#dhealdermarollerganu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dhealdermarollerganu and here's what we found interesting.

Inside 30 Posts

Time between posts:
657 hours
Average like
12
Average comment
0.6
Posts with video
7/30
Posts with photo
23/30

Hashtag Popularity

@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
13 0 11 September, 2019
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
7 0 11 September, 2019
@dermaroller.beautyhq Profile picture

@dermaroller.beautyhq

Ipoh, Perak

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0102710173 .
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0102710173 .
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
13 2 6 September, 2019
@dermaroller_byseed Profile picture

@dermaroller_byseed

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg.
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg.
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
5 0 11 April, 2019
@dermaroller_byseed Profile picture

@dermaroller_byseed

PARUT KAT MUKA DIA BERSEPAH KAU TAHU😱 BURUK NAU🤬
.
.
Buruk buruk aku ni la yang tolong kau tau, tapi itulah manusia, suka menilai dari luaran walaupon kau baik macam mana pon.
.
.
Aku beli D’Heal Dermaroller satu set, aku pakai. 2 kali aku pakai, terus naik seri, garisan halus, parut segalanya hilang. .
.
Kesan mmg kekal, sebab aku tak pakai 2 bulan lwpastu aku pakai balik pon takde masalah. Takde pon naik jerawat ke apa ke, elok je kulit aku. .
.
Rugi korang tak grab sekarang, sebab tengah preorder + FREE GIFT. Lepas nie xde dh, so sape cepat dia dapat okehh.
.
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty #dermaroller
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
#maluapebossku #dewiremaja
#zkm #bukanbiasabiasa #naturalbeuaty

PARUT KAT MUKA DIA BERSEPAH KAU TAHU😱 BURUK NAU🤬
.
.
Buruk buruk aku ni la yang tolong kau tau, tapi itulah manusia, suka menilai dari luaran walaupon kau baik macam mana pon.
.
.
Aku beli D’Heal Dermaroller satu set, aku pakai. 2 kali aku pakai, terus naik seri, garisan halus, parut segalanya hilang. .
.
Kesan mmg kekal, sebab aku tak pakai 2 bulan lwpastu aku pakai balik pon takde masalah. Takde pon naik jerawat ke apa ke, elok je kulit aku. .
.
Rugi korang tak grab sekarang, sebab tengah preorder + FREE GIFT. Lepas nie xde dh, so sape cepat dia dapat okehh.
.
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty #dermaroller
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu 
#maluapebossku #dewiremaja 
#zkm #bukanbiasabiasa #naturalbeuaty
10 1 27 February, 2019
@dermaroller_byseed Profile picture

@dermaroller_byseed

@Regrann from @sarabeautyspy - Siapa tak kenal HUDA BEAUTY FOUNDER kan? .
.
Make up dia sangatttttt berkualiti tinggi & setiap kali mengunakan ia hasilnya pasti cantik!
.
.
Beliau pon gunakan derma roller untuk kaedah merawat kulit beliau. .
.
Tak perlu pergi spa / klinik, kerana selamat & mudah digunakan sendiri di rumah. 😘
.
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty #dermaroller
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
#maluapebossku #dewiremaja
#zkm #bukanbiasabiasa #naturalbeuaty

@Regrann from @sarabeautyspy - Siapa tak kenal HUDA BEAUTY FOUNDER kan? .
.
Make up dia sangatttttt berkualiti tinggi & setiap kali mengunakan ia hasilnya pasti cantik!
.
.
Beliau pon gunakan derma roller untuk kaedah merawat kulit beliau. .
.
Tak perlu pergi spa / klinik, kerana selamat & mudah digunakan sendiri di rumah. 😘
.
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty #dermaroller
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu 
#maluapebossku #dewiremaja 
#zkm #bukanbiasabiasa #naturalbeuaty
17 1 27 February, 2019
@sallydaughter_stokis Profile picture

@sallydaughter_stokis

JATUH CINTA DENGAN DHEAL 😍 .
.
Agent @sarabeautyspy selepas menggunakan Dheal Dermaroller terus terpikat and grab untuk jadi agent terus 😍
.
.

Sis sendiri dah jatuh cinta dengan Dheal Derma Roller + Serum EVOE Vit C nie sebab memang best & terbaik..so korang kalau nak rawat muka, derma roller adalah pilihan yang tepat dan sangat membantu...at least muka bersih pon dah hepi sangat kan..😍😍😍...kalau nak tahu lebih detail boleh DM @ WS sis terus, tekan jee link kat bio tuu okehh..keep rolling your face... 😋😘💕 - @sarabeautyspy
.

#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #sayajualmurah
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

JATUH CINTA DENGAN DHEAL 😍 .
.
Agent @sarabeautyspy selepas menggunakan Dheal Dermaroller terus terpikat and grab untuk jadi agent terus 😍
.
.

Sis sendiri dah jatuh cinta dengan Dheal Derma Roller + Serum EVOE Vit C nie sebab memang best & terbaik..so korang kalau nak rawat muka, derma roller adalah pilihan yang tepat dan sangat membantu...at least muka bersih pon dah hepi sangat kan..😍😍😍...kalau nak tahu lebih detail boleh DM @ WS sis terus, tekan jee link kat bio tuu okehh..keep rolling your face... 😋😘💕 - @sarabeautyspy
.

#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu 
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #sayajualmurah
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
18 6 25 February, 2019
@beauty.by.aynysa Profile picture

@beauty.by.aynysa

- DERMA ROLLER BOLEH MENYELESAIKAN 1000 KALI MASALAH ANDA DENGAN LEBIH BAIK‼️😱😍😋👏🏻
.
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pon mengunakan derma roller tau. .
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! .
.
Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya?
Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe
.

#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
#bossku #maluapebossku

- DERMA ROLLER BOLEH MENYELESAIKAN 1000 KALI MASALAH ANDA DENGAN LEBIH BAIK‼️😱😍😋👏🏻
.
.
Lihat! Kak yatie sendayu tinggi pon mengunakan derma roller tau. .
.
Kenapa derma roller sangat recommended? Ini adalah disebabkan 1000% keberkesanannya dijamin! .
.
Dan ia bukanlah skincare akan tetapi ia adalah kaedah merawat kulit tau! .
.
Tak percaya? 
Cuba satu kali roll, cemana pergi. Hehe
.

#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu 
#bossku #maluapebossku
28 1 4 February, 2019
@beauty.by.aynysa Profile picture

@beauty.by.aynysa

Org laen semua dah cantik...xkan nk tgk saje jee uiiiiiii rugi laa xtry derma roller nie taw xperlu habis ribu riban pon pergi spa 😌😏
..
. Siapa yang ada masalah PARUT JERAWAT, PORI TERBUKA, JERAEST, SELULIT ..jangan risau dermaolerr ad guys.. Dah 2019 tak kan nak kulit sama je?? Taka kn nk biarkn masalah kulit tu berlarutann. ??
.
.
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

Org laen semua dah cantik...xkan nk tgk saje jee uiiiiiii rugi laa xtry derma roller nie taw xperlu habis ribu riban pon pergi spa 😌😏
..
. Siapa yang ada masalah PARUT JERAWAT,  PORI TERBUKA,  JERAEST,  SELULIT ..jangan risau dermaolerr ad guys.. Dah 2019 tak kan nak kulit sama je?? Taka kn nk biarkn masalah kulit tu berlarutann. ??
.
.
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
14 0 3 February, 2019
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

Good morning kesayangan sis‼️😍
.
.
Buat apaa tuuu?
Dah makan carrot harini? 🥕
EH? CARROT? KENAPA CARROT? .
.
Korang tahu tak dalam carrot ada power ingredient yang boleh membuatkan korang sentiasa muda & lambat tua 💁🏼‍♀️
.
.
SERIOUSLAH❓❓⁉️
Seriouslah ni. Tak percaya cuba google fasal “BETACAROTENE”
.
.
Now makan carrot hari - hari, tapi jangan balun sehari semua carrot sebab badan kita kalau sesuatu yang berlebihan pon tak bagus, kurang pon tak bagus, yang best moderateeee je. 👍🏻
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollermalaysia #kurungmoden #pagi #salam #ubatparut #ubatjerawat #serumparut #serumkorea

Good morning kesayangan sis‼️😍
.
.
Buat apaa tuuu? 
Dah makan carrot harini? 🥕 
EH? CARROT? KENAPA CARROT? .
.
Korang tahu tak dalam carrot ada power ingredient yang boleh membuatkan korang sentiasa muda & lambat tua 💁🏼‍♀️
.
.
SERIOUSLAH❓❓⁉️
Seriouslah ni. Tak percaya cuba google fasal “BETACAROTENE”
.
.
Now makan carrot hari - hari, tapi jangan balun sehari semua carrot sebab badan kita kalau sesuatu yang berlebihan pon tak bagus, kurang pon tak bagus, yang best moderateeee je. 👍🏻
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollermurah #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollermalaysia #kurungmoden #pagi #salam #ubatparut #ubatjerawat #serumparut #serumkorea
15 0 13 December, 2018
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0166397859 .
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0166397859 .
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
24 2 23 November, 2018
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

D’HEAL DERMAROLLER DAH SAMPAI ARAB SAUDI, BRUNEI, SINGAPORE & INDONESIA‼️
.
.
Rugi tak cuba sebab rawatan mengunakan dermaroller ini sudah pon meluas, tetapi... dermaroller yang berkualiti macam mana yang patut kita pilih? .
.
Nak tahu macam mana? Whatspap sis sekarang! .
.
#dheal #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #kamitakramai #dermaroller #dermarollermurah #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollertreatment #dermarollermurah #helmetindonesia #ubatkurus #ubattinggi #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #serumparut #serumparutmalaysia #serumjeragatmalaysia #helmetindonesia #jerseyclub

D’HEAL DERMAROLLER DAH SAMPAI ARAB SAUDI, BRUNEI, SINGAPORE & INDONESIA‼️
.
.
Rugi tak cuba sebab rawatan mengunakan dermaroller ini sudah pon meluas, tetapi... dermaroller yang berkualiti macam mana yang patut kita pilih? .
.
Nak tahu macam mana? Whatspap sis sekarang! .
.
#dheal #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #kamitakramai #dermaroller #dermarollermurah #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #dermarollertreatment #dermarollermurah #helmetindonesia #ubatkurus #ubattinggi #ubatputih #ubatjerawat #ubatparut #serumparut #serumparutmalaysia #serumjeragatmalaysia #helmetindonesia #jerseyclub
16 0 13 November, 2018
@dheal.dermaroller Profile picture

@dheal.dermaroller

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 01136201820 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 01136201820 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia
8 1 30 October, 2018
@dheal.dermaroller Profile picture

@dheal.dermaroller

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 01136201820 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 01136201820 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia
4 0 30 October, 2018
@dheal.dermaroller Profile picture

@dheal.dermaroller

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 01136201820 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 01136201820 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia
4 0 30 October, 2018
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 0166397859 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 0166397859 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia
8 0 6 September, 2018
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 0166397859 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 0166397859 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia
7 0 6 September, 2018
@beautyprettybyaleesya Profile picture

@beautyprettybyaleesya

Sape nak muka flawless, bersih WAJIB guna Dheal Derma Roller nie yee...sbb ape ea? Nie haaa 👇🏻
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
Whatsapp📲0189838171🌹
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

Sape nak muka flawless, bersih WAJIB guna Dheal Derma Roller nie yee...sbb ape ea? Nie haaa 👇🏻
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
Whatsapp📲0189838171🌹
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
5 1 30 September, 2017
@suhazhrddinbeauty Profile picture

@suhazhrddinbeauty

@Regranned from @niafendy_ - "AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
HAA KORANG TUNGGU APA LAGI???CEPAT2 LAA PERGI GRAB SEBELUM STOK LICINNNS 😍😘😋
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

@Regranned  from @niafendy_ - "AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
HAA KORANG TUNGGU APA LAGI???CEPAT2 LAA PERGI GRAB SEBELUM STOK LICINNNS 😍😘😋
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
14 0 27 September, 2017
@lanadheal_beauty.empire Profile picture

@lanadheal_beauty.empire

Haa korang tgk nie nia pon dah pakai taw, dah 3 kali roll and nia cakap derma roller nie best sbb parut dah pudar then serum pon best!!yeayyyy tq nia 😍😘💕
.
"AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
HAA KORANG TUNGGU APA LAGI???CEPAT2 LAA PERGI GRAB DEKAT IG @lanadheal @lanadheal @lanadheal SEBELUM STOK LICINNNS 😍😘😋
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

Haa korang tgk nie nia pon dah pakai taw, dah 3 kali roll and nia cakap derma roller nie best sbb parut dah pudar then serum pon best!!yeayyyy tq nia 😍😘💕
.
"AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
HAA KORANG TUNGGU APA LAGI???CEPAT2 LAA PERGI GRAB DEKAT IG @lanadheal @lanadheal @lanadheal SEBELUM STOK LICINNNS 😍😘😋
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
7 0 8 September, 2017
@beautyprettybyaleesya Profile picture

@beautyprettybyaleesya

''AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
Whatsapp📲0189839171🌹
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

''AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
Whatsapp📲0189839171🌹
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
9 1 7 September, 2017
@lanadheal_beauty.empire Profile picture

@lanadheal_beauty.empire

Ready stock 💕

Muka breakout? Parut berlubang? 😢

Jangan risau @lanadheal mencadangkan anda untuk menggunakan dermaroller 😌

Dermaroller ni merupakan kaedah merawat kulit tanpa menggunakan bahan kimia. Ia boleh merangsang penghasilan kolagen secara semula jadi

Stock limited sangat2 🌷
Berminat boleh ws trus 0145462531 😘
#dhealdermarollertreatment #dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerdungun #dermarollerdungun #dermarollerterengganu #dermarollerganu #sekkepok #sekpenyu #dswanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipagent #evoeserum #serumbagus #naturalbeauty #organicskincare #bazarpaknilonline #fightacne

Ready stock 💕

Muka breakout? Parut berlubang? 😢

Jangan risau @lanadheal  mencadangkan anda untuk menggunakan dermaroller 😌

Dermaroller ni merupakan kaedah merawat kulit tanpa menggunakan bahan kimia. Ia boleh merangsang penghasilan kolagen secara semula jadi

Stock limited sangat2 🌷 
Berminat boleh ws trus 0145462531 😘 
#dhealdermarollertreatment #dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerdungun #dermarollerdungun #dermarollerterengganu #dermarollerganu #sekkepok #sekpenyu #dswanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipagent #evoeserum #serumbagus #naturalbeauty #organicskincare  #bazarpaknilonline  #fightacne
17 0 7 September, 2017
@sallydaughter_hq Profile picture

@sallydaughter_hq

ORANG DUNGUN TERENGGANU NAK COD CEPAT CEPAT CONTACT AGENT NI TAUU 😘😘😱@Regrann from @dhealdermarollerdungun - Ready stock 💕

Muka breakout? Parut berlubang? 😢

Jangan risau @dhealdermarollerdungun mencadangkan anda untuk menggunakan dermaroller 😌

Dermaroller ni merupakan kaedah merawat kulit tanpa menggunakan bahan kimia. Ia boleh merangsang penghasilan kolagen secara semula jadi

Stock limited sangat2 🌷
Follow @dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun

Berminat boleh ws trus 0139070081 😘
#dhealdermarollertreatment #dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerdungun #dermarollerdungun #dermarollerterengganu #dermarollerganu #sekkepok #sekpenyu #dswanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipagent #evoeserum #serumbagus #naturalbeauty #organicskincare #bazarpaknilonline #fightacne

ORANG DUNGUN TERENGGANU NAK COD CEPAT CEPAT CONTACT AGENT NI TAUU 😘😘😱@Regrann from @dhealdermarollerdungun - Ready stock 💕

Muka breakout? Parut berlubang? 😢

Jangan risau @dhealdermarollerdungun  mencadangkan anda untuk menggunakan dermaroller 😌

Dermaroller ni merupakan kaedah merawat kulit tanpa menggunakan bahan kimia. Ia boleh merangsang penghasilan kolagen secara semula jadi

Stock limited sangat2 🌷 
Follow @dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun

Berminat boleh ws trus 0139070081 😘 
#dhealdermarollertreatment #dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerdungun #dermarollerdungun #dermarollerterengganu #dermarollerganu #sekkepok #sekpenyu #dswanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipagent #evoeserum #serumbagus #naturalbeauty #organicskincare  #bazarpaknilonline  #fightacne
20 0 7 September, 2017
@dermaroller.terengganu_stokis Profile picture

@dermaroller.terengganu_stokis

Ready stock 💕

Muka breakout? Parut berlubang? 😢

Jangan risau @dhealdermarollerdungun mencadangkan anda untuk menggunakan dermaroller 😌

Dermaroller ni merupakan kaedah merawat kulit tanpa menggunakan bahan kimia. Ia boleh merangsang penghasilan kolagen secara semula jadi

Stock limited sangat2 🌷
Follow @dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun

Berminat boleh ws trus 0139070081 😘
#dhealdermarollertreatment #dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerdungun #dermarollerdungun #dermarollerterengganu #dermarollerganu #sekkepok #sekpenyu #dswanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipagent #evoeserum #serumbagus #naturalbeauty #organicskincare #bazarpaknilonline #fightacne

Ready stock 💕

Muka breakout? Parut berlubang? 😢

Jangan risau @dhealdermarollerdungun  mencadangkan anda untuk menggunakan dermaroller 😌

Dermaroller ni merupakan kaedah merawat kulit tanpa menggunakan bahan kimia. Ia boleh merangsang penghasilan kolagen secara semula jadi

Stock limited sangat2 🌷 
Follow @dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun
@dhealdermarollerdungun

Berminat boleh ws trus 0139070081 😘 
#dhealdermarollertreatment #dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dhealdermarollerdungun #dermarollerdungun #dermarollerterengganu #dermarollerganu #sekkepok #sekpenyu #dswanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipagent #evoeserum #serumbagus #naturalbeauty #organicskincare  #bazarpaknilonline  #fightacne
12 0 7 September, 2017
@lanadheal_beauty.empire Profile picture

@lanadheal_beauty.empire

SERBUUUU JANGAN TAK SERBUUUU!!! .
.
COD AVAILABLE!
POSTAGE AVAILABLE!
@Regrann from @sarabeautyspy - POSLAJU DAH JALAN, SO SAPE LAGI NAK JOIN POSTAGE ESOK BOLEH CEPAT2 WHATSAPP OKEH 😍😘
+6014 546 2531
+6014 546 2531
+6014 546 2531
.
READY STOCK FOR ALL SIZES!!! 👇🏻👇🏻👇🏻.
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.

LIMITED STOCK ONLY. .
.
GRAB NOW WHILE LAST STOCK 😋
.
DIRECTLY PRESS THE LINK WHATSAPP AT BIO 😘.
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

SERBUUUU JANGAN TAK SERBUUUU!!! .
.
COD AVAILABLE!
POSTAGE AVAILABLE!
@Regrann from @sarabeautyspy - POSLAJU DAH JALAN, SO SAPE LAGI NAK JOIN POSTAGE ESOK BOLEH CEPAT2 WHATSAPP OKEH 😍😘
+6014 546 2531
+6014 546 2531
+6014 546 2531
.
READY STOCK FOR ALL SIZES!!! 👇🏻👇🏻👇🏻.
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.

LIMITED STOCK ONLY. .
.
GRAB NOW WHILE LAST STOCK 😋
.
DIRECTLY PRESS THE LINK WHATSAPP AT BIO 😘.
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
4 0 4 September, 2017
@sallydaughter_hq Profile picture

@sallydaughter_hq

SERBUUUU JANGAN TAK SERBUUUU!!! .
.
COD AVAILABLE!
POSTAGE AVAILABLE!
@Regrann from @sarabeautyspy - ESOK POSLAJU DAH JALAN, SO SAPE LAGI NAK JOIN POSTAGE ESOK BOLEH CEPAT2 WHATSAPP SARA OKEH 😍😘
+60145152524
+60145152524
+60145152524
.
READY STOCK FOR ALL SIZES!!! 👇🏻👇🏻👇🏻.
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.

LIMITED STOCK ONLY. .
.
GRAB NOW WHILE LAST STOCK 😋
.
DIRECTLY PRESS THE LINK WHATSAPP AT BIO 😘.
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

SERBUUUU JANGAN TAK SERBUUUU!!! .
.
COD AVAILABLE!
POSTAGE AVAILABLE!
@Regrann from @sarabeautyspy - ESOK POSLAJU DAH JALAN, SO SAPE LAGI NAK JOIN POSTAGE ESOK BOLEH CEPAT2 WHATSAPP SARA OKEH 😍😘
+60145152524
+60145152524
+60145152524
.
READY STOCK FOR ALL SIZES!!! 👇🏻👇🏻👇🏻.
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.

LIMITED STOCK ONLY. .
.
GRAB NOW WHILE LAST STOCK 😋
.
DIRECTLY PRESS THE LINK WHATSAPP AT BIO 😘.
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
30 0 4 September, 2017
@lanadheal_beauty.empire Profile picture

@lanadheal_beauty.empire

Apa itu dermaroller ?
.
Dermaroller adalah sejenis alat kecantikan yang membantu meningkatkan penghasilan kolagen dikawasan yang digunakan.
Bagaimana ia berfungsi meningkatkan kolagen ?
.
Apabila sesuatu kawasan kulit mempunyai luka yang kecil secara automatik​ sel sel akan mendapat signal untuk merawat kawasan itu. Dengan itu badan akan menghasilkan lebih banyak kolagen untuk proses pemulihan.
Secara tidak langsung membantu mengurangkan masalah parut lama ,baru ,jerawat jeragat dan kedutan. - dermaroller tidak boleh dipakai untuk parut keloid .
.
Cepat2 boleh wasap skrg 🤗014 546 2531
.
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu
#dermarollermurah #dermarollertreatment
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu

Apa itu dermaroller ?
.
Dermaroller adalah sejenis alat kecantikan yang membantu meningkatkan penghasilan kolagen dikawasan yang digunakan. 
Bagaimana ia berfungsi meningkatkan kolagen ?
.
Apabila sesuatu kawasan kulit mempunyai luka yang kecil secara automatik​ sel sel akan mendapat signal untuk merawat kawasan itu.  Dengan itu badan akan menghasilkan lebih banyak kolagen untuk proses pemulihan. 
Secara tidak langsung membantu mengurangkan masalah parut lama ,baru ,jerawat jeragat dan kedutan. - dermaroller tidak boleh dipakai untuk parut keloid .
.
Cepat2 boleh wasap skrg 🤗014 546 2531
.
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu 
#dermarollermurah #dermarollertreatment 
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu
6 1 9 July, 2017

Top #dhealdermarollerganu posts

@sallydaughter_hq Profile picture

@sallydaughter_hq

YEAYYY!!! Ready stock pada agentt!!! Cepat serbu agenttt!! Hehe SIAPA ORANG TERENGGANU NAK COD PON BOLEH TAUUUU. @Regrann from @dexinspy_shop - Derma roller + serum evoe in stock 😍😍😍. So sape2 yg nk cod area kuala terengganu & postage blh cepat2 contact kak ra okeh 😘💕
.

#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu
#dermarollermurah #dermarollertreatment
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu

YEAYYY!!! Ready stock pada agentt!!! Cepat serbu agenttt!! Hehe SIAPA ORANG TERENGGANU NAK COD PON BOLEH TAUUUU. @Regrann from @dexinspy_shop - Derma roller + serum evoe in stock 😍😍😍. So sape2 yg nk cod area  kuala terengganu & postage blh cepat2 contact kak ra okeh 😘💕
.

#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu 
#dermarollermurah #dermarollertreatment 
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu
34 6 2 July, 2017
@sallydaughter_hq Profile picture

@sallydaughter_hq

Agent Terengganu is here!!! Siapa yang nak COD area terengganu boleh proceed pada beliau ye! Hiks @Regrann from @dexinspy_shop - Apa itu dermaroller ?
.
Dermaroller adalah sejenis alat kecantikan yang membantu meningkatkan penghasilan kolagen dikawasan yang digunakan.
Bagaimana ia berfungsi meningkatkan kolagen ?
.
Apabila sesuatu kawasan kulit mempunyai luka yang kecil secara automatik​ sel sel akan mendapat signal untuk merawat kawasan itu. Dengan itu badan akan menghasilkan lebih banyak kolagen untuk proses pemulihan.
Secara tidak langsung membantu mengurangkan masalah parut lama ,baru ,jerawat jeragat dan kedutan. - dermaroller tidak boleh dipakai untuk parut keloid .
.

#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu
#dermarollermurah #dermarollertreatment
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu

Agent Terengganu is here!!! Siapa yang nak COD area terengganu boleh proceed pada beliau ye! Hiks @Regrann from @dexinspy_shop - Apa itu dermaroller ?
.
Dermaroller adalah sejenis alat kecantikan yang membantu meningkatkan penghasilan kolagen dikawasan yang digunakan. 
Bagaimana ia berfungsi meningkatkan kolagen ?
.
Apabila sesuatu kawasan kulit mempunyai luka yang kecil secara automatik​ sel sel akan mendapat signal untuk merawat kawasan itu.  Dengan itu badan akan menghasilkan lebih banyak kolagen untuk proses pemulihan. 
Secara tidak langsung membantu mengurangkan masalah parut lama ,baru ,jerawat jeragat dan kedutan. - dermaroller tidak boleh dipakai untuk parut keloid .
.

#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerganu 
#dermarollermurah #dermarollertreatment 
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu
14 3 8 July, 2017
@sallydaughter_hq Profile picture

@sallydaughter_hq

@Regrann from @sarabeautyspy - Haa korang tgk nie nia pon dah pakai taw, dah 3 kali roll and nia cakap derma roller nie best sbb parut dah pudar then serum pon best!!yeayyyy tq nia 😍😘💕
.
@Regrann from @niafendy_ - "AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
HAA KORANG TUNGGU APA LAGI???CEPAT2 LAA PERGI GRAB DEKAT IG @sarabeautyspy @sarabeautyspy @sarabeautyspy SEBELUM STOK LICINNNS 😍😘😋
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc
#sekmung #sekkepok #sekpenyu

@Regrann from @sarabeautyspy - Haa korang tgk nie nia pon dah pakai taw, dah 3 kali roll and nia cakap derma roller nie best sbb parut dah pudar then serum pon best!!yeayyyy tq nia 😍😘💕
.
@Regrann from @niafendy_ - "AKU BENCI BETUL LAH PAKAI BENDA NI SETIAP KALI AKU PAKAI MESTI JADI...........
.
.
.
.
FLAWLESS! 🤣"
.
.
SEBAB APA??HAAA NIE PUNCA DIA 😏👇🏻.
.
✅ MERANGSANG PENGHASILAN KOLAGEN
.
✅MENGECILKAN LIANG2 PORI
.
✅ MENGHILANGKAN MASALAH PARUT JERAWAT BERLUBANG
.
✅ MEMPERBAIKI TEKSTUR KULIT
.
✅ MENGATASI MASALAH KEDUTAN DAN GARIS HALUS
.
✅ MENINGKATKAN PENYERAPAN PRODUK PENJAGAAN KULIT
.
✅ MEMPERBAIKI TONA KULIT TIDAK SEKATA
.
✅ MENGHILANGKAN "STRETCH MARKS"
.
✅ MERAWAT DAN MERANGSANG PERTUMBUHAN RAMBUT
.
.
HAA KORANG TUNGGU APA LAGI???CEPAT2 LAA PERGI GRAB DEKAT IG @sarabeautyspy @sarabeautyspy @sarabeautyspy SEBELUM STOK LICINNNS 😍😘😋
.
#sispakaisisjual
#dermarollermalaysiaoriginal
#dhealdermarollerterengganu #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermalaysia #dermarollerterengganu
#dermarollerganu #dermarollerkualaterengganu
#dermarollerkemaman #dermarollerkerteh #dermarollerpaka #dermarollermarang #dermarollermolek #dermarollermurah #dermarollertreatment #dermabeauty
#sayajualmurah #bazarpaknil #motifviral
#serumevoe #serumevoeterengganu #serumevoeganu #serumvitaminc 
#sekmung #sekkepok #sekpenyu
46 2 7 September, 2017
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

Hiking Bukit Kluang

“Tertanya tanya kenapa muka lain sangat skarang ni” .
.
Lepas roll and sapu serum evoe selalu parut makin pudar, pores makin mengecil dah hampir lenyap dah pun ! .
.
Puas hati sangat bila dah lama merana kulit muka menggerutu, berlekuk mcm jalan tar 😰😰 kini tidak lagi oky! .
.
Sape kate rawatan di rumah tu kuno, tak menjadi, ni haa adik manis ni buktinya, guna dheal derma roller yg ada 540 jarum halus seakan berada di spa ! .
.
No need spa anymore, dengan harga serendah rm70 je korg dah boleh licinkan muka di rumah, sesuai utk lelaki dan perempuan, .
.
Ada tips menarik menanti uoll kalau order dengan kak ju tau 😘😘
.
.
Cepat ws sekarang sebelum stock panas2 ni susut ! .
.
Ws 0166397859 ❤️
0166397859 .❤️
0166397859 ❤️
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealdermarollersg #ubatparut #ubatjerawat #ubatkurus #taubatnasuha #ubatjerawat #ubatkuatmurah #ubatgemok #kurung #kurungcantik #kurungcottonmurah #tipscantik

“Tertanya tanya kenapa muka lain sangat skarang ni” .
.
Lepas roll and sapu serum evoe selalu parut makin pudar, pores makin mengecil dah hampir lenyap dah pun ! .
.
Puas hati sangat bila dah lama merana kulit muka menggerutu, berlekuk mcm jalan tar 😰😰 kini tidak lagi oky! .
.
Sape kate rawatan di rumah tu kuno, tak menjadi, ni haa adik manis ni buktinya, guna dheal derma roller yg ada 540 jarum halus seakan berada di spa ! .
.
No need spa anymore, dengan harga serendah rm70 je korg dah boleh licinkan muka di rumah, sesuai utk lelaki dan perempuan, .
.
Ada tips menarik menanti uoll kalau order dengan kak ju tau 😘😘
.
.
Cepat ws sekarang sebelum stock panas2 ni susut ! .
.
Ws 0166397859 ❤️
0166397859 .❤️
0166397859 ❤️
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealdermarollersg #ubatparut #ubatjerawat #ubatkurus #taubatnasuha #ubatjerawat #ubatkuatmurah #ubatgemok #kurung #kurungcantik #kurungcottonmurah #tipscantik
19 1 31 August, 2018
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

Pulau Perhentian

“Tertanya tanya kenapa muka lain sangat skarang ni” .
.
Lepas roll and sapu serum evoe selalu parut makin pudar, pores makin mengecil dah hampir lenyap dah pun ! .
.
Puas hati sangat bila dah lama merana kulit muka menggerutu, berlekuk mcm jalan tar 😰😰 kini tidak lagi oky! .
.
Sape kate rawatan di rumah tu kuno, tak menjadi, ni haa adik manis ni buktinya, guna dheal derma roller yg ada 540 jarum halus seakan berada di spa ! .
.
No need spa anymore, dengan harga serendah rm70 je korg dah boleh licinkan muka di rumah, sesuai utk lelaki dan perempuan, .
.
Ada tips menarik menanti uoll kalau order dengan kak ju tau 😘😘
.
.
Cepat ws sekarang sebelum stock panas2 ni susut ! .
.
Ws 0166397859 ❤️
0166397859 .❤️
0166397859 ❤️
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealdermarollersg #ubatparut #ubatjerawat #ubatkurus #taubatnasuha #ubatjerawat #ubatkuatmurah #ubatgemok #kurung #kurungcantik #kurungcottonmurah #tipscantik

“Tertanya tanya kenapa muka lain sangat skarang ni” .
.
Lepas roll and sapu serum evoe selalu parut makin pudar, pores makin mengecil dah hampir lenyap dah pun ! .
.
Puas hati sangat bila dah lama merana kulit muka menggerutu, berlekuk mcm jalan tar 😰😰 kini tidak lagi oky! .
.
Sape kate rawatan di rumah tu kuno, tak menjadi, ni haa adik manis ni buktinya, guna dheal derma roller yg ada 540 jarum halus seakan berada di spa ! .
.
No need spa anymore, dengan harga serendah rm70 je korg dah boleh licinkan muka di rumah, sesuai utk lelaki dan perempuan, .
.
Ada tips menarik menanti uoll kalau order dengan kak ju tau 😘😘
.
.
Cepat ws sekarang sebelum stock panas2 ni susut ! .
.
Ws 0166397859 ❤️
0166397859 .❤️
0166397859 ❤️
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealdermarollersg #ubatparut #ubatjerawat #ubatkurus #taubatnasuha #ubatjerawat #ubatkuatmurah #ubatgemok #kurung #kurungcantik #kurungcottonmurah #tipscantik
15 1 31 August, 2018
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

Pulau Pangkor, Perak

“Tertanya tanya kenapa muka lain sangat skarang ni” .
.
Lepas roll and sapu serum evoe selalu parut makin pudar, pores makin mengecil dah hampir lenyap dah pun ! .
.
Puas hati sangat bila dah lama merana kulit muka menggerutu, berlekuk mcm jalan tar 😰😰 kini tidak lagi oky! .
.
Sape kate rawatan di rumah tu kuno, tak menjadi, ni haa adik manis ni buktinya, guna dheal derma roller yg ada 540 jarum halus seakan berada di spa ! .
.
No need spa anymore, dengan harga serendah rm70 je korg dah boleh licinkan muka di rumah, sesuai utk lelaki dan perempuan, .
.
Ada tips menarik menanti uoll kalau order dengan kak ju tau 😘😘
.
.
Cepat ws sekarang sebelum stock panas2 ni susut ! .
.
Ws 0166397859 ❤️
0166397859 .❤️
0166397859 ❤️
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealdermarollersg #ubatparut #ubatjerawat #ubatkurus #taubatnasuha #ubatjerawat #ubatkuatmurah #ubatgemok #kurung #kurungcantik #kurungcottonmurah #tipscantik

“Tertanya tanya kenapa muka lain sangat skarang ni” .
.
Lepas roll and sapu serum evoe selalu parut makin pudar, pores makin mengecil dah hampir lenyap dah pun ! .
.
Puas hati sangat bila dah lama merana kulit muka menggerutu, berlekuk mcm jalan tar 😰😰 kini tidak lagi oky! .
.
Sape kate rawatan di rumah tu kuno, tak menjadi, ni haa adik manis ni buktinya, guna dheal derma roller yg ada 540 jarum halus seakan berada di spa ! .
.
No need spa anymore, dengan harga serendah rm70 je korg dah boleh licinkan muka di rumah, sesuai utk lelaki dan perempuan, .
.
Ada tips menarik menanti uoll kalau order dengan kak ju tau 😘😘
.
.
Cepat ws sekarang sebelum stock panas2 ni susut ! .
.
Ws 0166397859 ❤️
0166397859 .❤️
0166397859 ❤️
.
.
#dhealdermaroller #dermaroller #dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealdermarollersg #ubatparut #ubatjerawat #ubatkurus #taubatnasuha #ubatjerawat #ubatkuatmurah #ubatgemok #kurung #kurungcantik #kurungcottonmurah #tipscantik
12 1 31 August, 2018
@dermaroller.iqaa Profile picture

@dermaroller.iqaa

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner, jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton

Pori terbuka sampai jelas kelihatan seperti kulit berlubang. Kalau makeup pun makeup tak nampak smooth . smpai tak tahu nak tutup macam mana lagi. Stress betul!
.
Sis percaya mmg ramai yg ade masalah pori besar ni kan. Sampai runsing apa perlu dibuat lagi. Sampai berabis beratus malah beribu buat treatment sana sini utk rawat masalah pori besar ni.
.
Tahu tak korg alat dermaroller yg harga tak sampai RM50 ni selesaikan masalah pori besar ni. Haa yg pnting korg kene konsisten je okeh.
.
Utk yg beginner,  jgn risau sebab kita akan provide guideline utk korg senang guna dan apply. Hnya dheal dermaroller by sally daughter je tauu ❤️
.
Nak cuba meh roger skrg
0163963086
.
#dhealdermarollerbysallydaughter #dhealdermarollerfeedback #dhealdermaroller #dhealdermarollerganu #dermaroller #dermarollermurah #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatkurus #serumparut #serumjeragat #jubahsouq #jubahmurah #instantshawlmurah #shawltutorial #shawllabuh #shawlborong #shawlkeknismurah #bawalborong #bawalcotton
5 0 11 September, 2019
@dheal_store Profile picture

@dheal_store

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 0166397859 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia

4 KALI ROLL 😱😱
.
Dheal derma roller + vit c evoe bukan untuk PARUT je tau, tapi boleh kecikkan pori skali, bila pori mengecil kulit akan tampak lebih halus dan glowing giteww takyah tepek2 foundation tebal dah 👍🏻
.
.
Sekali jarum jarum derma roller lalu terus mengaktifkan penghasilan kolagen pada kulit korang, then terhasil lah kulit BEBAS KEDUTAN.. even kita still muda tapi still kena jaga dari awal,
.
Tak perlu roll hari hari pun, yg penting selamat, takde side effects, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan 👍🏻
.
.
Whatsapp sis laju2 untuk dapatkan set korang 0166397859 🙆🏻‍♀️
.
.
#dhealdermaroller #dhealdermarollerfeedback #dhealdermarollerganu #dhealova #dermaroller #microneedling #dhealdermaroller #kurung #dheal #kurungmoden #ubatgemuk #ubatkurus #ubatjeragat #ubatjerawat #treatmentspa #microneedlingmalaysia
12 1 6 September, 2018