#demicantik Instagram Photos & Videos

demicantik - 155.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicantik and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
23 seconds
Average like
0.2
Average comment
0
Posts with video
24/48
Posts with photo
24/48

Hashtag Popularity

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.

Whatssap to Order
📲 018-9004514
📲 018-9004514
📲 018-9004514

Malas nak save no, tekan link diats ya 😘
.
COD cover Area
📍Gelang Patah
📍Nusajaya
📍MutiaraRini
📍TamanUniversiti
📍UTM
📍Pulai
📍Impian Emas
📍BukitIndah
📍TamanPerling
📍Kempas
📍Plentong
📍Setia Tropika
📍Permas Jaya
📍Skudai
📍Tampoi
📍BBU
📍Bandar Dato Onn
📍Kg Melayu Majidee
📍Larkin
📍Bandar Central JB
.
.

#Demicajohorbahru
#DemicaJB
#Demicaskudai
#DemicaTampoi
#DemicaGelangPatah
#DemicaBukitIndah
#DemicaKempas
#DemicaLarkin
#DemicaTebrau
#DemicaWhiteningLotionJB
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaWhiteningLotionSkudai
#DemicaWhiteningLotionTampoi
#SPF50
#muabella
#codlarkin
#codbbu
#codperling
#codkempas
#codgelangpatah
#codmutiararini
#viraljb
#JohorSouthernTigers
#lotionputih
#teamleen
#DemiCantik
#LotionPutih
#Nakputih

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.

Whatssap to Order
📲 018-9004514
📲 018-9004514
📲 018-9004514

Malas nak save no, tekan link diats ya 😘
.
COD cover Area
📍Gelang Patah
📍Nusajaya
📍MutiaraRini
📍TamanUniversiti
📍UTM
📍Pulai
📍Impian Emas
📍BukitIndah
📍TamanPerling
📍Kempas
📍Plentong
📍Setia Tropika
📍Permas Jaya
📍Skudai
📍Tampoi
📍BBU
📍Bandar Dato Onn
📍Kg Melayu Majidee
📍Larkin
📍Bandar Central JB
.
.

#Demicajohorbahru
#DemicaJB
#Demicaskudai
#DemicaTampoi
#DemicaGelangPatah
#DemicaBukitIndah
#DemicaKempas
#DemicaLarkin
#DemicaTebrau
#DemicaWhiteningLotionJB
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaWhiteningLotionSkudai
#DemicaWhiteningLotionTampoi
#SPF50
#muabella
#codlarkin
#codbbu
#codperling
#codkempas
#codgelangpatah
#codmutiararini
#viraljb
#JohorSouthernTigers
#lotionputih
#teamleen
#DemiCantik
#LotionPutih
#Nakputih
0 0 10 November, 2019

Fenomena Baby Demica Datang Lagi

Alhamdulillah baby demica akan mendarat tak lama lagi. Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
KOMEN NO FON sekarang utk order♥️.
. www.wasap.my/60175244051/nkbabydemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaseberangperak #demicatelukintan #Teamidasukses

Fenomena Baby Demica Datang Lagi

Alhamdulillah baby demica akan mendarat tak lama lagi. Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
KOMEN NO FON sekarang utk order♥️.
. www.wasap.my/60175244051/nkbabydemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaseberangperak #demicatelukintan #Teamidasukses
0 0 10 November, 2019

BESTNYE PAKAI DEMICA WHITENING LOTION NIY🤩😱SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION🤭🤗👍🏻 Korang tak perlu tunggu lama² 👌🏻utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.🥴 Apa yang best lagi tentang 🤔 #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab🤩
✔️sunblock😚
✔️make up base😍
✔️night cream😘
✔️masker💐

Mesti in love❤️sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih👦🏻👩🏻tapi tangan hitam🙌🏿😍 #demicawhiteninglotion #demicawhitening #demicantiklove #demicantik #demicawhiteninglotionterengganu #demicasquad #demicaterengganu #demica #demicamalaysia #demicawhiteninglotionkl #demicasquadteamfirdanie #demicateamanis #demicacantik #demicawhiteninglotion
@demicaterengganu123 🔥

BESTNYE PAKAI DEMICA WHITENING LOTION NIY🤩😱SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION🤭🤗👍🏻 Korang tak perlu tunggu lama² 👌🏻utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.🥴 Apa yang best lagi tentang 🤔#DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab🤩
✔️sunblock😚
✔️make up base😍
✔️night cream😘
✔️masker💐

Mesti in love❤️sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih👦🏻👩🏻tapi tangan hitam🙌🏿😍 #demicawhiteninglotion #demicawhitening #demicantiklove #demicantik #demicawhiteninglotionterengganu #demicasquad #demicaterengganu #demica #demicamalaysia #demicawhiteninglotionkl #demicasquadteamfirdanie #demicateamanis #demicacantik #demicawhiteninglotion 
@demicaterengganu123 🔥
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ .
Uols ingat i rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaTanahMerah #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ .
Uols ingat i rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaTanahMerah  #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019
Done COD hari ni..
Sape2 nk demica area kelantan(kb) blh pm yew..
Nk post pun blh..post seluruh malaysia yee uollss..
Spray2 putih gebu gebass..
Mur mur je..
Hnya
🌼RM39.90 (normal size)
🌼RM5 (baby size)
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #sembursemburputih #putihgebugebas #codkotabharu #codkelantan #putih10saat #videoviral #barangviral #makananviral
1 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

http://www.wasap.my/0143241734

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

http://www.wasap.my/0143241734
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

LEPAK KAMI bukan BIASHER2. TAPI, kami ,ANAK MUDA yg ingin impian kami jadi REALITY. nak masuk bulan baru dahni, jom UBAH HIDUP kita kearah lebih baik. jom laburkan masa kita utk benda yg bermanfaat. camana tu?? Ofcoz dgn Join Demica Squad. Duit masuk, pastu dapat bantu lebih ramai org utk berjaya dan selesaikan masalah kulit😍 BEST TAK BEST?? Kalau best, whatsapp or dm Okk 💃
.
MINI ADENT WANTED!! TERHAD!! .
@demicabeautylotion
@demicabeautylotion
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaLotion #Demicantik #jomputih #lotion #putihberseri #skinwhitening #demicaperingat #demication #demicamelor #demicakoklanas #demicabukitmarak #demicakotabharu #demicakualalumpur #demicamulong #demicamurah #demicabillion #demicalundang #demicatunjung
#demicakubangkerian #demicaselangor #demicaumkpc #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #teamfatin #demicaketereh #demicabeautylotion #demicapasirtumboh

LEPAK KAMI bukan BIASHER2. TAPI, kami ,ANAK MUDA yg ingin impian kami jadi REALITY. nak masuk bulan baru dahni, jom UBAH HIDUP kita kearah lebih baik. jom laburkan masa kita utk benda yg bermanfaat. camana tu?? Ofcoz dgn Join Demica Squad. Duit masuk, pastu dapat bantu lebih ramai org utk berjaya dan selesaikan masalah kulit😍 BEST TAK BEST?? Kalau best, whatsapp or dm Okk 💃
.
MINI ADENT WANTED!! TERHAD!! .
@demicabeautylotion
@demicabeautylotion
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaLotion #Demicantik #jomputih #lotion #putihberseri  #skinwhitening #demicaperingat #demication #demicamelor #demicakoklanas #demicabukitmarak #demicakotabharu #demicakualalumpur #demicamulong #demicamurah #demicabillion #demicalundang #demicatunjung 
#demicakubangkerian #demicaselangor #demicaumkpc #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #teamfatin #demicaketereh  #demicabeautylotion #demicapasirtumboh
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang ayin selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicakuantan #demicajerantut #demicajengka #demicatemerloh #demicamentakab #demicaraub #teamnad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang ayin selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#demicapahang #demicakuantan #demicajerantut #demicajengka #demicatemerloh #demicamentakab #demicaraub #teamnad
1 0 10 November, 2019

KENAPA SPF PENTING UNTUK KULIT?? .
.
SPF atau “Sun Protection Factor” merupakan zat yg terkandung dlm produk perawatan kulit termasuk sunscreen yg bermanfaat utk melindungi kulit dr sinaran matahari.
.
Sinar matahari mempunyai pelbagai manfaat bagi tubuh badan kita seperti:
✔️ memperkuatkan pernafasan.
✔️membekalkan vitamin D.
✔️meningkatkan sistem kekebalan tubuh.
.
.
Namun cahaya sinaran matahari berlebihan dpt memberikan kesan negatif pd kulit yg tidak terlindung seperti:
❌Kulit terbakar
❌Kulit kusam ❌Penuaan hingga boleh mendatangkan kanser kulit.
.
.
Ada ke kawan2 uols yg tgh cari lotion atau sunscreen untuk putihkan kulit?? .
Tag diorang kat bawah ni.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicamurah #demicantik #demicalotion #lotion #lotionpemutih #demicawhiteninglotion #whiteningcream #nakcantik #nakputih #kulitcerah #kulitputih #tipscantik #tipsputih #demicakuantan #demicapahang #demicacameronhighland #demicajengka #demicamaran #demicaraub #demicabentong #demicalipis #demicatemerloh #demicamentakab #demicajerantut #teamnad

KENAPA SPF PENTING UNTUK KULIT?? .
.
SPF atau “Sun Protection Factor” merupakan zat yg terkandung dlm produk perawatan kulit termasuk sunscreen yg bermanfaat utk melindungi kulit dr sinaran matahari.
.
Sinar matahari mempunyai pelbagai manfaat bagi tubuh badan kita seperti:
✔️ memperkuatkan pernafasan.
✔️membekalkan vitamin D.
✔️meningkatkan sistem kekebalan tubuh.
.
.
Namun cahaya sinaran matahari berlebihan dpt memberikan kesan negatif pd kulit yg tidak terlindung seperti:
❌Kulit terbakar
❌Kulit kusam ❌Penuaan hingga boleh mendatangkan kanser kulit.
.
.
Ada ke kawan2 uols yg tgh cari lotion atau sunscreen untuk putihkan kulit?? .
Tag diorang kat bawah ni.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicamurah #demicantik #demicalotion #lotion #lotionpemutih #demicawhiteninglotion #whiteningcream #nakcantik #nakputih #kulitcerah #kulitputih #tipscantik #tipsputih #demicakuantan #demicapahang #demicacameronhighland #demicajengka #demicamaran #demicaraub #demicabentong #demicalipis#demicatemerloh #demicamentakab #demicajerantut #teamnad
1 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang farah selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #pasirmas #tanahmerah #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapasirputeh #demicaketereh #demicaketereh #demicakotabharu #demicakualakrai #teamfarah #farahpower

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang farah selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #pasirmas #tanahmerah #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapasirputeh #demicaketereh #demicaketereh #demicakotabharu #demicakualakrai #teamfarah #farahpower
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang ayin selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicakuantan #demicajerantut #demicajengka #demicatemerloh #demicamentakab #demicaraub #teamnad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang ayin selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑Sangat GLOWING bila pakai.
☑Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#demicapahang #demicakuantan #demicajerantut #demicajengka #demicatemerloh #demicamentakab #demicaraub #teamnad
1 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link di bawah SEKARANG ❗️
.
https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicasquad #Demicasabah #Demicakotakinabalu #teamazierah #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link di bawah SEKARANG ❗️
.
https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
. 
#DemicaWhiteningLotion #Demicasquad #Demicasabah #Demicakotakinabalu #teamazierah #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #vorabeauty #demicapasirtumboh #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakoklanas #demicawakafcheyeh #demicagongbadak #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #vorabeauty #demicapasirtumboh #demicacodkotabharu  #demicatumpat #demicakubangkerian  #demicakoklanas  #demicawakafcheyeh #demicagongbadak #seputihgadiskorea
1 0 10 November, 2019

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.www.wasap.my/60175244051/nkdemica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicatelukintan #demicaseberangperak #teamidasukses

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.www.wasap.my/60175244051/nkdemica 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Demicatelukintan #demicaseberangperak #teamidasukses
0 0 10 November, 2019

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
.
.

#demicawhiteninglotion #lotiondemica #demicaWhiteningLotion #demicajelawat #teamsofiaahebat #demicahq #demicantik #demicacodjelawat

SEKALI SAPU TERUS IN LOVE
.
.
Lepas pakai Demica Whitening Lotion ni rasa lembut je kulit. Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan kulit sunburn tau!! Awwww in love sangat.
.
✅Lulus KKM (NOT190105668K)
✅Halal JAKIM
✅Harga bawah RM50
.
Jom try #DemicaWhiteningLotion guysss😍
DM sekarang okay 👌🏻
.
.
.
.

#demicawhiteninglotion #lotiondemica #demicaWhiteningLotion #demicajelawat#teamsofiaahebat#demicahq #demicantik #demicacodjelawat
0 0 10 November, 2019

JANGAN BELI DEMICA SEBELUM UOLLS BACA KELEBIHAN INI
.
.
✅DEMICA METABOLISME BOOSTER
•Suppliment kurus yg diformulakan khas utk Perangkap & Menyedut lemak degil dlm badan.
•Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat & proses pencernaan berlaku dgn lebih cepat.
•Penurunan berat badan seawal 2 minggu penggunaan.
•Mempunyai 2 perisa kegemaran iaitu Mixberry & Coklat.
.
✅DEMICA WHITENING LOTION
•Mempunyai bau yg sangat wangi.
•Mengandungi SPF50 yg mengelakkan kulit dari terkena sunburn.
•Membersih,merawat & mencerahkan kulit yg bermasalah.
•Boleh dijadikan sbg base make up supaya kulit lebih glowing sepanjang hari.
.
✅DEMICA BENGKUNG
•Mempunyai 16 tulang khas utk mencengkam lemak perut & pinggang. Tidak berlipat bila duduk.
•Material cotton spandex yg sangat selesa dan tidak panas selepas 12 jam pakai.
•Mempunyai 3 cangkuk yg boleh laras ikut keselesaan.
.
.
Dah baca ? Mesti uolls dah decide nak order yg mana kan ? Jangan risau sbb skg naziraa nk bg harga mur mur je.
.
DM nazira SEKARANG utk dapatkan 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #nakkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #DemicaWhiteningLotion #Demica #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat

JANGAN BELI DEMICA SEBELUM UOLLS BACA KELEBIHAN INI
.
.
✅DEMICA METABOLISME BOOSTER
•Suppliment kurus yg diformulakan khas utk Perangkap & Menyedut lemak degil dlm badan.
•Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat & proses pencernaan berlaku dgn lebih cepat.
•Penurunan berat badan seawal 2 minggu penggunaan.
•Mempunyai 2 perisa kegemaran iaitu Mixberry & Coklat.
.
✅DEMICA WHITENING LOTION
•Mempunyai bau yg sangat wangi.
•Mengandungi SPF50 yg mengelakkan kulit dari terkena sunburn.
•Membersih,merawat & mencerahkan kulit yg bermasalah.
•Boleh dijadikan sbg base make up supaya kulit lebih glowing sepanjang hari.
.
✅DEMICA BENGKUNG
•Mempunyai 16 tulang khas utk mencengkam lemak perut & pinggang. Tidak berlipat bila duduk.
•Material cotton spandex yg sangat selesa dan tidak panas selepas 12 jam pakai.
•Mempunyai 3 cangkuk yg boleh laras ikut keselesaan.
.
.
Dah baca ? Mesti uolls dah decide nak order yg mana kan ? Jangan risau sbb skg naziraa nk bg harga  mur mur je.
.
DM nazira SEKARANG utk dapatkan 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #nakkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #DemicaWhiteningLotion #Demica #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #lotionviral #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionpemutih

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #lotionviral #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionpemutih
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #lotionviral #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionpemutih

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #lotionviral #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionpemutih
0 0 10 November, 2019

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak farah tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh PM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #pasirmas #tanahmerah #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapasirputeh #demicaketereh #demicaketereh #demicakotabharu #demicakualakrai #teamfarah #farahpower

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak farah tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh PM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #pasirmas #tanahmerah #seputihgadiskorea #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicapasirputeh #demicaketereh #demicaketereh #demicakotabharu #demicakualakrai #teamfarah #farahpower
1 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #lotionviral #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionpemutih

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #lotionviral #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionpemutih
0 0 10 November, 2019

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
Www.wasap.my/60107815738/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demicasquad #demica

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
Www.wasap.my/60107815738/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters #demicasquad #demica
1 0 10 November, 2019

"5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

"5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 10 November, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #vorabeauty #demicapasirtumboh #demicacodkotabharu #demicatumpat #demicakubangkerian #demicakoklanas #demicawakafcheyeh #demicagongbadak #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #vorabeauty #demicapasirtumboh #demicacodkotabharu  #demicatumpat #demicakubangkerian  #demicakoklanas  #demicawakafcheyeh #demicagongbadak #seputihgadiskorea
0 0 10 November, 2019

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicatemerloh #demicamentakab #demicakuantan #demicajerantut #demicapahang #demicamaran #demicajerantut #demicajengka #teamnad

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik#demicatemerloh #demicamentakab #demicakuantan #demicajerantut #demicapahang #demicamaran #demicajerantut #demicajengka #teamnad
0 0 10 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #Teamnakayo

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#Teamnakayo
0 0 10 November, 2019

Top #demicantik posts

Terpaksa Ubah Tabiat Pemakanan utk Maintain Selimm?😰
.
Sekarang Mimi belasah je semua jenis makanan, spaghetti, pizza, kambing, kerbau semua Mimi telan tak semak fikir nombor kat weight scale tu..
.
Biarkan video ini berbicara. Video ni cukup utk menggambarkan keberkesanan #Demica.
.
Sape nak kurus cepat follow ig @syahmimibeauty_hq SEKARANG.
.
.
#demicantik #demicatestimoni

Terpaksa Ubah Tabiat Pemakanan utk Maintain Selimm?😰
.
Sekarang Mimi belasah je semua jenis makanan, spaghetti, pizza, kambing, kerbau semua Mimi telan tak semak fikir nombor kat weight scale tu..
.
Biarkan video ini berbicara. Video ni cukup utk menggambarkan keberkesanan #Demica.
.
Sape nak kurus cepat follow ig @syahmimibeauty_hq SEKARANG.
.
.
#demicantik #demicatestimoni
695 7 3 January, 2019

Hello everyone, harini sis nak share pasal this one slimming product, #Demica . Produk ni dah ada beribu testimoni yang berjaya kurus.
.
Sis share ni ikhlas untuk korang yang ada masalah berat badan berlebihan, nak tahu lebih details boleh follow ig @syahmimibeauty.hq .
.
.
#demicantik #demicatestimoni

Hello everyone, harini sis nak share pasal this one slimming product, #Demica . Produk ni dah ada beribu testimoni yang berjaya kurus.
.
Sis share ni ikhlas untuk korang yang ada masalah berat badan berlebihan, nak tahu lebih details boleh follow ig @syahmimibeauty.hq .
.
.
#demicantik #demicatestimoni
1,432 26 27 December, 2018

- hmm Rose rasa macam dah gemuk sikit la. Risau betul ni kang nak main lumba2 lari dengan Boyfriend macam mana 😱 Hehe nasib baik ada DEMICA dari @syahmimibeauty_hq boleh bantuk kuruskan badan. Dah tahun baru ni takkan badan nak berlapis lagi ya tak? 😍
.
#demicantik #produkkurus #jomlangsing #demica #nicotinegiftreview

- hmm Rose rasa macam dah gemuk sikit la. Risau betul ni kang nak main lumba2 lari dengan Boyfriend macam mana 😱 Hehe nasib baik ada DEMICA dari @syahmimibeauty_hq boleh bantuk kuruskan badan. Dah tahun baru ni takkan badan nak berlapis lagi ya tak? 😍
.
#demicantik #produkkurus #jomlangsing #demica #nicotinegiftreview
19,592 90 3 January, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Sooo ape lagi jom putih berseri dengan #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG atau untuk fast respond just tekan link di bio ♥️
.
🚙 FREE cod di #wangsawalk , #menaradbkl #lrtbandaraya
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Sooo ape lagi jom putih berseri dengan  #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG atau untuk fast respond just tekan link di bio ♥️
.
🚙 FREE cod di #wangsawalk , #menaradbkl #lrtbandaraya
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
148 3 2 November, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
DM nombor fon SEKARANG!
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
148 2 2 November, 2019

Nak PUTIH seawal 5 saat!??
.
BOLEH 😍
Just sapu #demicalotion dan terus dapat results mcm ni tau
.
.
Apa yang best tentang #DemicaWhiteningLotion ♥️
☑️tidak melekit
☑️cepat meresap
☑️Bahan semulajadi
☑️Lulus KKM
☑️Sgt wangi
☑️SPF 50
.
.
Bukan Putih cantik jee sambil tu dapat melindungi kulit dari sinaran matahari tauuu 😍
.
.
Sooo jgn lupa sapu #DemicaWhiteningLotion
sebelum keluar rumah ❗
.
.
Nak cuba 1💃
Bolehhh just tekan link di bio okay!
.
.
#demicacantik #kulitglowing
#Demicantik #DemicaLotion #lotonviral #lotionputih #putihberseri #putihgebu #putihcepat #skincare #codkl #codklcc #codbukitjalil #kulitsihat #codkualalumpur #codgombak #codwangsamaju #codselangor #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #kkmapproved #kulitkusam #cantikskincare #bengkungmoden #ibupantang

Nak PUTIH seawal 5 saat!??
.
BOLEH 😍
Just sapu #demicalotion dan terus dapat results mcm ni tau
.
.
Apa yang best tentang #DemicaWhiteningLotion ♥️
☑️tidak melekit
☑️cepat meresap
☑️Bahan semulajadi
☑️Lulus KKM
☑️Sgt wangi
☑️SPF 50
.
.
 Bukan Putih cantik jee sambil tu dapat melindungi kulit dari sinaran matahari tauuu 😍
.
.
Sooo jgn lupa sapu #DemicaWhiteningLotion
 sebelum keluar rumah ❗
.
.
Nak cuba 1💃
Bolehhh just tekan link di bio okay!
.
.
#demicacantik #kulitglowing
#Demicantik #DemicaLotion #lotonviral #lotionputih #putihberseri #putihgebu #putihcepat #skincare #codkl #codklcc #codbukitjalil #kulitsihat #codkualalumpur #codgombak #codwangsamaju #codselangor #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #kkmapproved #kulitkusam #cantikskincare #bengkungmoden #ibupantang
147 8 2 November, 2019

Nak PUTIH seawal 5 saat!??
.
BOLEH 😍
Just sapu #demicalotion dan terus dapat results mcm ni tau
.
.
Apa yang best tentang #DemicaWhiteningLotion ♥️
☑️tidak melekit
☑️cepat meresap
☑️Bahan semulajadi
☑️Lulus KKM
☑️Sgt wangi
☑️SPF 50
.
.
Putih cantik sambil dapat melindungi kulit dari sinaran matahari 😍
.
.
Sooo jgn lupa sapu #DemicaWhiteningLotion
sebelum keluar rumah ❗
.
.
Nak cuba 1?
Bolehhh just tekan link di bio okay!
.
.
#demicacantik
#Demicantik #DemicaLotion #lotonviral #lotionputih #putihberseri #putihgebu #putihcepat #skincare #codkl #codklcc #codbukitjalil #codkualalumpur #codgombak #codwangsamaju #codselangor

Nak PUTIH seawal 5 saat!??
.
BOLEH 😍
Just sapu #demicalotion dan terus dapat results mcm ni tau
.
.
Apa yang best tentang #DemicaWhiteningLotion ♥️
☑️tidak melekit
☑️cepat meresap
☑️Bahan semulajadi
☑️Lulus KKM
☑️Sgt wangi
☑️SPF 50
.
.
 Putih cantik sambil dapat melindungi kulit dari sinaran matahari 😍
.
.
Sooo jgn lupa sapu #DemicaWhiteningLotion
 sebelum keluar rumah ❗
.
.
Nak cuba 1?
Bolehhh just tekan link di bio okay!
.
.
#demicacantik
#Demicantik #DemicaLotion #lotonviral #lotionputih #putihberseri #putihgebu #putihcepat #skincare #codkl #codklcc #codbukitjalil #codkualalumpur #codgombak #codwangsamaju #codselangor
148 1 2 November, 2019

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay atau tekan link di bio
.
🚗FREE cod ke wangsawalk ,menaradbkl ,Sogo , lrt bandaraya
🚗C od available kl, wangsamaju selangor dN sekitar
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
110 13 4 October, 2019

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190920

MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar “muka je putih tangan hitammm”.🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF190920
134 30 23 September, 2019