#dreamfitkl Instagram Photos & Videos

dreamfitkl - 2.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dreamfitkl and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
14.4
Average comment
0.1
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT  jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
6 0 6 hours ago

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
4 0 6 hours ago

Nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
www.wasap.my/60106591192/dreamfit
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #dreamfitofficialhq #dreamfit_selangor #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
www.wasap.my/60106591192/dreamfit
. 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #dreamfitofficialhq #dreamfit_selangor #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 9 hours ago

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no di wassap link ni segera
.
.

Dm/wassap
@dreamfitmalaysia_hq @dreamfitmalaysia_hq
@dreamfitmalaysia_hq utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney
@dreamfitofficial.nad
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Kisah Suami Moden! 😭❤️
.
Tak semestinya yang sentiasa bahagia tak diduga. Kdang bukan sebab tak setia tapi lumrah lelaki, suka tengok bini yg sentisa cantik , wangi dan kurus dimata dia.🤷🏼‍♀️
.
Kita sebagai wanita jangan cepat down! Jom ubah apa yg patut harini!💪🏼💪🏼💪🏼😍
.
Nk kekal langsing dan tak gemok depan suami? Jom cuba minuman Anti Gemok dari @dreamfithq !
.
1 sachet umpama 2 jam berzumba! Kesan seawal 7 hari🧞‍♀️
Nak bimbingan ? Pm no di wassap link ni segera
.
.

Dm/wassap
 @dreamfitmalaysia_hq @dreamfitmalaysia_hq 
@dreamfitmalaysia_hq utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney 
@dreamfitofficial.nad 
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
4 0 11 hours ago

Posted @withrepost@dreamfithq_my MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Posted @withrepost • @dreamfithq_my MALAS EXERCISE TAPI BERAT TURUN 🧚🏻‍♀️
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah..
minum dreamS by dreamfit nak maintain berat sedia ada..
tapi berat makin turun...
best ke x best??
.
sebelum tidur macam biasa lah..
kne minum limmytoq by dreamfit okey supaya semua toksin2 dalam badan korang tuh keluar..
xdekla berat korang susah nak turun 🧚🏻‍♀️
.
Dapatkan dari Agent / Stokis Sah ok 😉
📲 0172414465
@dreamfithq_my
@dreamfit.hq
@dreamfitampang
.
#dreamfithqmy
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
27 0 14 hours ago

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
www.wasap.my/60106591192/dreamfit
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #dreamfitofficialhq #dreamfit_selangor #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
www.wasap.my/60106591192/dreamfit
. 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #dreamfitofficialhq #dreamfit_selangor #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 20 hours ago

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
Wasap
01121147283
01121147283
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
Wasap
01121147283
01121147283
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
5 0 14 November, 2019

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
Pm 0196389582
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
Pm 0196389582 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia
2 0 14 November, 2019

FRESH FEEDBACK‼️
.
.
Power ke tak,kalau tak try macam mana nak tahu hasil nya kan..
.
.
Nak kurus‼️dah minum macam2 tapi masih belum jumpa yang sesuai dgn anda⁉️
.
.
Jom dapat kan dari kami
@dreamfit_johormalaysia 📲 +6018-781 9685
.
.
Kami akan guide anda sampai jadi‼️
Yang penting kena konsisten‼️.
.

#dreamfit #dreams #limmytox #dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb #dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni

FRESH FEEDBACK‼️
.
.
Power ke tak,kalau tak try macam mana nak tahu hasil nya kan..
.
.
Nak kurus‼️dah minum macam2 tapi masih belum jumpa yang sesuai dgn anda⁉️
.
.
Jom dapat kan dari kami
@dreamfit_johormalaysia 📲 +6018-781 9685
.
.
Kami akan guide anda sampai jadi‼️
Yang penting kena konsisten‼️.
.

#dreamfit #dreams #limmytox #dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb#dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni
2 0 14 November, 2019

KELEBIHAN LIMMYTOX BY DREAMFIT 🧚🏻‍♀️
.
.
LIMMYTOX ni adalah minuman detox yg berperisa berry & lime 🍓🍋
SEDAP & FRESH😋
.
1 sachet limmytox tuh sudah cukup utk mmbuang lemak berlebihan di bahagian perut kita tau..
& KELEBIHAN UTAMA limmytox adalah pantas menurunkan berat badan‼️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

KELEBIHAN LIMMYTOX BY DREAMFIT 🧚🏻‍♀️
.
.
LIMMYTOX ni adalah minuman detox yg berperisa berry & lime 🍓🍋
SEDAP & FRESH😋
.
1 sachet limmytox tuh sudah cukup utk mmbuang lemak berlebihan di bahagian perut kita tau..
& KELEBIHAN UTAMA limmytox adalah pantas menurunkan berat badan‼️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
3 0 14 November, 2019

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT  jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
3 1 14 November, 2019

Good Morning !!
.
Mulakan hari anda dengan sarapan yg berkhasiat dan kemudian jangan lupa minum dream S tau! Confirm akan kenyang seharian dan bertenaga😍😇
.
#dreamfit #dreamfitkl #dreamfitmalaysia #slimmingproductmalaysia #kuruscepat #kuruscantik #produkkurus #produkkurusberkesan #produkterbaik #dreamfithq

Good Morning !!
.
Mulakan hari anda dengan sarapan yg berkhasiat dan kemudian jangan lupa minum dream S tau! Confirm akan kenyang seharian dan bertenaga😍😇
.
#dreamfit #dreamfitkl #dreamfitmalaysia #slimmingproductmalaysia #kuruscepat #kuruscantik #produkkurus #produkkurusberkesan #produkterbaik #dreamfithq
5 0 14 November, 2019

KELEBIHAN LIMMYTOX? ( Diminum pada waktu malam sebelum tidur)

Limmytox adalah minuman Pati Limau nipis yang mengandungi kandungan vitamin C dan B yg sgt tinggi untuk tubuh badan kita .

Fungsi:- 🍋🍇Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋🍇Membersihkan lebihan lemak makanan yg tidak terhadam
🍋🍇Menganjal & mencantikkan kulit
🍋🍇Memecahkan lemak tepu
🍋🍇Meringankan badan dan melancarkan haid 🍋🍇Membuang toksik dalam badan
🍋🍇Melancarkan darah dan melegakan stress
🍋🍇Berkesan seawal 6-7 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan keluar melalui pembuangan najis

cara penggunaan : dibancuh sebati 120ml menggunakan air sejuk. untuk kesan maksima minum terus selepas dibancuh.

Pm sis 0196389582 #dreamfit #produkkurus #nakkurus #tipskurus #promo #detox #coklatsedap #dreamfitkl #dreamfitseremban #dropshipdiperlukan

KELEBIHAN LIMMYTOX? ( Diminum pada waktu malam sebelum tidur)

Limmytox  adalah minuman Pati Limau nipis  yang mengandungi kandungan vitamin C dan B yg sgt tinggi untuk tubuh badan kita .

Fungsi:- 🍋🍇Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋🍇Membersihkan lebihan lemak makanan yg tidak terhadam
🍋🍇Menganjal & mencantikkan kulit
🍋🍇Memecahkan lemak tepu
🍋🍇Meringankan badan dan melancarkan haid 🍋🍇Membuang toksik dalam badan
🍋🍇Melancarkan darah dan melegakan stress
🍋🍇Berkesan seawal 6-7 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan keluar melalui pembuangan najis

cara penggunaan : dibancuh sebati 120ml menggunakan air sejuk. untuk kesan maksima minum terus selepas dibancuh.

Pm sis 0196389582  #dreamfit #produkkurus #nakkurus #tipskurus #promo #detox #coklatsedap #dreamfitkl #dreamfitseremban #dropshipdiperlukan
3 0 13 November, 2019

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️ Jom kurus dengan Dreamfit
Wasap 0196389582
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT  jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️ Jom kurus dengan Dreamfit
Wasap 0196389582 
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #dreamfitmalaysia
31 0 13 November, 2019

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 13 November, 2019

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

BERAPA BANYAK AIR YANG PERLU ANDA MINUM DALAM 1 HARI 🤔
.
.

Dear customer2 sis..sila baca nie...Minum air ikut berat badan uoollsss ye.. Lagi mudah weight loss nanti..dan lagi senang DREAMFIT  jalankan kerje die..take note okey 🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 13 November, 2019

5 KG BERAT TURUN 😱
.
.
Alhamdulillah lagi feedback customers share berjaya turun berat selepas consume 2 kotak dream s by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
1 KOTAK 10 HARI,2 KOTAK 20 HARI..Celah gigi je 5 KILO berat uollsss lesap dream s kerjakan tau..
.
.
1 sachet = 2 JAM ZUMBA 💃🏻
1 kotak boleh menurunkan 3-7 KG berat anda!!
rasa premium chocolate sangat lazat🍫
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

5 KG BERAT TURUN 😱
.
.
Alhamdulillah lagi feedback customers share berjaya turun berat selepas consume 2 kotak dream s by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
1 KOTAK 10 HARI,2 KOTAK 20 HARI..Celah gigi je 5 KILO berat uollsss lesap dream s kerjakan tau..
.
.
1 sachet = 2 JAM ZUMBA 💃🏻
1 kotak boleh menurunkan 3-7 KG berat anda!!
rasa premium chocolate sangat lazat🍫
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 13 November, 2019

Wow sedapnya kalau dapat mee goreng!😛
.
Pandai betul stokis kita @dreamfitmalaysia_hq masak!
.
Uh ya nk lagi best? Lepas makan mee goreng, minum dream S ! Baru la kekal langsing dan steady!
.
Jom cuba !✨
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Wow sedapnya kalau dapat mee goreng!😛
.
Pandai betul stokis kita @dreamfitmalaysia_hq masak!
.
Uh ya nk lagi best? Lepas makan mee goreng, minum dream S ! Baru la kekal langsing dan steady!
.
Jom cuba !✨
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
320 0 13 November, 2019

U olls dah puas ke belek produk kami⁉️
.
.
Nak kurus⁉️
.
.
Nak badan fit⁉️
.
.
Nak kan produk yang berkesan⁉️
Wajib minum dreams n limmytoq‼️
.
.
Jom klik link di bio @dreamfitofficial_n9melaka
📲0136244480
.

#dreamfit #dreams #limmytox
#dreamfithqmalaysia
#dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb #dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni

U olls dah puas ke belek produk kami⁉️
.
.
Nak kurus⁉️
.
.
Nak badan fit⁉️
.
.
Nak kan produk yang berkesan⁉️
Wajib minum dreams n limmytoq‼️
.
.
Jom klik link di bio @dreamfitofficial_n9melaka
📲0136244480
.

#dreamfit #dreams #limmytox 
#dreamfithqmalaysia 
#dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb#dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni
0 0 12 November, 2019
BADAN LEBIH RINGAN
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah..badan lebih ringan semenjak consume dreamfit..
nak buat keje pon xdeklah rasa malas jek..
best betul..
.
.
https://wa.me/60199005353

@dreamfit_kokdar
@dreamfithq
@dreamfit_kelantan
@dreamfithq_my

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
6 0 12 November, 2019

U olls dah puas ke belek produk kami⁉️
.
.
Nak kurus⁉️
.
.
Nak badan fit⁉️
.
.
Nak kan produk yang berkesan⁉️
Wajib minum dreams n limmytoq‼️
.
.
Jom klik link di bio azi
📲0196155683
.

#dreamfit #dreams #limmytox
#dreamfithqmalaysia
#dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb #dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni

U olls dah puas ke belek produk kami⁉️
.
.
Nak kurus⁉️
.
.
Nak badan fit⁉️
.
.
Nak kan produk yang berkesan⁉️
Wajib minum dreams n limmytoq‼️
.
.
Jom klik link di bio azi
📲0196155683
.

#dreamfit #dreams #limmytox 
#dreamfithqmalaysia 
#dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb#dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni
9 2 12 November, 2019

14 KILO LESAP ‼️
.
feedback dreamfit
konsisten konsisten konsiten..
Tiada yg mustahil guys dgan dream s & limmytoq by dreamfit..
setiap hari akan ad customers yg share feedback berjaya turun berat..
jangan tunggu lama2 guys..tak nak ke kurus mcama nie sebelum tahun depan 🤭
.
.

http://www.wasap.my/+60199005353/

@dreamfit_kokdar
@dreamfit_kelantan
@dreamfithq_my

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

14 KILO LESAP ‼️
.
feedback dreamfit 
konsisten konsisten konsiten..
Tiada yg mustahil guys dgan dream s & limmytoq by dreamfit..
setiap hari akan ad customers yg share feedback berjaya turun berat..
jangan tunggu lama2 guys..tak nak ke kurus mcama nie sebelum tahun depan 🤭
.
.

http://www.wasap.my/+60199005353/

@dreamfit_kokdar
@dreamfit_kelantan
@dreamfithq_my

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
5 0 12 November, 2019

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfithqmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.
#dreamfithqmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
2 0 12 November, 2019

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.

Dm/wassap
@dreamfitmalaysia_hq @dreamfitmalaysia_hq
@dreamfitmalaysia_hq utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney
@dreamfitofficial.nad
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

7 KILO LESAP ‼️
.
.
feedback dreamfit 🧚🏻‍♀️
nak kurus?
dream s by dreamfit adaaa guys..bukti dah banyak...tinggal nak atau xnak jek 💁🏻‍♀️
tapi sis nak bgthu dream s nie rasa die sedap giler tau...siapa peminat chocolate mmg akan love giler tau,sbb dream s ni menggunakan chocolate premium...
so jangan nk beralasan sangat utk kurus...
.
.
produk kurus paling sedap & paling berkesan🧚🏻‍♀️
.
.

Dm/wassap
 @dreamfitmalaysia_hq @dreamfitmalaysia_hq 
@dreamfitmalaysia_hq utk order‼️ ATAU dapatkan dripd stokis/agen yg sah 👇🏼 @dreamfit.malaysia
@dreamfit_byreen
@dreamfit_temerloh
@dreamfit_subang
@dreamfit_malaysia
@dreamfit_singapore
@dreamfit_nur
@illah_dreamfit.rawang
@dreamfit_setapakl
@dreamsfitkl.tiney 
@dreamfitofficial.nad 
@dreamfit.byliza
@dreamfit_cheras

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
9 0 12 November, 2019

PEHA DRUMSTICK 😱
.
.
Alhamdulillah consume 2 box dream s by dreamfit teruih hilang lemak2 peha customers ni tau 👏🏼👏🏼
.
1 sachet dream s bersamaan 2 jam zumba 💃🏻
1 kotak mampu menurunkan berat badan anda 3-7KG 😱
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

PEHA DRUMSTICK 😱
.
.
Alhamdulillah consume 2 box dream s by dreamfit teruih hilang lemak2 peha customers ni tau 👏🏼👏🏼
.
1 sachet dream s bersamaan 2 jam zumba 💃🏻
1 kotak mampu menurunkan berat badan anda 3-7KG 😱
.
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 12 November, 2019

4 KILO LESAP‼️
.
.
Alhamdulillah,lagi feedback menarik sis nak share..tengok kwan ni 4kilo tau berat die turun..4 kilo tuh kalau diet sebulan belum tentu turun tau..tapi minum dream s by dreamfit 10 hari jek 4 kilo tuh lesap 🧚🏻‍♀️ #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

4 KILO LESAP‼️
.
.
Alhamdulillah,lagi feedback menarik sis nak share..tengok kwan ni 4kilo tau berat die turun..4 kilo tuh kalau diet sebulan belum tentu turun tau..tapi minum dream s by dreamfit 10 hari jek 4 kilo tuh lesap 🧚🏻‍♀️ #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
0 0 12 November, 2019

AMARAN‼️
.
.
Feedback dreamfit
Alhamdulillah punyela senang berat badan customers sorang ni turun.. 11 KILO tau turun dgan bantuan dream s & limmytox by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
.
AMARAN KERAS‼️JANG MINUM KALAU NAK MAINTAIN CHUBBY 🤷🏻‍♀️
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

AMARAN‼️
.
.
Feedback dreamfit 
Alhamdulillah punyela senang berat badan  customers sorang ni turun.. 11 KILO tau turun dgan bantuan dream s & limmytox by dreamfit 🧚🏻‍♀️
.
.
AMARAN KERAS‼️JANG MINUM KALAU NAK MAINTAIN CHUBBY 🤷🏻‍♀️
.
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
1 0 12 November, 2019

Top #dreamfitkl posts

Wow sedapnya kalau dapat mee goreng!😛
.
Pandai betul stokis kita @dreamfitmalaysia_hq masak!
.
Uh ya nk lagi best? Lepas makan mee goreng, minum dream S ! Baru la kekal langsing dan steady!
.
Jom cuba !✨
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Wow sedapnya kalau dapat mee goreng!😛
.
Pandai betul stokis kita @dreamfitmalaysia_hq masak!
.
Uh ya nk lagi best? Lepas makan mee goreng, minum dream S ! Baru la kekal langsing dan steady!
.
Jom cuba !✨
.
#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
320 0 13 November, 2019
Hai guysss..!!
U olls happy je la nk mkn ape saja!!x usah bimbang..DREAMFIT kn ada..jom minum dreams setiap pagi..💃🏼💃🏼💃🏼
.
.

#dreamfit #dreams #limmytox #dreamfithqmalaysia
#dreamfitjohormalaysia
#dreamfitjb#dreamfitkl
#dreamfitofficialn9melaka
#dreamfithq #produkkurus
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras #mirafilzah #maluapabossku #viral #ootd #selfie #testimoni
10 2 11 October, 2019

Morning guys..Happy weekend guys..
Hari2 minggu macamni berkelah makan nasi lemak tambah 2 pinggan sikit pon xrasa bersalah..
sbb lepas makan WAJIB minum 1 sachet dreamfit utk kekal fit & kurus!!
.
1 sachet 1 hari selepas heavy breakfast!
rasa coklat premium yg mewah & sedap!!
📌membantu menurunkan berat badan dengan pantas‼️‼️
.
dapatkan segera dengan stokis/agen yg sah di bawah 👇🏼 #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Morning guys..Happy weekend guys..
Hari2 minggu macamni berkelah makan nasi lemak tambah 2 pinggan sikit pon xrasa bersalah..
sbb lepas makan WAJIB minum 1 sachet dreamfit utk kekal fit & kurus!!
.
1 sachet 1 hari selepas heavy breakfast!
rasa coklat premium yg mewah & sedap!!
📌membantu menurunkan berat badan dengan pantas‼️‼️
.
dapatkan segera dengan stokis/agen yg sah  di bawah 👇🏼 #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
100 9 25 August, 2019

Betul tak?
.
Setiap wanita pasti nk sentiasa cantik, fit dan kurus
.
Jom grab promo gerenti kurus harini guys. 💃
.
1 sachet 2 jam berjogging !🏃🏻‍♀️ .
#dreamfitmalaysiahq #dreamfitpenang #dreamfitkedah #dreamfitkl #dreamfitseremban #dreams #limmytox #kuruslangsing #agentwanted #power #viralproduct #productkurusluluskkm #nakkuruscepat #trustedproducts #sungaipetani #instafamous #instafamousmalaysia #selfie #ramping #diet

Betul tak?
.
Setiap wanita pasti nk sentiasa cantik, fit dan kurus
.
Jom grab promo gerenti kurus harini guys. 💃
.
1 sachet 2 jam berjogging !🏃🏻‍♀️ .
#dreamfitmalaysiahq #dreamfitpenang #dreamfitkedah #dreamfitkl #dreamfitseremban #dreams #limmytox #kuruslangsing #agentwanted #power #viralproduct #productkurusluluskkm #nakkuruscepat #trustedproducts #sungaipetani #instafamous #instafamousmalaysia #selfie #ramping #diet
569 4 30 September, 2019

1 sachet bersamaan 1 kilo berjogging. ! .
Bakar jangan x bakar lemak2 uols tu! Jangan simpan lama lama!
Minum je dreamfit ! Confirm hilang terus lemak uols tu
.
Nak tahu x apa yang bestnye Minuman Dream S ni?
.
✅Rasa Milky Chocolate yang sedap ✅Mengenyangkan dan menahan nafsu makan
✅menurunkan berat badan dengan pantas
✅Membakar lemak tepu ✅Mengempiskan perut ✅Memberi tenaga sepanjang hari
✅Mencerahkan kulit
.
dapatkan dream’S by dreamfit nie dengan stokis/agen yg sah 👇🏼 #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

1 sachet bersamaan 1 kilo berjogging. ! .
Bakar jangan x bakar lemak2 uols tu! Jangan simpan lama lama!
Minum je dreamfit ! Confirm hilang terus lemak uols tu
.
Nak tahu x apa yang bestnye Minuman Dream S ni?
.
✅Rasa Milky Chocolate yang sedap ✅Mengenyangkan dan menahan nafsu makan
✅menurunkan berat badan dengan pantas
✅Membakar lemak tepu ✅Mengempiskan perut ✅Memberi tenaga sepanjang hari
✅Mencerahkan kulit
.
dapatkan dream’S by dreamfit nie dengan stokis/agen yg sah 👇🏼 #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
171 5 27 August, 2019

Hi guys..
Okey bagi yg tanye utk permulaan seeloknya beli dream’S dulu ke LimmyTox dulu?? jawapan: DUA2 guys.. Detox body korang dgan Limmytox setiap malam sebelum tidur.. & pagi lepas breakfast start kawal selera makan uguys dengan dream’S ‼️ then tunggu resultnya dalam masa 7 hari uguys akan berpuas hati‼️ APA????
BERAT TURUN 5kg dengan set COMBO 1 nie??
HEBAT DREAMFIT‼️
GRAB YOURS NOW🤗

dapatkan denga stokis/agen yg sah 👇🏼 #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Hi guys..
Okey bagi yg tanye utk permulaan seeloknya beli dream’S dulu ke LimmyTox dulu?? jawapan: DUA2 guys.. Detox body korang dgan Limmytox setiap malam sebelum tidur.. & pagi lepas breakfast start kawal selera makan uguys dengan dream’S ‼️ then tunggu resultnya dalam masa 7 hari uguys akan berpuas hati‼️ APA????
BERAT TURUN 5kg dengan set COMBO 1 nie??
HEBAT DREAMFIT‼️
GRAB YOURS NOW🤗

dapatkan denga stokis/agen yg sah 👇🏼 #dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
248 6 27 August, 2019

Tolong jawabkan untuk sis please👇

Yang mana u olls rasa menu sarapan paling berkhasiat ? A,B,C,atau D?
.
Apa2 pun uols WAJIB pekena breakfast tau kalau nk badan cantik dan sihat😬🤗 Jom dapatkan Promosi pakej kombo Dream S + Limmytoq + Free shaker . gerenti kurus cepat! Selagi stok masih ada 😘😘💃💃
.
Hubungi Stokis/Agen kami di seluruh negeri . Jom kurus dengan selamat dan kompem menjadi. Serius tak rugi!! 💃 .

1sachet Dream S boleh membakar kalori seperti 2 jam berzumba 💃! 😱😱 #dreams #dreamfit #limmytoq # #dreamfit #dreams #dreamfithq #produkkurus #dreamfitkl
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras

Tolong jawabkan untuk sis please👇

Yang mana u olls rasa menu sarapan paling berkhasiat ? A,B,C,atau D?
.
Apa2 pun uols WAJIB pekena breakfast tau kalau nk badan cantik dan sihat😬🤗 Jom dapatkan Promosi pakej kombo Dream S + Limmytoq + Free shaker . gerenti kurus cepat! Selagi stok masih ada 😘😘💃💃
.
Hubungi Stokis/Agen kami di seluruh negeri . Jom kurus dengan selamat dan kompem menjadi. Serius tak rugi!! 💃 .

1sachet Dream S boleh membakar kalori seperti 2 jam berzumba 💃! 😱😱 #dreams #dreamfit #limmytoq ##dreamfit #dreams #dreamfithq #produkkurus #dreamfitkl
#kasijadi #dropshipwanted #agentwanted #produkviral #produklakukeras
152 9 22 minutes ago

Cara pengambilan Limmy Tox 🍋🍇🍓:- 🍋Bancuh Limmy tox bersama 120-150ml air sejuk ke dalam shaker yang disediakan 🍋 larutkan limmytox sehingga sebati 🍋 Diminum terus pada waktu malam sebelum tidur
.
.
KELEBIHAN LIMMYTOX?
( Diminum pada waktu malam sebelum tidur)

Limmytox adalah minuman Pati Limau nipis yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi untuk tubuh badan kita .

Fungsi:- 🍋🍑Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋🍑Membersihkan lebihan lemak makanan yg tidak terhadam
🍋🍑Menganjal & mencantikkan kulit
🍋🍑Memecahkan lemak tepu
🍋🍑 Meringankan badan dan melancarkan haid 🍋🍑Berkesan seawal 4-6 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan keluar melalui pembuangan najis
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus

Cara pengambilan Limmy Tox 🍋🍇🍓:- 🍋Bancuh Limmy tox bersama 120-150ml air sejuk ke dalam shaker yang disediakan 🍋 larutkan limmytox sehingga sebati 🍋 Diminum terus pada waktu malam sebelum tidur
.
.
KELEBIHAN LIMMYTOX?
( Diminum pada waktu malam sebelum tidur)

Limmytox  adalah minuman Pati Limau nipis  yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi untuk tubuh badan kita .

Fungsi:- 🍋🍑Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋🍑Membersihkan lebihan lemak makanan yg tidak terhadam
🍋🍑Menganjal & mencantikkan kulit
🍋🍑Memecahkan lemak tepu
🍋🍑 Meringankan badan dan melancarkan haid 🍋🍑Berkesan seawal 4-6 jam dimana lebihan lemak, lendir dan minyak akan keluar melalui pembuangan najis
.

#dreamfitmalaysia #dreamfit #limmytox #produkkurus #dreamfitkualalumpur #dreamS #dreamfitkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #detox #zumbakualalumpur #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus
100 4 11 September, 2019