#demicalotionkuantan Instagram Photos & Videos

demicalotionkuantan - 192 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicalotionkuantan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
12 hours
Average like
8.5
Average comment
0.1
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

PELAKON DRAMA SPONTAN PUN PAKAI DEMICA LOTION 😍. KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ❓
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
🤔 Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
🐄 EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
⚪️ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
🥃 MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
💊VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 wasap kakTy SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codareakuantan #codbandarkuantan #possetiaphari

PELAKON DRAMA SPONTAN PUN PAKAI DEMICA LOTION 😍. KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ❓
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
🤔 Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
🐄 EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
⚪️ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
🥃 MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
💊VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 wasap kakTy SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codareakuantan #codbandarkuantan #possetiaphari
4 0 10 hours ago

"5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘 .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

"5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘 .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
12 1 12 hours ago

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
6 0 12 hours ago

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Shila dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Isyaa contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #teamviey #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Shila dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Isyaa contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #teamviey #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
9 0 21 hours ago

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM Isyaa sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM Isyaa sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
10 0 16 November, 2019

“KAWAN-KAWAN SUKA MENGATA 😞”
.
.
‘Hmm sedih la kawan-kawan semua cakap muka je putih tapi tangan macam dayang senandung’ 😭
.
Tadaaaa tapi sekarang dah tak sedih sebab saya dah ada #demicawhiteninglotion. Boleh putih seawal 5 saat je. .
Wauu hebat kan #demicawhiteninglotion ni. Kawan-kawan pun dah tak ejek macam dayang senandung sebab kulit muka dan tangan dah sama putih. Plusss muka bertambah glowing, tak kusam dan gelap lagii. Yeayyyy terima kasih #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 60197109203👇🏻 Yang lain kita boleh post. .
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotion #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari

“KAWAN-KAWAN SUKA MENGATA 😞”
.
.
‘Hmm sedih la kawan-kawan semua cakap muka je putih tapi tangan macam dayang senandung’ 😭
.
Tadaaaa tapi sekarang dah tak sedih sebab saya dah ada #demicawhiteninglotion. Boleh putih seawal 5 saat je. .
Wauu hebat kan #demicawhiteninglotion ni. Kawan-kawan pun dah tak ejek macam dayang senandung sebab kulit muka dan tangan dah sama putih. Plusss muka bertambah glowing, tak kusam dan gelap lagii. Yeayyyy terima kasih #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 60197109203👇🏻 Yang lain kita boleh post. .
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotion #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari
18 0 15 November, 2019

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
2 0 15 November, 2019

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Isyaa sekarang! .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Isyaa sekarang! .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
16 1 15 November, 2019

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
wasap kakTy SEKARANG tau📱.
. .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
wasap kakTy SEKARANG tau📱.
. .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari
18 0 14 November, 2019

"TANGAN PUTIH GEBU 5 SAAT" 😍 .
.
Tak terliur ke tengokk ? Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap kakTy terus okay.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari

"TANGAN PUTIH GEBU 5 SAAT" 😍 .
.
Tak terliur ke tengokk ? Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap kakTy terus okay.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari
7 0 14 November, 2019

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari
13 0 14 November, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 Wasap Isyaa SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 Wasap Isyaa SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari
6 0 13 November, 2019

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #codbandarkuantan

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #codbandarkuantan
6 0 13 November, 2019

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari
19 0 13 November, 2019

Kenapa #DemicaWhiteningLotion ni dah digilai ramai? Apa yg best sangat??
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
✅Packaging exclusive
✅Senang nak bawak travel
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Jom booking stok #DemicaWhiteningLotion utk putihkan kulit uols!
.
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codsetiaphari #codkuantan #codbandarkuantan

Kenapa #DemicaWhiteningLotion ni dah digilai ramai? Apa yg best sangat??
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
✅Packaging exclusive
✅Senang nak bawak travel
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Jom booking stok #DemicaWhiteningLotion utk putihkan kulit uols!
.
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codsetiaphari #codkuantan #codbandarkuantan
9 0 13 November, 2019

REAL FEEDBACK FROM DEMICA LOVER - Swipe Left 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

REAL FEEDBACK FROM DEMICA LOVER - Swipe Left 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
5 0 13 November, 2019

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
.
Kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Takde dah masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion skrg selagi stok masih ada!
.
.
Nak join #DemicaSquad ??
Jom buat duit dgn lotion laku keras ni!

Komen “PM AGENT” utk join team kakTy ♥️
.
. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
.
Kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Takde dah masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion skrg selagi stok masih ada!
.
.
Nak join #DemicaSquad ??
Jom buat duit dgn lotion laku keras ni!

Komen “PM AGENT” utk join team kakTy ♥️
.
. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
8 0 13 November, 2019

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan #codbandarkuantan #codkuantan #possetiaphari

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan #codbandarkuantan #codkuantan #possetiaphari
14 0 12 November, 2019

11.11 SALES FREE POSTAGE + FREE GIFT 🎉
.
.
Haii u olls sempena tarikh 11.11 ni special untuk korang isyaa buat sales dengan setiap pembelian 2 Box Demica Whitening Lotion anda layak untuk dapatkan hadiah menarik dan penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia 🎉 .
_
Rugi sangat tak grab tau. So apa tunggu lagi cepat2 tekan link wasap isyaa di bio SEKARANG 📲 .
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #1111sales

11.11 SALES FREE POSTAGE + FREE GIFT 🎉
.
.
Haii u olls sempena tarikh 11.11 ni special untuk korang isyaa buat sales dengan setiap pembelian 2 Box Demica Whitening Lotion anda layak untuk dapatkan hadiah menarik dan penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia 🎉 .
_
Rugi sangat tak grab tau. So apa tunggu lagi cepat2 tekan link wasap isyaa di bio SEKARANG 📲 .
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #1111sales
3 0 11 November, 2019

11.11 SALES FREE POSTAGE + FREE GIFT 🎉
.
.
Haii u olls sempena tarikh 11.11 ni special untuk korang kakTy buat sales dengan setiap pembelian 2 Box Demica Whitening Lotion anda layak untuk dapatkan hadiah menarik dan penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia 🎉 .
_
Rugi sangat tak grab tau. So apa tunggu lagi cepat2 tekan link wasap kakTy di bio SEKARANG 📲 .
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #1111sales

11.11 SALES FREE POSTAGE + FREE GIFT 🎉
.
.
Haii u olls sempena tarikh 11.11 ni special untuk korang kakTy buat sales dengan setiap pembelian 2 Box Demica Whitening Lotion anda layak untuk dapatkan hadiah menarik dan penghantaran secara percuma ke seluruh Malaysia 🎉 .
_
Rugi sangat tak grab tau. So apa tunggu lagi cepat2 tekan link wasap kakTy di bio SEKARANG 📲 .
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #1111sales
5 0 11 November, 2019

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
.
Kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Takde dah masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion skrg selagi stok masih ada!
.
.
Nak join #DemicaSquad ??
Jom buat duit dgn lotion laku keras ni!

Komen “PM AGENT” utk join team kakTy ♥️
.
. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
.
Kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Takde dah masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion skrg selagi stok masih ada!
.
.
Nak join #DemicaSquad ??
Jom buat duit dgn lotion laku keras ni!

Komen “PM AGENT” utk join team kakTy ♥️
.
. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
9 0 11 November, 2019

APA ITU DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan kalau kita konsisten pakai.
.
#DemicaWhiteningLotion mudah disapu, tidak melekit serta mengandungi SPF50. So, kulit kita terlindung dari panas terik matahari yg boleh merosakkan kulit. 👍🏻
.
Mesti tak sabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?? Sape cepat dia dapat sbb stok sangattttt LIMITED!
.
.
Ada sape yg nak booking stock #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tekan link di bio wasap kakTy terus ya 😘
.
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

APA ITU DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan kalau kita konsisten pakai.
.
#DemicaWhiteningLotion mudah disapu, tidak melekit serta mengandungi SPF50. So, kulit kita terlindung dari panas terik matahari yg boleh merosakkan kulit. 👍🏻
.
Mesti tak sabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?? Sape cepat dia dapat sbb stok sangattttt LIMITED!
.
.
Ada sape yg nak booking stock #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tekan link di bio wasap kakTy terus ya 😘
.
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
5 0 10 November, 2019

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
Tekan link bio SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
Tekan link bio SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
11 0 10 November, 2019

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
.
Kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Takde dah masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion skrg selagi stok masih ada!
.
.
Nak join #DemicaSquad ??
Jom buat duit dgn lotion laku keras ni!

Komen “PM AGENT” utk join team kakTy ♥️
.
. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
.
Kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion , sekali sapu je dah putih melepak. Takde dah masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion skrg selagi stok masih ada!
.
.
Nak join #DemicaSquad ??
Jom buat duit dgn lotion laku keras ni!

Komen “PM AGENT” utk join team kakTy ♥️
.
. .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
9 0 9 November, 2019

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK? . .

Boleh jerr Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm lotion magic ni 💋. .

Putih✅
Wangi✅
Kulit lembab✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka✅ .

Hanya tak sampai 50 ringgit ponn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan . .

Sape nak?? Ready stock
DM nombor fon SEKARANG ❤️. . .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK? . .

Boleh jerr Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm lotion magic ni 💋. .

Putih✅ 
Wangi✅
Kulit lembab✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka✅ .

Hanya tak sampai 50 ringgit ponn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan . .

Sape nak?? Ready stock 
DM nombor fon SEKARANG ❤️. . .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan
17 0 8 November, 2019

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
4 0 5 November, 2019

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #possetiaphari #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #possetiaphari #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan
8 0 4 November, 2019

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
7 0 4 November, 2019

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
📲 Jommm Wasap Mama sekarang!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codbandarkuantan

JOM KENALI “4 KANDUNGAN UTAMA” DEMICA WHITENING LOTION YG AKAN PULIHKAN SUNBURN DLM MASA 10 SAAT
.
.

KANDUNGAN 1: OLIVE OIL/ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 2: PEARL EXTRACT/ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
KANDUNGAN 4: MILK EXTRACT/ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
.
📲 Jommm Wasap Mama sekarang!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codbandarkuantan
8 0 3 November, 2019

"MASALAH KULIT KERING GELUPAS PULIH SELEPAS AMALKAN DWL 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

"MASALAH KULIT KERING GELUPAS PULIH SELEPAS AMALKAN DWL 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
8 0 3 November, 2019

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mama rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #possetiaphari

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mama rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #possetiaphari
7 0 3 November, 2019

"BEST PAKAI DEMICA WANGI DAN MUKA JADI GLOWING PUTIH BILA PAKAI 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

"BEST PAKAI DEMICA WANGI DAN MUKA JADI GLOWING PUTIH BILA PAKAI 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
6 0 2 November, 2019

EH EH LELAKI PUN BOLEH PAKAI LA DEMICA LOTION NI UNTUK PUTIHKAN BALIK TANGAN YANG KENA SUNBURN 🔥
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM40 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus wasap nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codbandarkuantan #codkuantan #possetiaphari

EH EH LELAKI PUN BOLEH PAKAI LA DEMICA LOTION NI UNTUK PUTIHKAN BALIK TANGAN YANG KENA SUNBURN 🔥
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM40 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus wasap nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codbandarkuantan #codkuantan #possetiaphari
6 2 2 November, 2019

" KONSISTEN PAKAI DWL PARUT MAKIN PUDAR DAH TAK KUSAM 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

" KONSISTEN PAKAI DWL PARUT MAKIN PUDAR DAH TAK KUSAM 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
3 0 1 November, 2019

SAI PERGI KOREA PUN KENA PAKAI DEMICA WHITENING LOTION TAU SBB UVA NI BAHAYA BOLEH TEMBUS APA2 KEADAAN CUACA .
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
🤔 Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
🐄 EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
⚪️ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
🥃 MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
💊VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 wasap Mama SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codareakuantan #codbandarkuantan #possetiaphari

SAI PERGI KOREA PUN KENA PAKAI DEMICA WHITENING LOTION TAU SBB UVA NI BAHAYA BOLEH TEMBUS APA2 KEADAAN CUACA .
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
🤔 Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
🐄 EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
⚪️ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
🥃 MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
💊VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 wasap Mama SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codareakuantan #codbandarkuantan #possetiaphari
4 0 1 November, 2019

" CANTIK GILA GABUNGAN DEMICA DGN FOUNDATION. MUKA GLOW DAN HELOKK SAMPAI MALAM😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

" CANTIK GILA GABUNGAN DEMICA DGN FOUNDATION. MUKA GLOW DAN HELOKK SAMPAI MALAM😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
4 0 1 November, 2019

Top #demicalotionkuantan posts

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni.
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan.
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni. 
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan. 
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan
325 5 12 October, 2019

[Eeee MUKA ja putih TANGAN hitam]😖
.
.
Sekarang semua orang mampu miliki kulit putih seputih gadis Korea dengan harga mampu milik . Tengok si cantik manis ni bila konsisten hari hari sapu #DemicaWhiteningLotion kulit yang dulu kusam terus jadi putih gebu gebas macam kapas 🥰
.
.
Komen 'SEPUTIH GADIS KOREA'. 👇
Nanti admin akan pm uolls.😘 Atau
.
.

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan

[Eeee MUKA ja putih TANGAN hitam]😖
.
.
Sekarang semua orang mampu miliki kulit putih seputih gadis Korea dengan harga mampu milik . Tengok si cantik manis ni bila konsisten hari hari sapu #DemicaWhiteningLotion kulit yang dulu kusam terus jadi putih gebu gebas macam kapas 🥰
.
.
Komen 'SEPUTIH GADIS KOREA'. 👇
Nanti admin akan pm uolls.😘 Atau
.
.

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan
9 1 24 September, 2019

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm40 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #possetiaphari

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm40 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #possetiaphari
5 0 30 October, 2019

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa Mama nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom wasap Mama utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #teamviey #codkuantan #codbandarkuantan

5 KELEBIHAN SUSU SEBAGAI BAHAN UTAMA DLM DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Tak sabarnyaaa Mama nak tengok kulit muka & tangan uols gebu bila sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
Dah dah, apa tunggu lagi?
👉Jom wasap Mama utk dapatkan lotion viral harini jgk!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #teamviey #codkuantan #codbandarkuantan
3 0 30 October, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Yuty bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Yuty bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan
8 2 24 September, 2019

"BEST PAKAI DEMICA WANGI DAN MUKA JADI GLOWING PUTIH BILA PAKAI 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

"BEST PAKAI DEMICA WANGI DAN MUKA JADI GLOWING PUTIH BILA PAKAI 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
6 0 2 November, 2019

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan
8 2 13 October, 2019

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM40 pun.
.
👉Wasap Mama sekarang utk order.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM40 pun.
.
👉Wasap Mama sekarang utk order.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotionkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari
3 0 30 October, 2019