#dijaminberkesan Instagram Photos & Videos

dijaminberkesan - 8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dijaminberkesan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 hours
Average like
5.6
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

SLIMMING DRINK💃HARGA SEPEKET RM9.90 SEM&RM11.40 SS

Rasa sangat sedap langsung xpahit!rasa dia manis² buah,sebab apa? Sebab kita ada daun Stevia dlm Slimming Drink kita tau😍ramai yg amal minum ni bgtau angin dlm badan hilang,sembelit pulih,nafas dh xberbau,incloss byk dan yg plng best klu mkn byk² dia akan cepat proses tuk kita membuang!jdi xda lh kita risau mkn byk² xproses nnt jdi lemak tepu kn..yg plng best ramai yg sblmnya pkai bju bsr now dh blh pakai bju saiz kecik😍tapi kn jgn sesekali niat nak kurus sbb nak nmpk seksi,pkai ketat² xmau mcm tu😉😘kita nak kurus sihat dan cantik dmata kekasih halal kita😘🤗 Wassap wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#melawaskan
#buangtoksin
#bakarlemak
#langsingkanbadan
#dijaminberkesan

SLIMMING DRINK💃HARGA SEPEKET RM9.90 SEM&RM11.40 SS

Rasa sangat sedap langsung xpahit!rasa dia manis² buah,sebab apa? Sebab kita ada daun Stevia dlm Slimming Drink kita tau😍ramai yg amal minum ni bgtau angin dlm badan hilang,sembelit pulih,nafas dh xberbau,incloss byk dan yg plng best klu mkn byk² dia akan cepat proses tuk kita membuang!jdi xda lh kita risau mkn byk² xproses nnt jdi lemak tepu kn..yg plng best ramai yg sblmnya pkai bju bsr now dh blh pakai bju saiz kecik😍tapi kn jgn sesekali niat nak kurus sbb nak nmpk seksi,pkai ketat² xmau mcm tu😉😘kita nak kurus sihat dan cantik dmata kekasih halal kita😘🤗 Wassap wa.me/0143756534

#seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#melawaskan 
#buangtoksin 
#bakarlemak 
#langsingkanbadan 
#dijaminberkesan
7 0 5 December, 2019

Assalamualaikum..morning
jangan lupa sebelum sarapan minum JAMU JKAHF dulu taw..extra energy tu penting😉..nak LUARAN DALAMAN LETOPSSS..mesti konsume taw jangan skip skip NOOO MALAS MALAS 👍❗AMARAN KERAS❗..kesan seawal korang gok gok taw..5 minit kompem angin berderu deru keluar💨💨taw..hehe..jangan pelik lah kenapa korang susah nak kurus kalau dalaman korang tak sihat angin dalam badan pulak seronok ronok duk dalam badan korang tu taw...jangan salahkan produk kalau anda sendiri malas 😜

#jamujkahf
#jamuindonesia
#jamubahansemulajadi
#herbajawa
#takpahit
#sedapsangat
#diolahnewformula
#kesansangatterbaik
#dijaminberkesan
#tiadakesansampinganburuk

Assalamualaikum..morning
 jangan lupa sebelum sarapan minum JAMU JKAHF dulu taw..extra energy tu penting😉..nak LUARAN DALAMAN LETOPSSS..mesti konsume taw jangan skip skip NOOO MALAS MALAS 👍❗AMARAN KERAS❗..kesan seawal korang gok gok taw..5 minit kompem angin berderu deru keluar💨💨taw..hehe..jangan pelik lah kenapa korang susah nak kurus kalau dalaman korang tak sihat angin dalam badan pulak seronok ronok duk dalam badan korang tu taw...jangan salahkan produk kalau anda sendiri malas 😜

#jamujkahf
#jamuindonesia
#jamubahansemulajadi
#herbajawa
#takpahit
#sedapsangat
#diolahnewformula
#kesansangatterbaik
#dijaminberkesan
#tiadakesansampinganburuk
2 0 5 December, 2019

Jom Cantik & Putih dengan kami dengan serendah Rm259 persesi !Anda boleh mula mendapat kulit yang putih mulus, bebas cela dan kulit yang sihat dengan mudah!

Banyak kebaikan daripada mendapat rawatan drip putih dan vitamin dari kami!

Anda pasti gembira dan puas hati dengan hasilnya! Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan ! ..
.
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #letsputih #jomputih #kulitbebascela
#kulitcantikgebu
#kurus #jomkurus #mulus
#dripputihselangor #dripputihjohor #dripputihmelaka #dripputihseremban #dripputihkualalumpur #dripputihkedah #dripputihcyberjaya #dripputihputrajaya

Jom Cantik & Putih dengan kami dengan serendah Rm259 persesi !Anda boleh mula mendapat kulit yang putih mulus, bebas  cela dan kulit yang sihat dengan mudah!

Banyak kebaikan daripada mendapat  rawatan drip putih dan vitamin dari kami!

Anda pasti gembira dan puas hati dengan hasilnya! Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan ! ..
.
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #letsputih #jomputih  #kulitbebascela 
#kulitcantikgebu
#kurus #jomkurus #mulus
#dripputihselangor #dripputihjohor #dripputihmelaka #dripputihseremban #dripputihkualalumpur #dripputihkedah #dripputihcyberjaya #dripputihputrajaya
5 0 2 December, 2019

Syok nya tea break dgn Slimming drink!
Makan puas² lepastu bilas dgn Slimming drink by #seridara ni!gerenti semua unwanted thing akan keluar dgn lawasnya so takda lh risau mkn bnyk² nnt jadi lemak tepu dlm badan!😉 Harga cuma rm9.90 sem
Rm11.40 SS..tdk termasuk pos..
Sepeket tuk seminggu.. Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#bakarlemak
#melawaskan
#buangtoksin
#langsingkanbadan
#kuruscantikkk
#dijaminberkesan

Syok nya tea break dgn Slimming drink!
Makan puas² lepastu bilas dgn Slimming drink by #seridara ni!gerenti semua unwanted thing akan keluar dgn lawasnya so takda lh risau mkn bnyk² nnt jadi lemak tepu dlm badan!😉 Harga cuma rm9.90 sem
Rm11.40 SS..tdk termasuk pos..
Sepeket tuk seminggu.. Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#bakarlemak 
#melawaskan 
#buangtoksin 
#langsingkanbadan 
#kuruscantikkk 
#dijaminberkesan
5 0 1 December, 2019

Jangan panass!! Sis gurau je 😋

Pink lady Body Perfection memang dapat membantu membesarkan dan memantapkan aset wanita. Bukan itu je, ianya dapat mecerahkan kulit, mengurangkan rambut gugur, miss V kembali ketat seperti zaman anak dara

Aset wanita adalah segalanya bagi wanita

Jaga ia sebaiknya sebab kita cuma ada satu aset dari kecik smpai sekarang ❤

#sismakansisjual #dijaminberkesan

Jangan panass!! Sis gurau je 😋

Pink lady Body Perfection memang dapat membantu membesarkan dan memantapkan aset wanita. Bukan itu je, ianya dapat mecerahkan kulit, mengurangkan rambut gugur, miss V kembali ketat seperti zaman anak dara

Aset wanita adalah segalanya bagi wanita

Jaga ia sebaiknya sebab kita cuma ada satu aset dari kecik smpai sekarang ❤

#sismakansisjual #dijaminberkesan
0 0 29 November, 2019

Produk laku kerassss... Slimming drink by #seridara harga cuma rm9.90 sem rm11.40 ss..membantu anda membakar lemak,Langsingkan badan,buang toksin&angin dan melawaskan😃😍 Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan anda🤗🌹 #seridaras
#agentseridara
#slimmingdrink
#melawaskan
#bakarlemak
#buangtoksin
#dijaminberkesan

Produk laku kerassss... Slimming drink by #seridara harga cuma rm9.90 sem rm11.40 ss..membantu anda membakar lemak,Langsingkan badan,buang toksin&angin dan melawaskan😃😍 Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan anda🤗🌹 #seridaras 
#agentseridara 
#slimmingdrink 
#melawaskan 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#dijaminberkesan
6 0 29 November, 2019

Masih gemuk kh???🤫jom kurus dgn Slimming Drink by #seridara hrga murah yg pntng bkesan😉

Wassap wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#langsingkanbadan
#bakarlemak
#buangtoksin
#kuruscantikkk
#dijaminberkesan

Masih gemuk kh???🤫jom kurus dgn Slimming Drink by #seridara hrga murah yg pntng bkesan😉

Wassap wa.me/0143756534

#seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#langsingkanbadan 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#kuruscantikkk 
#dijaminberkesan
2 0 28 November, 2019

Hasil yang baik untuk yang malas nak drip banyak kali. Hanya sebulan sekali atau 2 . Yang mana nak kesan cepat & ada budget tinggi boleh cuba.. Drip hanya sebulan sekali jee 😘

Fungsi :
🌸 Whitening
🌸 Slimming
🌸 Anti aging
🌸 Skin repair
🌸 Detox

#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah
#kulitcantikgebu
#kurus #kurusserentak #jomkurus #mulus

Hasil yang baik untuk yang malas nak drip banyak kali. Hanya sebulan sekali atau 2 . Yang mana nak kesan cepat & ada budget tinggi boleh cuba.. Drip hanya sebulan sekali jee 😘

Fungsi :
🌸 Whitening
🌸 Slimming
🌸 Anti aging
🌸 Skin repair
🌸 Detox

#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah
#kulitcantikgebu
#kurus #kurusserentak #jomkurus #mulus
4 0 27 November, 2019

Tok Awang Super Oil Minyak Lintah Campuran Belut & Ikan Belacak
.
✔️LULUS KKM NOT NUMBER : NOT190504805K
✔️100% Selamat
✔️Dijamin Berkesan
✔️Banyak Testimoni Berjaya
✔️Sesuai Untuk Lelaki (zak4r) Dan Wanita (Pejalkan Payudara).
.
.
Khasiat utama :
Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja (InsyaAllah)
.
Menjadikan zakar anda :
☑️KUAT
☑️TEGANG
☑️TAHAN LAMA
☑️BESAR
☑️PANJANG
.
Juga sesuai untuk :
-Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
-Zakar bengkok
-Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
.
Khasiat lain :
1. Merawat penyakit strok
2. Lumpuh
3.Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
4. Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah.
.
CARA PENGGUNAAN :
1. Titiskan Tok Awang Super Oil ke Telapak Tangan.
2. Sapukan Pada Keseluruhan Zakar
3. Gubakan 2 kali Sehari ( Pagi Dan Malam ).
4. Sebaik-Baiknya Duduk Semasa Melakukan Urutan.
.
Harga : RM40.00
.
#minyaklintahasli #minyaklintah #minyakbelacak #minyaklintahtokwan #lintah #minyakbelacak #minyakbelut #MinyakLintahAsli #minyaklintahOriginal #campuran3dalam1 #dijaminBerkesan

Tok Awang Super Oil Minyak Lintah Campuran Belut & Ikan Belacak
.
✔️LULUS KKM NOT NUMBER : NOT190504805K
✔️100% Selamat
✔️Dijamin Berkesan
✔️Banyak Testimoni Berjaya
✔️Sesuai Untuk Lelaki (zak4r) Dan Wanita (Pejalkan Payudara).
.
.
Khasiat utama :
Bertindak dengan serta-merta (ketegangan) dalam masa 15 minit sahaja (InsyaAllah)
.
Menjadikan zakar anda :
☑️KUAT
☑️TEGANG
☑️TAHAN LAMA
☑️BESAR
☑️PANJANG
.
Juga sesuai untuk :
-Zakar tunduk ke bawah (patah tandan)
-Zakar bengkok
-Memperbetulkan urat-urat zakar yang tersumbat
.
Khasiat lain :
1. Merawat penyakit strok
2. Lumpuh
3.Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
4. Mengembalikan kesegaran pada urat sarat dan melancarkan peredaran darah.
.
CARA PENGGUNAAN :
1. Titiskan Tok Awang Super Oil ke Telapak Tangan.
2. Sapukan Pada Keseluruhan Zakar
3. Gubakan 2 kali Sehari ( Pagi Dan Malam ).
4. Sebaik-Baiknya Duduk Semasa Melakukan Urutan.
.
Harga : RM40.00
.
#minyaklintahasli #minyaklintah #minyakbelacak #minyaklintahtokwan #lintah #minyakbelacak #minyakbelut #MinyakLintahAsli #minyaklintahOriginal #campuran3dalam1 #dijaminBerkesan
16 1 25 November, 2019

Assalammualaikum, Hari ini nak jual #Ikillz Mur².. nak bagi clear semua, tinggal lagi 13 tin siapa cepat dia dapat.
.
Harga asal rm35.00
.
Syarat :- - self pick up
- no cod - no pos
.
Collect di alam sanjung shah alam. .
Sesiapa berminat boleh pm.

#pembunuhlipasviral
#dijaminberkesan

Assalammualaikum, Hari ini nak jual #Ikillz Mur².. nak bagi clear semua, tinggal lagi 13 tin siapa cepat dia dapat.
.
Harga asal rm35.00
.
Syarat :- - self pick up
- no cod - no pos
.
Collect di alam sanjung shah alam. .
Sesiapa berminat boleh pm.

#pembunuhlipasviral
#dijaminberkesan
3 0 24 November, 2019

Lady Bos Kita🤗kurus cantik dgn #slimmingdrink by #seridaras
Uollss yg nak kurus cntik lagi sihat jom order slimming drink dgn sis hrga mur mur ja sygg cuma rm9.90 sem rm11.40 SS (sepeket)..inshaAllah berkesan🌹

Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🌹🤗 #seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#bakarlemak
#melawaskan
#langsingkanbadan
#buangtoksin
#dijaminberkesan

Lady Bos Kita🤗kurus cantik dgn #slimmingdrink  by #seridaras 
Uollss yg nak kurus cntik lagi sihat jom order slimming drink dgn sis hrga mur mur ja sygg cuma rm9.90 sem rm11.40 SS (sepeket)..inshaAllah berkesan🌹

Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🌹🤗 #seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#bakarlemak 
#melawaskan 
#langsingkanbadan 
#buangtoksin 
#dijaminberkesan
9 0 21 November, 2019

Kesan lagi wow...harga mur mur ja uollss😉

Bminat wassap sis wa.me/043756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#beautyshotTea
#melawaskan
#buangtoksin
#buangangin
#bakarlemak
#langsingkanbadan
#dijaminberkesan

Kesan lagi wow...harga mur mur ja uollss😉

Bminat wassap sis wa.me/043756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras 
#agentseridara
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#beautyshotTea 
#melawaskan 
#buangtoksin 
#buangangin 
#bakarlemak 
#langsingkanbadan 
#dijaminberkesan
1 0 18 November, 2019

LADYERA 🎀🎀🎀🎀
💸 RM 150 FREE POS
.
READYSTOK 🤩🤩🤩 MAS4LAH ISTERI DINGIN?
Sukar bila diajak bersama?
Buntu dengan masalah ini??? Memperkenalkan....
PIL PER4NGSANG LADY ERA ORIGINAL DARI USA (V!AGRA WANITA 😍) ⛔️KELEBIHAN LADY ERA 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 1.Meningkatkan lib!do atau membangkitkan ghair4h
2.Meningkatkan sensitiviti zon erogenik
3.Meningkatkan pengeluaran pelincir intim
4..Meningkatkan kemungkinan org4sme berlipat ganda
5.Meningkatkan hasrat s3ksual
6.Menghapus gejala frig!ditas
7.Menghilangkan stres, memperbaiki mood, dan mengatur keseimbangan horm0n.

1 PAPAN 4 BIJI 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Dijamin berkesan 💯 👇👇
www.wasap.my/60107030507

#ladyera
#ladyeraoriginal
#peransangwanita
#peransangperempuan
#forsex
#dijaminberkesan

LADYERA 🎀🎀🎀🎀
💸 RM 150 FREE POS
.
READYSTOK 🤩🤩🤩 MAS4LAH ISTERI DINGIN? 
Sukar bila diajak bersama? 
Buntu dengan masalah ini??? Memperkenalkan....
PIL PER4NGSANG LADY ERA ORIGINAL DARI USA (V!AGRA WANITA 😍) ⛔️KELEBIHAN LADY ERA 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 1.Meningkatkan lib!do atau membangkitkan ghair4h
2.Meningkatkan sensitiviti zon erogenik
3.Meningkatkan pengeluaran pelincir intim
4..Meningkatkan kemungkinan org4sme berlipat ganda
5.Meningkatkan hasrat s3ksual
6.Menghapus gejala frig!ditas
7.Menghilangkan stres, memperbaiki mood, dan mengatur keseimbangan horm0n.

1 PAPAN 4 BIJI 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Dijamin berkesan 💯 👇👇
www.wasap.my/60107030507

#ladyera
#ladyeraoriginal
#peransangwanita
#peransangperempuan
#forsex
#dijaminberkesan
2 0 18 November, 2019

LADYERA 🎀🎀🎀🎀
💸 RM 150 FREE POS
.
READYSTOK 🤩🤩🤩 MAS4LAH ISTERI DINGIN?
Sukar bila diajak bersama?
Buntu dengan masalah ini??? Memperkenalkan....
PIL PER4NGSANG LADY ERA ORIGINAL DARI USA (V!AGRA WANITA 😍) ⛔️KELEBIHAN LADY ERA 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 1.Meningkatkan lib!do atau membangkitkan ghair4h
2.Meningkatkan sensitiviti zon erogenik
3.Meningkatkan pengeluaran pelincir intim
4..Meningkatkan kemungkinan org4sme berlipat ganda
5.Meningkatkan hasrat s3ksual
6.Menghapus gejala frig!ditas
7.Menghilangkan stres, memperbaiki mood, dan mengatur keseimbangan horm0n.

1 PAPAN 4 BIJI 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Dijamin berkesan 💯 👇👇
www.wasap.my/60107030507

#ladyera
#ladyeraoriginal
#peransangwanita
#peransangperempuan
#forsex
#dijaminberkesan

LADYERA 🎀🎀🎀🎀
💸 RM 150 FREE POS
.
READYSTOK 🤩🤩🤩 MAS4LAH ISTERI DINGIN? 
Sukar bila diajak bersama? 
Buntu dengan masalah ini??? Memperkenalkan....
PIL PER4NGSANG LADY ERA ORIGINAL DARI USA (V!AGRA WANITA 😍) ⛔️KELEBIHAN LADY ERA 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 1.Meningkatkan lib!do atau membangkitkan ghair4h
2.Meningkatkan sensitiviti zon erogenik
3.Meningkatkan pengeluaran pelincir intim
4..Meningkatkan kemungkinan org4sme berlipat ganda
5.Meningkatkan hasrat s3ksual
6.Menghapus gejala frig!ditas
7.Menghilangkan stres, memperbaiki mood, dan mengatur keseimbangan horm0n.

1 PAPAN 4 BIJI 🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Dijamin berkesan 💯 👇👇
www.wasap.my/60107030507

#ladyera
#ladyeraoriginal
#peransangwanita
#peransangperempuan
#forsex
#dijaminberkesan
2 0 18 November, 2019

Super whitening advance! Hanya RM899!!
Hasil yang baik untuk yang malas nak drip banyak kali. Hanya sebulan sekali /2 . Yang mana nak kesan cepat & ada budget tinggi boleh cuba.. Drip hanya sebulan sekali jee 😘

Fungsi :
🌸 Whitening
🌸 Slimming
🌸 Anti aging
🌸 Skin repair
🌸 Detox

#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah
#kulitcantikgebu
#kurus #kurusserentak #jomkurus #mulus

Super whitening advance! Hanya RM899!!
Hasil yang baik untuk yang malas nak drip banyak kali. Hanya sebulan sekali /2 . Yang mana nak kesan cepat & ada budget tinggi boleh cuba.. Drip hanya sebulan sekali jee 😘

Fungsi :
🌸 Whitening
🌸 Slimming
🌸 Anti aging
🌸 Skin repair
🌸 Detox

#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah
#kulitcantikgebu
#kurus #kurusserentak #jomkurus #mulus
8 0 18 November, 2019

Promo beli 10 pack cuma rm90 sem rm105 SS.. Jom order dgn sis sementara stok masih ada😉promo sah sehingga 30hb ni.. Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#beautydrink
#bakarlemak
#buangtoksin
#putihgebu
#kuruscantikkk
#melawaskan
#buangangin
#dijaminberkesan

Promo beli 10 pack cuma rm90 sem rm105 SS.. Jom order dgn sis sementara stok masih ada😉promo sah sehingga 30hb ni.. Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#beautydrink 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#putihgebu 
#kuruscantikkk 
#melawaskan 
#buangangin 
#dijaminberkesan
6 0 16 November, 2019

Pengguna serum cantiqa - sesuai utk lelaki & perempuan ya..🤩 sangat Best dan Berkesan 🌹Serum Cantiqa ni fungsi utama utk🌹
√Mencerahkn
√Memutihkn kulit
√Menganjalkn √Menegangkn kulit
√Mengecutkn jerawat
√Memudarkn parut jerawat
√Menghilangkn jeragat
√Menghilangkn flek hitam
√Mengecilkan pori2
√Melembapkan kulit
√Menjadi alas make up supaya lbh glowing & flawless
.
LULUS KKM .
Berminat terus wsap sy utk ORDER . .
www.wasap.my/60166882185/serumpower
.
#cantiqagolden
#cantiqaskincare
#cantiqamelaka
#cantiqabrunei
#lulusKKM
#DiJaminBerkesan
#Agenwanted
#Dropshipwanted
#codmelaka
#cantiqa_skincare_bynani
#freecodmelaka

Pengguna serum cantiqa - sesuai utk lelaki & perempuan ya..🤩 sangat Best dan Berkesan 🌹Serum Cantiqa ni fungsi utama utk🌹
√Mencerahkn
√Memutihkn kulit
√Menganjalkn √Menegangkn kulit
√Mengecutkn jerawat
√Memudarkn parut jerawat
√Menghilangkn jeragat
√Menghilangkn flek hitam
√Mengecilkan pori2
√Melembapkan kulit
√Menjadi alas make up supaya lbh glowing & flawless
.
LULUS KKM .
Berminat terus wsap sy utk ORDER . .
www.wasap.my/60166882185/serumpower
.
#cantiqagolden
#cantiqaskincare
#cantiqamelaka
#cantiqabrunei
#lulusKKM
#DiJaminBerkesan
#Agenwanted
#Dropshipwanted
#codmelaka
#cantiqa_skincare_bynani
#freecodmelaka
2 0 16 November, 2019

Pengguna serum cantiqa - sesuai utk lelaki & perempuan ya..🤩 sangat Best dan Berkesan 🌹Serum Cantiqa ni fungsi utama utk🌹
√Mencerahkn
√Memutihkn kulit
√Menganjalkn √Menegangkn kulit
√Mengecutkn jerawat
√Memudarkn parut jerawat
√Menghilangkn jeragat
√Menghilangkn flek hitam
√Mengecilkan pori2
√Melembapkan kulit
√Menjadi alas make up supaya lbh glowing & flawless
.
LULUS KKM .
Berminat terus wsap sy utk ORDER . .
www.wasap.my/60166882185/serumpower
.
#cantiqagolden
#cantiqaskincare
#cantiqamelaka
#cantiqabrunei
#lulusKKM
#DiJaminBerkesan
#Agenwanted
#Dropshipwanted
#codmelaka
#cantiqa_skincare_bynani
#freecodmelaka

Pengguna serum cantiqa - sesuai utk lelaki & perempuan ya..🤩 sangat Best dan Berkesan 🌹Serum Cantiqa ni fungsi utama utk🌹
√Mencerahkn
√Memutihkn kulit
√Menganjalkn √Menegangkn kulit
√Mengecutkn jerawat
√Memudarkn parut jerawat
√Menghilangkn jeragat
√Menghilangkn flek hitam
√Mengecilkan pori2
√Melembapkan kulit
√Menjadi alas make up supaya lbh glowing & flawless
.
LULUS KKM .
Berminat terus wsap sy utk ORDER . .
www.wasap.my/60166882185/serumpower
.
#cantiqagolden
#cantiqaskincare
#cantiqamelaka
#cantiqabrunei
#lulusKKM
#DiJaminBerkesan
#Agenwanted
#Dropshipwanted
#codmelaka
#cantiqa_skincare_bynani
#freecodmelaka
5 0 15 November, 2019

SLIMMING DRINK... Harga rm9.90 sem
Harga rm11.40 SS
Tidak termasuk pos

Membantu bakar lemak,pelawasan,buang toksin&buang angin,segarkan bau nafas,Langsingkan badan... Bminat wassap wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#melawaskan
#bakarlemak
#buangtoksin
#langsingkanbadan
#kuruscantikkk
#dijaminberkesan

SLIMMING DRINK... Harga rm9.90 sem
Harga rm11.40 SS
Tidak termasuk pos

Membantu bakar lemak,pelawasan,buang toksin&buang angin,segarkan bau nafas,Langsingkan badan... Bminat wassap wa.me/0143756534

#seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#melawaskan 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#langsingkanbadan 
#kuruscantikkk 
#dijaminberkesan
5 0 14 November, 2019

nak kurus tapi tak menjadi?
sebab tu la mummy suggest dekat korang semua untuk guna produk mommyslim ni..tak perlu lagi dah susah susah untuk cari produk yang sesuai..dengan adanya mommyslim ni..korang dijamin akan sentiasa nampak kurus dan cantik..ingat kurus cantik ingat laa mommyslim ! 😝❤ #mommyslim1001
#produkkurusterbaik
#dijaminberkesan
#kurusdancantik
#masidayuindofans
#adanampakmummyhappy

nak kurus tapi tak menjadi?
sebab tu la mummy suggest dekat korang semua untuk guna produk mommyslim ni..tak perlu lagi dah susah susah untuk cari produk yang sesuai..dengan adanya mommyslim ni..korang dijamin akan sentiasa nampak kurus dan cantik..ingat kurus cantik ingat laa mommyslim ! 😝❤ #mommyslim1001
#produkkurusterbaik 
#dijaminberkesan 
#kurusdancantik 
#masidayuindofans
#adanampakmummyhappy
7 0 3 hours ago

Promosi drip kurus untuk yang malas ke gym dan bersenam. Hanya drip mingguan dan anda akan kurus dan dapat badan yang ideal dan diinginkan!

Anda pasti gembira dan puas hati dengan hasilnya! Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan ! #surejadi
#dripputihsunway #dripputihmelaka #dripputihjohor #dripputihkualalumpur #dripputihkl #dripputihnilai #dripputihcyberjaya #dripputihkedah
#whiteninginjection
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#glowskin
#satifiedguaranteed
#advancewhiteningdrip #purewhite #jomputih #semakincerah #kulitbebascela
#dijaminberkesan
#letskurus
#kurus #kurusserentak #jomkurus

Promosi drip kurus untuk yang malas ke gym dan bersenam. Hanya drip mingguan dan anda akan kurus dan dapat badan yang ideal dan diinginkan!

Anda pasti gembira dan puas hati dengan hasilnya! Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan ! #surejadi 
#dripputihsunway #dripputihmelaka #dripputihjohor #dripputihkualalumpur #dripputihkl #dripputihnilai #dripputihcyberjaya #dripputihkedah
#whiteninginjection
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#glowskin
 #satifiedguaranteed 
#advancewhiteningdrip #purewhite #jomputih #semakincerah #kulitbebascela 
#dijaminberkesan
#letskurus
#kurus #kurusserentak #jomkurus
3 0 5 hours ago

Promosi drip mulus untuk kulit bebas cela dan merawat jenis kulit muka dan badan yang bermasalah seperti jerawat , jeragat dan lain-lain masalah kulit.
Anda pasti gembira dan puas hati dengan hasilnya! Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan ! #surejadi
#dripputihsunway #dripputihmelaka #dripputihjohor #dripputihkualalumpur #dripputihkl #dripputihnilai #dripputihcyberjaya #dripputihkedah
#whiteninginjection
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#glowskin
#satifiedguaranteed
#advancewhiteningdrip #purewhite #jomputih #semakincerah #kulitbebascela
#dijaminberkesan
#letsputih
#kulitcantikgebu
#mulus

Promosi drip mulus untuk kulit bebas cela dan merawat jenis kulit muka dan badan yang bermasalah seperti jerawat , jeragat dan lain-lain masalah kulit. 
Anda pasti gembira dan puas hati dengan hasilnya! Yang penting selamat dan tiada kesan sampingan ! #surejadi 
#dripputihsunway #dripputihmelaka #dripputihjohor #dripputihkualalumpur #dripputihkl #dripputihnilai #dripputihcyberjaya #dripputihkedah
#whiteninginjection
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#glowskin
 #satifiedguaranteed 
#advancewhiteningdrip #purewhite #jomputih #semakincerah #kulitbebascela 
#dijaminberkesan
#letsputih 
#kulitcantikgebu
 #mulus
2 0 5 hours ago

Order kali ke2..suami sis xmau sdh tukar deo lain..pakai Don Powder By Seridara plng bagus katanya😀😍 Hapus bau ketiak..tak melekit tak meninggal kan kesan pada baju..harga mampu milik Rm20sem Rm23ss ..
Pos sem rm8.50 SS rm12

Wassap wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#donpowder
#hapusbaubadan
#hapusbauketiak
#dijaminberkesan

Order kali ke2..suami sis xmau sdh tukar deo lain..pakai Don Powder By Seridara plng bagus katanya😀😍 Hapus bau ketiak..tak melekit tak meninggal kan kesan pada baju..harga mampu milik Rm20sem Rm23ss ..
Pos sem rm8.50 SS rm12

Wassap wa.me/0143756534

#seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#donpowder 
#hapusbaubadan 
#hapusbauketiak 
#dijaminberkesan
3 0 8 November, 2019

1)Glutathione Benefits
Glutathione is an antioxidant produced in cells.Glutathione levels in the body may be reduced by a number of factors, including poor nutrition, environmental toxins, and stress. Its levels also decline with age.In addition to being produced naturally by the body, glutathione can be given intravenously, topically, or as an inhalant. It’s also available as an oral supplement in capsule and liquid form. However, oral ingestion of glutathione may not be as effective as intravenous delivery for some conditions.

Glutathione benefits

1. Reduces oxidative stress
2. May improve psoriasis
3. Reduces cell damage in alcoholic and nonalcoholic fatty liver disease
4. Improves insulin resistance in older individuals
5. Increases mobility for people with peripheral artery disease
6. Reduces symptoms of Parkinson’s disease
7. May help fight against autoimmune disease
8. May reduce oxidative damage in children with autism
9. May reduce the impact of uncontrolled diabetes
10. May reduce respiratory disease symptoms

#jomlawa
#jomputih
#jommulus
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah
#kulitcantikgebu^
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbeb

1)Glutathione Benefits
Glutathione is an antioxidant produced in cells.Glutathione levels in the body may be reduced by a number of factors, including poor nutrition, environmental toxins, and stress. Its levels also decline with age.In addition to being produced naturally by the body, glutathione can be given intravenously, topically, or as an inhalant. It’s also available as an oral supplement in capsule and liquid form. However, oral ingestion of glutathione may not be as effective as intravenous delivery for some conditions.

Glutathione benefits

1. Reduces oxidative stress
2. May improve psoriasis
3. Reduces cell damage in alcoholic and nonalcoholic fatty liver disease
4. Improves insulin resistance in older individuals
5. Increases mobility for people with peripheral artery disease
6. Reduces symptoms of Parkinson’s disease
7. May help fight against autoimmune disease
8. May reduce oxidative damage in children with autism
9. May reduce the impact of uncontrolled diabetes
10. May reduce respiratory disease symptoms

#jomlawa
#jomputih 
#jommulus
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah
#kulitcantikgebu^
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#glowskin
#darkskin
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih #semakincerah #kulitbeb
8 2 6 November, 2019

nak kurus tapi tak menjadi?
sebab tu la mummy suggest dekat korang semua untuk guna produk mommyslim ni..tak perlu lagi dah susah susah untuk cari produk yang sesuai..dengan adanya mommyslim ni..korang dijamin akan sentiasa nampak kurus dan cantik..ingat kurus cantik ingat laa mommyslim ! 😝❤ #mommyslim1001
#produkkurusterbaik
#dijaminberkesan
#kurusdancantik
#masidayuindofans
#adanampakmummyhappy
#mommyslim
#jomslimmacammummy

nak kurus tapi tak menjadi?
sebab tu la mummy suggest dekat korang semua untuk guna produk mommyslim ni..tak perlu lagi dah susah susah untuk cari produk yang sesuai..dengan adanya mommyslim ni..korang dijamin akan sentiasa nampak kurus dan cantik..ingat kurus cantik ingat laa mommyslim ! 😝❤ #mommyslim1001
#produkkurusterbaik 
#dijaminberkesan 
#kurusdancantik 
#masidayuindofans
#adanampakmummyhappy
#mommyslim
#jomslimmacammummy
20 0 6 November, 2019

LAWAS MEMBUANG DGN SLIMMING DRINK!

cuma rm9.90 sem rm11.40 ss (sepeket)
Khasiat dia membantu anda turun kn berat badan tanpa diet dan senaman juga membantu anda melawaskan pembuangan setiap hari.. 100%herba selamat untuk tubuh badan kita🤗🌹 Wassap wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#melawaskan
#bakarlemak
#buangtoksin
#dijaminberkesan

LAWAS MEMBUANG DGN SLIMMING DRINK!

cuma rm9.90 sem rm11.40 ss (sepeket)
Khasiat dia membantu anda turun kn berat badan tanpa diet dan senaman juga membantu anda melawaskan pembuangan setiap hari.. 100%herba selamat untuk tubuh badan kita🤗🌹 Wassap wa.me/0143756534

#seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#melawaskan 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#dijaminberkesan
4 0 6 November, 2019

Untuk kesan yg lagi cepat amalkan makanan yg bkhasiat..cut mknan bminyak ,minum manis..banyak kan minum air putih and buat senaman ringan😉

Harga rm9.90 sem
Harga rm11.40 SS (Sepeket)tuk seminggu
Harga tidak termasuk pos

Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#melawaskan
#bakarlemak
#buangtoksin
#kuruscantikkk
#dijaminberkesan

Untuk kesan yg lagi cepat amalkan makanan yg bkhasiat..cut mknan bminyak ,minum manis..banyak kan minum air putih and buat senaman ringan😉

Harga rm9.90 sem
Harga rm11.40 SS (Sepeket)tuk seminggu
Harga tidak termasuk pos

Wassap wa.me/0143756534

100% herba selamat tuk tubuh badan kita🤗🌹 #seridaras 
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#melawaskan 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#kuruscantikkk 
#dijaminberkesan
6 0 5 November, 2019

SLIMMING DRINK... Cuma Rm9.90 sem
Rm11.40 SS (sepeket)
Untuk seminggu
Harga tdk termasuk pos... Membantu ✓melawaskan ✓bakar lemak&Langsingkan badan ✓buang toksin& buang angin ✓hapuskan bau nafas.. 100% herba selamat untuk tubuh badan kita🤗🌹 Wassap wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#bakarlemak
#buangtoksin
#melawaskan
#kuruscantikkk
#dijaminberkesan

SLIMMING DRINK... Cuma Rm9.90 sem
Rm11.40 SS (sepeket)
Untuk seminggu
Harga tdk termasuk pos... Membantu ✓melawaskan ✓bakar lemak&Langsingkan badan ✓buang toksin& buang angin ✓hapuskan bau nafas.. 100% herba selamat untuk tubuh badan kita🤗🌹 Wassap wa.me/0143756534

#seridaras 
#agentseridara
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#melawaskan 
#kuruscantikkk 
#dijaminberkesan
5 0 4 November, 2019

Membantu turun kan berat badan juga pelawasan😉

Harga mampu milik..
Bminat wassap sis wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara
#dropshipSeridara
#slimmingdrink
#beautyshotTea
#fatburner
#melawaskan
#bakarlemak
#buangtoksin
#dijaminberkesan

Membantu turun kan berat badan juga pelawasan😉

Harga mampu milik..
Bminat wassap sis wa.me/0143756534

#seridaras
#agentseridara 
#dropshipSeridara 
#slimmingdrink 
#beautyshotTea 
#fatburner 
#melawaskan 
#bakarlemak 
#buangtoksin 
#dijaminberkesan
1 0 2 November, 2019

Top #dijaminberkesan posts

Miss, how about if we change our callsign from 'Single' to 'Married'? kahkah 😂 #mengayat101 #mengoratfordummies #dijaminberkesan #moneybackguarantee #aviationpickupline

Miss, how about if we change our callsign from 'Single' to 'Married'? kahkah 😂 #mengayat101 #mengoratfordummies  #dijaminberkesan #moneybackguarantee #aviationpickupline
108 5 12 May, 2015

MARI TUAN TUAN !!
Mari dapatkan krim membesarkan penis yang terhangat🔥🔥 sekarang ini, Titan Gel.. Titan Gel telah terbukti berkesan oleh kebanyakan lelaki yang menggunakannya dan sangat berpuas hati dengan saiz aset mereka. Memang paduu !!👍👍 Risau produk tiruan ?? jangan risau tuan-tuan, produk yang kami jual sememangnya ORIGINAL dan ASLIIII

Kami menyediakan perkhidmatan COD di area KL dan postage percuma di semenanjung Malaysia

Harga yang ditawarkan : 1 botol = RM75 Free CANDY B

Berminat ?? boleh whatsapp📱 kami di nombor wasap.my/+60149923110/sayanak #titangel #titangelKL #titangelMalaysia #barangori #dijaminberkesan #ubatkuat #kuat #krim #krimsapu #besar #panjang #padat #tahanlama #sayajual #sayajualmurah

MARI TUAN TUAN !!
Mari dapatkan krim membesarkan penis yang terhangat🔥🔥 sekarang ini, Titan Gel.. Titan Gel telah terbukti berkesan oleh kebanyakan lelaki yang menggunakannya dan sangat berpuas hati dengan saiz aset mereka. Memang paduu !!👍👍 Risau produk tiruan ?? jangan risau tuan-tuan, produk yang kami jual sememangnya ORIGINAL dan ASLIIII

Kami menyediakan perkhidmatan COD di area KL dan postage percuma di semenanjung Malaysia

Harga yang ditawarkan : 1 botol = RM75 Free CANDY B

Berminat ?? boleh whatsapp📱 kami di nombor wasap.my/+60149923110/sayanak  #titangel #titangelKL #titangelMalaysia #barangori #dijaminberkesan #ubatkuat #kuat #krim #krimsapu #besar #panjang #padat #tahanlama #sayajual #sayajualmurah
194 0 6 May, 2018
On side drip session!  Kami  pun boleh datang ke rumah anda untuk  drip!  X perlu  nak  keluar  rumah!! Jom  cuba.. Tengah  promo. 2 kali  drip  dah nampak  cerah putih!! Janji  selamat  dan  berkesan !

#JOMPUTIH #PROMO
#dripputih
#whiteninginjection
#antiaging
#kulitcerah
#putihgebu
#putihmelepak
#kedut
#darkspot
#brightskin
#bintikhitam
#kulitcantik
#smoothskin
#darkskin 
#dijaminberkesan #kualititerjamin #satifiedguaranteed #dijaminberkesan
#advancewhiteningdrip #purewhite #letsputih #jomputih  #semakincerah #kulitbebascela #kulitcerah 
#kulitcantikgebu
1,020 2 26 October, 2018

Muka break out? Kesan dari salah pakai produk. Macam Ain, muka breakout selama 3 bulan. Malu tu xpyah cakap lah. Alhamdulillah lepas consume Eskinol Cleanser ni, muka makin okay. Tinggal parut sikit2 je skrg. Jerawat mmg hilang! Sape berminat, boleh pm wasap Ain. Tak sampai rm20 pon eskinol ni. Mmg berbaloi tak payah pakai benda lain dah. Pakai Eskinol je okay 😍😍
.
.
📱FOR ORDER WHATSAPP :
012 727 1446 (AIN)
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice

Muka break out? Kesan dari salah pakai produk. Macam Ain, muka breakout selama 3 bulan.  Malu tu xpyah cakap lah. Alhamdulillah lepas consume Eskinol Cleanser ni, muka makin okay.  Tinggal parut sikit2 je skrg.  Jerawat mmg hilang! Sape berminat,  boleh pm wasap Ain. Tak sampai rm20 pon eskinol ni.  Mmg berbaloi tak payah pakai benda lain dah.  Pakai Eskinol je okay 😍😍
.
.
📱FOR ORDER WHATSAPP :
012 727 1446 (AIN)
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice
154 0 8 November, 2017

ESKINOL PIMPLE FIGHTING!

l  Dries up pimples as early as 3days

l  With Vitamin B3  that helps lighten pimples marks

l  Contains anti-bacterial formular, Salicylic Acid and Tea Tree Extracts

My Reviews: ·  Might feel a bit sting and skin becomes reddish on initial application but would go away after 10-20 seconds ·  Dries up acne/pimples in just 3 days tried and tested! ·  It makes my skin dry and peel slightly but it doesn’t makes my skin flaky ·  Able to clear cystic acnes/pimple around 7-10days, but would leave brown patches/pimple mark

Recommend:

I would recommend this to those with oily and acne prone skin as this really helps heals pimples fast.  But there’s a downside on this, this is extremely harsh as it contains high alcohol content which may lead to redness and peeling of skin. If you have extra sensitive skin, please apply this only to acne’s affected areas.

How to use?

After washing your face, moisten a piece of cotton and apply on face and neck

Severe Acne condition: Use it twice a day (Morning and Night)

Moderate & Mild Acne condition: Use it once a day (preferably at Night)

Best Suitable for: Very Oily and Acne Prone Skin
📲 Inbox/WhatsApp
0127271446
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice

ESKINOL PIMPLE FIGHTING!

l  Dries up pimples as early as 3days

l  With Vitamin B3  that helps lighten pimples marks

l  Contains anti-bacterial formular, Salicylic Acid and Tea Tree Extracts

My Reviews: ·  Might feel a bit sting and skin becomes reddish on initial application but would go away after 10-20 seconds ·  Dries up acne/pimples in just 3 days tried and tested! ·  It makes my skin dry and peel slightly but it doesn’t makes my skin flaky ·  Able to clear cystic acnes/pimple around 7-10days, but would leave brown patches/pimple mark

Recommend:

I would recommend this to those with oily and acne prone skin as this really helps heals pimples fast.  But there’s a downside on this, this is extremely harsh as it contains high alcohol content which may lead to redness and peeling of skin. If you have extra sensitive skin, please apply this only to acne’s affected areas.

How to use?

After washing your face, moisten a piece of cotton and apply on face and neck

Severe Acne condition: Use it twice a day (Morning and Night)

Moderate & Mild Acne condition: Use it once a day (preferably at Night)

Best Suitable for: Very Oily and Acne Prone Skin
📲 Inbox/WhatsApp
0127271446
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice
247 0 8 November, 2017

ESKINOL CLASSIC WHITE
.
📌removes deep seated dirt, excess oil and makeup with micro-cleanse antibacterial formula
📌whitens when used continually

Recommend :
I would recommend this to those who are suffering from blackheads(especially on the nose areas) this really helps eliminate those nasty blackheads effectively

Ingredients : water, alcohol denat, sorbitol, perfume, peg-40 hydrogenated castor oil, menthol, citric acid
.
ESKINOL SPOT LESS WHITE CALAMANSI 😇😇
.
📌 Helps whiten skin and prevent pimples
📌 Enriched with the natural skin whitening and cleansing properties of real calamansi.
📌 Contains Vitamin C to keep skin healthy.
.
.
Recommend :
I would recommend this to those who have plenty of dark spots or brown patches as this really helps lighten the areas quite effectively. This will not work OVERNIGHT! But you’ll definitely notice some improvement on the 7th or 10th days of continuous usage.
.
Ingredients :
Water, Alcohol Denat, Citric Acid, Sodium Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Perfume, Calamansi Extract, Propylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Menthol, CI47005
.
👍 Suitable For: Lightening Dark Spots/Pigmentation
.
📲 Inbox/WhatsApp
0127271446
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice

ESKINOL CLASSIC WHITE
.
📌removes deep seated dirt, excess oil and makeup with micro-cleanse antibacterial formula
📌whitens when used continually

Recommend :
I would recommend this to those who are suffering from blackheads(especially on the nose areas) this really helps eliminate those nasty blackheads effectively

Ingredients : water, alcohol denat, sorbitol, perfume, peg-40 hydrogenated castor oil, menthol, citric acid
.
ESKINOL SPOT LESS WHITE CALAMANSI 😇😇
.
📌 Helps whiten skin and prevent pimples
📌 Enriched with the natural skin whitening and cleansing properties of real calamansi.
📌 Contains Vitamin C to keep skin healthy.
.
.
Recommend :
I would recommend this to those who have plenty of dark spots or brown patches as this really helps lighten the areas quite effectively. This will not work OVERNIGHT! But you’ll definitely notice some improvement on the 7th or 10th days of continuous usage.
.
Ingredients :
Water, Alcohol Denat, Citric Acid, Sodium Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Perfume, Calamansi Extract, Propylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Menthol, CI47005
.
👍 Suitable For: Lightening Dark Spots/Pigmentation
.
📲 Inbox/WhatsApp
0127271446
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice
223 0 9 November, 2017

💕Price/function List Eskinol 💕

1. Ice pore minimizing facial deep cleanser (utk nak kecikkan pori)

2. Classic white facial deep cleanser (khas yg nk putih + nak buang blackhead)

3. Papaya smooth white facial deep cleanser (sapa yg rase muka kotor penuh minyak boleh try hakni)

4. Spotless white facial deep cleanser ( kulit ada dark spot + pimple )

5. Oil control facial deep cleanser ( kulit oily - combination boleh guna)

6. Refreshing facial deep cleanser (hakni guna extract cucumber. Sgt fresh and sesuai tuk dry & irritated skin)

135ml - RM16
225ml - RM19
Postage RM8SM/RM11SS
.
Inbox/WhatsApp
0127271446
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice

💕Price/function List Eskinol 💕

1. Ice pore minimizing facial deep cleanser (utk nak kecikkan pori)

2. Classic white facial deep cleanser (khas yg nk putih + nak buang blackhead)

3. Papaya smooth white facial deep cleanser (sapa yg rase muka kotor penuh minyak boleh try hakni)

4. Spotless white facial deep cleanser ( kulit ada dark spot + pimple )

5. Oil control facial deep cleanser ( kulit oily - combination boleh guna)

6. Refreshing facial deep cleanser (hakni guna extract cucumber. Sgt fresh and sesuai tuk dry & irritated skin)

135ml - RM16
225ml - RM19
Postage RM8SM/RM11SS
.
 Inbox/WhatsApp
0127271446
.
#penyedutBlackhead #eskinolphilipine #penyedutwhitehead #alatPenyedutBlackhead #Tonermuka #hilangkanBlackhead #KecilKanporiTerbuka #eskinolMalaysia #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #BeautifulSkinGadget #hilangkanJerawat #hapusjerawatcaraselamat #ProdukOriginal #eskinoloriginal #dijaminBerkesan #PenyedutBlackHeadMurah #penyedutWhitehead #VacuumBlackhead #AlatPenyedutBlackheadMurah #CleaningApparatusForPores #eskinolmurah #PenyedutBlackheadElektrik #PenyedutBlackheadTanpaBattery #PerfectRemoverBeautyDevice
144 0 11 November, 2017