#demicasquad Instagram Photos & Videos

demicasquad - 24.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicasquad and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
0.7
Average comment
0
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

Terbaik mini agent 👍 First ambik 1 Box + 2 Baby demica. Lepastu repeat lagi 2 Box besar 😚 last² naik nak jadi MINI AGENT TERUS 4 BOX.
Kalau barang TAK PADU, ORANG TAKKAN CARI 🔥🔥🔥 BOLEH SAPU KT SELURUH BADAN
.
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit. Malah kulit makin lembut & putih dgn sekali sapuan je.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? *Demica whitening lotion*
✨memutihkan seluruh kulit
✨mengandungi spf 50
✨melindungi kulit dari matahari
✨mengurangkan sunburn
✨Boleh digunakn dibhagian muka & badan
✨Melembutkan kulit seperti kulit bayi
✨Waterproof okehh
✨Tidak bercapuk langsung !

Yang best nya DEMICA WHITENING LOTION ni 🙅🏻 Tak Berminyak
🙅🏻Tak melekit ✅Sesuai untuk lelaki & wanita

Harga
Fullsize RM39.90 (50ml)
Babysize RM5 (2ml)

For order: DM or WS jiey 📲
Klik here 👉 www.wasap.my/60179676712

#demicaterengganu #demicamalaysia #demicawhiteninglotion #Kulitcerahberseri #lotioncepatputih #Jomcantik #Demicasquad #Demica #Demicantik #jomputih #teamjiey #teamnia #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sepantas3saat #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Terbaik mini agent 👍 First ambik 1 Box + 2 Baby demica. Lepastu repeat lagi 2 Box besar 😚 last² naik nak jadi MINI AGENT TERUS 4 BOX. 
Kalau barang TAK PADU, ORANG TAKKAN CARI 🔥🔥🔥 BOLEH SAPU KT SELURUH BADAN
.
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit. Malah kulit makin lembut & putih dgn sekali sapuan je.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? *Demica whitening lotion*
✨memutihkan seluruh kulit
✨mengandungi spf 50
✨melindungi kulit dari matahari
✨mengurangkan sunburn
✨Boleh digunakn dibhagian muka & badan
✨Melembutkan kulit seperti kulit bayi
✨Waterproof okehh
✨Tidak bercapuk langsung !

Yang best nya DEMICA WHITENING LOTION ni 🙅🏻 Tak Berminyak
🙅🏻Tak melekit ✅Sesuai untuk lelaki & wanita

Harga 
Fullsize RM39.90 (50ml)
Babysize RM5 (2ml)

For order: DM or WS jiey 📲
Klik here 👉 www.wasap.my/60179676712

#demicaterengganu #demicamalaysia #demicawhiteninglotion #Kulitcerahberseri #lotioncepatputih #Jomcantik #Demicasquad #Demica #Demicantik #jomputih #teamjiey #teamnia #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sepantas3saat #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 minutes ago

BOLEH SAPU KT SELURUH BADAN
.
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit. Malah kulit makin lembut & putih dgn sekali sapuan je.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? *Demica whitening lotion*
✨memutihkan seluruh kulit
✨mengandungi spf 50
✨melindungi kulit dari matahari
✨mengurangkan sunburn
✨Boleh digunakn dibhagian muka & badan
✨Melembutkan kulit seperti kulit bayi
✨Waterproof okehh
✨Tidak bercapuk langsung !

Yang best nya DEMICA WHITENING LOTION ni 🙅🏻 Tak Berminyak
🙅🏻Tak melekit ✅Sesuai untuk lelaki & wanita

Harga
Fullsize RM39.90 (50ml)
Babysize RM5 (2ml)

For order: DM or WS jiey 📲
Klik here 👉 www.wasap.my/60179676712

#demicaterengganu #demicamalaysia #demicawhiteninglotion #Kulitcerahberseri #lotioncepatputih #Jomcantik #Demicasquad #Demicahebat #Demica #Demicantik #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sepantas3saat #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicajiey

BOLEH SAPU KT SELURUH BADAN
.
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit. Malah kulit makin lembut & putih dgn sekali sapuan je.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? *Demica whitening lotion*
✨memutihkan seluruh kulit
✨mengandungi spf 50
✨melindungi kulit dari matahari
✨mengurangkan sunburn
✨Boleh digunakn dibhagian muka & badan
✨Melembutkan kulit seperti kulit bayi
✨Waterproof okehh
✨Tidak bercapuk langsung !

Yang best nya DEMICA WHITENING LOTION ni 🙅🏻 Tak Berminyak
🙅🏻Tak melekit ✅Sesuai untuk lelaki & wanita

Harga 
Fullsize RM39.90 (50ml)
Babysize RM5 (2ml)

For order: DM or WS jiey 📲
Klik here 👉 www.wasap.my/60179676712

#demicaterengganu #demicamalaysia #demicawhiteninglotion #Kulitcerahberseri #lotioncepatputih #Jomcantik #Demicasquad #Demicahebat #Demica #Demicantik #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sepantas3saat #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicajiey
1 0 27 minutes ago

BOLEH SAPU KT SELURUH BADAN
.
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit. Malah kulit makin lembut & putih dgn sekali sapuan je.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? *Demica whitening lotion*
✨memutihkan seluruh kulit
✨mengandungi spf 50
✨melindungi kulit dari matahari
✨mengurangkan sunburn
✨Boleh digunakn dibhagian muka & badan
✨Melembutkan kulit seperti kulit bayi
✨Waterproof okehh
✨Tidak bercapuk langsung !

Yang best nya DEMICA WHITENING LOTION ni 🙅🏻 Tak Berminyak
🙅🏻Tak melekit ✅Sesuai untuk lelaki & wanita

Harga
Fullsize RM39.90 (50ml)
Babysize RM5 (2ml)

For order: DM or WS jiey 📲
Klik here 👉 www.wasap.my/60179676712

#demicaterengganu #demicamalaysia #demicawhiteninglotion #Kulitcerahberseri #lotioncepatputih #Jomcantik #Demicasquad #Demicahebat #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sepantas3saat #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicajiey

BOLEH SAPU KT SELURUH BADAN
.
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit. Malah kulit makin lembut & putih dgn sekali sapuan je.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? *Demica whitening lotion*
✨memutihkan seluruh kulit
✨mengandungi spf 50
✨melindungi kulit dari matahari
✨mengurangkan sunburn
✨Boleh digunakn dibhagian muka & badan
✨Melembutkan kulit seperti kulit bayi
✨Waterproof okehh
✨Tidak bercapuk langsung !

Yang best nya DEMICA WHITENING LOTION ni 🙅🏻 Tak Berminyak
🙅🏻Tak melekit ✅Sesuai untuk lelaki & wanita

Harga 
Fullsize RM39.90 (50ml)
Babysize RM5 (2ml)

For order: DM or WS jiey 📲
Klik here 👉 www.wasap.my/60179676712

#demicaterengganu #demicamalaysia #demicawhiteninglotion #Kulitcerahberseri #lotioncepatputih #Jomcantik #Demicasquad #Demicahebat #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sepantas3saat #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicajiey
1 0 32 minutes ago

Wanna join #demicasquad? Pm now 011-19304074 🔥🔥🔥

Wanna join #demicasquad? Pm now 011-19304074 🔥🔥🔥
0 0 1 hour ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang Sya selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.

Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang Sya selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.

Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted
0 0 1 hour ago

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION

Alhamdulilah ramai sangat sekarang yg berpuas hati dgn #DemicaWhiteningLotion. Tak rugi langsung walaupun berbelanja lebih utk #DemicaWhiteningLotion, uolls still boleh dapat banyak manfaat.

#DemicaWhiteningLotion ni bukan perempuan shj boleh guna, lelaki pun boleh apply jgak. Bahan yg digunakan pun selamat utk semua peringkat umur.

BAHAN²
✅Ekstrak susu
✅Serbuk Mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3

Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga PROMOSI kaw kaw harini.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION

Alhamdulilah ramai sangat sekarang yg berpuas hati dgn #DemicaWhiteningLotion. Tak rugi langsung walaupun berbelanja lebih utk #DemicaWhiteningLotion, uolls still boleh dapat banyak manfaat.

#DemicaWhiteningLotion ni bukan perempuan shj boleh guna, lelaki pun boleh apply jgak. Bahan yg digunakan pun selamat utk semua peringkat umur.

BAHAN²
✅Ekstrak susu
✅Serbuk Mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3

Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga PROMOSI kaw kaw harini.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted
0 0 1 hour ago

PERHATIAN UTK SI PEMALAS TAPI NAK CANTIK
.
.
Jom Sya share 3 rahsia utk dapat kulit cantik dgn mudah.
.
1️⃣CUCI MUKA 2 KALI SEHARI
Paling malas pun WAJIB amalkan cuci muka sekurang-kurangnya pagi & malam. Udara kat luar pn kotor tau so sblm tidur cuci muka dulu okay 👌🏻.
.
2️⃣PENYEGAR WAJAH
Lepas cuci muka, liang pori kita akan terbuka. So utk kecilkan pori sangat disarankan utk sapu toner/penyegar mengikut kesesuaian kulit uols.
.
3️⃣PELEMBAP WAJAH
Pelembap wajah/ suncscreen yg terbaik adalah #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SPF50. Sangat sesuai utk sapu kat kulit muka, tangan & kaki sblm keluar rumah utk protect kulit dr sunburn.
.
Anyway ada yg nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion tak? Sya nak bagi SPECIAL GIFT utk setiap pembelian.
.
👉Jom DM nombor fon now utk dapatkan DWL+FREE GIFT.
.
.

Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted

PERHATIAN UTK SI PEMALAS TAPI NAK CANTIK
.
.
Jom Sya share 3 rahsia utk dapat kulit cantik dgn mudah.
.
1️⃣CUCI MUKA 2 KALI SEHARI
Paling malas pun WAJIB amalkan cuci muka sekurang-kurangnya pagi & malam. Udara kat luar pn kotor tau so sblm tidur cuci muka dulu okay 👌🏻.
.
2️⃣PENYEGAR WAJAH
Lepas cuci muka, liang pori kita akan terbuka. So utk kecilkan pori sangat disarankan utk sapu toner/penyegar mengikut kesesuaian kulit uols.
.
3️⃣PELEMBAP WAJAH
Pelembap wajah/ suncscreen yg terbaik adalah #DemicaWhiteningLotion . Dah la ada SPF50. Sangat sesuai utk sapu kat kulit muka, tangan & kaki sblm keluar rumah utk protect kulit dr sunburn.
.
Anyway ada yg nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion tak? Sya nak bagi SPECIAL GIFT utk setiap pembelian.
.
👉Jom DM nombor fon now utk dapatkan DWL+FREE GIFT.
.
.

Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted
1 0 1 hour ago

My customer adik sy sendiri..⬇️⬇️ Dia ni berpanas di bawah matahari setiap hari sebab dia belajar bidang pertanian..so, bila sy kenalkan ni #demicawhiteninglotion terus dia lover sgt💓💕..korang tk caye..tengok gambar sbelum dan selepas tu.. padahal baru beberapa hari dia pakai sebab dia pakai secara konsisten😙

Nak tahun lebih lanjut #demicawhiteninglotion??Dm/wa nomor
085347932777

#teamazierah
#demicasquad
#demicalabuan

My customer adik sy sendiri..⬇️⬇️ Dia ni berpanas di bawah matahari setiap hari sebab dia belajar bidang pertanian..so, bila sy kenalkan ni #demicawhiteninglotion terus dia lover sgt💓💕..korang tk caye..tengok gambar sbelum dan selepas tu.. padahal baru beberapa hari dia pakai sebab dia pakai secara konsisten😙

Nak tahun lebih lanjut #demicawhiteninglotion??Dm/wa nomor 
085347932777

#teamazierah
#demicasquad
#demicalabuan
3 0 1 hour ago

Nak putih dalam 5saat spray #Demica jew uoll’s terus glowing cing cing😘😘 Baby demica rm5
Mommy demica RM39.90+free gift lagi niesa😉

Www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

Nak putih dalam 5saat spray #Demica jew uoll’s terus glowing cing cing😘😘 Baby demica rm5
Mommy demica RM39.90+free gift lagi niesa😉

Www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 1 hour ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea dan free gift dari niesa😍😍
.
Klik link SEKARANG ❗️
Www.wasap.my/60133911037

COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea dan free gift dari niesa😍😍
.
Klik link SEKARANG ❗️
Www.wasap.my/60133911037

COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 1 hour ago

Pakai #Demicawhiteninglotion jew muka berseri habis😍😍😍 Nak try boleh cuba yang trial dulu harga rm5 sahaja 2ml
Yang mommy RM39.90 50ml spf50
Grab sekarang mommy dapat free gift lagi niesa bagi beli 3 keatas tambah free postage lagi🤗🤗
Jomla wasap niesa nak putih cantik
www.wasap.my/60133911037

COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

Pakai #Demicawhiteninglotion jew muka berseri habis😍😍😍 Nak try boleh cuba yang trial dulu harga rm5 sahaja 2ml
Yang mommy RM39.90 50ml spf50 
Grab sekarang mommy dapat free gift lagi niesa bagi beli 3 keatas tambah free postage lagi🤗🤗
Jomla wasap niesa nak putih cantik
www.wasap.my/60133911037

COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
1 0 1 hour ago

Semudah ABC bila ada #Demicawhiteninglotion😘
Spray sapu dap2 da putih cantik glowing😍
Konsisten pakai putih kekal gebu gebas tiada lagi kulit kusam gelap😘

Jom uoll’s berdemica sama2 putih cantik
Yang nak cuba boleh try yg BABY DEMICA harga rm5 shj dapat 20semburan
Yg MOMMY DEMICA harga RM39.90 ada 50ml mengandungi spf50 xyah takot panas lagi😉

Jom grab 1 #demica niesa bagi freegift for uoll’s grab 3box keatas niesa tambah lagi free postage best tak uoll’s 😍😍 www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

Semudah ABC bila ada #Demicawhiteninglotion😘
Spray sapu dap2 da putih cantik glowing😍
Konsisten pakai putih kekal gebu gebas tiada lagi kulit kusam gelap😘

Jom uoll’s berdemica sama2 putih cantik 
Yang nak cuba boleh try yg BABY DEMICA harga rm5 shj dapat 20semburan
Yg MOMMY DEMICA harga RM39.90 ada 50ml mengandungi spf50 xyah takot panas lagi😉

Jom grab 1 #demica niesa bagi freegift for uoll’s grab 3box keatas niesa tambah lagi free postage best tak uoll’s 😍😍 www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 1 hour ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link wasap SEKARANG ❗️
Www.wasap.my/60163518896/nakdemica
Www.wasap.my/60163518896/nakdemica
Www.wasap.my/60163518896/nakdemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link wasap SEKARANG ❗️
Www.wasap.my/60163518896/nakdemica
Www.wasap.my/60163518896/nakdemica
Www.wasap.my/60163518896/nakdemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad
0 0 1 hour ago

Jom uoll’s tengok sis cantik nie mix kan #Demicalotion dengan foundation tambah boom tau😍😍😍 Sape nak putih cantik hilang segala masalah kulit jom wasap niesa ada HARGA SPECIAL untuk uoll’s 🤗🤗 www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

Jom uoll’s tengok sis cantik nie mix kan #Demicalotion dengan foundation tambah boom tau😍😍😍 Sape nak putih cantik hilang segala masalah kulit jom wasap niesa ada HARGA SPECIAL untuk uoll’s 🤗🤗 www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 1 hour ago

DEMICA WHITENING LOTION, LOTION PEMUTIH DALAM MASA 3SAAT👏
.
Ramai yang tidak tahu bahawa demica whitening lotion ini dapat merawat sesiapa sahaja yg ada masalah kulit, jeragat dan jerawat, demica juga salah satu lotion yg dapat menjimatkan untuk yang nk tampil cantik tanpa modal yang besar.
.
Demica juga boleh dijadikan sunblock,foundation, pelembab dan based mekap, selamat digunakan di seluruh badan termaksud muka sekali💕
.
So jangan ragu² semestinya lulus KKM👏
.
Let's cantik dengan demica+freegift special😍
"ingat cantik, ingat demica"🌹
.

COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 📮 Pos: Seluruh malaysia
Http://Www.wasap.my/60133911037

#Teamnakayo
#Demicasquad

DEMICA WHITENING LOTION, LOTION PEMUTIH DALAM MASA 3SAAT👏
.
Ramai yang tidak tahu bahawa demica whitening lotion ini dapat merawat sesiapa sahaja yg ada masalah kulit, jeragat dan jerawat, demica juga salah satu lotion yg dapat menjimatkan untuk yang nk tampil cantik tanpa modal yang besar.
.
Demica juga boleh dijadikan sunblock,foundation, pelembab dan based mekap, selamat digunakan di seluruh badan termaksud muka sekali💕
.
So jangan ragu² semestinya lulus KKM👏
.
Let's cantik dengan demica+freegift special😍
"ingat cantik, ingat demica"🌹
.

COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 📮 Pos: Seluruh malaysia 
Http://Www.wasap.my/60133911037

#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 1 hour ago

WAJIB CUBA !! ( DEMICA WHITENING LOTION VIRAL 😍😍😍) If korang nak rasa ala-ala snow white mmg patut cuba #Demicawhiteninglotion ni . #Demica bukan hanya sekadar lotion untuk memutihkan sahaja tapi mampu merawat segala masalah kulit😍

HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN SAHAJA dah boleh nampak perbezaan 😘

Soo korang nak tak putih dengan #Demica serta niesa bagi freegift untuk korang🤗
Beli 3box keatas niesa tambah lagi free postage
Whatsapp Nies www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

WAJIB CUBA !! ( DEMICA WHITENING LOTION VIRAL 😍😍😍) If korang nak rasa ala-ala snow white mmg patut cuba #Demicawhiteninglotion ni . #Demica bukan hanya sekadar lotion untuk memutihkan sahaja tapi mampu merawat segala masalah kulit😍

HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN SAHAJA dah boleh nampak perbezaan 😘

Soo korang nak tak putih dengan #Demica serta niesa bagi freegift untuk korang🤗
Beli 3box keatas niesa tambah lagi free postage 
Whatsapp Nies www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 2 hours ago

Restock lagi untuk semua #Demicalover🔥🔥🔥yang da booking besok niesa COD untuk korang yew sayang2
Niesa pos besok jugak untuk yg da booking semalam besok #Demica fly sabar yew🤗🤗🤗 Yang nak join COD/POSTAGE untuk besok boleh wasap niesa laju2 yew ramai yang grab 3box keatas sebab dapat free postage🤗🤗 www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

Restock lagi untuk semua #Demicalover🔥🔥🔥yang da booking besok niesa COD untuk korang yew sayang2
Niesa pos besok jugak untuk yg da booking semalam besok#Demica fly sabar yew🤗🤗🤗 Yang nak join COD/POSTAGE untuk besok boleh wasap niesa laju2 yew ramai yang grab 3box keatas sebab dapat free postage🤗🤗 www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 2 hours ago

Feedback panas🔥🔥🔥selepas cuci masih putih tau😱😱rugi sangat sapew tak cuba
Sapew taknak kulit putih gebu suami pun suka pandang😉

Jom niesa bantu grab sekarang #Demica niesa bagi freegift grab 3box keatas niesa tambah lagi free postage nak tak

www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

Feedback panas🔥🔥🔥selepas cuci masih putih tau😱😱rugi sangat sapew tak cuba
Sapew taknak kulit putih gebu suami pun suka pandang😉

Jom niesa bantu grab sekarang #Demica niesa bagi freegift grab 3box keatas niesa tambah lagi free postage nak tak

www.wasap.my/60133911037
COD Area Tanah Merah Kelantan dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 2 hours ago

Alhamdulillah feedback positif masuk lagi selepas pakai #Demica😍😍
Bukan semakin putih jew uoll’s segala bintik2 hitam dekat muka hilan😱hebatnye #Demica

Jomm uoll’s hilangkan segala masalah kulit kita dengan #demica sama2 cantik😘
Psssttt uoll’s niesa ada freegift dan free postage tau😊

www.wasap.my/60133911037
COD area Tanah Merah dan Johor
#Teamnakayo
#Demicasquad

Alhamdulillah feedback positif masuk lagi selepas pakai #Demica😍😍
Bukan semakin putih jew uoll’s segala bintik2 hitam dekat muka hilan😱hebatnye #Demica

Jomm uoll’s hilangkan segala masalah kulit kita dengan #demica sama2 cantik😘
Psssttt uoll’s niesa ada freegift dan free postage tau😊

www.wasap.my/60133911037
COD area Tanah Merah dan Johor 
#Teamnakayo 
#Demicasquad
0 0 2 hours ago
Jom serbu selagi stock masih manggunung😍

#demicalotion  #demica  #demicapasirmas  #demicakelantan  #demicasquad #teamfarahpower
2 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad
0 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad
1 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad
0 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad
0 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad
2 0 2 hours ago

#FEEDBACKDEMICA 🌹
.
Uishhhh jauh beza kan dengan tangan asal heheh.. Semua ni dengan hanya sekali sapuan demica sahaj 😍😍 best kann
.
So mehh lah grabb guys.. Murah2 jerr sis jual tak sampai RM50 pun untuk satu botol yg tahan lebih 2 bulan tau😘
.
Berminat ❓ Whatsapp 0134934986 SEKARANG 📲
.
#demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicacantik #lotionputihajaib #lotionmurah #nakcantik #nakgebu #tipscantik #putihberseri #nakputih #tipsputih #kulitsihat #kulitlembut #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #agentwanted #janaincome #rm100 #sehari #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicahoshas #demicasquad

#FEEDBACKDEMICA 🌹
.
Uishhhh jauh beza kan dengan tangan asal heheh.. Semua ni dengan hanya sekali sapuan demica sahaj 😍😍 best kann
.
So mehh lah grabb guys.. Murah2  jerr sis jual tak sampai RM50 pun untuk satu botol yg tahan lebih 2 bulan tau😘
.
Berminat ❓ Whatsapp 0134934986 SEKARANG 📲
.
#demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicacantik #lotionputihajaib #lotionmurah #nakcantik #nakgebu #tipscantik #putihberseri #nakputih #tipsputih #kulitsihat #kulitlembut #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #agentwanted #janaincome #rm100 #sehari #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicahoshas #demicasquad
2 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad
0 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicahoshas #demicasquad #agentwanted #dropshipwanted #teamAnis

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih  #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapahang #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicahoshas #demicasquad #agentwanted #dropshipwanted #teamAnis
3 0 2 hours ago

Thankyou boss @amirahsyamimi bagi kepercayaan kat ibu untuk handle #teamviey seramai dekat 200 orang. Moga Allah permudahkan urusan ibu untuk membantu anak team ibu 🤲🏻
.

Harini ibu nak bantu semua orang yang betul betul nak keluar dari masalah kewangan. Terhad kepada 15 orang terawal sebab ibu bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti.
.

Sape sape nk join #teamviey , yang betul betul nak ibu guide. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey

#demicasquad #teamviey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
#wargakuantan #produkputih #yoeparey

Thankyou boss @amirahsyamimi bagi kepercayaan kat ibu untuk handle #teamviey seramai dekat 200 orang. Moga Allah permudahkan urusan ibu untuk membantu anak team ibu 🤲🏻
.

Harini ibu nak bantu semua orang yang betul betul nak keluar dari masalah kewangan. Terhad kepada 15 orang terawal sebab ibu bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti.
.

Sape sape nk join #teamviey , yang betul betul nak ibu guide. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey

#demicasquad #teamviey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
#wargakuantan #produkputih #yoeparey
2 0 2 hours ago

Thankyou boss @amirahsyamimi bagi kepercayaan kat ibu untuk handle #teamviey seramai dekat 200 orang. Moga Allah permudahkan urusan ibu untuk membantu anak team ibu 🤲🏻
.

Harini ibu nak bantu semua orang yang betul betul nak keluar dari masalah kewangan. Terhad kepada 15 orang terawal sebab ibu bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti.
.

Sape sape nk join #teamviey , yang betul betul nak ibu guide. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey

#demicasquad #teamviey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
#wargakuantan #produkputih #yoeparey

Thankyou boss @amirahsyamimi bagi kepercayaan kat ibu untuk handle #teamviey seramai dekat 200 orang. Moga Allah permudahkan urusan ibu untuk membantu anak team ibu 🤲🏻
.

Harini ibu nak bantu semua orang yang betul betul nak keluar dari masalah kewangan. Terhad kepada 15 orang terawal sebab ibu bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti.
.

Sape sape nk join #teamviey , yang betul betul nak ibu guide. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey

#demicasquad #teamviey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
#wargakuantan #produkputih #yoeparey
2 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA

Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #demicawhiteninglotion yang mimi selalu amalkan setiap hari•

Apa yang best nya #demicawhiteninglotion ni:
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.

Apa tunggu lagi? Jom grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea•

Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️

#demicawhiteninglotion #demicalotion #demicantik #demicakelanajaya #demicapetalingjaya #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #demicashahalam #putihcepat #demicaselangor #demicaklang #demicakl #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #demicaputrajaya #demicamelaka #demicapenang #seputihgadiskorea #demicagongbadak #demicaterengganu #teamjutawandemica #demicasquad #demicaperak #demicadengkil #lotionpemutih #whiteninglotionexpert #lotionpemutihbadan

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
•
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #demicawhiteninglotion yang mimi selalu amalkan setiap hari•
•
Apa yang best nya #demicawhiteninglotion ni:
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
•
Apa tunggu lagi? Jom grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea•
•
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
•
#demicawhiteninglotion #demicalotion #demicantik #demicakelanajaya #demicapetalingjaya #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #demicashahalam #putihcepat #demicaselangor #demicaklang #demicakl #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #demicaputrajaya #demicamelaka #demicapenang #seputihgadiskorea #demicagongbadak #demicaterengganu #teamjutawandemica #demicasquad #demicaperak #demicadengkil #lotionpemutih #whiteninglotionexpert #lotionpemutihbadan
1 0 2 hours ago

❗PERHATIAN ❗

4 BAHAN UTAMA DI DALAM DEMICA WHITENING LOTION 👇 . .
1️.EKSTRAK SUSU 🍼 Susu Akan Membersihkan Kulit, Mencerahkan Kulit Serta Menghaluskan Tekstur Kulit 🍼 Sangat Sesuai Untuk Kulit Sunburn Dan Tona Tidak Sekata .
2️. SERBUK MUTIARA ⚪ Serbuk Mutiara Dapat Memberi Kesan Glowing Dan Menjadikan Kulit Segar ⚪ Sangat Sesuai Untuk Kulit Kering .
3️. MINYAK ZAITON 🍐Minyak Zaiton Sangat Popular Sebagai Pelembap Semula Jadi Dan Penggunaan Secara Konsisten Dapat Mengelakkan Daripada Terkena Kanser Kulit 🍐 Sangat Sesuai Untuk Kulit Yang Sensitif & Menggelupas .
4️. VITAMIN PRO B3 ❣Vitamin B3 Akan Menjaga Kulit Daripada Mengeluarkan Minyak Yang Berlebihan Yang Menyebabkan Ketumbuhan Jerawat & Jeragat ❣Sangat Sesuai Untuk Kulit Yang Bermasalah Jerawat, Berparut & Berjeragat . . Semua Peringkat Umur & Semua Jenis Kulit Sesuai Dan Boleh Menggunakan #DemicaWhiteningLotion Kerana Kamo Tidak Menggunakan Sebarang Bahan Larangan Di Dalam Lotion Ini . ✔ KKM APOROVED ✔ LAB TESTED

#demicawhiteninglotion #demica #lotionputih #demicantik #jomputih #kulitputih #kulitsihat #sayanakputih #putihcepat #lotionputihgebu #lotionputihajaib #tipsputih #putihberseri #putihsihat #putihgebu #nakputih #tipscantik #kulitlembut #nakcantik #kulitcantik #seputihgadiskorea #seputihgadiskoreademica #demicatestimoni #kulitcantik #attention #flawless #gebugebas #glowingpinkish
#demica #demicawhiteninglotion #demicasquad #demicantik #demicamurah

❗PERHATIAN ❗

4 BAHAN UTAMA DI DALAM DEMICA WHITENING LOTION 👇 . . 
1️.EKSTRAK SUSU 🍼 Susu Akan Membersihkan Kulit, Mencerahkan Kulit Serta Menghaluskan Tekstur Kulit 🍼 Sangat Sesuai Untuk Kulit Sunburn Dan Tona Tidak Sekata . 
2️. SERBUK MUTIARA ⚪ Serbuk Mutiara Dapat Memberi Kesan Glowing Dan Menjadikan Kulit Segar ⚪ Sangat Sesuai Untuk Kulit Kering . 
3️. MINYAK ZAITON 🍐Minyak Zaiton Sangat Popular Sebagai Pelembap Semula Jadi Dan Penggunaan Secara Konsisten Dapat Mengelakkan Daripada Terkena Kanser Kulit 🍐 Sangat Sesuai Untuk Kulit Yang Sensitif & Menggelupas . 
4️. VITAMIN PRO B3 ❣Vitamin B3 Akan Menjaga Kulit Daripada Mengeluarkan Minyak Yang Berlebihan Yang Menyebabkan Ketumbuhan Jerawat & Jeragat ❣Sangat Sesuai Untuk Kulit Yang Bermasalah Jerawat, Berparut & Berjeragat . . Semua Peringkat Umur & Semua Jenis Kulit Sesuai Dan Boleh Menggunakan #DemicaWhiteningLotion Kerana Kamo Tidak Menggunakan Sebarang Bahan Larangan Di Dalam Lotion Ini . ✔ KKM APOROVED ✔ LAB TESTED

#demicawhiteninglotion #demica #lotionputih #demicantik #jomputih #kulitputih #kulitsihat #sayanakputih #putihcepat #lotionputihgebu #lotionputihajaib #tipsputih #putihberseri #putihsihat #putihgebu #nakputih #tipscantik #kulitlembut #nakcantik #kulitcantik #seputihgadiskorea  #seputihgadiskoreademica  #demicatestimoni #kulitcantik #attention #flawless #gebugebas #glowingpinkish
#demica #demicawhiteninglotion  #demicasquad #demicantik  #demicamurah
1 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #teamtiahthebest #Demicaterengganu #demicasetiu

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #teamtiahthebest #Demicaterengganu #demicasetiu
0 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #teamtiahthebest #Demicaterengganu #demicasetiu

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #teamtiahthebest #Demicaterengganu #demicasetiu
0 0 2 hours ago

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #teamtiahthebest #Demicaterengganu #demicasetiu

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang mimi selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #teamtiahthebest #Demicaterengganu #demicasetiu
0 0 2 hours ago

Top #demicasquad posts

.
.
Fuhhhh kerja giler, semalam plan harini terus datang Terengganu untuk celebrate birthday Leader @demicaterengganu . Thank you #TeamZalah yang mana dapat hadirkan diri even last minute plan, syukur kejutan ni mengejutkan dia sampai nangis tp sayang video nangis kat tangga tak sempat nak rekod 😌 .

Zalah ni antara Leader yang hebat dalam #DemicaSquad , hebat dia pun jatuh jugak airmata dia sebab dia cakap ni first time dapat sambutan birthday macam ni hehe. Thank you @zatyy27 permudahkan segala urusan last minute ni ❤️ .

Jom gais wish birthday untuk dia, lelaki yang sanggup berhenti kerja semata mata nak fokus jual produk wanita. Tapi syukur dulu modal RM112, now buat sales sebulan nak cecah 6angka 🤲🏻 .

.
.
Fuhhhh kerja giler, semalam plan harini terus datang Terengganu untuk celebrate birthday Leader @demicaterengganu . Thank you #TeamZalah yang mana dapat hadirkan diri even last minute plan, syukur kejutan ni mengejutkan dia sampai nangis tp sayang video nangis kat tangga tak sempat nak rekod 😌 .

Zalah ni antara Leader yang hebat dalam #DemicaSquad , hebat dia pun jatuh jugak airmata dia sebab dia cakap ni first time dapat sambutan birthday macam ni hehe. Thank you @zatyy27 permudahkan segala urusan last minute ni ❤️ .

Jom gais wish birthday untuk dia, lelaki yang sanggup berhenti kerja semata mata nak fokus jual produk wanita. Tapi syukur dulu modal RM112, now buat sales sebulan nak cecah 6angka 🤲🏻 .
2,885 18 10 November, 2019

Are u ready? Sekali sekala layan kerenah anak anak. Eh sekali sekala ke? Hahaha biasa la mommy muda kangggggg tak sedar diri anak dah ramai 🤣 .

Mommy terlebih happy sebenarnya sebab stok 50000pcs dah SOLD OUT disapu bersih oleh #DemicaSquad hanya dalam masa 2hari sahaja ❤️ .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #6month

Are u ready? Sekali sekala layan kerenah anak anak. Eh sekali sekala ke? Hahaha biasa la mommy muda kangggggg tak sedar diri anak dah ramai 🤣 .

Mommy terlebih happy sebenarnya sebab stok 50000pcs dah SOLD OUT disapu bersih oleh #DemicaSquad hanya dalam masa 2hari sahaja ❤️ .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #6month
4,699 64 1 November, 2019

Alhamdulillah stok demica baru je mendarat lebih kurang 10k. Game tahun 2019 agak lain berbanding tahun lepas. Banyak plan dan strategi untuk tahun ni bersama staff @syahmimibeauty_hq dan #demicasquad .Saya harap dapat bantu lebih ramai yg ada masalah berat badan dan dapat lahirkan 10 jutawan #Demica tahun ni. Amin.
.
Sape yg dah ada pengalaman bisnes, dan ada modal jom pm saya. Saya nak open intake leader 10 orang batch 1 2019. Kalau tak dapat jual saya REFUND BALIK DUIT KORANG.
.
Untung sebulan 20k-25k. Dm saya sekarang. LAMBAT TINGGAL 😊
.
P/s: Tengok STORY IG saya untuk BUKTI

Alhamdulillah stok demica baru je mendarat lebih kurang 10k. Game tahun 2019 agak lain berbanding tahun lepas. Banyak plan dan strategi untuk tahun ni bersama staff @syahmimibeauty_hq dan #demicasquad .Saya harap dapat bantu lebih ramai yg ada masalah berat badan dan dapat lahirkan 10 jutawan #Demica tahun ni. Amin.
.
Sape yg dah ada pengalaman bisnes, dan ada modal jom pm saya. Saya nak open intake leader 10 orang batch 1 2019. Kalau tak dapat jual saya REFUND BALIK DUIT KORANG.
.
Untung sebulan 20k-25k. Dm saya sekarang. LAMBAT TINGGAL 😊
.
P/s: Tengok STORY IG saya untuk BUKTI
2,762 19 3 January, 2019

Settle je kerja akan habiskan masa dengan anak anak, penat mana pun Mimi masa dengan anak anak tetap kena ada sebab Mimi tanak terlepas saat saat mereka kecil. Tanak nanti bila besar diorang pulak takde masa waktu Mimi tua 😌 .

Waktu kecil ni mereka perlukan kasih sayang dan perhatian, pada masa yang sama kita sebab ibu bapa perlu mencari nafkah dan masa untuk mereka. Mimi selalu pukul 2pagi baru tidur bila mereka dah tidur, then berjaga pulak 2/3kali untuk @syaraysha_ menyusu. Bila subuh bangun siap2 dan settle kan anak anak then masa untuk kerja. Hebatkan seorang ibu? Sebab tak pernah ada rasa penat, my mom jual rumah ke rumah orang dulu pun dia angkut anak anak kiri kanan bila jadi mak baru kita faham bukan senang nak jadi seorang ibu .

Semalam selesai je Meet and Greet #DemicaSquad Kedah terus bertolak Perak, takde istilah rehat. Masa dengan anak Mimi curi curi je thats why angkut diorang sekali sebab senang nak curi curi luang masa bersama 🥰 .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #5month #WanitaBesi

Settle je kerja akan habiskan masa dengan anak anak, penat mana pun Mimi masa dengan anak anak tetap kena ada sebab Mimi tanak terlepas saat saat mereka kecil. Tanak nanti bila besar diorang pulak takde masa waktu Mimi tua 😌 .

Waktu kecil ni mereka perlukan kasih sayang dan perhatian, pada masa yang sama kita sebab ibu bapa perlu mencari nafkah dan masa untuk mereka. Mimi selalu pukul 2pagi baru tidur bila mereka dah tidur, then berjaga pulak 2/3kali untuk @syaraysha_  menyusu. Bila subuh bangun siap2 dan settle kan anak anak then masa untuk kerja. Hebatkan seorang ibu? Sebab tak pernah ada rasa penat, my mom jual rumah ke rumah orang dulu pun dia angkut anak anak kiri kanan bila jadi mak baru kita faham bukan senang nak jadi seorang ibu .

Semalam selesai je Meet and Greet #DemicaSquad Kedah terus bertolak Perak, takde istilah rehat. Masa dengan anak Mimi curi curi je thats why angkut diorang sekali sebab senang nak curi curi luang masa bersama 🥰 .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #5month #WanitaBesi
5,284 42 2 hours ago

Syukur untuk setiap rezeki dan ujian. Ada yang nak Mimi sambung share kisah kisah pahit Mimi dulu ke? Mana tahu boleh jadikan sebagai inspirasi untuk uolls. Btw, sorry yang mana menangis jugak tadi. Takde niat pun, Mimi just nak uolls tahu kita susah tak selamanya susah 🥰 .

Btw, thank you so much #DemicaSquad I love you. Thanks sudi jadi family kedua Mimi, In Sha Allah kita akan sama sama berjaya. Harini suku je team Demica Squad yang datang dari Kelantan, Kuantan dan sebagainya sampai sanggup tinggal anak anak kecik demi Ilmu. In Sha Allah kejayaan menanti anda. Amin 🤲🏻

Syukur untuk setiap rezeki dan ujian. Ada yang nak Mimi sambung share kisah kisah pahit Mimi dulu ke? Mana tahu boleh jadikan sebagai inspirasi untuk uolls. Btw, sorry yang mana menangis jugak tadi. Takde niat pun, Mimi just nak uolls tahu kita susah tak selamanya susah 🥰 .

Btw, thank you so much #DemicaSquad I love you. Thanks sudi jadi family kedua Mimi, In Sha Allah kita akan sama sama berjaya. Harini suku je team Demica Squad yang datang dari Kelantan, Kuantan dan sebagainya sampai sanggup tinggal anak anak kecik demi Ilmu. In Sha Allah kejayaan menanti anda. Amin 🤲🏻
3,565 70 26 October, 2019

Done buat video untuk yang baru join #DemicaSquad , panjang video ni tapi Mimi share untuk korang separuh je la ye? Hehe .

In Sha Allah Mimi akan siapkan semua video untuk yang baru nak bermula bisnes dengan @syahmimibeauty_hq sebelum Mimi bersalin .

Dapat sesuatu tak?

#TipsBisnesDemica #TipsBisnes #TipsBisnesAmirahSyamimi

Done buat video untuk yang baru join #DemicaSquad , panjang video ni tapi Mimi share untuk korang separuh je la ye? Hehe .

In Sha Allah Mimi akan siapkan semua video untuk yang baru nak bermula bisnes dengan @syahmimibeauty_hq  sebelum Mimi bersalin .

Dapat sesuatu tak?

#TipsBisnesDemica #TipsBisnes #TipsBisnesAmirahSyamimi
2,285 48 16 January, 2019

Sibuk la hokni brehi ngikut la, kito nyoh busy nak COD stock #DemicaWhiteningLotion , hebat sungguh #DemicaSquad baru jah dua tiga hari lepas ambil stok. Harini restock lagi, hebat sungguh tapi ni je sempat ambil gambar 😭 .

Btw, uolls kenal ke lelaki yg penyibuk kat sebelah Mimi ni? 😏 .

Sibuk la hokni brehi ngikut la, kito nyoh busy nak COD stock #DemicaWhiteningLotion , hebat sungguh #DemicaSquad baru jah dua tiga hari lepas ambil stok. Harini restock lagi, hebat sungguh tapi ni je sempat ambil gambar 😭 .

Btw, uolls kenal ke lelaki yg penyibuk kat sebelah Mimi ni? 😏 .
4,525 34 3 hours ago

Ada pink, ada grey tapi takde kuning. Sian daddy hahaha. Dia siap mandi then tanya "beby pakai baju color apa harini? . Cakap grey pink, baju yang memang dah ada kat KL. Dia cari dia punya baju takde, ada kuning je 🤣 .

Takpe la sayang baju kita tak sama, tapi hati kita sama sama mencintai cia cia 🤪 .

Btw, kami semua nak bertolak ke Kuantan. Apa yang best kat sana eh? Makanan apa yang best? Pleaseeeeeee bagitau 🙏🏻 .

Ohhh ya, Mimi mencari photographer untuk ambik gambar Mimi and #DemicaSquad di Kuantan esok. Ada kenal mana2 photographer? Tag please muah 😘 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year9month #Syaraysha #4month #OrganzaKayka

Ada pink, ada grey tapi takde kuning. Sian daddy hahaha. Dia siap mandi then tanya "beby pakai baju color apa harini? . Cakap grey pink, baju yang memang dah ada kat KL. Dia cari dia punya baju takde, ada kuning je 🤣 .

Takpe la sayang baju kita tak sama, tapi hati kita sama sama mencintai cia cia 🤪 .

Btw, kami semua nak bertolak ke Kuantan. Apa yang best kat sana eh? Makanan apa yang best? Pleaseeeeeee bagitau 🙏🏻 .

Ohhh ya, Mimi mencari photographer untuk ambik gambar Mimi and #DemicaSquad di Kuantan esok. Ada kenal mana2 photographer? Tag please muah 😘 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year9month #Syaraysha #4month #OrganzaKayka
19,915 288 6 September, 2019

Sempat bertiktok dulu, semua ni mak mak orang ye 🤣 .

Pukul 12malam datang pickup stok kat rumah sebab masa ni je iolls free. Btw, @yayamohamad pun dah sign up jadi agent #DemicaWhiteningLotion uolls 💃🏻 .

#DemicaSquad #Tiktok #MakAnakDua #DemicaWhiteningLotion

Sempat bertiktok dulu, semua ni mak mak orang ye 🤣 .

Pukul 12malam datang pickup stok kat rumah sebab masa ni je iolls free. Btw, @yayamohamad pun dah sign up jadi agent #DemicaWhiteningLotion uolls 💃🏻 .

#DemicaSquad #Tiktok #MakAnakDua #DemicaWhiteningLotion
4,150 26 10 July, 2019