#danaukota Instagram Photos & Videos

danaukota - 79.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #danaukota and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
45 minutes
Average like
30.9
Average comment
0.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Chinese New Year Closure Notice to all our beloved customers and friends!
.
Resuming business on the 27th Jan 2020. .
Drive safe! Remember to put on your sunnies!
.
#lumiereoptometristmy
#optical #optometrist #aeonbigdanaukota #wangsamaju #danaukota #setapak #eyecare #greetings #happychinesenewyear2020 #happyholidays #drivesafe

Chinese New Year Closure Notice to all our beloved customers and friends!
.
Resuming business on the 27th Jan 2020. .
Drive safe! Remember to put on your sunnies!
.
#lumiereoptometristmy
#optical #optometrist #aeonbigdanaukota #wangsamaju #danaukota #setapak #eyecare #greetings #happychinesenewyear2020 #happyholidays #drivesafe
1 0 2 hours ago

Dari Tawau SABAH turun KL,repair fon...sahabat lama xjumpa hampir 10tahun | REPAIR HANDPHONE | REPAIR SMARTPHONE | REPAIR HANDPHONE | REPAIR FACE TO FACE SELANGOR| FACE TO FACE REPAIR SMARTPHONE | REPAIR ANDROID| REPAIR APPLE | REPAIR SMARTPHONE | BAIKI TELEFON PINTAR | BAIKI SMARTPHONE |
#repair #smartphone #selangor #PJ #Putrajaya #danau #danaukota #deanikGadget #s #facetoface #f2f #baiki #telefon #handphonerepair #ipohrepairhandphone #baikihandphone #handphone #murah #promosi #instaview #huawei #gadget #Apple #vivo #oppo #realme #redmi

Dari Tawau SABAH turun KL,repair fon...sahabat lama xjumpa hampir 10tahun |  REPAIR HANDPHONE | REPAIR SMARTPHONE | REPAIR HANDPHONE | REPAIR FACE TO FACE SELANGOR| FACE TO FACE REPAIR SMARTPHONE | REPAIR ANDROID| REPAIR APPLE | REPAIR SMARTPHONE | BAIKI TELEFON PINTAR | BAIKI SMARTPHONE | 
#repair #smartphone #selangor #PJ #Putrajaya #danau #danaukota #deanikGadget  #s #facetoface #f2f #baiki #telefon #handphonerepair #ipohrepairhandphone #baikihandphone #handphone #murah #promosi #instaview #huawei #gadget #Apple #vivo #oppo #realme #redmi
3 0 4 hours ago

Seriusly serum C ni memang cik kemal akui. Best sangat!! Cik kemal dah pakai 3 bottle. Skin memang nampak firm je.😍😍😍
.
Jom review sket apa yg ada dlm serum C yg menyebabkan ia best gila!
.
REPLENISHING SERUM +C💗
.
✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit.
.
🤔Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit.
.
🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? 🤔
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. .
✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi
.
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstren di sana. .
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. .
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan?
.
Nak cuba boleh whatsapp cik kemal❤
.
🌹Free consultation
🌹Free sample
.
☎️whatsapp 60102082078 - cik kemal

#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #ctdk #ariani #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota

Seriusly serum C ni memang cik kemal akui. Best sangat!! Cik kemal dah pakai 3 bottle. Skin memang nampak firm je.😍😍😍
.
Jom review sket apa yg ada dlm serum C yg menyebabkan ia best gila!
.
REPLENISHING SERUM +C💗
.
✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit.
.
🤔Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit.
.
🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? 🤔
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. .
✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi
.
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstren di sana. .
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. .
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan?
.
Nak cuba boleh whatsapp cik kemal❤
.
🌹Free consultation
🌹Free sample
.
☎️whatsapp 60102082078 - cik kemal

#marykaybeautyconsultant #MaryKaySelangor #marykaymalaysia #bellaamara #ctdk #ariani #bazarpaknil #ilovemyskin #kulitcantik #kulitsihat #skincareroutine #skincareterbaik #sayasukamakeup #sayacantik #kualalumpur #wangsawalk #wangsamaju #setapak #danaukota
0 0 5 hours ago

‼️RAHSIA MUDAH LOSS 8KG DALAM MASA 2 BULAN‼️
.
.
Sape tak suka bila berat bna turun 8kg. Dalam masa 2 bulan pula tu.
.
Kulit muka pon namp lebih cerah berseri dan tak kusam lagi.
.
Cara customer ni hilangkan 8KG dalam tempoh 2 bulan dengan hanya amalkan minum min kaffe pada waktu malam bila beli terasa lapar.
..
Min kaffe bukan sahaja membantu meningkatkan metabolisma badan, malah membantu memberi rasa kenyang.
.
Ia juga membantu sistem pelawasan kita. Membekalkan mineral penting yang diperlukan badan.
.
Yang penting, min kaffe ni tanpa gula. Rasa manis yang ada adalah dari aspartem. Sesuai sangat diminum untuk mereka yang ada kencing manis dan yg ingin diet. .
Sekotak min kaffe cuma RM31.10.

Harga akak koopi RM29.O0 je tau. Untuk tempahan dan pertanyaan,korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi sekarang.

#ruangrezekihanania #bajuoffice #videomasakan #malaysianfood #padkain #clothpad

#tipskecantikan #ootdbrunei #foodpornmalaysia #shahalamfood #turunberat30hari #appecutnerrys

#jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #kurusselepasbersalin #dietmalaysia #dietsenang #cabarankurusonline

#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #hudabeauty #duckcosmetics

#bangsajohor #danaukota #getfitnowonline

#teamAFCV200133

‼️RAHSIA MUDAH LOSS 8KG DALAM MASA 2 BULAN‼️
.
.
Sape tak suka bila berat bna turun 8kg. Dalam masa 2 bulan pula tu.
.
Kulit muka pon namp lebih cerah berseri dan tak kusam lagi.
.
Cara customer ni hilangkan 8KG dalam tempoh 2 bulan dengan hanya amalkan minum min kaffe pada waktu malam bila beli terasa lapar.
..
Min kaffe bukan sahaja membantu meningkatkan metabolisma badan, malah membantu memberi rasa kenyang.
.
Ia juga membantu sistem pelawasan kita. Membekalkan mineral penting yang diperlukan badan.
.
Yang penting, min kaffe ni tanpa gula. Rasa manis yang ada adalah dari aspartem. Sesuai sangat diminum  untuk mereka yang ada kencing manis dan yg ingin diet. .
Sekotak min kaffe cuma RM31.10.

Harga akak koopi RM29.O0 je tau.  Untuk tempahan  dan pertanyaan,korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi sekarang.

#ruangrezekihanania #bajuoffice #videomasakan #malaysianfood #padkain #clothpad

#tipskecantikan #ootdbrunei #foodpornmalaysia #shahalamfood #turunberat30hari #appecutnerrys

#jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #kurusselepasbersalin #dietmalaysia #dietsenang #cabarankurusonline

#doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #hudabeauty #duckcosmetics

#bangsajohor #danaukota #getfitnowonline

#teamAFCV200133
55 14 5 hours ago

#feedback
#testimoni

Berminat ingin mencuba

Tekan link dibawah

www.wassap.my/60138800331 🚙 COD AREA
📍 #GOMBAK
📍 #DANAUKOTA
📍 #BATUCAVES
POSTAGE EVERYDAY😍

#feedback
#testimoni

Berminat ingin mencuba

Tekan link dibawah

www.wassap.my/60138800331 🚙 COD AREA
📍 #GOMBAK
📍 #DANAUKOTA
📍 #BATUCAVES
POSTAGE EVERYDAY😍
0 0 8 hours ago

🚨[ALAMAK, SALE LABEL TAG HABIS]🚨
-
Dari sini duk perati tau, dah ada tudung tashafatnin ke belum tu? Kalau belum jangan lepaskan peluang tau dapatkan special deal kaw kaw!! 4 helai RM100😱😭 rugilah siapa tak grab kalini
-
#bawalcotton #bawallovers #semenyih #kajang #beranang #batucaves #gombak #kualalumpur #cheras #setapak #danaukota #picoms #uiagombak #uia #tashafatnin #agenttashafatnin #awningonpointz

🚨[ALAMAK, SALE LABEL TAG HABIS]🚨
-
Dari sini duk perati tau, dah ada tudung tashafatnin ke belum tu? Kalau belum jangan lepaskan peluang tau dapatkan special deal kaw kaw!! 4 helai RM100😱😭 rugilah siapa tak grab kalini
-
#bawalcotton #bawallovers #semenyih #kajang #beranang #batucaves #gombak #kualalumpur #cheras #setapak #danaukota #picoms #uiagombak #uia #tashafatnin #agenttashafatnin #awningonpointz
38 0 9 hours ago

ROSE & SUGAR BIRDNEST Kulit Yang Sihat Bermula Dari Suplement Yang Berkhasiat.. Kita ade 4set confirm uols tak kan rugi kalau beli👍
.
.
📌SET TRIAL
📌SET JIMAT
📌SET BEST SELLER
📌SET LARIS BULAN

Buat pilihan yang bijak ye uols😍
.
.

UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my
UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my

#roseandsugarbirdnest
#rsteamkakb
#rsbirdnesthq
#rsteamyuyuboneka
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
#sentul
#selayang
#gombak
#ampang
#selangor
#hululangat

ROSE & SUGAR BIRDNEST Kulit Yang Sihat Bermula Dari Suplement Yang Berkhasiat.. Kita ade 4set confirm uols tak kan rugi kalau beli👍
.
.
📌SET TRIAL
📌SET JIMAT
📌SET BEST SELLER
📌SET LARIS BULAN

Buat pilihan yang bijak ye uols😍
.
.

UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my
UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my

#roseandsugarbirdnest 
#rsteamkakb
#rsbirdnesthq
#rsteamyuyuboneka
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
#sentul
#selayang
#gombak
#ampang 
#selangor 
#hululangat
3 0 10 hours ago

ROSE & SUGAR BIRDNEST Kulit Yang Sihat Bermula Dari Suplement Yang Berkhasiat.. Kita ade 4set confirm uols tak kan rugi kalau beli👍
.
.
📌SET TRIAL
📌SET JIMAT
📌SET BEST SELLER
📌SET LARIS BULAN

Buat pilihan yang bijak ye uols😍
.
.

UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my
UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my

#roseandsugarbirdnest
#rsteamkakb
#rsbirdnesthq
#rsteamyuyuboneka
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
#sentul
#selayang
#gombak
#ampang
#selangor
#hululangat

ROSE & SUGAR BIRDNEST Kulit Yang Sihat Bermula Dari Suplement Yang Berkhasiat.. Kita ade 4set confirm uols tak kan rugi kalau beli👍
.
.
📌SET TRIAL
📌SET JIMAT
📌SET BEST SELLER
📌SET LARIS BULAN

Buat pilihan yang bijak ye uols😍
.
.

UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my
UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my

#roseandsugarbirdnest 
#rsteamkakb
#rsbirdnesthq
#rsteamyuyuboneka
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
#sentul
#selayang
#gombak
#ampang 
#selangor 
#hululangat
0 0 10 hours ago

ROSE & SUGAR BIRDNEST Kulit Yang Sihat Bermula Dari Suplement Yang Berkhasiat.. Kita ade 4set confirm uols tak kan rugi kalau beli👍
.
.
📌SET TRIAL
📌SET JIMAT
📌SET BEST SELLER
📌SET LARIS BULAN

Buat pilihan yang bijak ye uols😍
.
.

UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my
UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my

#roseandsugarbirdnest
#rsteamkakb
#rsbirdnesthq
#rsteamyuyuboneka
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
#sentul
#selayang
#gombak
#ampang
#selangor
#hululangat

ROSE & SUGAR BIRDNEST Kulit Yang Sihat Bermula Dari Suplement Yang Berkhasiat.. Kita ade 4set confirm uols tak kan rugi kalau beli👍
.
.
📌SET TRIAL
📌SET JIMAT
📌SET BEST SELLER
📌SET LARIS BULAN

Buat pilihan yang bijak ye uols😍
.
.

UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my
UNTUK ODER CLICK JE ➡️ https://Rsbirdsnestyuyu.wasap.my

#roseandsugarbirdnest 
#rsteamkakb
#rsbirdnesthq
#rsteamyuyuboneka
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
#sentul
#selayang
#gombak
#ampang 
#selangor 
#hululangat
2 0 10 hours ago

Proudly presents CIK SANEP'S TASTE new line up ----
.
.
*drum rolls* 🥁 🥁 🥁
.
.
It's the KUIH-BISKUT SERIES!
.
.
I've listed few types of kuih-biskut already. So, stay tuned! 😍
.
.
#kuihbiskut #ciksanepstaste #cookies #cookiesofinstagram #tartcadbury #tartnenas #pineappletart #chocolatechipcookies #buttercookies #kuihraya #biskutraya #biskut #biscuits #kualalumpur #kualalumpurfood #freedelivery #wangsamaju #wangsamelawati #setapak #srirampai #setiawangsa #keramat #danaukota

Proudly presents CIK SANEP'S TASTE new line up ----
.
.
*drum rolls* 🥁 🥁 🥁
.
.
It's the KUIH-BISKUT SERIES!
.
.
I've listed few types of kuih-biskut already. So, stay tuned! 😍
.
.
#kuihbiskut #ciksanepstaste #cookies #cookiesofinstagram #tartcadbury #tartnenas #pineappletart #chocolatechipcookies #buttercookies #kuihraya #biskutraya #biskut #biscuits #kualalumpur #kualalumpurfood #freedelivery #wangsamaju #wangsamelawati #setapak #srirampai #setiawangsa #keramat #danaukota
10 0 10 hours ago

MAKIN HARI MAKIN HENSEM DIBUATNYA 🥰

#BirdNestEssenceByPna tak kira jantina, asalkan dia jumpa yang mana perlu direpair memang dia akan bagi komitment pulih dan cantik kan sampai menjadi.

Tapi dik makin hari makin jambu ni, hakak risau awak kena kejar je dengan aweks aweks gegara konsisten calit #BlackGold je 😜

Tapi best lah dalam masa 2 minggu dah dapat skin sihat, jangan lupa teruskan konsisten tau.

#CustomerFeedback
#TeamBirdNestHebat
#kualalumpur
#setapak
#danaukota

MAKIN HARI MAKIN HENSEM DIBUATNYA 🥰

#BirdNestEssenceByPna tak kira jantina, asalkan dia jumpa yang mana perlu direpair memang dia akan bagi komitment pulih dan cantik kan sampai menjadi.

Tapi dik makin hari makin jambu ni, hakak risau  awak kena kejar je dengan aweks aweks gegara konsisten calit #BlackGold je 😜

Tapi best lah dalam masa 2 minggu dah dapat skin sihat, jangan lupa teruskan konsisten tau.

#CustomerFeedback
#TeamBirdNestHebat
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
1 0 11 hours ago

12 HARI SAHAJA 🔥

Yes 12 hari dengan penggunaan 1 botol BNE skin adik ni makin pulih. No more jerawat berkeliaran dekat skin dia. Alhamdulillah.

Tak sabar nak tunggu 100% pulih,
So miss J bubyeee nyah kau buat selamanya!

Thank you #BirdNestEssenceByPna bantu pulihkan skin adik ni, luff gila ❤️ #CustomerFeedback
#TeamBirdNestHebat
#kualalumpur
#setapak
#danaukota

12 HARI SAHAJA 🔥

Yes 12 hari dengan penggunaan 1 botol BNE skin adik ni makin pulih. No more jerawat berkeliaran dekat skin dia. Alhamdulillah.

Tak sabar nak tunggu 100% pulih,
So miss J bubyeee nyah kau buat selamanya!

Thank you #BirdNestEssenceByPna bantu pulihkan skin adik ni, luff gila ❤️ #CustomerFeedback
#TeamBirdNestHebat
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
1 0 11 hours ago

GLOWING CHING CHING AIHHH 😍

Punya lah setia sampai 7 botol dan akhirnya dapat skin pujaan hati.

Mesti jeles kan,
Ofcos lerr iols sendiri pun gewram je tgk.

Tahniah #BirdNestEssenceByPna bagi skin aweks cun ni makin cun melecun

#CustomerFeedback
#TeamBirdNestHebat
#kualalumpur
#setapak
#danaukota

GLOWING CHING CHING AIHHH 😍

Punya lah setia sampai 7 botol dan akhirnya dapat skin pujaan hati.

Mesti jeles kan,
Ofcos lerr iols sendiri pun gewram je tgk.

Tahniah #BirdNestEssenceByPna bagi skin aweks cun ni makin cun melecun

#CustomerFeedback
#TeamBirdNestHebat
#kualalumpur
#setapak
#danaukota
1 0 11 hours ago

📌 Menara Hap Seng 1, Jalan P. Ramlee
.
.
TRACKMAN is providing freelance runner service with reasonable price and we believe that this price not only gives you a great value but also reflects our commitment to customer satisfaction 🔥
.
.
Visit our website for guidelines 🌐
.
.
For inquiries, kindly reach us via email or whatsapp provided in bio 📲
.
.
KEEP YOUR DELIVERY ON THE RIGHT TRACK 🛵
.
.
Thank you for your support ❤️
.
.
#trackman
#freelance
#courier
#runner
#tracker
#delivery
#kualalumpur
#selangor
#malaysia
#rezekianaksoleh
#bazaarpaknil
#brocuba
#setapak
#wangsamaju
#danaukota

📌 Menara Hap Seng 1, Jalan P. Ramlee
.
.
TRACKMAN is providing freelance runner service with reasonable price and we believe that this price not only gives you a great value but also reflects our commitment to customer satisfaction 🔥
.
.
Visit our website for guidelines 🌐
.
.
For inquiries, kindly reach us via email or whatsapp provided in bio 📲
.
.
KEEP YOUR DELIVERY ON THE RIGHT TRACK 🛵
.
.
Thank you for your support ❤️
.
.
#trackman
#freelance
#courier
#runner
#tracker
#delivery
#kualalumpur
#selangor
#malaysia
#rezekianaksoleh
#bazaarpaknil
#brocuba
#setapak
#wangsamaju
#danaukota
12 0 13 hours ago

.
.
PORT MAKAN PATIN TEMPOYAK WAJIB TRY 🔥 🔥
.
.
Korang yang memang minat makan patin Tempoyak wajib try kat sini ✌️
Siyes puas hati wey 😉 Sedap giler 😭 .
.

Walaupun tempat duduk tersedia, KRP Danau Kota lebih kepada konsep drive thru dan delivery 👍🏼Terdapat 3 menu utama di sini iaitu:
.
. 🔥 Set Gulai Patin Tempoyak - 💵RM16
🔥 Set Pais Ikan Patin -
💵RM18
🔥 Set Patin Bakar Petai -
💵RM18
.
. 🚖Penghantaran 2km pertama PERCUMA, 1km seterusnya RM1
.
. 📌 Kancil Raja Patin Danau Kota
Jalan 2, 1/23e, Kuala Lumpur
🕐11am - 5pm, Isnin tutup
📲 013-432 6165 (Hotline)

Follow @kancilrajapatin hokay . .
#foodviral #foodviralmy #jjcm #kancilrajapatin #jommakan #makananmurah #makanbest
#tasty #eatstagram #spoonfeed #feedfeed #beautifulcuisine #malaysianfoodie #feastagram #satisfeed #cheatmeal #foodiegram #danaukota #kancilrajapatindanaukota #foodilysm #KualaLumpur #foodshare #foodpics #foodaddict #photooftheday #like4like #igreview

.
.
PORT MAKAN PATIN TEMPOYAK WAJIB TRY 🔥 🔥
.
. 
Korang yang memang minat makan patin Tempoyak wajib try kat sini ✌️
Siyes puas hati wey 😉 Sedap giler 😭 .
.

Walaupun tempat duduk tersedia, KRP Danau Kota lebih kepada konsep drive thru dan delivery 👍🏼Terdapat 3 menu utama di sini iaitu:
.
. 🔥 Set Gulai Patin Tempoyak - 💵RM16
🔥 Set Pais Ikan Patin -
💵RM18
🔥 Set Patin Bakar Petai -
💵RM18
.
. 🚖Penghantaran 2km pertama PERCUMA, 1km seterusnya RM1
.
. 📌 Kancil Raja Patin Danau Kota
Jalan 2, 1/23e, Kuala Lumpur
🕐11am - 5pm, Isnin tutup
📲 013-432 6165 (Hotline)

Follow @kancilrajapatin hokay . . 
#foodviral #foodviralmy #jjcm #kancilrajapatin #jommakan #makananmurah #makanbest
#tasty #eatstagram #spoonfeed #feedfeed #beautifulcuisine #malaysianfoodie #feastagram #satisfeed #cheatmeal #foodiegram #danaukota #kancilrajapatindanaukota #foodilysm #KualaLumpur #foodshare #foodpics #foodaddict #photooftheday #like4like #igreview
723 2 14 hours ago

Hi semua.
Walk in: Berhadapan PV 16 Setapak
.
Tempahan untuk sebarang majlis📣📣
.
Whatsapp ☎️ 016 311 7968.
Min order 20 pax utk delivery.
.
.
Delivery:
Anda hanya perlu whatsapp menu pilihan anda samada sehari sebelum atau sebelum 11 pagi setiap hari. .
.
☎️ 016 311 7968 kami atau klik je link kat atas tu k.
Terima kasih😊
Yang benar,
Ayam goreng kunyit leleh🤤
.
.
.
#nasiayamgorengkunyit #nasiayamgorengkunyitleleh #fooddelivery #fooddeliverykl #lunchboxkl #fooddeliveryservice #fooddeliverywangsamaju #wangsamaju #fooddeliverysetapak #fooddeliveryampang #ampang #gentingcourt #utckeramat #utckeramatmall #datokeramat #pv16 #danaukota #fooddeliverydanaukota #fooddeliverypv16 #columbiaasiahospital #columbiaasiasetapak #foodpanda #foodpandamalaysia #foodpandasetapak

Hi semua. 
Walk in: Berhadapan PV 16 Setapak
.
Tempahan untuk sebarang majlis📣📣
.
Whatsapp ☎️ 016 311 7968.
Min order 20 pax utk delivery.
.
.
Delivery:
Anda hanya perlu whatsapp menu pilihan anda samada sehari sebelum atau sebelum 11 pagi setiap hari. .
.
☎️ 016 311 7968 kami atau klik je link kat atas tu k.
Terima kasih😊
Yang benar,
Ayam goreng kunyit leleh🤤
.
.
.
#nasiayamgorengkunyit #nasiayamgorengkunyitleleh #fooddelivery #fooddeliverykl #lunchboxkl #fooddeliveryservice #fooddeliverywangsamaju #wangsamaju #fooddeliverysetapak #fooddeliveryampang #ampang #gentingcourt #utckeramat #utckeramatmall #datokeramat #pv16 #danaukota #fooddeliverydanaukota #fooddeliverypv16 #columbiaasiahospital #columbiaasiasetapak #foodpanda #foodpandamalaysia #foodpandasetapak
9 0 15 hours ago

Alhamdulillah sudah selamat sampai ke office customer. Sampai tak cukup strawberry. Thank you husband tolong kita semalam, kalau tak mau patah seribu tulang temulang ni. Semoga yang menjamahnya berpuas hati. #delikerymenu #hokkaidochiffoncupcake #hokkaidocupcake #dessertgombak #gombakfooddelivery #desserttable #gombak #greenwood #srigombak #batucaves #uiam #iium #gombaksetia #klts #kltraders #danaukota #setapak #residensiplatinumteratai #platinumteratairesidence #wangsamaju #srirampai

Alhamdulillah sudah selamat sampai ke office customer. Sampai tak cukup strawberry. Thank you husband tolong kita semalam, kalau tak mau patah seribu tulang temulang ni. Semoga yang menjamahnya berpuas hati. #delikerymenu #hokkaidochiffoncupcake #hokkaidocupcake #dessertgombak #gombakfooddelivery #desserttable #gombak #greenwood #srigombak #batucaves #uiam #iium #gombaksetia #klts #kltraders #danaukota #setapak #residensiplatinumteratai #platinumteratairesidence #wangsamaju #srirampai
27 0 18 hours ago

OVERNIGHT YOGURT OATMEAL SIS JUAL NI SEDAP & TAK MUAK PUN!

Ada customer yang tak pernah makan oat, tapi saja nak try overnight oat kami. Terus jatuh cinta sebab tak sangka rasanya tak muak, siap kenyang lama pulak tu

Overnight oat kami ni bahan utamanya 100% rolled oat, fresh milk, natural yogurt, fresh fruits! Bahan premium tau

Nak alas perut untuk kenyang lebih lama? Overnight Yogurt Oatmeal kami lah jawapannya!

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #rolledoat #overnightoatsmalaysia #kualalumpir #klcc #kltower #zoonegara #melawatimall #klsentral #aloft #nusentral #setapakcentral #danaukota #wangsawalk #selangor #dessertampang #dessertgombak #codkgbaru #codgombak #fooddeliveryklcc #fooddeliverygombak

OVERNIGHT YOGURT OATMEAL SIS JUAL NI SEDAP & TAK MUAK PUN!

Ada customer yang tak pernah makan oat, tapi saja nak try overnight oat kami. Terus jatuh cinta sebab tak sangka rasanya tak muak, siap kenyang lama pulak tu

Overnight oat kami ni bahan utamanya 100% rolled oat, fresh milk, natural yogurt, fresh fruits! Bahan premium tau

Nak alas perut untuk kenyang lebih lama? Overnight Yogurt Oatmeal kami lah jawapannya!

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #rolledoat #overnightoatsmalaysia #kualalumpir #klcc #kltower #zoonegara #melawatimall #klsentral #aloft #nusentral #setapakcentral #danaukota #wangsawalk #selangor #dessertampang #dessertgombak #codkgbaru #codgombak #fooddeliveryklcc #fooddeliverygombak
9 0 19 hours ago

🌟CHANEL LIMITED LENS🌟
Premium Contact lens
Gorgeous Looks
UV Blocked
00-1000
.
💸RM27 EXC POST
.
🌟3 MONTHS
.
COD AREA : SEREMBAN GATEWAY, TEXAS CHICKEN D'CATTLEYA, DATARAN SENAWANG, DAN SEKITAR WAKTU DENGAN NYA.
.
.
#senawang #lensseremban #nismilan #chanellenskorea #dataransenawang #lensmalaysia #malaysia #contactlensmalaysia #klcc #bangi #bangilens #portdickson #chanellensputraheight #chanellenskl
#senawang #seremban2 #uitmseremban #lensseremban #serembangateway #gombaklens #danaukota #johorbahru #jb #tampoi

🌟CHANEL LIMITED LENS🌟
Premium Contact lens 
Gorgeous Looks 
UV Blocked 
00-1000
.
💸RM27 EXC POST
.
🌟3 MONTHS
.
COD AREA : SEREMBAN GATEWAY, TEXAS CHICKEN D'CATTLEYA, DATARAN SENAWANG,  DAN SEKITAR WAKTU DENGAN NYA.
.
.
#senawang #lensseremban #nismilan #chanellenskorea #dataransenawang #lensmalaysia #malaysia #contactlensmalaysia #klcc #bangi #bangilens #portdickson #chanellensputraheight #chanellenskl
#senawang #seremban2 #uitmseremban #lensseremban #serembangateway #gombaklens #danaukota #johorbahru #jb #tampoi
6 0 20 hours ago

Alhamdulillah selesai COD kat pandan perdana tadi.. Customer ambik 2 #BABYCRUNCH. Selamat menikmati #chocojarviral 🤩💓💓 Zura ada ready stok #BUBBLERICE dgn #BABYCRUNCH. Wassap je zura kat 0173290985 atau click link di BIO. InshaALLAH zura akan usahakan korang semua dapat #chocojarviral ni 💃🎊🎉💪🔥🔥🔥🔥 #teamrichsophie
@chocojarviralhq
@chocojarviral.sophie
@orkid_lah
#chocolatelover
#gombak #danaukota #kualalumpur

Alhamdulillah selesai COD kat pandan perdana tadi.. Customer ambik 2 #BABYCRUNCH. Selamat menikmati #chocojarviral 🤩💓💓 Zura ada ready stok #BUBBLERICE dgn #BABYCRUNCH. Wassap je zura kat 0173290985 atau click link di BIO. InshaALLAH zura akan usahakan korang semua dapat #chocojarviral ni 💃🎊🎉💪🔥🔥🔥🔥 #teamrichsophie
@chocojarviralhq
@chocojarviral.sophie
@orkid_lah
#chocolatelover
#gombak #danaukota #kualalumpur
6 0 20 January, 2020

Côme on and try this yummy Matcha Latte Kakigori #fujidessertscafe #kakigori🍧 #klcafehop #cafe2020 #setapak #danaukota #bestdessertsinkl

Côme on and try this yummy Matcha Latte Kakigori #fujidessertscafe #kakigori🍧 #klcafehop #cafe2020 #setapak #danaukota #bestdessertsinkl
3 2 20 January, 2020

Posted @withregram@raihanaabas 🌸TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOSTURIZER🌸 .
❤️ 72Hours Hydration ❤️Brightening ❤️Repairing
Bukan kaleng2 gais . Sebelum lena hat mana skin dok rasa menggerutu , kasaq , berpasiaq , liang pori seluaih pintu gua jangan lupa lumoq sebelum tidoq na . 🤣

sapu sekali dekat tangan bagi cerah 🤣
This mosturizer menjadi pujaan dara's skin dry, oily and normal tau . Ampa jangan taktau .
Hat mana tanya onz ka tidak buat as a based sebelum makeup tu jawapan dia ONZ . Tahap meresap dia tu 18 X 19 🤪 laju ooo ! .
.
Whatsapp : 019 627 2115

#honestreview #tidakdibayarsamasekali #makeupbynsu #truskinmalaysia #trulooksshahalam #ceoboss #trulookscheras #trulookskl #malaysia #kualalumpur #cheras #bangsar #codavailable #moisturizer #brightening #skincare #dryskin #oilskin #danaukota #sripermaisuri #supportlocal

Posted @withregram • @raihanaabas 🌸TRUSKIN HYDRA BRIGHTENING MOSTURIZER🌸 .
❤️ 72Hours Hydration ❤️Brightening ❤️Repairing 
Bukan kaleng2 gais . Sebelum lena hat mana skin dok rasa menggerutu , kasaq , berpasiaq , liang pori seluaih pintu gua jangan lupa lumoq sebelum tidoq na . 🤣

sapu sekali dekat tangan bagi cerah 🤣 
This mosturizer menjadi pujaan dara's skin dry, oily and normal tau . Ampa jangan taktau . 
Hat mana tanya onz ka tidak buat as a based sebelum makeup tu jawapan dia ONZ . Tahap meresap dia tu 18 X 19 🤪 laju ooo ! .
.
Whatsapp : 019 627 2115

#honestreview #tidakdibayarsamasekali #makeupbynsu #truskinmalaysia #trulooksshahalam #ceoboss #trulookscheras #trulookskl #malaysia #kualalumpur #cheras #bangsar #codavailable #moisturizer #brightening #skincare #dryskin #oilskin #danaukota #sripermaisuri #supportlocal
6 0 20 January, 2020

Top #danaukota posts

Haircut by @miedy.daniel for @syafiqkylez .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm -open everyday

Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk
Danau kota 53300 Setapak
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment

Haircut by @miedy.daniel for @syafiqkylez .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm -open everyday

Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk 
Danau kota 53300 Setapak 
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment
912 14 31 March, 2019

#Repost @miedy.daniel
・・・
| HAIR FOR @emmashazleen @chezhairstudio_pro_hair_team .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm
Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk
Danau kota 53300 Setapak
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment

#Repost @miedy.daniel
・・・
| HAIR FOR @emmashazleen @chezhairstudio_pro_hair_team .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm 
Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk 
Danau kota 53300 Setapak 
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment
1,071 5 25 October, 2018

Credit from @chezhairstudio_pro_hair_team (@get_regrann)

@benamirr Haircut n perm wave by @miedy.daniel

CONTACT OUR SALON NOW! 😊
03-41431418 or www.wasap.my/60179726213
From 11am-9pm - open everyday

Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk
Danau kota 53300 Setapak
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment

Credit from @chezhairstudio_pro_hair_team (@get_regrann)
•
@benamirr Haircut n perm wave by @miedy.daniel
•
CONTACT OUR SALON NOW! 😊
03-41431418 or www.wasap.my/60179726213
From 11am-9pm - open everyday
•
Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk 
Danau kota 53300 Setapak 
Kuala Lumpur
•
#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment
1,171 26 30 August, 2019

Thank you @izaraaishahofficial for quick hairstyling by @chezhamdan .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm -open everyday

Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk
Danau kota 53300 Setapak
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment

Thank you @izaraaishahofficial for quick hairstyling by @chezhamdan .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm -open everyday

Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk 
Danau kota 53300 Setapak 
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment
1,351 13 8 hours ago

Hair color by @mimie_hj.sardon for @kendalljenner eh salah @safieyillias94 .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm -open everyday

Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk
Danau kota 53300 Setapak
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment

Hair color by @mimie_hj.sardon for @kendalljenner eh salah @safieyillias94 .
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm -open everyday

Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk 
Danau kota 53300 Setapak 
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment
1,103 8 5 March, 2019

#Repost @miedy.daniel
・・・
| HAIR FOR @nad.zainal @chezhairstudio_pro_hair_team #chezhairstudio |
.
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm
Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk
Danau kota 53300 Setapak
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment

#Repost @miedy.daniel
・・・
| HAIR FOR @nad.zainal @chezhairstudio_pro_hair_team #chezhairstudio |
.
CONTACT OUR SALON NOW! 😊 -03-41431418 or www.wasap.my/60179726213 -from 11am-9pm 
Chez Hair studio
No.58-0 ground floor block H platinum walk 
Danau kota 53300 Setapak 
Kuala Lumpur

#salun #hairsalon #rambutcantik #danaukota #setapak #ghdhairpro #buhamy #rambutsihat #shampoo #haircolor #hairextension #hairstylist #kepukkepuk #hairtreatment #pomade #chezhairstudio #ombre #balayage #olaplex #jangankecam #rebonding #platinumwalk #keratintreatment
1,020 7 18 November, 2018

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
6,730 98 8 May, 2019

Uummphh CHEESSSYYY !! Jangan lupa TAG & SHARE !!! Balik kerja jangan lupa mai singgah Tanjakcrew Cafe na....!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3 #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami #muzikallawaksuperstar

Uummphh CHEESSSYYY !! Jangan lupa TAG & SHARE !!! Balik kerja jangan lupa mai singgah Tanjakcrew Cafe na....!
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3 #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami #muzikallawaksuperstar
4,193 163 15 July, 2019