#demicakelantan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicakelantan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
0.6
Average comment
0
Posts with video
16/36
Posts with photo
20/36

Hashtag Popularity

@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

Kebaikan demica whitening lotion
-merawat masalah kulit
-protect skin dari sinar uv
-melembapkan kulit
- mencerahkan jika konsisten -lotion tdk tanggal jika terkena air atau bepeluh. Kecuali sabun.(makin glowing kalau bepeluh)
-boleh pakai satu badan
-laki pun boleh pakai
-bau wangi
-takkelabu bagi yang bekulit gelap(mudah meresap)
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

Kebaikan demica whitening lotion
-merawat masalah kulit
-protect skin dari sinar uv
-melembapkan kulit
- mencerahkan jika konsisten -lotion tdk tanggal jika terkena air atau bepeluh. Kecuali sabun.(makin glowing kalau bepeluh)
-boleh pakai satu badan
-laki pun boleh pakai
-bau wangi
-takkelabu bagi yang bekulit gelap(mudah meresap)
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

[BUKTI #Demicawhiteninglotion tak LUNTUR]
.
Ramai sangat yang tanya " #DemicaWhiteningLotion ni kalau kena hujan luntur ke? Bercampuk tak kalau kena air? "
.
Nahhh belanja bukti yang Demica Whitening Lotion ni bukan lotion biashe biashe, jangan risau tak luntur dan tak bercampuk. Yang perlu anda risau adalah, dah grab belum sebab stok dah tak banyak ni. .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

[BUKTI #Demicawhiteninglotion tak LUNTUR]
.
Ramai sangat yang tanya " #DemicaWhiteningLotion ni kalau kena hujan luntur ke? Bercampuk tak kalau kena air? "
.
Nahhh belanja bukti yang Demica Whitening Lotion ni bukan lotion biashe biashe, jangan risau tak luntur dan tak bercampuk. Yang perlu anda risau adalah, dah grab belum sebab stok dah tak banyak ni. .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 4 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas. Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas.  Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 1 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

BIAR BETUL,5 SAAT DAH PUTIH??
.
.
Ramai yang tanya macam mana nak putih dalam masa yang singkat. Biasanya kalau yg inject kena tunggu lama utk nampak kesan. Tapi dgn ada nya #Demicawhiteninglotion ni, uolss tkperlu risau sbb Lotion ni dijamin SELAMAT utk digunakan. Sekali sapu dah nampak kesan seawal 5 SAAT. Hebat kan ?
.
.
Selain memutihkan, #Demicawhiteninglotion boleh merawat kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan sbgnya.
.
.
Nak order, klik link wsap dekat bio!☺️
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

BIAR BETUL,5 SAAT DAH PUTIH??
.
.
Ramai yang tanya macam mana nak putih dalam masa yang singkat. Biasanya kalau yg inject kena tunggu lama utk nampak kesan. Tapi dgn ada nya #Demicawhiteninglotion ni, uolss tkperlu risau sbb Lotion ni dijamin SELAMAT utk digunakan. Sekali sapu dah nampak kesan seawal 5 SAAT. Hebat kan ?
.
.
Selain memutihkan, #Demicawhiteninglotion boleh merawat kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan sbgnya.
.
.
Nak order, klik link wsap dekat bio!☺️
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

SAPU SAPU TERUS PUTIH , Wahh macam mana tu ? of course dengan pakai #demicawhiteninglotion ! Alahai senang je caranya
1- Goncangkan botol lotion
2- Spray ke bahagian nak Putih
3- Sapu sapu dan ratakan
Siap semudah 1,2,3 sahaja untuk dapatkan kulit Putih bak awek Korea dengan #Demicawhiteninglotion .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

SAPU SAPU TERUS PUTIH , Wahh macam mana tu ? of course dengan pakai #demicawhiteninglotion ! Alahai senang je caranya 
1- Goncangkan botol lotion
2- Spray ke bahagian nak Putih 
3- Sapu sapu dan ratakan 
Siap semudah 1,2,3 sahaja untuk dapatkan kulit Putih bak awek Korea dengan #Demicawhiteninglotion .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 4 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan ni💜
.
Alhamdulillah happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 013-9008862 SEKARANG📲 .
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

DEMICA WHITENING LOTION , PUJAAN HATI SEMUA .
.
Pernah tak korang beli lotion, dan bercapuk pada satu tempat? Pastu takmeresap. Ewwww! Last2 buang . Sangat2 membazir. .
.
Alhamdulillah. Lepasni, takperlu membazir daa.. Sekarang dah ada Demica Whitening Lotion. Sapu2 sepantas 10 saat je dah boleh siap uols! .
.
Kelebihan demica lotion :
✅ Boleh guna satu badan
✅ Mudah meresap .
✅ Tidak kelabukan kulit
✅ Tesktur tidak melekit
✅ Bau wangi
✅ Kalis air dan tidak bercapuk
✅ Boleh merawat, melembap,mencerah dan melindungi kulit dari sinar UV
✅ 1 botol Tahan 1-3 bulan
.
Best tak uols? Harga murah sangat2😭😭
.
Uols takdapatkan sekarang, memang uols akan MENYESAL ! .
.
Berminat nak order, whatsapp 013-9008862 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

DEMICA WHITENING LOTION , PUJAAN HATI SEMUA .
.
Pernah tak korang beli lotion, dan bercapuk pada satu tempat? Pastu takmeresap. Ewwww! Last2 buang . Sangat2 membazir. .
.
Alhamdulillah. Lepasni, takperlu membazir daa.. Sekarang dah ada Demica Whitening Lotion. Sapu2 sepantas 10 saat je dah boleh siap uols! .
.
Kelebihan demica lotion :
✅ Boleh guna satu badan
✅ Mudah meresap .
✅ Tidak kelabukan kulit
✅ Tesktur tidak melekit
✅ Bau wangi
✅ Kalis air dan tidak bercapuk
✅ Boleh merawat, melembap,mencerah dan melindungi kulit dari sinar UV
✅ 1 botol Tahan 1-3 bulan
.
Best tak uols? Harga murah sangat2😭😭
.
Uols takdapatkan sekarang, memang uols akan MENYESAL ! .
.
Berminat nak order, whatsapp 013-9008862 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

DEMICA WHITENING LOTION MERAWAT MASALAH KULIT KERING
.
.
Tujuan kita pakai Demica Whitening Lotion adalah :
.
✅ Untuk protect skin dari sinar UV yang boleh menyebabkan kulit kering
✅ Untuk kulit kekal lembap dan memberi kesegaran yang berpanjangan.
.
Yang bestnyaa. Demica Lotion bukan sahaja bertindak sebagai sunblock tau, tapi boleh dijadikan juga sebagai base makeup. 😍
.
.
Whatsapp 013-9008862 atau click link pada bio 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

DEMICA WHITENING LOTION MERAWAT MASALAH KULIT KERING
.
.
Tujuan kita pakai Demica Whitening Lotion adalah :
.
✅ Untuk protect skin dari sinar UV yang boleh menyebabkan kulit kering
✅ Untuk kulit kekal lembap dan memberi kesegaran yang berpanjangan.
.
Yang bestnyaa. Demica Lotion bukan sahaja bertindak sebagai sunblock tau, tapi boleh dijadikan juga sebagai base makeup. 😍
.
.
Whatsapp 013-9008862 atau click link pada bio 📲
.
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
1 0 5 hours ago
@demica.kotabharu_ Profile picture

@demica.kotabharu_

TEKSTUR DEMICA KALIS AIR .
.
Tengok video ni sampai habis ‼️
Jeles tak , tengok orang pakai Demica Lotion ni? Sapu2 terus putih😍
Bukan setakat tu je uols..... .
.
Jom sama2 kita ketahui KEISTIMEWAAN DEMICA WHITENING LOTION :
.
✅ Tekstur tidak melekit
✅ Tekstur tidak luntur atau kalis air
✅ Tidak bercapuk
✅ Kekal putih dengan penggunaan konsisten
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Sesuai untuk kanak2 dan orang dewasa.(lelaki & perempuan) .
✅ Mudah ditanggalkan ✅ Mesra solat
.
Uols nak kulit putih kekal, tona lebih sekataa. .
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion

TEKSTUR DEMICA KALIS AIR .
.
Tengok video ni sampai habis ‼️
Jeles tak , tengok orang pakai Demica Lotion ni? Sapu2 terus putih😍
Bukan setakat tu je uols..... .
.
Jom sama2 kita ketahui KEISTIMEWAAN DEMICA WHITENING LOTION :
.
✅ Tekstur tidak melekit
✅ Tekstur tidak luntur atau kalis air
✅ Tidak bercapuk
✅ Kekal putih dengan penggunaan konsisten
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Sesuai untuk kanak2 dan orang dewasa.(lelaki & perempuan) .
✅ Mudah ditanggalkan ✅ Mesra solat
.
Uols nak kulit putih kekal, tona lebih sekataa. .
#demicakelantan #demicakotabharu #demicawakafbharu #demicatumpat #demicapasirtumboh #demicapasirpekan #demicapasirmas #demicanilai #Demicantik #DemicaSquad #teamanis #jomjagakulit #jomcantik #jomputih #tipsputih #tipskulitputih #tipsputihgebu #lotionmuka #lotiontangan #lotionviral #pantaisenok #pantaisritujuh #pantaigeting #pantaimekmas #kotabharu #kelantan #DemicaWhiteningLotion
0 0 5 hours ago
@demicakelantan Profile picture

@demicakelantan

CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒🎓
.
.
1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
.
Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
Cadangan menu :
1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
.
2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
.
2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
.
3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
.
Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
.
4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
.
Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar (hmm,fikir sendiri la ye 🤔🤔🤭)
.
5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaSupplement selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
.
.
Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
Mimi nk bg offer yg TRIAL PACK, harga bawah RM50 jerrr.
.
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #Demicantik #demicasupplement #lotionputih #nakkurusbadan #sayanakkurus #tipsputih #tipskurus #kulitputih #badansihat #bengkungmurah #pasirmas #ubatkurus #tipscantik #bengkungmoden #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #pasirputeh #demicaketereh #kotabharu #demicakualakrai

CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒🎓
.
.
1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
.
Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
Cadangan menu :
1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
.
2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
.
2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
.
3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
.
Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
.
4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
.
Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar (hmm,fikir sendiri la ye 🤔🤔🤭)
.
5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaSupplement selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
.
.
Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
Mimi nk bg offer yg TRIAL PACK, harga bawah RM50 jerrr.
.
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #Demicantik #demicasupplement #lotionputih #nakkurusbadan #sayanakkurus #tipsputih #tipskurus #kulitputih #badansihat #bengkungmurah #pasirmas #ubatkurus #tipscantik #bengkungmoden #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #pasirputeh #demicaketereh #kotabharu #demicakualakrai
1 0 6 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
PM SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
PM SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 6 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱. #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
WOW #DemicaWhiteningLotion menjadikan kulit gebu gebasss sepantas 10 saat . Sekali sapu je terus meresap dlm kulit. Lembut sangat!
.
4 bahan utama dlm Demica Whitening Lotion yg buatkan kulit gebu glowing semestinya
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive oil
✅pro vitamin b3
.
.
Sape lagi nak grab #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon uols SEKARANG📱. #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 7 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 0 7 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

DEMICA WHITENING LOTION , PUJAAN HATI SEMUA .
.
Pernah tak korang beli lotion, dan bercapuk pada satu tempat? Pastu takmeresap. Ewwww! Last2 buang . Sangat2 membazir. .
.
Alhamdulillah. Lepasni, takperlu membazir daa.. Sekarang dah ada Demica Whitening Lotion. Sapu2 sepantas 10 saat je dah boleh siap uols! .
.
Kelebihan demica lotion :
✅ Boleh guna satu badan
✅ Mudah meresap .
✅ Tidak kelabukan kulit
✅ Tesktur tidak melekit
✅ Bau wangi
✅ Kalis air dan tidak bercapuk
✅ Boleh merawat, melembap,mencerah dan melindungi kulit dari sinar UV
✅ 1 botol Tahan 1-3 bulan
.
Best tak uols? Harga murah sangat2😭😭
.
Uols takdapatkan sekarang, memang uols akan MENYESAL ! .
.
Berminat nak order, whatsapp 011-12956297 📲
.
#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

DEMICA WHITENING LOTION , PUJAAN HATI SEMUA .
.
Pernah tak korang beli lotion, dan bercapuk pada satu tempat? Pastu takmeresap. Ewwww! Last2 buang . Sangat2 membazir. .
.
Alhamdulillah. Lepasni, takperlu membazir daa.. Sekarang dah ada Demica Whitening Lotion. Sapu2 sepantas 10 saat je dah boleh siap uols! .
.
Kelebihan demica lotion :
✅ Boleh guna satu badan
✅ Mudah meresap .
✅ Tidak kelabukan kulit
✅ Tesktur tidak melekit
✅ Bau wangi
✅ Kalis air dan tidak bercapuk
✅ Boleh merawat, melembap,mencerah dan melindungi kulit dari sinar UV
✅ 1 botol Tahan 1-3 bulan
.
Best tak uols? Harga murah sangat2😭😭
.
Uols takdapatkan sekarang, memang uols akan MENYESAL ! .
.
Berminat nak order, whatsapp 011-12956297 📲
.
 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 7 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

DEMICA WHITENING LOTION MERAWAT MASALAH KULIT KERING
.
.
Tujuan kita pakai Demica Whitening Lotion adalah :
.
✅ Untuk protect skin dari sinar UV yang boleh menyebabkan kulit kering
✅ Untuk kulit kekal lembap dan memberi kesegaran yang berpanjangan.
.
Yang bestnyaa. Demica Lotion bukan sahaja bertindak sebagai sunblock tau, tapi boleh dijadikan juga sebagai base makeup. 😍
.
.
Uols yang tanak kulit kering, menggelupas. Jom fika bantu korang untuk dapatkan kulit lembap
.
Whatsapp 011-12956297 atau click link pada bio 📲 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

DEMICA WHITENING LOTION MERAWAT MASALAH KULIT KERING
.
.
Tujuan kita pakai Demica Whitening Lotion adalah :
.
✅ Untuk protect skin dari sinar UV yang boleh menyebabkan kulit kering
✅ Untuk kulit kekal lembap dan memberi kesegaran yang berpanjangan.
.
Yang bestnyaa. Demica Lotion bukan sahaja bertindak sebagai sunblock tau, tapi boleh dijadikan juga sebagai base makeup. 😍
.
.
Uols yang tanak kulit kering, menggelupas. Jom fika bantu korang untuk dapatkan kulit lembap
.
Whatsapp 011-12956297 atau click link pada bio 📲  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 7 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

TESTIMONI GUNA DEMICA WHITENING LOTION SEBAGAI BASE MAKEUP.
.
.
Alhamdulillah. Fika excited sangat2 dapat testimoni daripada pengguna #DemicaWhiteningLotion. .
.
Ramai yang jatuh cinta dengan Demica disebabkan manfaat dan fungsinya begitu banyak. Biasa guna make up, boleh membuatkan wajah rosak ..tapi berbeza dengan DEMICA . Ia tidak merosakkan kulit malah membantu korang merawat masalah kulit 😍👏🏻
.
.
Jom fika bantu korang selesaikan masalah kulit korang!
📲whatsapp 011-12956297 SEKARANG
#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

TESTIMONI GUNA DEMICA WHITENING LOTION SEBAGAI BASE MAKEUP.
.
.
Alhamdulillah. Fika excited sangat2 dapat testimoni daripada pengguna #DemicaWhiteningLotion. .
.
Ramai yang jatuh cinta dengan Demica disebabkan manfaat dan fungsinya begitu banyak. Biasa guna make up, boleh membuatkan wajah rosak ..tapi berbeza dengan DEMICA . Ia tidak merosakkan kulit malah membantu korang merawat masalah kulit 😍👏🏻
.
.
Jom fika bantu korang selesaikan masalah kulit korang!
📲whatsapp 011-12956297 SEKARANG
 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 7 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
1 0 7 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

DEMICA LOTION BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK DAN BASE MAKE UP .
.
Dappp dapp #DemicaWhiteningLotion, terus glowing. Boleh dijadikan sebagai foundation uolss. Pada masa yang sama demica bertindak sebagai sunblock dan berfungsi :
.
✅ MERAWAT MASALAH KULIT
✅ MELEMBAP
✅ MENCERAH
.
Penggunaan yang konsisten boleh dapat kulit yang sihat dan putih kekal tauu😍
.
READYSTOCK‼️
LIMITED STOCK‼️
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG 📲 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

DEMICA LOTION BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK DAN BASE MAKE UP .
.
Dappp dapp #DemicaWhiteningLotion, terus glowing. Boleh dijadikan sebagai foundation uolss. Pada masa yang sama demica bertindak sebagai sunblock dan berfungsi :
.
✅ MERAWAT MASALAH KULIT
✅ MELEMBAP
✅ MENCERAH
.
Penggunaan yang konsisten boleh dapat kulit yang sihat dan putih kekal tauu😍
.
READYSTOCK‼️
LIMITED STOCK‼️
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG 📲  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 7 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

DEMICA WHITENING LOTION SALAH SATU SUNBLOCK DAN BASE MAKEUP YANG MENJADI KEGEMARAN SEMUA ORANG. .
.
Apa yang best Demica Whitening Lotion ni sampai orang repeat berkali2?
.
• Tidak melekit
• Bau wangi
• Jimat masa dan duit
• Tidak bercapuk jika terkena air / berpeluh
• Harga murah dan berkesan
• Tidak kelabu kan kulit
• Merawat masalah kulit
.
.
WOW!! patutla orang repeat berkali2. 😍 uols baca pun dah ‘jatuh cinta’ kan? Lagi2 yang dah menjadi pengguna #demicawhiteninglotion . Lagi laaa ‘jatuh cinta’ , tau! .
.
TakSabar letuw nak beli #demicawhiteninglotion . Apa lagi? Cepat click link pada bio 😍 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

DEMICA WHITENING LOTION SALAH SATU SUNBLOCK DAN BASE MAKEUP YANG MENJADI KEGEMARAN SEMUA ORANG. .
.
Apa yang best Demica Whitening Lotion ni sampai orang repeat berkali2?
.
• Tidak melekit
• Bau wangi
• Jimat masa dan duit
• Tidak bercapuk jika terkena air / berpeluh
• Harga murah dan berkesan
• Tidak kelabu kan kulit
• Merawat masalah kulit
.
.
WOW!! patutla orang repeat berkali2. 😍 uols baca pun dah ‘jatuh cinta’ kan? Lagi2 yang dah menjadi pengguna #demicawhiteninglotion . Lagi laaa ‘jatuh cinta’ , tau! .
.
TakSabar letuw nak beli #demicawhiteninglotion . Apa lagi? Cepat click link pada bio 😍  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

DEMICA WHITENING LOTION SALAH SATU SUNBLOCK DAN BASE MAKEUP YANG MENJADI KEGEMARAN SEMUA ORANG. .
.
Apa yang best Demica Whitening Lotion ni sampai orang repeat berkali2?
.
• Tidak melekit
• Bau wangi
• Jimat masa dan duit
• Tidak bercapuk jika terkena air / berpeluh
• Harga murah dan berkesan
• Tidak kelabu kan kulit
• Merawat masalah kulit
.
.
WOW!! patutla orang repeat berkali2. 😍 uols baca pun dah ‘jatuh cinta’ kan? Lagi2 yang dah menjadi pengguna #demicawhiteninglotion . Lagi laaa ‘jatuh cinta’ , tau! .
.
TakSabar letuw nak beli #demicawhiteninglotion . Apa lagi? Cepat click link pada bio 😍 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

DEMICA WHITENING LOTION SALAH SATU SUNBLOCK DAN BASE MAKEUP YANG MENJADI KEGEMARAN SEMUA ORANG. .
.
Apa yang best Demica Whitening Lotion ni sampai orang repeat berkali2?
.
• Tidak melekit
• Bau wangi
• Jimat masa dan duit
• Tidak bercapuk jika terkena air / berpeluh
• Harga murah dan berkesan
• Tidak kelabu kan kulit
• Merawat masalah kulit
.
.
WOW!! patutla orang repeat berkali2. 😍 uols baca pun dah ‘jatuh cinta’ kan? Lagi2 yang dah menjadi pengguna #demicawhiteninglotion . Lagi laaa ‘jatuh cinta’ , tau! .
.
TakSabar letuw nak beli #demicawhiteninglotion . Apa lagi? Cepat click link pada bio 😍  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

SAMPLE DEMICA WHITENING LOTION.
.
Masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba sample dulu. Serendah RM10 sahaja termasuk postage.
.
Puas hati dengan kesan Demica Whitening Lotion. Terus repeat yang 50 ml👍🏻
.
Memang rugi laa sape yang belum cuba Demica Lotion. Murah, berbaloi dan BERKESAN! Boleh MERAWAT MASALAH KULIT, MELEMBAP , MENCERAH & MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV, tau! .
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG! Stock sample terhad 🔥 barang berhantu uols! Produk kegemaran semua orang. #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

SAMPLE DEMICA WHITENING LOTION.
.
Masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba sample dulu. Serendah RM10 sahaja termasuk postage.
.
Puas hati dengan kesan Demica Whitening Lotion. Terus repeat yang 50 ml👍🏻
.
Memang rugi laa sape yang belum cuba Demica Lotion. Murah, berbaloi dan BERKESAN! Boleh MERAWAT MASALAH KULIT, MELEMBAP , MENCERAH & MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV, tau! .
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG! Stock sample terhad 🔥 barang berhantu uols! Produk kegemaran semua orang.  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . .
.
NAK ORDER?? Whatsapp 011-12956297 SEKARANG #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . .
.
NAK ORDER?? Whatsapp 011-12956297 SEKARANG  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

DEMICA WHITENING LOTION BASE MAKEUP IDAMAN WANITA:
.
Dalam banyak2 lotion, kenapa #demicawhiteninglotion , menjadi rebutan?
.
.
✅ Boleh merawat masalah kulit
✅ Kulit makin putih gebu dan lembap
✅ Tona kulit sekata
✅ Mudah meresap
✅ Berfungsi sebagai sunblock.
✅ Tidak luntur dan bercapuk
✅ Mudah dibawa
✅ Murah dan tahan lama
.
.
READY STOCK !
LIMITED STOCK !
.
Jom order #demicawhiteninglotion .
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG. #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

DEMICA WHITENING LOTION  BASE MAKEUP IDAMAN WANITA:
.
Dalam banyak2 lotion, kenapa #demicawhiteninglotion , menjadi rebutan?
.
.
✅ Boleh merawat masalah kulit
✅ Kulit makin putih gebu dan lembap
✅ Tona kulit sekata
✅ Mudah meresap
✅ Berfungsi sebagai sunblock.
✅ Tidak luntur dan bercapuk
✅ Mudah dibawa
✅ Murah dan tahan lama
.
.
READY STOCK !
LIMITED STOCK !
.
Jom order #demicawhiteninglotion .
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG.  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

#BabyDemica RM5??
WOWWWWW‼️ Murahnyaaa😱😱
.
Uols masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba #BabyDemica dan rasai kesan serta perubahan pada kulit uols.
.
✅ 2 ml
✅ 20 semburan
✅ sesuai untuk lelaki / perempuan dan kanak2 berumur dua tahun keatas
✅ Fungsi : merawat masalah kulit, melembap, mencerah & melindungi kulit dari sinar UV
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG! #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

#BabyDemica RM5??
WOWWWWW‼️ Murahnyaaa😱😱
.
Uols masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba #BabyDemica dan rasai kesan serta perubahan pada kulit uols.
.
✅ 2 ml
✅ 20 semburan
✅ sesuai untuk lelaki / perempuan dan kanak2 berumur dua tahun keatas
✅ Fungsi : merawat masalah kulit, melembap, mencerah & melindungi kulit dari sinar UV
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG!  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

KULIT KEKAL PUTIH & SIHAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
Ekstrak susu yang ada dalam demica lotion membantu membersih dan mencerahkan kulit.
.
Bestnyaaaa guna Demica, bukan setakat putih. Tapi sihat kerana ada ekstrak serbuk mutiara , vitamin b3 dan minyak zaitun yang membantu merawat masalah kulit, melembap serta protect skin dari sinar UV dengan selamat 👍🏻
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 . #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

KULIT KEKAL PUTIH & SIHAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
Ekstrak susu yang ada dalam demica lotion membantu membersih dan mencerahkan kulit.
.
Bestnyaaaa guna Demica, bukan setakat putih. Tapi sihat kerana ada ekstrak serbuk mutiara , vitamin b3 dan minyak zaitun yang membantu merawat masalah kulit, melembap serta protect skin dari sinar UV dengan selamat 👍🏻
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 .  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

KULIT KEKAL PUTIH & SIHAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
Ekstrak susu yang ada dalam demica lotion membantu membersih dan mencerahkan kulit.
.
Bestnyaaaa guna Demica, bukan setakat putih. Tapi sihat kerana ada ekstrak serbuk mutiara , vitamin b3 dan minyak zaitun yang membantu merawat masalah kulit, melembap serta protect skin dari sinar UV dengan selamat 👍🏻
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 . #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

KULIT KEKAL PUTIH & SIHAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
Ekstrak susu yang ada dalam demica lotion membantu membersih dan mencerahkan kulit.
.
Bestnyaaaa guna Demica, bukan setakat putih. Tapi sihat kerana ada ekstrak serbuk mutiara , vitamin b3 dan minyak zaitun yang membantu merawat masalah kulit, melembap serta protect skin dari sinar UV dengan selamat 👍🏻
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 .  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

PUTIH MELEPAK DAN GLOWING DENGAN DEMICA WHITENING LOTION .
.
Bestnyaaa! Demica Whitening Lotion boleh pakai dekat muka, tangan dan kaki. Senang cerita satu badanlaaa... Yang menariknya.. Muka makin glowing dan lebih cantik 😍
.
.
Jom ketahui FUNGSI UTAMA DEMICA:
.
✅ Merawat masalah kulit (kulit berminyak, jeragat, parut, kusam, jerawat dan lain2)
✅ Mencerah dan membersihkan kulit
✅ Melembapkan kulit
✅ Melindungi kulit dari sinar UV
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG untuk order 📲 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu
.

PUTIH MELEPAK DAN GLOWING DENGAN DEMICA WHITENING LOTION .
.
Bestnyaaa! Demica Whitening Lotion boleh pakai dekat muka, tangan dan kaki. Senang cerita satu badanlaaa... Yang menariknya.. Muka makin glowing dan lebih cantik 😍
.
.
Jom ketahui FUNGSI UTAMA DEMICA:
.
✅ Merawat masalah kulit (kulit berminyak, jeragat, parut, kusam, jerawat dan lain2)
✅ Mencerah dan membersihkan kulit
✅ Melembapkan kulit
✅ Melindungi kulit dari sinar UV
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG untuk order 📲  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
.
1 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

KELEBIHAN MAKE UP MENGGUNAKAN DEMICA WHITENING LOTION
.
✅ Makeup tahan lama
✅ Makeup tidak crack dan bercampuk
✅ Boleh dijadikan sunblock
✅ Berfungsi merawat kulit
✅ Melembapkan kulit dan memberi hasil yang glowing
✅ Mencerahkan kulit dan tona kulit lebih sekata
.
DM Nombor fon uols SEKARANG untuk order 📲 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

KELEBIHAN MAKE UP MENGGUNAKAN DEMICA WHITENING LOTION
.
✅ Makeup tahan lama
✅ Makeup tidak crack dan bercampuk
✅ Boleh dijadikan sunblock
✅ Berfungsi merawat kulit
✅ Melembapkan kulit dan memberi hasil yang glowing
✅ Mencerahkan kulit dan tona kulit lebih sekata
.
DM Nombor fon uols SEKARANG untuk order 📲  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
1 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

[ 5 KEISTIMEWAAN DEMICA WHITENING LOTION ]
.
✅ Boleh dijadikan base makeup dan sunblock
✅ Kalis air
✅ Makeup tidak bercapuk jika berpeluh atau terkena air , malah makin glowing
✅ Berfungsi merawat masalah kulit , mencerah dan memberi kelembapan
✅ Mudah meresap dan mudah diratakan
.
.
Best kan uols #DemicaWhiteningLotion ni?
Banyak keistimewaan dan paling penting harga berpatutan😍
.
DM nombor fon atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

[ 5 KEISTIMEWAAN DEMICA WHITENING LOTION ]
.
✅ Boleh dijadikan base makeup dan sunblock
✅ Kalis air
✅ Makeup tidak bercapuk jika berpeluh atau terkena air , malah makin glowing
✅ Berfungsi merawat masalah kulit , mencerah dan memberi kelembapan
✅ Mudah meresap dan mudah diratakan
.
.
Best kan uols #DemicaWhiteningLotion ni?
Banyak keistimewaan dan paling penting harga berpatutan😍
.
DM nombor fon atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh g fika nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan fika ni💜
.
Alhamdulillah fika happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu.

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh g fika nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan fika ni💜
.
Alhamdulillah fika happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu.
0 0 8 hours ago
@demicakotabharukelantan98 Profile picture

@demicakotabharukelantan98

[ TIGA RAHSIA DEMICA WHITENING LOTION YANG RAMAI BELUM TAHU ]
.
.
1 - Tidak kelabu kan kulit yang gelap kerana teksturnya mudah meresap.
.
2 - Ekstrak Susu yang ada dalam Demica Whiteng Lotion boleh merawat masalah sunburn, dan tona kulit yang tidak sekata.
.
3 - Putih sepantas 3 saat dan boleh putih kekal dengan penggunaan yang konsisten
.
Whatsapp 011-12956297 segera atau DM nombor fon uols 📲 #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
#seputihgadiskorea #demicaputihgebu

[ TIGA RAHSIA DEMICA WHITENING LOTION YANG RAMAI BELUM TAHU ]
.
.
1 - Tidak kelabu kan kulit yang gelap kerana teksturnya mudah meresap.
.
2 - Ekstrak Susu yang ada dalam Demica Whiteng Lotion boleh merawat masalah sunburn, dan tona kulit yang tidak sekata.
.
3 - Putih sepantas 3 saat dan boleh putih kekal dengan penggunaan yang konsisten
.
Whatsapp 011-12956297 segera atau DM nombor fon uols 📲  #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharu #demicakelantan #demicapasirtumboh #demicakb #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang
 #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 8 hours ago

Top #demicakelantan posts

@amirahsyamimi Profile picture

@amirahsyamimi

Selamat datang ke family #DemicaSquad @arwaaaidi , sape yang nak cod #DemicaWhiteningLotion area Panji or berdekatan dengannya boleh contact Arwaa ye dia Agent sah kami. Sorry agent and Stokis yang lain kalau Mimi tak sempat bergambar, yang bergambar dengan Mimi ni yg direct ambil stok dengan Mimi. Yang lain nak jumpa Mimi bgitau awal2 kita lepak sesama ❤️ .

Spam now Mimi ada banyak sample nak bagi FREE untuk yang suka spam komen di posting Mimi 🤣 .

#DemicaWhiteningLotion #DemicaKelantan #DemicaKotaBharu #DemicaWhiteningLotionKelantan

Selamat datang ke family #DemicaSquad @arwaaaidi , sape yang nak cod  #DemicaWhiteningLotion area Panji or berdekatan dengannya boleh contact Arwaa ye dia Agent sah kami. Sorry agent and Stokis yang lain kalau Mimi tak sempat bergambar, yang bergambar dengan Mimi ni yg direct ambil stok dengan Mimi. Yang lain nak jumpa Mimi bgitau awal2 kita lepak sesama ❤️ .

Spam now Mimi ada banyak sample nak bagi FREE untuk yang suka spam komen di posting Mimi 🤣 .

#DemicaWhiteningLotion #DemicaKelantan #DemicaKotaBharu #DemicaWhiteningLotionKelantan
4,273 414 8 July, 2019
@yayamohamad Profile picture

@yayamohamad

Vistana Hotel Kuantan

My BFF my BUSINESS PARTNER. My Idol! Yes this girl on fire. 🔥 Thank you boss ILMU for today. Alhamdulillah. Dialah boss yang memberi semangat dan mendengar masalah.

Terasa energy yang luar biasa. Serlahkan dirimu. Yakinlah kita semua boleh buat! Hanya dengan konsisten dan usaha yang luar biasa.

Dari biasa-biasa, saya nak jadi luar biasa! Siapa nak jadi BERANI dan POWER? Yaya nak cari 5 orang sahaja yang NAK sign up MINI AGENT dan AGENT modal serendah RM112 dan RM520 sahaja.

IG @demicayya @demicakelantan_hq
#MonsterStokist #Demicayya #Demicakelantan #TeamYayaPower

My BFF my BUSINESS PARTNER. My Idol! Yes this girl on fire. 🔥 Thank you boss ILMU for today. Alhamdulillah. Dialah boss yang memberi semangat dan mendengar masalah.

Terasa energy yang luar biasa. Serlahkan dirimu. Yakinlah kita semua boleh buat! Hanya dengan konsisten dan usaha yang luar biasa.

Dari biasa-biasa, saya nak jadi luar biasa! Siapa nak jadi BERANI dan POWER? Yaya nak cari 5 orang sahaja yang NAK sign up MINI AGENT dan AGENT modal serendah RM112 dan RM520 sahaja.

IG @demicayya @demicakelantan_hq
#MonsterStokist #Demicayya #Demicakelantan #TeamYayaPower
472 7 7 September, 2019
@arwaaaidi Profile picture

@arwaaaidi

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Arwaa kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh ORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.
.
.
#demicakotabharu #demicakelantan #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicawhiteninglotionkotabharu

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Arwaa kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh ORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.
.
.
#demicakotabharu #demicakelantan #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicawhiteninglotionkotabharu
304 60 12 July, 2019
@demica_losyen Profile picture

@demica_losyen

・・・
Hai semua! Korang tahu kan #Demica mengandungi oat fiber? Oat fiber tu fungsi utamanya utk bagi kita kenyang walaupn kita makan sedikit.
.
Seeloknya selepas bancuh Demica, biarkan dlm 5 minit utk bagi oat fiber mengembang lepas tu baru minum. Kalau korang nak kurus bukan kena skip makan tau, tp makan secara kerap dlm kuantiti sedikit.
.
Sis ada banyak lagi tips nak share dengan korang tau.
.
Klik link pada bio ig utk info lanjut.
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicabyaniesa #demicakelantan #stokistdemica #stokiskelantan #demicakotabharu

For order wssp 0133056377

・・・
Hai semua! Korang tahu kan #Demica mengandungi oat fiber? Oat fiber tu fungsi utamanya utk bagi kita kenyang walaupn kita makan sedikit.
.
Seeloknya selepas bancuh Demica, biarkan dlm 5 minit utk bagi oat fiber mengembang lepas tu baru minum. Kalau korang nak kurus bukan kena skip makan tau, tp makan secara kerap dlm kuantiti sedikit.
.
Sis ada banyak lagi tips nak share dengan korang tau.
.
Klik link pada bio ig utk info lanjut.
.
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicabyaniesa #demicakelantan #stokistdemica #stokiskelantan #demicakotabharu

For order wssp 0133056377
100 3 24 November, 2018
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PACKAGING EXCLUSIVE DAN 700 SEMBURAN DEMICA BERJAYA MENAMBAT HATI
.
.
Betulke 700 semburan Demica Berjaya Bertakhta di hati para pengguna, malah tidak cukup dgn 1 botol ?? Ofkoss, sebabnya :
.
✅ Tekstur Demica mudah meresap
✅ Tidak bercapuk
✅ Melembapkan kulit .
✅ Merawat masalah kulit
✅ Boleh dijadikan base makeup & sunblock
✅ Putih sepantas 10 saat
✅ Putih kekal dengan penggunaan konsisten
.
.
Fuhhhhh!! Memang betul la, takcukup 1 botol Demica. Dengan harga mampu milik, semua boleh dapatkannya SEGERA
_
Macamana? Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio ig📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PACKAGING EXCLUSIVE DAN 700 SEMBURAN DEMICA BERJAYA MENAMBAT HATI
.
.
Betulke 700 semburan Demica Berjaya Bertakhta di hati para pengguna, malah tidak cukup dgn 1 botol ?? Ofkoss, sebabnya :
.
✅ Tekstur Demica mudah meresap
✅ Tidak bercapuk
✅ Melembapkan kulit .
✅ Merawat masalah kulit
✅ Boleh dijadikan base makeup & sunblock
✅ Putih sepantas 10 saat
✅ Putih kekal dengan penggunaan konsisten
.
.
Fuhhhhh!! Memang betul la, takcukup 1 botol Demica. Dengan harga mampu milik, semua boleh dapatkannya SEGERA
_
Macamana? Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio ig📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 1 15 October, 2019
@demicakelantan.official Profile picture

@demicakelantan.official

DONE RESTOCK #DEMICAWHITENINGLOTION BERHANTU‼️🔥
.

Kenapa berhantu?! yelah mana tak RESTOCK HABIS RESTOCK HABIS 😭😩
.

Makin bersemangat bila lotion & supplement READY STOCK‼️🙊 . .

Now Ana buka peluang jana INCOME untuk 7 orang terawal ‼️🔥😘
.

Ada ke yang nak join #DemicaSquad bermodalkan RM112 shj⁉️⁉️🔥🔥
.
Takkisah korang stay mana asalkan BERMINAT TAMBAH INCOME‼️🔥🔥
.

Kalau takda modal tk boleh join ke Ana?
Hey sape cakap tak boleh?!
.

Takda modal takda masalah korang boleh join dropshippp , taknak janji bulan bintang, join sendiri baru tauuu masyukk tak masyukk 💸💸‼️ 😘

Jom wsp Ana .
📞0189524084
📞0189524084
📞0189524084
.
atau boleh tekan je link kat bio😘
.

#MonsterStokisDemicaKelantan
#DemicaKelantan #DemicaTanahMerah #DemicaPasirMas #DemicaMachang #DemicaPasirPuteh #DemicaSalor #DemicaChekok #DemicaRantauPanjang #dropshipneeded #agentneeded #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia

DONE RESTOCK #DEMICAWHITENINGLOTION BERHANTU‼️🔥
.

Kenapa berhantu?! yelah mana tak RESTOCK HABIS RESTOCK HABIS 😭😩
.

Makin bersemangat bila lotion & supplement READY STOCK‼️🙊 . .

Now Ana buka peluang jana INCOME untuk 7 orang terawal ‼️🔥😘
.

Ada ke yang nak join #DemicaSquad bermodalkan RM112 shj⁉️⁉️🔥🔥
.
Takkisah korang stay mana asalkan BERMINAT TAMBAH INCOME‼️🔥🔥
.

Kalau takda modal tk boleh join ke Ana? 
Hey sape cakap tak boleh?!
.

Takda modal takda masalah korang boleh join dropshippp , taknak janji bulan bintang, join sendiri baru tauuu masyukk tak masyukk 💸💸‼️ 😘

Jom wsp Ana .
📞0189524084
📞0189524084
📞0189524084
.
atau boleh tekan je link kat bio😘
.

#MonsterStokisDemicaKelantan 
#DemicaKelantan #DemicaTanahMerah #DemicaPasirMas #DemicaMachang #DemicaPasirPuteh #DemicaSalor #DemicaChekok #DemicaRantauPanjang #dropshipneeded #agentneeded #dropshipmalaysia #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia
4 0 8 October, 2019
@maaez.official Profile picture

@maaez.official

[SAPU-SAPU TERUS PUTIH]
.
.
Wahhhh mcm mana tu?? Of course dgn pakai #DemicaWhiteningLotion ! Alahai senang je caranya:
.
1)Goncangkan botol lotion
2)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
3)Sapu sapu & ratakan.
.
SIAP!
Semudah 1,2,3 sahaja utk dapatkan kulit putih bak AWEK KOREA dgn Demica Whitening Lotion.
.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp linda ke +6018-2994508 atau klik link di bio💓
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #demicawhiteninglotion #lotionputih #Demicakotabharu #demicakelantan

[SAPU-SAPU TERUS PUTIH]
.
.
Wahhhh mcm mana tu?? Of course dgn pakai  #DemicaWhiteningLotion ! Alahai senang je caranya:
.
1)Goncangkan botol lotion
2)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
3)Sapu sapu & ratakan.
.
SIAP!
Semudah 1,2,3 sahaja utk dapatkan kulit putih bak AWEK KOREA dgn Demica Whitening Lotion.
.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp linda ke +6018-2994508 atau klik link di bio💓
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #demicawhiteninglotion #lotionputih #Demicakotabharu #demicakelantan
266 0 10 April, 2019
@maaez.official Profile picture

@maaez.official

[ATTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN CANTIKKAN KULIT
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Semua bahan ni dirumuskan KHAS utk korang yg nak kulit cantik, glowing, putih & sihat.
.
.
Sape nak kulit PUTIH & CANTIK???
Mimi nak BAGI FREE Demica Whitening Lotion utk 5 yg bertuah.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp linda ke +6018-2994508 atau klik link di bio💕
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #demicawhiteninglotion #lotionputih #Demicakotabharu #demicakelantan

[ATTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN CANTIKKAN KULIT
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Semua bahan ni dirumuskan KHAS utk korang yg nak kulit cantik, glowing, putih & sihat.
.
.
Sape nak kulit PUTIH & CANTIK???
Mimi nak BAGI FREE Demica Whitening Lotion utk 5 yg bertuah.
.
Sebarang pertanyaan/ order whatsapp linda ke +6018-2994508 atau klik link di bio💕
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #demicawhiteninglotion #lotionputih #Demicakotabharu #demicakelantan
275 6 10 April, 2019
@demicayya Profile picture

@demicayya

Serahkan hati ini pada Allah. Biar dia jagakan.

Dia akan berikan kebahagiaan hati saat kita sudah benar-benar sudah bersedia.

Lupakan kesakitan semalam. Bangkitlah untuk hari ini dan hari-hari yang akan datang.

#codkotabharu #codkelantan #demicakelantan #teamdemicayya

Serahkan hati ini pada Allah. Biar dia jagakan.

Dia akan berikan kebahagiaan hati saat kita sudah benar-benar sudah bersedia.

Lupakan kesakitan semalam. Bangkitlah untuk hari ini dan hari-hari yang akan datang.

#codkotabharu #codkelantan #demicakelantan #teamdemicayya
151 0 3 September, 2019