#demicagambang Instagram Photos & Videos

demicagambang - 577 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicagambang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
2.8
Average comment
0
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan#demicatamantas
2 0 4 hours ago

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan#demicatamantas
1 0 4 hours ago

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan#demicatamantas
1 0 4 hours ago

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas
2 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
1 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
2 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
0 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
1 0 18 hours ago

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area TAMAN TAS nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area TAMAN TAS nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak
3 0 19 hours ago

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area JAYA GADING nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area JAYA GADING nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
3 0 19 hours ago

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas
1 0 19 hours ago

JOM TUKAR SAIZ BAJU DARI SIZE XL KE SIZE XS!
.
.
Berapa sachet kena consume #DemicaSupplement setiap hari utk cepat kurus?? Tin suggest ni mengikut berat tau. Uolls refer je kat bawah 👇🏼
.
✅Berat 50KG ke bawah
•Consume 1 sachet sehari lepas breakfast atau lunch
.
✅Berat 51KG - 70KG
•Consume 2 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
.
✅Berat 71KG ke atas
•Consume 3 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
•1 sachet malam sblm pukul 7mlm
.
Nak tin guide sampai kurus?
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakuantan #demicagambang #demicatamantas #demicaleparhilir

JOM TUKAR SAIZ BAJU DARI SIZE XL KE SIZE XS!
.
.
Berapa sachet kena consume #DemicaSupplement setiap hari utk cepat kurus?? Tin suggest ni mengikut berat tau. Uolls refer je kat bawah 👇🏼
.
✅Berat 50KG ke bawah
•Consume 1 sachet sehari lepas breakfast atau lunch
.
✅Berat 51KG - 70KG
•Consume 2 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
.
✅Berat 71KG ke atas
•Consume 3 sachet sehari
•1 sachet selepas breakfast
•1 sachet selepas lunch
•1 sachet malam sblm pukul 7mlm
.
Nak tin guide sampai kurus?
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakuantan #demicagambang #demicatamantas #demicaleparhilir
5 0 19 hours ago

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicakuantan #demicaleparhilir

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicakuantan #demicaleparhilir
5 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas
3 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas
9 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas
5 0 20 November, 2019

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir
8 0 20 November, 2019

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicakuantan #demicatamantas

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicakuantan #demicatamantas
3 0 20 November, 2019

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.

2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaump #demicatamantas

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.

2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan  #demicaump #demicatamantas
2 0 20 November, 2019

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaump #demicaperak

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaump #demicaperak
3 0 20 November, 2019

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir
2 0 19 November, 2019

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaperak #demicakuantan #teamviey

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaperak #demicakuantan #teamviey
0 0 19 November, 2019

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
. .
2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatamantas #demicagambang #demicaperak

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
. .
2️⃣Gunakan putih telur pada kulit muka
•Putih telur berfungsi utk menutup pori-pori yg terbuka di bahagian muka. Uolls boleh amalkan seminggu sekali shj tapi lagi kerap uolls buat, lagi berseri kulit muka.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatamantas #demicagambang #demicaperak
1 0 19 November, 2019

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatamantas #demicagambang #demicaperak

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicatamantas #demicagambang #demicaperak
4 0 19 November, 2019

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
3 0 19 November, 2019

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
2 0 19 November, 2019

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
2 0 19 November, 2019

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom tin bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan
#demicatamantas #demicaump
#demicaleparhilir

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom tin bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan
#demicatamantas #demicaump
#demicaleparhilir
2 0 19 November, 2019

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom tin bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan
#demicatamantas #demicaump
#demicaleparhilir

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom tin bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan
#demicatamantas #demicaump
#demicaleparhilir
2 0 19 November, 2019

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom tin bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan
#demicatamantas #demicaump
#demicaleparhilir

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom tin bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan
#demicatamantas #demicaump
#demicaleparhilir
1 0 19 November, 2019

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun tin sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk tin cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaleparhilir

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun tin sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk tin cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaleparhilir
4 0 19 November, 2019

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun tin sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk tin cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaleparhilir

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun tin sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk tin cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaleparhilir
2 0 19 November, 2019

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun tin sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk tin cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaleparhilir

SAPE ADA MASALAH BERAT SUSAH NAK TURUN?
.
.
#DemicaMetabolismeBooster sgt sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan!
.
Nak save bajet pun tin sarankan consume Demica sbb uols akan dapat bnyak kelebihan dalam satu produk. Dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. Yang paling best lagi #DemicaSupplement ni HALAL & SELAMAT.
.
#DemicaMetabolismeBooster dapat;
.
✅Memerangkap lemak degil di seluruh badan
✅Memberi 2x tenaga
✅Perut kenyang lebih lama
✅100% diperbuat dari bahan organik
.
Apa tunggu lagi uolls. Takkan nak ternak lemak sampai bila² ? Jom dapatkan #DemicaMetabolisma harini jgk !
.
Tekan link di bio SEKARANG utk tin cerita lebih detail lagi
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaleparhilir
3 0 19 November, 2019

Rahasia Wajah Cantik Bersih Mulus Wanita di Asia yang Wajib Anda Coba!
Ready Stock Lagi Setelah Terjual Lebih dari 10.000 pcs!
.
🔰 BISA COD atau Bayar Setelah Barang Diterima
🔰 GRATIS ONGKOS KIRIM
.
Inilah Gel Pengangkat Komedo Revolusioner yang tidak hanya ngasih Janji, tetapi terbukti! Tak heran banyak orang yang repeat order, alias Order Lagi Order Lagi, karena puas!!!
.
Gel ini mampu mengangkat KOMEDO dan yang paling bandel sekalipun, MENGHALUSKAN dan MELEMBUTKAN kulit. Sehingga membuat kulit wajah SEHAT dan SEGAR.
.
✅ Mengangkat Komedo dan Sumbatan Pori Seluruh Wajah dengan Tuntas
✅ Mencegah Terbentuknya Jerawat
✅ Mengontrol Minyak dan Mengangkat Sel Kulit Mati dengan Tuntas
.
🏆 Bayar Setelah Terima Barang (COD)
🏆 Gratis Ongkos Kirim
🏆 Garansi Produk Original
🏆 Jaminan Ganti Baru Jika Ada Masalah Saat Pengiriman!
.
📲 Info Pemesanan Klik link pada bio @produkoristore
.
Follow 👉 @produkoristore
Follow 👉 @produkoristore
Follow 👉 @produkoristore
.
==================
#tipscantik #nakputih #kulitcantik #putihgebu #jomputih #kulitlembut #mixberrypowdershalicious #tipsputih #demicagambang #demicasquadteamfirdanie #merawatkulit #demicantik #demicatumpat #putihkekal #demicasetiu #putihkorea #susucantikkankulit #kulitgebu #demicapasirtumboh #supplementpemutih #komedo #flekhitam #jerawatmeradang #flexhitam #perfectmask #wajahcerahalami #wajahberjerawat #kusam #keriput #wajahbersih

Rahasia Wajah Cantik Bersih Mulus Wanita di Asia yang Wajib Anda Coba!
Ready Stock Lagi Setelah Terjual Lebih dari 10.000 pcs!
.
🔰 BISA COD atau Bayar Setelah Barang Diterima
🔰 GRATIS ONGKOS KIRIM
.
Inilah Gel Pengangkat Komedo Revolusioner yang tidak hanya ngasih Janji, tetapi terbukti! Tak heran banyak orang yang repeat order, alias Order Lagi Order Lagi, karena puas!!!
.
Gel ini mampu mengangkat KOMEDO dan yang paling bandel sekalipun, MENGHALUSKAN dan MELEMBUTKAN kulit. Sehingga membuat kulit wajah SEHAT dan SEGAR.
.
✅ Mengangkat Komedo dan Sumbatan Pori Seluruh Wajah dengan Tuntas
✅ Mencegah Terbentuknya Jerawat
✅ Mengontrol Minyak dan Mengangkat Sel Kulit Mati dengan Tuntas
.
🏆 Bayar Setelah Terima Barang (COD)
🏆 Gratis Ongkos Kirim
🏆 Garansi Produk Original
🏆 Jaminan Ganti Baru Jika Ada Masalah Saat Pengiriman!
.
📲 Info Pemesanan Klik link pada bio @produkoristore
.
Follow 👉 @produkoristore
Follow 👉 @produkoristore
Follow 👉 @produkoristore
.
==================
#tipscantik #nakputih #kulitcantik #putihgebu #jomputih #kulitlembut #mixberrypowdershalicious #tipsputih #demicagambang #demicasquadteamfirdanie #merawatkulit #demicantik #demicatumpat #putihkekal #demicasetiu #putihkorea #susucantikkankulit #kulitgebu #demicapasirtumboh #supplementpemutih #komedo #flekhitam #jerawatmeradang #flexhitam #perfectmask #wajahcerahalami #wajahberjerawat #kusam #keriput #wajahbersih
9 1 18 November, 2019

JOM CAIRKAN LEMAK DEGIL DGN DEMICA COKLAT
.
.
Dah consume #DemicaCoklat ke lunch tadi? Konfemmm dapat cairkan lemak degil uols & buat uols jadi selim melim. Lepasni nasi pun tak pandang sangat dah bila dah consume #Demica . Sbb dlm Demica ada oat fiber tau, so uols akan rasa cepat kenyang even makan sikit je. Best kan??
.
Nak HARGA PAKEJ JIMAT? Jom share #DemicaCoklat dgn BFF uols supaya azam kurus 2019 tercapai 👯‍♀️.
.
DM sekarang ♥️.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaperak

JOM CAIRKAN LEMAK DEGIL DGN DEMICA COKLAT
.
.
Dah consume #DemicaCoklat ke lunch tadi? Konfemmm dapat cairkan lemak degil uols & buat uols jadi selim melim. Lepasni nasi pun tak pandang sangat dah bila dah consume #Demica . Sbb dlm Demica ada oat fiber tau, so uols akan rasa cepat kenyang even makan sikit je. Best kan??
.
Nak HARGA PAKEJ JIMAT? Jom share #DemicaCoklat dgn BFF uols supaya azam kurus 2019 tercapai 👯‍♀️.
.
DM sekarang ♥️.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicagambang #demicakuantan #demicatamantas #demicaperak
4 0 18 November, 2019

Top #demicagambang posts

Jom kita tengok bahan apa yang digunakan dalam demica whitening lotion yang mampu menjadi kegilaan ramai customer pada hari ini 😍😍 .
.
First beli customer grab 1box dulu, bila barang dah sampai, customer terus cuba demica whitening lotion and sekali pakai jee dah mula fall in love dah dengan demica whitening lotion ni 😉😉
.
.
Bahan bahan utama yang terkandung dalam demica whitening lotion ialah milk extra dan pearl extra . 2 bahan ini mampu menjadikan kulit customer yang pakai demica whitening lotion ini fall in love tau . Sekali sapu jee kulit dah jadi putih dan mampu protect skin sekali gus, wajib pakai demica whitening lotion dulu sebelum nak keluar rumah ...
.
.
Nak order demica whitening lotion . Ready stock, setiap pembelian 1box, akan dapat free gift ...DM now!!..
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicabatu10 #demicakuantan #demicaperak #demicatanjungpiandang

Jom kita tengok bahan apa yang digunakan dalam demica whitening lotion yang mampu menjadi kegilaan ramai customer pada hari ini 😍😍 .
.
First beli customer grab 1box dulu, bila barang dah sampai, customer terus cuba demica whitening lotion and sekali pakai jee dah mula fall in love dah dengan demica whitening lotion ni 😉😉
.
.
Bahan bahan utama yang terkandung dalam demica whitening lotion ialah milk extra dan pearl extra . 2 bahan ini mampu menjadikan kulit customer yang pakai demica whitening lotion ini fall in love tau . Sekali sapu jee kulit dah jadi putih dan mampu protect skin sekali gus, wajib pakai demica whitening lotion dulu sebelum nak keluar rumah ...
.
.
Nak order demica whitening lotion . Ready stock, setiap pembelian 1box, akan dapat free gift ...DM now!!..
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicabatu10 #demicakuantan #demicaperak #demicatanjungpiandang
1 0 6 hours ago

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak
8 0 8 November, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicagambang #demicaperak

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicagambang #demicaperak
11 0 22 October, 2019

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicagambang #demicakuantan #demicaperak
2 0 1 November, 2019

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak
3 0 1 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak
1 0 22 September, 2019

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50
.
.
1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni???
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘
.
DM nombor fon uols SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicagambang #demicalepa #demicaump #demicaperak

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50
.
.
1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
•#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni???
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘
.
DM nombor fon uols SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicagambang #demicalepa #demicaump #demicaperak
2 0 29 September, 2019

Ada sape2 nk join teamtin?..Nk tin guide korg? Ok jom join teamtin.. Orang PERAK,IPOH, TAIPING, PARIT BUNTAR, NIBUNG TEBAL, di alu alukan untuk join teamtin🤗.
Tkkan nk tgk org berjaya dlu bru kita nk mula? Cpt cpt jgn lpskn pluang yg ad.

Sape sape nk selit order utk Cod area bandar KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/6011123337709/Saya+Nak+Join+TeamViey

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

Ada sape2 nk join teamtin?..Nk tin guide korg? Ok jom join teamtin.. Orang PERAK,IPOH, TAIPING, PARIT BUNTAR, NIBUNG TEBAL, di alu alukan untuk join teamtin🤗.
Tkkan nk tgk org berjaya dlu bru kita nk mula? Cpt cpt jgn lpskn pluang yg ad.

Sape sape nk selit order utk Cod area bandar KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/6011123337709/Saya+Nak+Join+TeamViey

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak
7 1 23 September, 2019

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
.
.
www.wasap.my/601123337709/nk+cantik+dengn+dwl
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaparitbuntar

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
DM nombor fon uols SEKARANG tau📱.
.
.
www.wasap.my/601123337709/nk+cantik+dengn+dwl
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaparitbuntar
2 0 23 September, 2019