#demicabunohan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicabunohan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
0.8
Average comment
0.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@demica_eida Profile picture

@demica_eida

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu  nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 5 hours ago
@tiaramas_beauty Profile picture

@tiaramas_beauty

Bunohan, Tumpat.

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu  nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 5 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Bunohan, Tumpat.

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu  nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 5 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
AGENT WANTED‼️‼️‼️‼️
.
Sape yang nak buat SIDE INCOME TAPI tak tahu  nak jual ape nak bisness apa korang boleh join team #demicasquad ni.. .
TAK RUGI.. sementara masih open unk cari team ni.. pasni kalau dh tutup takleh buat apa.
🔥🔥MODAL SERENDAH RM 112 SAHAJA🔥🔥
.
Jom join #teamcikdagojes
.
WHATSAPP 👇👇👇
http://www.wasap.my/+60129306655/demica
.
#teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 6 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Bunohan, Tumpat.

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM?
.
.
Tak payah pening², sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sbb harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna
💥Merawat sunburn
.
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ni? On tak on??
.
Kalau ON, DM jerr nombor fon utk admin contact okay ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 6 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Bunohan, Tumpat.

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

5 KHASIAT SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
Yeayyy lepas ni no more muka je putih tp tangan hitam 🤦🏻‍♀️. Tak sabar sangat nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
👉Jom DM utk dapatkan lotion viral SEKARANG! Free gift utk setiap pembelian! Yeayyy.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 6 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Bunohan, Tumpat.

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
P/s: Setiap pembelian #DemicaWhiteningLotion Mimi nak bagi FREE GIFT! Yeayyy💃🏻.
.
Jommm DM Mimi sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
P/s: Setiap pembelian #DemicaWhiteningLotion Mimi nak bagi FREE GIFT! Yeayyy💃🏻.
.
Jommm DM Mimi sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 6 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Bunohan, Tumpat.

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Cikda nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Cikda nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 6 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamcikdagojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 6 hours ago
@myzayie Profile picture

@myzayie

Mira Boutique

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teammizaleklu #teamyayapower

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teammizaleklu #teamyayapower
1 0 6 hours ago
@demicasue Profile picture

@demicasue

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower
2 0 17 hours ago
@demica_farah Profile picture

@demica_farah

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower
1 0 17 hours ago
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower
0 0 18 hours ago
@eidailham Profile picture

@eidailham

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #teamcikdagojes #teamtiaramas #teamsuehot #teamyayapower
4 0 18 hours ago
Woww 700 semburan? Memang berbaloiiii.
.
#demicatumpat #demicapengkalankubor #demicabunohan #teamcikdagojes #teamtiaramas
0 0 14 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
6 0 10 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Dengan Demica Whitening Lotion Sapu-Sapu Je Dah Putih🤩
.
Byk Sgt Kelebihan Lotion Demica ni
Antaranya ialah
.
✅ mencerahkan sepantas 10saat
✅ membuatkan kulit putih gebu
✅ membaiki segala jenis kerosakan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv (Spf50)
✅ Melembab kan kulit
.
Sangat lah tak rugi kalau uols grab . Sbb nya bukan setakat kaki&tangan tapi muka pun boleh pakai tau. Senang citer satu badan lah .
Click link wasap di atas untuk order sekarang ‼️
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

Dengan Demica Whitening Lotion Sapu-Sapu Je Dah Putih🤩
.
Byk Sgt Kelebihan Lotion Demica ni
Antaranya ialah
.
✅ mencerahkan sepantas 10saat
✅ membuatkan kulit putih gebu
✅ membaiki segala jenis kerosakan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv (Spf50)
✅ Melembab kan kulit
.
Sangat lah tak rugi kalau uols grab . Sbb nya bukan setakat kaki&tangan tapi muka pun boleh pakai tau. Senang citer satu badan lah .
Click link wasap di atas untuk order sekarang ‼️
. .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 2 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Cikda suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Cikda suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
1 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
.
.
Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM Mimi tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K). Slide utk bukti sijil.
.
Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
.
Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
.
Jelas ke jelas sangat?😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

DEMICA LOTION KALIS AIR TAPI SAH SOLAT, BETUL KE?
.
.
Hai uols. Dah ramai sebenarnya DM Mimi tanya pasal ni. First, #DemicaWhiteningLotion ni HALAL JAKIM tau. Second, #DemicaWhiteningLotion ni LULUS KKM (NOT190105668K). Slide utk bukti sijil.
.
Ramai pertikaikan, “kalau KALIS AIR mcm mana boleh SAH SOLAT?”
.
Memang #DemicaWhiteningLotion ni kalis air & TAK SAH WUDHU, tp time wudhu tu uols WAJIB cuci dgn sabun. So sah la solat bila wudhu sempurna. Uols boleh gunakan #DemicaWhiteningLotion dgn yakin & selamat.
.
Jelas ke jelas sangat?😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

Jom jom, peluang datang bukan selalu. Time ni laaa nak bertindak! .
Sertai #teamtiaramas sekarang❗️
.
👉🏿 DM jerrr nanti Cikda reply ok
.
#demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty #teamtiaramas

Jom jom, peluang datang bukan selalu. Time ni laaa nak bertindak! .
Sertai #teamtiaramas sekarang❗️
.
👉🏿 DM jerrr nanti Cikda reply ok
.
#demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty #teamtiaramas
0 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
1 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#mawaraf #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#mawaraf #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#mawaraf #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM sekarang utk info lanjut.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#mawaraf #teamsuegojes #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
0 0 9 October, 2019

Top #demicabunohan posts

Gaisss, #Demicawhiteninglotion ni boleh pakai kat muka juga taw. Dia ada SPF50 yang melindungi kulit wajah kita. .
#teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty #teamtiaramas #teamcikdagojes #teamyayapower
14 0 12 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
👉DM now!👈
tk pun tekan link ni 👉 www.wasap.my/60129306655
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty

SAPU JE TERUS PUTIH!😱
.
.
Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
👉DM now!👈
tk pun tekan link ni 👉 www.wasap.my/60129306655
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuegojes #mawaraf #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #demicaagent #agentwanted #dropshipwanted #tiaramasbeauty
2 0 9 October, 2019
@demica_eida Profile picture

@demica_eida

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #tiaramasbeauty #teamtiaramas #teamcikdagojes #teamyayapower

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamsuehot #demicatumpat #demicabunohan #demicapengkalankubor #tiaramasbeauty #teamtiaramas #teamcikdagojes #teamyayapower
5 0 12 October, 2019