#dramasweetdreams Instagram Photos & Videos

dramasweetdreams - 17.4k posts

    MAAF COACH SAYA BELUM READY.. SEKARANG MUSIM KENDURI KAWEN SAYA BZ...
.
Orang yang kawen kita pulak yang busy kalahkan pengantin 🤪 ok paham... bz sebab kena makan kannnn. Nanti musim cuti sekolah dah bz lain pulak. Last2 sepanjang tahun #sisbusy...
.
Sistur.. kalau nak cite pasal ready ni... selagi hati tu belum ready.. mindset tak ubah lagi untuk take action.. memang sampai tahun 2020 nanti pun takkan ready.
.
Sebab memang takkan ada THE PERFECT MOMENT untuk bermula. Yang penting bermula je dulu. Pastu cuba bagi the best komitmen pada diri sendiri 😤💪🏼
.
Kita ni.. orang lain yang kawen.. kita lak sibuk.. raya orang lain kita raya.. anak punya majlis kita yang makan plg banyak.. alasan ni takkan habis tau. Jom decide dan commit okay? Saya ready bila sis ready. Sis rasa bulan September nanti sis dah ready tak? 😍

    MAAF COACH SAYA BELUM READY.. SEKARANG MUSIM KENDURI KAWEN SAYA BZ...
    .
    Orang yang kawen kita pulak yang busy kalahkan pengantin 🤪 ok paham... bz sebab kena makan kannnn. Nanti musim cuti sekolah dah bz lain pulak. Last2 sepanjang tahun #sisbusy ...
    .
    Sistur.. kalau nak cite pasal ready ni... selagi hati tu belum ready.. mindset tak ubah lagi untuk take action.. memang sampai tahun 2020 nanti pun takkan ready.
    .
    Sebab memang takkan ada THE PERFECT MOMENT untuk bermula. Yang penting bermula je dulu. Pastu cuba bagi the best komitmen pada diri sendiri 😤💪🏼
    .
    Kita ni.. orang lain yang kawen.. kita lak sibuk.. raya orang lain kita raya.. anak punya majlis kita yang makan plg banyak.. alasan ni takkan habis tau. Jom decide dan commit okay? Saya ready bila sis ready. Sis rasa bulan September nanti sis dah ready tak? 😍

    10 1 16 August, 2019
    Tak sabar nak tengok...
Tapi kenapa...???
😱😭...
#dramasweetdreams

    Tak sabar nak tengok...
    Tapi kenapa...???
    😱😭...
    #dramasweetdreams

    7 0 16 August, 2019
    Lagi lagi tengah bulan macamni? memang kering kan.. nak nak baru lepas musim perayaaan banyak duit nak guna balik kampung. sejak sejak sis dh start buat business dari 2018, sis student je boleh capai 4 angka sebulan, PART TIME je pon🙈 .
itulah orang kata, kalau kita berani mencuba memang ada hasil, mungkin satu tindakan anda akan MENGHASILKAN SESUATU untuk masa hadapan, dapat ke dapat? 😃☺️ #sharingiscaring #jutawanmuda #uitm #trustedbusiness #DramaSweetDreams #benamir

    Lagi lagi tengah bulan macamni? memang kering kan.. nak nak baru lepas musim perayaaan banyak duit nak guna balik kampung. sejak sejak sis dh start buat business dari 2018, sis student je boleh capai 4 angka sebulan, PART TIME je pon🙈 .
    itulah orang kata, kalau kita berani mencuba memang ada hasil, mungkin satu tindakan anda akan MENGHASILKAN SESUATU untuk masa hadapan, dapat ke dapat? 😃☺️ #sharingiscaring #jutawanmuda #uitm #trustedbusiness #DramaSweetDreams #benamir

    12 0 16 August, 2019

Top #dramasweetdreams posts

    Salam Jumaat 👳🏻‍♂️
Nak tanya sikit ni best ke episode 8 semalam ? #DramaSweetDreams 📸 @yunarahim

    Salam Jumaat 👳🏻‍♂️
    Nak tanya sikit ni best ke episode 8 semalam ? #DramaSweetDreams 📸 @yunarahim

    13,989 663 16 August, 2019