#dropshipmalaysiawanted Instagram Photos & Videos

dropshipmalaysiawanted - 21.4k posts

    PRE ORDER 2 WEEKS ‼️
AVENGER SOFT CASE

IPHONE : 5/5/SE , 6/6S , 6PLUS/6S PLUS , 7/8 , 7PLUS/8PLUS , X/XS , XR , XS MAX

OPPO : R11 , R11 PLUS , F3 , A77 , A71 , R11S ,  F5 , R11S PLUS , A73 , A79 , A83/A1 , R15 , R15 PRO , F7 , A3 , REALME 1 , A5/A3S , F9 , R17 , R17 PRO , A35/F1 , K1 , A7/A5S , R7 , R7 PLUS , A33/NEO 7 , A37/NEO 9 , F1S/A59 , R7S , R9/F1 PLUS , R9 PLUS , R9S , R9S PLUS , F3 PLUS , A39 /A57

VIVO : V7 PLUS/Y79 , V7/Y75 , X21 , V9/Y85 , Y71 , Y83/Y81 , Y51 , Y93 , Y97 , Y95 , Y91 , V3 , V3 MAX , Y55 , Y65/Y66/Y67/V5/V5S , X9/V5 PLUS , Y53 , Y69 , X23

HUAWEI : HONOR 5C , HONOR 7 LITE , HONOR 6X , HONOR 8 PRO , HONOR 7X , HONOR 10 , HONOR 8X , HONOR 6A , HONOR 7A , HONOR 8X MAX , HONOR 8A , HONOR 7C , VIEW 10 , P SMART , ENJOY 7S , ENJOY 5 , Y52/Y5 II , HONOR PLAY , HONOR 8 , HONOR 9I , HONOR 8C , NOVA , Y62/Y6 II , Y7 PRIME , Y7 PRIME 2018 , NOVA 2 LITE , Y9 2018 , Y32/Y3 II , Y5 PRIME 2018 , Y6 2018 , MATE 8 , MATE 9, MATE 9 PRO , MATE 10 , MATE 10 PRO , MATE 20 , MATE 20 PRO , MATE 20 LITE , MATE 20X , NOVA 2I , MATE 10 LITE , P20 , P20 LITE , P20 PRO , NOVA 3E , NOVA 3I , NOVA 3 , P SMART PLUS , P8 LITE , P9 , P9 LITE , P9 PLUS , P8 LITE 2017 , P9 LITE 2017 , GR3 2017 , HONOR 8 LITE , P10 , P10 PLUS , HONOR 9 , HONOR 9 LITE , P10 LITE , Y5 2017 , Y3 2017 , P8 , GR5 2017

XIAOMI : MI A2 , MI 6X , POCOPHONE F1 , MI 8 , MI 8 SE , MI 9 , MI 9 SE , MI 8 LITE , MI 5S , MI 5S PLUS , MI 6 , MI NOTE 3 , MI MIX 2 , REDMI S2 , REDMI Y2 , MI 5X/MI A1 , REDMI 4A , REDMI NOTE 3 , REDMI NOTE 4 , REDMI NOTE 4X , REDMI 4X , REDMI 3S , NOTE 5A PRIME , REDMI 5A , REDMI 5 , REDMI 5 PLUS , REDMI NOTE 5 , REDMI NOTE 5 PRO , REDMI 6, REDMI 6 PRO , REDMI 6A , REDMI NOTE 5A , REDMI NOTE .
.
.
(Keterangan penuh di komen)

    PRE ORDER 2 WEEKS ‼️
    AVENGER SOFT CASE

    IPHONE : 5/5/SE , 6/6S , 6PLUS/6S PLUS , 7/8 , 7PLUS/8PLUS , X/XS , XR , XS MAX

    OPPO : R11 , R11 PLUS , F3 , A77 , A71 , R11S , F5 , R11S PLUS , A73 , A79 , A83/A1 , R15 , R15 PRO , F7 , A3 , REALME 1 , A5/A3S , F9 , R17 , R17 PRO , A35/F1 , K1 , A7/A5S , R7 , R7 PLUS , A33/NEO 7 , A37/NEO 9 , F1S/A59 , R7S , R9/F1 PLUS , R9 PLUS , R9S , R9S PLUS , F3 PLUS , A39 /A57

    VIVO : V7 PLUS/Y79 , V7/Y75 , X21 , V9/Y85 , Y71 , Y83/Y81 , Y51 , Y93 , Y97 , Y95 , Y91 , V3 , V3 MAX , Y55 , Y65/Y66/Y67/V5/V5S , X9/V5 PLUS , Y53 , Y69 , X23

    HUAWEI : HONOR 5C , HONOR 7 LITE , HONOR 6X , HONOR 8 PRO , HONOR 7X , HONOR 10 , HONOR 8X , HONOR 6A , HONOR 7A , HONOR 8X MAX , HONOR 8A , HONOR 7C , VIEW 10 , P SMART , ENJOY 7S , ENJOY 5 , Y52/Y5 II , HONOR PLAY , HONOR 8 , HONOR 9I , HONOR 8C , NOVA , Y62/Y6 II , Y7 PRIME , Y7 PRIME 2018 , NOVA 2 LITE , Y9 2018 , Y32/Y3 II , Y5 PRIME 2018 , Y6 2018 , MATE 8 , MATE 9, MATE 9 PRO , MATE 10 , MATE 10 PRO , MATE 20 , MATE 20 PRO , MATE 20 LITE , MATE 20X , NOVA 2I , MATE 10 LITE , P20 , P20 LITE , P20 PRO , NOVA 3E , NOVA 3I , NOVA 3 , P SMART PLUS , P8 LITE , P9 , P9 LITE , P9 PLUS , P8 LITE 2017 , P9 LITE 2017 , GR3 2017 , HONOR 8 LITE , P10 , P10 PLUS , HONOR 9 , HONOR 9 LITE , P10 LITE , Y5 2017 , Y3 2017 , P8 , GR5 2017

    XIAOMI : MI A2 , MI 6X , POCOPHONE F1 , MI 8 , MI 8 SE , MI 9 , MI 9 SE , MI 8 LITE , MI 5S , MI 5S PLUS , MI 6 , MI NOTE 3 , MI MIX 2 , REDMI S2 , REDMI Y2 , MI 5X/MI A1 , REDMI 4A , REDMI NOTE 3 , REDMI NOTE 4 , REDMI NOTE 4X , REDMI 4X , REDMI 3S , NOTE 5A PRIME , REDMI 5A , REDMI 5 , REDMI 5 PLUS , REDMI NOTE 5 , REDMI NOTE 5 PRO , REDMI 6, REDMI 6 PRO , REDMI 6A , REDMI NOTE 5A , REDMI NOTE .
    .
    .
    (Keterangan penuh di komen)

    2 2 5 hours ago

Top #dropshipmalaysiawanted posts

    Hatiku berpintal pintal pabila melihat Tudung Bawal By Scarff.Co design Bawal Pital 🌷
.
Jangan cakap mata korang sakit  pulak lepas tengok design Pital simple miple 🤩 ni. .
Korang tengok je simple macam tu,bila korang pakai uish ramai yang nak tackle korang hehe
.
Korang jangan lupa share,kita cantik sama sama okey😝
.
Harga memang mampu milik korang,tak percaya boleh tekan link dibawah sekarang 👇
==> www.watsap.my/0198995071

#agentscarffcolyea
#dropshipmalaysiawanted

    Hatiku berpintal pintal pabila melihat Tudung Bawal By Scarff.Co design Bawal Pital 🌷
    .
    Jangan cakap mata korang sakit pulak lepas tengok design Pital simple miple 🤩 ni. .
    Korang tengok je simple macam tu,bila korang pakai uish ramai yang nak tackle korang hehe
    .
    Korang jangan lupa share,kita cantik sama sama okey😝
    .
    Harga memang mampu milik korang,tak percaya boleh tekan link dibawah sekarang 👇
    ==> www.watsap.my/0198995071

    #agentscarffcolyea
    #dropshipmalaysiawanted

    102 0 6 February, 2019
    Alhamdulillah bonus Shaklee dah masuk semalam ! ⁣🌹
⁣
Tahniah utk semua SID Shaklee yg dapat merasa bonus dari yg sekecil2 angka sehingga sebesar - besar 5, 6 angka. Seberapa pun yg kita dapat, syukur itu yang utama. Dan usaha usaha usaha lagi for more ! Jom jadi tamak utk berjaya ! Tamak utk bantu mak ayah, tamak utk bantu family, tamak utk bantu orang lain !⁣
⁣
Liza suka sangat bila dengar cerita orang2 kaya yg suka bantu orang2 susah, derma sana sini. Rasa bestnyaaa kalau la aku kaya, aku nak buat macam tu jugak. Tangan orang yang memberi ni lagi baik dari yang menerima. ⁣
⁣
"Tapi macam mana aku nak bagi orang, aku pun bukannya kaya 😓"⁣
⁣
Thats why kita kena berusaha, usaha jadi kaya raya utk berbakti pada orang lain ! Paling asas kepada mak ayah kita sendiri. ⁣
⁣
Liza sendiri bukan dari keluarga yang berada. Abah kerja kilang je, mak tak kerja. Adik beradik 6 orang.⁣
⁣
Kadang mak Liza cerita, bestnya, cantiknya itu ini, dalam hati, "Kalau la aku ada duit, aku belikan semua"⁣
⁣
Memang parent kita takkan mintak apa2 dari kita, tapi percayalah itu salah satu cara kita membahagiakan mereka.⁣ In common sense, even kita sendiri pun akan rasa bahagia gila2 bila orang bagi hadiah, penuhi keperluan dan kemahuan kita.⁣
⁣
Kadang parent ni tak cakap apa2 pun, tak mintak apa2 pun, tapi kita yg kesian. Mesti terdetik dalam hati, bestnya kalau aku boleh belikan, sediakan itu ini, tak payahlah parent susah2.⁣
⁣
Ini antara sebab Liza bersungguh nak buat bisnes Shaklee ni. Plus, I see my future with Shaklee ! Sebab Shaklee ni bukan bisnes biasa2. Untung dapat, bonus dapat. Tak campur car bonus, International trip bagai ! ⁣
⁣
Now Liza open 5 slots tau. Yang berminat nak berbisnes Shaklee dgn Liza, boleh whatsapp Liza 😘⁣
⁣
📲 0177112604⁣
⁣
#LizaShares #BisnesShaklee #DropshipShaklee⁣
#TeamShakleeLiza⁣
#vrg #ryg
⁣-
-
@vitamin.shahliza 
@skincare.shahliza 
@rtg_academy

    Alhamdulillah bonus Shaklee dah masuk semalam ! ⁣🌹

    Tahniah utk semua SID Shaklee yg dapat merasa bonus dari yg sekecil2 angka sehingga sebesar - besar 5, 6 angka. Seberapa pun yg kita dapat, syukur itu yang utama. Dan usaha usaha usaha lagi for more ! Jom jadi tamak utk berjaya ! Tamak utk bantu mak ayah, tamak utk bantu family, tamak utk bantu orang lain !⁣

    Liza suka sangat bila dengar cerita orang2 kaya yg suka bantu orang2 susah, derma sana sini. Rasa bestnyaaa kalau la aku kaya, aku nak buat macam tu jugak. Tangan orang yang memberi ni lagi baik dari yang menerima. ⁣

    "Tapi macam mana aku nak bagi orang, aku pun bukannya kaya 😓"⁣

    Thats why kita kena berusaha, usaha jadi kaya raya utk berbakti pada orang lain ! Paling asas kepada mak ayah kita sendiri. ⁣

    Liza sendiri bukan dari keluarga yang berada. Abah kerja kilang je, mak tak kerja. Adik beradik 6 orang.⁣

    Kadang mak Liza cerita, bestnya, cantiknya itu ini, dalam hati, "Kalau la aku ada duit, aku belikan semua"⁣

    Memang parent kita takkan mintak apa2 dari kita, tapi percayalah itu salah satu cara kita membahagiakan mereka.⁣ In common sense, even kita sendiri pun akan rasa bahagia gila2 bila orang bagi hadiah, penuhi keperluan dan kemahuan kita.⁣

    Kadang parent ni tak cakap apa2 pun, tak mintak apa2 pun, tapi kita yg kesian. Mesti terdetik dalam hati, bestnya kalau aku boleh belikan, sediakan itu ini, tak payahlah parent susah2.⁣

    Ini antara sebab Liza bersungguh nak buat bisnes Shaklee ni. Plus, I see my future with Shaklee ! Sebab Shaklee ni bukan bisnes biasa2. Untung dapat, bonus dapat. Tak campur car bonus, International trip bagai ! ⁣

    Now Liza open 5 slots tau. Yang berminat nak berbisnes Shaklee dgn Liza, boleh whatsapp Liza 😘⁣

    📲 0177112604⁣

    #LizaShares #BisnesShaklee #DropshipShaklee
    #TeamShakleeLiza
    #vrg #ryg
    ⁣-
    -
    @vitamin.shahliza
    @skincare.shahliza
    @rtg_academy

    141 1 15 August, 2019