#demicawhiteninglotionkuantan Instagram Photos & Videos

demicawhiteninglotionkuantan - 354 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #demicawhiteninglotionkuantan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
5.8
Average comment
0.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

PELAKON DRAMA SPONTAN PUN PAKAI DEMICA LOTION 😍. KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ❓
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
🤔 Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
🐄 EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
⚪️ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
🥃 MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
💊VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 wasap kakTy SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codareakuantan #codbandarkuantan #possetiaphari

PELAKON DRAMA SPONTAN PUN PAKAI DEMICA LOTION 😍. KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ❓
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. .
🤔 Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti. .
.
🐄 EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
⚪️ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
🥃 MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
💊VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 wasap kakTy SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codareakuantan #codbandarkuantan #possetiaphari
4 0 10 hours ago

"5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘 .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

"5 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT RAMAI JATUH CINTA
.
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘 .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
12 1 12 hours ago

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
6 0 12 hours ago

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk mimi contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #agentdemicakuantan #demicakuantan #agentkuantan #codkuantan

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk mimi contact uolls❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #agentdemicakuantan #demicakuantan  #agentkuantan #codkuantan
6 0 16 hours ago

Assalamualaikum morningg, korang yang dah BerDEMICA ke pagi2 nie or lunch kejab lagi. Before pergi Lunch sapulah dulu DEMICA bagi menghalang cahaya matahari tu. Barulah muka putih tangan pun putih gaisss ❤. .
.
Demica bukan sahaja boleh menghalang dari sunburn, dengan siap boleh merawat masalah kulit lagi. Waoww sangat gaisss demica nie ❤ jom berdemica. .
.
Whatsapp Kekna di komen , or terus tekan link kat bio okey gaisss ❤
.
.
Cod area Kuantan dan postage Semenanjung Malaysia 🌸
.
#demica #demicawhiteninglotion #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicawhiteninglotionpahang #seputihgadiskorea #jomberdemica #demicatemerloh #demicamentakab #demicacameroonhighland #demicajerantut

Assalamualaikum morningg, korang yang dah BerDEMICA ke pagi2 nie or lunch kejab lagi. Before pergi Lunch sapulah dulu DEMICA bagi menghalang cahaya matahari tu. Barulah muka putih tangan pun putih gaisss ❤. .
.
Demica bukan sahaja boleh menghalang dari sunburn, dengan siap boleh merawat masalah kulit lagi. Waoww sangat gaisss demica nie ❤ jom berdemica. .
.
Whatsapp Kekna di komen , or terus tekan link kat bio okey gaisss ❤
.
.
Cod area Kuantan dan postage Semenanjung Malaysia 🌸
.
#demica #demicawhiteninglotion #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicawhiteninglotionpahang #seputihgadiskorea #jomberdemica #demicatemerloh #demicamentakab #demicacameroonhighland #demicajerantut
3 2 18 hours ago

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Shila dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Isyaa contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #teamviey #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Shila dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Isyaa contact!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #teamviey #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
9 0 21 hours ago

TESTIMONI #DemicaWhiteningLotion
.
.
Slide tepi utk lihat bukti testimoni #DemicaWhiteningLotion yang viral ni. Takkan nak tgk je org lain dpt kulit putih glowing.
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kering
✅Kulit kusam
✅Kulit berminyak
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Jom grab harini
.
.
DM no fon korang SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #codkuantan #kuantandemica #agentdemicakuantan

TESTIMONI #DemicaWhiteningLotion
.
.
Slide tepi utk lihat bukti testimoni #DemicaWhiteningLotion yang viral ni. Takkan nak tgk je org lain dpt kulit putih glowing.
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kering
✅Kulit kusam
✅Kulit berminyak
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Jom grab harini
.
.
DM no fon korang SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #codkuantan #kuantandemica #agentdemicakuantan
4 0 17 November, 2019

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM Isyaa sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM Isyaa sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
10 0 16 November, 2019

JOM CANTIKKAN KULIT 🧖🏻‍♀️
.
.
Nak kulit tegang, putih, sihat, cantik & awet muda? Setiap pagi ambil masa seminit je time cuci muka tu, lakukan urutan pada wajah. Urut dari dagu naik ke atas secara membulat so kulit tak mudah kendur.
.
Seminit je dah cukup utk melancarkan perjalanan darah ke seluruh wajah kita. Then bilas mcm biasa. Lepas settle cuci muka, mandi.
.
Lepas mandi terus apply #DemicaWhiteningLotion sbg suncreen utk protect kulit dr sunburn 🤗
.
.
Senangnyeeee nak kulit putih #seputihgadiskorea dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion jerrr 💃🏻.
.
.

Tekan link di bio SEKARANG untuk dapatkan demica lotion laris❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan

JOM CANTIKKAN KULIT 🧖🏻‍♀️
.
.
Nak kulit tegang, putih, sihat, cantik & awet muda? Setiap pagi ambil masa seminit je time cuci muka tu, lakukan urutan pada wajah. Urut dari dagu naik ke atas secara membulat so kulit tak mudah kendur.
.
Seminit je dah cukup utk melancarkan perjalanan darah ke seluruh wajah kita. Then bilas mcm biasa. Lepas settle cuci muka, mandi.
.
Lepas mandi terus apply #DemicaWhiteningLotion sbg suncreen utk protect kulit dr sunburn 🤗
.
.
Senangnyeeee nak kulit putih #seputihgadiskorea dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion jerrr 💃🏻.
.
.

Tekan link di bio SEKARANG untuk dapatkan demica lotion laris❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan
8 0 16 November, 2019

“KAWAN-KAWAN SUKA MENGATA 😞”
.
.
‘Hmm sedih la kawan-kawan semua cakap muka je putih tapi tangan macam dayang senandung’ 😭
.
Tadaaaa tapi sekarang dah tak sedih sebab saya dah ada #demicawhiteninglotion. Boleh putih seawal 5 saat je. .
Wauu hebat kan #demicawhiteninglotion ni. Kawan-kawan pun dah tak ejek macam dayang senandung sebab kulit muka dan tangan dah sama putih. Plusss muka bertambah glowing, tak kusam dan gelap lagii. Yeayyyy terima kasih #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 60197109203👇🏻 Yang lain kita boleh post. .
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotion #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari

“KAWAN-KAWAN SUKA MENGATA 😞”
.
.
‘Hmm sedih la kawan-kawan semua cakap muka je putih tapi tangan macam dayang senandung’ 😭
.
Tadaaaa tapi sekarang dah tak sedih sebab saya dah ada #demicawhiteninglotion. Boleh putih seawal 5 saat je. .
Wauu hebat kan #demicawhiteninglotion ni. Kawan-kawan pun dah tak ejek macam dayang senandung sebab kulit muka dan tangan dah sama putih. Plusss muka bertambah glowing, tak kusam dan gelap lagii. Yeayyyy terima kasih #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 60197109203👇🏻 Yang lain kita boleh post. .
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicalotion #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari
18 0 15 November, 2019

JOM KAKTY AJAR LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan

JOM KAKTY AJAR LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #codsetiaphari #possetiaphari #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan
4 0 15 November, 2019

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
2 0 15 November, 2019

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Isyaa sekarang! .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Isyaa sekarang! .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #possetiaphari
16 1 15 November, 2019

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini Eja nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di BIO SEKARANG utk lebih detail♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #agentkuantan #demicakuantan #codkuantan #postageseluruhmalaysia

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini Eja nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di BIO SEKARANG utk lebih detail♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #agentkuantan #demicakuantan #codkuantan #postageseluruhmalaysia
4 0 14 November, 2019

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
wasap kakTy SEKARANG tau📱.
. .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
.
wasap kakTy SEKARANG tau📱.
. .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari
18 0 14 November, 2019

Alhamdulillah masuk rezeki Demica Whitening Lotion. Sis yang bank in ni ada masalah kulit burn. So Kekna suggestkan dia guna Demica Whitening Lotion , putih sekelip mata sambil merawat masalah burn kulit. Dan surely dengan SPF 50 akan dapat lindungi kulit dia gitewww.
Demica Whitening Lotion cuma tinggal 1 box je gaisss dengan Kekna. So siapa yang berminat boleh terus whatsapp Kekna ye, 😜

www.wasap.my/60145181776

Takkan nak biar muka putih tangan hitam ? Takkan asyik nak pakai camera 360 😜 Cod Kuantan ye 💕

#demicawhiteninglotion #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan

Alhamdulillah masuk rezeki Demica Whitening Lotion. Sis yang bank in ni ada masalah kulit burn. So Kekna suggestkan dia guna Demica Whitening Lotion , putih sekelip mata sambil merawat masalah burn kulit. Dan surely dengan SPF 50 akan dapat lindungi kulit dia gitewww. 
Demica Whitening Lotion cuma tinggal 1 box je gaisss dengan Kekna. So siapa yang berminat boleh terus whatsapp Kekna ye, 😜

www.wasap.my/60145181776

Takkan nak biar muka putih tangan hitam ? Takkan asyik nak pakai camera 360 😜 Cod Kuantan ye 💕

#demicawhiteninglotion #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan
5 0 14 November, 2019

"TANGAN PUTIH GEBU 5 SAAT" 😍 .
.
Tak terliur ke tengokk ? Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap kakTy terus okay.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari

"TANGAN PUTIH GEBU 5 SAAT" 😍 .
.
Tak terliur ke tengokk ? Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap kakTy terus okay.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi #codkuantansetiaphari
7 0 14 November, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang kakTy selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #possetiaphari #codsetiaphari

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang kakTy selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #possetiaphari #codsetiaphari
5 0 14 November, 2019

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari
13 0 14 November, 2019

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #agentkuantan #agentdemica #agentdemicakuantan #trustedseller #demicakuantan

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? Mimi nak suggest kt korang apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotionKuantan  #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #agentkuantan #agentdemica #agentdemicakuantan #trustedseller #demicakuantan
5 0 14 November, 2019

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 Wasap Isyaa SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari

KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ?
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat.
.
Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat  yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahan² yg berkualiti.
.
.
1️⃣ EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
2️⃣ SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
3️⃣ MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
4️⃣ VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
📲 Cepat2 Wasap Isyaa SEKARANG!
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari
6 0 13 November, 2019

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #codbandarkuantan

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codsetiaphari #codbandarkuantan
6 0 13 November, 2019

Nahhhh ! Nak share sikit feedback yg dah grab n cuba demica whitening lotion..
.
Dulu kulit gelap skrg dah cerah putih..
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.

#DemicaWhiteningLotionkuantan #demicakuantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamurah

Nahhhh ! Nak share sikit feedback yg dah grab n cuba demica whitening lotion..
.
Dulu kulit gelap skrg dah cerah putih..
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.

#DemicaWhiteningLotionkuantan #demicakuantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamurah
0 0 13 November, 2019

Nahhhh ! Nak share sikit feedback yg dah grab n cuba demica whitening lotion..
.
Dulu kulit gelap skrg dah cerah putih..
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.

#DemicaWhiteningLotionkuantan #demicakuantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamurah

Nahhhh ! Nak share sikit feedback yg dah grab n cuba demica whitening lotion..
.
Dulu kulit gelap skrg dah cerah putih..
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.

#DemicaWhiteningLotionkuantan #demicakuantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamurah
0 0 13 November, 2019

Nahhhh ! Nak share sikit feedback yg dah grab n cuba demica whitening lotion..
.
Dulu kulit gelap skrg dah cerah putih..
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.

#DemicaWhiteningLotionkuantan #demicakuantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamurah

Nahhhh ! Nak share sikit feedback yg dah grab n cuba demica whitening lotion..
.
Dulu kulit gelap skrg dah cerah putih..
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.

#DemicaWhiteningLotionkuantan #demicakuantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicamurah
0 0 13 November, 2019

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #codsetiaphari
19 0 13 November, 2019

Kenapa #DemicaWhiteningLotion ni dah digilai ramai? Apa yg best sangat??
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
✅Packaging exclusive
✅Senang nak bawak travel
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Jom booking stok #DemicaWhiteningLotion utk putihkan kulit uols!
.
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codsetiaphari #codkuantan #codbandarkuantan

Kenapa #DemicaWhiteningLotion ni dah digilai ramai? Apa yg best sangat??
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
✅Packaging exclusive
✅Senang nak bawak travel
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Jom booking stok #DemicaWhiteningLotion utk putihkan kulit uols!
.
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #demicalotionkuantan #codsetiaphari #codkuantan #codbandarkuantan
9 0 13 November, 2019

Top #demicawhiteninglotionkuantan posts

Done Makeup Agent #DemicaWhiteningLotion @demica.kuantan .

Berapa bintang uolls untuk look ni? 🙈 .

Btw, yang stay Kuantan nak COD #DemicaWhiteningLotion boleh contact dia ye 😘 .

#DemicaSquad #DemicaKuantan #DemicaWhiteningLotionKuantan

Done Makeup Agent #DemicaWhiteningLotion @demica.kuantan .

Berapa bintang uolls untuk look ni? 🙈 .

Btw, yang stay Kuantan nak COD #DemicaWhiteningLotion boleh contact dia ye 😘 .

#DemicaSquad #DemicaKuantan #DemicaWhiteningLotionKuantan
760 21 18 hours ago

: Sebelum ni hari2 Yuty pakai sunscreen nak elak muka sunburn. Kalau tak pakai sunscreen kompem muka hancuss wehh kang tak pasal2 dpt kanser kulit. Dahla selalu terdedah ngn matahari.
_
Tapi sekarang makin jimat sebab dah ada #demicawhiteninglotion yg mengandungi SPF50 yang boleh protect muka dan tangan dari sunburn. Makin lama pakai makin putih adalah.
_
Lagi jimatttt u ollsss 1 produk utk 1 badan. Muka tangan kaki boleh pakai. Murah pun murah.
_
So siapa nak putih 5 saat boleh cepat2 wasap Yuty nanti stok habis jangan merajuk yer 🤭🥰 .
.
#demicawhiteninglotion #putih5saat #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan

: Sebelum ni hari2 Yuty pakai sunscreen nak elak muka sunburn. Kalau tak pakai sunscreen kompem muka hancuss wehh kang tak pasal2 dpt kanser kulit. Dahla selalu terdedah ngn matahari. 
_
Tapi sekarang makin jimat sebab dah ada #demicawhiteninglotion yg mengandungi SPF50 yang boleh protect muka dan tangan dari sunburn. Makin lama pakai makin putih adalah. 
_
Lagi jimatttt u ollsss 1 produk utk 1 badan. Muka tangan kaki boleh pakai. Murah pun murah. 
_
So siapa nak putih 5 saat boleh cepat2 wasap Yuty nanti stok habis jangan merajuk yer 🤭🥰 .
.
#demicawhiteninglotion #putih5saat #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan
702 6 15 October, 2019

: Belajar cara baru untuk berfikir supaya temui cara baru untuk tingkatkan taraf hidup.
_
Kalau cara lama masih melekat dalam diri, maka kita akan masih di tahap yang sama sampai bila-bila 🍂
.
.
#afternoon #demicasquad #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #miniagentwanted

: Belajar cara baru untuk berfikir supaya temui cara baru untuk tingkatkan taraf hidup. 
_
Kalau cara lama masih melekat dalam diri, maka kita akan masih di tahap yang sama sampai bila-bila 🍂
.
.
#afternoon #demicasquad #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #miniagentwanted
551 7 23 October, 2019

: Kalau mama buat giveaway ada yang nak tak? Nak bagi free baby demica untuk korang cuba 🤭 Tag kawan prmpuan 3 orang.
.
.
#demicawhiteninglotionkuantan #giveaway

: Kalau mama buat giveaway  ada yang nak tak? Nak bagi free baby demica untuk korang cuba 🤭 Tag kawan prmpuan 3 orang.
.
.
#demicawhiteninglotionkuantan #giveaway
702 22 10 October, 2019

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni.
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan.
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan

: Mama tak tahulah kenapa viral sangat DEMICA WHITENING LOTION ni. Best sangat ke pakat duk kata best gila lain sangat dari lotion pemutih kat pasaran skrg ni. 
_
Sape2 nak COD Kuantan, jauh boleh pos syg, RM39.90 jaa tahan 1-3bulan. 
_
Wasap mama tekan link kat bio mama ya 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #teamviey #demicalotionkuantan
325 5 12 October, 2019

Belajar cara baru untuk berfikir supaya temui cara baru untuk tingkatkan taraf hidup.
_
Kalau cara lama masih melekat dalam diri, maka kita akan masih di tahap yang sama sampai bila-bila 🍂
.
.
#afternoon #demicasquad #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #miniagentwanted

Belajar cara baru untuk berfikir supaya temui cara baru untuk tingkatkan taraf hidup. 
_
Kalau cara lama masih melekat dalam diri, maka kita akan masih di tahap yang sama sampai bila-bila 🍂
.
.
#afternoon #demicasquad #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #miniagentwanted
13 0 23 October, 2019

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mama nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.📲 Cepat wasap Mama kat link bio sebelum habis stok ni laku kerass 🔥
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mama nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.📲 Cepat wasap Mama kat link bio sebelum habis stok ni laku kerass 🔥
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakuantan #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
2 0 30 October, 2019

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang kakTy selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #possetiaphari #codsetiaphari

RAHSIA KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
Mesti uolls nak tahu apa rahsia yang buat kulit sihat & putih seperti gadis korea kan? Ofcoz lah dengan #DemicaWhiteningLotion yang kakTy selalu amalkan setiap hari.
.
Apa yang best nya #DemicaWhiteningLotion ni;
.
☑️Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
☑️Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
☑️Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
☑️Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
☑️Sangat GLOWING bila pakai.
☑️Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Apa tunggu lagi? Jomm grab harini utk pastikan kulit uolls seputih gadis korea.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG ❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #demicakuantan #demicawhiteninglotionkuantan #possetiaphari #codsetiaphari
5 0 14 November, 2019

"BEST PAKAI DEMICA WANGI DAN MUKA JADI GLOWING PUTIH BILA PAKAI 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

"BEST PAKAI DEMICA WANGI DAN MUKA JADI GLOWING PUTIH BILA PAKAI 😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
6 0 2 November, 2019