#demicaperak Instagram Photos & Videos

demicaperak - 2.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicaperak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
2.3
Average comment
0.1
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

Assalamualaikum. open oder for demica whitening lotion
cod on area lumut, manjung&sitiawan☺️ settel postage kite cod pulak ye 😘 yang dah booking semalam kita settel kan hari ini okey.

nak tahu fungsi demica whitening lotion ni?
mampu mencerahkan skin korang dengan pantas tau😍 sesuai untuk lelaki mahu pun perempuan. ✓merawat sunburn.
✓mencerahkan kulit dengan pantas.
✓mengglowingkan muka.
✓merawat pelbagai jenis masalah skin.

dan yang paling best sekali yang nak putih akan dapat result yang sangat cepat 😍

berminat meh ws sis okey 😘

www.wasap.my/+60147567468/demica

#teamfatinpower #TeamYayaPower #demicaperak #demicamanjung #demicalumut #demicasitiawan

Assalamualaikum. open oder for demica whitening lotion
cod on area lumut, manjung&sitiawan☺️ settel postage kite cod pulak ye 😘 yang dah booking semalam kita settel kan hari ini okey.

nak tahu fungsi demica whitening lotion ni?
mampu mencerahkan skin korang dengan pantas tau😍 sesuai untuk lelaki mahu pun perempuan. ✓merawat sunburn.
✓mencerahkan kulit dengan pantas.
✓mengglowingkan muka.
✓merawat pelbagai jenis masalah skin.

dan yang paling best sekali yang nak putih akan dapat result yang sangat cepat 😍

berminat meh ws sis okey 😘

www.wasap.my/+60147567468/demica

#teamfatinpower  #TeamYayaPower #demicaperak  #demicamanjung #demicalumut #demicasitiawan
2 0 3 hours ago

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan#demicatamantas
2 0 4 hours ago

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan#demicatamantas
1 0 4 hours ago

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas

BOTOL KECIK TAPI TAHAN LAMA
.
Ramai yang pm sis tanya berapa lama boleh tahan? Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung jugak atas penggunaan korang. Tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
.
Jom order sebelum stokk habiss!
.
DM nombor fon uolls SEKARANG tau😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan#demicatamantas
1 0 4 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Siti nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑Sunblock
☑Masker
☑night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗❗
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #spf50 #uvprotection #demicaperak #demicaseriiskandar #demicaperaktengah #demicatronoh #teamnad

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Siti nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑Sunblock
☑Masker
☑night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗❗
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #spf50 #uvprotection #demicaperak #demicaseriiskandar #demicaperaktengah #demicatronoh #teamnad
2 0 18 hours ago

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas
2 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
1 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Anis nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Anis nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
1 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
2 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
0 0 18 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #teamviey #demicaleparhilir #seputihgadiskorea
1 0 18 hours ago

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Tak macam lotion lain. Tak melekit, yang penting bila basuh pun memang tak melekit...”
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Tak macam lotion lain. Tak melekit, yang penting bila basuh pun memang tak melekit...”
.
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
0 0 18 hours ago

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #spf50 #uvprotection #demicaperak #demicaseriiskandar #demicaperaktengah #demicatronoh #teamnad

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #spf50 #uvprotection #demicaperak #demicaseriiskandar #demicaperaktengah #demicatronoh #teamnad
3 0 18 hours ago

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area TAMAN TAS nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area TAMAN TAS nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak
3 0 19 hours ago

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area JAYA GADING nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area JAYA GADING nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
3 0 19 hours ago

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicaleparhilir #demicaump #demicatamantas
1 0 19 hours ago

KEKAL PUTIH WALAUPUN DI BAWAH PANAS MATAHARI
.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai LICIN stok di HQ?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Ada yg nak ORDER lotion viral ni?? Gerenti puas hati, putih bak salji..
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

KEKAL PUTIH WALAUPUN DI BAWAH PANAS MATAHARI
.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai LICIN stok di HQ?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Ada yg nak ORDER lotion viral ni?? Gerenti puas hati, putih bak salji..
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 21 November, 2019
APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“Fall in love sis. Terbaiiikkklah Demica...” .
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 21 November, 2019

MASALAH KULIT KUSAM .
.
Siapa Kat Sini Yg Ada Masalah Kulit Kusam ? 🙋🏻‍♀️ Tak Confident Je Bila Nak Keluar . Make Up Pun Tak Smooth Bila Kulit Kusam Ni . .
.
PENYELESAIAN NYA ADALAH :
.
.

Of Coz Demica Whitening Lotion Sekali Sapu Terus Meresap Serta Dapat Effect Putih Glowing . Boleh Di Jadi Kan Sebagai Base Make Up Baru lah Make Up Lebih Smooth Lepas ni 😍
.
.
Nak Order ? Dm Nombor Uols Sekarang
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

MASALAH KULIT KUSAM .
.
Siapa Kat Sini Yg Ada Masalah Kulit Kusam ? 🙋🏻‍♀️ Tak Confident Je Bila Nak Keluar . Make Up Pun Tak Smooth Bila Kulit Kusam Ni . .
.
PENYELESAIAN NYA ADALAH :
.
.

Of Coz Demica Whitening Lotion Sekali Sapu Terus Meresap Serta Dapat Effect Putih Glowing . Boleh Di Jadi Kan Sebagai Base Make Up Baru lah Make Up Lebih Smooth Lepas ni 😍
.
.
Nak Order ? Dm Nombor Uols Sekarang
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
2 0 21 November, 2019

BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP SERTA TONA KULIT LEBIH SEKATA .
.
Tiada lagi masalah muka putih tangan hitam 😊❌ Dengan Demica Whitening Lotion, tona kulit lebih sekata . Demica boleh disapu pada muka, tangan dan kaki. .
.
Demica Whitening Lotion bukan sahaja berfungsi sebagai base makeup, tetapi dalam masa yang sama, ia berfungsi untuk merawat masalah kulit serta selamat digunakan. .
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp 011-11022287 segera utk dapatkan kulit putih gebu ❤️
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP SERTA TONA KULIT LEBIH SEKATA .
.
Tiada lagi masalah muka putih tangan hitam 😊❌ Dengan Demica Whitening Lotion, tona kulit lebih sekata . Demica boleh disapu pada muka, tangan dan kaki. .
.
Demica Whitening Lotion bukan sahaja berfungsi sebagai base makeup, tetapi dalam masa yang sama, ia berfungsi untuk merawat masalah kulit serta selamat digunakan. .
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp 011-11022287 segera utk dapatkan kulit putih gebu ❤️
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 21 November, 2019

Feedback 😍 .
#demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan.
.
.
Utk order, whatsapp 011-11022287 SEKARANG 📲
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

Feedback 😍 .
#demicawhiteninglotion hanya dengan 5-10 saat sahaja untuk buat kan kulit penggunanya cerah berseri , putih melepak , gebu seperti kulit bayi , terlindung dari sinaran matahari ( SPF50 ) , merawat sunburn , boleh dijadikan base makeup , spray mudah diguna , tidak melekit , tidak luntur apabila terkena air atau berpeluh , tidak bercampuk , bau yang wangi , tidak membuatkan kulit menjadi kelabu , rata serata2nya , terserap dengan mudah , memberi kelembapan pada kulit dan bnyak lagi Manfaat #demicawhiteninglotion 😍 . LABTEST , KKM APPROVED , HALAL , Bahan2 yang selamat digunakan.
.
.
Utk order, whatsapp 011-11022287 SEKARANG 📲
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
1 0 21 November, 2019

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM Anis sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM Anis sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
1 2 21 November, 2019

Haii duk buat apa tuu 🙋
Mai baca sat kalau hampa rasa nak jadi cantik 😛
.
.
Haa nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang selalu sis amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit hampaa seputih gadis korea.
.
DM kaihh ❗️ lepas tengok bola sis reply hampa satu2 nahhh 😙
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #stokisdemica #polimas #teamnursha #demicakedah #demicakualakangsar #demicautara #demicaperak

Haii duk buat apa tuu 🙋 
Mai baca sat kalau hampa rasa nak jadi cantik 😛
.
.
Haa nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang selalu sis amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit hampaa seputih gadis korea.
.
DM kaihh ❗️ lepas tengok bola sis reply hampa satu2 nahhh 😙
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #stokisdemica #polimas  #teamnursha #demicakedah #demicakualakangsar #demicautara #demicaperak
4 0 21 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #spf50 #uvprotection #demicaperak #demicaseriiskandar #demicaperaktengah #demicatronoh #teamnad

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #spf50 #uvprotection #demicaperak #demicaseriiskandar #demicaperaktengah #demicatronoh #teamnad
3 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicakuantan #demicaleparhilir

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicakuantan #demicaleparhilir
5 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 20 November, 2019

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
DM no fon uolss SEKARANG utk order 😘
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
2 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas
3 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas
9 0 20 November, 2019

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
Korang kena DM no fon SEKARANG jgk untuk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicaump #demicatamantas
5 0 20 November, 2019

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan  dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 20 November, 2019
APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION? .
.
“ series best giler.. nak g kelas wajib pakai” .
.
Wah in love sangat2 bila apply #Demicawhiteninglotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam tapi muka putih. Semua orang boleh dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea NOW!❤️
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
1 0 20 November, 2019

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Anis sekarang ♥️.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Anis sekarang ♥️.
.
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicalotionmurah #demicakubangkerian #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #demicakotakinabalu #demicakuantan #demicapahang #tipsputih #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam #demicaselangor #demicaperak #demicapenang #demicasabah
3 0 20 November, 2019

Top #demicaperak posts

KHAS UNTUK LELAKI & WANITA YANG NAK TAMBAH SIDE INCOME SEHINGGA 5 ANGKA SEBULAN.
.
Hari pertama gaji masuk :
Yeayyy gaji dah masuk!
.
Hari kedua gaji :
Hmm dah tolak semua sewa rumah, segala jenis bil. Tinggal duit untuk makan je.
.
Macamana nak survive hari mendatang??
Jom CikAin bantu uols untuk jana income sehingga 5 angka sebulan dengan  #DemicaSquadTeamFirdanie .
.
.
✅ PERSONAL COACHING
✅ MEET & GREET BERSAMA FOUNDER
✅ REWARD
✅ GROUP SUPPORT
✅ ONLINE CLASS
.
.
Nak tahu macamana?
.
Whatsapp ke 011-37349453 atau click link pada bio ig SEKARANG 📲 atau DM sahaja no telefon anda
.
www.wasap.my/601137349453/nak+join+team

#demicakelantan #demicaterengganu #demicapahang #demicakualalumpur #demicanegerisembilan #demicamelaka #demicaselangor #demicajohor #demicaperlis #demicaperak #demicakedah #demicabrunei #demicasingapura #demicasabah #demicasarawak #demicamalaysia #demica #demicasquad #teamfirdaniefighters #demicawhiteninglotion #lotionputih

KHAS UNTUK LELAKI & WANITA YANG NAK TAMBAH SIDE INCOME SEHINGGA 5 ANGKA SEBULAN.
.
Hari pertama gaji masuk :
Yeayyy gaji dah masuk!
.
Hari kedua gaji :
Hmm dah tolak semua sewa rumah, segala jenis bil. Tinggal duit untuk makan je.
.
Macamana nak survive hari mendatang??
Jom CikAin bantu uols untuk jana income sehingga 5 angka sebulan dengan #DemicaSquadTeamFirdanie .
.
.
✅ PERSONAL COACHING
✅ MEET & GREET BERSAMA FOUNDER
✅ REWARD
✅ GROUP SUPPORT
✅ ONLINE CLASS
.
.
Nak tahu macamana?
.
Whatsapp ke 011-37349453 atau click link pada bio ig SEKARANG 📲 atau DM sahaja no telefon anda
.
www.wasap.my/601137349453/nak+join+team

#demicakelantan #demicaterengganu #demicapahang #demicakualalumpur #demicanegerisembilan #demicamelaka #demicaselangor #demicajohor #demicaperlis #demicaperak #demicakedah #demicabrunei #demicasingapura #demicasabah #demicasarawak #demicamalaysia #demica #demicasquad #teamfirdaniefighters #demicawhiteninglotion #lotionputih
0 0 24 October, 2019

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?

#demicawhiteninglotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.

Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #demicawhiteninglotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.

♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum

Korang jangan risau sebab #demicawhiteninglotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)

Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG♥️

#demicawhiteninglotion #Demica #Demicantik #demicakelanajaya #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #demicapetalingjaya #putihkekal #demicashahalam #demicaterengganu #demicagongbadak #putihgebu #demicaputrajaya #kulitcantik #lotionpemutihbadan #kulitlembut #lotionviralmalaysia #lotionwhitening #bleachingcream #seputihgadiskorea #teamjutawandemica #demicamelaka #demicaselangor #demicaklang #demicakl #demicasubang #demicakedah #demicaperak #putihtanpainjection

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
•
#demicawhiteninglotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
•
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #demicawhiteninglotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
•
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
•
Korang jangan risau sebab #demicawhiteninglotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
•
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG♥️
•
#demicawhiteninglotion #Demica #Demicantik #demicakelanajaya #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #demicapetalingjaya #putihkekal #demicashahalam #demicaterengganu #demicagongbadak #putihgebu #demicaputrajaya #kulitcantik #lotionpemutihbadan #kulitlembut #lotionviralmalaysia #lotionwhitening #bleachingcream #seputihgadiskorea #teamjutawandemica #demicamelaka #demicaselangor #demicaklang #demicakl #demicasubang #demicakedah #demicaperak #putihtanpainjection
8 2 14 November, 2019

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak
8 0 8 November, 2019

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir
8 0 20 November, 2019

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaump #demicaperak

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
1️⃣Amalkan sayuran hijau, ulam-ulaman dan salad
•Untuk menaikkan seri wajah, uolls kena rajin² lah amalkan sayuran hijau yg penuh khasiat ni utk kulit lebih sihat. Lagi satu, nak nampak awet muda uolls mesti senyum walaupun tengah stress tau😘😊
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaump #demicaperak
3 0 20 November, 2019

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
5 1 6 November, 2019

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat tin rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
DM tin sekarang untuk dapat kan demica.. 😉
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicagambang #demicaperak

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat tin rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
DM tin sekarang untuk dapat kan demica.. 😉
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicagambang #demicaperak
3 0 24 October, 2019

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area KEM BATU 10 nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area KEM BATU 10 nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak
3 0 30 October, 2019