#dresstalihalus Instagram Photos & Videos

dresstalihalus - 27k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dresstalihalus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
3.4
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

PROMO BELLA DRESS ONLY RM30!! 😱😱
.
.

Bella Dress ni muat smpai 3xl taw sbb dia ada getah didada bole tarik2. So siapa yg plus size bole try bella dress 😉
.
.
😍 Material : Moss crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till XXXl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM30 (N/P : RM32)
😍 Postage : RM8 SM / RM12 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
#dressmurah #bajupregnant #dressborongmurah #palazoplussize #skirtplussize #longdressmurah #plussizemalaysia #dresscorak #fashionplussize #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #blouseplussize #preggyblouse #dressmengandung #dresstalihalus #plussizemurah #dressfloral #pregnantdress #bajuxl #dresscantik #keknisshawlmurah #jubahmuslimah #dresskembang #dressmuslimah #cardiganmurah #armanidress #bajusizebesar

PROMO BELLA DRESS ONLY RM30!! 😱😱
.
.

Bella Dress ni muat smpai 3xl taw sbb dia ada getah didada bole tarik2. So siapa yg plus size bole try bella dress 😉
.
.
😍 Material : Moss crepe (sejuk & tak jarang)
😍 Free size till XXXl (preggy mommy can wear)
😍 Promo Price : RM30 (N/P : RM32)
😍 Postage : RM8 SM / RM12 SS
😍 Whatsapp : 0145085562
.
.
.
#dressmurah #bajupregnant #dressborongmurah #palazoplussize #skirtplussize #longdressmurah #plussizemalaysia #dresscorak #fashionplussize #maxidressmurah #sleevelessdress #sleevelessdressmurah #bajumengandung #dresspregnant #blouseplussize #preggyblouse #dressmengandung #dresstalihalus #plussizemurah #dressfloral #pregnantdress #bajuxl #dresscantik #keknisshawlmurah #jubahmuslimah #dresskembang #dressmuslimah #cardiganmurah #armanidress #bajusizebesar
2 0 22 hours ago

2 2 25 January, 2020

Bismillah
.
NAURA DRESS
Koleksi terbarunya @a.d.e.n_hijab yang siap menambah manis hari-harimu.
.
🌹Spesifikasi NAURA DRESS.
Design dress yang sangat manis, sederhana dan elegant cocok dikenakan untuk acara formal maupun informal.
.
NAURA DRESS
Hadir dengan 9 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun.
.
🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL.
Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini.
Adem, halus, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah...
.
🌹Size chart NAURA DRESS
*tersedia dalam 4 size
S, M, L, XL
. 🌹DETAIL PRODUK
1. Menggunakan aksen kerut dg motif renda cantik di bagian pergelangan tangan.
2. Kantong 1 dibagian kanan (kantong tempel luar)
3. Busui friendly dengan rersleting dada
4. Menggunakan kerah sanghai
5. Terdapat tali dibagian kanan dan kiri pinggang yang bisa kamu ikat kedepan atau kebelakang dan tali ini akan memberikan kesan feminim ketika dipakai.
6. Design khusus dengan pola spesial yang akan memberikan kesan langsing pada pemakaianya.
7. Lingkar rok sangat lebar sehingga memberikan kesan like a princess 😊
.
Kamu jangan sampai kehabisan karena design pola ini cocok banget kamu miliki untuk berbagai umur dan berbagai jenis body 😉
.
.
Harga NAURA DRESS
Rp. 275.000,-
Only Dress
.
Info & order : 087705512177
.

#burgundy #burgundydress #dresscantikmurah #dresscantikonline #dressimut #dresssoft #dresswarnapastel #dresswarna #dresspolosmurah #dresswanitacantik #dresswanitamurah #superdresses #dressonline #dresscodes #dailydress #homedressmurah #homedresscantik #dresstalihalus #gamismerek #gamisharian #gamismanis #gamisrumahan #gamisrumah #gamissederhana #cantikberhijab #hijaber #hijabstyle #hijabsyar #hijabsimple #storymuslimah

Bismillah
.
NAURA DRESS
Koleksi terbarunya @a.d.e.n_hijab yang siap menambah manis hari-harimu.
.
🌹Spesifikasi NAURA DRESS.
Design dress yang sangat manis, sederhana dan elegant cocok dikenakan untuk acara formal maupun informal.
.
NAURA DRESS
Hadir dengan 9 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun.
.
🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL.
Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini.
Adem, halus, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah...
.
🌹Size chart NAURA DRESS
*tersedia dalam 4 size
S, M, L, XL
. 🌹DETAIL PRODUK
1. Menggunakan aksen kerut dg motif renda cantik di bagian pergelangan tangan.
2. Kantong 1 dibagian kanan (kantong tempel luar)
3. Busui friendly dengan rersleting dada
4. Menggunakan kerah sanghai
5. Terdapat tali dibagian kanan dan kiri pinggang yang bisa kamu ikat kedepan atau kebelakang dan tali ini akan memberikan kesan feminim ketika dipakai.
6. Design khusus dengan pola spesial yang akan memberikan kesan langsing pada pemakaianya.
7. Lingkar rok sangat lebar sehingga memberikan kesan like a princess 😊
.
Kamu jangan sampai kehabisan karena design pola ini cocok banget kamu miliki untuk berbagai umur dan berbagai jenis body 😉
.
.
Harga NAURA DRESS
Rp. 275.000,-
Only Dress
.
Info & order : 087705512177
.

#burgundy #burgundydress #dresscantikmurah #dresscantikonline #dressimut #dresssoft #dresswarnapastel #dresswarna #dresspolosmurah #dresswanitacantik #dresswanitamurah #superdresses #dressonline #dresscodes #dailydress #homedressmurah #homedresscantik #dresstalihalus  #gamismerek #gamisharian #gamismanis #gamisrumahan #gamisrumah #gamissederhana #cantikberhijab #hijaber #hijabstyle #hijabsyar #hijabsimple #storymuslimah
13 0 25 January, 2020

Rosemarry Dress - RM49
.
Sesuai untuk sesiapa saja termasuk preggy / bf mom , material soft cotton crepe , kain tak panas dan tak mudah kedut
.
Maks ketinggian 165cm , lebih dari tu singkat sikit 🙈 harga tidak termasuk postage tapi sempena CNY ni sis nak bagi OFFER !
.
Beli 2pcs dan ke atas FREE POSTAGE* (hanya untuk SM)
.
TAWARAN SAH SEHINGGA 11.59PM MALAM NANTI , NO RESERVATION ONLY FAST PAYMENT !
.
Ws sis to purchase ya 🥰
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Rosemarry Dress - RM49
.
Sesuai untuk sesiapa saja termasuk preggy / bf mom , material soft cotton crepe , kain tak panas dan tak mudah kedut
.
Maks ketinggian 165cm , lebih dari tu singkat sikit 🙈 harga tidak termasuk postage tapi sempena CNY ni sis nak bagi OFFER !
.
Beli 2pcs dan ke atas FREE POSTAGE* (hanya untuk SM)
.
TAWARAN SAH SEHINGGA 11.59PM MALAM NANTI , NO RESERVATION ONLY FAST PAYMENT !
.
Ws sis to purchase ya 🥰
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
2 0 25 January, 2020

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
2 0 24 January, 2020

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
1 2 24 January, 2020

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
2 0 24 January, 2020

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Viral PLUS SIZE - RM39 boleh fit sampai 2XL
.
Material soft cotton crepe , warna cerah memang digalakkan pakai kain dalam / legging , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Dress ni bercantum tau bukan 2pcs , preggy mom pun bole pakai , material tak panas sebab kain sangat sejuk dan lembut
.
Berminat roger ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
1 0 24 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
7 0 24 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
5 0 24 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
7 0 24 January, 2020

Dress Cantum Plain Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Plain Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
2 0 23 January, 2020

Bismillah
.
NAURA DRESS
Koleksi terbarunya @a.d.e.n_hijab yang siap menambah manis hari-harimu.
.
🌹Spesifikasi NAURA DRESS.
Design dress yang sangat manis, sederhana dan elegant cocok dikenakan untuk acara formal maupun informal.
.
NAURA DRESS
Hadir dengan 9 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun.
.
🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL.
Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini.
Adem, halus, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah...
.
🌹Size chart NAURA DRESS
*tersedia dalam 4 size
S, M, L, XL
. 🌹DETAIL PRODUK
1. Menggunakan aksen kerut dg motif renda cantik di bagian pergelangan tangan.
2. Kantong 1 dibagian kanan (kantong tempel luar)
3. Busui friendly dengan rersleting dada
4. Menggunakan kerah sanghai
5. Terdapat tali dibagian kanan dan kiri pinggang yang bisa kamu ikat kedepan atau kebelakang dan tali ini akan memberikan kesan feminim ketika dipakai.
6. Design khusus dengan pola spesial yang akan memberikan kesan langsing pada pemakaianya.
7. Lingkar rok sangat lebar sehingga memberikan kesan like a princess 😊
.
Kamu jangan sampai kehabisan karena design pola ini cocok banget kamu miliki untuk berbagai umur dan berbagai jenis body
.
Harga NAURA DRESS
Rp. 275.000,-
Only Dress

Info & order WA.me : 087705512177
.
.

#nauradress #dresskatun #dresstoyobo #dresstoyobopremium #dresskatuntoyobo #katuntoyobo #katuntoyobopremium #toyobooriginal #dresssederhana #dressmanis #dresscasual #dresspesta #dresscantik #dresstalihalus #dressmenawan #dressgirl #dressanggun #freshdressed #dailydress #dressharian #dressanakmuda #dresspremium #dressmewah #dresssanghai #cantik #muslimahcantik_01 #muslimahcantikbergaya #muslimahcantikberhijab #instafashion #hijablook

Bismillah
.
NAURA DRESS
Koleksi terbarunya @a.d.e.n_hijab yang siap menambah manis hari-harimu.
.
🌹Spesifikasi NAURA DRESS.
Design dress yang sangat manis, sederhana dan elegant cocok dikenakan untuk acara formal maupun informal.
.
NAURA DRESS
Hadir dengan 9 warna pilihan yang sangat cantik, membuatmu terlihat fresh dan anggun.
.
🌹Penggunaan material KATUN TOYOBO ORIGINAL.
Tidak usah lagi dipertanyakan kenyamanan bahan TOYOBO ini.
Adem, halus, menyerap keringat, tidak terawang, jatuh, nyaman insyaAllah...
.
🌹Size chart NAURA DRESS
*tersedia dalam 4 size
S, M, L, XL
. 🌹DETAIL PRODUK
1. Menggunakan aksen kerut dg motif renda cantik di bagian pergelangan tangan.
2. Kantong 1 dibagian kanan (kantong tempel luar)
3. Busui friendly dengan rersleting dada
4. Menggunakan kerah sanghai
5. Terdapat tali dibagian kanan dan kiri pinggang yang bisa kamu ikat kedepan atau kebelakang dan tali ini akan memberikan kesan feminim ketika dipakai.
6. Design khusus dengan pola spesial yang akan memberikan kesan langsing pada pemakaianya.
7. Lingkar rok sangat lebar sehingga memberikan kesan like a princess 😊
.
Kamu jangan sampai kehabisan karena design pola ini cocok banget kamu miliki untuk berbagai umur dan berbagai jenis body
.
Harga NAURA DRESS
Rp. 275.000,-
Only Dress

Info & order WA.me : 087705512177
.
.

#nauradress #dresskatun #dresstoyobo #dresstoyobopremium #dresskatuntoyobo #katuntoyobo #katuntoyobopremium #toyobooriginal #dresssederhana #dressmanis #dresscasual #dresspesta #dresscantik #dresstalihalus #dressmenawan #dressgirl #dressanggun #freshdressed #dailydress #dressharian #dressanakmuda #dresspremium #dressmewah #dresssanghai #cantik #muslimahcantik_01 #muslimahcantikbergaya #muslimahcantikberhijab #instafashion #hijablook
15 0 23 January, 2020

Dress Cantum Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
3 0 23 January, 2020

Dress Cantum Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
1 0 23 January, 2020

Dress Cantum Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Cantum Viral - RM39
.
For Normal Size means fit sampai L , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah , preggy mom boleh pakai
.
Ada jugak customer yang panggil dress cantum ni dress sorok perut 🤭
.
Warna cerah memang agak jarang kena pakai kain dalam / legging. Material soft cotton crepe dan tak panas
.
Berminat roger sis ya
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
5 0 23 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
6 0 23 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
3 0 23 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
7 0 23 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
3 0 23 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
3 0 23 January, 2020

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.

#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #dressplussizemurah  #dressplain
#dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain  #dressplainmurah #dresscorak #dressplain #dresscantikmalaysia #dressmengandung #dressplain #dressmengandung #plaindress
4 0 23 January, 2020

Dress Plain Tali Halus RESTOCK dengan 21 colors gais !
.
Muat sampai small XL , ibu preggy boleh pakai tapi bf tak boleh ye , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Material cotton crepe , stok panas panas lagi tau , harga RM35 , grab 3 helai sis bagi RM100 tidak termasuk postage
.
Berminat ws sis okey ?
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Dress Plain Tali Halus RESTOCK dengan 21 colors gais !
.
Muat sampai small XL , ibu preggy boleh pakai tapi bf tak boleh ye , sesuai untuk ketinggian 165cm ke bawah
.
Material cotton crepe , stok panas panas lagi tau , harga RM35 , grab 3 helai sis bagi RM100 tidak termasuk postage
.
Berminat ws sis okey ?
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
2 0 22 January, 2020

Sesekali kita lari la dari tema munge munge beli dress kotak kotak pulak , kalau korang boleh pakai kemeja kotak kotak tu why not change to dress pulak , ohsem tau ! Rasa aura kepom gitu 🙈
.
Sehelai RM35 belum masuk postage , laju laju pm kalau berkenan ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize

Sesekali kita lari la dari tema munge munge beli dress kotak kotak pulak , kalau korang boleh pakai kemeja kotak kotak tu why not change to dress pulak , ohsem tau ! Rasa aura kepom gitu 🙈
.
Sehelai RM35 belum masuk postage , laju laju pm kalau berkenan ye
.
#dresstalihalus #dresstalilebar #cardiganbasic #cardiganlofa #halfcardigan #palazomurah #skirtmuslimah #dressfloral #bajumengandung #bajumengandungplussize #lubukbajumurah #lubukbajumengandung #dressplussize #dressmurahterkini #dressmurahcantik #dressviral #aidijuma #ctdk #kekaboo  #bajuraya2020 #sayajualdressmurah #bffriendly #printeddressmurah #projekraya2020 #dressrosemarry #dressmurahgila #dresspreggy #dressbffriendly #dressviralcantumplussize
1 0 22 January, 2020

Wanita mengandung boleh pakai dan tampil ayu😁
#dresstalihalus

Wanita mengandung boleh pakai dan tampil ayu😁
#dresstalihalus
2 0 22 January, 2020

Top #dresstalihalus posts

🌸NEW COLLECTION 🌸
RESTOCKED😍😍
.
Reen Dress
___
Price : RM 39 free postage SM . SS + RM 7
.
Size : Free size S - L ( No specific Size )
.
Measurement :
.
✔Dress Length : 55" from shoulder
✔Waist : Can fit until 38"
✔Chest : Can fit until 40.5
✔Hip : Can fit until 42"
✔A cutting 50 inch
🌸 Material Chiffon Crepe
🌸 Sleveless Dress
.
To order whatsapp 0172366739

#zzagent #dresstalihalus #Itemhot #bungadress #setdresswithcardigan
#dressmurahmalaysia #dresstalihalusmurah #sleevelessdress #cardiganmurah #cardiganmurahmalaysia #dressmurah

🌸NEW COLLECTION 🌸 
RESTOCKED😍😍
.
Reen Dress 
___
Price : RM 39 free postage SM . SS + RM 7
.
Size : Free size S - L ( No specific Size )
.
Measurement :
.
✔Dress Length : 55" from shoulder
✔Waist : Can fit until 38"
✔Chest : Can fit until 40.5
✔Hip : Can fit until 42"
✔A cutting 50 inch
🌸 Material Chiffon Crepe
🌸 Sleveless Dress
. 
To order whatsapp 0172366739

#zzagent #dresstalihalus #Itemhot #bungadress #setdresswithcardigan
#dressmurahmalaysia #dresstalihalusmurah #sleevelessdress #cardiganmurah #cardiganmurahmalaysia #dressmurah
109 34 26 July, 2019

Material Dress : Cotton Crepe (Sejuk)
Free Size : Fits XS till L
Dada : 34 Inci (Boleh sampai 38 Inci)
Pinggang : 40 Inci
Pinggul : 46 Inci
Labuh : 56 Inci (Untuk ketinggian 167 cm ke bawah)

Whatsapp +60177968984 untuk pembelian.
Klik link di bio (www.wasap.my/60177968984)

Price: RM30
Postage : RM8 SM (SS +RM3)

PROMOSI
2 Helai Dress : RM65 INC POSTAGE
3 Helai Dress : RM95 INC POSTAGE

COMBO SET
1 Dress & 1 Cardigan/Crop Top : RM65 INCLUDE POSTAGE
2 Dress & 1 Cardigan/Crop Top : RM90 FREE POSTAGE

#sayajualdress #dressmurah #dreaspreggymom #dressbunga #sleevelessdressmalaysia #dressmalaysia #dressbungabunga #dresstalihalus #dresstalihalusmurah #dresspantai #dressdinner #dressdating #dressfloralmurah

Material Dress : Cotton Crepe (Sejuk) 
Free Size : Fits XS till L 
Dada : 34 Inci (Boleh sampai 38 Inci) 
Pinggang : 40 Inci 
Pinggul : 46 Inci 
Labuh : 56 Inci (Untuk ketinggian 167 cm ke bawah)
➖
Whatsapp +60177968984 untuk pembelian. 
Klik link di bio (www.wasap.my/60177968984)
➖
Price:  RM30
Postage : RM8 SM (SS +RM3)

PROMOSI 
2 Helai Dress : RM65 INC POSTAGE
3 Helai Dress : RM95 INC POSTAGE

COMBO SET 
1 Dress & 1 Cardigan/Crop Top : RM65 INCLUDE POSTAGE
2 Dress & 1 Cardigan/Crop Top : RM90  FREE POSTAGE

#sayajualdress #dressmurah #dreaspreggymom #dressbunga #sleevelessdressmalaysia #dressmalaysia #dressbungabunga #dresstalihalus #dresstalihalusmurah #dresspantai #dressdinner #dressdating #dressfloralmurah
11 2 31 December, 2019

SET FREESIZE DRESS TALI HALUS JACKET

WHATSAPP 0143120960
HARGA SET RM65
POSTAGE RM9SEM RM16SS

HARGA DRESS SAHAJA RM40
POSTAGE RM 8SEM RM13SS

HARGA JAKET SAHAJA RM40
POSTAGE RM9SEM RM16SS

DRESS TALI HALUS
🌹FREESIZE: Fits XS to L
🌹Material Dress: Cotton Crepe
🌹Ukuran: bust: 36' (MAX)
🌹Labuh dari bahu: MAX tinggi 165cm
🌹Punggung: 52" (MAX)

JACKET RANDOM
SIZE XS S M L XL 2XL
Ukuran dalam inci 📌SIZE XS
Bahu= 14"
Dada=32
L/tangan= 20"
L/baju=20" 🍒🍒🍒 SIZE =S
Bahu= 15"
Dada= 36"
L/tangan= 21.5"
L/baju= 21" 🍒🍒🍒 SIZE M
Bahu= 15.5'
Dada= 38"
L/tangan= 21.5"
L/bahu= 21" 🍒🍒🍒 SIZE L
Bahu= 16"
Dada= 40"
L/tangan= 22"
L/baju= 22.5 🍒🍒🍒 SIZE =XL/2XL(TAQ BAJU XL)
Bahu= 17"
Dada= 44"
L/tangan=24"
L/baju=22" 🍒🍒🍒 2XL/3XL/4XL(TAQ BAJU 2XL)
Bahu= 18"
Dada= 48"
L/tangan= 23.5"
L/baju= 23.5"

#dressjacket
#jacket
#jacketdenim
#jacketjeans
#setdressdanjacket
#dresstalihalus

SET FREESIZE DRESS TALI HALUS JACKET

WHATSAPP 0143120960 
HARGA SET RM65
POSTAGE RM9SEM RM16SS

HARGA DRESS SAHAJA RM40
POSTAGE RM 8SEM RM13SS

HARGA JAKET SAHAJA  RM40
POSTAGE RM9SEM RM16SS

DRESS TALI HALUS
🌹FREESIZE: Fits XS to L
🌹Material Dress: Cotton Crepe
🌹Ukuran: bust: 36' (MAX)
🌹Labuh dari bahu: MAX tinggi 165cm
🌹Punggung: 52" (MAX)

JACKET RANDOM
SIZE XS S M L XL 2XL
Ukuran dalam inci 📌SIZE XS
Bahu= 14"
Dada=32
L/tangan= 20"
L/baju=20" 🍒🍒🍒 SIZE =S
Bahu= 15"
Dada= 36"
L/tangan= 21.5"
L/baju= 21" 🍒🍒🍒 SIZE M
Bahu= 15.5'
Dada= 38"
L/tangan= 21.5"
L/bahu= 21" 🍒🍒🍒 SIZE L
Bahu= 16"
Dada= 40"
L/tangan= 22"
L/baju= 22.5 🍒🍒🍒 SIZE =XL/2XL(TAQ BAJU XL)
Bahu= 17"
Dada= 44"
L/tangan=24"
L/baju=22" 🍒🍒🍒 2XL/3XL/4XL(TAQ BAJU 2XL)
Bahu= 18"
Dada= 48"
L/tangan= 23.5"
L/baju= 23.5"

#dressjacket
#jacket
#jacketdenim
#jacketjeans
#setdressdanjacket
#dresstalihalus
31 1 5 January, 2020

☘️SWIPE LEFT FOR MORE PICTURE☘️
.
ARMANI DRESS:
Material Soft Crepe
.
*Warna cerah jarang sikit kena pakai inner kain atau seluar*

Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu:51-53’( MAX tinggi 165cm)
Punggung: 50' (MAX)

More info:
Pregnant kalau size S & M boleh pakai armani
Size L keatas better BELLA DRESS

Harga:
RM29
(+pos rm8sm/rm13ss)

Postage setiap ISNIN, RABU DAN JUMAAT. CUT OFF TIME 10AM untuk pos hari yang sama.
#dresstali #dresstalihalus #maxidress #dressmuslimah #dresscotton #dressmosscrepe #dresslabuh #dress #dressmurah #dresscantik #preggydress #maxidress #cardigan #janganbencicintaku #bazarpaknil #malaysia #longdress #longsleevedress #longsleeveweddingdress #symabeauty #susurizqimurah #dresslabuh #dressoftheday #dresslabuhmalaysia #dressplain #armanidress #belladressmurah #floraldress #preggydress #dresslabuh #dresslabuhmurah #floraldress #sleevelessdress #preggydress #pemborongdress #dresspreggymom #dress

☘️SWIPE LEFT FOR MORE PICTURE☘️
.
ARMANI DRESS:
Material Soft Crepe
.
*Warna cerah jarang sikit kena pakai inner kain atau seluar*

Size: Free size S fit to L 
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu:51-53’( MAX tinggi 165cm)
Punggung: 50' (MAX)

More info:
Pregnant kalau size S & M boleh pakai armani
Size L keatas better BELLA DRESS

Harga:
RM29
(+pos rm8sm/rm13ss)

Postage setiap ISNIN, RABU DAN JUMAAT. CUT OFF TIME 10AM untuk pos hari yang sama. 
#dresstali #dresstalihalus #maxidress #dressmuslimah #dresscotton #dressmosscrepe  #dresslabuh #dress#dressmurah#dresscantik#preggydress#maxidress#cardigan#janganbencicintaku#bazarpaknil#malaysia#longdress#longsleevedress#longsleeveweddingdress#symabeauty#susurizqimurah#dresslabuh#dressoftheday#dresslabuhmalaysia#dressplain#armanidress#belladressmurah#floraldress#preggydress#dresslabuh#dresslabuhmurah#floraldress#sleevelessdress#preggydress#pemborongdress#dresspreggymom#dress
6 1 20 December, 2019

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.
#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.
#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #plaindress
102 2 21 December, 2019

👗 ARMANI DRESS
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.
#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #plaindress

👗 ARMANI DRESS 
1 helai Rm29 tidak termasuk postage
.
Moss Crepe
Material sejuk & tak licin
.
Size: Free size S fit to L .
Ukuran dalam inci
Bust: 36' (MAX)
Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM)
Punggung: 46' (MAX)
.
*Preggy Mommy boleh pakai*

TO ORDER SCREENSHOOT & WHATSAPP 0166883977
.
.
#dresspanjang #dressbungabunga #dresslabuh #dresslabuhmurah #dresslabuhmalaysia #dressmengandung #dresscantikmurah #dresscantikmalaysia #dresscorak #dressplain
#dresstalihalus #plaindress
101 2 21 December, 2019

Nak keluar tapi xde baju nk pakai? .
.
Apa kata cuba Bella Dress ni,sejuk dan mudah iron..sesuai pakai g jenjalan ke mall,g kls...
.
.
🔥Y.E.S BELLA DRESS RM29🔥
.
.
📌Material : Como crepe
Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to XXL
.
📌Ukuran dalam inci
Bust: 44' (MAX)
Labuh dari bahu: 52' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 54' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Ws Ana +6013-3794282
**atau klik link kt bio
.
.
. -- #cardiganlabuhmurah #dresstalihalus #dressmurah #bazarpaknil #sayajualonline #agentdyxyjohor #apasalahsyinta #syintagila #sleevelessdress #ctdk #aslegacy_teammaiza #ironlessshawl #dresschiffonmurah #dressfloramurah #aslegacykl #ajimaura #hushhushhq #aurainsta #likeforlikeback #meeracleserum #followbackinstantly #bellaammarabangi #hijabgaleria #bajupreggy #follow4followback #super100k #terapiinstagram #sobellamurah #halalbag

Nak keluar tapi xde baju nk pakai? .
.
Apa kata cuba Bella Dress ni,sejuk dan mudah iron..sesuai pakai g jenjalan ke mall,g kls...
.
.
🔥Y.E.S BELLA DRESS RM29🔥
.
.
📌Material : Como crepe
Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to XXL
.
📌Ukuran dalam inci
Bust: 44' (MAX)
Labuh dari bahu: 52' ( MAX tinggi 164CM)
Punggung: 54' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*
.
Ws Ana +6013-3794282
**atau klik link kt bio
.
.
. -- #cardiganlabuhmurah #dresstalihalus #dressmurah #bazarpaknil #sayajualonline #agentdyxyjohor #apasalahsyinta #syintagila #sleevelessdress #ctdk #aslegacy_teammaiza #ironlessshawl #dresschiffonmurah #dressfloramurah #aslegacykl  #ajimaura  #hushhushhq #aurainsta #likeforlikeback #meeracleserum #followbackinstantly #bellaammarabangi #hijabgaleria #bajupreggy #follow4followback #super100k #terapiinstagram #sobellamurah #halalbag
9 1 20 December, 2019