#detoxmasktemyracle Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #detoxmasktemyracle and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
15.6
Average comment
0.5
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@temyracle.bysyahi Profile picture

@temyracle.bysyahi

UiTM penang

Bodyscrub Flavor milk & yogurt✨ bagi korang yg suka bau lembut2 & tak terlalu kuat boleh try yang ni💓.
.
Akmal sukaaaa sangat bila bau dia tenang je bestt💃🏻 akmal bila seharian padat dengan kelas,, balik tu bila dapat sental badan guna bodyscrub ni mmg badan rasa freshh sangat pastu hilang letih penat seharian tu🤭 seriuss kene try sendiri baru tahu best dia tu camne🙈💜
.
#temyracle #temyraclekemaman #temyraclecheneh #temyraclepenang #temyraclepulaupinang
#temyracleuitmpenang #uitmpermatangpauh #uitmdihatiku #lipscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #jerawat #peachscrubtemyracle #parut #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah
#produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproduct

Bodyscrub Flavor milk & yogurt✨ bagi korang yg suka bau lembut2 & tak terlalu kuat boleh try yang ni💓.
.
Akmal sukaaaa sangat bila bau dia tenang je bestt💃🏻 akmal bila seharian padat dengan kelas,, balik tu bila dapat sental badan guna bodyscrub ni mmg badan rasa freshh sangat pastu hilang letih penat seharian tu🤭 seriuss kene try sendiri baru tahu best dia tu camne🙈💜
.
#temyracle #temyraclekemaman #temyraclecheneh #temyraclepenang #temyraclepulaupinang
#temyracleuitmpenang #uitmpermatangpauh #uitmdihatiku #lipscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #jerawat #peachscrubtemyracle #parut #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah
#produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproduct
1 0 11 hours ago
@temyracle.bysyahi Profile picture

@temyracle.bysyahi

UiTM penang

READYSTOCK BODYSCRUB✨WARGA UITM PENANG JOM GRAB BODYSCRUB DENGAN AKMAL💃
.
SELF PICK-UP IN UITM PENANG💓
.
Bodyscrub temyracle untuk haluskan lembutkan kulit, hilangkan daki2 di badan, buat badan rasaa lebih fresh dan ringgan, atasi masalah bau badan , atasi masalah jerawat di badan dan juga cerahkan bahagian2 gelap dibadan😘 murah2 je gais RM20/350g💜
.
#temyracle #temyraclekemaman #temyraclecheneh #temyraclepenang #temyraclepulaupinang
#temyracleuitmpenang #uitmpermatangpauh #uitmdihatiku #lipscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #jerawat #peachscrubtemyracle #parut #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah
#produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproduct

READYSTOCK BODYSCRUB✨WARGA UITM PENANG JOM GRAB BODYSCRUB DENGAN AKMAL💃
.
SELF PICK-UP IN UITM PENANG💓
.
Bodyscrub temyracle untuk haluskan lembutkan kulit, hilangkan daki2 di badan, buat badan rasaa lebih fresh dan ringgan, atasi masalah bau badan , atasi masalah jerawat di badan dan juga cerahkan bahagian2 gelap dibadan😘 murah2 je gais RM20/350g💜
.
#temyracle #temyraclekemaman #temyraclecheneh #temyraclepenang #temyraclepulaupinang
#temyracleuitmpenang #uitmpermatangpauh #uitmdihatiku #lipscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #jerawat #peachscrubtemyracle #parut #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah
#produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproduct
4 0 11 hours ago
@eliyaniehasbullah Profile picture

@eliyaniehasbullah

Our best selling Purifying Detox Mask 😇 disebabkan Detox Mask ni lah ramai gadis di luar sana yang dah dapat kulit licin flawless bebas daripada segala jenis jerawat! 😘

Uollss yang ada masalah jerawat wajib try oke. RM42 sahaja, murah dan power gituu. Whatsap elly 011-21520711 #temyracle #detoxmasktemyracle

Our best selling Purifying Detox Mask 😇 disebabkan Detox Mask ni lah ramai gadis di luar sana yang dah dapat kulit licin flawless bebas daripada segala jenis jerawat! 😘

Uollss yang ada masalah jerawat wajib try oke. RM42 sahaja, murah dan power gituu. Whatsap elly 011-21520711 #temyracle #detoxmasktemyracle
3 0 11 hours ago
@temyracle.bysyahi Profile picture

@temyracle.bysyahi

UiTM penang

Bodyscrub flavor tomato✨ bau dia fresh macam bau shampoo😘 ni first flavor bodyscrub yg akmal try haritu.
.
Bau dia wangii best sangat pastu biji2 scrub dia tak menyakitkan kulit langsung tau! Best dapat sental daki2 kat badan dengan bodyscrub ni😘 lepas bilas badan rasa ringgan dan fresh.
.
Paling suka kulit automatik jadi lembut & halus! Tak caye kene try sendiri okay💃🏻 bodyscrub juga untuk atasi masalah bau badan & cerahkan bahagian2 gelap di badan💜
.
#temyracle #temyraclekemaman #temyraclecheneh #temyraclepenang #temyraclepulaupinang
#temyracleuitmpenang #uitmpermatangpauh #uitmdihatiku #lipscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #jerawat #peachscrubtemyracle #parut #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah
#produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproduct

Bodyscrub flavor tomato✨ bau dia fresh macam bau shampoo😘 ni first flavor bodyscrub yg akmal try haritu.
.
Bau dia wangii best sangat pastu biji2 scrub dia tak menyakitkan kulit langsung tau! Best dapat sental daki2 kat badan dengan bodyscrub ni😘 lepas bilas badan rasa ringgan dan fresh.
.
Paling suka kulit automatik jadi lembut & halus! Tak caye kene try sendiri okay💃🏻 bodyscrub juga untuk atasi masalah bau badan & cerahkan bahagian2 gelap di badan💜
.
#temyracle #temyraclekemaman #temyraclecheneh #temyraclepenang #temyraclepulaupinang
#temyracleuitmpenang #uitmpermatangpauh #uitmdihatiku #lipscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #jerawat #peachscrubtemyracle #parut #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #buangdaki #homemadescrub #scrubmurah
#produkbebasmerkuri #bibirgelap #bibirkering #bibirmengelupas #ubatjerawat #ubatparut #jeragat #freshmadeforyou #skincareroutine #naturalproduct
4 0 11 hours ago
@house.of.scrub Profile picture

@house.of.scrub

Madu manuka + kunyit asli + geranium essential oil adalah bahan utama dalam pemprosesan purifying detox mask ni .⁣

❤️FUNGSI DETOX MASK ❤️⁣
-merawat masalah jerawat⁣
-memudarkan parut jerawat ⁣
-merawat resdung⁣
-melembutkan kulit ⁣
-membersihkan jauh ke dalam liang pori ⁣

HARGA : RM42 shj ⁣
(tak termasuk pos)⁣


#detoxmasktemyracle #jerawat #parutjerawat #resdung #maskmuka #detoxskin #detox #maskkunyit #poriporibesar

Madu manuka + kunyit asli +  geranium essential oil adalah bahan utama dalam pemprosesan purifying detox mask ni .⁣
⁣
❤️FUNGSI DETOX MASK ❤️⁣
-merawat masalah jerawat⁣
-memudarkan parut jerawat ⁣
-merawat resdung⁣
-melembutkan kulit ⁣
-membersihkan jauh ke dalam liang pori ⁣
⁣
HARGA : RM42 shj ⁣
(tak termasuk pos)⁣
⁣
⁣
 #detoxmasktemyracle#jerawat#parutjerawat#resdung#maskmuka#detoxskin#detox#maskkunyit#poriporibesar
0 0 13 hours ago
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

The best detox mask ever ❤️ Yang belum try, wajib try sekarang. Jerawat kecut, kulit bersih.

Klik link kat bio, whatsapp nurin cepat ❤️ #detoxmasktemyracle #detoxmask #detoxmasknurin

The best detox mask ever ❤️ Yang belum try, wajib try sekarang. Jerawat kecut, kulit bersih.

Klik link kat bio, whatsapp nurin cepat ❤️ #detoxmasktemyracle #detoxmask #detoxmasknurin
5 0 15 hours ago
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Nah set favourite ramai.

Feedback dari nurin sendiri, kulit jadi macam makin sihat.

Jerawat tu normal lah naik. Hormon.

Yang pentingnya, cara penjagaan kita tu kena betul.

Basic pun kena jaga kasi cun. Temyracle ni hanya membantu.
Sebagai tambahan.

Nak self pickup area Unisza tau.

Nak lebih details?
Wasap 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub

Nah set favourite ramai.

Feedback dari nurin sendiri, kulit jadi macam makin sihat.

Jerawat tu normal lah naik. Hormon.

Yang pentingnya, cara penjagaan kita tu kena betul.

Basic pun kena jaga kasi cun. Temyracle ni hanya membantu.
Sebagai tambahan.

Nak self pickup area Unisza tau.

Nak lebih details?
Wasap 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub
4 0 16 hours ago
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Manuka honey+pure turmeric+geranium essential oil for our purifying detox mask ✨ untuk mengatasi masalah kulit korang seperti jerawat,memudarkan parut jerawat, merawat resdung dan melembutkan kulit uollss!! Best ke best kannn...jom dapatkan Detox Mask temyracle sekarang!! Senang jerrr korang boleh Dm or whatsapp admin tekan link at bio 0169227446 #detoxmasktemyracle

Manuka honey+pure turmeric+geranium essential oil for our purifying detox mask ✨ untuk mengatasi masalah kulit korang seperti jerawat,memudarkan parut jerawat, merawat resdung dan melembutkan kulit uollss!! Best ke best kannn...jom dapatkan Detox Mask temyracle sekarang!! Senang jerrr korang boleh Dm or whatsapp admin tekan link at bio 0169227446 #detoxmasktemyracle
95 9 19 September, 2019
@temyraclekluang Profile picture

@temyraclekluang

Morning my dear❤️.
.
Our best seller Purifying Detox Mask💛
.
Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran,toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan,merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung ✨ dannn dapat memberi kesan glowing.
.
Uollss boleh buat diy masker jugak dekat rumah mix dengan lemon or lime 😉 kulit terasa fresh dan moist jeerr lepas bermaskerr.
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #temyraclekluang #temyracleshares #temyraclesayamesticari

Morning my dear❤️.
.
Our best seller Purifying Detox Mask💛
. 
Detox Mask bertindak jauh ke dalam pori untuk membersihkan kotoran,toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit. Bertindak mencerahkan,merawat kulit yang rosak akibat penggunaan chemical bahaya atau skincare yang salah. Juga merawat jerawat akibat resdung ✨ dannn dapat memberi kesan glowing.
. 
Uollss boleh buat diy masker jugak dekat rumah mix dengan lemon or lime 😉 kulit terasa fresh dan moist jeerr lepas bermaskerr.
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #temyraclekluang #temyracleshares #temyraclesayamesticari
0 0 19 September, 2019
@temyraclekluang Profile picture

@temyraclekluang

Bestnya balik balik kerja malam malam tu 15 min pakai #detoxmasktemyracle lepastu scrub lembut2 guna #peachfacescrubtemyracle! 😍💞💕.
.
Bangun2 pagi tengok jerawat seketul dah kecut sikit kulit cam glowing glowing shining auchh 😚😚

Bestnya balik balik kerja malam malam tu 15 min pakai #detoxmasktemyracle lepastu scrub lembut2 guna #peachfacescrubtemyracle! 😍💞💕.
.
Bangun2 pagi tengok jerawat seketul dah kecut sikit kulit cam glowing glowing shining auchh 😚😚
0 0 19 September, 2019
@temyraclekluang Profile picture

@temyraclekluang

Thursday ~✨✨.
.
The best detox mask ever as it deep cleanse ur skin, removing all the blackheads n whiteheads, making ur pores less visible and at the same time, polish and make ur skin glowing ✨😍💖.
.
Please try one today! And use with our #temyracleglassskinhydratingserum for the best result 😘.
.
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #temyraclebyyaya #temyracleshares #teamsyu

Thursday ~✨✨.
.
The best detox mask ever as it deep cleanse ur skin, removing all the blackheads n whiteheads, making ur pores less visible and at the same time, polish and make ur skin glowing ✨😍💖.
.
Please try one today! And use with our #temyracleglassskinhydratingserum for the best result 😘.
.
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #temyraclebyyaya #temyracleshares #teamsyu
1 0 19 September, 2019
@temyraclekluang Profile picture

@temyraclekluang

Our bestseller purifying detox mask ✨
Sebab apa bestseller ? Sebab detox mask temyracle dapat membantu mengurangkan jerawat, merawat resdung dan melembutkan kulit

Dan korang boleh buat diy Mask menggunakan bahan kat dapat seperti korang boleh mix dengan yogurt or lemon 🍋

Dengan harga RM42 SAHAJA!! Macam macam korang boleh buat tauu..cepat cepat grab korang boleh Dm or whatsapp admin tekan link at bio 0126648784 #maskerkunyitmalaysia #detoxmasktemyracle
#temyraclekluang

Our bestseller purifying detox mask ✨
Sebab apa bestseller ? Sebab detox mask temyracle dapat membantu mengurangkan jerawat, merawat resdung dan melembutkan kulit

Dan korang boleh buat diy Mask menggunakan bahan kat dapat seperti korang boleh mix dengan yogurt or lemon 🍋

Dengan harga RM42 SAHAJA!! Macam macam korang boleh buat tauu..cepat cepat grab korang boleh Dm or whatsapp admin tekan link at bio 0126648784 #maskerkunyitmalaysia #detoxmasktemyracle 
#temyraclekluang
0 0 19 September, 2019
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Our bestseller purifying detox mask ✨
Sebab apa bestseller ? Sebab detox mask temyracle dapat membantu mengurangkan jerawat, merawat resdung dan melembutkan kulit

Dan korang boleh buat diy Mask menggunakan bahan kat dapat seperti korang boleh mix dengan yogurt or lemon 🍋

Dengan harga RM42 SAHAJA!! Macam macam korang boleh buat tauu..cepat cepat grab korang boleh Dm or whatsapp admin tekan link at bio 0169227446 #maskerkunyitmalaysia #detoxmasktemyracle

Our bestseller purifying detox mask ✨
Sebab apa bestseller ? Sebab detox mask temyracle dapat membantu mengurangkan jerawat, merawat resdung dan melembutkan kulit

Dan korang boleh buat diy Mask menggunakan bahan kat dapat seperti korang boleh mix dengan yogurt or lemon 🍋

Dengan harga RM42 SAHAJA!! Macam macam korang boleh buat tauu..cepat cepat grab korang boleh Dm or whatsapp admin tekan link at bio 0169227446 #maskerkunyitmalaysia#detoxmasktemyracle
55 9 19 September, 2019
@temyracle_inaa Profile picture

@temyracle_inaa

Behrang / Tanjung Malim / Slim River

Ola! Ptg2 mesti penat kannn. Jom uols layan tutorial pakai detox mask & coffee scrub Temyracle cara yg betul supaya kulit kita licin & bebas jerawat dan segala kotoran😍
_
Kita mulakan dgn detox mask dulu untk buang segala kotoran di permukaan kulit. Kemudian, scrub dgn coffee scrub Temyracle 😘
_
#temyracleshares #inakongsi #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #temyracletanjungmalim #temyracleupsi #temyraclebehrang #temyracleslimriver #temyraclesayamesticari

Ola! Ptg2 mesti penat kannn. Jom uols layan tutorial pakai detox mask & coffee scrub Temyracle cara yg betul supaya kulit kita licin & bebas jerawat dan segala kotoran😍
_
Kita mulakan dgn detox mask dulu untk buang segala kotoran di permukaan kulit. Kemudian, scrub dgn coffee scrub Temyracle 😘
_
#temyracleshares#inakongsi#detoxmasktemyracle#coffeescrubtemyracle#temyracletanjungmalim#temyracleupsi#temyraclebehrang#temyracleslimriver#temyraclesayamesticari
2 0 19 September, 2019
@temyraclekluang Profile picture

@temyraclekluang

Kalau skin concern korang jerawat, korang wajib try detox mask temyracle ni sebabnya ada manuka honey yg bersifat antiseptic untuk bunuh kuman jerawat tu.
.
Kalau skin concern kulit kusam ponn wajib pakai detox mask sebab nya ada turmeric untuk mencerahkan kulit korang.
.
Dan juga masalah parut ponn wajib try detox mask sebabnya ada geranium essential oil untuk memudarkan parut 😘.
.
Nampak tak 3 kali kita stresskan kan perkataan WAJIB tu hihi.
.
Nah beli terus whatsapp 0126648784 atau tekan link ni https://wa.me/60126648784 .
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #temyraclebyyaya #temyracleshares #temyraclekluang

Kalau skin concern korang jerawat, korang wajib try detox mask temyracle ni sebabnya ada manuka honey yg bersifat antiseptic untuk bunuh kuman jerawat tu.
.
Kalau skin concern kulit kusam ponn wajib pakai detox mask sebab nya ada turmeric untuk mencerahkan kulit korang.
.
Dan juga masalah parut ponn wajib try detox mask sebabnya ada geranium essential oil untuk memudarkan parut 😘.
.
Nampak tak 3 kali kita stresskan kan perkataan WAJIB tu hihi.
.
Nah beli terus whatsapp 0126648784 atau tekan link ni https://wa.me/60126648784 .
.
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut #temyraclebyyaya #temyracleshares #temyraclekluang
2 0 19 September, 2019
@sakinahroslani.co Profile picture

@sakinahroslani.co

Journey @idadamya yang berjaya dapatkan kulit sihat, idaman kalbu setiap wanita dengan bantuan Temyracle & skincare yg kukuh!

No more pimples, no more scars.. Just beautiful and fresh skin 😍

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrub

Journey @idadamya yang berjaya dapatkan kulit sihat, idaman kalbu setiap wanita dengan bantuan Temyracle & skincare yg kukuh!

No more pimples, no more scars.. Just beautiful and fresh skin 😍

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#coffeescrubtemyracle
#coffeescrub
4 0 19 September, 2019
@ilovetemyracle Profile picture

@ilovetemyracle

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals

Kenapa cleanser selepas guna detox mask & coffee scrub?

Detox mask adalah sejenis purifying mask yang mencuci kekotoran dalam liang pori, angkut keluar ke permukaan kulit di mana pencuci muka biasa tak boleh nak buat.

Kena follow dengan scrub selepas detox mask kerana ia bertindak untuk menyingkirkan kekotoran yang dah detox mask tu keluarkan.

Settle scrub guna coffee scrub, kena cuci bersih guna cleanser sebabnyaaaaa dalam coffee scrub tu ada oil. Di mana ada sesetengah kulit, kalau hanya dicuci menggunakan air dan masih meninggalkan kesan minyak, jerawat senang nak tumbuh. Ada kulit okay kalau tak cuci guna cleanser selepas coffee scrub tapi ada jugak kulit yang tak okay.

So, the best way adalah pakai cleanser untuk make sure kulit betul-betul bersih, tak meninggalkan kesan minyak coffee scrub dan kesan kuning detox mask.

Bear in your mind, kalau guna detox mask and coffee scrub, cleanser duduk last sekali. Kalau guna produk lain, it is up to you. Kalau guna produk Temyracle, itu kekdahnyaaaa.

Semoga bermanfaat, gaisss ♥️
.
#temyraclekotabharu #temyraclegombak #temyraclekelantan #beautycare #skincare #naturalskincare #temyracleuia #temyracleuiagombak #organicskincare #healthyskin #chemicalfree #nontoxic #clearskin #beautifulskin #flawlessskin #temyraclesayamesticari #detoxmask #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyracle #detoxmasktemyracle #roadtohealthskin #skingoals
7 0 19 September, 2019
@mustmonasayang Profile picture

@mustmonasayang

🍯Manuka Honey Skin Benefits in Purifying Detox Mask Temyracle 🍯 . .

Manuka contains many times beneficial enzymes, compared to regular honey. It’s also rich in antioxidants, trace minerals and infection-fighting agents. .

This is one reason lot of all natural skin creamscontain manuka honey. This special honey is believed to be a good natural wrinkle fighter. It’s also considered useful for chronic skin conditions, such as acne and eczema. .

Manuka is noted for its ability to fight infections. This is something that’s even caught the attention of modern researchers. Right now, manuka is being used in some hospitals to counter drug-resistant skin infections. . ✨Manuka Honey For Your Face✨ . .

This honey has been used for centuries by traditional healers in New Zealand where it’s derived. It’s made by bees that visit the manuka tree. .

In recent years, people in other parts of the world have discovered manuka. It’s now being studied by researchers around the globe. If you’d like to try it, it’s widely available online. .

If you want to use manuka honey on your face,you’ll find it in various skin care formulas, often in combination with plant-based remedies. .

That is the reason why our #detoxmasktemyracle is quit expensive. Because we used the original manuka honey imported from New Zealand.

If u can see the benefits, surely you will fall in love with our Detox Mask. Get it now ! .

Whatsapp 01139264691 or DM. .

#temyraclepenang #detoxmaskterbaik #detoxmasktasekgelugor
#manukahoneytemyracle #antibacteria
#antioksidan #antiscar #skintreatment #antijerawat #antiinflamation

🍯Manuka Honey Skin Benefits in Purifying Detox Mask Temyracle 🍯 . .

Manuka contains many times beneficial enzymes, compared to regular honey. It’s also rich in antioxidants, trace minerals and infection-fighting agents. .

This is one reason lot of all natural skin creamscontain manuka honey. This special honey is believed to be a good natural wrinkle fighter. It’s also considered useful for chronic skin conditions, such as acne and eczema. .

Manuka is noted for its ability to fight infections. This is something that’s even caught the attention of modern researchers. Right now, manuka is being used in some hospitals to counter drug-resistant skin infections. . ✨Manuka Honey For Your Face✨ . .

This honey has been used for centuries by traditional healers in New Zealand where it’s derived. It’s made by bees that visit the manuka tree. .

In recent years, people in other parts of the world have discovered manuka. It’s now being studied by researchers around the globe. If you’d like to try it, it’s widely available online. .

If you want to use manuka honey on your face,you’ll find it in various skin care formulas, often in combination with plant-based remedies. .

That is the reason why our #detoxmasktemyracle is quit expensive. Because we used the original manuka honey imported from New Zealand.

If u can see the benefits, surely you will fall in love with our Detox Mask. Get it now ! .

Whatsapp 01139264691 or DM. .

#temyraclepenang #detoxmaskterbaik #detoxmasktasekgelugor
#manukahoneytemyracle #antibacteria
#antioksidan #antiscar #skintreatment #antijerawat #antiinflamation
3 0 19 September, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
.
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
.
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Baja kulit bile gaul dengan pondesyen jenis cecair kesan mekap tu tersangatlah wowwnyah.
. 
Nampak licin, tak pecah, tak capuk. Helokk je kat muke ni tau. Tak yah mekap tebal pun kesan tetap ummphh! Hahaa.
. 
Sape yang ade masalah mekap tak tahan lame, kene cuba base serum ni, selain merawat kulit, serum ni boleh menjadikan mekap uol cantik overdos! 😘.
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
8 0 19 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Nak ber masker lagi, nak scrubbing lagi. Tak sempat lah.
__

Ni tips, kalau rasa tak sempat sangat.

Mix terus dua benda ni, buat mask. Pakai selama 30 minit je siap.

Alaaa ambil masa before nak mandi pagi pagi tu, sempatnya.

Nurin dah try cara ni. Boleh cakap, kulit jadi double flawless gitu. Love sangat dengan skin sendiri!

Nak try tak?
Meh wasap, nurin ajar lebih details. 📱 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub

Nak ber masker lagi, nak scrubbing lagi. Tak sempat lah.
__

Ni tips, kalau rasa tak sempat sangat.

Mix terus dua benda ni, buat mask. Pakai selama 30 minit je siap.

Alaaa ambil masa before nak mandi pagi pagi tu, sempatnya.

Nurin dah try cara ni. Boleh cakap, kulit jadi double flawless gitu. Love sangat dengan skin sendiri!

Nak try tak?
Meh wasap, nurin ajar lebih details. 📱 011 3135 9020

#temyraclekelantan #temyraclekotabharu #temyracletumpat #ubatjerawat #ubatparut #produkbebaskimia #produkhomemade #homemadeproduct #coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #lipscrubnurin #bodyscrub
12 0 19 September, 2019
@theskindiary_ Profile picture

@theskindiary_

Hi korang,

If berminat dengan rangkaian produk Temyracle atau nak mencuba boleh whatsapp nurin okay. Kat bawah nurin sediakan details ringkas mengenai Temyracle tau.
===
• Terdiri daripada scrub & mask.
• Tiada bahan terlarang.
• Food ingredients.
• 100% bahan selamat dan halal.
• Tiada bahan kimia.
• Kalau termakan pun tak memudaratkan.
• Boleh digunakan semua peringkat umur.
• Male/female boleh guna.
• Ada production house sendiri
• Lebih kepada produk yang menggunakan bahan natural - manuka honey, coconut oil, turmeric, brown sugar etc.
===
Korang akan dapat guide sepenuhnya dari nurin before nak guna.

Serius best, packaging comel je. Sangat berkesan untuk korang yg ada masalah kulit.

Boleh beli mana mana item depends pada masalah skin korang.
===
Paling penting, harga bermula dari RM20 - RM42 sahaja. Affordable! Harga student guys hehe.
===
Berminat? Boleh whatsapp nurin 011 3135 9020 @ klik je link kat bio ya?

#temyracleunisza #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #temyracle #coffeescrubtemyracle #lipscrubtemyracle #peachfacescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #detoxmasktemyracle #produkorganik #naturalproducts #ubatjerawat #ubathilangparut

Hi korang,

If berminat dengan rangkaian produk Temyracle atau nak mencuba boleh whatsapp nurin okay. Kat bawah nurin sediakan details ringkas mengenai Temyracle tau.
===
• Terdiri daripada scrub & mask.
• Tiada bahan terlarang.
• Food ingredients.
• 100% bahan selamat dan halal.
• Tiada bahan kimia.
• Kalau termakan pun tak memudaratkan.
• Boleh digunakan semua peringkat umur.
• Male/female boleh guna.
• Ada production house sendiri
• Lebih kepada produk yang menggunakan bahan natural - manuka honey, coconut oil, turmeric, brown sugar etc.
===
Korang akan dapat guide sepenuhnya dari nurin before nak guna.

Serius best, packaging comel je. Sangat berkesan untuk korang yg ada masalah kulit.

Boleh beli mana mana item depends pada masalah skin korang.
===
Paling penting, harga bermula dari RM20 - RM42 sahaja. Affordable! Harga student guys hehe.
===
Berminat? Boleh whatsapp nurin 011 3135 9020 @ klik je link kat bio ya?

#temyracleunisza #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #temyracle #coffeescrubtemyracle #lipscrubtemyracle #peachfacescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #detoxmasktemyracle #produkorganik #naturalproducts  #ubatjerawat #ubathilangparut
263 0 18 September, 2019
@temyracle.perlis Profile picture

@temyracle.perlis

TEMYRACLE BEST COMBO ✨

Detox Mask & Coffee Scrub khas kpd sesiapa yg ada masalah KULIT BERJERAWAT & PARUT JERAWAT 🙅🏼‍♀️ Detox mask adalah masker kunyit yg mana:
🍯 Bertindak jauh ke dalam pori utk membersihkan & mengutip segala kotoran dan toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit
🍯 Bertindak mencerahkan kulit
🍯 Merawat kulit yg rosak akibat penggunaan 'chemical' yg bahaya atau 'skincare' yg salah
🍯 Merawat jerawat akibat resdung

Manakala, coffee scrub pula sangat berkesan dalam:
☕️ Mengurangkan parut
☕️ Menjadikan kulit 'glowing'
☕️ Mengurangkan jerawat

Dua items ni sangat membantu utk mendapatkan kulit yg bebas jerawat & parut jerawat.
Combo ni hanya berharga RM71 dan sangat berbaloi kerana tahan lama, 2-4 bulan bergantung kpd tahap penggunaan.
Utk order boleh whatsapp Fara (013-4959794) or click link di bio utk direct whatsapp. 💕

#temyracleperlis
#coffeescrubtemyracle
#detoxmasktemyracle

TEMYRACLE BEST COMBO ✨

Detox Mask & Coffee Scrub khas kpd sesiapa yg ada masalah KULIT BERJERAWAT & PARUT JERAWAT 🙅🏼‍♀️ Detox mask adalah masker kunyit yg mana:
🍯 Bertindak jauh ke dalam pori utk membersihkan & mengutip segala kotoran dan toksin dan dibawa keluar ke permukaan kulit
🍯 Bertindak mencerahkan kulit
🍯 Merawat kulit yg rosak akibat penggunaan 'chemical' yg bahaya atau 'skincare' yg salah
🍯 Merawat jerawat akibat resdung

Manakala, coffee scrub pula sangat berkesan dalam:
☕️ Mengurangkan parut
☕️ Menjadikan kulit 'glowing'
☕️ Mengurangkan jerawat

Dua items ni sangat membantu utk mendapatkan kulit yg bebas jerawat & parut jerawat. 
Combo ni hanya berharga RM71 dan sangat berbaloi kerana tahan lama, 2-4 bulan bergantung kpd tahap penggunaan. 
Utk order boleh whatsapp Fara (013-4959794) or click link di bio utk direct whatsapp. 💕

#temyracleperlis
#coffeescrubtemyracle 
#detoxmasktemyracle
5 0 18 September, 2019
@echaandscrub Profile picture

@echaandscrub

Inilah dia, glass skin hydrating serum tu. Kecik kecik cili api orang kate. Sekali kene, perghhh! Impak bukan main ngam terukk. 😍
.
.
For order atau nak tanye apa apa, boleh direct je wassap cha. Click link di bio yaaa! 💕
. .
#temyraclesayamesticari #temyraclebanting #temyracleklang #temyraclekualalangat #temyraclehomemadeproduct #temyraclenaturalproduct #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #peachfacescrubtemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #lipscrubtemyracle #naturalproduct #homemadeproduct #naturalbeauty #nomercury #noharmingredients #girlsbestfriend

Inilah dia, glass skin hydrating serum tu. Kecik kecik cili api orang kate. Sekali kene, perghhh! Impak bukan main ngam terukk. 😍
.
.
For order atau nak tanye apa apa, boleh direct je wassap cha. Click link di bio yaaa! 💕
. . 
#temyraclesayamesticari #temyraclebanting #temyracleklang #temyraclekualalangat #temyraclehomemadeproduct #temyraclenaturalproduct #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #peachfacescrubtemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #lipscrubtemyracle #naturalproduct #homemadeproduct #naturalbeauty #nomercury #noharmingredients #girlsbestfriend
8 0 18 September, 2019
Power ke power sangat glass skin hydrating serum nie, gais? Dengan parut pun dia boleh settle abes! 😍
.
.
For order atau nak tanye apa apa, boleh direct je wassap cha. Click link di bio yaaa! 💕
. . 
#temyraclesayamesticari #temyraclebanting #temyracleklang #temyraclekualalangat #temyraclehomemadeproduct #temyraclenaturalproduct #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #peachfacescrubtemyracle #whiteningbodyscrubtemyracle #lipscrubtemyracle #naturalproduct #homemadeproduct #naturalbeauty #nomercury #noharmingredients #girlsbestfriend
6 0 18 September, 2019
@sakinahroslani.co Profile picture

@sakinahroslani.co

Production House Temyracle! 😍😍 Kemas & bersih kan?

Produk2 Temyracle dibancuh & diadun kat sini lah.. #kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#putih
#flawless
#parut
#handmade

Production House Temyracle! 😍😍 Kemas & bersih kan?

Produk2 Temyracle dibancuh & diadun kat sini lah.. #kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#putih
#flawless
#parut
#handmade
4 0 18 September, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
.
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
.
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Repeat lagi adik ni, takleh hidup tanpa Coffee Scrub lettew🤣. Dah cakap dah, sekali gune terus ketagih.
. 
Antara sebab ramai duk ketagih dengan Coffee Scrub ni, kopi yang kami gune 100% original dan kandungan kafeinnye juga tinggi.
. 
Tak caya, sekali hidu terus high! Hahaaa..
.
📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 18 September, 2019
@temyracle.zuzu Profile picture

@temyracle.zuzu

Jaya Grocer D'pulze Cyberjaya

Tadi Zuzu pergi ke kedai nak beli barang dapur. Semua yang habis adalah yang penting.

Minyak masak, kicap (orang Johor memang kuat kicap) , gula, butter, roti.

Jalan - jalan ternampak Manuka Honey. WOW! Hee tengok saja tak beli pun. Mari Zuzu kongsikan fakta menarik tentang manuka honey ni

Quick facts (Madu Manuka) 🐝 Hanya terdapat di New Zealand dan Australia. 🐝 Merupakan salah satu bahan dalam detox mask temyracle

Kalau korang nak dapatkan khasiat madu manuka ni, boleh pakai detox mask kita RM42 je. Whatsapp no si profil zuzu ok?

#manukahoney #madumanuka #detoxmasktemyracle

Tadi Zuzu pergi ke kedai nak beli barang dapur. Semua yang habis adalah yang penting.

Minyak masak, kicap (orang Johor memang kuat kicap) , gula, butter, roti.

Jalan - jalan ternampak Manuka Honey. WOW! Hee tengok saja tak beli pun. Mari Zuzu kongsikan fakta menarik tentang manuka honey ni

Quick facts (Madu Manuka) 🐝 Hanya terdapat di New Zealand dan Australia. 🐝 Merupakan salah satu bahan dalam detox mask temyracle

Kalau korang nak dapatkan khasiat madu manuka ni, boleh pakai detox mask kita RM42 je. Whatsapp no si profil zuzu ok?

#manukahoney #madumanuka #detoxmasktemyracle
17 0 18 September, 2019
@temyracle_mimibeauty Profile picture

@temyracle_mimibeauty

Feedback from customer pakai detox mask & coffee scrub🌹
.
Dari kulit kusam dan berjerawat kini kulit bersih, lembut dan glowing😘
.
#temyracleshare #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #temyracleperak #temyracleipoh

Feedback from customer pakai detox mask & coffee scrub🌹
. 
Dari kulit kusam dan berjerawat kini kulit bersih, lembut dan glowing😘
. 
#temyracleshare #detoxmasktemyracle #coffeescrubtemyracle #temyracleperak #temyracleipoh
1 0 17 September, 2019
@sakinahroslani.co Profile picture

@sakinahroslani.co

Siapa peminat Whitening Body Scrub Temyracle kat sini? 😍

Yang suka Body Scrub ni, terlalu ramai.
Disebabkan harganya yang MURAH dengan kuantiti yang banyak,
BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA,
MENCERAHkan kulit,
bau yang WANGI,
KAYA dengan VITAMIN,
GARAM MINERAL yang halus MEMBUANG sel kulit mati,
MENYEKATAKAN tona kulit,
MENGHALUSKAN kulit,
MEMUDARKAN parut.

Berapa murah tu?
RM20 sahaja untuk 350g. Banyak kan? Jimat kan?

Jom risik sekarang
Terdapat 3 pilihan bau 😍
Whatsapp kina 013-274 9397

COD Klang, Shah Alam

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#putih
#flawless
#parut
#handmade

Siapa peminat Whitening Body Scrub Temyracle kat sini? 😍

Yang suka Body Scrub ni, terlalu ramai.
Disebabkan harganya yang MURAH dengan kuantiti yang banyak,
BEBAS BAHAN KIMIA MERBAHAYA,
MENCERAHkan kulit,
bau yang WANGI,
KAYA dengan VITAMIN,
GARAM MINERAL yang halus MEMBUANG sel kulit mati,
MENYEKATAKAN tona kulit,
MENGHALUSKAN kulit,
MEMUDARKAN parut.

Berapa murah tu?
RM20 sahaja untuk 350g. Banyak kan? Jimat kan?

Jom risik sekarang
Terdapat 3 pilihan bau 😍
Whatsapp kina 013-274 9397

COD Klang, Shah Alam

#kinakongsi
#sayajualsayapakai
#temyracle
#temyraclesayamesticari
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
#jerawat
#cleanse
#aurainsta
#putih
#flawless
#parut
#handmade
11 0 17 September, 2019
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

COMBO PUJAAN HATI!

Combo set detox ni ada COFFEE SCRUB + DETOX MASK.

Dua item je kakak, tapi kesan sehebat ini? Masha Allah 😍 harga mampu milik sangat-sangat dan yang paling penting 💯% selamat digunakan.

Bukan bohongan, memang BEBAS MERKURI dan kimia berbahaya. Bahan yang diguna pun dari berkualiti tinggi, khas untuk facial treatment.

Takkan sama dengan kopi didapur.
Takkan sama dengan kunyit didapur.

Ready to use!
Sampai je parcel boleh terus guna.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

COMBO PUJAAN HATI!

Combo set detox ni ada COFFEE SCRUB + DETOX MASK.

Dua item je kakak, tapi kesan sehebat ini? Masha Allah 😍 harga mampu milik sangat-sangat dan yang paling penting 💯% selamat digunakan.

Bukan bohongan, memang BEBAS MERKURI dan kimia berbahaya. Bahan yang diguna pun dari berkualiti tinggi, khas untuk facial treatment.

Takkan sama dengan kopi didapur.
Takkan sama dengan kunyit didapur.

Ready to use!
Sampai je parcel boleh terus guna.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
7 0 17 September, 2019
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Rasa penat hari-hari nak kena tepek foundation tebal untuk cover parut jerawat? 😞 apa kata cuba alternatif PUDARKAN PARUT dengan original coffee scrub Temyracle❤ satu bekas tahan lama, boleh guna for body too😍khasiat caffein dalam coffee scrub ni boleh mencerahkan & pudarkan parut dengan selamat. Takda issue kulit menipis apa semua tau.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
4 0 17 September, 2019
@temyracle.my Profile picture

@temyracle.my

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Jimat, berbaloi, kesan superb! Apalagiii korang tungguuu. 😍😍 ni baru guna dua item dari Temyracle. Kalau full set, siap untuk body dan bibir, perghhh perghh💦💦 merecikss orang kata.

Ni hasil detox mask & coffee scrub. Detox set kegemaran ramai.
Breakout? Ni lah combo yang selaluuuu orang cari bila berdepan dengan problem kulit breakout.

Tak menyakitkan pun
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Macam mana🍉🍉🍉 nak order?
Whatsapp 📞 klik terus link whatsapp di bio
👒 TEMYRACLE SAYA MESTI CARI!

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatparut #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia  #detoxmask #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detox  #maskjerawat #maskparut #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah
3 0 17 September, 2019
@irisskinfood Profile picture

@irisskinfood

MANFAAT MASKER KUNYIT UNTUK KULIT WAJAH

Antara manfaat masker kunyit adalah:

1.Jerawat
-jerawat merupakan masalah kulit yang paling umum dan hamper peringkat umur mengalami masalah jerawat. Kalau orang perempuan ada jerawat kat muka, tak tidur malam lah jawabnya sebab kalau boleh diorang akan berusaha supaya jerawat yang timbul tu cepat surut. -Penggunaan masker kunyit pada kulit wajah mampu mengurangkan sebum, membersihkan kulit daripada bakteria yang hadir daripada jerawat tadi dan membuatkan kulit bebas daripada bakteria merebak ke kawasan wajah yang lain.

2.Jeragat
-Jeragat atau pigmentasi terjadi apabila kulit kita bebas daripada cahaya matahari dan suhu yang panas menyebabkan kulit kita mengeluarkan melanin dan terjadinya jeragat. -Fungsi masker kunyit adalah mengurangkan jeragat pada wajah supaya jeragat itu tidak lihat terlalu ketara. Kalau sis ada jeragat rasa macam tua sangat. Oh no!

3.Cerahkan Kulit
-Haa..jangan tak tahu kunyit ni walaupun ia warna kuning tetapi ia boleh mencerahkan kulit dan buat kulit lebih mulus. Tak perlu beli skincare mahal-mahal untuk cantik, kunyit pun boleh tau!

4.Anti Penuaan⠀
-Kunyit mengandungi anti oksida dan anti radang yang membuatkan kulit nampak lebih glowing secara semulajadi⠀

5.Anti Kedutan⠀
-Wrinkles atau kedutan pada wajah menjadi satu mimpi ngeri bagi seorang wanita kerana kedutan boleh buat wanita stress dan berfikir macam-macam cara untuk menghilangkan kedutan pada wajah mereka.⠀


#temyracle
#detoxmasktemyracle
#benefittumeric
#naturalskincare

MANFAAT MASKER KUNYIT UNTUK KULIT WAJAH

Antara manfaat masker kunyit adalah:

1.Jerawat
-jerawat merupakan masalah kulit yang paling umum dan hamper peringkat umur mengalami masalah jerawat. Kalau orang perempuan ada jerawat kat muka, tak tidur malam lah jawabnya sebab kalau boleh diorang akan berusaha supaya jerawat yang timbul tu cepat surut. -Penggunaan masker kunyit pada kulit wajah mampu mengurangkan sebum, membersihkan kulit daripada bakteria yang hadir daripada jerawat tadi dan membuatkan kulit bebas daripada bakteria merebak ke kawasan wajah yang lain.

2.Jeragat
-Jeragat atau pigmentasi terjadi apabila kulit kita bebas daripada cahaya matahari dan suhu yang panas menyebabkan kulit kita mengeluarkan melanin dan terjadinya jeragat. -Fungsi masker kunyit adalah mengurangkan jeragat pada wajah supaya jeragat itu tidak lihat terlalu ketara. Kalau sis ada jeragat rasa macam tua sangat. Oh no!

3.Cerahkan Kulit
-Haa..jangan tak tahu kunyit ni walaupun ia warna kuning tetapi ia boleh mencerahkan kulit dan buat kulit lebih mulus. Tak perlu beli skincare mahal-mahal untuk cantik, kunyit pun boleh tau!
⠀
4.Anti Penuaan⠀
-Kunyit mengandungi anti oksida dan anti radang yang membuatkan kulit nampak lebih glowing secara semulajadi⠀
⠀
5.Anti Kedutan⠀
-Wrinkles atau kedutan pada wajah menjadi satu mimpi ngeri bagi seorang wanita kerana kedutan boleh buat wanita stress dan berfikir macam-macam cara untuk menghilangkan kedutan pada wajah mereka.⠀
⠀

#temyracle
#detoxmasktemyracle 
#benefittumeric
#naturalskincare
2 0 17 September, 2019

Top #detoxmasktemyracle posts

@hanyssramly Profile picture

@hanyssramly

Ampang, Kuala Lumpur

CRAZY LITTLE MINION
-
-
Salam Jumaat! Yesss yesss, it's me again 🤦🏽‍♀️
Sejak dengar lagu "I am me" & banyak MASA TERLUANG, maka video ini pun wujud..
🎶🎵🎶🎵🎶
Kepada yang berminat untuk mencuba
Detox Mask + Coffee Scrub
Ha.. @nachooral.kl ada offer
RM 66 je untuk both item (exclude postage)..
HALAL, mendapat kelulusan KKM, dari bahan organik..
Feel free to drop by at @nachooral.kl
-
-
#ghadisnachooral #detoxmasktemyracle #igersmalaysia
#Rawang #Ampang #Cheras
#videos #salamjumaat #weekendaway
#natural #bazaarpaknil #tutorials #detoxmasktemyracle #teamnur #goodvibes #review #iphone6s #specialoffer #photoshoot #pushdei #wehavehaveyo #dsv #temyracleteamnur #ajimaura
#videoofday #agenttemyracle #turmeric #iamme #polaroid #pink

CRAZY LITTLE MINION
-
-
Salam Jumaat! Yesss yesss, it's me again 🤦🏽‍♀️
Sejak dengar lagu "I am me" & banyak MASA TERLUANG, maka video ini pun wujud..
🎶🎵🎶🎵🎶
Kepada yang berminat untuk mencuba
Detox Mask + Coffee Scrub
Ha.. @nachooral.kl ada offer
RM 66 je untuk both item (exclude postage)..
HALAL, mendapat kelulusan KKM, dari bahan organik..
Feel free to drop by at @nachooral.kl
-
-
#ghadisnachooral #detoxmasktemyracle #igersmalaysia
#Rawang #Ampang #Cheras
#videos #salamjumaat #weekendaway
#natural #bazaarpaknil #tutorials #detoxmasktemyracle #teamnur #goodvibes #review #iphone6s #specialoffer #photoshoot #pushdei #wehavehaveyo #dsv #temyracleteamnur #ajimaura
#videoofday #agenttemyracle #turmeric #iamme #polaroid #pink
106 14 28 July, 2017
@e_vanillaz Profile picture

@e_vanillaz

#EvaSharingTips💡 for (Tired & Dull Skin and Brightening) ! .

As usual, one of my weekly routine is pamper skin ( mask & scrub) 💆 with Temyracle. It's really important to detoxify your skin, rejuvenate & exfoliate dead skin cell, so you can have a glowy & smoother skin! .

1. For tired & dull skin, you can try Temyracle Coffee Scrub. It's help in energize skin & exfoliate dead skin cell.
2. For brightening & acne , you can try Temyracle Purifying Detox Mask. It's help in treating acne & skin problems & Tumeric also helps in brightening! .

You can DIY your mask by mixing with yogurt / lemon juice / alovera, etc! .

Get em now & Follow @temyracle.hq peeps! 🙌

#Temyracle
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #EvaSharingTips #SkincareRoutine #MakeupRoutine #ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #beautyinfluencer #malaysiainfluencer #beautycontentcreator #muamalaysia #makeupartist #makeup #beauty #makeuptutorial #makeupindo #makeupindonesia #makeupmalaysia

#EvaSharingTips💡 for (Tired & Dull Skin and Brightening) ! .

As usual, one of my weekly routine is pamper skin ( mask & scrub) 💆 with Temyracle. It's really important to detoxify your skin, rejuvenate & exfoliate dead skin cell,  so you can have a glowy & smoother skin! .

1. For tired & dull skin,  you can try Temyracle Coffee Scrub. It's help in energize skin & exfoliate dead skin cell. 
2. For brightening & acne , you can try Temyracle Purifying Detox Mask.  It's help in treating acne & skin problems & Tumeric also helps in brightening! .

You can DIY your mask by mixing with yogurt / lemon juice / alovera, etc! .

Get em now & Follow @temyracle.hq peeps! 🙌

#Temyracle 
#coffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #EvaSharingTips #SkincareRoutine #MakeupRoutine #ReviewbyEva #giftreview #giftreviewmalaysia #igreview #igreviewmalaysia #igreviewmurah #review #reviewmurah #reviewmalaysia #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewmalaysia #beautyinfluencer #malaysiainfluencer #beautycontentcreator #muamalaysia #makeupartist #makeup #beauty #makeuptutorial #makeupindo #makeupindonesia #makeupmalaysia
665 12 3 August, 2019
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

HOW MANY STAR WILL YOU GIVE TO OUR SUPERLICIOUS MASKER? Share your stars ching ching for us. Jangan lupa untuk pakai detox mask 3-4 kali seminggu untuk kesan secara menyeleuruh. JERAWAT? Tiada lagi 😉
.
#temyracleshares #detoxmasktemyracle

HOW MANY STAR WILL YOU GIVE TO OUR SUPERLICIOUS MASKER? Share your stars ching ching for us. Jangan lupa untuk pakai detox mask 3-4 kali seminggu untuk kesan secara menyeleuruh. JERAWAT? Tiada lagi 😉
. 
#temyracleshares#detoxmasktemyracle
107 17 19 August, 2019
@syaaaarfa Profile picture

@syaaaarfa

Wahh ni ke coffee scrub & detox mask yg viral tu ? Produk organik @nature_organics yang selamat digunakan dan kalau tertelan pun takde masalah. Korang boleh follow ig @nature_organics sebab semua produk dorang organik, selamat, homemade, murah & berkesan ! .
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
.
Rugi uolss tak cuba, wsp lekas2 dekat no ni 0169237446 mcm i wsp nak dpt produk diorang 😄
.
#coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut

Wahh ni ke coffee scrub & detox mask yg viral tu ? Produk organik @nature_organics yang selamat digunakan dan kalau tertelan pun takde masalah. Korang boleh follow ig @nature_organics sebab semua produk dorang organik, selamat, homemade, murah & berkesan ! .
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
.
Rugi uolss tak cuba, wsp lekas2 dekat no ni 0169237446 mcm i wsp nak dpt produk diorang 😄
.
#coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
155 1 29 May, 2018
@atenkinda_ Profile picture

@atenkinda_

Wahh ni ke coffee scrub & detox mask yg viral tu ? Produk organik @nature_organics yang selamat digunakan dan kalau tertelan pun takde masalah. Korang boleh follow ig @nature_organics sebab semua produk dorang organik, selamat, homemade, murah & berkesan ! .
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
.
Rugi uolss tak cuba, wsp lekas2 dekat no ni 0169237446 mcm i wsp nak dpt produk diorang 😄
.
#coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut

Wahh ni ke coffee scrub & detox mask yg viral tu ? Produk organik @nature_organics yang selamat digunakan dan kalau tertelan pun takde masalah. Korang boleh follow ig @nature_organics sebab semua produk dorang organik, selamat, homemade, murah & berkesan ! .
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
Follow ig @nature_organics
.
Rugi uolss tak cuba, wsp lekas2 dekat no ni 0169237446 mcm i wsp nak dpt produk diorang 😄
.
#coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut
916 8 8 June, 2018
#igreviewbyeirasyazira #eirasyazirainstareview 💋💋 Rahsia parut jerawat mudah hilang , glowing & flawless gittew 😍 .
.
Produk ni boleh apply banyak2 kali okk . Coffee scrub & detox mask 💯% homemade combo 2 item!
.
.
Boleh dapatkan di @temyracle.hq // whatsapp 0169227446 😘
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle
#detoxmask
1,389 33 30 September, 2017
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Detox mask 💛 : The secret to @temytemybold beautiful skin
.
#temyracleshares #detoxmasktemyracle

Detox mask 💛 : The secret to @temytemybold beautiful skin
. 
#temyracleshares#detoxmasktemyracle
119 11 11 April, 2019
@temyracle.hq Profile picture

@temyracle.hq

Morning! Haaaaaaaave you tried our delicious detox mask ? 😍 made with only 3 ingredients; turmeric , manuka honey & geranium essential oil. Perfect to combat ur acne & to brighten ur complexion ♥️
〰️
Whatsapp 0169227446 to purchase! #detoxmasktemyracle #temyracleshares

Morning! Haaaaaaaave you tried our delicious detox mask ? 😍 made with only 3 ingredients; turmeric , manuka honey & geranium essential oil. Perfect to combat ur acne & to brighten ur complexion ♥️
〰️
Whatsapp 0169227446 to purchase! #detoxmasktemyracle #temyracleshares
199 14 27 March, 2019
@temyracle.hana Profile picture

@temyracle.hana

Nak tengok lebih banyak feedback best2 tengok sini #feedbackdetoxmasktemyracle
.
Harga:
🌱 Detox mask : RM42
🌱 Coffee scrub : RM29
🌱 Face scrub : RM29
🌱 Whitening body scrub : RM20
🌱 Rice milk soap : RM18
🌱 Lip scrub : RM9
.
✖ Harga diatas tidak termasuk postage ✖
.
TO ORDER:
📲 WhatsApp +60147400771
📲 WhatsApp +60147400771
📲 WhatsApp +60147400771
.
#coffeescrub #coffeescrubmurahmlaysia #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmaskterbaik #kopiskrub #bebasmerkuri #bebaskimia #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle #whiteningbodyscrub #lipscrubiris #lipscruborganic #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #alorsetar #jualonline #ukhwahti

Nak tengok lebih banyak feedback best2 tengok sini #feedbackdetoxmasktemyracle
.
Harga:
🌱 Detox mask : RM42
🌱 Coffee scrub : RM29
🌱 Face scrub : RM29
🌱 Whitening body scrub : RM20
🌱 Rice milk soap : RM18
🌱 Lip scrub : RM9
.
✖ Harga diatas tidak termasuk postage ✖
.
TO ORDER:
📲 WhatsApp +60147400771
📲 WhatsApp +60147400771
📲 WhatsApp +60147400771
.
#coffeescrub #coffeescrubmurahmlaysia #detoxmaskmalaysia #detoxmasktemyracle #detoxmaskterbaik #kopiskrub #bebasmerkuri #bebaskimia #ricemilksoap #ricemilksoaptemyracle #whiteningbodyscrub #lipscrubiris #lipscruborganic #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah #alorsetar #jualonline #ukhwahti
108 18 17 April, 2017