#dhealdermaroller Instagram Photos & Videos

dhealdermaroller - 10.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dhealdermaroller and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
4.4
Average comment
0.1
Posts with video
3/48
Posts with photo
45/48

Hashtag Popularity

Tahukah anda CE & RoHs itu apa?
-
CE approved penting daripada pengilang itu sendiri bagi memastikan kilang mengeluarkan stainless steel yang tidak membahayakan enviroment & manusia. Selain itu, Penandaan CE adalah tanda pensijilan yang menandakan pematuhan dengan standard kesihatan, keselamatan, dan perlindungan alam sekitar untuk produk yang dijual di dalam Kawasan Ekonomi Eropah (EEA). Penandaan CE juga terdapat pada produk yang dijual di luar EEA yang dibuat dalam, atau direka untuk dijual di, EEA.
-
RoHS pula bagi bagi memastikan Pembatasan Arahan Bahan Berbahaya 2002/95 / EC, pendek untuk Arahan tentang pembatasan penggunaan bahan berbahaya tertentu dalam peralatan elektrik dan elektronik, telah diterima pakai pada Februari 2003 oleh Kesatuan Eropah.
-
Kedua dua ini wajib ada bagi memastikan stainless steel yang dikeluarkan adalah selamat digunakan 💯
-
Pastikan anda dapatkan D’Heal Dermaroller yang selamat! 👍🏻 bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie #zarinaanjoulie #kauyangpertama

Tahukah anda CE & RoHs itu apa?
-
CE approved penting daripada pengilang itu sendiri bagi memastikan kilang mengeluarkan stainless steel yang tidak membahayakan enviroment & manusia. Selain itu, Penandaan CE adalah tanda pensijilan yang menandakan pematuhan dengan standard kesihatan, keselamatan, dan perlindungan alam sekitar untuk produk yang dijual di dalam Kawasan Ekonomi Eropah (EEA). Penandaan CE juga terdapat pada produk yang dijual di luar EEA yang dibuat dalam, atau direka untuk dijual di, EEA.
-
RoHS pula bagi bagi memastikan Pembatasan Arahan Bahan Berbahaya 2002/95 / EC, pendek untuk Arahan tentang pembatasan penggunaan bahan berbahaya tertentu dalam peralatan elektrik dan elektronik, telah diterima pakai pada Februari 2003 oleh Kesatuan Eropah.
-
Kedua dua ini wajib ada bagi memastikan stainless steel yang dikeluarkan adalah selamat digunakan 💯
-
Pastikan anda dapatkan D’Heal Dermaroller yang selamat! 👍🏻 bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie #zarinaanjoulie #kauyangpertama
0 0 39 minutes ago

nah penangan dheal derma roller 😜 mcm lepas buat facial jew ni hehe.
.
Memang facial pun, facial sendiri, parut hitam degil pun boleh hilang, parut lekuk makin pudar alhamdulillah 😍😍
.
.
Sape lagi nak cantik, nak kulit muka mcm artis korea, teringin nak flawless nak licin macam orang lain, very suggested dheal derma roller ni 👍🏻.
.
Btw dheal derma roller pun boleh hilangkan stretch mark tau! Nak2 yg lepas bersalin je perut confirm tak lawa dah, memang kena rawat kalau tak malu kat cik abang 🤭 .
.
Apa lagi derma roller boleh buat ? .
❤️hilangkan parut merah .
❤️hilangkan parut hitam degil.
❤️rawat kulit secara semulajadi .
❤️kecilkan pori.
❤️pudarkan parut lekuk dgn sekali roll.
❤️lembutkan kulit. ❤️rawat jerawat.
.
.
Apa lagi jom cuba dheal derma roller + vit c serum evoe sekarang ! Sementara stock available, cepat2 grab sebelum habis 😝
.
.
Ws 0102710173 sekarang 🙆🏻‍♀️.
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealnilai #dhealterengganu #dhealperak #dhealkuantan #dhealdermarolleroriginal #dermarollermurah #dermaroller #dermarollertreatment #spa #ubatparut #ubatparutberkesan #ubattinggi #ubatkurus #teakurus #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahangmurah

nah penangan dheal derma roller 😜 mcm lepas buat facial jew ni hehe.
.
Memang facial pun, facial sendiri, parut hitam degil pun boleh hilang, parut lekuk makin pudar alhamdulillah 😍😍
.
.
Sape lagi nak cantik, nak kulit muka mcm artis korea, teringin nak flawless nak licin macam orang lain, very suggested dheal derma roller ni 👍🏻.
.
Btw dheal derma roller pun boleh hilangkan stretch mark tau! Nak2 yg lepas bersalin je perut confirm tak lawa dah, memang kena rawat kalau tak malu kat cik abang 🤭 .
.
Apa lagi derma roller boleh buat ? .
❤️hilangkan parut merah .
❤️hilangkan parut hitam degil.
❤️rawat kulit secara semulajadi .
❤️kecilkan pori.
❤️pudarkan parut lekuk dgn sekali roll.
❤️lembutkan kulit. ❤️rawat jerawat.
.
.
Apa lagi jom cuba dheal derma roller + vit c serum evoe sekarang ! Sementara stock available, cepat2 grab sebelum habis 😝
.
.
Ws 0102710173 sekarang 🙆🏻‍♀️.
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealnilai #dhealterengganu #dhealperak #dhealkuantan #dhealdermarolleroriginal #dermarollermurah #dermaroller #dermarollertreatment #spa #ubatparut #ubatparutberkesan #ubattinggi #ubatkurus #teakurus #kurungpeplum #kurungcotton #kurungpahangmurah
13 0 16 hours ago

DALAM DIA ADA CAVIAR, PATUT LAH BERKESAN GILA SERUM EVOE NI🤔
.
.
Aku beli serum RM 200 lebih hampeh takde kesan, aku beli Serum Evoe Lux Caviar Vitamin C ni pakai 3 hari terus mana parut aku hilang😭
.
.
Bukan parut je, biji pasir, jerawat, tona tak sekata, semua hilang. Berseri je muka aku. .
.
Cubalah, dia ada trial set. RM 25 jur.
Tapi nak jimat angkat lah sekali 30ml, lagi pon FREE POSTAGE ni, rugi tak amek 30ml JIMAT RM 8.
.
Nak try cepat2 whatsaap Amy ok..💖💖
.
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice -

DALAM DIA ADA CAVIAR, PATUT LAH BERKESAN GILA SERUM EVOE NI🤔
.
.
Aku beli serum RM 200 lebih hampeh takde kesan, aku beli Serum Evoe Lux Caviar Vitamin C ni pakai 3 hari terus mana parut aku hilang😭
.
.
Bukan parut je, biji pasir, jerawat, tona tak sekata, semua hilang. Berseri je muka aku. .
.
Cubalah, dia ada trial set. RM 25 jur. 
Tapi nak jimat angkat lah sekali 30ml, lagi pon FREE POSTAGE ni, rugi tak amek 30ml JIMAT RM 8.
.
Nak try cepat2 whatsaap Amy ok..💖💖
.
 #bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice -
2 0 19 September, 2019
Oooo patutla pakai apa pon tak berkesan!
-
Rupanya skincare tak diserap betul
-
Membazir jelah selamani sapu
-
Kalau gunakan D’Heal Dermaroller ni penyerapan x1000 kali ganda & pengunaan skincare akan lebih berkesan!
-
Tekan link di bio untuk dapatkan ia sekarang!
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie #zarinaanjoulie #kauyangpertama
4 1 19 September, 2019
KAU NI BENDA SENANG PON TAK FAHAM FAHAM ‼️🤬🤬
.
.
Dah cakap banyak kali dah, 
Kalau banyak collagen jadi apa? .
.
JADI CANTIKLAH KULIT TU,
Sebab tu tengok muka orang pakai D’Heal Dermaroller tu nampak muda jr, ni lah rahsianya ☝🏻😩
.
.
 #bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
9 0 19 September, 2019

Soalan lazim : Wajib ke pakai numb cream / ubat kebas?
-
Ubat kebas adalah pilihan,
Pemakaian ubat kebas akan membantu mengelakkan ke-tidak-selesaan ketika treatment sedang dilakukan, & membantu “boost” keberkesanan sesuatu treatment
-
Jika anda rasa, anda takut sakit, gunakan numb cream / ubat kebas untuk mengelakkan daripada rasa sakit yang maksimum
-
Anda hanya perlu sapukan & tinggalkan selama 45 minit - 1 jam untuk memastikan kawasan yang perlu dibuat treatment, benar - benar kebas.
-
Kemudian pastikan cuci bersih, untuk mengelakkan ubat kebas masuk kelapisan kulit
-
Untuk dapatkan free consultation whatsapp sekarang! 🔥
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

Soalan lazim : Wajib ke pakai numb cream / ubat kebas?
-
Ubat kebas adalah pilihan,
Pemakaian ubat kebas akan membantu mengelakkan ke-tidak-selesaan ketika treatment sedang dilakukan, & membantu “boost” keberkesanan sesuatu treatment
-
Jika anda rasa, anda takut sakit, gunakan numb cream / ubat kebas untuk mengelakkan daripada rasa sakit yang maksimum
-
Anda hanya perlu sapukan & tinggalkan selama 45 minit - 1 jam untuk memastikan kawasan yang perlu dibuat treatment, benar - benar kebas.
-
Kemudian pastikan cuci bersih, untuk mengelakkan ubat kebas masuk kelapisan kulit
-
Untuk dapatkan free consultation whatsapp sekarang! 🔥
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
4 0 18 September, 2019

Soalan lazim : Wajib ke pakai numb cream / ubat kebas?
-
Ubat kebas adalah pilihan,
Pemakaian ubat kebas akan membantu mengelakkan ke-tidak-selesaan ketika treatment sedang dilakukan, & membantu “boost” keberkesanan sesuatu treatment
-
Jika anda rasa, anda takut sakit, gunakan numb cream / ubat kebas untuk mengelakkan daripada rasa sakit yang maksimum
-
Anda hanya perlu sapukan & tinggalkan selama 45 minit - 1 jam untuk memastikan kawasan yang perlu dibuat treatment, benar - benar kebas.
-
Kemudian pastikan cuci bersih, untuk mengelakkan ubat kebas masuk kelapisan kulit
-
Untuk dapatkan free consultation whatsapp sekarang! 🔥
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

Soalan lazim : Wajib ke pakai numb cream / ubat kebas?
-
Ubat kebas adalah pilihan,
Pemakaian ubat kebas akan membantu mengelakkan ke-tidak-selesaan ketika treatment sedang dilakukan, & membantu “boost” keberkesanan sesuatu treatment
-
Jika anda rasa, anda takut sakit, gunakan numb cream / ubat kebas untuk mengelakkan daripada rasa sakit yang maksimum
-
Anda hanya perlu sapukan & tinggalkan selama 45 minit - 1 jam untuk memastikan kawasan yang perlu dibuat treatment, benar - benar kebas.
-
Kemudian pastikan cuci bersih, untuk mengelakkan ubat kebas masuk kelapisan kulit
-
Untuk dapatkan free consultation whatsapp sekarang! 🔥
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
6 0 18 September, 2019

Soalan lazim : Wajib ke pakai numb cream / ubat kebas?
-
Ubat kebas adalah pilihan,
Pemakaian ubat kebas akan membantu mengelakkan ke-tidak-selesaan ketika treatment sedang dilakukan, & membantu “boost” keberkesanan sesuatu treatment
-
Jika anda rasa, anda takut sakit, gunakan numb cream / ubat kebas untuk mengelakkan daripada rasa sakit yang maksimum
-
Anda hanya perlu sapukan & tinggalkan selama 45 minit - 1 jam untuk memastikan kawasan yang perlu dibuat treatment, benar - benar kebas.
-
Kemudian pastikan cuci bersih, untuk mengelakkan ubat kebas masuk kelapisan kulit
-
Untuk dapatkan free consultation whatsapp sekarang! 🔥
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

Soalan lazim : Wajib ke pakai numb cream / ubat kebas?
-
Ubat kebas adalah pilihan,
Pemakaian ubat kebas akan membantu mengelakkan ke-tidak-selesaan ketika treatment sedang dilakukan, & membantu “boost” keberkesanan sesuatu treatment
-
Jika anda rasa, anda takut sakit, gunakan numb cream / ubat kebas untuk mengelakkan daripada rasa sakit yang maksimum
-
Anda hanya perlu sapukan & tinggalkan selama 45 minit - 1 jam untuk memastikan kawasan yang perlu dibuat treatment, benar - benar kebas.
-
Kemudian pastikan cuci bersih, untuk mengelakkan ubat kebas masuk kelapisan kulit
-
Untuk dapatkan free consultation whatsapp sekarang! 🔥
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
3 0 18 September, 2019

.
Bro, pon ada skincare ke 😏
-
Siapa kata lelaki tak payah jaga muka? Sebenarnya lelaki la kene jaga muka sebab expose dengan enviroment yang kotor
-
Tapi lelaki nak benda mudah, tak nak leceh - leceh, yang penting kesan cepat, pakai sekali pon dah nampak beza dia
-
Solusi paling baik,
Guna D’Heal Dermaroller. Jimat masa, jimat tenaga, jimat duit, jimat ayat nak tackle awek, sebab muka pon dah padu bossskurrrrrr 😛
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

.
Bro, pon ada skincare ke 😏
-
Siapa kata lelaki tak payah jaga muka? Sebenarnya lelaki la kene jaga muka sebab expose dengan enviroment yang kotor
-
Tapi lelaki nak benda mudah, tak nak leceh - leceh, yang penting kesan cepat, pakai sekali pon dah nampak beza dia
-
Solusi paling baik,
Guna D’Heal Dermaroller. Jimat masa, jimat tenaga, jimat duit, jimat ayat nak tackle awek, sebab muka pon dah padu bossskurrrrrr 😛
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
2 0 17 September, 2019

.
Bro, pon ada skincare ke 😏
-
Siapa kata lelaki tak payah jaga muka? Sebenarnya lelaki la kene jaga muka sebab expose dengan enviroment yang kotor
-
Tapi lelaki nak benda mudah, tak nak leceh - leceh, yang penting kesan cepat, pakai sekali pon dah nampak beza dia
-
Solusi paling baik,
Guna D’Heal Dermaroller. Jimat masa, jimat tenaga, jimat duit, jimat ayat nak tackle awek, sebab muka pon dah padu bossskurrrrrr 😛
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

.
Bro, pon ada skincare ke 😏
-
Siapa kata lelaki tak payah jaga muka? Sebenarnya lelaki la kene jaga muka sebab expose dengan enviroment yang kotor
-
Tapi lelaki nak benda mudah, tak nak leceh - leceh, yang penting kesan cepat, pakai sekali pon dah nampak beza dia
-
Solusi paling baik,
Guna D’Heal Dermaroller. Jimat masa, jimat tenaga, jimat duit, jimat ayat nak tackle awek, sebab muka pon dah padu bossskurrrrrr 😛
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
1 0 17 September, 2019
KAU NI BENDA SENANG PON TAK FAHAM FAHAM ‼️🤬🤬
.
.
Dah cakap banyak kali dah, 
Kalau banyak collagen jadi apa? .
.
JADI CANTIKLAH KULIT TU,
Sebab tu tengok muka orang pakai D’Heal Dermaroller tu nampak muda jr, ni lah rahsianya ☝🏻😩
.
.
 #bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
4 0 17 September, 2019

TAKNAK TUNGGU POSLAJU?? TAK SABAR NAK DAPAT BARANG?? .
.
IF KORANG NAKKAN BARANG DENGAN KADAR SEGERA KAMI MENAWARKAN SERVICE COD PADA CUSTOMER
.
Check it out DAN CEPAT DM UNTUK COD SERVICE KAYHHH 😘😘 #dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia

TAKNAK TUNGGU POSLAJU?? TAK SABAR NAK DAPAT BARANG?? .
.
IF KORANG NAKKAN BARANG DENGAN KADAR SEGERA KAMI MENAWARKAN SERVICE COD PADA CUSTOMER
.
Check it out DAN CEPAT DM UNTUK COD SERVICE KAYHHH 😘😘 #dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia
0 0 15 September, 2019
KAU NI BENDA SENANG PON TAK FAHAM FAHAM ‼️🤬🤬
.
.
Dah cakap banyak kali dah, 
Kalau banyak collagen jadi apa? .
.
JADI CANTIKLAH KULIT TU,
Sebab tu tengok muka orang pakai D’Heal Dermaroller tu nampak muda jr, ni lah rahsianya ☝🏻😩
.
.
 #bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
6 0 15 September, 2019

“LEKUK CHICKENPOX SY PON DAH NAK HILANG” .
.
Yeayy! Berjaya rawat parut chicken pox bertahun tu dengan DDR, senang je gelek gelek 2 minggu skali yang penting dapatkan consultation dari sis untuk info KESAN TERBAIK🔥
.
.
Nak tahu saiz apa sesuai ? Ws sis 0102710173 / klik link pada bio .
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dermarollerstokis #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarollermalaysia #ubatparut #derumparut #serumjeragat #ubatjeragat #alhaalfa

“LEKUK CHICKENPOX SY PON DAH NAK HILANG” .
.
Yeayy! Berjaya rawat parut chicken pox bertahun tu dengan DDR, senang je gelek gelek 2 minggu skali yang penting dapatkan consultation dari sis untuk info KESAN TERBAIK🔥
.
.
Nak tahu saiz apa sesuai ? Ws sis 0102710173 / klik link pada bio .
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dermarollerstokis #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarollermalaysia #ubatparut #derumparut #serumjeragat #ubatjeragat #alhaalfa
14 1 14 September, 2019

TAKNAK TUNGGU POSLAJU?? TAK SABAR NAK DAPAT BARANG?? .
.
IF KORANG NAKKAN BARANG DENGAN KADAR SEGERA KAMI MENAWARKAN SERVICE COD PADA CUSTOMER
.
Check it out DAN CEPAT DM UNTUK COD SERVICE KAYHHH 😘😘
.
Available stock 👇
🌼Dheal Dermaroller 1.0mm 🌼EVOE serum 5ml
#dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia #dermarollercodjb #codjbarea

TAKNAK TUNGGU POSLAJU?? TAK SABAR NAK DAPAT BARANG?? .
.
IF KORANG NAKKAN BARANG DENGAN KADAR SEGERA KAMI MENAWARKAN SERVICE COD PADA CUSTOMER
.
Check it out DAN CEPAT DM UNTUK COD SERVICE KAYHHH 😘😘
. 
Available stock 👇
🌼Dheal Dermaroller 1.0mm 🌼EVOE serum 5ml 
#dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia #dermarollercodjb #codjbarea
1 0 14 September, 2019

. " Dulu malu nak keluar rumah sebab masalah muka berjerawat berleluasa, pakai macam2 produk makin teruk . rasa nak give up weh 😭 TQ hamba Allah sorang ni sebab rekemen #serumevoe yang super duper PADUUUU 🔥" Memang TAK CARI LAIN LA WEH 🙅🏻.
.
.

Stock makin surut 🙏 Sape cepat dia dapat gaissss 🙆🏻
Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

. " Dulu malu nak keluar rumah sebab masalah muka berjerawat berleluasa, pakai macam2 produk makin teruk . rasa nak give up weh 😭 TQ hamba Allah sorang ni sebab rekemen #serumevoe yang super duper PADUUUU 🔥" Memang TAK CARI LAIN LA WEH 🙅🏻.
.
.

Stock makin surut 🙏 Sape cepat dia dapat gaissss 🙆🏻
Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal  #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
2 0 14 September, 2019

HAI 🙋🏻 NAMA SAYA EVOE. NAMA PANJANG LUX CAVIAR VIT-C CELL REVITALIZER SERUM. HAA BERBELIT LETTEW LIDAH ENGKO BACE 😜 SAYA BERASAL DARI KOREA . TUGAS SAYA IALAH UNTUK MENAMBAIK MUKA KEKAKAK HABANG MAKCIK YANG ADA PELBAGAI MASALAH MUKA. .
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

HAI 🙋🏻 NAMA SAYA EVOE. NAMA PANJANG LUX CAVIAR VIT-C CELL REVITALIZER SERUM. HAA BERBELIT LETTEW LIDAH ENGKO BACE 😜 SAYA BERASAL DARI KOREA . TUGAS SAYA IALAH UNTUK MENAMBAIK MUKA KEKAKAK HABANG MAKCIK YANG ADA PELBAGAI MASALAH MUKA. .
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal  #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
1 0 13 September, 2019

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
3 0 13 September, 2019

.
. " Dulu malu nak keluar rumah sebab masalah muka berjerawat berleluasa, pakai macam2 produk makin teruk . rasa nak give up weh 😭 TQ hamba Allah sorang ni sebab rekemen #serumevoe yang super duper PADUUUU 🔥" Memang TAK CARI LAIN LA WEH 🙅🏻.
.
.

Stock makin surut 🙏 Sape cepat dia dapat gaissss 🙆🏻
Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

.
. " Dulu malu nak keluar rumah sebab masalah muka berjerawat berleluasa, pakai macam2 produk makin teruk . rasa nak give up weh 😭 TQ hamba Allah sorang ni sebab rekemen #serumevoe yang super duper PADUUUU 🔥" Memang TAK CARI LAIN LA WEH 🙅🏻.
.
.

Stock makin surut 🙏 Sape cepat dia dapat gaissss 🙆🏻
Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal  #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
4 0 13 September, 2019

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
4 0 13 September, 2019

‼️KAU BOLEH CAMPAK APA2 SERUM KAT BILIK KAU SEKARANG ‼️.
.
.

Awat aku lambat tahu kewujudan kau ha #serumevoe ❓😡 Sumpah aku TABIK SPRINGGGG dengan isi dalam serum ni 👍🏼 Yang dah guna je faham perasaan aku 😭.
.
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

‼️KAU BOLEH CAMPAK APA2 SERUM KAT BILIK KAU SEKARANG ‼️.
.
.

Awat aku lambat tahu kewujudan kau ha #serumevoe ❓😡 Sumpah aku TABIK SPRINGGGG dengan isi dalam serum ni 👍🏼 Yang dah guna je faham perasaan aku 😭.
.
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal  #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
4 0 13 September, 2019

Susah betul nak habis eh, pakai siang malam je sis
-
Serum evoe kan bersifat merawat, pakai pagi & malam je tau
-
Tak perlu extra hustle, kalau nak extra hustle pakai dengan D'Heal Dermaroller confirm booster skin korang 😍👍
-
Especially untuk yang berparut muka tu tau, cepat je pudar.
-

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

Susah betul nak habis eh, pakai siang malam je sis
-
Serum evoe kan bersifat merawat, pakai pagi & malam je tau
-
Tak perlu extra hustle, kalau nak extra hustle pakai dengan D'Heal Dermaroller confirm booster skin korang 😍👍
-
Especially untuk yang berparut muka tu tau, cepat je pudar.
-

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal  #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
1 0 13 September, 2019

KEBAIKAN DERMAROLLER NI BANYAK RUPANYA, AKU TAHU SATU JE🤣
-
Sebenarnya kebaikkannya terlalu banyak disebabkan ia rawatan perubatan, bukan hanya mencantikkan tau!
-
Dermaroller berkesan untuk menghilangkan :
• Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam.
• Parut jerawat yang berlubang parut kekal.
• Kulit berkedut.
• Kulit kendur.
• Garisan halus pada kulit.
• Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi).
• Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal).
• Pori-pori / liang roma yang besar.
• Kulit kasar dan keras.
• Rekahan kulit (stretch mark).
• Selulit
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice

KEBAIKAN DERMAROLLER NI BANYAK RUPANYA, AKU TAHU SATU JE🤣
-
Sebenarnya kebaikkannya terlalu banyak disebabkan ia rawatan perubatan, bukan hanya mencantikkan tau!
-
Dermaroller berkesan untuk menghilangkan :
• Parut jerawat yang meninggalkan kesan hitam.
• Parut jerawat yang berlubang parut kekal.
• Kulit berkedut.
• Kulit kendur.
• Garisan halus pada kulit.
• Bintik-bintik hitam (hyper-pigmentasi).
• Kulit wajah kelihatan tua sebelum usianya (kulit pra-matang terlalu awal).
• Pori-pori / liang roma yang besar.
• Kulit kasar dan keras.
• Rekahan kulit (stretch mark).
• Selulit
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
6 0 12 September, 2019
Letih guna macam macam produk?
.
Rawat masalah kulit Anda dengan DHEAL DERMAROLLER SEKARANG!
.
Contact Nadh now or klik jer link dekat bio 😘

#dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #dermarollerjbcod
2 0 12 September, 2019

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

MUKA BERLUBANG MEMANG TAK BOLEH RAWAT GUNA SKINCARE!🤦🏻‍♀️
-
Kita diamokkan mengunakan skincare boleh membantu dalam meratakan kulit
-
Hakikatnya, hanya dengan rawatan intensif seperti laser, microneedling dan sebagainya yang benar benar membantu meratakan kulit
-
Testimoni telus daripada customer sally daughter, tiada sebarang edit dari pihak kami mahupon filter, hanya background diletakkan.
-
Sebagai penguna bijak, fikirkan.
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
2 0 12 September, 2019

HAI 🙋🏻 NAMA SAYA EVOE. NAMA PANJANG LUX CAVIAR VIT-C CELL REVITALIZER SERUM. HAA BERBELIT LETTEW LIDAH ENGKO BACE 😜 SAYA BERASAL DARI KOREA . TUGAS SAYA IALAH UNTUK MENAMBAIK MUKA KEKAKAK HABANG MAKCIK YANG ADA PELBAGAI MASALAH MUKA. .
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

HAI 🙋🏻 NAMA SAYA EVOE. NAMA PANJANG LUX CAVIAR VIT-C CELL REVITALIZER SERUM. HAA BERBELIT LETTEW LIDAH ENGKO BACE 😜 SAYA BERASAL DARI KOREA . TUGAS SAYA IALAH UNTUK MENAMBAIK MUKA KEKAKAK HABANG MAKCIK YANG ADA PELBAGAI MASALAH MUKA. .
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal  #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
2 0 12 September, 2019

Dah start roll sekali, rasa Nak roll lagi😆
-
Semua akan rasa best lepas roll, sebab bangun2 je tido terus nampak glowing gitchuwww 🥰
-
Tapi tak boleh lah roll hari tau! Tu penting nya guideline yg kami berikan.. 💋 -
Boleh terus beli melalui website, link di bio 🥰
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

Dah start roll sekali, rasa Nak roll lagi😆
-
Semua akan rasa best lepas roll, sebab bangun2 je tido terus nampak glowing gitchuwww 🥰
-
Tapi tak boleh lah roll hari tau! Tu penting nya guideline yg kami berikan.. 💋 -
Boleh terus beli melalui website, link di bio 🥰
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
15 2 12 September, 2019

FUNGSI DERMAROLLER
🌼merangsang pengaktifan kolagen secara semulajadi
🌼membantu menghilangkan parut jerawat.
🌼mengecilkan pori pori dimuka
🌼menghilangkan dan memudarkan jeragat
🌼meningkatkan keberkesanan sebarang krim penjagaan kulit
🌼menganjalkan kulit yang kendur
🌼menjadikan makeup licin dan tahan lama
🌼meransang pertumbuhan rambut 📍dermaroller ni bukan skincare maupun suplement. ia hanyalah satu alat kecantikan yang boleh kita buat sendiri dirumah. yang penting kene ade guide dari seller. 📍sakit ke dermaroller ni?
tak sakit langsung. rasa gatal miang je masa roll tu. tu pun sebab kulit muka tgh stimulate kolagen. 📍dermaroller ni boleh juga digunakan bersama serum vit C EVOE sebagai booster penyembuhan kulit. serum lain jugak takde masalah

#dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia

FUNGSI DERMAROLLER
🌼merangsang pengaktifan kolagen secara semulajadi
🌼membantu menghilangkan parut jerawat.
🌼mengecilkan pori pori dimuka
🌼menghilangkan dan memudarkan jeragat
🌼meningkatkan keberkesanan sebarang krim penjagaan kulit
🌼menganjalkan kulit yang kendur
🌼menjadikan makeup licin dan tahan lama
🌼meransang pertumbuhan rambut 📍dermaroller ni bukan skincare maupun suplement. ia hanyalah satu alat kecantikan yang boleh kita buat sendiri dirumah. yang penting kene ade guide dari seller. 📍sakit ke dermaroller ni? 
tak sakit langsung. rasa gatal miang je masa roll tu. tu pun sebab kulit muka tgh stimulate kolagen. 📍dermaroller ni boleh juga digunakan bersama serum vit C EVOE sebagai booster penyembuhan kulit. serum lain jugak takde masalah

#dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia
3 0 12 September, 2019

Baru roll malam tadi, pagi ni bangun muka lembut ja ❤️
-
Yes, first kesan yang anda semua akan rasa bila roll malam tadi dengan serum evoe confirm kulit lembut sangat
-
Pada yang kulit berkerak, keras, kasar & seangkatannya boleh cuba gunakan kaedah microneedling ni
-
Bukan sahaja melembutkan, mampu menaikkan seri yang kita pon tak sangka akan nampak seri pink pinkish tau💪🏻🤗
-
Boleh terus beli melalui website, link di bio 🥰
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie

Baru roll malam tadi, pagi ni bangun muka lembut ja ❤️
-
Yes, first kesan yang anda semua akan rasa bila roll malam tadi dengan serum evoe confirm kulit lembut sangat
-
Pada yang kulit berkerak, keras, kasar & seangkatannya boleh cuba gunakan kaedah microneedling ni
-
Bukan sahaja melembutkan, mampu menaikkan seri yang kita pon tak sangka akan nampak seri pink pinkish tau💪🏻🤗
-
Boleh terus beli melalui website, link di bio 🥰
-
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservices #kylie
0 1 12 September, 2019

Apakah kebaikkan Serum Evoe Vitamin C? .
.
🌺 Mengaktifkan sel sel kulit sihat
🌺Mencerahkan kulit
🌺Merawat tona kulit tidak sekata
🌺Mengurangkan kedutan dan pigmentasi
🌺Meningkatkan kolagen kulit
🌺Mencegah otot penuaan & keradangan kulit
🌺Menegangkan kulit
.
.
Inilah serum vitamin c yang sangat di-recommendedkan. Kesemua testimoni kami yang hebat hebat belaka mengunakan Serum Evoe Vitamin C. Lain serum, lain outcome pada kulit anda 💓
.
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #somebymi #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

Apakah kebaikkan Serum Evoe Vitamin C? .
.
🌺 Mengaktifkan sel sel kulit sihat
🌺Mencerahkan kulit
🌺Merawat tona kulit tidak sekata
🌺Mengurangkan kedutan dan pigmentasi
🌺Meningkatkan kolagen kulit
🌺Mencegah otot penuaan & keradangan kulit
🌺Menegangkan kulit
.
.
Inilah serum vitamin c yang sangat di-recommendedkan. Kesemua testimoni kami yang hebat hebat belaka mengunakan Serum Evoe Vitamin C. Lain serum, lain outcome pada kulit anda 💓
.
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #somebymi #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
3 0 12 September, 2019

O Microagulhamento com a caneta 🖊 permite alcançar áreas que o Roller não permite pela forma anatômica, além de promover maior conforto aos pacientes.
.
Tão eficaz quando o Derma Roller a escolha de uma ou outra técnica varia da finalidade e principalmente do tipo de pele do paciente.
.
No dia 30/09 teremos um Workshop sobre Microagulhamento, e você não vai ficar de fora não é mesmo?
.
.
#dermaroller #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #microneedling #dermarolleragent #evoeserum #dermarollers #microagulhamentofacial #rejuvenescimentofacial #esteticabh #estéticabh #estetica #bh #esteticabhesteticacorporal #limpezadepele #esteticacorporal #esteticafacial #belohorizonte #clinicaflaviamotta #esteticabh #estéticabh #estetica #bh #esteticabhesteticacorporal #limpezadepele #esteticacorporal #esteticafacial #belohorizonte #striort

O Microagulhamento com a caneta 🖊 permite alcançar áreas que o Roller não permite pela forma anatômica, além de promover maior conforto aos pacientes.
.
Tão eficaz quando o Derma Roller a escolha de uma ou outra técnica varia da finalidade e principalmente do tipo de pele do paciente.
.
No dia 30/09 teremos um Workshop sobre Microagulhamento, e você não vai ficar de fora não é mesmo?
.
.
#dermaroller #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #microneedling #dermarolleragent #evoeserum #dermarollers #microagulhamentofacial #rejuvenescimentofacial #esteticabh #estéticabh #estetica #bh #esteticabhesteticacorporal #limpezadepele #esteticacorporal #esteticafacial #belohorizonte #clinicaflaviamotta #esteticabh #estéticabh #estetica #bh #esteticabhesteticacorporal #limpezadepele #esteticacorporal #esteticafacial #belohorizonte #striort
45 0 11 September, 2019

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
13 0 11 September, 2019

Apa itu dermaroller ?
.
Dermaroller adalah sejenis alat kecantikan yang membantu meningkatkan penghasilan kolagen dikawasan yang digunakan. .
Bagaimana ia berfungsi meningkatkan kolagen ?
.
Apabila sesuatu kawasan kulit mempunyai luka yang kecil secara automatik sel sel akan mendapat signal untuk merawat kawasan itu. .
Dengan itu badan akan menghasilkan lebih banyak kolagen untuk proses pemulihan. .
Secara tidak langsung membantu mengurangkan masalah parut lama ,baru ,jerawat jeragat dan kedutan. .

#dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia

Apa itu dermaroller ?
.
Dermaroller adalah sejenis alat kecantikan yang membantu meningkatkan penghasilan kolagen dikawasan yang digunakan. .
Bagaimana ia berfungsi meningkatkan kolagen ?
.
Apabila sesuatu kawasan kulit mempunyai luka yang kecil secara automatik sel sel akan mendapat signal untuk merawat kawasan itu. .
Dengan itu badan akan menghasilkan lebih banyak kolagen untuk proses pemulihan. .
Secara tidak langsung membantu mengurangkan masalah parut lama ,baru ,jerawat jeragat dan kedutan. .

#dermarollerjb #dermapenjb #microneedlingjb #bougasbeautyserum #kayman #dermapenmurah #dermapenjohormurah #dhealsquad #dhealdermaroller #rollerjb #theordinary #parutjerawat #parutlekuk #ubatparutkekal #acnescar #parutkekal #tipscantik #dermarollerrm45 #sallydaughter #hadalabo #dermarollermalaysia
1 0 11 September, 2019

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
5 0 11 September, 2019

Apakah kebaikkan Serum Evoe Vitamin C? .
.
🌺 Mengaktifkan sel sel kulit sihat
🌺Mencerahkan kulit
🌺Merawat tona kulit tidak sekata
🌺Mengurangkan kedutan dan pigmentasi
🌺Meningkatkan kolagen kulit
🌺Mencegah otot penuaan & keradangan kulit
🌺Menegangkan kulit
.
.
Inilah serum vitamin c yang sangat di-recommendedkan. Kesemua testimoni kami yang hebat hebat belaka mengunakan Serum Evoe Vitamin C. Lain serum, lain outcome pada kulit anda 💓
.
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #somebymi #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing

Apakah kebaikkan Serum Evoe Vitamin C? .
.
🌺 Mengaktifkan sel sel kulit sihat
🌺Mencerahkan kulit
🌺Merawat tona kulit tidak sekata
🌺Mengurangkan kedutan dan pigmentasi
🌺Meningkatkan kolagen kulit
🌺Mencegah otot penuaan & keradangan kulit
🌺Menegangkan kulit
.
.
Inilah serum vitamin c yang sangat di-recommendedkan. Kesemua testimoni kami yang hebat hebat belaka mengunakan Serum Evoe Vitamin C. Lain serum, lain outcome pada kulit anda 💓
.
.

Berminat ?
JOM CUBA SET TRIAL RM25 JERR ‼️ MEMURAH JE GAIS 💥 COD: SEREMBAN 🚗.
.
.

#dermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermalaysia #serumkorea #serumjeragat #ubatjeragat #tonerkoreaoriginal #somebymi #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollermurah #dermarolleroriginal #ubattinggi #ubatparutberlubang #ubatparutjerawat #ubatparutlekuk #ubatjerawat #serumevoe #serumjerawat #serumantijerawat #serummuka #serumglowing
1 0 11 September, 2019

Top #dhealdermaroller posts

LEKUK BERKAWAH HILANG‼️😱
.
.
Makin lama makin banyak testimoni berlekuk makin ketara berkesan.. siapa tak cuba mmg rugi. .
.
Rugi sebab biarkan kulit yang boleh diratakan kembali, tetapi dibiarkan.
Rugi biarkan diri tidak nampak “extra” cantik.
Rugi biarkan orang keliling pandang muka berlekukk....
.
.
RUGI RUGI RUGI TAK NAK LANGSUNG USAHA UNTUK CANTIK! 😛🔥
.
.
#dhealdermaroller #sayajual #dhealdermarollerbysallydaughter #jeragat #dermaroller #dermarollermalaysia #jerawat #parut #bazaarpaknil #parutberlubang #dermarollerselangor #dermarollermurah #dermarollerseremban #dermarollerkedah #dermarollerkl #dermarollerpenang #dermarollermelaka #dermarollerjohor #dermarollersabah #dermarollersarawak #dermarollershahalam #dermarollerterengganu #dermarollerkelantan #dermarollerpahang #dermarollerperlis #dermarollerjohor #dermarollerperak #poribesar

LEKUK BERKAWAH HILANG‼️😱
.
.
Makin lama makin banyak testimoni berlekuk makin ketara berkesan.. siapa tak cuba mmg rugi. .
.
Rugi sebab biarkan kulit yang boleh diratakan kembali, tetapi dibiarkan. 
Rugi biarkan diri tidak nampak “extra” cantik. 
Rugi biarkan orang keliling pandang muka berlekukk....
.
.
RUGI RUGI RUGI TAK NAK LANGSUNG USAHA UNTUK CANTIK! 😛🔥
.
.
#dhealdermaroller #sayajual #dhealdermarollerbysallydaughter #jeragat #dermaroller #dermarollermalaysia #jerawat #parut #bazaarpaknil #parutberlubang #dermarollerselangor #dermarollermurah #dermarollerseremban #dermarollerkedah #dermarollerkl #dermarollerpenang #dermarollermelaka  #dermarollerjohor #dermarollersabah #dermarollersarawak #dermarollershahalam #dermarollerterengganu #dermarollerkelantan #dermarollerpahang #dermarollerperlis #dermarollerjohor #dermarollerperak #poribesar
120 1 30 November, 2018

[PILIH DATE & TIME UNTUK NEXT SESSION]
.
.
Ha, tahu tak sangat susah bagi kiteorang nak buat LIVE tau, sebab cara - cara diberikan sepenuhnya ketika LIVE. .
.
Kalau dapat tengok Sally Daughter LIVE tu untung tau 😍 siapa pernah tengok? Cuba share skit, ok ke tak ok?
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice

[PILIH DATE & TIME UNTUK NEXT SESSION]
.
.
Ha, tahu tak sangat susah bagi kiteorang nak buat LIVE tau, sebab cara - cara diberikan sepenuhnya ketika LIVE. .
.
Kalau dapat tengok Sally Daughter LIVE tu untung tau 😍 siapa pernah tengok? Cuba share skit, ok ke tak ok? 
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
208 22 26 March, 2019

YEAY! TERIMA KASIH PADA SESIAPA YANG TEMAN GENG SALLY DAUGHTER LIVE SEMALAM🥰
.
.
Nak tak tengok Team Sally Daughter L.I.V.E lagi?
Macam macam soalan yang Team SDE boleh jawab secara direct kan, mmg seronok! .
.
Cepat cepat tengok LIVE sekarang, kak kam ada save tuk korang! ⭐️
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice

YEAY! TERIMA KASIH PADA SESIAPA YANG TEMAN GENG SALLY DAUGHTER LIVE SEMALAM🥰
.
.
Nak tak tengok Team Sally Daughter L.I.V.E lagi? 
Macam macam soalan yang Team SDE boleh jawab secara direct kan, mmg seronok! .
.
Cepat cepat tengok LIVE sekarang, kak kam ada save tuk korang! ⭐️
#bbglowmurah #bbglow #dermapentreatment #dermapen #videodermaroller #dermarollermalaysia #dermaroller #dermaroller2019 #dhealdermaroller #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermapen #dermaroller #spabergerak #mobilespa #mobilespamalaysia #dermapenmalaysia #dermapensallydaughter #dermarollermalaysia #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollersallydaughter #dhealdermarollerkl #nailpolish #nailpolishmachine #nail #nailservice
121 30 2 hours ago

"SEMUA SALLY DAUGHTER PRODUCT ADA JUAL DIA PAKAI”
.
.
Ice Cream Wax sangat la sesuai untuk sesiapa sahaja! Nak wax satu badan pun bolehhhh...
.
.
Tak kesah la bulu-bulu korang tu halus ke tebal ke, gerentiiii Ice Cream Wax boleh sekali tarik dengan senangnya!
.
.
Plus wax ni kurang sakit, ada customer cakap tak rasa sakit pun. Senang pun senang sbb peel off je kan
.
.
Okayy cepat-cepat whatsapp no admin dekat link di bio untuk postage okay 🌸🌸🌸
.
.
#hardwax #hardbeanwax #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #icecreamwaxbysallydaughter #icecreamwax #dhealdermaroller #dhealbysallydaughter

"SEMUA SALLY DAUGHTER PRODUCT ADA JUAL DIA PAKAI”
.
.
Ice Cream Wax sangat la sesuai untuk sesiapa sahaja! Nak wax satu badan pun bolehhhh...
.
.
Tak kesah la bulu-bulu korang tu halus ke tebal ke, gerentiiii Ice Cream Wax boleh sekali tarik dengan senangnya!
.
.
Plus wax ni kurang sakit, ada customer cakap tak rasa sakit pun. Senang pun senang sbb peel off je kan
.
.
Okayy cepat-cepat whatsapp no admin dekat link di bio untuk postage okay 🌸🌸🌸
.
.
#hardwax #hardbeanwax #hardwaxmalaysia #hardwaxmalaysiamurah #icecreamwaxbysallydaughter #icecreamwax #dhealdermaroller #dhealbysallydaughter
127 9 11 November, 2017

HASIL SELEPAS 4x ROLL! HEBAT BUKAN?
.
rata rata pengguna dheal dermaroller akan nampak perubahan positif setiap kali roll. ini telah diakui oleh kebanyakan pengguna sendiri. masing2 rasa in love dengan kulit sendiri selepas roll.
.
kalau korg nak hasil yg lebih pantas dan kesan yg lebih baik, sis cadangkan ambil sekali dengan serum EVOE vitamin C yg kita bawa khas dari korea!
.
dah bersedia nak in love dengan kulit muka sendiri? jangan lengah utk dapatkan dheal dermaroller skrg.
.
klik link kat bio utk info 😘
.
.
#dheal #dhealdermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermurah #helmetindonesia #kamitakramai #helmetdesign #dermarollerterengganu #dermarollermalaysia #serumwajah #serumparut #serumparutberlubang #serumbulumata #serumrambut #ubatparutmalaysia #ubatparutjerawat

HASIL SELEPAS 4x ROLL! HEBAT BUKAN?
.
rata rata pengguna dheal dermaroller akan nampak perubahan positif setiap kali roll. ini telah diakui oleh kebanyakan pengguna sendiri. masing2 rasa in love dengan kulit sendiri selepas roll.
.
kalau korg nak hasil yg lebih pantas dan kesan yg lebih baik, sis cadangkan ambil sekali dengan serum EVOE vitamin C yg kita bawa khas dari korea!
.
dah bersedia nak in love dengan kulit muka sendiri? jangan lengah utk dapatkan dheal dermaroller skrg.
.
klik link kat bio utk info 😘
.
.
#dheal #dhealdermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollermurah #helmetindonesia #kamitakramai #helmetdesign #dermarollerterengganu #dermarollermalaysia #serumwajah #serumparut #serumparutberlubang #serumbulumata #serumrambut #ubatparutmalaysia #ubatparutjerawat
114 4 12 November, 2018

Close up size 1.0mm .
.
Macam mana DDR berfungsi ?? .

Jom kita tengok ANATOMY bagaimana D’Heal Derma Roller ini mampu membantu kulit bermasalah anda. ..
1. Pertama sekali, setelah roll mengunakan D’Heal Roller, D’Heal akan menghasilkan beribu lubang lubang halus ( Tidak akan Nampak dengan mata kasar). Lubang lubang halus yang disengajakan untuk penyerapan serum yang berkali ganda.

2. Bukan sahaja itu, dengan lubang lubang halus tersebut otak anda akan menerima signal yang mengatakan terdapat luka di bahagian yang anda roll. Otak akan mula bertindak untuk menghantar askar-askar (Terdiri daripada Kolagen, protein, darah merah, darah putih & sebagainya).
.
3. Apabila askar- askar yang dihantar oleh otak mula melakukan tugas tugas masing masing kulit tersebut akan Nampak berbeza dengan keadaan kulit yang tidak di-roll. Askar tersebut akan bersifat melindungi dibahagian yang di-roll.
.
4. Kemudian dengan pengunaan Serum Vitamin C EVOE akan membolehkan lagi pemulihan dipercepatkan seawall 3 hari, dengan membantu menhasilkan lebih banyak pertolongan di kawasan yang di-roll.
.
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerstokis #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #ubattinggi #ubatbesartetek #ubatresdung #ubatkurusberkesan

Close up size 1.0mm .
.
Macam mana DDR berfungsi ?? .

Jom kita tengok ANATOMY bagaimana D’Heal Derma Roller ini mampu membantu kulit bermasalah anda. ..
1.  Pertama sekali, setelah roll mengunakan D’Heal Roller, D’Heal akan menghasilkan beribu lubang lubang halus ( Tidak akan Nampak dengan mata kasar). Lubang lubang halus yang disengajakan untuk penyerapan serum yang berkali ganda.

2.  Bukan sahaja itu, dengan lubang lubang halus tersebut otak anda akan menerima signal yang mengatakan terdapat luka di bahagian yang anda roll. Otak akan mula bertindak untuk menghantar askar-askar (Terdiri daripada Kolagen, protein, darah merah, darah putih & sebagainya).
.
3.  Apabila askar- askar yang dihantar oleh otak mula melakukan tugas tugas masing masing kulit tersebut akan Nampak berbeza dengan keadaan kulit yang tidak di-roll. Askar tersebut akan bersifat melindungi dibahagian yang di-roll.
.
4.  Kemudian dengan pengunaan Serum Vitamin C EVOE akan membolehkan lagi pemulihan dipercepatkan seawall 3 hari, dengan membantu menhasilkan lebih banyak pertolongan di kawasan yang di-roll.
.
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerstokis #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #ubattinggi #ubatbesartetek #ubatresdung #ubatkurusberkesan
101 26 15 December, 2018

RAMAI BETUL YANG KONFIUS TREATMENT D’HEAL DERMA ROLLER NI DENGAN SKINCARE!
.
KENAPA DI KLINIK/ SPA BERATUS RATUS NAK BUAT TREATMENT NI?
.
BERKESAN KE?
.
.
BERATUS BABE! KALAU TAK BERKESAN NANGIS TAK BERLAGU BABE!
.
D’Heal Derma Roller ni adalah “Kaedah Merawat Kulit” yang paling berkesan seawal sekali roll sahaja!
.
Bukan itu sahaja, dengan D’Heal Derma Roller ini juga dapat memberikan kesan yang KEKAL & bukan SEMENTARA!
.
Kaedah ini adalah 100% organic dan tidak melibatkan sebarang chemical, hanya science adalah magik nya!
.
.
Tak percaya?
.
Jom kita tengok ANATOMY bagaimana D’Heal Derma Roller ini mampu membantu kulit bermasalah anda.
.
1. Pertama sekali, setelah roll mengunakan D’Heal Roller, D’Heal akan menghasilkan beribu lubang lubang halus ( Tidak akan Nampak dengan mata kasar). Lubang lubang halus yang disengajakan untuk penyerapan serum yang berkali ganda.
.
2. Bukan sahaja itu, dengan lubang lubang halus tersebut otak anda akan menerima signal yang mengatakan terdapat luka di bahagian yang anda roll. Otak akan mula bertindak untuk menghantar askar-askar (Terdiri daripada Kolagen, protein, darah merah, darah putih & sebagainya)
.
3. Apabila askar- askar yang dihantar oleh otak mula melakukan tugas tugas masing masing kulit tersebut akan Nampak berbeza dengan keadaan kulit yang tidak di-roll. Askar tersebut akan bersifat melindungi dibahagian yang di-roll.
.
4. Kemudian dengan pengunaan Serum Vitamin C EVOE akan membolehkan lagi pemulihan dipercepatkan seawall 3 hari, dengan membantu menhasilkan lebih banyak pertolongan di kawasan yang di-roll.
.
.
Inilah dia, rahsia D’Heal Derma Roller yang mampu membantu individu yang mengalami 1001 masalah kulit.
.
.
Paling terbaik TIADA KESAN SAMPINGAN YANG AKAN BERLAKU WALAUPON ANDA TIDAK MENGUNAKAN IA SECARA KONSISTEN!
.
Apa lagi korang cepat cepat pegang phone, order sekarang!
whatsapp +60102710173 atau klik link kat bio ig skrg.
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollerterengganu #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollerselangor #dermarollersabah #dermarollerpahang #dermarollerkuantan #dermaroller #dewiremaja #sabunpemutih #neelofateam #dermarollermalaysia

RAMAI BETUL YANG KONFIUS TREATMENT D’HEAL DERMA ROLLER NI DENGAN SKINCARE!
.
KENAPA DI KLINIK/ SPA BERATUS RATUS NAK BUAT TREATMENT NI?
.
BERKESAN KE?
.
.
BERATUS BABE! KALAU TAK BERKESAN NANGIS TAK BERLAGU BABE!
.
D’Heal Derma Roller ni adalah “Kaedah Merawat Kulit” yang paling berkesan seawal sekali roll sahaja!
.
Bukan itu sahaja, dengan D’Heal Derma Roller ini juga dapat memberikan kesan yang KEKAL & bukan SEMENTARA!
.
Kaedah ini adalah 100% organic dan tidak melibatkan sebarang chemical, hanya science adalah magik nya!
.
.
Tak percaya?
.
Jom kita tengok ANATOMY bagaimana D’Heal Derma Roller ini mampu membantu kulit bermasalah anda.
.
1.  Pertama sekali, setelah roll mengunakan D’Heal Roller, D’Heal akan menghasilkan beribu lubang lubang halus ( Tidak akan Nampak dengan mata kasar). Lubang lubang halus yang disengajakan untuk penyerapan serum yang berkali ganda.
.
2.  Bukan sahaja itu, dengan lubang lubang halus tersebut otak anda akan menerima signal yang mengatakan terdapat luka di bahagian yang anda roll. Otak akan mula bertindak untuk menghantar askar-askar (Terdiri daripada Kolagen, protein, darah merah, darah putih & sebagainya)
.
3.  Apabila askar- askar yang dihantar oleh otak mula melakukan tugas tugas masing masing kulit tersebut akan Nampak berbeza dengan keadaan kulit yang tidak di-roll. Askar tersebut akan bersifat melindungi dibahagian yang di-roll.
.
4.  Kemudian dengan pengunaan Serum Vitamin C EVOE akan membolehkan lagi pemulihan dipercepatkan seawall 3 hari, dengan membantu menhasilkan lebih banyak pertolongan di kawasan yang di-roll.
.
.
Inilah dia, rahsia D’Heal Derma Roller yang mampu membantu individu yang mengalami 1001 masalah kulit.
.
.
Paling terbaik TIADA KESAN SAMPINGAN YANG AKAN BERLAKU WALAUPON ANDA TIDAK MENGUNAKAN IA SECARA KONSISTEN!
.
Apa lagi korang cepat cepat pegang phone, order sekarang!
whatsapp +60102710173 atau klik link kat bio ig skrg.
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermaroller #dhealdermarollermalaysia #dhealdermarollerterengganu #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermarollerselangor #dermarollersabah #dermarollerpahang #dermarollerkuantan #dermaroller #dewiremaja #sabunpemutih #neelofateam #dermarollermalaysia
19 5 12 July, 2019