#demicapahang Instagram Photos & Videos

demicapahang - 2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicapahang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
17 minutes
Average like
3.8
Average comment
0
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan Anis paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa Anis cakap macam tu? Sebab Anis nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan Anis paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa Anis cakap macam tu? Sebab Anis nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
4 0 6 hours ago

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas. Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 011-11022287 atau click link pada bio .
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas.  Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 011-11022287 atau click link pada bio .
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
1 0 6 hours ago

KURUS DALAM MASA 2 MINGGU DENGAN DEMICA COKLAT .
.
Sape yg belum cuba lagi #Demica jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.Somi pun bertambah sayanggggg. 💃🏻
.
Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa coklat yg lazat utk #DemicaCoklat 😋. Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau. .
.
Sape baru nak cuba #Demica ??
.
DM nombor fon uols SEKARANG 📱 Anis nak bagi PAKEJ KURUS SPECIAL.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

KURUS DALAM MASA 2 MINGGU DENGAN DEMICA COKLAT .
.
Sape yg belum cuba lagi #Demica jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.Somi pun bertambah sayanggggg. 💃🏻
.
Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa coklat yg lazat utk #DemicaCoklat 😋. Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau. .
.
Sape baru nak cuba #Demica ??
.
DM nombor fon uols SEKARANG 📱 Anis nak bagi PAKEJ KURUS SPECIAL.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
2 0 6 hours ago

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Anis bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Anis bantu !
.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Anis bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Anis bantu !
.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
1 0 6 hours ago

SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS!
.
.
#DemicaCoklat adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke macam tu? Boleh sangat. Sebab apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yg terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan , pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. .
.
Ni adalah fungsi #DemicaCoklat tau . So, takrugi pun uols consume ! Rasanya sedap sangat dan minggu depan uols terus kurus❤️
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS!
.
.
#DemicaCoklat adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke macam tu? Boleh sangat. Sebab apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yg terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan , pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. .
.
Ni adalah fungsi #DemicaCoklat tau . So, takrugi pun uols consume ! Rasanya sedap sangat dan minggu depan uols terus kurus❤️
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
2 0 6 hours ago

Kenapa perlu pakai #DemicaWhiteningLotion ?
.
.
Salah satu fungsi Demica Lotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

Kenapa perlu pakai #DemicaWhiteningLotion ?
.
.
Salah satu fungsi Demica Lotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
0 0 6 hours ago

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas. Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 011-11022287 atau click link pada bio .
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas.  Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 011-11022287 atau click link pada bio .
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
0 0 7 hours ago

KURUS DALAM MASA 2 MINGGU DENGAN DEMICA COKLAT .
.
Sape yg belum cuba lagi #Demica jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.Somi pun bertambah sayanggggg. 💃🏻
.
Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa coklat yg lazat utk #DemicaCoklat 😋. Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau. .
.
Sape baru nak cuba #Demica ??
.
DM nombor fon uols SEKARANG 📱 Anis nak bagi PAKEJ KURUS SPECIAL.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

KURUS DALAM MASA 2 MINGGU DENGAN DEMICA COKLAT .
.
Sape yg belum cuba lagi #Demica jom lah dapatkan sekarang! Bila dah slim En.Somi pun bertambah sayanggggg. 💃🏻
.
Tak sempat nak bancuh? Takpe kemam jurr rasa coklat yg lazat utk #DemicaCoklat 😋. Yg penting kena banyakkan minum air kosong tau. .
.
Sape baru nak cuba #Demica ??
.
DM nombor fon uols SEKARANG 📱 Anis nak bagi PAKEJ KURUS SPECIAL.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
0 0 7 hours ago

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Anis bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Anis bantu !
.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Anis bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Anis bantu !
.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
1 0 7 hours ago

SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS!
.
.
#DemicaCoklat adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke macam tu? Boleh sangat. Sebab apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yg terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan , pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. .
.
Ni adalah fungsi #DemicaCoklat tau . So, takrugi pun uols consume ! Rasanya sedap sangat dan minggu depan uols terus kurus❤️
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

SYOKNYAAA MINUM AIR COKLAT BOLEH KURUS!
.
.
#DemicaCoklat adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke macam tu? Boleh sangat. Sebab apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yg terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan , pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. .
.
Ni adalah fungsi #DemicaCoklat tau . So, takrugi pun uols consume ! Rasanya sedap sangat dan minggu depan uols terus kurus❤️
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
0 0 7 hours ago

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG KORANG KENA TAHU
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG KORANG KENA TAHU
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
2 0 10 hours ago

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲 .
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲 .
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
1 0 10 hours ago

DEMICA WHITENING LOTION BASE MAKEUP IDAMAN WANITA:
.
Dalam banyak2 lotion, kenapa #demicawhiteninglotion , menjadi rebutan?
.
.
✅ Boleh merawat masalah kulit
✅ Kulit makin putih gebu dan lembap
✅ Tona kulit sekata
✅ Mudah meresap
✅ Berfungsi sebagai sunblock.
✅ Tidak luntur dan bercapuk
✅ Mudah dibawa
✅ Murah dan tahan lama
.
.
READY STOCK !
LIMITED STOCK !
.
Jom order #demicawhiteninglotion .
Whatsapp 011-11022287 SEKARANG.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

DEMICA WHITENING LOTION  BASE MAKEUP IDAMAN WANITA:
.
Dalam banyak2 lotion, kenapa #demicawhiteninglotion , menjadi rebutan?
.
.
✅ Boleh merawat masalah kulit
✅ Kulit makin putih gebu dan lembap
✅ Tona kulit sekata
✅ Mudah meresap
✅ Berfungsi sebagai sunblock.
✅ Tidak luntur dan bercapuk
✅ Mudah dibawa
✅ Murah dan tahan lama
.
.
READY STOCK !
LIMITED STOCK !
.
Jom order #demicawhiteninglotion .
Whatsapp 011-11022287 SEKARANG.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
2 0 10 hours ago

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG KORANG KENA TAHU
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG KORANG KENA TAHU
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Nak kulit putih gebu & lembut?
👉DM terus okay.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
10 0 10 hours ago

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

1 BOTOL BOLEH TAHAN 1-3 BULAN (BERSAMAAN 700 SEMBURAN)
.
.
1 botol #DemicaWhiteningLotion biasanya boleh tahan sampai 90 hari bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung jugak atas penggunaan uols.
.
✅Boleh sapu kat tangan
✅Boleh sapu kat muka
✅Sekali sapu terus putih
✅Boleh dijadikan make up base
✅Berfungsi sbg sunblock
.
Sape lagi nak kulit #seputihgadisKorea ?
.
👉DM nombor fon sekarang utk info lanjut.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 10 hours ago

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲 .
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲 .
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
1 0 10 hours ago

DEMICA WHITENING LOTION BASE MAKEUP IDAMAN WANITA:
.
Dalam banyak2 lotion, kenapa #demicawhiteninglotion , menjadi rebutan?
.
.
✅ Boleh merawat masalah kulit
✅ Kulit makin putih gebu dan lembap
✅ Tona kulit sekata
✅ Mudah meresap
✅ Berfungsi sebagai sunblock.
✅ Tidak luntur dan bercapuk
✅ Mudah dibawa
✅ Murah dan tahan lama
.
.
READY STOCK !
LIMITED STOCK !
.
Jom order #demicawhiteninglotion .
Whatsapp 011-11022287 SEKARANG.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

DEMICA WHITENING LOTION  BASE MAKEUP IDAMAN WANITA:
.
Dalam banyak2 lotion, kenapa #demicawhiteninglotion , menjadi rebutan?
.
.
✅ Boleh merawat masalah kulit
✅ Kulit makin putih gebu dan lembap
✅ Tona kulit sekata
✅ Mudah meresap
✅ Berfungsi sebagai sunblock.
✅ Tidak luntur dan bercapuk
✅ Mudah dibawa
✅ Murah dan tahan lama
.
.
READY STOCK !
LIMITED STOCK !
.
Jom order #demicawhiteninglotion .
Whatsapp 011-11022287 SEKARANG.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
2 0 10 hours ago

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicamentakab #demicasquad #jutawanmuda #agentwanted

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicamentakab #demicasquad #jutawanmuda #agentwanted
5 0 12 hours ago

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, Nad nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicamaran #demicakgawah #demicatemerloh #demicasquad #agentwanted #teamAnis

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, Nad nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicamaran #demicakgawah #demicatemerloh #demicasquad #agentwanted #teamAnis
8 0 12 hours ago

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa Nad cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔Boleh dijadikan pelembab muka
✔Sunscreen
✔Make up base
✔Day cream
✔Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #seputihgadiskorea #demicapahang #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicahoshas #demicasquad #agentwanted

LOTION VIRAL YG WAJIB KORANG CUBA HARINI
.
.
Sebab apa Nad cakap lotion ni viral ? Tengok sape pengguna setia #demicawhitejinglotion skg. Uolss boleh apply bila² masa shj lotion ni. Nak sapu kat muka, tangan, kaki semua ONZ.
.
✔Boleh dijadikan pelembab muka
✔Sunscreen
✔Make up base
✔Day cream
✔Mask muka waktu malam
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni kan. So, uolss boleh order sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik  #seputihgadiskorea #demicapahang #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicahoshas #demicasquad #agentwanted
7 0 12 hours ago

MEROKET BERSAMA DEMICA SQUAD 🚀
.
.
Tahniah utk semua #DemicaSquad ! Hari2 ada je yang restock . Alhamdulillah.
.
.
Sape lagi nak buat duit kepuk2 dengan Demica? Bermodalkan RM112 sahaja. Anis bagi 4 botol Demica . .
.
Selain tu, Anis akan guide korang dari ZERO to HERO. .
.
FAST ACTION FAST RESULT🔥
Jom BETINDAK sekarang. Whatsapp 011-11022287 📲

#DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #demicasupplement #lotionputih #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

MEROKET BERSAMA DEMICA SQUAD 🚀
.
.
Tahniah utk semua #DemicaSquad ! Hari2 ada je yang restock . Alhamdulillah.
.
.
Sape lagi nak buat duit kepuk2 dengan Demica? Bermodalkan RM112 sahaja. Anis bagi 4 botol Demica . .
.
Selain tu, Anis akan guide korang dari ZERO to HERO. .
.
FAST ACTION FAST RESULT🔥
Jom BETINDAK sekarang. Whatsapp 011-11022287 📲

#DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #demicasupplement #lotionputih #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
1 0 14 hours ago

Done hantar stock dekat anak team 🔥 selalu ngadap muka sama.🤣 diaa ni, Selagi takdapat stock, selagi tu masuk whatsapp dari dia.
.
.
Maaflaa. Takdapat bagi banyak baby Demica 😢 Sekali ambik, terus kena serbu. Licin terus. Selamat meroket wahai ank team. 💪🏻
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

Done hantar stock dekat anak team 🔥 selalu ngadap muka sama.🤣 diaa ni, Selagi takdapat stock, selagi tu masuk whatsapp dari dia.
.
.
Maaflaa. Takdapat bagi banyak baby Demica 😢 Sekali ambik, terus kena serbu. Licin terus. Selamat meroket wahai ank team. 💪🏻
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
6 0 14 hours ago

MEROKET BERSAMA DEMICA SQUAD 🚀
.
.
Tahniah utk semua #DemicaSquad ! Hari2 ada je yang restock . Alhamdulillah.
.
.
Sape lagi nak buat duit kepuk2 dengan Demica? Bermodalkan RM112 sahaja. Anis bagi 4 botol Demica . .
.
Selain tu, Anis akan guide korang dari ZERO to HERO. .
.
FAST ACTION FAST RESULT🔥
Jom BETINDAK sekarang. Whatsapp 011-11022287 📲

#DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #demicasupplement #lotionputih #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

MEROKET BERSAMA DEMICA SQUAD 🚀
.
.
Tahniah utk semua #DemicaSquad ! Hari2 ada je yang restock . Alhamdulillah.
.
.
Sape lagi nak buat duit kepuk2 dengan Demica? Bermodalkan RM112 sahaja. Anis bagi 4 botol Demica . .
.
Selain tu, Anis akan guide korang dari ZERO to HERO. .
.
FAST ACTION FAST RESULT🔥
Jom BETINDAK sekarang. Whatsapp 011-11022287 📲

#DemicaWhiteningLotion #demicabengkung #demicasupplement #lotionputih #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
2 0 14 hours ago

Done hantar stock dekat anak team 🔥 selalu ngadap muka sama.🤣 diaa ni, Selagi takdapat stock, selagi tu masuk whatsapp dari dia.
.
.
Maaflaa. Takdapat bagi banyak baby Demica 😢 Sekali ambik, terus kena serbu. Licin terus. Selamat meroket wahai ank team. 💪🏻
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

Done hantar stock dekat anak team 🔥 selalu ngadap muka sama.🤣 diaa ni, Selagi takdapat stock, selagi tu masuk whatsapp dari dia.
.
.
Maaflaa. Takdapat bagi banyak baby Demica 😢 Sekali ambik, terus kena serbu. Licin terus. Selamat meroket wahai ank team. 💪🏻
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
4 0 14 hours ago

Grab #thenyut 💛 rite nowwww gaisss!! makeup mudah diblend , dan yang penting sekata sangat tau bila guna TheNyut nie. Kalau nak tahu TheNyut nie memang beauty blender antarabangsaaaa gaisss gteww 😗
.
Thenyut by Dada Hunyai , Rm26.90 sahaja uolsss untuk seketoi thenyut dan kalau ambil dua ketoi combo price Rm50 sahaja !! Grab now fast sebelum salam sold out lagi Thenyut nie 😜
.
Whatsapp Kekna untuk pembelian Thenyut.
.
📲www.wasap.my/60145181776 .
.

#thenyut #thenyutbydada #thenyutbydadahunyai #thenyutkuantan #thenyuttemerloh #thenyutmentakab #thenyutsogo #thenyutkualalumpur #thenyuttoinktoink #thenyutteloq #thenyutmurah #dropshipwanted #agentwanted #sobellasolawa #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellakuantan #sobellatemerloh #sobellacameroon #sobellahq #sobellakekna #demica #demicakuantan #demicatemerloh #demicamentakab #demicapahang #demicawhiteninglotion

Grab #thenyut 💛 rite nowwww gaisss!! makeup mudah diblend , dan yang penting sekata sangat tau bila guna TheNyut nie. Kalau nak tahu TheNyut nie memang beauty blender antarabangsaaaa gaisss gteww 😗
.
Thenyut by Dada Hunyai , Rm26.90 sahaja uolsss untuk seketoi thenyut dan kalau ambil dua ketoi combo price Rm50 sahaja !! Grab now fast sebelum salam sold out lagi Thenyut nie 😜
.
Whatsapp Kekna untuk pembelian Thenyut.
.
📲www.wasap.my/60145181776 .
.

#thenyut #thenyutbydada #thenyutbydadahunyai #thenyutkuantan #thenyuttemerloh #thenyutmentakab #thenyutsogo #thenyutkualalumpur #thenyuttoinktoink #thenyutteloq #thenyutmurah #dropshipwanted #agentwanted #sobellasolawa #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellakuantan #sobellatemerloh #sobellacameroon #sobellahq #sobellakekna #demica #demicakuantan #demicatemerloh #demicamentakab #demicapahang #demicawhiteninglotion
9 0 14 hours ago

KHAS UNTUK LELAKI & WANITA YANG NAK TAMBAH SIDE INCOME SEHINGGA 5 ANGKA SEBULAN.
.
Hari pertama gaji masuk :
Yeayyy gaji dah masuk!
.
Hari kedua gaji :
Hmm dah tolak semua sewa rumah, segala jenis bil. Tinggal duit untuk makan je.
.
Macamana nak survive hari mendatang??
Jom Ciksue bantu uols untuk jana income sehingga 5 angka sebulan dengan  #DemicaSquadTeamFirdanie .
.
.
✅ PERSONAL COACHING
✅ MEET & GREET BERSAMA FOUNDER
✅ REWARD
✅ GROUP SUPPORT
✅ ONLINE CLASS
.
.
Nak tahu macamana?
.
Whatsapp ke 01673312360 atau click link pada bio ig SEKARANG 📲 atau DM sahaja no telefon anda
.
www.wasap.my/60173312360/nak+join+team

#demicakelantan #demicaterengganu #demicapahang #demicakualalumpur #demicanegerisembilan #demicamelaka #demicaselangor #demicajohor #demicaperlis #demicaperak #demicakedah #demicabrunei #demicasingapura #demicasabah #demicasarawak #demicamalaysia #demica #demicasquad #teamfirdaniefighters #demicawhiteninglotion #lotionputih
#teammimifighters
#demiacodbukitberuntung

KHAS UNTUK LELAKI & WANITA YANG NAK TAMBAH SIDE INCOME SEHINGGA 5 ANGKA SEBULAN.
.
Hari pertama gaji masuk :
Yeayyy gaji dah masuk!
.
Hari kedua gaji :
Hmm dah tolak semua sewa rumah, segala jenis bil. Tinggal duit untuk makan je.
.
Macamana nak survive hari mendatang??
Jom Ciksue bantu uols untuk jana income sehingga 5 angka sebulan dengan #DemicaSquadTeamFirdanie .
.
.
✅ PERSONAL COACHING
✅ MEET & GREET BERSAMA FOUNDER
✅ REWARD
✅ GROUP SUPPORT
✅ ONLINE CLASS
.
.
Nak tahu macamana?
.
Whatsapp ke 01673312360 atau click link pada bio ig SEKARANG 📲 atau DM sahaja no telefon anda
.
www.wasap.my/60173312360/nak+join+team

#demicakelantan #demicaterengganu #demicapahang #demicakualalumpur #demicanegerisembilan #demicamelaka #demicaselangor #demicajohor #demicaperlis #demicaperak #demicakedah #demicabrunei #demicasingapura #demicasabah #demicasarawak #demicamalaysia #demica #demicasquad #teamfirdaniefighters #demicawhiteninglotion #lotionputih
#teammimifighters 
#demiacodbukitberuntung
0 0 15 hours ago

Lelaki pun boleh pakai . Bukannya perempuan je yang nak kulit cantik kan ..? 🌸BABY DEMICA LOTION RM5
🌸MUMMY DEMICA LOTION RM39
- Cod bandar Raub 🚘 Postage 📦 seluruh RM8ss/sm
PM Azib sekarang!!
#Demica #demicaraub #demicatemerloh #DemicaWhiteningLotion #demicabentaraub #demicalipis #demicabentong #demicakoyan #demicapahang

Lelaki pun boleh pakai . Bukannya perempuan je yang nak kulit cantik kan ..? 🌸BABY DEMICA LOTION RM5
🌸MUMMY DEMICA LOTION RM39
-  Cod bandar Raub 🚘  Postage 📦 seluruh RM8ss/sm
PM Azib sekarang!!
#Demica #demicaraub #demicatemerloh #DemicaWhiteningLotion #demicabentaraub #demicalipis #demicabentong #demicakoyan #demicapahang
17 0 15 hours ago

DEMICA LOTION ni pun boleh apply as based make up tau .. so jangan risau ok dear.. 🌸BABY DEMICA LOTION RM5
🌸MUMMY DEMICA LOTION RM39
- Cod bandar Raub 🚘 Postage 📦 seluruh RM8ss/sm
PM Azib sekarang!!
#Demica #demicaraub #demicatemerloh #DemicaWhiteningLotion #demicabentaraub #demicalipis #demicabentong #demicakoyan #demicapahang

DEMICA LOTION ni pun boleh apply as based make up tau .. so jangan risau ok dear.. 🌸BABY DEMICA LOTION RM5
🌸MUMMY DEMICA LOTION RM39
-  Cod bandar Raub 🚘  Postage 📦 seluruh RM8ss/sm
PM Azib sekarang!!
#Demica #demicaraub #demicatemerloh #DemicaWhiteningLotion #demicabentaraub #demicalipis #demicabentong #demicakoyan #demicapahang
23 0 15 hours ago

🌸BABY DEMICA LOTION RM5
🌸MUMMY DEMICA LOTION RM39
- Cod bandar Raub 🚘 Postage 📦 seluruh RM8ss/sm
PM Azib sekarang!!
#Demica #demicaraub #demicatemerloh #DemicaWhiteningLotion #demicabentaraub #demicalipis #demicabentong #demicakoyan #demicapahang

🌸BABY DEMICA LOTION RM5
🌸MUMMY DEMICA LOTION RM39
-  Cod bandar Raub 🚘  Postage 📦 seluruh RM8ss/sm
PM Azib sekarang!!
#Demica #demicaraub #demicatemerloh #DemicaWhiteningLotion #demicabentaraub #demicalipis #demicabentong #demicakoyan #demicapahang
10 0 15 hours ago

NAK KURUS JANGAN TAKUT MINUM COKLAT. .
.
Apa😱 Kalau tengah diet confirm2 takboleh ambik minuman bercoklat kan? Tapi minuman bercoklat dari #DemicaMetabolismBooster ni boleh menurunkan berat badan uolss. .
.
So takperlu risau lah kalau nak consume minuman bercoklat lepas ni. Uolss boleh jadikan sebagai supplement kurus 😘
.
Hanya perlu bancuh 1 sachet #DemicaMetabolismBooster 2 kali setiap hari, pagi & petang selepas uolss makan. .
.
So, sape nak Anis bantu turunkan berat seawal 2 minggu ?
.
DM no fon SEKARANG 📱
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

NAK KURUS JANGAN TAKUT MINUM COKLAT. .
.
Apa😱 Kalau tengah diet confirm2 takboleh ambik minuman bercoklat kan? Tapi minuman bercoklat dari #DemicaMetabolismBooster ni boleh menurunkan berat badan uolss. .
.
So takperlu risau lah kalau nak consume minuman bercoklat lepas ni. Uolss boleh jadikan sebagai supplement kurus 😘
.
Hanya perlu bancuh 1 sachet #DemicaMetabolismBooster 2 kali setiap hari, pagi & petang selepas uolss makan. .
.
So, sape nak Anis bantu turunkan berat seawal 2 minggu ?
.
DM no fon SEKARANG 📱
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
3 0 16 hours ago

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Anis bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Anis bantu !
.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Anis bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Anis bantu !
.
.
.
.
#demicasupplement #ubatkurus #demicakubangkerian #demicabangi #demicajeli #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #badansihat #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
2 0 16 hours ago

7 KELEBIHAN “DEMICA COKLAT” YG AKAN KURUSKAN UOLS TANPA BAJET MAHAL
.
.
✅Tiada cirit birit.
✅Mengenyangkan.
✅Tak perlu DIET KETAT.
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul cepat hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
#DemicaSupplement sangat sesuai utk uols yg takde masa nak bersenam, bersukan😘
.
.
Sape serius nak kurus?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG📱
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

7 KELEBIHAN “DEMICA COKLAT” YG AKAN KURUSKAN UOLS TANPA BAJET MAHAL
.
.
✅Tiada cirit birit.
✅Mengenyangkan.
✅Tak perlu DIET KETAT.
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul cepat hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
#DemicaSupplement sangat sesuai utk uols yg takde masa nak bersenam, bersukan😘
.
.
Sape serius nak kurus?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG📱
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
1 0 16 hours ago

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom DM nombor fon uols SEKARANG.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom DM nombor fon uols SEKARANG.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
2 0 16 hours ago

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 . NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲 .
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

[DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]

Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering. ‘Boleh pakai kt tgn je ke?’ Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni . Yg best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat . Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰 .  NAK ORDER?? Tekan link di bwh 📲 .
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 16 hours ago

Top #demicapahang posts

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM Dada now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicaleaderpahang #demicapahang

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM Dada now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicaleaderpahang #demicapahang
25 0 7 November, 2019

MAK ORANG TP BODY MACAM ANAK DARA 16 TAHUN
.
.
Wowwww lentik uols tak mcm mak orang pn. Dah la #DemicaBengkung ni selesa sangat takde rasa sakit pun. Duduk ke, berguling ke tak berlipat langsung.
.
Sesuai utk
👉 lelaki & perempuan
👉Anak dara
👉Mak dara
.
Buat masa skrg #DemicaBengkung ni utk uols yg ukur lilit pinggang 36 inci ke bawah. Jom sorok lemak perut harini jgk!😍
.
DM nombor fon now!💛
.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

MAK ORANG TP BODY MACAM ANAK DARA 16 TAHUN
.
.
Wowwww lentik uols tak mcm mak orang pn. Dah la #DemicaBengkung ni selesa sangat takde rasa sakit pun. Duduk ke, berguling ke tak berlipat langsung.
.
Sesuai utk
👉 lelaki & perempuan
👉Anak dara
👉Mak dara
.
Buat masa skrg #DemicaBengkung ni utk uols yg ukur lilit pinggang 36 inci ke bawah. Jom sorok lemak perut harini jgk!😍
.
DM nombor fon now!💛
.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
0 0 13 November, 2019

SAPE ADA MASALAH SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN?? .
.
#DemicaCoklat adalah penawarnya. Dark chocolate yang ada dalam Demica akan hilangkan rasa craving tau.
.
Anis faham, kita hari2 nak makan makanan baru, try cafe hipster baru, nak try makanan tu makanan ni. Tahu2 orang dah tegur dapat makin mokmok. Sedihkan hidupp?? 😭
.
Dah dah, takmo sedih2. Anis nak bagi suggest menu makanan yg sesuai utk kurus dlm 2 minggu.
.
.
Tapi syaratnya kena dapatkan #DemicaCoklat dulu tau.
Dm nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

SAPE ADA MASALAH SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN?? .
.
#DemicaCoklat adalah penawarnya. Dark chocolate yang ada dalam Demica akan hilangkan rasa craving tau.
.
Anis faham, kita hari2 nak makan makanan baru, try cafe hipster baru, nak try makanan tu makanan ni. Tahu2 orang dah tegur dapat makin mokmok. Sedihkan hidupp?? 😭
.
Dah dah, takmo sedih2. Anis nak bagi suggest menu makanan yg sesuai utk kurus dlm 2 minggu.
.
.
Tapi syaratnya kena dapatkan #DemicaCoklat dulu tau.
Dm nombor fon uols SEKARANG📱
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
5 0 14 November, 2019

MAK ORANG TP BODY MACAM ANAK DARA 16 TAHUN
.
.
Wowwww lentik uols tak mcm mak orang pn. Dah la #DemicaBengkung ni selesa sangat takde rasa sakit pun. Duduk ke, berguling ke tak berlipat langsung.
.
Sesuai utk
👉 lelaki & perempuan
👉Anak dara
👉Mak dara
.
Buat masa skrg #DemicaBengkung ni utk uols yg ukur lilit pinggang 36 inci ke bawah. Jom sorok lemak perut harini jgk!😍
.
DM nombor fon now!💛
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

MAK ORANG TP BODY MACAM ANAK DARA 16 TAHUN
.
.
Wowwww lentik uols tak mcm mak orang pn. Dah la #DemicaBengkung ni selesa sangat takde rasa sakit pun. Duduk ke, berguling ke tak berlipat langsung.
.
Sesuai utk
👉 lelaki & perempuan
👉Anak dara
👉Mak dara
.
Buat masa skrg #DemicaBengkung ni utk uols yg ukur lilit pinggang 36 inci ke bawah. Jom sorok lemak perut harini jgk!😍
.
DM nombor fon now!💛
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
6 0 14 November, 2019

MUKA LAWA TAPI PERUT BUNCIT?
.
.
Opsss maaf bukan niat nak mengata tau🙏🏼💆‍♀️
Kadang² muka dah lawa tapi body takde shape atau buncit pulak kan? So nak bagi cover perut buncit dan bagi nampak shape uols wajib pakai #DemicaBengkung ❤️.
.
Fungsi #DemicaBengkung
.
💢Memecahkan lemak Berganda
💢Membentuk pinggang Ramping
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
💢16 tetulang flexible & Adjustable
mengikut sukatan lemak perut
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
Sape nak body letops cepat² DM Anis tau.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

MUKA LAWA TAPI PERUT BUNCIT?
.
.
Opsss maaf bukan niat nak mengata tau🙏🏼💆‍♀️
Kadang² muka dah lawa tapi body takde shape atau buncit pulak kan? So nak bagi cover perut buncit dan bagi nampak shape uols wajib pakai #DemicaBengkung ❤️.
.
Fungsi #DemicaBengkung
.
💢Memecahkan lemak Berganda
💢Membentuk pinggang Ramping
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
💢16 tetulang flexible & Adjustable 
mengikut sukatan lemak perut
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
Sape nak body letops cepat² DM Anis tau.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
6 0 17 November, 2019

DAH RASA DIRI MAKIN MOKMOK ?
.
.
Opsss sorry Anis takde niat nak sebut perkataan tu. Tp kalau tak sebut nanti tak terasa pula. Hehe. anis serius nak bantu uols cairkan lemak degil kat seluruh badan.
.
✅double chin
✅lengan besar
✅peha besar
✅obesiti
✅masalah susah nak turun berat
.
AFRICAN MANGO yg ada dlm #DemicaSupplement boleh meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2 minggu terus kurus selim melim uols! Belum cuba belum tahuuu.
.
Apa tunggu lagi? DM sekarang utk details.💃🏻
.
.
.
#demica #demicantik #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #demicasupplement #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

DAH RASA DIRI MAKIN MOKMOK ?
.
.
Opsss sorry Anis takde niat nak sebut perkataan tu. Tp kalau tak sebut nanti tak terasa pula. Hehe. anis serius nak bantu uols cairkan lemak degil kat seluruh badan.
.
✅double chin
✅lengan besar
✅peha besar
✅obesiti
✅masalah susah nak turun berat
.
AFRICAN MANGO yg ada dlm #DemicaSupplement boleh meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2 minggu terus kurus selim melim uols! Belum cuba belum tahuuu.
.
Apa tunggu lagi? DM sekarang utk details.💃🏻
.
.
.
#demica #demicantik #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #demicasupplement #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
13 0 1 November, 2019

DAH CONSUME DEMICA ?
.
.
Meh follow langkah mudah ni;
.
1️⃣Tuangkan 150ml air mineral ke dlm shaker. Koyakkan satu sachet Demica, masukkan ke dlm shaker tersebut.
.
2️⃣Tambah perahan lemon sedikit untuk kesan pembakaran lemak lebih cepat.
.
3️⃣Kemudian goncang sehingga tiada lagi ketulan serbuk Demica.
.
4️⃣Utk rasa yg lebih kenyang, biarkan selama 5-10 minit supaya oat fiber mengembang.
.
5️⃣Minum Demica 15 minit selepas sarapan, selepas makan tengah hari & sebelum bersenam.
.
Ohhh lupa, kalau takde masa nak shake, boleh jerrr kemam² then minum air secukupnya.
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

DAH CONSUME DEMICA ?
.
.
Meh follow langkah mudah ni;
.
1️⃣Tuangkan 150ml air mineral ke dlm shaker. Koyakkan satu sachet Demica, masukkan ke dlm shaker tersebut.
.
2️⃣Tambah perahan lemon sedikit untuk kesan pembakaran lemak lebih cepat.
.
3️⃣Kemudian goncang sehingga tiada lagi ketulan serbuk Demica.
.
4️⃣Utk rasa yg lebih kenyang, biarkan selama 5-10 minit supaya oat fiber mengembang.
.
5️⃣Minum Demica 15 minit selepas sarapan, selepas makan tengah hari & sebelum bersenam.
.
Ohhh lupa, kalau takde masa nak shake, boleh jerrr kemam² then minum air secukupnya.
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
6 0 15 November, 2019

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #tipscantik #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #lotionmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #tipscantik #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang
8 0 8 November, 2019