#drmedispaandwellness Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #drmedispaandwellness and here's what we found interesting.

Inside 13 Posts

Time between posts:
1782 hours
Average like
66.3
Average comment
10.5
Posts with video
2/13
Posts with photo
11/13

Hashtag Popularity

@mummy_nadia Profile picture

@mummy_nadia

Memiliki eye bag, lingkaran gelap bawah mata dan garisan halus nie merupakan igauan ngeri buat wanita.. Bagi mengelakkan masalah nie menghantui diri, nad telah pun singgah ke @drmedispaandwellness untuk mendapatkan rawatan bagi mengurangkan masalah nie.

Dengan menggunakan eye cream Natural Instinct Dark Circle+Wrinkle Correction, masalah seperti diatas dapat diatasi dengan keberkesanan sebanyak 93%. Nad da try pakai eye cream nie so ia memang berkesan.. Bagi mereka yang nak dapakan eye cream nie, boleh dapatkan dengan harga Rm85 sahaja.. Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan.
Harga rawatan dekat sini berpatutan dan staf pun peramah je... That why i loikkee..Bagi mereka yang nak dapatkan maklumat berkenaan jenis rawatan dan temujanji boleh baca dekat sini :

https://aimanziyad.blogspot.com/2019/08/menghilangkan-lingkaran-gelap-bawah.html

#matacantik
#eyecream
#drmedispaandwellness
#keduthalus
#darkcircle
#aimanziyadblogspotmy
#beautyblogger
#bloggerMy

Memiliki eye bag, lingkaran gelap bawah mata dan garisan halus nie merupakan  igauan ngeri buat wanita.. Bagi mengelakkan masalah nie menghantui diri, nad telah pun singgah ke @drmedispaandwellness untuk mendapatkan rawatan bagi mengurangkan masalah nie.

Dengan menggunakan eye cream Natural Instinct Dark Circle+Wrinkle Correction, masalah seperti diatas dapat diatasi dengan keberkesanan sebanyak 93%. Nad da try pakai eye cream nie so ia memang berkesan.. Bagi mereka yang nak dapakan eye cream nie, boleh dapatkan dengan harga Rm85 sahaja.. Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan. 
Harga rawatan dekat sini berpatutan dan staf pun peramah je... That why i loikkee..Bagi mereka yang nak dapatkan maklumat berkenaan jenis rawatan dan temujanji boleh baca dekat sini :

https://aimanziyad.blogspot.com/2019/08/menghilangkan-lingkaran-gelap-bawah.html

#matacantik
#eyecream
#drmedispaandwellness
#keduthalus
#darkcircle
#aimanziyadblogspotmy 
#beautyblogger 
#bloggerMy
63 24 22 August, 2019
@myatika Profile picture

@myatika

Dr Medispa & Wellness

Orang lain pergi medispa, kakak kau ni pun nak jugak. Merasa la buat dermapen tu, kekonon nak kurangkan jeragat.


Apa bendanya dermapen tu? •

Ala jarum mikro yang selalu kita tengok spa buat kat muka tu la. Sakit ke tidak tu depends on kedalaman jarum la. Kedalaman jarum pulak depends on tahap kritikal parut.


Tapi serius talk laaa. Kalau nak buat dermapen ni, cari la orang yg betul berpengalaman dan berpengetahuan. Jangan jadi kes macam braces ye.


Gambar last tu mohon tengok perubahan kulit muka. Jangan tengok saiz-nya. Cerita panjang boleh baca kat blog,okey?


#drmedispaandwellness #dermapen #dermapengold #myafarishadotcom #lifestyleblogger #malaysianblogger #beauty #facialtreatment

Orang lain pergi medispa, kakak kau ni pun nak jugak. Merasa la buat dermapen tu, kekonon nak kurangkan jeragat.
•
•
Apa bendanya dermapen tu? •
•
Ala jarum mikro yang selalu kita tengok spa buat kat muka tu la. Sakit ke tidak tu depends on kedalaman jarum la. Kedalaman jarum pulak depends on tahap kritikal parut.
•
•
Tapi serius talk laaa. Kalau nak buat dermapen ni, cari la orang yg betul berpengalaman dan berpengetahuan. Jangan jadi kes macam braces ye.
•
•
Gambar last tu mohon tengok perubahan kulit muka. Jangan tengok saiz-nya. Cerita panjang boleh baca kat blog,okey?
•
•
#drmedispaandwellness #dermapen #dermapengold #myafarishadotcom #lifestyleblogger #malaysianblogger #beauty #facialtreatment
49 16 13 August, 2019
@journaljeeb Profile picture

@journaljeeb

Relaxing weekend. 💆🏻💖✨ Thanks Kak Shelly & Zati, also Dr.Azira from @drmedispaandwellness
@drmedispawellness for Hydrafacial (Hydradermabration) treatment.

Cantik ke tidoook? Haha.
Dr.Medispa ada special packages untuk various skin treatments, will update soon okey! .......... #DrMedispa #drmedispaandwellness
#skincare #skintreatment #aesthetic
#brandgoodness
#JournalJeeb

Relaxing weekend. 💆🏻💖✨ Thanks Kak Shelly & Zati, also Dr.Azira from @drmedispaandwellness 
@drmedispawellness for Hydrafacial (Hydradermabration) treatment.

Cantik ke tidoook? Haha. 
Dr.Medispa ada special packages untuk various skin treatments, will update soon okey! .......... #DrMedispa #drmedispaandwellness 
#skincare #skintreatment #aesthetic 
#brandgoodness
#JournalJeeb
18 8 13 October, 2018
Sis cuba key..
Letss santeekkkk 😘
Hajat dance Challenge 😂😂😂😂
#puspanitakplb
#apaapajer 
#zuredamokhtarofficial 
#lookyounger 
#drmedispaandwellness
17 0 10 August, 2018
@faz_waty Profile picture

@faz_waty

Kementerian Pembangunan Luar Bandar Dan Wilayah

Salam Jumaat semua...
Done Seminar Beauty & Beast..
Tqvm Boss bg kami joint seminar... There's difference between PRETTY and BEAUTIFUL.. When some one is pretty, they have a good appearance, but when some one is beautiful, they shine on the inside and out... #healthychoices
#puspanitakplb
#drmedispaandwellness
#lookyounger
#zuredamokhtarofficial
#sunscent
#janganlupalike
#salamjumaatsemua

Salam Jumaat semua...
Done Seminar Beauty & Beast..
Tqvm Boss bg kami joint seminar... There's difference between PRETTY and BEAUTIFUL.. When some one is pretty, they have a good appearance, but when some one is beautiful, they shine on the inside and out... #healthychoices 
#puspanitakplb
#drmedispaandwellness 
#lookyounger 
#zuredamokhtarofficial 
#sunscent 
#janganlupalike 
#salamjumaatsemua
29 4 10 August, 2018
@ajaapeezairisadha Profile picture

@ajaapeezairisadha

Dr Medispa & Wellness

Memang remaja sungguh kulit sis skg 🤣🤣🤣
.
Sakit yakmat kne cucuk jarum halus ni. Dh mcm botox dah 🤣 after treatment muka merah bengkak mcm ada susuk🤣 lps breakout mmg cantik gila flawless habis. Yg mn muka berkawah yg nk cntik tu korg wajib try DERMAPEN ni. Beauty is pain yedak??
.
Tq soo much @radhiahizzati pggl kite utk jd model treatment ni. Dah la tadah muka je. Lps tu dpt pulak gift from Dr Azirawaty tq soo much Dr 😘 #suchakindperson #dermapen #drmedispaandwellness #rekosentral #kajang #sismasukpaper #harianmetro #9mei2018
.
@drmedispaandwellness @rekosentral #recomended #tahniahkerajaanbaru

Memang remaja sungguh kulit sis skg 🤣🤣🤣
.
Sakit yakmat kne cucuk jarum halus ni. Dh mcm botox dah 🤣 after treatment muka merah bengkak mcm ada susuk🤣 lps breakout mmg cantik gila flawless habis. Yg mn muka berkawah yg nk cntik tu korg wajib try DERMAPEN ni. Beauty is pain yedak??
.
Tq soo much @radhiahizzati pggl kite utk jd model treatment ni. Dah la tadah muka je. Lps tu dpt pulak gift from Dr Azirawaty tq soo much Dr 😘 #suchakindperson #dermapen #drmedispaandwellness #rekosentral #kajang #sismasukpaper #harianmetro #9mei2018
.
@drmedispaandwellness @rekosentral #recomended #tahniahkerajaanbaru
34 1 10 May, 2018
@llinliena Profile picture

@llinliena

nak share la dengan uols tempat facial yang best dan terbaik di bangi ni...rasa selesa sangat sepanjang rawatan dibuat..layanan yang mesra dan ramah...kak lin buat rawatan hydrafacial di @drmedispaandwellness tak sempat nak jumpa Dr Azira...insyaallah next time kita jumpa ye..memang berbeza sebelum buat rawatan dan selepas buat rawatan...kalau uols nak tau lebih lanjut kita jumpa di blog nanti ye...
#hydrafacial
#drmedispaandwellness
#review
#linlienastory
#bloggerbangi
#malaysiabloggers

nak share la dengan uols tempat facial yang best dan terbaik di bangi ni...rasa selesa sangat sepanjang rawatan dibuat..layanan yang mesra dan ramah...kak lin buat rawatan hydrafacial di @drmedispaandwellness tak sempat nak jumpa Dr Azira...insyaallah next time kita jumpa ye..memang berbeza sebelum buat rawatan dan selepas buat rawatan...kalau uols nak tau lebih lanjut kita jumpa di blog nanti ye...
#hydrafacial
#drmedispaandwellness 
#review
#linlienastory
#bloggerbangi
#malaysiabloggers
65 1 3 February, 2018
@ahmadfauziaryaan Profile picture

@ahmadfauziaryaan

Rupenye best gak buat treatment HYDRADERMABRASION dekat @drmedispaandwellness tu haa. Kat kajang jeee haa. .

Nak tau ape itu rawatan HYDRADERMABRASION ?? Baca laaa kat www.duniapatik.com .

#DrMedispaandwellness
#RawatanWajahMurah
#rawatanwajah
#rawatanwajahkajang
#ProjekTravel
#InstaZelan
#duniapatik

Rupenye best gak buat treatment HYDRADERMABRASION dekat @drmedispaandwellness tu haa. Kat kajang jeee haa. .

Nak tau ape itu rawatan HYDRADERMABRASION ?? Baca laaa kat www.duniapatik.com .

#DrMedispaandwellness 
#RawatanWajahMurah 
#rawatanwajah
#rawatanwajahkajang
#ProjekTravel 
#InstaZelan 
#duniapatik
223 43 13 December, 2017
@afzalsukasuki Profile picture

@afzalsukasuki

Dr Medispa & Wellness

Ni adalah kesan rawatan Dermapen yang aku kongsikan dalam video di Facebook hari tu.
.
Kebiasaan kesannya akan nampak lepas pada hari ke-6 hingga ke-10 bergantung pada jenis kulit. Jadi kulit muka aku dah nampakkan kesan seawal 3 hari rawatan. Kulit muka aku mula mengelupas tapi tak sakit.
.
Fungsi asal rawatan Dermapen adalah untuk memperbaiki struktur kulit muka yang bermasalah jerawat dan parut jerawat dengan penggantian sel dan tisu kulit muka yang baru.
.
Melalui rawatan ini, kolagen pada lapisan epidermis kulit muka akan diaktifkan melalui mikropunture dan kolagen itu sendiri akan memperbaiki kulit wajah kita sendiri.
.
Sebaiknya untuk kesan terbaik, korang kena buat dalam 3-4 sesi rawatan. Nak tau aku buat kat mana?
.
Aku buat kat @drmedispawellness di Jalan Reko Kajang. Jangan kata aku, Kim Kardashian pun buat treatment ni.
.
Korang kena buat temujanji awal sbb jadual Dr Azira selalu penuh. Ada bnyak lagi treatment lain yg boleh korang buat kat sini.
.
RSVP : 013-7706708
.
#drmedispaandwellness #drmedispa #drmedispawellness #spa #beautician #facial #beauty #instabeauty #footmassage #facetreatment #skintreatment #dermapen #hydrafacial #vampiretreatment #healthcare #ttc #blogger #bloggerMY #bloggermalaysia #lifestyleblogger #afzalsukasukidotcom

Ni adalah kesan rawatan Dermapen yang aku kongsikan dalam video di Facebook hari tu.
.
Kebiasaan kesannya akan nampak lepas pada hari ke-6 hingga ke-10 bergantung pada jenis kulit. Jadi kulit muka aku dah nampakkan kesan seawal 3 hari rawatan. Kulit muka aku mula mengelupas tapi tak sakit.
.
Fungsi asal rawatan Dermapen adalah untuk memperbaiki struktur kulit muka yang bermasalah jerawat dan parut jerawat dengan penggantian sel dan tisu kulit muka yang baru.
.
Melalui rawatan ini, kolagen pada lapisan epidermis kulit muka akan diaktifkan melalui mikropunture dan kolagen itu sendiri akan memperbaiki kulit wajah kita sendiri.
.
Sebaiknya untuk kesan terbaik, korang kena buat dalam 3-4 sesi rawatan. Nak tau aku buat kat mana?
.
Aku buat kat @drmedispawellness di Jalan Reko Kajang. Jangan kata aku, Kim Kardashian pun buat treatment ni.
.
Korang kena buat temujanji awal sbb jadual Dr Azira selalu penuh. Ada bnyak lagi treatment lain yg boleh korang buat kat sini.
.
RSVP : 013-7706708
.
#drmedispaandwellness #drmedispa #drmedispawellness #spa #beautician #facial #beauty #instabeauty #footmassage #facetreatment #skintreatment #dermapen #hydrafacial #vampiretreatment #healthcare #ttc #blogger #bloggerMY #bloggermalaysia #lifestyleblogger #afzalsukasukidotcom
192 26 3 November, 2017
@afzalsukasuki Profile picture

@afzalsukasuki

Perghh persis model ubat gegat la aku lepas guna produk skincare @drmedispawellness ni hahaha 😂
.
Yang bagusnya produk Dr Medispa & Wellness ni, ia 100% bahan organik khas untuk memulihkan struktur kulit muka, mengecilkan pori dan glowingkan wajah.
.
Korang pun boleh buat facial kat Dr Medispa & Wellness ni. Harga sangat berpatutan dan Dr pun very friendly.
.
Pinpoint nya sebelah KK Mart Jalan Reko Sentral, Kajang.
.
#drmedispaandwellness #drmedispa #drmedispawellness #spa #beautician #facial #beauty #instabeauty #footmassage #facetreatment #skintreatment #healthcare #blogger #bloggerMY #bloggermalaysia #lifestyleblogger #afzalsukasukidotcom

Perghh persis model ubat gegat la aku lepas guna produk skincare @drmedispawellness  ni hahaha 😂
.
Yang bagusnya produk Dr Medispa & Wellness ni, ia 100% bahan organik khas untuk memulihkan struktur kulit muka, mengecilkan pori dan glowingkan wajah.
.
Korang pun boleh buat facial kat Dr Medispa & Wellness ni. Harga sangat berpatutan dan Dr pun very friendly.
.
Pinpoint nya sebelah KK Mart Jalan Reko Sentral, Kajang.
.
#drmedispaandwellness #drmedispa #drmedispawellness #spa #beautician #facial #beauty #instabeauty #footmassage #facetreatment #skintreatment #healthcare #blogger #bloggerMY #bloggermalaysia #lifestyleblogger #afzalsukasukidotcom
106 6 4 July, 2017
@radhiahizzati Profile picture

@radhiahizzati

Gambar ni di ambil sehari selepas zati buat hydrafacial di @drmedispawellness . Baru sempat nak update. hihi. Gambar ni no edit, no filter, no make up. Baru lepas cuci muka.
.
Nak tau tak kelebihan bila korang buat facial dekat sini?
.
.✔Muka korang akan jadi lebih lembut dan sihat
.✔Rawatan dilakukan oleh doktor
.✔Dapat nasihat penjagaan kulit
.✔Dapat tau jenis produk yang sesuai dengan muka kita.
.✔Menggunakan alatan khas untuk membuang jerawat, black head tanpa sakit
.
So far untuk zati, dr suggest zati pakai sunblock sebab muka zati jenis nipis dan mudah merah apabila terkena panas .
Lepas tu hati berbunga bunga bila doktor kate muka zati lambat kedut sebab muka zati jenis tegang.. hihi.
So no point kalau laki aku nak tengok femfuan lain.. hahaha.
.
Korang nak cuba tak? Kalau nak boleh pergi ke Dr Medispa & Wellness di Jalan Reko Kajang. Lokasi adalah berhampiran tapak down town jalan reko. Atas KK speedmart
.
Atau boleh buat appointment. call 013 770 6708.
.
#Beauty #Facial #drmedispaandwellness #FacialKajang #FacialTreatment #Wellness #Healthy #glowing #hydrafacial #spa #massage #FaceTreatment

Gambar ni di ambil sehari selepas zati buat hydrafacial di @drmedispawellness . Baru sempat nak update. hihi. Gambar ni no edit, no filter, no make up. Baru lepas cuci muka.
.
Nak tau tak kelebihan bila korang buat facial dekat sini?
.
.✔Muka korang akan jadi lebih lembut dan sihat
.✔Rawatan dilakukan oleh doktor
.✔Dapat nasihat penjagaan kulit
.✔Dapat tau jenis produk yang sesuai dengan muka kita.
.✔Menggunakan alatan khas untuk membuang jerawat, black head tanpa sakit
.
So far untuk zati, dr suggest zati pakai sunblock sebab muka zati jenis nipis dan mudah merah apabila terkena panas .
Lepas tu hati berbunga bunga bila doktor  kate muka zati lambat kedut sebab muka zati jenis tegang.. hihi.
So no point kalau laki aku nak tengok femfuan lain.. hahaha.
.
Korang nak cuba tak? Kalau nak boleh pergi ke Dr Medispa & Wellness di Jalan Reko Kajang. Lokasi adalah berhampiran tapak down town jalan reko. Atas KK speedmart
.
Atau boleh buat appointment. call 013 770 6708.
.
#Beauty #Facial #drmedispaandwellness #FacialKajang #FacialTreatment #Wellness #Healthy #glowing #hydrafacial #spa #massage #FaceTreatment
25 1 14 March, 2017

Top #drmedispaandwellness posts

@mummy_nadia Profile picture

@mummy_nadia

Sesekali kita rewardkan diri dengan treatment Eye Cream di @drmedispaandwellness.. Rawatan Eye Cream nie sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti mata panda, lingkaran hitam di bawah mata dan kedutan halus keliling mata.. So memang betul la org cakap beauty is pain..haa.. Nak cantik punya pasal kan.. Kenala brkorban skit.. Selain rawatan Eye Cream, rawatan untuk parut jerawat/jeragat, nak kulit flawless pun boleh buat dekat sini.. Overall treatment dekat sini sangat best, nad puas hati, harga berpatutan dan staff pun friendly.. Untuk maklumat lanjut berkenaan Eye Cream boleh layari Ig @drmedispaandwellness dan full review nantikan nd share kat blog ! !

Alamat :
Dr.Medispa & Wellness
No 6-1, Jalan Reko Sentral 6,
Reko Sentral,
43000 Kajang,
Selangor

Contact no :
013-7706708

#drmedispa
#drmedispaandwellness
#beautyblogger
#eyecream
#jerawatjeragat
#flawless
#facialtreatment

Sesekali kita rewardkan diri dengan treatment Eye Cream di @drmedispaandwellness.. Rawatan Eye Cream nie sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti mata panda, lingkaran hitam di bawah mata dan kedutan halus keliling mata.. So memang betul la org cakap beauty is pain..haa.. Nak cantik punya pasal kan.. Kenala brkorban skit.. Selain rawatan Eye Cream, rawatan untuk parut jerawat/jeragat, nak kulit flawless pun boleh buat dekat sini.. Overall treatment dekat sini sangat best, nad puas hati, harga berpatutan dan staff pun friendly.. Untuk maklumat lanjut berkenaan Eye Cream boleh layari Ig  @drmedispaandwellness dan full review nantikan nd share kat blog ! !

Alamat :
Dr.Medispa & Wellness
No 6-1, Jalan Reko Sentral 6, 
Reko Sentral,
43000 Kajang,
Selangor

Contact no :
013-7706708

#drmedispa
#drmedispaandwellness
#beautyblogger
#eyecream
#jerawatjeragat
#flawless
#facialtreatment
32 2 29 July, 2019
@mummy_nadia Profile picture

@mummy_nadia

Sekarang nie nad tengah pakai Natural Instinct : Dark Circle + Wrinkle Correction Eye Cream untuk merawat masalah kedutan, garis halus dan dark circle di keliling mata. Banyak faktor yang boleh menyebabkan terjadinya dark circle nie antaranya tidur lambat.. So, nad nak share skit la apa yang best tentang eye cream nie, die bebas bahan toxic sulphates, paraben, petrochemicals dan lain-lain. Lagi satu, eye cream nie die tak de kesan sampingan dan selamat digunakan..Hampir 93% keberkesanannya.. Untuk korang yang nak mata cantik tanpa ada kedutan halus dan dark circle tue, boleh la dapatkan eye cream nie dengan harga RM85 di @drmedispaandwellness.. So da smnggu lebih nad pakai, nak tau berkesan ke x, nnt nd share dekat blog ok..stay tuned 😉

#matacantik
#eyecream
#drmedispaandwellness
#keduthalus
#darkcircle
#aimanziyadblogspotmy
#beautyblogger
#bloggerMy

Sekarang nie nad tengah pakai Natural Instinct : Dark Circle + Wrinkle Correction Eye Cream untuk merawat masalah kedutan, garis halus dan dark circle di keliling mata.  Banyak faktor yang boleh menyebabkan terjadinya dark circle nie antaranya tidur lambat.. So, nad nak share skit la apa yang best tentang eye cream nie, die bebas bahan toxic sulphates, paraben, petrochemicals dan lain-lain. Lagi satu, eye cream nie die tak de kesan sampingan dan selamat digunakan..Hampir 93% keberkesanannya.. Untuk korang yang nak mata cantik tanpa ada kedutan halus dan dark circle tue, boleh la dapatkan eye cream nie dengan harga RM85 di @drmedispaandwellness.. So da smnggu lebih nad pakai, nak tau berkesan ke x, nnt nd share dekat blog ok..stay tuned 😉

#matacantik
#eyecream
#drmedispaandwellness
#keduthalus
#darkcircle
#aimanziyadblogspotmy 
#beautyblogger 
#bloggerMy
39 0 4 August, 2019
@ienaeliena Profile picture

@ienaeliena

Dr Medispa & Wellness

Good Morning awak😊
Ahaa cik iena nk share mengenai Hydradermabrasion Facial yg iena buat dekat @drmedispaandwellness .
Swipe 👈 utk tgk pic cik iena tgh buat rawatan
.
.
Jemput baca dekat blog ye.. Org selalu tny mcm mana nk dpt kulit cantik.. Kalau ikut iena mmg iena suka pakai serum la.. Skrub la.. Mcm2 mask iena pakai.. Rasa2 kalau korang tak berapa rajin nak belai2 muka sendiri blh buat treatment dekat @drmedispaandwellness
Bukan sekadar Hydra facial saja..ada bnyk lg rawatan tau.. .
.

Utk pengetahuan masa cik eina buat hydra facial ni rasa best sangat n rasa muka sgt lembut n lembab.
.
Selepas facial memang kulit terus glowing dan cantik❤❤❤
.
.
Untuk korang yg ada masalah kulit terutamanya jerawat blh la cuba rawatan ni tapi mohon ambil pakej ye.. .
Kalau sekali rawatan tak jadi la wak.. Kene rajin buat.. Mcm iena kulit mmg xde jerawat. So bila buat rawatan ni kulit jadi lagi licin n flawless.. Sape tak suka kulit flawless kan.. .
.
Biar tak cerah putih melepak asal kulit sihat licin flawless gituh.. Wokay kalau nk tau lebih lanjut ttg hydra facial blh baca blog cik iena okay.. .

http://www.ienaeliena.com/2018/03/hydrafacial.html?m=1
.
#drmedispaandwellness #ienaeliena #blogger

Good Morning awak😊
Ahaa cik iena nk share mengenai Hydradermabrasion Facial yg iena buat dekat @drmedispaandwellness .
Swipe 👈  utk tgk pic cik iena tgh buat rawatan
.
.
Jemput baca dekat blog ye.. Org selalu tny mcm mana nk dpt kulit cantik.. Kalau ikut iena mmg iena suka pakai serum la.. Skrub la.. Mcm2 mask iena pakai.. Rasa2 kalau korang tak berapa rajin nak belai2 muka sendiri blh buat treatment dekat @drmedispaandwellness
Bukan sekadar Hydra facial saja..ada bnyk lg rawatan tau.. .
.

Utk pengetahuan masa cik eina  buat hydra facial ni rasa best sangat n rasa muka sgt lembut n lembab.
.
 Selepas facial memang kulit terus glowing dan cantik❤❤❤
.
.
Untuk korang yg ada masalah kulit terutamanya jerawat blh la cuba rawatan ni tapi mohon ambil pakej ye.. .
Kalau sekali rawatan tak jadi la wak.. Kene rajin buat.. Mcm iena kulit mmg xde jerawat. So bila buat rawatan ni kulit jadi lagi licin n flawless.. Sape tak suka kulit flawless kan.. .
.
Biar tak cerah putih melepak asal kulit sihat licin flawless gituh.. Wokay kalau nk tau lebih lanjut ttg hydra facial blh baca blog cik iena okay.. .

http://www.ienaeliena.com/2018/03/hydrafacial.html?m=1
.
#drmedispaandwellness #ienaeliena #blogger
474 12 21 March, 2018
@yantlee Profile picture

@yantlee

Dr Medispa & Wellness

Nak raya ni jom cantik² uolls.
.
📍@drmedispaandwellness

Rawatan yang ditawarkan di Dr Medispa & Wellness, Kajang :
~ Hydradermabrasion Facial
~ Premium Gold Facial
~ White As Snow Facial
~ Jerawat Go-Away Facial
~ Jeragat Go-Away Facial
~ Anti-Ageing Facial
~ Vampire Facial
~ Fresh Facial
~ Galvanic Facial
~ Vitamin C Facial
~ Dermapen (Micropen) **Signature
~ Luxurious 75 Pregnancy Massage **Signature

Tak tahu treatment yang mana untuk kulit muka, boleh sahaja dapatkan khidmat nasihat dari Doktor dan staf yang sangat friendly.

Untuk temujanji hubungi : 0137706708/0387881980
Facebook/Instagram : @drmedispaandwellness
Website : www.medispawellness.com

Beropeasi dari jam 5pm-10pm. Slot temujanji boleh dirunding.

Nak tahu treatment yang mana Ty buat? Jemput singgah baca blog ye.

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #facial #drmedispaandwellness

Nak raya ni jom cantik² uolls.
.
📍@drmedispaandwellness

Rawatan yang ditawarkan di Dr Medispa & Wellness, Kajang :
~ Hydradermabrasion Facial
~ Premium Gold Facial
~ White As Snow Facial
~ Jerawat Go-Away Facial
~ Jeragat Go-Away Facial
~ Anti-Ageing Facial
~ Vampire Facial
~ Fresh Facial
~ Galvanic Facial
~ Vitamin C Facial
~ Dermapen (Micropen) **Signature
~ Luxurious 75 Pregnancy Massage **Signature

Tak tahu treatment yang mana untuk kulit muka, boleh sahaja dapatkan khidmat nasihat dari Doktor dan staf yang sangat friendly.

Untuk temujanji hubungi : 0137706708/0387881980
Facebook/Instagram : @drmedispaandwellness
Website : www.medispawellness.com

Beropeasi dari jam 5pm-10pm. Slot temujanji boleh dirunding.

Nak tahu treatment yang mana Ty buat? Jemput singgah baca blog ye.

#yantydotmy #kbba9 #sportsblogger #beautyblogger #like4like #malaysianblogger #lifestyleblogger #foodieblogger #travelblogger #likelahoi #cepatlahlike #facial #drmedispaandwellness
406 2 20 August, 2018
@sallysamsaiman Profile picture

@sallysamsaiman

Dr Medispa & Wellness

Definasi cantik ~
.
Pada Sally, cantik tu subjektif tp utk Sally, asalkan kulit muka bebas cela, sihat dah cantik.
.
Awalnya nak buat Dermapen, tp tak kesampaian sbb ada kekangan sikit jd nya, buat rawatan Hydra Oxy Glow C di @drmedispaandwellness.
.
Fungsi utama; mengecilkan liang pori, menegangkan wajah, jadikan tona kulit sekata dan makin cerah & hilangkan jerawat, jeragat.
.
Serendah RM220, staf Dr Medispa & Wellness akan buat manual extraction, cleansing, Ultrasonic, serum, vitamin C, pendek kata byk la step. Korang boleh tgk video penuh dekat IGTV Sally atau YouTube channel Sally.
.
Overall, mmg 5⭐ utk servis, rawatan, lokasi dan muka cantik Sally 😝
.
.
.
#facialtreatment #drmedispa #drmedispaandwellness #beautycare

Definasi cantik ~
.
Pada Sally, cantik tu subjektif tp utk Sally, asalkan kulit muka bebas cela, sihat dah cantik.
.
Awalnya nak buat Dermapen, tp tak kesampaian sbb ada kekangan sikit jd nya, buat rawatan Hydra Oxy Glow C di @drmedispaandwellness.
.
Fungsi utama; mengecilkan liang pori, menegangkan wajah, jadikan tona kulit sekata dan makin cerah & hilangkan jerawat, jeragat.
.
Serendah RM220, staf Dr Medispa & Wellness akan buat manual extraction, cleansing, Ultrasonic, serum, vitamin C, pendek kata byk la step. Korang boleh tgk video penuh dekat IGTV Sally atau YouTube channel Sally.
.
Overall, mmg 5⭐ utk servis, rawatan, lokasi dan muka cantik Sally 😝
.
.
.
#facialtreatment #drmedispa #drmedispaandwellness #beautycare
81 13 20 July, 2019
@zarraqistina Profile picture

@zarraqistina

Happy weekend uols. 😘
.
Umur baru 30+ dah bersepah jeragat. Aduh duh duh stress rasanya. Bila nak keluar rumah oles segala bagai foundation bagi tutup jeragat. Hakikatnya ginilah muka kita wak.. 😥😣
.
Ni 1st time buat facial untuk pudar dan hilangkan jeragat, rasa nak repeat lagi untuk dapatkan kesan yang terbaik.
.
Macam² rawatan untuk merawat kulit muka yang ada di @drmedispaandwellness ni tau.
.
Nak tahu rawatan apa Nora buat tunggu update di www.ummizarra.com
.
#facial #drmedispa #drmedispaandwellness #weekend #treatment #skincare #beauty #sun #skins #ummizarradotcom

Happy weekend uols. 😘
.
Umur baru 30+ dah bersepah jeragat. Aduh duh duh stress rasanya. Bila nak keluar rumah oles segala bagai foundation bagi tutup jeragat. Hakikatnya ginilah muka kita wak.. 😥😣
.
Ni 1st time buat facial untuk pudar dan hilangkan jeragat, rasa nak repeat lagi untuk dapatkan kesan yang terbaik.
.
Macam² rawatan untuk merawat kulit muka yang ada di @drmedispaandwellness ni tau.
.
Nak tahu rawatan apa Nora buat tunggu update di www.ummizarra.com
.
#facial #drmedispa #drmedispaandwellness #weekend #treatment #skincare #beauty #sun #skins #ummizarradotcom
39 0 7 April, 2018
@fariesniet Profile picture

@fariesniet

Dr Medispa & Wellness

Sepanjang 24 tahun hidup, sekali pun tak pernah manjakan kulit muka untuk buat facial 😑 Maklumlah lelaki mana kesah sangat pun pasal penjagaan kulit. Bagi aku asal kulit tiada jerawat susah memadai. Sebenarnya kulit lelaki juga mempunyai masalah sama seperti wanita seperti pigmentasi, jerawat, berminyak, parut jerawat dan banyak lagi. Alhamdulillah hari ini aku berpeluang memanjakan diri di @drmedispaandwellness😍. Serius lepas dapatkan rawatan disini kulit rasa licin dan glowing sangat👍🏻 Bukan itu saja taw, staf disana juga berkongsi tips dan memberikan rawatan terbaik untuk kulit anda 🤗
.
Kalau korang berminat untuk mendapatkan rawatan kulit wajah korang boleh datang ke DrMediSpa & Wellness yang terletak di Jalan Reko,Kajang. Pelbagai rawatan ditawarkan disini seperti hydrafacial,dermapen dan banyak lagi rawatan yang pastinya terbaik untuk kulit anda👍🏻
.
Untuk maklumat lanjut nanti akan di share di blog ye . Nantikan!
.
#DrMediSpaAndWellness
#FareeznietDotBlogspot
#BeautyBlogger

Sepanjang 24 tahun hidup, sekali pun tak pernah manjakan kulit muka untuk buat facial 😑 Maklumlah lelaki mana kesah sangat pun pasal penjagaan kulit. Bagi aku asal kulit tiada jerawat susah memadai. Sebenarnya kulit lelaki juga mempunyai masalah sama seperti wanita seperti pigmentasi, jerawat, berminyak, parut jerawat dan banyak lagi. Alhamdulillah hari ini aku berpeluang memanjakan diri di @drmedispaandwellness😍. Serius lepas dapatkan rawatan disini kulit rasa licin dan glowing sangat👍🏻 Bukan itu saja taw, staf disana juga berkongsi tips dan memberikan rawatan terbaik untuk kulit anda 🤗
.
Kalau korang berminat untuk mendapatkan rawatan kulit wajah korang boleh datang ke DrMediSpa & Wellness yang terletak di Jalan Reko,Kajang. Pelbagai rawatan ditawarkan disini seperti hydrafacial,dermapen dan banyak lagi rawatan yang pastinya terbaik untuk kulit anda👍🏻
.
Untuk maklumat lanjut nanti akan di share di blog ye . Nantikan!
.
#DrMediSpaAndWellness
#FareeznietDotBlogspot
#BeautyBlogger
88 13 27 July, 2018
@ahmadfauziaryaan Profile picture

@ahmadfauziaryaan

Abam kaww g buat muka kat @drmedispaandwellness aritu utk treatment HYDRADERMABRASION. Now dh nampak laa cantik dan rasa taste pd diri sendiri tu makin tinggi. Haaaa. .

Ni ade promo 50% kawww. Memang murah namati tu haaaa. Dh laa lokasi best cm rumah sendiri. Lepas tu treatment dia mmg lain dri yg lain. .

Follow:
@drmedispaandwellness .

#DrMedispaandwellness
#SpaMurah
#RawatanWajahKajang
#RawatanWajahMurah
#Kajang
#ProjekTravel
#DuniaPatik
#bloggernombor1malaysia

Abam kaww g buat muka kat @drmedispaandwellness aritu utk treatment HYDRADERMABRASION. Now dh nampak laa cantik dan rasa taste pd diri sendiri tu makin tinggi. Haaaa. .

Ni ade promo 50% kawww. Memang murah namati tu haaaa. Dh laa lokasi best cm rumah sendiri. Lepas tu treatment dia mmg lain dri yg lain. .

Follow:
@drmedispaandwellness .

#DrMedispaandwellness
#SpaMurah
#RawatanWajahKajang
#RawatanWajahMurah
#Kajang
#ProjekTravel
#DuniaPatik
#bloggernombor1malaysia
97 4 12 December, 2017
@bebelancikmin Profile picture

@bebelancikmin

Lately banyak betul jerawat muncul tanpa diundang. Bila dah naik jerawat for sure parut pun banyak😓😓 Bosan tgk parut makin bermaharajalela baru2 ni aku ke DRmedispa Well Ness jalan Reko, Kajang untuk dapatkan rawatan dermapen.

Nak tahu lebih lanjut apa itu rawatan Dermapen? Nanti aku akan cerita dalam blog www.bebelancikmin.com

@drmedispaandwellness
#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor
#drmedispaandwellness #beautyblogger #bebelancikmin

Lately banyak betul jerawat muncul tanpa diundang. Bila dah naik jerawat for sure parut pun banyak😓😓 Bosan tgk parut makin bermaharajalela baru2 ni aku ke DRmedispa Well Ness jalan Reko, Kajang untuk dapatkan rawatan dermapen.

Nak tahu lebih lanjut apa itu rawatan Dermapen? Nanti aku akan cerita dalam blog www.bebelancikmin.com

@drmedispaandwellness 
#parut #parutjeragat #paruthitam #parutberlubang #parutjerawathilang #parutdegil #parutlekuk #parutlama #parutmuka #parutjerawatberlubang #pudarkanparut #jerawatbatu #jerawat #parutjerawat #facialmurah #facialkajang #facialbangi #facialjalanreko #dermapenmurah #dermapenbangi #dermapenkajang #facialmurahkl #facialmurahselangor 
#drmedispaandwellness #beautyblogger #bebelancikmin
48 26 25 April, 2019