#dreamfit Instagram Photos & Videos

dreamfit - 34k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dreamfit and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
37 minutes
Average like
83.3
Average comment
1.8
Posts with video
27/71
Posts with photo
44/71

Hashtag Popularity

Banyak betoi sis makan harini . Maklumlah hari cuti memang kerjanya nak makan jer🤪. Sekarang baru sis rasa menyesal 🥶
.
Tapi takpe, Limmytoq kan ada🍋🍇
.
Jom detox semua lemak lemak kolestrol semua tu dengan Limmytoq . Jangan risau tak sakit perut, u olls akan membuang dengan happy happy jurr😆
,
Dapatkan promo dan pakej gerenti kurus + shaker 🥤percuma harini. DM/whatsapp harini ya . Link whatsapp di bio ig 👉@dreamfitofficial_n9melaka
.
#dreamfit #kurus #produkkurus

Banyak betoi sis makan harini . Maklumlah hari cuti memang kerjanya nak makan jer🤪. Sekarang baru sis rasa menyesal 🥶
.
Tapi takpe, Limmytoq kan ada🍋🍇
.
Jom detox semua lemak lemak kolestrol semua tu dengan Limmytoq . Jangan risau tak sakit perut, u olls akan membuang dengan happy happy jurr😆
,
Dapatkan promo dan pakej gerenti kurus + shaker 🥤percuma harini. DM/whatsapp harini ya . Link whatsapp di bio ig 👉@dreamfitofficial_n9melaka
.
#dreamfit #kurus #produkkurus
0 0 17 November, 2019

Sentirse débil vs sentirse fuerte.

Yo lo tengo claro 😁💪🏼💪🏼💪🏼 Hoy pasándonoslo bien con 54 kgs 🔥🔥 #mbhealthcoach #coach #trainer #fuerza #gym #yoofit #dreamfit #arrancada #press #pecho #legday #sentadilla #entrenalafuerzacopon #fuerte #strong #power #salud #motivacion #objetivo #madrid #team

Sentirse débil vs sentirse fuerte.

Yo lo tengo claro 😁💪🏼💪🏼💪🏼 Hoy pasándonoslo bien con 54 kgs 🔥🔥 #mbhealthcoach #coach #trainer #fuerza #gym #yoofit #dreamfit #arrancada #press #pecho #legday #sentadilla #entrenalafuerzacopon #fuerte #strong #power #salud #motivacion #objetivo #madrid #team
104 2 17 November, 2019

Really great sheets, by all definitions, are sheets that look beautiful, feel great, have lasting softness and durability, and STAY PUT on the mattress all night long. DreamFit has it covered. 😴 The DreamFit® Advantage Provides the Perfect Fit for Today’s Thicker, More Conforming Mattresses and Adjustable Sleep Systems. Learn more at Snooze Mattress Company
.
OPENING BLACK FRIDAY
.
#DreamFit #DreamFitSheets #Sheets #Linens #Sleep #Bed #BedRoom #LinenLove #Snoozemattresscompany #BedRoomDecor #BedRoomGoals #FittedSheet #Decor #HomeDecor #Interior #House #Decoration #HomeSweetHome
#USA #MadeInTheUSA #puebloproud

Really great sheets, by all definitions, are sheets that look beautiful, feel great, have lasting softness and durability, and STAY PUT on the mattress all night long. DreamFit has it covered. 😴 The DreamFit® Advantage Provides the Perfect Fit for Today’s Thicker, More Conforming Mattresses and Adjustable Sleep Systems. Learn more at Snooze Mattress Company
.
OPENING BLACK FRIDAY
.
#DreamFit #DreamFitSheets #Sheets #Linens #Sleep #Bed #BedRoom  #LinenLove #Snoozemattresscompany #BedRoomDecor #BedRoomGoals #FittedSheet  #Decor #HomeDecor #Interior #House #Decoration #HomeSweetHome
#USA #MadeInTheUSA #puebloproud
1 0 17 November, 2019

Abunda la gente los domingos en el gym 😅 nadie entrena yo siiiiii y algunos pocos también! 👊💪 sonreímos, sudamos, posamos, nos divertimos, vivimos a pesar de las adversidades y del estupido q dirán 😴😴 los quiero mis seguidores! 💕✨ #blessed #training #gymmotivation #spain #castellon #venezuela #strongwomen #happiness #enjoy #bestmoments #loveislove #dreamfitcastellón #dreamfit

Abunda la gente los domingos en el gym 😅 nadie entrena yo siiiiii y algunos pocos también! 👊💪 sonreímos, sudamos, posamos, nos divertimos, vivimos a pesar de las adversidades y del estupido q dirán 😴😴 los quiero mis seguidores! 💕✨ #blessed#training#gymmotivation#spain#castellon#venezuela#strongwomen#happiness#enjoy#bestmoments#loveislove#dreamfitcastellón#dreamfit
220 6 17 November, 2019

Banyak betoi sis makan harini . Maklumlah hari cuti memang kerjanya nak makan jer🤪. Sekarang baru sis rasa menyesal 🥶
.
Tapi takpe, Limmytoq kan ada🍋🍇
.
Jom detox semua lemak lemak kolestrol semua tu dengan Limmytoq . Jangan risau tak sakit perut, u olls akan membuang dengan happy happy jurr😆
,
Dapatkan promo dan pakej gerenti kurus + shaker 🥤percuma harini. DM/whatsapp harini ya . Link whatsapp di bio ig 👆
.
#dreamfit #kurus #produkkurus

Banyak betoi sis makan harini . Maklumlah hari cuti memang kerjanya nak makan jer🤪. Sekarang baru sis rasa menyesal 🥶
.
Tapi takpe, Limmytoq kan ada🍋🍇
.
Jom detox semua lemak lemak kolestrol semua tu dengan Limmytoq . Jangan risau tak sakit perut, u olls akan membuang dengan happy happy jurr😆
,
Dapatkan promo dan pakej gerenti kurus + shaker 🥤percuma harini. DM/whatsapp harini ya . Link whatsapp di bio ig 👆
.
#dreamfit #kurus #produkkurus
6 0 17 November, 2019

Tonifica tu cuerpo a través del baile 🏃‍♀️ Descubre las clases de Zumba en el @dreamfit_es de #CCMadridSur 🤗 Sus coreografías fusionan el acondicionamiento físico con pasos de cumbia, salsa, bachata, merengue y reguetón 😉 ¡Diviértete mientras te pones en forma! #DreamFit #DreamFitVallecas #Zumba #Deporte #Healthy

Tonifica tu cuerpo a través del baile 🏃‍♀️ Descubre las clases de Zumba en el @dreamfit_es  de #CCMadridSur 🤗 Sus coreografías fusionan el acondicionamiento físico con pasos de cumbia, salsa, bachata, merengue y reguetón 😉 ¡Diviértete mientras te pones en forma! #DreamFit #DreamFitVallecas #Zumba #Deporte #Healthy
9 2 17 November, 2019

SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

Sis nak bantu mereka yang ada masalah serius berat badan! Sekotak hanya RM79 sahaja.

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!

Jom grab harga promo hujung tahun.

Pm sis 0196389582 sekarang

#dreamfit #produkkurus #nakkurus #tipskurus #promo #coklatkurus #detox #coklatsedap #dreamfitkl #dreamfitseremban #dropshipdiperlukan #dreamfitmalaysia #dreamfitnegerisembilan #dreams #dreamfit

SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

Sis nak bantu mereka yang ada masalah serius berat badan! Sekotak hanya RM79 sahaja.

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!

Jom grab harga promo hujung tahun.

Pm sis 0196389582 sekarang

#dreamfit #produkkurus #nakkurus #tipskurus #promo #coklatkurus #detox #coklatsedap #dreamfitkl #dreamfitseremban #dropshipdiperlukan #dreamfitmalaysia #dreamfitnegerisembilan #dreams #dreamfit
3 0 17 November, 2019

Asyikkk!!
.
Jom sis tunjuk cara masak masak mak + ayah +anak makan bertambah tambah👨‍👩‍👧‍👧👩‍👦 .
.
Lepas dah makan banyak banyak kita minum Dream S🍫 dan pastikan u olls dapat shaker🥤 comel dari seller u olls ya. Sis bagi free jurr🥰🥰
.
Promo dan pakej gerenti kurus still on, DM/whatsapp sis now . Whatsapp link di bio ig 👆😘😘
.
#dreams #dreamfit #dreamfithq #kurus #produkkurus

Asyikkk!!
.
Jom sis tunjuk cara masak masak mak + ayah +anak makan bertambah tambah👨‍👩‍👧‍👧👩‍👦 .
.
Lepas dah makan banyak banyak kita minum Dream S🍫 dan pastikan u olls dapat shaker🥤 comel dari seller u olls ya. Sis bagi free jurr🥰🥰
.
Promo dan pakej gerenti kurus still on, DM/whatsapp sis now . Whatsapp link di bio ig 👆😘😘
.
#dreams #dreamfit #dreamfithq #kurus #produkkurus
182 0 17 November, 2019

Petang petang ni terliur pulak nak makan pisang goreng dengan air kelapa muda🤪🤪
.
Jom sape sape free teman sis cari makan🍲🍜. Ala takyah fikir diet diet, Dream S kan ada, seminggu boleh lost 3-4kg guys🥳
.
Dapatkan promo DreamS dan pakej cepat kurus + free shaker harini . DM/ whatsapp link kat bio ig ya. 👆
.
#dreams #dreamfit #coklat #slimmingproduct #produkkurus .

Petang petang ni terliur pulak nak makan pisang goreng dengan air kelapa muda🤪🤪
.
Jom sape sape free teman sis cari makan🍲🍜. Ala takyah fikir diet diet, Dream S kan ada, seminggu boleh lost 3-4kg guys🥳
.
Dapatkan promo DreamS dan pakej cepat kurus + free shaker harini . DM/ whatsapp link kat bio ig ya. 👆
.
#dreams#dreamfit#coklat #slimmingproduct #produkkurus .
38 0 17 November, 2019

Ramai yg dah berjaya turun berat badan dengan @dreamfit_melakahq ! Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang ! .
.
#dreamfitmelaka #dreamfit #jomkurus #nakkurus

Ramai yg dah berjaya turun berat badan dengan @dreamfit_melakahq ! Tunggu apa lagi? Jom dapatkan sekarang ! .
.
#dreamfitmelaka #dreamfit #jomkurus #nakkurus
36 0 17 November, 2019

Wahhh wahhh kakteh banyaknya makan!!!! tp xpe korg.. kakteh xrisau pn kalo makan byk sbb apa?? sbbbbbb ada dreamS!! So korg xperlu la risau kalau korg dh ada DreamS korg boleh bantaiii je nak makan apa2 pn.... .
KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
Dapatkan dreamfit dengan stokis/agen yg sah 👇🏼
@dreamfit_my
.
📲whatsapp 016-9517358
📲whatsapp 016-9517358
.
atau
.
Klik link Whatsapp di bio IG
@dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamfitpahang #dreamfitkuantan #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Wahhh wahhh kakteh banyaknya makan!!!! tp xpe korg.. kakteh xrisau pn kalo makan byk sbb apa?? sbbbbbb ada dreamS!! So korg xperlu la risau kalau korg dh ada DreamS korg boleh bantaiii je nak makan apa2 pn.... .
KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
Dapatkan dreamfit dengan stokis/agen yg sah 👇🏼
@dreamfit_my
.
📲whatsapp 016-9517358
📲whatsapp 016-9517358
.
atau
.
Klik link Whatsapp di bio IG 
@dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamfitpahang #dreamfitkuantan #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
4 0 17 November, 2019

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
Dapatkan dreamfit dengan stokis/agen yg sah 👇🏼
@dreamfit_my
.
📲whatsapp 016-9517358
📲whatsapp 016-9517358
.
atau
.
Klik link Whatsapp di bio IG
@dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamfitpahang #dreamfitkuantan #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
Dapatkan dreamfit dengan stokis/agen yg sah 👇🏼
@dreamfit_my
.
📲whatsapp 016-9517358
📲whatsapp 016-9517358
.
atau
.
Klik link Whatsapp di bio IG 
@dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamfitpahang #dreamfitkuantan #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
2 0 17 November, 2019

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
Dapatkan dreamfit dengan stokis/agen yg sah 👇🏼
@dreamfit_my
.
📲whatsapp 016-9517358
📲whatsapp 016-9517358
.
atau
.
Klik link Whatsapp di bio IG
@dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamfitpahang #dreamfitkuantan #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT  jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
Dapatkan dreamfit dengan stokis/agen yg sah 👇🏼
@dreamfit_my
.
📲whatsapp 016-9517358
📲whatsapp 016-9517358
.
atau
.
Klik link Whatsapp di bio IG 
@dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my @dreamfit_my
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamfitpahang #dreamfitkuantan #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
2 0 17 November, 2019
LIFESTYLE💥💥
#crossfiter #chill #chilltime #fitness #crossfit #dreamboy #dreamfit #lifestyle
35 0 17 November, 2019

Emmmm...... Banyak nya sis makan.
Breakfast jer kot.
Tak takut gemuk ker? 👆inilah selalu soalan yang ditujukan kepada sis bila makan banyak.... Dan sekarang sis x takut lagi.
Sebab........... . . . .
Sis dah ada DREAMFIT & LIMMYTOX. sis percaya dekat produk VIRAL nie sebab sis dah berjaya turunkan berat badan Dan mendapat bentuk badan yang sis inginkan.
Jom semua try PRODUK VIRAL nie... Jom order n PM Sis utk keterangan lanjut.
ID : DF5-04 (Ida)
.wasap.my/60172404341/DreamSLimmytox

@dreamfithq
@dreamfithq_my
@aini_yusoflee
@farahelda_amie * #dreams #limmytoq #dreamfit #dreamfithqmy #dreamfitmalaysia #dreamfitindonesia #dreamsindo #kurus #kurussihat #nakkurussihat #kurussihat #turun5kgsebulan #bazar #miracap #mirafilzah

Emmmm...... Banyak nya sis makan. 
Breakfast  jer kot. 
Tak takut  gemuk  ker? 👆inilah selalu  soalan  yang  ditujukan  kepada  sis  bila  makan  banyak.... Dan sekarang  sis x takut lagi. 
Sebab........... . . . . 
Sis dah ada DREAMFIT & LIMMYTOX.  sis percaya dekat  produk  VIRAL nie  sebab sis dah berjaya  turunkan berat  badan  Dan mendapat  bentuk  badan  yang  sis  inginkan. 
Jom semua try PRODUK VIRAL nie... Jom order  n PM Sis utk  keterangan  lanjut. 
ID : DF5-04 (Ida)
.wasap.my/60172404341/DreamSLimmytox

@dreamfithq
@dreamfithq_my
@aini_yusoflee
@farahelda_amie *#dreams #limmytoq #dreamfit #dreamfithqmy #dreamfitmalaysia #dreamfitindonesia #dreamsindo #kurus #kurussihat #nakkurussihat #kurussihat #turun5kgsebulan #bazar #miracap #mirafilzah
5 1 17 November, 2019

🔥Feedback dreamfit🔥

Perghhh! ini power..terkurus tanpa sengaja 🤭
Bukan senang tau nak lossweight 19 kg ni tanpa diet..TAPI dengan dream s PASTI BOLEH‼️
customers ni xboleh xmakan nasi,mesti kena makan nasi,tapi sejak minum dream s nie die da xmakan banyak macam selalu,sbb kehebatan dream s adalah mengawal selera makan..kita akan jadi sentiasa kenyang...tengok makanan pon xlalu tau.. tak susah nak kurus guys,konsisten consume dream s je okey..dah beratus testimoni berjaya kurus!
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #FEEDBACKDREAMS #coklatkurus #DREAMSCOKLATKURUS #kurusdengancepat

🔥Feedback dreamfit🔥

Perghhh! ini power..terkurus tanpa sengaja 🤭
Bukan senang tau nak lossweight 19 kg ni tanpa diet..TAPI dengan dream s PASTI BOLEH‼️
customers ni xboleh xmakan nasi,mesti kena makan nasi,tapi sejak minum dream s nie die da xmakan banyak macam selalu,sbb kehebatan dream s adalah mengawal selera makan..kita akan jadi sentiasa kenyang...tengok makanan pon xlalu tau.. tak susah nak kurus guys,konsisten consume dream s je okey..dah beratus testimoni berjaya kurus!
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #FEEDBACKDREAMS #coklatkurus #DREAMSCOKLATKURUS #kurusdengancepat
1 0 17 November, 2019

TAK SANGKA BETUL
.
.
🔥Feedback Dreamfit🔥
ye betul2 sis tak sangka customers ni boleh hilang 9 KG tau..
Hanya consume Dream S setiap pagi berat die turun sebanyak tu 😱😱
.
.
awk takkan nak tengok jek..masih belum terlambat utk awak kurus 10 hari lagi..dgan dream s by dreamfit tiada yg mustahil 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #FEEDBACKDREAMS #dreamscoklatkurus #kurustanpadiet

TAK SANGKA BETUL
.
.
🔥Feedback Dreamfit🔥
ye betul2 sis tak sangka customers ni boleh hilang 9 KG tau..
Hanya consume Dream S setiap pagi berat die turun sebanyak tu 😱😱
.
.
awk takkan nak tengok jek..masih belum terlambat utk awak kurus 10 hari lagi..dgan dream s by dreamfit tiada yg mustahil 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #FEEDBACKDREAMS #dreamscoklatkurus  #kurustanpadiet
1 1 17 November, 2019

MAKIN LANSING DENGAN 2 BOX DREAM S‼️
.
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus ,Dream s by dreamfit adaaa guys.

bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat nak kurus...
.
.
Produk Kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
. .

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #feedbackcoklatkurus #DREAMSFEEDBACK #DREAMSCOKLATKURUS #kurusdengancepat

MAKIN LANSING DENGAN 2 BOX  DREAM S‼️
.
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus ,Dream s by dreamfit adaaa guys.

bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat nak kurus...
.
.
Produk Kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
. .

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #feedbackcoklatkurus #DREAMSFEEDBACK #DREAMSCOKLATKURUS #kurusdengancepat
0 1 17 November, 2019

Mula-mula memang tak percaya, tapi tak sangka boleh KURUS 😱😱
.
.
RAMAI SUNGGUH YANG DAH BERJAYA KURUS DENGAN PREMIUM CHOCOLATE DRINKS Ni 🔥😱 https://wasap.my/601110973677/Coklatkurus
.
.

Tunggu ape lagi??dapatkan sekarang‼️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #kurussihat #nakkuruskanbadan #pelangsingbadan

Mula-mula memang tak percaya, tapi tak sangka boleh KURUS 😱😱
.
.
RAMAI SUNGGUH YANG DAH BERJAYA KURUS DENGAN PREMIUM CHOCOLATE DRINKS Ni 🔥😱 https://wasap.my/601110973677/Coklatkurus
.
.

Tunggu ape lagi??dapatkan sekarang‼️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #kurussihat #nakkuruskanbadan #pelangsingbadan
0 0 17 November, 2019

Bagaikan SUMPAHAN kalau lalu kaunter yang jual coklat di pasaraya Ni😭 Mana tidaknya asyik dengar coklat boleh menaikkan berat badan,terus kemurungan orang kiri kanan😩 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Sekarang ni nak burn kalorie nak burn lemak2 semua dah xsusah dengan DREAM S by dreamfit uols😚
.

1 sachet dream s bersamaan 2 jam kita zumba tau..fuhhh power xpower 😎
Siapa yg malas @ yg selalu ngelat time zumba tuh hah helokkk sangat minum dream S ni tau..
kurus dapat energy pon kuat..terus on zumba 3 jam non stop gitewwww 💃🏻
.
.
*KURUS SEPANTAS 10 HARI DENGAN DREAMFIT*
.
👉🏻👉🏻DREAMFIT *PRODUK LULUS KKM*
.
🍫Dream’S (Premium Chocolate Drink) ✅Minum pagi selepas sarapan ✅Fungsi 👇🏻👇🏻
✔Kawal selera makan
✔Rasa kenyang lebih lama
✔Buang lebihan air dalam badan (lemak air)
✔Membakar lemak tepu
✔Membantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
.
.
*Bahan2 dream’s* 👉🏻Cocoa Powder
👉🏻Non-Dairy Creamer
👉🏻Fructose
👉🏻Hoodia Gordonii
👉🏻Garcinia Combogia
👉🏻Isolated Soy Protien
👉🏻Whey Protein

Jom Kasi Bakar lemak2 anda Dengan Dream S Ni. Wassap kami lelaju!! 👉 https://www.wasap.my/601110973677
👉 https://www.wasap.my/601110973677

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat

Bagaikan SUMPAHAN kalau lalu kaunter yang jual coklat di pasaraya Ni😭 Mana tidaknya asyik dengar coklat boleh menaikkan berat badan,terus kemurungan orang kiri kanan😩 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Sekarang ni nak burn kalorie nak burn lemak2 semua dah xsusah dengan DREAM S by dreamfit uols😚
.

1 sachet dream s bersamaan 2 jam kita zumba tau..fuhhh power xpower 😎
Siapa yg malas @ yg selalu ngelat  time zumba tuh hah helokkk sangat minum dream S ni tau..
kurus dapat energy pon kuat..terus on zumba 3 jam non stop gitewwww 💃🏻
.
.
*KURUS SEPANTAS 10 HARI DENGAN DREAMFIT*
.
👉🏻👉🏻DREAMFIT *PRODUK LULUS KKM*
.
🍫Dream’S (Premium Chocolate Drink) ✅Minum pagi selepas sarapan ✅Fungsi 👇🏻👇🏻
✔Kawal selera makan
✔Rasa kenyang lebih lama
✔Buang lebihan air dalam badan (lemak air)
✔Membakar lemak tepu
✔Membantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
.
.
*Bahan2 dream’s* 👉🏻Cocoa Powder
👉🏻Non-Dairy Creamer
👉🏻Fructose
👉🏻Hoodia Gordonii
👉🏻Garcinia Combogia
👉🏻Isolated Soy Protien
👉🏻Whey Protein

Jom Kasi Bakar lemak2 anda Dengan Dream S Ni. Wassap kami lelaju!! 👉 https://www.wasap.my/601110973677
👉 https://www.wasap.my/601110973677

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat
1 0 16 November, 2019

GOOD MORNING GUYS 🌤
.
ingat ni tau..sarapan pagi korang wajib dengan DREAM S by dreamfit!!
barulah kurus 🧚🏻‍♀️ 1 sachet dream s selepas HEAVY BREAKFAST ‼️baru lah dream s boleh bertindak menurunkan berat badan korang tau 😉
.
KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

GOOD MORNING GUYS 🌤
.
ingat ni tau..sarapan pagi korang wajib dengan DREAM S by dreamfit!!
barulah kurus 🧚🏻‍♀️ 1 sachet dream s selepas HEAVY BREAKFAST ‼️baru lah dream s boleh bertindak menurunkan berat badan korang tau 😉
.
KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 16 November, 2019

LEMAK DIMANA MANA 😱
.
.

KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
.

Klik to Link in bio for more info😘

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #kurusdalam2minggu

LEMAK DIMANA MANA 😱
.
.

KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
.

Klik to Link in bio for more info😘

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #kurusdalam2minggu
1 0 16 November, 2019

Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_tejjaherbs.rawang , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_tejjaherbs.rawang ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfittejjaherbsrawang #dreamfitrawang #dreams #limmytoq

Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_tejjaherbs.rawang , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_tejjaherbs.rawang ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfittejjaherbsrawang #dreamfitrawang #dreams #limmytoq
1 0 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari dreamfit!
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 01133488531
.
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfittejjaherbsraw
ang #dreamfit #dreamfitbyillah #produkkurusmurah #produkkurusterbaik

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari dreamfit!
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 01133488531
.
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfittejjaherbsraw
ang #dreamfit #dreamfitbyillah #produkkurusmurah #produkkurusterbaik
4 0 16 November, 2019

Hoy ha sido un gran día para mí, mi primer evento de ciclo indoor junto a mi compañero #Diego, un placer sin duda comenzar esta máster ciclo con alguien de quien aprender y seguir adelante dándolo todo, gracias a todos los asistentes, sin vosotros esto no sería posible y gracias a mis compañeros @oteiza7 @ivann__lopezz soys unos fenómenos y sobretodo gracias a @juanan_gr y @albertohernandozgz por darme la oportunidad de formar parte de este equipo, el mejor equipo y seguir formandome y aprendiendo 💪😋 por muchas clases más #orgullosa #cicloindoor #dreamfitlogroño #mastercicloindoor #spinningclass #spinning #bicicleta #eventos #monitor #monitorfitness #fitness #fitnesslife #healthylifestyle #power #power #fitnessfreaks #dreamfit

Hoy ha sido un gran día para mí, mi primer evento de ciclo indoor junto a mi compañero #Diego, un placer sin duda comenzar esta máster ciclo con alguien de quien aprender y seguir adelante dándolo todo, gracias a todos los asistentes, sin vosotros esto no sería posible y gracias a mis compañeros  @oteiza7 @ivann__lopezz soys unos fenómenos y sobretodo gracias a @juanan_gr y @albertohernandozgz por darme la oportunidad de formar parte de este equipo, el mejor equipo y seguir formandome y aprendiendo 💪😋 por muchas clases más #orgullosa #cicloindoor #dreamfitlogroño #mastercicloindoor #spinningclass #spinning #bicicleta #eventos #monitor #monitorfitness #fitness #fitnesslife #healthylifestyle #power #power #fitnessfreaks #dreamfit
53 1 16 November, 2019

PÃO DE QUEIJO DE FRIGIDEIRA RECHEADO

instagram.com/bruhhfreitas16

Se vocês gostaram do outro esse aqui vocês vão amar😍😍
Melhor pão de queijo da vida!!!
Fica Maravilhosooo! E é super rápido 🛒 INGREDIENTES (essa receita é pra uma pessoa se for fazer pra mais só dobrar a receita) ▪ 1 ovo
▪ 1 colher (chá) de fermento em pó (pó royal)
▪ 1 colher (sopa) tapioca
▪ 1 pitada de sal
▪ azeite 🥠RECHEIO ▪ 1 fatia de mussarela
▪ 1fatia de queijo prato
▪ 1 colher (sopa) cheddar ▪ 1 colher (sopa) Requeijão 👩‍🍳 PREPARAÇÃO
1. Misture o ovo, a tapioca , o sal e o fermento até deixar bem lisinha a massa
2. Em uma frigideira untada com azeite em fogo baixo, distribua um pouquinho da massa coloque a fatia de mussarela, o cheddar, o requeijão e o queijo prato e por cima de tudo o restante da massa. Tampe a frigideira até dourar de um lado.
Depois abra a frigideira e vire do outro e tampe novamente.
Fica de comer rezando 🥠😍😍😍
Aproveite! E coma com moderação

Os ingredientes vocês encontram na @vivamuitomaissaudavel
E temos cupom de desconto só falar Bruna Freitas que tem 10% de desconto

Bjus❤️💋
.
.
.
.
.
#estilodevida #estilosdevida #receitaslowcarb #estilodevidasaudável #estilodevidafeliz #dreamfit #clinicabiodream #receitasfit #estilodevidaconsciente #vidaequilibrada #vidaleve #vida #estilo #vidacomestilo #levandoavida #meuestilodevida #meuestilodeser #estilodeser #meuestilo #vivercomestilo #vivendocomestilo #estilodeviver #viverbem #lowcarb #lifestyle #lifestyles #lifestylephotography #emagrecimento

PÃO DE QUEIJO DE FRIGIDEIRA RECHEADO

instagram.com/bruhhfreitas16

Se vocês gostaram do outro esse aqui vocês vão amar😍😍
Melhor pão de queijo da vida!!!
Fica Maravilhosooo! E é super rápido 🛒 INGREDIENTES (essa receita é pra uma pessoa se for fazer pra mais só dobrar a receita) ▪ 1 ovo
▪ 1 colher (chá) de fermento em pó (pó royal)
▪ 1 colher (sopa) tapioca
▪ 1 pitada de sal
▪ azeite 🥠RECHEIO ▪ 1 fatia de mussarela
▪ 1fatia de queijo prato
▪ 1 colher (sopa) cheddar ▪ 1 colher (sopa) Requeijão 👩‍🍳 PREPARAÇÃO
1. Misture o ovo, a tapioca , o sal e o fermento até deixar bem lisinha a massa
2. Em uma frigideira untada com azeite em fogo baixo, distribua um pouquinho da massa coloque a fatia de mussarela, o cheddar, o requeijão e o queijo prato e por cima de tudo o restante da massa. Tampe a frigideira até dourar de um lado.
Depois abra a frigideira e vire do outro e tampe novamente. 
Fica de comer rezando 🥠😍😍😍
Aproveite! E coma com moderação

Os ingredientes vocês encontram na @vivamuitomaissaudavel
E temos cupom de desconto só falar Bruna Freitas que tem 10% de desconto

Bjus❤️💋
.
.
.
.
.
#estilodevida #estilosdevida #receitaslowcarb #estilodevidasaudável #estilodevidafeliz #dreamfit #clinicabiodream #receitasfit #estilodevidaconsciente #vidaequilibrada #vidaleve #vida #estilo #vidacomestilo #levandoavida #meuestilodevida #meuestilodeser #estilodeser #meuestilo #vivercomestilo #vivendocomestilo #estilodeviver #viverbem #lowcarb #lifestyle #lifestyles #lifestylephotography #emagrecimento
12 2 16 November, 2019

Maratón Ciclo Indoor 2019 🚲🚳🚲🚳 @rubenramonlopez #Javichuuuulo 🔝🔝 #Dreamfit #DreamfitVillaverde @dreamfit_es

Maratón Ciclo Indoor 2019 🚲🚳🚲🚳 @rubenramonlopez #Javichuuuulo 🔝🔝 #Dreamfit #DreamfitVillaverde @dreamfit_es
160 3 16 November, 2019

"Hold fast to dreams,
For if dreams die
Life is a broken-winged bird,
That cannot fly."
Langston Hughes
.
.
Happy weekend ❤️
.
. "Agárrate fuerte a los sueños
porque si mueren
la vida es un pájaro herido
que no puede volar."
Langston Hughes
.
.
Feliz finde!❤️
.
.
#dream #dreambig #dreamer #soñar #sueños #poem #motivation #quotes #quoteoftheday #saturday #positivevibes #positiveattitude #holdittogether #liveyourbestlife #lifestyle #dreamfit #dreamspace #strength #valor #yougotthis #youcan #youwill #faith #hope #fearless

"Hold fast to dreams,
For if dreams die
Life is a broken-winged bird,
That cannot fly."
Langston Hughes
.
.
Happy weekend ❤️
.
. "Agárrate fuerte a los sueños
porque si mueren
la vida es un pájaro herido
que no puede volar."
Langston Hughes
.
.
Feliz finde!❤️
.
.
#dream #dreambig #dreamer #soñar #sueños #poem #motivation #quotes #quoteoftheday #saturday #positivevibes #positiveattitude #holdittogether #liveyourbestlife #lifestyle #dreamfit #dreamspace #strength #valor #yougotthis #youcan #youwill #faith #hope #fearless
46 20 16 November, 2019

Después de 4 días realizando el levantamiento del local, todo listo para el comienzo del desarrollo del nuevo Proyecto #dreamfit L' Hospitalet. Gracias a @maru_provencio por confiar en nosotros.

Después de 4 días realizando el levantamiento del local, todo listo para el comienzo del desarrollo del nuevo Proyecto #dreamfit  L' Hospitalet.  Gracias a @maru_provencio por confiar en nosotros.
26 0 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinyaf yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲0176695156
.📲 0196389582

#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinyaf yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲0176695156
.📲 0196389582

#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
15 0 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
.📲 0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
.📲 0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
1,140 8 16 November, 2019

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_online @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_online ❤❤
.
#dreamfit #dreams #limmytoq #dreamfitkuantan #dreamskuantan #limmytoqkuantan #limmytoxkuantan #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #dreamfithq #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_online  @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_online ❤❤
.
#dreamfit #dreams #limmytoq#dreamfitkuantan #dreamskuantan #limmytoqkuantan #limmytoxkuantan #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #dreamfithq #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq
5 0 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
.📲0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
.📲0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
29 0 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲 0176695156
.📲0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲 0176695156
.📲0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
219 1 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲0176695156
📲 0196389582

#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲0176695156
📲 0196389582

#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
283 3 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
564 1 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
171 0 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
236 2 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲0176695156
📲0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera
📲0176695156
📲0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
263 5 16 November, 2019

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲 0196389582
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no ni segera 📲0176695156
📲 0196389582 
#kisahrumahtangga #suamiistri #dreamfithq #dreamfit #produkkurusmurah #produkkurusterbaik #dreamfithq
93 1 16 November, 2019

Nah sis share buah yang boleh kita makan untuk bantu boost metabolisma badan kita serta boleh bantu untuk menurunkan berat badan uols 💋😍
.
sambil makan buah ni jangan lupa minum DreamS coklat sedap gila ni okay. Sure seminggu je dah slim 🥳🥳
.
Jom dapatkan DreamS +shaker percuma 🥤harini !!
.
whatsapp di bio ig 👆
0196389582
#dreamfit #dreamfitkl #dreamfit

Nah sis share buah yang boleh kita makan untuk bantu boost metabolisma badan kita serta boleh bantu untuk menurunkan berat badan uols 💋😍
.
sambil makan buah ni jangan lupa minum DreamS coklat sedap gila ni okay. Sure seminggu je dah slim 🥳🥳
.
Jom dapatkan DreamS +shaker percuma 🥤harini !!
.
whatsapp di bio ig 👆
 0196389582 
#dreamfit #dreamfitkl #dreamfit
1 0 16 November, 2019

.
Nah sis share buah yang boleh kita makan untuk bantu boost metabolisma badan kita serta boleh bantu untuk menurunkan berat badan uols 💋😍
.
sambil makan buah ni jangan lupa minum DreamS coklat sedap gila ni okay. Sure seminggu je dah slim 🥳🥳
.
Jom dapatkan DreamS +shaker percuma 🥤harini !!
.
whatsapp di bio ig 👆
📲0196389582
#dreamfit #dreamfithqmalaysia

.
Nah sis share buah yang boleh kita makan untuk bantu boost metabolisma badan kita serta boleh bantu untuk menurunkan berat badan uols 💋😍
.
sambil makan buah ni jangan lupa minum DreamS coklat sedap gila ni okay. Sure seminggu je dah slim 🥳🥳
.
Jom dapatkan DreamS +shaker percuma 🥤harini !!
.
whatsapp di bio ig 👆
📲0196389582 
#dreamfit #dreamfithqmalaysia
18 0 16 November, 2019

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_online @dreamfithq_my
Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_online ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #dreamfitkuantan #dreamskuantan #limmytoqkuantan #limmytoxkuantan #produkkurusviral2019 #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysian #dreamS #limmytoqkuantan

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_online @dreamfithq_my 
Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_online ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq#dreamfitkuantan #dreamskuantan #limmytoqkuantan #limmytoxkuantan #produkkurusviral2019 #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysian #dreamS #limmytoqkuantan
1 0 16 November, 2019

언제나 웃음과 따뜻함과 행복을 주는 우리 아이들~ 오늘은 많이 못 왔지만 끝나고 마주친 재원이, 승민이, 천수도 너무너무 반가워 난 또 인사를 구걸했네~~ㅎㅎ 너무너무 사랑하는 내새끼들~ 또 엎드림을 위해 달려워준 새신랑 래원쌤!!! 무한감사 합니당!! #dreamfit #찍이챔피언 #엎드림 #사회적협동조합 #비영리법인 #주소서 #감사 #행복 #기쁨바이러스 #힐링타임 #사랑

언제나 웃음과 따뜻함과 행복을 주는 우리 아이들~ 오늘은 많이 못 왔지만 끝나고 마주친 재원이, 승민이, 천수도 너무너무 반가워 난 또 인사를 구걸했네~~ㅎㅎ 너무너무 사랑하는 내새끼들~ 또 엎드림을 위해 달려워준 새신랑 래원쌤!!! 무한감사 합니당!! #dreamfit #찍이챔피언 #엎드림 #사회적협동조합 #비영리법인 #주소서 #감사 #행복 #기쁨바이러스 #힐링타임 #사랑
46 4 16 November, 2019

L-Tryptophan 👨🏻‍🔬 🧬

L- #tryptophan de Vitobest®, es un suplemento nutricional a base de L-Triptófano, un aminoácido esencial que actúa como precursor de la serotonina y que nos ayuda a mejorar nuestro estado de ánimo 😌😃, combatir situaciones de estrés 😓, y mejorar nuestra concentración y rendimiento mental 🧠
-
L-Tryptophan, de Vitobest®, es un complemento nutricional que contiene la cantidad diaria de triptófano recomendada y considerada totalmente segura por la AEFSA (Agencia Española de Seguridad Alimentaria) 🇪🇸
-
El triptófano es un aminoácido esencial que actúa como precursor de la serotonina, un neurotransmisor del sistema nervioso que mejora nuestro estado de ánimo, la percepción, la memoria y la atención 🤓. La serotonina también reduce los estados de estrés 🤯 y agresividad. De modo que el triptófano resulta el complemento perfecto para ayudar a las personas que se sienten desmotivadas, estresadas o que necesiten una ayuda extra para mejorar su memoria y/o su atención.

L-Tryptophan, de Vitobest®, se presenta en cápsulas vegetales, lo que lo hace apto para personas veganas; y sus ingredientes cuentan con la mayor calidad reconocida y avalada por Ajipure®, de la marca japonesa de Ajinomoto ✅. Esta marca, preferida por Vitobest® en sus formulaciones, ostenta hoy los más altos estándares en materia de calidad, eficiencia y responsabilidad hacia el producto, el medioambiente y la sociedad.
@vitobest
.
#rjasportssupplements #supplements #salud #rendimientodeportivo #healthylifestyle #fit #fitness #dreamfit #dreamfitvillaverde #personaltrainer #madrid #españa

L-Tryptophan 👨🏻‍🔬 🧬

L- #tryptophan de Vitobest®, es un suplemento nutricional a base de L-Triptófano, un aminoácido esencial que actúa como precursor de la serotonina y que nos ayuda a mejorar nuestro estado de ánimo 😌😃, combatir situaciones de estrés 😓, y mejorar nuestra concentración y rendimiento mental 🧠
-
L-Tryptophan, de Vitobest®, es un complemento nutricional que contiene la cantidad diaria de triptófano recomendada y considerada totalmente segura por la AEFSA (Agencia Española de Seguridad Alimentaria) 🇪🇸
-
El triptófano es un aminoácido esencial que actúa como precursor de la serotonina, un neurotransmisor del sistema nervioso que mejora nuestro estado de ánimo, la percepción, la memoria y la atención 🤓. La serotonina también reduce los estados de estrés 🤯 y agresividad. De modo que el triptófano resulta el complemento perfecto para ayudar a las personas que se sienten desmotivadas, estresadas o que necesiten una ayuda extra para mejorar su memoria y/o su atención.

L-Tryptophan, de Vitobest®, se presenta en cápsulas vegetales, lo que lo hace apto para personas veganas; y sus ingredientes cuentan con la mayor calidad reconocida y avalada por Ajipure®, de la marca japonesa de Ajinomoto ✅. Esta marca, preferida por Vitobest® en sus formulaciones, ostenta hoy  los más altos estándares en materia de calidad, eficiencia y responsabilidad hacia el producto, el medioambiente y la sociedad.
@vitobest
.
#rjasportssupplements #supplements #salud #rendimientodeportivo #healthylifestyle #fit #fitness #dreamfit #dreamfitvillaverde #personaltrainer #madrid #españa
12 0 16 November, 2019

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq_my @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfithq_my ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq_my @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfithq_my ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq
5 0 16 November, 2019

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq_my @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfithq_my ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq_my @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfithq_my ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq
2 0 16 November, 2019

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq_my @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfithq_my ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq

#Repost @syafienaswip
.
Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi.
Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni.
Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq_my @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg.
.
Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee.
Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!!
.
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfithq_my ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus #produkkurusmalaysia #dreamfit #drramfithqmy #dreamfitmalaysia #dreams #limmytoq
2 0 16 November, 2019

@syafienaswip (@get_regrann) - Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi. Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni. Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_shahalam @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg . Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee. Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!! .
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_shahalam ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus - #regrann

@syafienaswip (@get_regrann) -  Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi. Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni. Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfit_shahalam @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg . Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee. Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!! .
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_shahalam ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus - #regrann
5 0 16 November, 2019

⭕️ Ultra whey ⭕️.
.
21'90€ - 1kg. Proteína de suero de leche.
.
Concentrado al 71% de proteína.
.
Ya disponible en nuestras tiendas!!.
.
. .
✅ Tienda física: C/ Valencia,83 - Silla (Valencia).
✅ Tienda física: C.C. Gran Turia, xirivella (Valencia).
✅ Tienda física: C/ cofrentes, 5 "gimnasio 3d Valencia".
✅Tienda física: AQA Parc Central - Torrent.
✅ Tienda online: Www.olimpianutricion.com.
✅ Info./Pedidos: 664041636.
.
#olimpianutricion #silla #valencia #xirivella #dreamfit #dreamfitvalencia #3dportet #aqaparccentral #aqa #zerolab #ultrawhey

⭕️ Ultra whey ⭕️.
.
21'90€ - 1kg. Proteína de suero de leche.
.
Concentrado al 71% de proteína.
.
Ya disponible en nuestras tiendas!!.
.
. .
✅ Tienda física: C/ Valencia,83 - Silla (Valencia).
✅ Tienda física: C.C. Gran Turia, xirivella (Valencia).
✅ Tienda física: C/ cofrentes, 5 "gimnasio 3d Valencia".
✅Tienda física: AQA Parc Central - Torrent.
✅ Tienda online: Www.olimpianutricion.com.
✅ Info./Pedidos: 664041636.
.
#olimpianutricion #silla #valencia #xirivella #dreamfit #dreamfitvalencia #3dportet #aqaparccentral #aqa #zerolab #ultrawhey
22 0 16 November, 2019
..... entrenando debilidades!!!! #powerclean #powercleanandjerk #crossfit #crossfitgames #nano6 #dreamfit #clean90  #clean80
72 2 16 November, 2019

Пришел, увидел, обманул… In case you need any comments, or translation, please, contact us directly!
Мы – обманутые дольщики компаний ГК «Рассвет»: ЖК «Томилино», ЖК «Пушкарь» и ЖК «Серебряный ручей», нас более 5 тысяч человек в Московской области и Уфе, включая маленьких детей. Мы обращаемся ко всем тем, кто планирует сотрудничество с Виталием Шалаевым и покупать недвижимость в его проектах.
Мы видели Виталия Шалаева на наших объектах сначала в качестве консультанта, начиная с 2015-го он представлялся Директором по развитию и продажам, потом некоторое время был публичным лицом ГК «Рассвет»: делал заявления, участвовал в совещаниях, давал обещания и гарантии. В карусели можно ознакомиться с некоторыми материалами. Последний раз дольщики ЖК «Томилино» встречались с Виталием 27.08.2019 на совещании в Администрации Люберец, Московской области, где Виталий заверял дольщиков в том, что он, как представитель компании ответственен за работу по достройке ЖК. Когда наша инициативная группа вышла с ним на связь, он заблокировал наш аккаунт, мотивируя это действие тем, что это его личный аккаунт, на наше предложение сделать рабочий аккаунт не ответил. На сегодняшний день Инфоцентр ЖК «Томилино» не работает, телефоны компании молчат, самого Виталия на объекте мы не видим. Однако, на днях опять была активизирована работа отдела продаж. Начальство ГК «Рассвет» находится в международном розыске в связи с нецелевым использованием средств. По факту, Виталий помог мошенникам в обманном сборе денег с простых людей, дал им инструменты и технологии, которые были применены против дольщиков. Новый инвестор пока найден только для одного объекта – ЖК «Томилино», в поиске этого инвестора Виталий не участвовал, он был найден при содействии Администрации Люберец и собственников земли. Виталий вместе с коллегами из ГК «Рассвет» исчез, забыв обо всех своих обязанностях, обещаниях и ответственности. Сейчас мы видим, что Виталий переехал в Испанию. Конечно, очень рады за него, кое-как выживая в России без своих квартир, благодаря ему и его подходам к работе. #advisorredgroup #виталийшалаев #шалаеввиталий

Пришел, увидел, обманул… In case you need any comments, or translation, please, contact us directly!
Мы – обманутые дольщики компаний ГК «Рассвет»: ЖК «Томилино», ЖК «Пушкарь» и ЖК «Серебряный ручей», нас более 5 тысяч человек в Московской области и Уфе, включая маленьких детей. Мы обращаемся ко всем тем, кто планирует сотрудничество с Виталием Шалаевым и покупать недвижимость в его проектах.
Мы видели Виталия Шалаева на наших объектах сначала в качестве консультанта, начиная с 2015-го он представлялся Директором по развитию и продажам, потом некоторое время был публичным лицом ГК «Рассвет»: делал заявления, участвовал в совещаниях, давал обещания и гарантии. В карусели можно ознакомиться с некоторыми материалами. Последний раз дольщики ЖК «Томилино» встречались с Виталием 27.08.2019 на совещании в Администрации Люберец, Московской области, где Виталий заверял дольщиков в том, что он, как представитель компании ответственен за работу по достройке ЖК. Когда наша инициативная группа вышла с ним на связь, он заблокировал наш аккаунт, мотивируя это действие тем, что это его личный аккаунт, на наше предложение сделать рабочий аккаунт не ответил. На сегодняшний день Инфоцентр ЖК «Томилино» не работает, телефоны компании молчат, самого Виталия на объекте мы не видим. Однако, на днях опять была активизирована работа отдела продаж. Начальство ГК «Рассвет» находится в международном розыске в связи с нецелевым использованием средств. По факту, Виталий помог мошенникам в обманном сборе денег с простых людей, дал им инструменты и технологии, которые были применены против дольщиков. Новый инвестор пока найден только для одного объекта – ЖК «Томилино», в поиске этого инвестора Виталий не участвовал, он был найден при содействии Администрации Люберец и собственников земли. Виталий вместе с коллегами из ГК «Рассвет» исчез, забыв обо всех своих обязанностях, обещаниях и ответственности. Сейчас мы видим, что Виталий переехал в Испанию. Конечно, очень рады за него, кое-как выживая в России без своих квартир, благодаря ему и его подходам к работе. #advisorredgroup #виталийшалаев #шалаеввиталий
83 12 16 November, 2019

Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi. Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni. Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg . Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee. Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!! .
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_hq ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus

Bulan lepas Ayie memang gemuk sampai nampak boroi. Lepas tu Ayie dapat job kena botakkan kepala, So Ayie pikir kalau perut buncit macam ni tambah pulak kepala botak memang cukup pakej macam suami orang dah ni 🤪🤣🤣
.
Ayie decide try produk ni bila nampak review dari kawan artis lain minum benda ni. Dan memang betul betul menjadi untuk Ayie💪🏻💪🏻
.
Boleh tengok ig dia @dreamfithq @dreamfithq , Seminggu boleh lost dalam 3-4kg . Ayie pun dapat guide minum ni dari akak @aini_yusoflee. Tq kak, perut dah kempis sedikit tanpa perlu diet diet, yahoooo!!!! .
Sape nak join kurus dan hilangkan perut boroi, boleh contact @dreamfit_hq ❤❤
.
#dreamfit #dreamS #limmytoq #produkkurusviral #produkkurus
856 23 16 November, 2019

LEMAK DIMANA MANA 😱
.
.

KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

LEMAK DIMANA MANA 😱
.
.

KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
( Minum selepas sarapan pagi) 🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
2 0 16 November, 2019

10 HARI 4 KILO HILANG 😱
.
.
feedback dreamfit..
baru je nan tido dapat feedback macam ni terus sugar bugar mata sis...Alhamdulillah..sorang lagi customers berjaya turunkan berat badan die dgan dreamfit..4 KILO hilang berat dlam masa 10 hari jek..
beli set sebulan,agaknya tercapai target berat idaman 🧚🏻‍♀️
dream s premium chocolate drink 🍫
.
.

https://wa.me/60199005353
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

10 HARI 4 KILO HILANG 😱
.
.
feedback dreamfit..
baru je nan tido dapat feedback macam ni terus sugar bugar mata sis...Alhamdulillah..sorang lagi customers berjaya turunkan berat badan die dgan dreamfit..4 KILO hilang berat dlam masa 10 hari jek..
beli set sebulan,agaknya tercapai target berat idaman 🧚🏻‍♀️
dream s premium chocolate drink 🍫
.
.

https://wa.me/60199005353
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
2 0 16 November, 2019

#Repost @dreamfitdamansara
• • • • • •
Damansara, Kuala Lumpur, Malaysia
JOM FOLLOW MY IG

DREAMFIT SQUAD !

Sapa kate susah nak jana pendapatan dengan dreamfit. Senang je kalau tahu cara nak mulakan.

More info boleh whatsapp 0172404341 atau tekan je link di BIO ig @dreamfitdamansara
.
.
#dreams #dreamfit #dreamfithqmy #dreamfithq #dreamfitmalaysia #dreamfitampang #dreamsindonesia #janapendapatan #onlinebusiness #sideincome #dreamfitsquad #teamfaraheldabuatduit #bisnesmalaysia

#Repost @dreamfitdamansara
• • • • • •
Damansara, Kuala Lumpur, Malaysia
JOM FOLLOW MY IG

DREAMFIT SQUAD !

Sapa kate susah nak jana pendapatan dengan dreamfit. Senang je kalau tahu cara nak mulakan.

More info boleh whatsapp 0172404341 atau tekan je link di BIO ig @dreamfitdamansara
.
.
#dreams #dreamfit #dreamfithqmy #dreamfithq #dreamfitmalaysia #dreamfitampang #dreamsindonesia #janapendapatan #onlinebusiness #sideincome #dreamfitsquad #teamfaraheldabuatduit #bisnesmalaysia
4 0 15 November, 2019

You have within you right now, everything you need to take on whatever the world throws at you 💕 Keep going... #flexonem #flexfriday #fridaymotivation #lifequotes #fitness #fitfam #dreamfit #dreamteam

You have within you right now, everything you need to take on whatever the world throws at you 💕 Keep going... #flexonem #flexfriday #fridaymotivation #lifequotes #fitness #fitfam #dreamfit #dreamteam
25 0 15 November, 2019

O QUE É BIOMASSA DE BANANA VERDE?

A biomassa de banana verde consiste em uma preparação feita com polpa de bananas verdes cozidas. Esta simples preparação é capaz de melhorar a imunidade, contribuir para o desenvolvimento da microbiota intestinal, reduzir o risco de câncer de intestino, controlar os níveis de colesterol, prevenir o diabetes e evitar o acúmulo de gordura abdominal.
A biomassa de banana verde também possui vitamina A, que é importante para a saúde dos olhos, da pele e contribui para o crescimento. O alimento conta com vitaminas do complexo B, B1, B2 e B3, que agem no metabolismo da glicose, dos ácidos graxos e aminoácidos, ou seja, ajudam o organismo a utilizar essas substâncias com eficiência. O potássio, o manganês e o fósforo também estão presentes na biomassa de banana verde.
A biomassa de banana verde traz benefícios para a saúde como:

Ajudar no emagrecimento, pois é pobre em calorias e rica em fibras que dão a sensação de saciedade;

Combater a prisão de ventre, por ser rica em fibras;

Combater a depressão, por ter triptofano, uma substância importante para formar o hormônio serotonina, que aumenta a sensação de bem-estar;

Diminuir o colesterol alto, pois ajuda a reduzir a absorção de gordura no organismo;

Prevenir infecções intestinais, pois mantém a flora intestinal saudável.

A orientação é não ultrapassar o consumo de duas colheres de sopa de biomassa de banana verde por dia.

Então bora começar a usar essa maravilha né?
O passo a passo de como faz está no destaque "Receitas". Bjus❤️💋
.
.
.
.
.
#estilodevida #estilosdevida #receitaslowcarb #estilodevidasaudável #estilodevidafeliz #dreamfit #clinicabiodream #receitasfit #estilodevidaconsciente #vidaequilibrada #vidaleve #vida #estilo #vidacomestilo #levandoavida #meuestilodevida #meuestilodeser #estilodeser #meuestilo #vivercomestilo #vivendocomestilo #estilodeviver #viverbem #lowcarb #lifestyle #lifestyles #lifestylephotography #emagrecimento

O QUE É BIOMASSA DE BANANA VERDE?

A biomassa de banana verde consiste em uma preparação feita com polpa de bananas verdes cozidas. Esta simples preparação é capaz de melhorar a imunidade, contribuir para o desenvolvimento da microbiota intestinal, reduzir o risco de câncer de intestino, controlar os níveis de colesterol, prevenir o diabetes e evitar o acúmulo de gordura abdominal.
A biomassa de banana verde também possui vitamina A, que é importante para a saúde dos olhos, da pele e contribui para o crescimento. O alimento conta com vitaminas do complexo B, B1, B2 e B3, que agem no metabolismo da glicose, dos ácidos graxos e aminoácidos, ou seja, ajudam o organismo a utilizar essas substâncias com eficiência. O potássio, o manganês e o fósforo também estão presentes na biomassa de banana verde.
A biomassa de banana verde traz benefícios para a saúde como:

Ajudar no emagrecimento, pois é pobre em calorias e rica em fibras que dão a sensação de saciedade;

Combater a prisão de ventre, por ser rica em fibras;

Combater a depressão, por ter triptofano, uma substância importante para formar o hormônio serotonina, que aumenta a sensação de bem-estar;

Diminuir o colesterol alto, pois ajuda a reduzir a absorção de gordura no organismo;

Prevenir infecções intestinais, pois mantém a flora intestinal saudável.

A orientação é não ultrapassar o consumo de duas colheres de sopa de biomassa de banana verde por dia.

Então bora começar a usar essa maravilha né? 
O passo a passo de como faz está no destaque "Receitas". Bjus❤️💋
.
.
.
.
.
#estilodevida #estilosdevida #receitaslowcarb #estilodevidasaudável #estilodevidafeliz #dreamfit #clinicabiodream #receitasfit #estilodevidaconsciente #vidaequilibrada #vidaleve #vida #estilo #vidacomestilo #levandoavida #meuestilodevida #meuestilodeser #estilodeser #meuestilo #vivercomestilo #vivendocomestilo #estilodeviver #viverbem #lowcarb #lifestyle #lifestyles #lifestylephotography #emagrecimento
13 2 15 November, 2019

Pues hasta aquí la semana, ahora a disfrutar del finde helador que nos espera 🥶🥶🥶 #cestfini #step #dreamfit #dreamfitoviedo #comienzaelweekend #movember

Pues hasta aquí la semana, ahora a disfrutar del finde helador que nos espera 🥶🥶🥶 #cestfini #step #dreamfit #dreamfitoviedo #comienzaelweekend #movember
395 12 15 November, 2019

Top #dreamfit posts

Sentirse débil vs sentirse fuerte.

Yo lo tengo claro 😁💪🏼💪🏼💪🏼 Hoy pasándonoslo bien con 54 kgs 🔥🔥 #mbhealthcoach #coach #trainer #fuerza #gym #yoofit #dreamfit #arrancada #press #pecho #legday #sentadilla #entrenalafuerzacopon #fuerte #strong #power #salud #motivacion #objetivo #madrid #team

Sentirse débil vs sentirse fuerte.

Yo lo tengo claro 😁💪🏼💪🏼💪🏼 Hoy pasándonoslo bien con 54 kgs 🔥🔥 #mbhealthcoach #coach #trainer #fuerza #gym #yoofit #dreamfit #arrancada #press #pecho #legday #sentadilla #entrenalafuerzacopon #fuerte #strong #power #salud #motivacion #objetivo #madrid #team
104 2 17 November, 2019

🏋️‍♂️🏋️‍♂️🏋️‍♂️
.
😃 Llegar a la sentadilla y que te digan “colócate en primera posición”...
.
💃 pienso,es perfecto,vamos a bailar(está posición es de danza clásica)...
.
😡 pero no,vamos a hacer sentadillas...
.
👏👏👏 Me he sentido bien,cómoda y con fuerza,seguiré practicándolas
.
🤔 yo ya lo intuía,pero ahora lo sé...
.
⭐️ @fersaugar ⭐️ es el mejor entrenador;gran conocedor del cuerpo,de la técnica,de las limitaciones...y ha sido capaz de transformar las “pesadillas” en “Sentadilla-ballet” 🤗
.
.
——————💛Feliz viernes—————-
.
.
.
.
.
#muscularhouse #squats #squatsgirls #fitnessdance #health #fitness #fit #fitnessaddict #workout #bodybuilding #gym #train #exercice #motivation #eatclean #dreamfit #viernes #happy

🏋️‍♂️🏋️‍♂️🏋️‍♂️
.
😃 Llegar a la sentadilla y que te digan “colócate en primera posición”...
.
💃 pienso,es perfecto,vamos a bailar(está posición es de danza clásica)...
.
😡 pero no,vamos a hacer sentadillas...
.
👏👏👏 Me he sentido bien,cómoda y con fuerza,seguiré practicándolas
.
🤔 yo ya lo intuía,pero ahora lo sé...
.
⭐️ @fersaugar ⭐️ es el mejor entrenador;gran conocedor del cuerpo,de la técnica,de las limitaciones...y ha sido capaz de transformar las “pesadillas” en “Sentadilla-ballet” 🤗
.
.
——————💛Feliz viernes—————-
.
.
.
.
.
#muscularhouse#squats#squatsgirls#fitnessdance#health#fitness#fit#fitnessaddict#workout#bodybuilding#gym#train#exercice#motivation#eatclean#dreamfit#viernes#happy
174 9 2 August, 2019

[TAG MEMBER SUKA ORDER SOTONG/UDANG CELOP TEPUNG]
.
Dinner sotong dan udang goreng celop tepung hihihihi jadi nak kurangkan rasa bersalah tu boleh la terus minum Fitness Chocolate Dream Fit dari @dreamfithq , tengok la founder dia body cun macam mana @farahramzi_ 😝 iolss pun nakkk
.
KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
.
DreamS ialah minuman terbaik untuk menurunkan berat badan, diperkaya dengan formula baru yang sangat lazat dengan perisa coklat premium sebenar
.
Fungsi DreamS :-
.
🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
#dreamfit #dreams #limmytox #dreamfitshahalam #limmytoq #dreamfitselangor #dreamfithq
#malayfood #celuptepung #sotongceluptepung #udangceluptepung #foodpornmalaysia #masakmalaysia #masakmasak #surirumah #surirumahtangga #instafood #foodporn #instafoodmalaysia #foodmalaysia @gambarmakanansedap

[TAG MEMBER SUKA ORDER SOTONG/UDANG CELOP TEPUNG]
.
Dinner sotong dan udang goreng celop tepung hihihihi jadi nak kurangkan rasa bersalah tu boleh la terus minum Fitness Chocolate Dream Fit dari @dreamfithq , tengok la founder dia body cun macam mana @farahramzi_ 😝 iolss pun nakkk
.
KELEBIHAN DREAMS 🍫🌰
.
DreamS ialah minuman terbaik untuk menurunkan berat badan, diperkaya dengan formula baru yang sangat lazat dengan perisa coklat premium sebenar
.
Fungsi DreamS :-
.
🍫🌰Membakar lemak tepu & kalori dgn pantas
🍫🌰Meningkatkan metabolisma untuk mempercepatkan penurunan berat badan
🍫🌰Mengurangkan selera makan
🍫🌰Mencantikkan kulit
🍫🌰Membuang toksin & mengempiskan perut
🍫🌰Mengecilkan pinggang , lengan dan peha 🍫🌰Lulus kementerian kesihatan
🍫🌰100% tiada kesan sampingan
🍫🌰Sesuai untuk ibu menyusu 6 bulan ke atas 🍫🌰Menghilangkan stress
🍫🌰Baik untuk gastrik
.
#dreamfit #dreams #limmytox #dreamfitshahalam #limmytoq #dreamfitselangor #dreamfithq
#malayfood #celuptepung #sotongceluptepung #udangceluptepung #foodpornmalaysia #masakmalaysia #masakmasak #surirumah #surirumahtangga #instafood #foodporn #instafoodmalaysia #foodmalaysia @gambarmakanansedap
8,268 71 23 October, 2019

Operación dejar de ser un ballenato!! 🐳💪🏻 #PatrilocoFit #PatrilocoFat #OperaciónBikini #Gym #Ñam #Dreamfit #DreamfitValencia

Operación dejar de ser un ballenato!! 🐳💪🏻 #PatrilocoFit #PatrilocoFat #OperaciónBikini #Gym #Ñam #Dreamfit #DreamfitValencia
212 9 2 April, 2019

Lions don’t lose sleep over the opinions of sheep 💭
Whole fit: @dreamfitcollection

Lions don’t lose sleep over the opinions of sheep 💭
Whole fit: @dreamfitcollection
237 12 31 May, 2019