#deliverykek Instagram Photos & Videos

deliverykek - 7.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #deliverykek and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
3.8
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

“Kita mmg tak main topping cair2, nipis2 & sejemput2. Kalau nak bagi biar paduuu tu yg org order seminggu 3 kali tuu.”
.
.
Siapa yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan kek Devil Food Chocolate (DFCC) ni tau 😋..
.
.
Coklat dia sama tebal dengan kek. Dah la dark coklat pulak tu, lepastu kena pulak drizzle dengan Nutella dan caramel sekali. Fulamakkk! Confirm confirm lah padu kan rasa dia. .
.
Harga pun murah je. RM35. Kalau nak topup dgn buah strawberries... atau nak custom size besar sikit, pun tak ada masalah tau guys. Ok lah, nak pergi tenang kan diri sat. Tengok gambar2 meleleh atas ni, terus berbunyi perut 🤣.
.
.
Oh yer... Kalau minat nak tanya-tanya pasal kek coklat ni? Click je link WhatsApp dekat bio k 😉 atau boleh DM atau nombor bawah ni .
0192952364
.
#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #sayajualkek #sayajualdessert #devilsfoodchocolatecake
#mamasablovers

“Kita mmg tak main topping cair2, nipis2 & sejemput2. Kalau nak bagi biar paduuu tu yg org order seminggu 3 kali tuu.”
.
.
Siapa yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan kek Devil Food Chocolate (DFCC) ni tau 😋..
.
.
Coklat dia sama tebal dengan kek. Dah la dark coklat pulak tu, lepastu kena pulak drizzle dengan Nutella dan caramel sekali. Fulamakkk! Confirm confirm lah padu kan rasa dia. .
.
Harga pun murah je. RM35. Kalau nak topup dgn buah strawberries... atau nak custom size besar sikit, pun tak ada masalah tau guys. Ok lah, nak pergi tenang kan diri sat. Tengok gambar2 meleleh atas ni, terus berbunyi perut 🤣.
.
.
Oh yer... Kalau minat nak tanya-tanya pasal kek coklat ni? Click je link WhatsApp dekat bio k 😉 atau boleh DM atau nombor bawah ni .
0192952364
.
#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #sayajualkek #sayajualdessert #devilsfoodchocolatecake
#mamasablovers
3 0 12 hours ago

Hai love 🌹
.
Red velvet by Mamasab Bakery 🌹💪🏻
.
Tu diaaa, selalu dok tengok red velvet cheese jer kan?
.
Di sabrina bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang anda 😉
.
Kek red velvet yang dilapisi dengan cream cheese, dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia.
.
www.wasap.my/60145101744/mamasabbakeryredvelvet

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

Hai love 🌹
.
Red velvet by Mamasab Bakery 🌹💪🏻
.
Tu diaaa, selalu dok tengok red velvet cheese jer kan?
.
Di sabrina bakery , red velvet full nutella sedia menanti untuk dipinang anda 😉
.
Kek red velvet yang dilapisi dengan cream cheese, dilapisi pulak dengan limpahan nutella. perghhhh! marvelous awesome rasa dia.
.
www.wasap.my/60145101744/mamasabbakeryredvelvet

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
1 0 14 hours ago

RED VELVET STANDARD
Menggoga betul kek red velvet ni. Merah mengancam dilapisi dengan cream cheese yang superb. Cream cheese tu bukan letak sikit sikit je tapi kita piping bagi banyak sikit baru la ada umphhhhhh bila makan.
Ada 3 saiz (7inch , 10inch,12inch)

Starting harga dari RM40 😍

Nak order???🤔
Klik je link bawah ni untuk membuat tempahan uolls👇

http://www.wasap.my/60145101744/redvelvet 🚓DELIVERY SELURUH MALAYSIA
🚓Delivery setiap hari area Kl,Selangor,Jb &Kuantan 🚓Waktu operasi isnin - sabtu
🚓Special Delivery
Negeri Sembilan, Melaka,Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang
🚓Delivery caj mengikut kawasan

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

RED VELVET STANDARD 
Menggoga betul kek red velvet ni. Merah mengancam dilapisi dengan cream cheese yang superb. Cream cheese tu bukan letak sikit sikit je tapi kita piping bagi banyak sikit baru la ada umphhhhhh bila makan. 
Ada 3 saiz (7inch , 10inch,12inch)

Starting harga dari RM40 😍

Nak order???🤔
Klik je link bawah ni untuk membuat tempahan uolls👇

http://www.wasap.my/60145101744/redvelvet 🚓DELIVERY SELURUH MALAYSIA
🚓Delivery setiap hari area Kl,Selangor,Jb &Kuantan 🚓Waktu operasi isnin - sabtu
🚓Special Delivery
Negeri Sembilan, Melaka,Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang
🚓Delivery caj mengikut kawasan

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
0 0 14 hours ago

RED VELVET MAMASAB
Nama satu je tapi ada byk jenis😜

Pilih je nak apa 👇

Ada standard😋
Ada ful nutella😋
Ada malterses😋
Ada berries😋

Ada 3 saiz (7inch , 10inch,12inch)

Starting harga dari RM40 😍

Nak order???🤔
Klik je link bawah ni untuk membuat tempahan uolls👇

http://www.wasap.my/60145101744/redvelvet 🚓DELIVERY SELURUH MALAYSIA
🚓Delivery setiap hari area Kl,Selangor,Jb &Kuantan 🚓Waktu operasi isnin - sabtu
🚓Special Delivery
Negeri Sembilan, Melaka,Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang
🚓Delivery caj mengikut kawasan

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

RED VELVET MAMASAB 
Nama satu je tapi ada byk jenis😜

Pilih je nak apa 👇

Ada standard😋
Ada ful nutella😋
Ada malterses😋
Ada berries😋

Ada 3 saiz (7inch , 10inch,12inch)

Starting harga dari RM40 😍

Nak order???🤔
Klik je link bawah ni untuk membuat tempahan uolls👇

http://www.wasap.my/60145101744/redvelvet 🚓DELIVERY SELURUH MALAYSIA
🚓Delivery setiap hari area Kl,Selangor,Jb &Kuantan 🚓Waktu operasi isnin - sabtu
🚓Special Delivery
Negeri Sembilan, Melaka,Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang
🚓Delivery caj mengikut kawasan

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
0 0 14 hours ago

RED VELVET MAMASAB
Nama satu je tapi ada byk jenis😜

Pilih je nak apa 👇

Ada standard😋
Ada ful nutella😋
Ada malterses😋
Ada berries😋

Ada 3 saiz (7inch , 10inch,12inch)

Starting harga dari RM40 😍

Nak order???🤔
Klik je link bawah ni untuk membuat tempahan uolls👇

http://www.wasap.my/60145101744/redvelvet 🚓DELIVERY SELURUH MALAYSIA
🚓Delivery setiap hari area Kl,Selangor,Jb &Kuantan 🚓Waktu operasi isnin - sabtu
🚓Special Delivery
Negeri Sembilan, Melaka,Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang
🚓Delivery caj mengikut kawasan

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

RED VELVET MAMASAB 
Nama satu je tapi ada byk jenis😜

Pilih je nak apa 👇

Ada standard😋
Ada ful nutella😋
Ada malterses😋
Ada berries😋

Ada 3 saiz (7inch , 10inch,12inch)

Starting harga dari RM40 😍

Nak order???🤔
Klik je link bawah ni untuk membuat tempahan uolls👇

http://www.wasap.my/60145101744/redvelvet 🚓DELIVERY SELURUH MALAYSIA
🚓Delivery setiap hari area Kl,Selangor,Jb &Kuantan 🚓Waktu operasi isnin - sabtu
🚓Special Delivery
Negeri Sembilan, Melaka,Perak, Penang, Kedah, Kelantan, Terengganu & Pahang
🚓Delivery caj mengikut kawasan

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
1 0 14 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
0 0 14 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
0 0 14 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
0 0 14 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
1 0 14 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
0 0 14 hours ago

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam

Congo bar Mamasab by Sabrina Bakery giteww.. Tak cukup penuh Chocolate chip kat dalam.. Team drizzle lagi nutella 😋😋
.
Congo bar saiz 7x7 inci sahaja Drizzle nutella tau.. Specialllllll sikit.. Yg saiz 12 inci xda Drizzle 😙😙
.
Congo bar kene pre order awal ye.. Sehari sebelum pun boleh.. Sebab team jarang buat Extra bykkk.. Kalau boleh insya Allah boleh Walk in.. Brownies sehari Beratus2 biji team Bake 😂😂
.
Suka agaknya dorang ni kacau brownies😍
.
Haaa... Nak order kan.. Jom klik link 👇👇
www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

Order cepat tau. Kita tak sabar nak deliver terus ke hati uols ☺

www.wasap.my/60145101744/sayanakcongobar

#mamasablovers
#jutawanprodukorang #kekhantaran #kektunang #kekhantarankahwin #kekhantarantunang #kekhantaranmurah #kekhantaranjohor #kekhantarankl #kekhantaranselangor #kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor #kekdeliveryjohor #deliverykek #kekbirthday #kekbirthdaymurah #kekbirthdayjohor #kekbirthdaykl #kekbirthdayselangor #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #fooddeliveryselangor #fooddeliveryjohor #kekmurah #keksedapmurah #kekdeliveryshahalam #kekmurahshahalam
1 0 14 hours ago

✈️🍰✈️🍰
INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special.
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab.

Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah PM nombor bawah ni lelaju.
.
www.wasap.my/60148181570/pos

#poskek #keksabah #keksarawak #deliverykek #possabah #possarawak #kekmamasab #browniessedap
#browniesjb #brownieskelantan
#brownieskedah #congobarsabah
#mamasabsabahsarawak
#mamasabkotakinabalu
#browniesedap
#browniesmamasabbabkery

✈️🍰✈️🍰
INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special.
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab.

Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah PM nombor bawah ni lelaju.
.
www.wasap.my/60148181570/pos

#poskek #keksabah #keksarawak #deliverykek #possabah #possarawak #kekmamasab #browniessedap
#browniesjb #brownieskelantan 
#brownieskedah #congobarsabah 
#mamasabsabahsarawak 
#mamasabkotakinabalu
#browniesedap 
#browniesmamasabbabkery
5 0 7 December, 2019

✈️🍰✈️🍰
INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special.
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab.

Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah PM nombor bawah ni lelaju.
.
www.wasap.my/60148181570/pos

#poskek #keksabah #keksarawak #deliverykek #possabah #possarawak #kekmamasab #browniessedap
#browniesjb #brownieskelantan
#brownieskedah #congobarsabah
#mamasabsabahsarawak
#mamasabkotakinabalu
#browniesedap
#browniesmamasab

✈️🍰✈️🍰
INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special.
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab.

Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah PM nombor bawah ni lelaju.
.
www.wasap.my/60148181570/pos

#poskek #keksabah #keksarawak #deliverykek #possabah #possarawak #kekmamasab #browniessedap
#browniesjb #brownieskelantan 
#brownieskedah #congobarsabah 
#mamasabsabahsarawak 
#mamasabkotakinabalu
#browniesedap 
#browniesmamasab
8 0 7 December, 2019

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special.
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab.

Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah PM nombor bawah ni lelaju.
.
www.wasap.my/60148181570/pos

#poskek #keksabah #keksarawak #deliverykek #possabah #possarawak #kekmamasab #browniessedap
#browniesjb #brownieskelantan
#brownieskedah #congobarsabah
#mamasabsabahsarawak
#mamasabkotakinabalu

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special.
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab.

Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah PM nombor bawah ni lelaju.
.
www.wasap.my/60148181570/pos

#poskek #keksabah #keksarawak #deliverykek #possabah #possarawak #kekmamasab #browniessedap
#browniesjb #brownieskelantan 
#brownieskedah #congobarsabah 
#mamasabsabahsarawak 
#mamasabkotakinabalu
2 0 7 December, 2019

•••
Jum reramai join kempen mamasab
.
Gelang yg mama nk bagi ni..khas untuk customer yg membeli produk mamasab
.
Untung gila uolls beli kek berpeluang menang emas korea 24K. Siapa nak bagi kan ???
.
Alg nak bagitahu ni, kalau jauh pun boleh join tau !!!!
.
.
Nak tanya2 dulu meh wassup alg klik aje di link bio @dessertlovers_premiumcake
.
Jana income lebat meh dm @iam_choconesc n u're welcome to join our team @tccnlegacy
.
#kambingperap #mamasablovers #sayajual #keksedap #mamasab #harijadi #kekhantaran #instafood #percutian #deliverykek #bazaaronline #bazaarpaknil #petalingjaya #majlis #makanmakan #nutellacheesetart #pandangulamelaka #sukamakan #agentwanted #kekharijadi #brownies #onlineshop #lubukkekno1malaysia #fooddelivery #halalfood #kek #supplementofhappines #sayajualkek #thealongswarrior #dropshipwanted

•••
Jum reramai join kempen mamasab
.
Gelang yg mama nk bagi ni..khas untuk customer yg membeli produk mamasab
.
Untung gila uolls beli kek berpeluang menang emas korea 24K. Siapa nak bagi kan ???
.
Alg nak bagitahu ni, kalau jauh pun boleh join tau !!!!
.
.
Nak tanya2 dulu meh wassup alg klik aje di link bio @dessertlovers_premiumcake
.
Jana income lebat meh dm @iam_choconesc n u're welcome to join our team @tccnlegacy
.
#kambingperap #mamasablovers #sayajual #keksedap #mamasab #harijadi #kekhantaran #instafood #percutian #deliverykek #bazaaronline #bazaarpaknil #petalingjaya #majlis #makanmakan #nutellacheesetart #pandangulamelaka #sukamakan #agentwanted #kekharijadi #brownies #onlineshop #lubukkekno1malaysia #fooddelivery #halalfood #kek #supplementofhappines #sayajualkek #thealongswarrior #dropshipwanted
3 0 7 December, 2019

Dalam byk2 kek,
Kek ape paling jahat?
Mesti lah,
DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC).
Nama pun 'devil' kan,
💖🌹
.
Kek ni jahat sbb bila mkn,
Korg xleh berhenti tau,
Dfcc no cheese ni,
Sesuai sgt utk antu choc, & yg tak makan cheese. 🥰🥰🥰
.
Rm35
Rm35
Rm35
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert
#mamasablovers #devilsfoodchocolatecake

Dalam byk2 kek,
Kek ape paling jahat?
Mesti lah, 
DEVIL FOOD CHOC CAKE (DFCC).
Nama pun 'devil' kan,
💖🌹
.
Kek ni jahat sbb bila mkn, 
Korg xleh berhenti tau, 
Dfcc no cheese ni, 
Sesuai sgt utk antu choc, & yg tak makan cheese. 🥰🥰🥰
.
Rm35
Rm35
Rm35
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert
#mamasablovers #devilsfoodchocolatecake
6 0 6 December, 2019

DFCC by Mamasab Bakery 🌹
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat mamasab Bakery 💖
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥
.
Lapisan pertama ada salted caramel , nutella & bunga coklat ganache 🌹😍 Harga pun RM35 jeerrr❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
. 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #huluselangor
#mamasablovers #devilsfoodchocolatecake

DFCC by Mamasab Bakery 🌹
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat mamasab Bakery 💖
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥
.
Lapisan pertama ada salted caramel , nutella & bunga coklat ganache 🌹😍 Harga pun RM35 jeerrr❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
. 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #huluselangor
#mamasablovers #devilsfoodchocolatecake
1 0 6 December, 2019

“Kita mmg tak main topping cair2, nipis2 & sejemput2. Kalau nak bagi biar paduuu tu yg org order seminggu 3 kali tuu.”
.
.
sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan kek Devil Food Chocolate (DFCC) ni tau 😋..
.
.
Coklat dia sama tebal dengan kek. Dah la dark coklat pulak tu, lepastu kena pulak drizzle dengan nutella dan caramel sekali. Fulamakkk! Confirm confirm lah padu kan rasa dia. .
.
Harga pun murah je. RM75. Kalau nak topup dgn buah strawberries... atau nak custom size besar sikit, pun tak ada masalah tau guys. Ok lah, nak pergi tenang kan diri sat. Tengok gambar2 meleleh atas ni, terus berbunyi perut 🤣.
.
.
Oh yer... Kalau minat nak tanya-tanya pasal kek coklat ni? Click je link wasap bawah ni k.
.
» wasap.my/60192952364/Saya+Nak+DFCC

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert
#mamasablovers #kekhantaran #kekkahwin #kektunang #devilsfoodchocolatecake

“Kita mmg tak main topping cair2, nipis2 & sejemput2. Kalau nak bagi biar paduuu tu yg org order seminggu 3 kali tuu.”
.
.
sape yg suka 100% chocolate, confirm suka giler dengan kek Devil Food Chocolate (DFCC) ni tau 😋..
.
.
Coklat dia sama tebal dengan kek. Dah la dark coklat pulak tu, lepastu kena pulak drizzle dengan nutella dan caramel sekali. Fulamakkk! Confirm confirm lah padu kan rasa dia. .
.
Harga pun murah je. RM75. Kalau nak topup dgn buah strawberries... atau nak custom size besar sikit, pun tak ada masalah tau guys. Ok lah, nak pergi tenang kan diri sat. Tengok gambar2 meleleh atas ni, terus berbunyi perut 🤣.
.
.
Oh yer... Kalau minat nak tanya-tanya pasal kek coklat ni? Click je link wasap bawah ni k.
.
» wasap.my/60192952364/Saya+Nak+DFCC

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert
#mamasablovers #kekhantaran #kekkahwin #kektunang #devilsfoodchocolatecake
2 0 6 December, 2019

#Repost @mamasab.bakeryofficial @download.ins
---
Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck
Penuh dengan rasa coklat premium,
cream cheese yang lembut 🌹😍
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck 😍😍 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
. 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert
#mamasablovers #kekhantaran #kektunang #devilsfoodchocolatecake

#Repost @mamasab.bakeryofficial @download.ins
---
Si dia merajuk?! 😱
Jangan risau, mamasab boleh bantu 😇
.
DFCC Double Deck
Penuh dengan rasa coklat premium, 
cream cheese yang lembut 🌹😍
.
Pujuklah si dia dengan DFCC Double Deck ini,
Pasti hati si dia akan cair,
Seperti cair nya kek DFCC tatkala masuk ke mulut 😍
.
DFCC Double Deck 😍😍 Tiada yang lebih bermakna pabila melihat si dia kembali ceria 😘
. 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert
#mamasablovers #kekhantaran #kektunang #devilsfoodchocolatecake
4 0 6 December, 2019

Ok guys, ni... serious kek coklat yang paling meriah and moist yang saya nak recommend kat korang.
.
Devil Food Chocolate Cake (DFCC).😱😱😱
.
Dah nama pun devil, so bayangkan lah camana meriah nya coklat dia tu! Tebal gila kau chocolate ganache dia. Dark chocolate ya, plus cheese, caramel and nutella.
.
Kek dia pulak... very moist, memang cair dalam mulut bila makan weyyyy. Nak lebih sedap, beli yang ada topping berries. Confirm korang termimpi-mimpi. .
Pasni tak payah makan kek 'resepi rahsia', this one lagi meriah. Kualiti 5 Bintang, tapi harga pasar malam. Mana nak dapat?? 😜
.
----------
Harga Kek
----------
RM75 DFCC DOUBLE DECK
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #devilsfoodchocolatecake
#mamasablovers

Ok guys, ni... serious kek coklat yang paling meriah and moist yang saya nak recommend kat korang.
.
Devil Food Chocolate Cake (DFCC).😱😱😱
.
Dah nama pun devil, so bayangkan lah camana meriah nya coklat dia tu! Tebal gila kau chocolate ganache dia. Dark chocolate ya, plus cheese, caramel and nutella.
.
Kek dia pulak... very moist, memang cair dalam mulut bila makan weyyyy. Nak lebih sedap, beli yang ada topping berries. Confirm korang termimpi-mimpi. .
Pasni tak payah makan kek 'resepi rahsia', this one lagi meriah. Kualiti 5 Bintang, tapi harga pasar malam. Mana nak dapat?? 😜
.
----------
Harga Kek
----------
RM75 DFCC DOUBLE DECK
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE (Delivery charge mengikut kawasan)

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #devilsfoodchocolatecake
#mamasablovers
2 0 6 December, 2019

ALHAMDULILLAH.
.
Terima kasih kepada customer yang order.
Semoga dimurahkan rezeki kalian. AMIN
.
Kek Batik Butter Mylo (Premium)
Kek Pisang Nanana
Cokcip Kookie with Almond
.
Awak tak nak order jugak ke?
Meh la DM @ Whatsapp lelaju ya! 😁
Sekali rasa, confirm repeat order 😋
.

#AdeleciousYummy #BazarPakNil #SayaJualKek #KekBatik #KekBatikMurah #KekBatikSedap #SayaJual #SayaJualMurah #DeliveryKek #BiskutCoklatChip #ChocolateChipCookies #KekMarble #MarbleCake #Majanan #makanapahariini

ALHAMDULILLAH.
.
Terima kasih kepada customer yang order. 
Semoga dimurahkan rezeki kalian. AMIN
.
Kek Batik Butter Mylo (Premium)
Kek Pisang Nanana
Cokcip Kookie with Almond
.
Awak tak nak order jugak ke?
Meh la DM @ Whatsapp lelaju ya! 😁
Sekali rasa, confirm repeat order 😋
.

#AdeleciousYummy #BazarPakNil #SayaJualKek #KekBatik #KekBatikMurah #KekBatikSedap #SayaJual #SayaJualMurah #DeliveryKek #BiskutCoklatChip #ChocolateChipCookies #KekMarble #MarbleCake #Majanan #makanapahariini
3 0 6 December, 2019

Good morning sunshine 💖🌹
.
Pertama dalam sejarah bakery yang sediakan 4 kek premium dengan 1 harga.
.
Sayang2 akan dapat Kek DFCC, kek Pandan Gula Melaka, Kek Red Velvet Full Nutella dan Kek Pecan Butterscotch.
.
Rm40
Rm40
Rm40
. 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR .
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #combodahsyat
#mamasablovers

Good morning sunshine 💖🌹
.
Pertama dalam sejarah bakery yang sediakan 4 kek premium dengan 1 harga.
.
Sayang2 akan dapat Kek DFCC, kek Pandan Gula Melaka, Kek Red Velvet Full Nutella dan Kek Pecan Butterscotch.
.
Rm40
Rm40
Rm40
. 🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR .
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #browniesmamasab #sayajualkek #sayajualdessert #combodahsyat
#mamasablovers
2 0 6 December, 2019

Combo Dahsyat yang memang dahsyat! Sebab apa? .
.
Sbb beli dengan satu harga, akan dapat rasa empat jenis kek yg berlainan..setiap kek yang mempunyai peminatnya yang tersendiri..dah la semuanya sedap2 😋
.
- Devil Food Chocolate Cake (DFCC)
- Red Velvet Nutella
- Pecan Butterscotch
- Pandan Gula Melaka

Harga hanya RM40 je..apa lagi jom la cuba 🤗
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR .
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #sayajualkek #sayajualdessert #devilsfoodchocolatecake #combodahsyat

Combo Dahsyat yang memang dahsyat! Sebab apa? .
. 
Sbb beli dengan satu harga, akan dapat rasa empat jenis kek yg berlainan..setiap kek yang mempunyai peminatnya yang tersendiri..dah la semuanya sedap2 😋
.
- Devil Food Chocolate Cake (DFCC)
- Red Velvet Nutella
- Pecan Butterscotch
- Pandan Gula Melaka

Harga hanya RM40 je..apa lagi jom la cuba 🤗
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH KUALA LUMPUR & SELANGOR .
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #sayajualkek #sayajualdessert #devilsfoodchocolatecake #combodahsyat
3 0 6 December, 2019

Sayang2 yang baru First time nk try kek mamasab..cuba combo dasyat nih..sebab combo ni dalam satu box ada 4 jenis kek tau🤗🤗
.
Sayang2 boleh rasa PANDAN GULA MELAKA, PECAN BUTTERSCOTCH, DEVILS FOOD CHOC CAKE & RED VELVET ❤️
.
Satu box hanya Rm40 sahaja🥰🥰
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #sayajualsusupisang #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #sayajualkek #sayajualdessert #combodahsyat

Sayang2 yang baru First time nk try kek mamasab..cuba combo dasyat nih..sebab combo ni dalam satu box ada 4 jenis kek tau🤗🤗
.
Sayang2 boleh rasa PANDAN GULA MELAKA, PECAN BUTTERSCOTCH, DEVILS FOOD CHOC CAKE & RED  VELVET ❤️
.
Satu box hanya Rm40 sahaja🥰🥰
.
🚗🛵 DELIVERY KE SELURUH SELANGOR
.
💌💲HARGA TIDAK TERMASUK DELIVERY CHARGE

Jangan lupa, WhatsApp nombor kat bawah 👇 ATAU click LINK dekat bio ATAU DM untuk order‼ 😉💃
.
✅ WhatsApp: 019-2952364
.

#bukitberuntung #bukitsentosa #rawang #sgchoh #sgbuaya #serendah #batangkali #peroduasgchoh #sayajual #sayajualsusupisang #bukitberuntungdelivery
#deliverykek #huluselangor #shahalam #petalingjaya #mamasabbakery #kekmamasab #kekselangor #fooddelivery #fooddeliveryselangor #kekkahwin #deliverykek #sayajualkek #sayajualdessert #combodahsyat
6 0 6 December, 2019

Nutella cheese tart..
.
Dah boring dgn cake?? Why not try tart pulak..😉
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636/nakordermamasab
.
.
#nutellacheesetart #cheesetartnutella #tempahankek #tempahancheesetart #cheesetartsedap #cheesetartpremium #deliverykek #surprisecake

Nutella cheese tart..
.
Dah boring dgn cake?? Why not try tart pulak..😉
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636/nakordermamasab
.
.
#nutellacheesetart #cheesetartnutella #tempahankek #tempahancheesetart #cheesetartsedap #cheesetartpremium #deliverykek #surprisecake
6 0 6 December, 2019

Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Cream Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap 💖🌹
.
Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiin" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636/nakordermamasab
.
.
#pandangulamelakacake #kekpandangulamelaka #tempahankek #keksedapmurah #deliverykek #mamasabbakery #dropshipdiperlukan #kekbangi #kekputrajaya #kekserdang #kekserikembangan #kekbandarbarubangi #kekcheras #keksemenyih #kekdengkil #salaktinggi #cyberjaya #klia

Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Cream Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap 💖🌹
.
Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiin" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636/nakordermamasab
.
.
#pandangulamelakacake #kekpandangulamelaka #tempahankek #keksedapmurah #deliverykek #mamasabbakery #dropshipdiperlukan #kekbangi #kekputrajaya #kekserdang #kekserikembangan #kekbandarbarubangi #kekcheras #keksemenyih #kekdengkil #salaktinggi #cyberjaya #klia
6 0 6 December, 2019

SUPER SAVING COMBO KEK..JUST RM90 & GET 3 BOX OF CAKES 🤗🤗🤗
.
Mana nak dapat gini u olls..1 harga dapt sekali 3 box.berbaloi ke berbaloi sgt..hujung minggu ni cuti kan..nak balik kampung tu dah ada buah tangan nak dbawa ke?? kan nak berkumpul ramai2.nak makan2 nti kan.meh sis bgi u olls harga jimat poket punya 😎😎
.
U olls akan dapat:
Brownies legend 7"
Congobar 7"
Dfcc no cheese 7"
.
Meh wasap sis lelaju tuk place order.Sis hntrkn smpi dpn pintu k 😉😉
.
www.wassap.my/601121332532/combo
🚗 delivery n9 & selangor

#mamasabbakery #sdplainmachiammm #supplementofhappiness #deliverykek #deliveryn9 #deliveryselangor #deliveryPortDickson #deliveryLukut #deliverySeremban #deliverySenawang #deliverykajang #deliveryAmpang #deliverybangi #teamcikArein #cikmisquad

SUPER SAVING COMBO KEK..JUST RM90 & GET 3 BOX OF CAKES 🤗🤗🤗
.
Mana nak dapat gini u olls..1 harga dapt sekali 3 box.berbaloi ke berbaloi sgt..hujung minggu ni cuti kan..nak balik kampung tu dah ada buah tangan nak dbawa ke?? kan nak berkumpul ramai2.nak makan2 nti kan.meh sis bgi u olls harga jimat poket punya 😎😎
.
U olls akan dapat:
Brownies legend 7"
Congobar 7"
Dfcc no cheese 7"
.
Meh wasap sis lelaju tuk place order.Sis hntrkn smpi dpn pintu k 😉😉
.
www.wassap.my/601121332532/combo
🚗 delivery n9 & selangor

#mamasabbakery #sdplainmachiammm #supplementofhappiness #deliverykek #deliveryn9 #deliveryselangor #deliveryPortDickson #deliveryLukut #deliverySeremban #deliverySenawang #deliverykajang #deliveryAmpang #deliverybangi #teamcikArein #cikmisquad
3 0 6 December, 2019

•••
Jum reramai join kempen mamasab
.
Gelang yg mama nk bagi ni..khas untuk customer yg membeli produk mamasab
.
Untung gila uolls beli kek berpeluang menang emas korea 24K. Siapa nak bagi kan ???
.
Alg nak bagitahu ni, kalau jauh pun boleh join tau !!!!
.
.
Nak tanya2 dulu meh wassup alg klik aje di link bio @dessertlovers_premiumcake
.
Jana income lebat meh dm @iam_choconesc n u're welcome to join our team @tccnlegacy
.
#kambingperap #mamasablovers #sayajual #keksedap #mamasab #harijadi #kekhantaran #instafood #percutian #deliverykek #bazaaronline #bazaarpaknil #petalingjaya #majlis #makanmakan #nutellacheesetart #pandangulamelaka #sukamakan #agentwanted #kekharijadi #brownies #onlineshop #lubukkekno1malaysia #fooddelivery #halalfood #kek #supplementofhappines #sayajualkek #thealongswarrior #dropshipwanted

•••
Jum reramai join kempen mamasab
.
Gelang yg mama nk bagi ni..khas untuk customer yg membeli produk mamasab
.
Untung gila uolls beli kek berpeluang menang emas korea 24K. Siapa nak bagi kan ???
.
Alg nak bagitahu ni, kalau jauh pun boleh join tau !!!!
.
.
Nak tanya2 dulu meh wassup alg klik aje di link bio @dessertlovers_premiumcake
.
Jana income lebat meh dm @iam_choconesc n u're welcome to join our team @tccnlegacy
.
#kambingperap #mamasablovers #sayajual #keksedap #mamasab #harijadi #kekhantaran #instafood #percutian #deliverykek #bazaaronline #bazaarpaknil #petalingjaya #majlis #makanmakan #nutellacheesetart #pandangulamelaka #sukamakan #agentwanted #kekharijadi #brownies #onlineshop #lubukkekno1malaysia #fooddelivery #halalfood #kek #supplementofhappines #sayajualkek #thealongswarrior #dropshipwanted
6 0 5 December, 2019

Alhamdulillah.
Thank you to our customer.
.
Kek Marble Blink Blink.
Dia request nak kek corak warna warni, so kita realisasikan impian dia. 😋
.
Ada yang nak order jugak?
Mur-mur jerrrr.
Click link di bio cepat-cepat!!! 😍😍😍
.

#AdeleciousYummy #BazarPakNil #SayaJualKek #KekBatik #KekBatikMurah #KekBatikSedap #SayaJual #SayaJualMurah #DeliveryKek #BiskutCoklatChip #ChocolateChipCookies #KekMarble #MarbleCake

Alhamdulillah.
Thank you to our customer.
.
Kek Marble Blink Blink.
Dia request nak kek corak warna warni, so kita realisasikan impian dia. 😋
.
Ada yang nak order jugak?
Mur-mur jerrrr.
Click link di bio cepat-cepat!!! 😍😍😍
.

#AdeleciousYummy #BazarPakNil #SayaJualKek #KekBatik #KekBatikMurah #KekBatikSedap #SayaJual #SayaJualMurah #DeliveryKek #BiskutCoklatChip #ChocolateChipCookies #KekMarble #MarbleCake
9 0 5 December, 2019

Benda senang ada kenapa nak susah2 😎😎
.
Kambing perap ala 5 bintang boleh masak kat rumah kenapa nak g makan kat kedai ye tak.Harga pulakk aduhaiii jimat poket nih.Bab rasa jgn kata lah.jiran sebelah boleh smpi dtg ketuk pintu tanya masak apa tau u olls 😂😂😂
.
Kambing perap Mamasab bakery laku keras sis nak habaqq mai.restok je kena rembat..pantang letak habis kena ngap.Dah sedapp sgt tu dah kenapa..gitewww
.
1kg rm55 (6-8kpg)
1/2kg rm35 (3-4kpg)
.
www.wassap.my/601121332532/lamb
🚗 delivery n9 & selangor

#mamasabbakery #sdplainmachiammm #kambingperapberapi #deliverykek #deliveryn9 #deliveryselangor #portdickson #nilai #lukut #seremban #senawang #ampang #kajang #bangi #cyberjaya #teamcikArein #cikmisquad

Benda senang ada kenapa nak susah2 😎😎
.
Kambing perap ala 5 bintang boleh masak kat rumah kenapa nak g makan kat kedai ye tak.Harga pulakk aduhaiii jimat poket nih.Bab rasa jgn kata lah.jiran sebelah boleh smpi dtg ketuk pintu tanya masak apa tau u olls 😂😂😂
.
Kambing perap Mamasab bakery laku keras sis nak habaqq mai.restok je kena rembat..pantang letak habis kena ngap.Dah sedapp sgt tu dah kenapa..gitewww
.
1kg rm55 (6-8kpg)
1/2kg rm35 (3-4kpg)
.
www.wassap.my/601121332532/lamb
🚗 delivery n9 & selangor

#mamasabbakery #sdplainmachiammm #kambingperapberapi #deliverykek #deliveryn9 #deliveryselangor #portdickson #nilai #lukut #seremban #senawang #ampang #kajang #bangi #cyberjaya #teamcikArein #cikmisquad
7 0 5 December, 2019

Keliru nak dfcc no cheese or dfcc standard..jangan risau jangan gaduh2 kalau uolss nak rasa dua2 pilih laa Dfcc double deck ni hanya Rm75 sahaja..
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636/nakordermamasab
.
.
#dfcc #dfccsedap #tempahankek #keksedapmurah #deliverykek #mamasabbakery #sabrinabakery #dropshipdiperlukan #kekanniversary #kekharijadi #kekhantaran #kektunang #surprisecake

Keliru nak dfcc no cheese or dfcc standard..jangan risau jangan gaduh2 kalau uolss nak rasa dua2 pilih laa Dfcc double deck ni hanya Rm75 sahaja..
.
Whatsapp untuk order 👇
📲 +60179221636 atau klik link http://www.wasap.my/60179221636/nakordermamasab
.
.
#dfcc #dfccsedap #tempahankek #keksedapmurah #deliverykek #mamasabbakery #sabrinabakery #dropshipdiperlukan #kekanniversary #kekharijadi #kekhantaran #kektunang #surprisecake
3 0 5 December, 2019

Hari ini sahajaaaaa woot woot! Jom book slot masih ada sehingga pukul 6 ptg!
Biasa caj RM15, tapi harini rider baik hati nak bagi RM9 saja tak kisah la korg nak kek banyak mana pun delivery caj sama je tau! 😋
.
#zbcdelivery #kedaikekbangi #zbcbakery #keksedapdibangi #kekbutterscotchsedap #kekbutterscotchviral #keksedapdibangi #kekviral #butterscotchseksyen3bangi #kedaikekdibandarbarubangi #promodelivery #deliverykek #deliverymurah

Hari ini sahajaaaaa woot woot! Jom book  slot masih ada sehingga pukul 6 ptg!
Biasa caj RM15, tapi harini rider baik hati nak bagi RM9 saja tak kisah la korg nak kek banyak mana pun delivery caj sama je tau! 😋
.
#zbcdelivery #kedaikekbangi #zbcbakery #keksedapdibangi #kekbutterscotchsedap #kekbutterscotchviral #keksedapdibangi #kekviral #butterscotchseksyen3bangi #kedaikekdibandarbarubangi #promodelivery #deliverykek #deliverymurah
25 5 4 December, 2019

Testimoni Combo Dasyat 'Entah lerrr.. Semua sedapp'

Combo Dasyat RM40 🔥🔥
Yang menjadi kegilaan ramai✨✨setiap hari beratus2 set keluar dari cafe MAMASAB

Top among the Top Meletops Kebaboom💥💥💥💥 Gabungan 4 jenis kek yang paling sedap, paling lembut dan paling meresap rasanya 😋😋😋😋😋 Combination :
🍰 DFCC Cheese
🍰 Pandan Gula Melaka
🍰 Red Velvet Full Nutella
🍰 Pecan Butterscotch

Jimat gila kan! Beli satu dapat ngap 4 jenis kek. Kau hado?

Nak oder, Fast respon, friendly servis klik je wasap.my/601161346403/dasyat
#mamasablover #dfcc #kekdelivery #deliverykek #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam

Testimoni Combo Dasyat 'Entah lerrr.. Semua sedapp'

Combo Dasyat RM40 🔥🔥
Yang menjadi kegilaan ramai✨✨setiap hari beratus2 set keluar dari cafe MAMASAB

Top among the Top Meletops  Kebaboom💥💥💥💥 Gabungan 4 jenis kek yang paling sedap, paling lembut dan paling meresap rasanya 😋😋😋😋😋 Combination :
🍰 DFCC Cheese
🍰 Pandan Gula Melaka
🍰 Red Velvet Full Nutella
🍰 Pecan Butterscotch

Jimat gila kan! Beli satu dapat ngap 4 jenis kek. Kau hado?

Nak oder, Fast respon, friendly servis klik je wasap.my/601161346403/dasyat 
#mamasablover #dfcc #kekdelivery #deliverykek #kekdeliverykl #kekdeliveryshahalam
1 0 4 December, 2019

Mungkin ramai yang tak tahu atau belum tahu
.
Mana asal usul mamasab bakery yg alhamdulillah sekarang dah ada 7 cawangan
.
2 tahun lepas pada 2017 mama masih lagi seorang makcik yg buat kek dia dapur rumah teres sendiri tau
.
Situ lah rumah.. Situ lah tempat tido.. Situ lah tempat buat kek.. Situ lah tempat customers datang pickup order.. Situ lah tempat agent datang.. Sini lah tempat ketawa.. Tempat menangis 🤣🤣
.
Mama mula Dr bawah anak2 aiii
.
Takda modal besar pun.. Niaga ada duit lebih simpan.. Tu lah buat modal Kat mama 2 tahun lepas buka kedai yg pertama
.
Mama pun tak percaya apa mama capai sampai hari ni
.
Tapi yg mama tahu.. Mama tak give up n terus buat
.
Mama tak pandai niaga pun.. Tapi mama terus je fokus bisnes mama.. Mama tak tgok pun orang2 lain
.
Mama niaga cara mama sendiri.. Bukan orang buat sistem Agent mama pun ikut.. Tidak sama sekali.. Mama buat cara mama je.. Dr dulu sejarah mama smaapi sekarang.. Mama tak pernah kuar kan iklan Kat page mama agent di perlukan agent wanted ke
.
Mama tak suka.. Mama nak orang join mama sebab dia sendiri nampak value.. Apa faedah dia dapat bila Join mamasab bakery
.
Alhamdulillah.. Setakat hari ni.. Rekod terkini mama.. Agent mama boleh buat jualan sebulan RM440,000.. Hampir separuh juta sebulan sebagai agent 👏👏💪💪
.
Alhamdulillah 💖💖
.
#kekdelivery
#kekdeliverykl
#deliverykek
#kekdeliveryselangor
#birthdaycakemalaysia
#birthdaycakejb
#birthdaycakekl
#kekjb
#browniesmalaysia
#brownieskl
#browniesjb
#combocake
#desserttable
#desserttablemalaysia
#supplimentofhappiness
#mamasabwarrior
#ghimausquad

Mungkin ramai yang tak tahu atau belum tahu
.
Mana asal usul mamasab bakery yg alhamdulillah sekarang dah ada 7 cawangan
.
2 tahun lepas pada 2017 mama masih lagi seorang makcik yg buat kek dia dapur rumah teres sendiri tau
.
Situ lah rumah.. Situ lah tempat tido.. Situ lah tempat buat kek.. Situ lah tempat customers datang pickup order.. Situ lah tempat agent datang.. Sini lah tempat ketawa.. Tempat menangis 🤣🤣
.
Mama mula Dr bawah anak2 aiii
.
Takda modal besar pun.. Niaga ada duit lebih simpan.. Tu lah buat modal Kat mama 2 tahun lepas buka kedai yg pertama
.
Mama pun tak percaya apa mama capai sampai hari ni
.
Tapi yg mama tahu.. Mama tak give up n terus buat
.
Mama tak pandai niaga pun.. Tapi mama terus je fokus bisnes mama.. Mama tak tgok pun orang2 lain
.
Mama niaga cara mama sendiri.. Bukan orang buat sistem Agent mama pun ikut.. Tidak sama sekali.. Mama buat cara mama je.. Dr dulu sejarah mama smaapi sekarang.. Mama tak pernah kuar kan iklan Kat page mama agent di perlukan agent wanted ke
.
Mama tak suka.. Mama nak orang join mama sebab dia sendiri nampak value.. Apa faedah dia dapat bila Join mamasab bakery
.
Alhamdulillah.. Setakat hari ni.. Rekod terkini mama.. Agent mama boleh buat jualan sebulan RM440,000.. Hampir separuh juta sebulan sebagai agent 👏👏💪💪
.
Alhamdulillah 💖💖
.
#kekdelivery
#kekdeliverykl
#deliverykek
#kekdeliveryselangor
#birthdaycakemalaysia
#birthdaycakejb
#birthdaycakekl
#kekjb
#browniesmalaysia
#brownieskl
#browniesjb
#combocake
#desserttable
#desserttablemalaysia
#supplimentofhappiness
#mamasabwarrior
#ghimausquad
5 0 4 December, 2019

Top #deliverykek posts

#mangocheesecake in cups to go! Thanks Akma. 💞
#fallaskitchen #cake #baking #homebaker

#mangocheesecake in cups to go! Thanks Akma. 💞
#fallaskitchen #cake #baking #homebaker
355 32 15 November, 2016

Tengah tabur serbuk cinta jap tau 🤭🤭 supaya bila makan aummm lagi bertambah cinta 🌹💖
.
WOOPIE KING GERGASI BY MAMASAB BAKERY SPECIAL EDITION !
.
Ni bukan burger ya sayang2... Whoopie king ni salah satu dessert by Mamasab yg dah pernah viral sampai 4 cawangan kedai Mamasab stuck dan terpaksa que.
.
Rm30
Rm30
Rm30
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @mamasab.catalogue .
For oder klik link profil
www.wspmy.+60182335144. .
#mamasablovers
#mamasab #mamasabrinabakery
#woopie #woopiepie #bakeryshop
#igbakery #kedaikekkajang #kedaikekselangor
#kedaikekmalaysia #kedaikekbangi #kedaikekkualalumpur
#kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor
#deliverykek #kekdeliveryshahalam #kekbatikdelivery

Tengah tabur serbuk cinta jap tau 🤭🤭 supaya bila makan aummm lagi bertambah cinta 🌹💖
.
WOOPIE KING GERGASI BY MAMASAB BAKERY SPECIAL EDITION !
.
Ni bukan burger ya sayang2... Whoopie king ni salah satu dessert by Mamasab yg dah pernah viral sampai 4 cawangan kedai Mamasab stuck dan terpaksa que.
.
Rm30
Rm30
Rm30
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @mamasab.catalogue .
For oder klik link profil 
www.wspmy.+60182335144. .
#mamasablovers
#mamasab #mamasabrinabakery 
#woopie #woopiepie #bakeryshop 
#igbakery #kedaikekkajang #kedaikekselangor 
#kedaikekmalaysia #kedaikekbangi #kedaikekkualalumpur 
#kekdelivery #kekdeliverykl #kekdeliveryselangor 
#deliverykek #kekdeliveryshahalam #kekbatikdelivery
2 0 30 September, 2019

The Best Chocolate In Malacca💕
.
Have fun with my chocolate😋😋
.
CHOCOLATE by Lily. 👩🏻‍🍳🎂
.
🖤DARK CHOCOLATE🖤
🖤PURE CHOCOLATE🖤
🖤FULL OF CHOCOLATE🖤
🖤SOFT & FLUFFY🖤
🖤TOPPING NOT TO SWEET🖤
.
*CAKE MUST BOOK FIRST*✔️
.
Siapa belum try kene try ok and confirm repeat order!!😋 #barangboek #barangsodap
.
Sesiapa nak kene order dulu tau, cake tak banyak siapa cepat dia dapat. 😘 Whatsapp 0176030308!📱 #firstcomefirstserve
.
COD AREA MELAKA TENGAH Shj! 🚗💨
.
CAKE NO POSTAGE! ❌
.
#cakebatik #kekbatik #cakemoist #kekmoist #chocolatecake #coklatkek #keksedapmelaka #cakemelaka #deliverykek #kekmurah #coklatmeleleh #coklatbanjir #makanandelivery #cakesbylily #chocojarmelaka #chocojarmurah #chocosedap #desertmelaka #food #viral

The Best Chocolate In Malacca💕
.
Have fun with my chocolate😋😋
.
CHOCOLATE by Lily. 👩🏻‍🍳🎂
.
🖤DARK CHOCOLATE🖤
🖤PURE CHOCOLATE🖤
🖤FULL OF CHOCOLATE🖤
🖤SOFT & FLUFFY🖤
🖤TOPPING NOT TO SWEET🖤
.
*CAKE MUST BOOK FIRST*✔️
.
Siapa belum try kene try ok and confirm repeat order!!😋 #barangboek#barangsodap
.
Sesiapa nak kene order dulu tau, cake tak banyak siapa cepat dia dapat. 😘 Whatsapp 0176030308!📱 #firstcomefirstserve
.
COD AREA MELAKA TENGAH Shj! 🚗💨
.
CAKE NO POSTAGE! ❌
.
#cakebatik#kekbatik#cakemoist#kekmoist#chocolatecake#coklatkek#keksedapmelaka#cakemelaka#deliverykek#kekmurah#coklatmeleleh#coklatbanjir#makanandelivery#cakesbylily#chocojarmelaka#chocojarmurah#chocosedap#desertmelaka#food#viral
306 0 29 November, 2018

Ada yg tanye kek2 minipack xde ke? Nak makan sikit2 je.
Ya Allah ada dear.
Memang kita nak bagi uols rasa2 sampai jatuh cinta. Gitew.
Nk order n delivery laju2 dm/whatsapp 0192168827.

Nak lagi senang klik je kat bio dear. 😊

Ejen September pun masih dibuka tau. Free support group.
Lelaju join teamhebatmamasab ya. 😊

#keksedap #kekviral #supplimentofhappiness #viralkek #viralkekniss #teamhebat #deliveryjohor #deliveryutara #deliverykuantan #deliverypahang #deliverykek # #06510AAFC #agentwanted #dropshipwanted #jutawanprodukorang

Ada yg tanye kek2 minipack xde ke? Nak makan sikit2 je. 
Ya Allah ada dear. 
Memang kita nak bagi uols rasa2 sampai jatuh cinta. Gitew. 
Nk order n delivery laju2 dm/whatsapp 0192168827.

Nak lagi senang klik je kat bio dear. 😊

Ejen September pun masih dibuka tau. Free support group. 
Lelaju join teamhebatmamasab ya. 😊

#keksedap #kekviral #supplimentofhappiness #viralkek #viralkekniss #teamhebat #deliveryjohor #deliveryutara #deliverykuantan #deliverypahang #deliverykek ##06510AAFC #agentwanted #dropshipwanted #jutawanprodukorang
88 34 5 September, 2019