Seperti membuat ...rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed

8 dari 10 orang wanita yang mencubanya akan beli

Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas:

97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit
94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri
96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata
93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda
95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat

Antara ciri-ciri Skinvigorate Cleansing Brush:

Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit
Mempunyai butang kawalan kelajuan
Mempunyai butang On/Off
Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih

Jika anda berminat utk memilikinya, harganya memang mampu milik.Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan. Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain.
Hadiahkan untuk diri anda harini.😊 Jom dapatkan, laju2 roger cikla 0143134419 cepat2 👌
#hadiah #birthday #gaji #dahmasuk

Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush 
Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat
Seperti membuat ...rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed

8 dari 10 orang wanita yang mencubanya akan beli

Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas:

97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit
 94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri
 96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata
 93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda
 95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat

Antara ciri-ciri Skinvigorate Cleansing Brush:

Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit
Mempunyai butang kawalan kelajuan
Mempunyai butang On/Off
Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih

Jika anda berminat utk memilikinya, harganya memang mampu milik.Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan. Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain. 
Hadiahkan untuk diri anda harini.😊 Jom dapatkan, laju2 roger cikla 0143134419 cepat2 👌 
#hadiah #birthday #gaji #dahmasuk
3 0 27 April, 2018
@yleouya Profile picture

@yleouya

Serai.
Kalau anak dara xkenal serai,
Siap kena libas rotan jawabnya
Tapi kalau tunjuk atoknya minyak serai.
Mesti tak kena libas.
Disukain lagi.

Elok utk halau nyamuk dan serangga.
Elok utk sakit lutut
Elok utk turunkan bacaan kolestrol
Elok utk tambah selera anak.
Elok utk cairkan kahak

Eh.macam2 kan
Semalam citer pasal Peppermint..
Hari ini si Serai plak.
Tu sebab sayang Young Living semaciaaaam.

#yleouya
#lemongrasseo
#cairkahak
#nyamuk
#younglivingessentialoils
#younglivingbrunei
#yleomsia
#youcanduit
#komisenyl
#dahmasuk?
#sistanyaje

Serai.
Kalau anak dara xkenal serai,
Siap kena libas rotan jawabnya 
Tapi kalau tunjuk atoknya minyak serai.
Mesti tak kena libas.
Disukain lagi.

Elok utk halau nyamuk dan serangga.
Elok utk sakit lutut
Elok utk turunkan bacaan kolestrol
Elok utk tambah selera anak.
Elok utk cairkan kahak

Eh.macam2 kan
Semalam citer pasal Peppermint..
Hari ini si Serai plak.
Tu sebab sayang Young Living semaciaaaam.

#yleouya
#lemongrasseo 
#cairkahak
#nyamuk
#younglivingessentialoils
#younglivingbrunei
#yleomsia
#youcanduit
#komisenyl 
#dahmasuk?
#sistanyaje
12 7 15 hours ago
@id_home_and_deco_sofa Profile picture

@id_home_and_deco_sofa

Tak teringin ke nak ganti sofà yang da koyak dan terkopek2 tu sebelum raya. Sedap sikit mata tuan rumah dan tetamu nak duduk nanti. #bonus #dahmasuk #harini #jahit #sarung #sofa #repairsofa #homedecor #homemyera #whatapp0192846730 #sekarang #tempahandibuka #hariraya #taklamalagi #interiordesign #kakideko

Tak teringin ke nak ganti sofà yang da koyak dan terkopek2 tu sebelum raya. Sedap sikit mata tuan rumah dan tetamu nak duduk nanti. #bonus#dahmasuk#harini#jahit#sarung#sofa#repairsofa#homedecor#homemyera#whatapp0192846730#sekarang#tempahandibuka#hariraya#taklamalagi#interiordesign#kakideko
10 1 8 January, 2018

Top #dahmasuk posts

@mami_penang Profile picture

@mami_penang

baru nl upload gmbr p keja td...mami berasa mcm adik2 abis sekolah la plak sbb dh pakai bawal batu2 keliling ni...dh x ingat dh bawal apa ntah...ni namanya selfie perasainnnn...😁😁😁... #dahmasuk #3seriesbmw #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

baru nl upload gmbr p keja td...mami berasa mcm adik2 abis sekolah la plak sbb dh pakai bawal batu2 keliling ni...dh x ingat dh bawal apa ntah...ni namanya selfie perasainnnn...😁😁😁...#dahmasuk #3seriesbmw #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
22 3 6 October, 2016
@ahmadfirdausahmadfadzil Profile picture

@ahmadfirdausahmadfadzil

Sy menyokong kepimpinan datok seri jiby..100% sokongan padu..100% tidak beralih arah..100% ahli umno seumo hidup
#najibrazak
#gst
#dahmasuk

Sy menyokong kepimpinan datok seri jiby..100% sokongan padu..100% tidak beralih arah..100% ahli umno seumo hidup 
#najibrazak 
#gst 
#dahmasuk
10 0 15 December, 2015
@frank7in_saba Profile picture

@frank7in_saba

sumpit lacau 🦎
#tercucuk #dahmasuk

sumpit lacau 🦎
#tercucuk #dahmasuk
28 0 16 September, 2019
Hahahaha... Lawak petang...
#brim 
#dahmasuk 
#alhamdulillah 
#rezeki
41 2 1 March, 2018