#damansara Instagram Photos & Videos

damansara - 755.2k posts

    Patience can be hard to come by when faced with problems or obstacles. Experience the Twin Heart Meditation, a guided meditation to overcome frustrations and problemes.
Every Wednesday 11 am and Thursday 7pm at HOPE Meditation Centre.
.
.
.
.
.
#HopeMeditation #HopeHealing # Hopespirituality #HopeEnergy

    Patience can be hard to come by when faced with problems or obstacles. Experience the Twin Heart Meditation, a guided meditation to overcome frustrations and problemes.
    Every Wednesday 11 am and Thursday 7pm at HOPE Meditation Centre.
    .
    .
    .
    .
    .
    #HopeMeditation #HopeHealing # Hopespirituality #HopeEnergy

    1 1 19 August, 2019
    •sis boleh order ke? *boleh .. sila lawati website kami Di www.allabouttastes.oddle.me (atau klik aja link Di bio) •Sis boleh cod ke?
*cod tak boleh sis, Kena advances payment... delivery boleh, self collect boleh. •boleh online transfer ke?
* boleh.. Di website Ada option online transfer (ipay88) Dan direct transfer. *saya nak order 5 biji boleh ke.. nak rasa je?
* minta maaf, kami buat order, quantity nya based on 1 resepi. Jadi Kalo 1 resipi dapat 30 jadi itu yg kami Bagi ke sis.. fresh from the oven!🙏🏼 #klfoodie #damansara #shahalamfood

    •sis boleh order ke? *boleh .. sila lawati website kami Di www.allabouttastes.oddle.me (atau klik aja link Di bio) •Sis boleh cod ke?
    *cod tak boleh sis, Kena advances payment... delivery boleh, self collect boleh. •boleh online transfer ke?
    * boleh.. Di website Ada option online transfer (ipay88) Dan direct transfer. *saya nak order 5 biji boleh ke.. nak rasa je?
    * minta maaf, kami buat order, quantity nya based on 1 resepi. Jadi Kalo 1 resipi dapat 30 jadi itu yg kami Bagi ke sis.. fresh from the oven!🙏🏼 #klfoodie #damansara #shahalamfood

    9 0 19 August, 2019
    •
Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼
•
Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn


    Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼

    Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn

    8 0 19 August, 2019
    •
Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼
•
Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn


    Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼

    Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn

    6 0 19 August, 2019
    •
Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼
•
Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn


    Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼

    Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn

    9 0 19 August, 2019
    Nightwear💘
.
Freesize fits till L

Price: RM 29

    Nightwear💘
    .
    Freesize fits till L

    Price: RM 29

    2 1 19 August, 2019
    来自各国的新鲜水果、茶叶制成的纯天然 #icecream !

位于 #damansara #thestarlingmall 附近的一家消暑圣地,这里的 #雪糕 #冰淇淋 都是自家制的,口味独特!

通常雪糕师傅都会把 2-3种不同的水果食材混搭,而他们的其中一个 #bestseller 口味是 GOLD DIGGER,结合了 SALTED CARAMEL、HONEY COMB 还有 CHOCOLATE GARNISH!不会太甜,而且还会有香香的焦糖味!

而小编最爱的是 MANGO PASSION SORBET!他们家采用来自印度的芒果之王,加上荔枝做的雪糕,每一口都像在吃纯正的芒果加荔枝!

小编还要推荐的是一款饮料!!!
MATCHA MONSTER,这不是一般的绿茶或者绿茶拿铁,而是金珍珠绿茶拿铁外加怪兽饼干!

但是现在,让我们选择去一家店消费,除了美食这件事,还有就必须考虑的就是环境啦。@mycdlc 的店内设计简约,但是可以说每一个角落和每一道墙都是 #instagrammable 的!所以必须选择一家能吃能喝能拍的店来消暑啦 😘

价格:RM 10.90++
环境:★★★★ #raramblog

    来自各国的新鲜水果、茶叶制成的纯天然 #icecream

    位于 #damansara #thestarlingmall 附近的一家消暑圣地,这里的 #雪糕 #冰淇淋 都是自家制的,口味独特!

    通常雪糕师傅都会把 2-3种不同的水果食材混搭,而他们的其中一个 #bestseller 口味是 GOLD DIGGER,结合了 SALTED CARAMEL、HONEY COMB 还有 CHOCOLATE GARNISH!不会太甜,而且还会有香香的焦糖味!

    而小编最爱的是 MANGO PASSION SORBET!他们家采用来自印度的芒果之王,加上荔枝做的雪糕,每一口都像在吃纯正的芒果加荔枝!

    小编还要推荐的是一款饮料!!!
    MATCHA MONSTER,这不是一般的绿茶或者绿茶拿铁,而是金珍珠绿茶拿铁外加怪兽饼干!

    但是现在,让我们选择去一家店消费,除了美食这件事,还有就必须考虑的就是环境啦。@mycdlc 的店内设计简约,但是可以说每一个角落和每一道墙都是 #instagrammable 的!所以必须选择一家能吃能喝能拍的店来消暑啦 😘

    价格:RM 10.90++
    环境:★★★★ #raramblog

    2 0 19 August, 2019
    来自各国的新鲜水果、茶叶制成的纯天然 #icecream !

位于 #damansara #thestarlingmall 附近的一家消暑圣地,这里的 #雪糕 #冰淇淋 都是自家制的,口味独特!

通常雪糕师傅都会把 2-3种不同的水果食材混搭,而他们的其中一个 #bestseller 口味是 GOLD DIGGER,结合了 SALTED CARAMEL、HONEY COMB 还有 CHOCOLATE GARNISH!不会太甜,而且还会有香香的焦糖味!

而小编最爱的是 MANGO PASSION SORBET!他们家采用来自印度的芒果之王,加上荔枝做的雪糕,每一口都像在吃纯正的芒果加荔枝!

小编还要推荐的是一款饮料!!!
MATCHA MONSTER,这不是一般的绿茶或者绿茶拿铁,而是金珍珠绿茶拿铁外加怪兽饼干!

但是现在,让我们选择去一家店消费,除了美食这件事,还有就必须考虑的就是环境啦。@mycdlc 的店内设计简约,但是可以说每一个角落和每一道墙都是 #instagrammable 的!所以必须选择一家能吃能喝能拍的店来消暑啦 😘

价格:RM 10.90++
环境:★★★★ #raramblog

    来自各国的新鲜水果、茶叶制成的纯天然 #icecream

    位于 #damansara #thestarlingmall 附近的一家消暑圣地,这里的 #雪糕 #冰淇淋 都是自家制的,口味独特!

    通常雪糕师傅都会把 2-3种不同的水果食材混搭,而他们的其中一个 #bestseller 口味是 GOLD DIGGER,结合了 SALTED CARAMEL、HONEY COMB 还有 CHOCOLATE GARNISH!不会太甜,而且还会有香香的焦糖味!

    而小编最爱的是 MANGO PASSION SORBET!他们家采用来自印度的芒果之王,加上荔枝做的雪糕,每一口都像在吃纯正的芒果加荔枝!

    小编还要推荐的是一款饮料!!!
    MATCHA MONSTER,这不是一般的绿茶或者绿茶拿铁,而是金珍珠绿茶拿铁外加怪兽饼干!

    但是现在,让我们选择去一家店消费,除了美食这件事,还有就必须考虑的就是环境啦。@mycdlc 的店内设计简约,但是可以说每一个角落和每一道墙都是 #instagrammable 的!所以必须选择一家能吃能喝能拍的店来消暑啦 😘

    价格:RM 10.90++
    环境:★★★★ #raramblog

    2 1 19 August, 2019
    来自各国的新鲜水果、茶叶制成的纯天然 #icecream !

位于 #damansara #thestarlingmall 附近的一家消暑圣地,这里的 #雪糕 #冰淇淋 都是自家制的,口味独特!

通常雪糕师傅都会把 2-3种不同的水果食材混搭,而他们的其中一个 #bestseller 口味是 GOLD DIGGER,结合了 SALTED CARAMEL、HONEY COMB 还有 CHOCOLATE GARNISH!不会太甜,而且还会有香香的焦糖味!

而小编最爱的是 MANGO PASSION SORBET!他们家采用来自印度的芒果之王,加上荔枝做的雪糕,每一口都像在吃纯正的芒果加荔枝!

小编还要推荐的是一款饮料!!!
MATCHA MONSTER,这不是一般的绿茶或者绿茶拿铁,而是金珍珠绿茶拿铁外加怪兽饼干!

但是现在,让我们选择去一家店消费,除了美食这件事,还有就必须考虑的就是环境啦。@mycdlc 的店内设计简约,但是可以说每一个角落和每一道墙都是 #instagrammable 的!所以必须选择一家能吃能喝能拍的店来消暑啦 😘

价格:RM 10.90++
环境:★★★★ #raramblog

    来自各国的新鲜水果、茶叶制成的纯天然 #icecream

    位于 #damansara #thestarlingmall 附近的一家消暑圣地,这里的 #雪糕 #冰淇淋 都是自家制的,口味独特!

    通常雪糕师傅都会把 2-3种不同的水果食材混搭,而他们的其中一个 #bestseller 口味是 GOLD DIGGER,结合了 SALTED CARAMEL、HONEY COMB 还有 CHOCOLATE GARNISH!不会太甜,而且还会有香香的焦糖味!

    而小编最爱的是 MANGO PASSION SORBET!他们家采用来自印度的芒果之王,加上荔枝做的雪糕,每一口都像在吃纯正的芒果加荔枝!

    小编还要推荐的是一款饮料!!!
    MATCHA MONSTER,这不是一般的绿茶或者绿茶拿铁,而是金珍珠绿茶拿铁外加怪兽饼干!

    但是现在,让我们选择去一家店消费,除了美食这件事,还有就必须考虑的就是环境啦。@mycdlc 的店内设计简约,但是可以说每一个角落和每一道墙都是 #instagrammable 的!所以必须选择一家能吃能喝能拍的店来消暑啦 😘

    价格:RM 10.90++
    环境:★★★★ #raramblog

    3 0 19 August, 2019
    PROMOSI CUCKOO GOOD PLAN 7 TAHUN KEMBALI!

Memperkenalkan model XCEL terhangat dipasaran.

Apa yang BEST pasal XCEL? 👍 Model baharu 2019
👍 Operasi sentuhan digital
👍 Auto stop flow bila gelas penuh
👍 3 suhu (Panas, Sejuk, Suhu bilik)
👍 Design moden dan jimat ruang

Harga lama RM100/month ❌
Harga sekarang RM 85/month ✅

Nak lagi best?

Anda akan dapat: ❤️ Servis PERCUMA 7 TAHUN
❤️ Penukaran FILTER PERCUMA 7 TAHUN
❤️ 7 TAHUN WARRANTY
❤️ PEMASANGAN PERCUMA

PALING MENARIK, selepas tempoh minimum kontrak,anda boleh pulangkan kembali TANPA CAS PENALTI!

AWESOME kan?

JOM ORDER SEKARANG SELAGI PROMOSI MASIH ADA!

Nak pasang cepat? Hubungi sy di whatsapp sekarang. Pemasangan 24 jam 👍👍
.

Sebarang pertanyaan mengenai produk, hubungi kami di whtsapp.link di bio 😊
.
.
#cuckoomalaysia
#cuckooshahalam
#cuckookotadamansara
#cuckoodamansara
#cuckoopetalingjaya
#shahalam
#kotadame
#damansara
#penapisairmurah
#penapisair
#waterpurifier
#perabotmurah
#kitchencabinet
#kabinetdapur

    PROMOSI CUCKOO GOOD PLAN 7 TAHUN KEMBALI!

    Memperkenalkan model XCEL terhangat dipasaran.

    Apa yang BEST pasal XCEL? 👍 Model baharu 2019
    👍 Operasi sentuhan digital
    👍 Auto stop flow bila gelas penuh
    👍 3 suhu (Panas, Sejuk, Suhu bilik)
    👍 Design moden dan jimat ruang

    Harga lama RM100/month ❌
    Harga sekarang RM 85/month ✅

    Nak lagi best?

    Anda akan dapat: ❤️ Servis PERCUMA 7 TAHUN
    ❤️ Penukaran FILTER PERCUMA 7 TAHUN
    ❤️ 7 TAHUN WARRANTY
    ❤️ PEMASANGAN PERCUMA

    PALING MENARIK, selepas tempoh minimum kontrak,anda boleh pulangkan kembali TANPA CAS PENALTI!

    AWESOME kan?

    JOM ORDER SEKARANG SELAGI PROMOSI MASIH ADA!

    Nak pasang cepat? Hubungi sy di whatsapp sekarang. Pemasangan 24 jam 👍👍
    .

    Sebarang pertanyaan mengenai produk, hubungi kami di whtsapp.link di bio 😊
    .
    .
    #cuckoomalaysia
    #cuckooshahalam
    #cuckookotadamansara
    #cuckoodamansara
    #cuckoopetalingjaya
    #shahalam
    #kotadame
    #damansara
    #penapisairmurah
    #penapisair
    #waterpurifier
    #perabotmurah
    #kitchencabinet
    #kabinetdapur

    1 0 19 August, 2019
    •
Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼
•
Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn


    Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼

    Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn

    13 0 13 July, 2019
    •
Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼
•
Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn


    Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼

    Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn

    11 1 13 July, 2019
    •
Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼
•
Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn


    Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼

    Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn

    18 0 6 July, 2019
    •
Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼
•
Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn


    Assalamulaikum warga Lembah Klang! Berita baik untuk anda semua kerana MATBOX🍱 bersedia menyajikan menu makan tengahari korang dengan harga yang berpatutan. Portion makanan jangan risau memang puas hati! Kalau tak percaya boleh tengok feedback di atas👆🏼

    Setiap hari menu akan berubah, buat masa sekarang hanya ada 5 menu sahaja dan InshaAllah dengan izin Allah menu akan bertambah dari hari ke hari . So gaiss jangan lupa cuba salah satu menu matbox yang anda suka! Sapot Lokal Sapot @matboxx #matbox #subangjaya #shahalam #damansara #food #foodie #foodporn

    14 0 6 July, 2019

Top #damansara posts

    The colour is so adorable and warm 🌈 grey x pink Adidas NMD is now available ! Size 36-44 unisex Europe .
.
Comes with full packaging and vacuum protection. Only at RM389 per pair 🔥

    The colour is so adorable and warm 🌈 grey x pink Adidas NMD is now available ! Size 36-44 unisex Europe .
    .
    Comes with full packaging and vacuum protection. Only at RM389 per pair 🔥

    887 2 7 August, 2019
    Kesan Seawal 3 Hari ❗️👌🏽
.
Jom follow @lintah_gunung_belacak
.
Ya betul sahabatku, meh cuba dulu baru tahu. Pengguna LGB sangat2 berpuas hati dengan kesan2 baik yang diorang dapat dengan cara mudah & selamat. Tak rugi lah kalau menjaga & merawat tu. Untuk kesihatan diri sendiri.
.
Tengok feedback2 pelanggan LGB OIL dekat insta story.
Tekan link biru dekat bio.
.
Zakar perlukan perjalanan darah yang lancar baru lah saiz sebenar zakar akan keluar, tegang & padat, berurat, gagah.. 2X pancut masih steady 👍🏽👍🏽👍🏽
.
Pengalaman pengguna LGB Oil mmg acenggini👍🏽 ramai yang rekemen kawan atas kawan. Gembira dapat bantu korang bro2 sekalian😁👍🏽 Ucapan terima kasih para pengguna LGB OIL memang sangat2 bermakna😊🙏🏽
.
PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTRIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)✅
.
Apa yang special ?
✅Kesan seawal 3 hari ❗️
✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
✅Free cara urut & tips
✅Mudah dibawa kemana sahaja
✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
.
Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
✅Buatan Malaysia 🇲🇾
✅LULUS KKM
✅Sangat Selamat !
✅Tidak perlu telan pil
✅Tak ganggu sistem badan
✅Bebas bahan kimia❗️
✅Tiada kesan sampingan !
✅Testimoni pengguna dah ramai !
.
Untuk order, sila Whatsapp :
.
Hantar "LGB" ke 012-5282861
Hantar "LGB" ke 012-5282861
Hantar "LGB" ke 012-5282861
.

Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!!
.
#sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak

    Kesan Seawal 3 Hari ❗️👌🏽
    .
    Jom follow @lintah_gunung_belacak
    .
    Ya betul sahabatku, meh cuba dulu baru tahu. Pengguna LGB sangat2 berpuas hati dengan kesan2 baik yang diorang dapat dengan cara mudah & selamat. Tak rugi lah kalau menjaga & merawat tu. Untuk kesihatan diri sendiri.
    .
    Tengok feedback2 pelanggan LGB OIL dekat insta story.
    Tekan link biru dekat bio.
    .
    Zakar perlukan perjalanan darah yang lancar baru lah saiz sebenar zakar akan keluar, tegang & padat, berurat, gagah.. 2X pancut masih steady 👍🏽👍🏽👍🏽
    .
    Pengalaman pengguna LGB Oil mmg acenggini👍🏽 ramai yang rekemen kawan atas kawan. Gembira dapat bantu korang bro2 sekalian😁👍🏽 Ucapan terima kasih para pengguna LGB OIL memang sangat2 bermakna😊🙏🏽
    .
    PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTRIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)✅
    .
    Apa yang special ?
    ✅Kesan seawal 3 hari ❗️
    ✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan)
    ✅Free cara urut & tips
    ✅Mudah dibawa kemana sahaja
    ✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗️
    .
    Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ?
    ✅Buatan Malaysia 🇲🇾
    ✅LULUS KKM
    ✅Sangat Selamat !
    ✅Tidak perlu telan pil
    ✅Tak ganggu sistem badan
    ✅Bebas bahan kimia❗️
    ✅Tiada kesan sampingan !
    ✅Testimoni pengguna dah ramai !
    .
    Untuk order, sila Whatsapp :
    .
    Hantar "LGB" ke 012-5282861
    Hantar "LGB" ke 012-5282861
    Hantar "LGB" ke 012-5282861
    .

    Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!!
    .
    #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak

    4,398 15 17 August, 2019