#demica Instagram Photos & Videos

demica - 236.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demica and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 seconds
Average like
0.5
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 minutes ago

TAKNAK JERAWAT NAIK KAN ? LAKUKAN 7 TIPS NI .
.
Ramai yg dah tahu tapi still lagi amalkan benda ni. Tapi kalini mimi nak make sure uolls follow tips kat bawah ni utk elak muka berjerawat.
.
1️⃣Jangan terlalu kerap pakai make up tebal
2️⃣Pastikan waktu tidur cukup
3️⃣Kurangi menyentuh muka
4️⃣Sentiasa cuci muka
5️⃣Kurangkan makan makanan pedas
6️⃣Sering ganti tuala tuala
7️⃣Pakai #DemicaWhiteningLotion setiap hari
.
Sape lagi kat sini yg nak kulit putih & sihat ? Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion.
.
Cepat tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TAKNAK JERAWAT NAIK KAN ? LAKUKAN 7 TIPS NI .
.
Ramai yg dah tahu tapi still lagi amalkan benda ni. Tapi kalini mimi nak make sure uolls follow tips kat bawah ni utk elak muka berjerawat.
.
1️⃣Jangan terlalu kerap pakai make up tebal
2️⃣Pastikan waktu tidur cukup
3️⃣Kurangi menyentuh muka
4️⃣Sentiasa cuci muka
5️⃣Kurangkan makan makanan pedas
6️⃣Sering ganti tuala tuala
7️⃣Pakai #DemicaWhiteningLotion setiap hari
.
Sape lagi kat sini yg nak kulit putih & sihat ? Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion.
.
Cepat tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 minutes ago

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 minutes ago

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link SEKARANG utk order😘
📲Www.wasap.my/601135701317/Demicalotion
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamnakayo

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link SEKARANG utk order😘
📲Www.wasap.my/601135701317/Demicalotion
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamnakayo
0 0 4 minutes ago

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 5 minutes ago

APA DEMICA LOTION BOLEH BUAT?
.
.
Lately ni cuaca silih berganti. Kejap panas kejap hujan. Tapi mimi tak pernah miss apply #DemicaLotion kt muka & tangan utk bagi perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk
.
☑️kulit kering
☑️kulit kusam
☑️kulit berminyak
.
So, uolls tk perlu risau utk berjemur tgh panas sbb #DemicaWhiteningLotion ada SPF50 yg boleh mengelakkan kulit kita dari terkena sunburn.
.
Mesti uolls excited kan nak tahu lebih detial ttg #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon SEKARANG ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA DEMICA LOTION BOLEH BUAT?
.
.
Lately ni cuaca silih berganti. Kejap panas kejap hujan. Tapi mimi tak pernah miss apply #DemicaLotion kt muka & tangan utk bagi perlindungan, penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk
.
☑️kulit kering
☑️kulit kusam
☑️kulit berminyak
.
So, uolls tk perlu risau utk berjemur tgh panas sbb #DemicaWhiteningLotion ada SPF50 yg boleh mengelakkan kulit kita dari terkena sunburn.
.
Mesti uolls excited kan nak tahu lebih detial ttg #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon SEKARANG ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 6 minutes ago

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 6 minutes ago

TAKNAK JERAWAT NAIK KAN ? LAKUKAN 7 TIPS NI
.
Ramai yg dah tahu tapi still lagi amalkan benda ni. Tapi kalini mimi nak make sure uolls follow tips kat bawah ni utk elak muka berjerawat.
.
1️⃣Jangan terlalu kerap pakai make up tebal
2️⃣Pastikan waktu tidur cukup
3️⃣Kurangi menyentuh muka
4️⃣Sentiasa cuci muka
5️⃣Kurangkan makan makanan pedas
6️⃣Sering ganti tuala tuala
7️⃣Pakai #DemicaWhiteningLotion setiap hari
.
Sape lagi kat sini yg nak kulit putih & sihat ? Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion.
.
Cepat tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TAKNAK JERAWAT NAIK KAN ? LAKUKAN 7 TIPS NI
.
Ramai yg dah tahu tapi still lagi amalkan benda ni. Tapi kalini mimi nak make sure uolls follow tips kat bawah ni utk elak muka berjerawat.
.
1️⃣Jangan terlalu kerap pakai make up tebal
2️⃣Pastikan waktu tidur cukup
3️⃣Kurangi menyentuh muka
4️⃣Sentiasa cuci muka
5️⃣Kurangkan makan makanan pedas
6️⃣Sering ganti tuala tuala
7️⃣Pakai #DemicaWhiteningLotion setiap hari
.
Sape lagi kat sini yg nak kulit putih & sihat ? Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion.
.
Cepat tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 6 minutes ago

ELAK KULIT SUNBURN DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Kerap sangat berjemur panas, kulit muka, tangan & kaki cepat je bertukar warna. Nak hilangkan kesan ni makan bulan jugak😅 Takkan nak biarkan je kan ?
.
Tapi uolls jgn risau tau, sebab #DemicaWhiteningLotion boleh selesaikan masalah ni. Sapu je terus dapat kulit putih seawal 3 saat.
.
Dgn ada nya 4 bahan utama dlm demica whitening lotion ni boleh baiki kulit uolls yg sunburn tu.
.
✅Ekstrak susu
✅Serbuk mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3
.
Apa tunggu lagi, jom ORDER sekarang dgn harga PROMOSI harini.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ELAK KULIT SUNBURN DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Kerap sangat berjemur panas, kulit muka, tangan & kaki cepat je bertukar warna. Nak hilangkan kesan ni makan bulan jugak😅 Takkan nak biarkan je kan ?
.
Tapi uolls jgn risau tau, sebab #DemicaWhiteningLotion boleh selesaikan masalah ni. Sapu je terus dapat kulit putih seawal 3 saat.
.
Dgn ada nya 4 bahan utama dlm demica whitening lotion ni boleh baiki kulit uolls yg sunburn tu.
.
✅Ekstrak susu
✅Serbuk mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3
.
Apa tunggu lagi, jom ORDER sekarang dgn harga PROMOSI harini.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 7 minutes ago

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 8 minutes ago

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS.
.
.
Musim panas macam ni kulit mudah jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi tak perlu risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing ?? 🥰
.
DM SEKARANG .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS.
.
.
Musim panas macam ni kulit mudah jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi tak perlu risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing ?? 🥰
.
DM SEKARANG .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 9 minutes ago

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 9 minutes ago

APA DEMICA WHITENING LOTION BOLEH BUAT DENGAN KULIT?

Haa meh sini mimi nak share apa istimewanya #demicawhiteninglotion ni yg ramai sangat puji and jatuh hati.

1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit

Mesti korang pun dah tak sabar nak dapatkan #demicawhiteninglotion ? Confirm jatuh hati punya.

DM SEKARANG ❗️Atau click je link di bio.Stock dah x banyak tau.

#demicawhiteninglotion #Demica #demicantik #demicakelanajaya #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #lotionpemutih #putihcepat #demicashahalam #demicapetalingjaya #demicaselangor #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #demicakl #demicaperak #demicapuncakalam #teamjutawandemica #seputihgadiskorea #sunblockspf50 #sunscreenspf50 #demicaputrajaya #syahmimibeauty #demicaklia #sunblockmurah #lotionputihviral #putihkekal #demicagombak #demicasepang

APA DEMICA WHITENING LOTION BOLEH BUAT DENGAN KULIT?
•
Haa meh sini mimi nak share apa istimewanya #demicawhiteninglotion ni yg ramai sangat puji and jatuh hati.
•
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
•
Mesti korang pun dah tak sabar nak dapatkan #demicawhiteninglotion ? Confirm jatuh hati punya.
•
DM SEKARANG ❗️Atau click je link di bio.Stock dah x banyak tau.
•
#demicawhiteninglotion #Demica #demicantik #demicakelanajaya #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #lotionpemutih #putihcepat #demicashahalam #demicapetalingjaya #demicaselangor #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #demicakl  #demicaperak #demicapuncakalam #teamjutawandemica #seputihgadiskorea #sunblockspf50 #sunscreenspf50 #demicaputrajaya #syahmimibeauty #demicaklia #sunblockmurah #lotionputihviral #putihkekal #demicagombak #demicasepang
2 0 9 minutes ago

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM  now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 11 minutes ago

MAK ORANG TP BODY MACAM ANAK DARA 16 TAHUN
.
.
Wowwww lentik uols tak mcm mak orang pn. Dah la #DemicaBengkung ni selesa sangat takde rasa sakit pun. Duduk ke, berguling ke tak berlipat langsung.
.
Sesuai utk
👉 lelaki & perempuan
👉Anak dara
👉Mak dara
.
Buat masa skrg #DemicaBengkung ni utk uols yg ukur lilit pinggang 36 inci ke bawah. Jom sorok lemak perut harini jgk!😍
.
DM nombor fon now!💛
.
Atau boleh tekan link whtsapp di bio utk order ;)
.
Dropship/ Mini agent/agent needed
.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

MAK ORANG TP BODY MACAM ANAK DARA 16 TAHUN
.
.
Wowwww lentik uols tak mcm mak orang pn. Dah la #DemicaBengkung ni selesa sangat takde rasa sakit pun. Duduk ke, berguling ke tak berlipat langsung.
.
Sesuai utk
👉 lelaki & perempuan
👉Anak dara
👉Mak dara
.
Buat masa skrg #DemicaBengkung ni utk uols yg ukur lilit pinggang 36 inci ke bawah. Jom sorok lemak perut harini jgk!😍
.
DM nombor fon now!💛
.
Atau boleh tekan link whtsapp di bio utk order ;)
.
Dropship/ Mini agent/agent needed
.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
0 0 12 minutes ago

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 12 minutes ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 12 minutes ago

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 13 minutes ago

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 13 minutes ago

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia
1 0 13 minutes ago

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia
0 0 14 minutes ago

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN
.
.
Ramai yg tanya 1 botol #DemicaWhiteningLotion boleh tahan berapa lama?
.
Biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols. Tapi kalau uols obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
.
Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN
.
.
Ramai yg tanya 1 botol #DemicaWhiteningLotion boleh tahan berapa lama?
.
Biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols. Tapi kalau uols obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
.
Sape lagi nak kulit putih #seputihgadisKorea ?
Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion .
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 14 minutes ago

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

http://www.wasap.my/0143241734

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

http://www.wasap.my/0143241734
0 0 15 minutes ago

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 15 minutes ago

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Mimi sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Mimi sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 minutes ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakedah #codkedah #codperlis

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakedah #codkedah #codperlis
5 0 16 minutes ago

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 17 minutes ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 minutes ago

APA DEMICA WHITENING LOTION BOLEH BUAT DENGAN KULIT?
.
.
Haa meh sini mia nak share apa istimewanya #DemicaWhiteningLotion ni yg ramai sangat puji and jatuh hati.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Mesti korang pun dah tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ? Confirm jatuh hati punya.
.
DM nombor fon korang SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA DEMICA WHITENING LOTION BOLEH BUAT DENGAN KULIT?
.
.
Haa meh sini mia nak share apa istimewanya #DemicaWhiteningLotion ni yg ramai sangat puji and jatuh hati.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Mesti korang pun dah tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ? Confirm jatuh hati punya.
.
DM nombor fon korang SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 minutes ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Sis nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Sis nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 minutes ago

KECIL-KECIL CILI PADI, APAKAH IA?
SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KECIL-KECIL CILI PADI, APAKAH IA?
SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 19 minutes ago

Argan Oil All In One + Treatment Shampoo✨
.
Gabungan kedua-dua produk ini adalah yang terbaik bagi yang mengalami masalah rambut tidak sihat, paling best setiap produk boleh bertahan sehingga 2 bulan😍
.
Jimat ke jimat sangat uolls?👍🏻 Pada yang nak cuba boleh terus whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✔️
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum

Argan Oil All In One + Treatment Shampoo✨
.
Gabungan kedua-dua produk ini adalah yang terbaik bagi yang mengalami masalah rambut tidak sihat, paling best setiap produk boleh bertahan sehingga 2 bulan😍
.
Jimat ke jimat sangat uolls?👍🏻 Pada yang nak cuba boleh terus whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✔️
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum
0 0 20 minutes ago

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Alhamdulilah ramai sangat sekarang yg berpuas hati dgn #DemicaWhiteningLotion. Tak rugi langsung walaupun berbelanja lebih utk #DemicaWhiteningLotion, uolls still boleh dapat banyak manfaat.
.
#DemicaWhiteningLotion ni bukan perempuan shj boleh guna, lelaki pun boleh apply jgak. Bahan yg digunakan pun selamat utk semua peringkat umur.
.
BAHAN²
✅Ekstrak susu
✅Serbuk Mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3
.
Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga PROMOSI kaw kaw harini.
.
Dm syira/ whatapp syira 011-31255242 😘 lagi satu syira nak buat offer tau tiada charge penghantaran akam dikenakan tau . So sesiapa yang nak boleh pm syira skrg.
.
.
.Mummy - RM39.90(tahan sehingga 3bulan) Baby - RM5
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Alhamdulilah ramai sangat sekarang yg berpuas hati dgn #DemicaWhiteningLotion. Tak rugi langsung walaupun berbelanja lebih utk #DemicaWhiteningLotion, uolls still boleh dapat banyak manfaat.
.
#DemicaWhiteningLotion ni bukan perempuan shj boleh guna, lelaki pun boleh apply jgak. Bahan yg digunakan pun selamat utk semua peringkat umur.
.
BAHAN²
✅Ekstrak susu
✅Serbuk Mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3
.
Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga PROMOSI kaw kaw harini.
.
Dm syira/ whatapp syira 011-31255242 😘 lagi satu syira nak buat offer tau tiada charge penghantaran akam dikenakan tau . So sesiapa yang nak boleh pm syira skrg.
.
.
.Mummy - RM39.90(tahan sehingga 3bulan) Baby - RM5 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 minutes ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.www.wasap.my/60193066967
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.www.wasap.my/60193066967
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 21 minutes ago

Argan Oil All In One + Treatment Shampoo✨
.
Gabungan kedua-dua produk ini adalah yang terbaik bagi yang mengalami masalah rambut tidak sihat, paling best setiap produk boleh bertahan sehingga 2 bulan😍
.
Jimat ke jimat sangat uolls?👍🏻 Pada yang nak cuba boleh terus whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✔️
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum

Argan Oil All In One + Treatment Shampoo✨
.
Gabungan kedua-dua produk ini adalah yang terbaik bagi yang mengalami masalah rambut tidak sihat, paling best setiap produk boleh bertahan sehingga 2 bulan😍
.
Jimat ke jimat sangat uolls?👍🏻 Pada yang nak cuba boleh terus whatsapp 013-3574002 atau klik je link di bio ig✔️
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum
2 0 22 minutes ago

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, mimi nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 22 minutes ago

Top #demica posts

Setuju tak?? Tag kwn2 dn adik bradik yg msih sekolah tu 😊

Setuju tak?? Tag kwn2 dn adik bradik yg msih sekolah tu 😊
1,787 26 12 November, 2019

Setiap pemberian dari-Nya adalah yang terbaik🌹tag rakan uolls

Setiap pemberian dari-Nya adalah yang terbaik🌹tag rakan uolls
3,612 10 11 November, 2019

Ya, memang betul awak bukan BAPA Merdeka. Tapi, saya bahagia awak menjadi bapa kepada anak anak kita 💕 .

Btw, harini last day Promosi produk #Demica , #DemicaWhiteningLotion dan #DemicaBengkung .

Nota kaki : antara askar harini, askar mana paling garang? 🤣😅 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year8month #Syaraysha #4month

Ya, memang betul awak bukan BAPA Merdeka. Tapi, saya bahagia awak menjadi bapa kepada anak anak kita 💕 .

Btw, harini last day Promosi produk #Demica , #DemicaWhiteningLotion dan #DemicaBengkung .

Nota kaki : antara askar harini, askar mana paling garang? 🤣😅 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year8month #Syaraysha #4month
11,264 71 31 August, 2019

Hai guys.. I know some of you might be struggling to get fit . check out my husband .. hahah #tryinghard..
whatever it is ,remember... nak build muscle bukan senang, it’s a hard work , Tapi Kalau nk loose weight, there is a way .. @chocofeelz.hq sangat bagus untuk Kawal selera Korang and not only that , it’s also part kf your energy booster ,so take 1 in the morning lepas breakfast then u Guys Boleh proceed with your plan . Macam ilya ni it’s time to get fit & muscly .. hahaha ,nasib laa ada CHOCOFEELZ.. so you guys pun kena try Chocofeelz ok untuk membantu menurunkan berat badan korang ok.. 💪🏻 @chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Hai guys.. I know some of you might be struggling to get fit . check out my husband .. hahah #tryinghard..
whatever it is ,remember... nak build muscle bukan senang, it’s a hard work , Tapi Kalau nk loose weight, there is a way .. @chocofeelz.hq sangat bagus untuk Kawal selera Korang and not only that , it’s also part kf your energy booster ,so take 1 in the morning lepas breakfast then u Guys Boleh proceed with your plan . Macam ilya ni it’s time to get fit & muscly .. hahaha ,nasib laa ada CHOCOFEELZ.. so you guys pun kena try Chocofeelz ok untuk membantu menurunkan berat badan korang ok.. 💪🏻 @chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
12,668 117 4 July, 2019

Alhamdulillah 💐 camana pn paling2 kena kekalkn keseimbangan pmknn.. bila kurus, muka pn automatik awet muda tauu insya Allah.
.
.
utk yg susah nk diet, busy kerja, selalu lapar sbb penat belajar, jom usha ig ni
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
.
.
🔥Target loss 7-12kg bwh sbulan! slmt diiktiraf kkm dan halal jakim 🔥

Alhamdulillah 💐 camana pn paling2 kena kekalkn keseimbangan pmknn.. bila kurus, muka pn automatik awet muda tauu insya Allah.
.
.
utk yg susah nk diet, busy kerja, selalu lapar sbb penat belajar, jom usha ig ni
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
.
.
🔥Target loss 7-12kg bwh sbulan! slmt diiktiraf kkm dan halal jakim 🔥
1,559 3 7 November, 2019
Rumah Terbuka Founder Karisma . Thank you kak @tinie_sulaiman_kc for having us ❤️ .

#Inikanraya #RayaDenganDemica #DemicaBengkung #Demica #DemicaWhiteningLotion #Syahrayqal #2year6month #Syaraysha #2monthold
6,597 33 15 June, 2019

Hi Guys! 💜
Breakfast apa tadi??
Guyss pleaseee jgn skip breakfast!.Ilya akan minum Chocofeelz after breakfast. It’s so nice guys,yang paling Ilya suka is dengan chocofeelz ni, it's help me to boost my energy everyday. Ilya tak pernah missed untuk ambil Choocofeelz ni every morning .So sangat2 membantu untuk menahan lapar sepanjang hari.Nak badan cantik and gojes macam ILYA?
CHOCOFEELZ kan de! Yang suka makan tu boleh la try chocofeelz sekarang .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Hi Guys! 💜
Breakfast apa tadi??
Guyss pleaseee jgn skip breakfast!.Ilya akan minum Chocofeelz after breakfast. It’s so nice guys,yang paling Ilya suka is dengan chocofeelz ni, it's help me to boost my energy everyday. Ilya tak pernah missed untuk ambil Choocofeelz ni every morning .So sangat2 membantu untuk menahan lapar sepanjang hari.Nak badan cantik and gojes macam ILYA?
CHOCOFEELZ kan de!  Yang suka makan tu boleh la try chocofeelz sekarang .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
12,081 105 11 July, 2019