#drpen Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #drpen and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
12.2
Average comment
0.2
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@dr.gabrielcersosimo Profile picture

@dr.gabrielcersosimo

Ushuaia, Tierra del Fuego, Argentina

#DrPEN
✅El lápiz que borra imperfecciones.
-
¿Para qué sirve?
Son agujas ultrafinas con las que se realizan múltiples punciones cutáneas que inducen la producción de nuevo colágeno propio y elastina. Este nuevo colágeno y elastina mejora la calidad y textura de la piel, logrando que se sienta más suave y firme ayudando a corregir/difuminar la arrugas y líneas de expresión, así como las marcas dejadas por el acné y las estrias.

Este tratamiento también ayuda a la reparación de cicatrices quirúrgicas.
-
👨🏻‍⚕️ @dr.gabrielcersosimo
🏥 @juventa.medicaldesign
🏥 @juventa.ushuaia
🏥 @juventa.medicaldesignrg -
#centromedico #juventadelprado #ushuaia #tratamiento #facial #acné #cicatrices #arrugas #estrias #rejuvenecimiento #dermapen #findelmundo #medicinaestetica

#DrPEN
✅El lápiz que borra imperfecciones.
-
¿Para qué sirve?
Son agujas ultrafinas con las que se realizan múltiples punciones cutáneas que inducen la producción de nuevo colágeno propio y elastina. Este nuevo colágeno y elastina mejora la calidad y textura de la piel, logrando que se sienta más suave y firme ayudando a corregir/difuminar la arrugas y líneas de expresión, así como las marcas dejadas por el acné y las estrias.

Este tratamiento también ayuda a la reparación de cicatrices quirúrgicas.
-
👨🏻‍⚕️ @dr.gabrielcersosimo
🏥 @juventa.medicaldesign
🏥 @juventa.ushuaia
🏥 @juventa.medicaldesignrg -
#centromedico #juventadelprado #ushuaia #tratamiento #facial #acné #cicatrices #arrugas #estrias #rejuvenecimiento #dermapen #findelmundo #medicinaestetica
2 0 18 minutes ago
@fleury_makeup Profile picture

@fleury_makeup

اینم از دستگاه #پلاژن پرطرفدار این روزها...
بالاخره بار رسید...☺☺ .
.
مجموعه زیبایی فلوری 🌱
.
.
دستگاه جوان سازی پلاژن
💎مزوتراپی پوست بدون سوزن👍
💎جوان سازی پوست
💎شفافیت و درمان لک های سطحی
💎رفع جوش های سر سیاه
💎رفع چروک های سطحی
💎سه درمان ایده آل پوست با یک دستگاه
💎مناسب برای تمام تیپ های پوستی
💎لایه برداری فوری و روشن کننده پوست
💎اکسیژن سازی پوست برای بهبود سلولی
.

#پلاژن #پلاژن_تراپی #هیدروفیشیال #میکرودرم
#پلاسما #پلاسماجت_بینی #هایفو
#لیزر #لیزر_مو_زائد #دایود #پوست
#جوانساز #کلاژنساز #اکوافیشیال #درمااف

#drpen #dermaf #dermapen #pollagen
#dermaroller #plasmapen

اینم از دستگاه #پلاژن  پرطرفدار این روزها...
بالاخره بار رسید...☺☺ .
.
مجموعه زیبایی فلوری 🌱
.
.
دستگاه جوان سازی پلاژن
💎مزوتراپی پوست بدون سوزن👍
💎جوان سازی پوست
💎شفافیت و درمان لک های سطحی
💎رفع جوش های سر سیاه
💎رفع چروک های سطحی
💎سه درمان ایده آل پوست با یک دستگاه
💎مناسب برای تمام تیپ های پوستی
💎لایه برداری فوری و روشن کننده پوست
💎اکسیژن سازی پوست برای بهبود سلولی
.

#پلاژن#پلاژن_تراپی#هیدروفیشیال#میکرودرم
#پلاسما#پلاسماجت_بینی#هایفو
#لیزر#لیزر_مو_زائد#دایود#پوست
#جوانساز#کلاژنساز#اکوافیشیال#درمااف

#drpen#dermaf#dermapen#pollagen
#dermaroller#plasmapen
4 0 27 minutes ago
@leuerglow_beutskin Profile picture

@leuerglow_beutskin

Thank you sister , for choosing our product LEUER GLOW .

#SULAMBEDAK
Bagi mereka yang mahukan kulit wajah sekata dan bebas cela, kami cadangkan untuk menjalani rawatan sulam bedak Korea atau popular dengan nama Korean BB Glow . Selain kulit sekata, rawatan sulam bedak juga menjadi pilihan ramai berikutan membantu mengecilkan pori kulit, mengurangkan minyak dan kesan parut hitam pada wajah. Secara tidak langsung, ia turut membantu wanita tampil dengan wajah lebih sihat berseri.
.

Lepas sekali treatment je you all akan nampak perbezaan kat kulit. Buat setiap minggu lagi cun skin tau! Meh kita guide dari dermapen sampai treatment sulam bedak & blusher. Boleh buat sendiri je dekat rumah! 😘
.

WHATSAPP +60177626208
.

#sulambedak  #sulambedakmurah  #sulambedakviral #sulambibir  #sulamblusher  #stayve
#stayvebbglow #leuerglow #sulamkorea  #dermawhite  #sulambedakkorea
#bbglow  #bbglowtreatment  #bbglowkorea #leuerglowinternational  #leuerglowkit  #sulambedakhalal  #xyblush #dermawhite  #leuerglow #leuerglowkl  #leuerglowkuantan
#leuergloworiginal #mesowhite #drpen  #drpengoldseries  #drpenoriginal #drpenmalaysia  #drpenmurah  #placentex #placentexoriginal  #placentexmurah

Thank you sister , for choosing our product LEUER GLOW .

#SULAMBEDAK
Bagi mereka yang mahukan kulit wajah sekata dan bebas cela, kami cadangkan untuk menjalani rawatan sulam bedak Korea atau popular dengan nama Korean BB Glow . Selain kulit sekata, rawatan sulam bedak juga menjadi pilihan ramai berikutan membantu mengecilkan pori kulit, mengurangkan minyak dan kesan parut hitam pada wajah. Secara tidak langsung, ia turut membantu wanita tampil dengan wajah lebih sihat berseri.
.

Lepas sekali treatment je you all akan nampak perbezaan kat kulit. Buat setiap minggu lagi cun skin tau! Meh kita guide dari dermapen sampai treatment sulam bedak & blusher. Boleh buat sendiri je dekat rumah! 😘
.

WHATSAPP +60177626208
.

#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve
#stayvebbglow #leuerglow #sulamkorea #dermawhite #sulambedakkorea
#bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #leuerglowinternational #leuerglowkit #sulambedakhalal #xyblush #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan
#leuergloworiginal #mesowhite #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah #placentex #placentexoriginal #placentexmurah
0 0 55 minutes ago
@leuerglow.co Profile picture

@leuerglow.co

Thank you sister , for choosing our product LEUER GLOW .

#SULAMBEDAK
Bagi mereka yang mahukan kulit wajah sekata dan bebas cela, kami cadangkan untuk menjalani rawatan sulam bedak Korea atau popular dengan nama Korean BB Glow . Selain kulit sekata, rawatan sulam bedak juga menjadi pilihan ramai berikutan membantu mengecilkan pori kulit, mengurangkan minyak dan kesan parut hitam pada wajah. Secara tidak langsung, ia turut membantu wanita tampil dengan wajah lebih sihat berseri.
.

Lepas sekali treatment je you all akan nampak perbezaan kat kulit. Buat setiap minggu lagi cun skin tau! Meh kita guide dari dermapen sampai treatment sulam bedak & blusher. Boleh buat sendiri je dekat rumah! 😘
.

WHATSAPP +60177626208
.

#sulambedak  #sulambedakmurah  #sulambedakviral #sulambibir  #sulamblusher  #stayve
#stayvebbglow #leuerglow #sulamkorea  #dermawhite  #sulambedakkorea
#bbglow  #bbglowtreatment  #bbglowkorea #leuerglowinternational  #leuerglowkit  #sulambedakhalal  #xyblush #dermawhite  #leuerglow #leuerglowkl  #leuerglowkuantan
#leuergloworiginal #mesowhite #drpen  #drpengoldseries  #drpenoriginal #drpenmalaysia  #drpenmurah  #placentex #placentexoriginal  #placentexmurah

Thank you sister , for choosing our product LEUER GLOW .

#SULAMBEDAK
Bagi mereka yang mahukan kulit wajah sekata dan bebas cela, kami cadangkan untuk menjalani rawatan sulam bedak Korea atau popular dengan nama Korean BB Glow . Selain kulit sekata, rawatan sulam bedak juga menjadi pilihan ramai berikutan membantu mengecilkan pori kulit, mengurangkan minyak dan kesan parut hitam pada wajah. Secara tidak langsung, ia turut membantu wanita tampil dengan wajah lebih sihat berseri.
.

Lepas sekali treatment je you all akan nampak perbezaan kat kulit. Buat setiap minggu lagi cun skin tau! Meh kita guide dari dermapen sampai treatment sulam bedak & blusher. Boleh buat sendiri je dekat rumah! 😘
.

WHATSAPP +60177626208
.

#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve
#stayvebbglow #leuerglow #sulamkorea #dermawhite #sulambedakkorea
#bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #leuerglowinternational #leuerglowkit #sulambedakhalal #xyblush #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan
#leuergloworiginal #mesowhite #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah #placentex #placentexoriginal #placentexmurah
0 0 57 minutes ago
@leuerglow_bbglow Profile picture

@leuerglow_bbglow

Thank you sister , for choosing our product LEUER GLOW .

#SULAMBEDAK
Bagi mereka yang mahukan kulit wajah sekata dan bebas cela, kami cadangkan untuk menjalani rawatan sulam bedak Korea atau popular dengan nama Korean BB Glow . Selain kulit sekata, rawatan sulam bedak juga menjadi pilihan ramai berikutan membantu mengecilkan pori kulit, mengurangkan minyak dan kesan parut hitam pada wajah. Secara tidak langsung, ia turut membantu wanita tampil dengan wajah lebih sihat berseri.
.

Lepas sekali treatment je you all akan nampak perbezaan kat kulit. Buat setiap minggu lagi cun skin tau! Meh kita guide dari dermapen sampai treatment sulam bedak & blusher. Boleh buat sendiri je dekat rumah! 😘
.

WHATSAPP +60177626208
.

#sulambedak  #sulambedakmurah  #sulambedakviral #sulambibir  #sulamblusher  #stayve
#stayvebbglow #leuerglow #sulamkorea  #dermawhite  #sulambedakkorea
#bbglow  #bbglowtreatment  #bbglowkorea #leuerglowinternational  #leuerglowkit  #sulambedakhalal  #xyblush #dermawhite  #leuerglow #leuerglowkl  #leuerglowkuantan
#leuergloworiginal #mesowhite #drpen  #drpengoldseries  #drpenoriginal #drpenmalaysia  #drpenmurah  #placentex #placentexoriginal  #placentexmurah

Thank you sister , for choosing our product LEUER GLOW .

#SULAMBEDAK
Bagi mereka yang mahukan kulit wajah sekata dan bebas cela, kami cadangkan untuk menjalani rawatan sulam bedak Korea atau popular dengan nama Korean BB Glow . Selain kulit sekata, rawatan sulam bedak juga menjadi pilihan ramai berikutan membantu mengecilkan pori kulit, mengurangkan minyak dan kesan parut hitam pada wajah. Secara tidak langsung, ia turut membantu wanita tampil dengan wajah lebih sihat berseri.
.

Lepas sekali treatment je you all akan nampak perbezaan kat kulit. Buat setiap minggu lagi cun skin tau! Meh kita guide dari dermapen sampai treatment sulam bedak & blusher. Boleh buat sendiri je dekat rumah! 😘
.

WHATSAPP +60177626208
.

#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve
#stayvebbglow #leuerglow #sulamkorea #dermawhite #sulambedakkorea
#bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #leuerglowinternational #leuerglowkit #sulambedakhalal #xyblush #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan
#leuergloworiginal #mesowhite #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah #placentex #placentexoriginal #placentexmurah
0 0 58 minutes ago
@katami.tattoo Profile picture

@katami.tattoo

Deribasivska Street

💜💜💜Dr/Pen M7💜💜💜



Как же мы влюблены ❤️
Аппарат для фракционной мезотерапии Dermapen Dr. Pen может применяться для коррекции проблем на различных участках тела. Метод прост в применении, комфортен. Проколы намного менее болезненны, чем классическая мезотерапия или применение мезороллера. Продуманная конструкция и мощный двигатель инновационного аппарата для фракционной мезотерапии «Дермапен Pink » обеспечивает высокое качество процедур и удобную работу специалисту-косметологу.
Цена 2️⃣6️⃣5️⃣0️⃣ грн 💜
Технические характеристики аппарата Dermapen Dr. Pen Pink M7:
Скорости работы: 5 скоростей до 5400 в минуту
Материал корпуса: металлический корпус, легкий и прочный
Электропитание: работа от сети, шнур 1,5 метра, а также от встроенного аккумулятора☝🏻
Картриджи: стерильные, из хирургической стали, на 12 игл, а также 9 игл, 36 игл, нано-картриджи
Заточка игл: лазерная
Форма игл: акупунктурная
Диаметр игл: 0.23 мм (32G)
Регулируемая длина иглы: от 0.1 мм до 3.0 мм
Аппарат рекомендован для профессионального и домашнего применения, для работы в салоне. По сравнению с обычным мезороллером имеет множество преимуществ: длину иглы можно менять, насадки одноразовые и стерильные, вибрация улучшает качество проколов и уменьшает болевые ощущения
#фракционнаямезотерапия #BBGlow #drpen #M7 #купитьводессеигрушкиоптом M #татуаж #вседлятатуажа #татуажныемашинки #BBGlowОдесса #ббглоуодесса #bbglowукраина #мезотерапия #bbglow #красиваякожа #эффекткукольноголица

💜💜💜Dr/Pen M7💜💜💜
•
•
•
Как же мы влюблены ❤️
Аппарат для фракционной мезотерапии Dermapen Dr. Pen может применяться для коррекции проблем на различных участках тела. Метод прост в применении, комфортен. Проколы намного менее болезненны, чем классическая мезотерапия или применение мезороллера. Продуманная конструкция и мощный двигатель инновационного аппарата для фракционной мезотерапии «Дермапен Pink » обеспечивает высокое качество процедур и удобную работу специалисту-косметологу.
Цена 2️⃣6️⃣5️⃣0️⃣ грн 💜
Технические характеристики аппарата Dermapen Dr. Pen Pink M7:
Скорости работы: 5 скоростей до 5400 в минуту
Материал корпуса: металлический корпус, легкий и прочный
Электропитание: работа от сети, шнур 1,5 метра, а также от встроенного аккумулятора☝🏻
Картриджи: стерильные, из хирургической стали, на 12 игл, а также 9 игл, 36 игл, нано-картриджи
Заточка игл: лазерная
Форма игл: акупунктурная
Диаметр игл: 0.23 мм (32G)
Регулируемая длина иглы: от 0.1 мм до 3.0 мм
Аппарат рекомендован для профессионального и домашнего применения, для работы в салоне. По сравнению с обычным мезороллером имеет множество преимуществ: длину иглы можно менять, насадки одноразовые и стерильные, вибрация улучшает качество проколов и уменьшает болевые ощущения
#фракционнаямезотерапия#BBGlow#drpen#M7#купитьводессеигрушкиоптом M#татуаж#вседлятатуажа#татуажныемашинки#BBGlowОдесса#ббглоуодесса#bbglowукраина#мезотерапия#bbglow#красиваякожа#эффекткукольноголица
4 0 1 hour ago
@dasproductos Profile picture

@dasproductos

Buscas un Dermapen tenemos todos los mejores modelos al más bajo costó solo para Venezuela
Información adicional vía WhatsApp 04244280520

Dr Pen m5 Inalámbrica 90$
Dr Pen m7 alámbrico 70$
Dr Pen m7w Inalámbrica 95$
Dr Pen A1W inalámbrico con 16.000rpm y 5 velocidades así como control de profundidad en 110$

Lo mejor y lo más nuevo solo aquí no esperes más entrega personal en Valencia
#drpen #drpenm7 #drpenm7wireless #mym #dermapen #equiposestetico #esteticamaracay #esteticavalencia #esteticabarquisimeto #esteticamaracay

Buscas un Dermapen tenemos todos los mejores modelos al más bajo costó solo para Venezuela 
Información adicional vía WhatsApp 04244280520

Dr Pen m5 Inalámbrica 90$
Dr Pen m7 alámbrico 70$
Dr Pen m7w Inalámbrica 95$
Dr Pen A1W inalámbrico con 16.000rpm y 5 velocidades así como control de profundidad en 110$

Lo mejor y lo más nuevo solo aquí no esperes más entrega personal en Valencia 
#drpen #drpenm7 #drpenm7wireless #mym #dermapen #equiposestetico  #esteticamaracay #esteticavalencia #esteticabarquisimeto #esteticamaracay
5 0 3 hours ago
@koreanbeautypreparations Profile picture

@koreanbeautypreparations

Самая известная маска в Корее . Это просто бомба 👍🏽💣💥, чудо-маска от знаменитого и неповторимого ЅТАУVЕ . Она, может легко посоревноваться по эффективности с популярными процедурами инъекции ботокса + тональный крем на год☝️
Whitening &Lifting Pack была создана для достижения идеально гладкой, молодой, подтянутой и красивой кожи лица и шеи. Это абсолютно безопасно и безболезненно!!! И секрет ее в том, что ПОДТЯГИВАЕТ НЕ КОЖУ, А МЫШЦЫ!

Также маску можно применять в домашних условиях.
Курс -10 процедур (одна упаковка).
+ Супер-крем, который увеличивает и пролонгирует эффект маски!
#cosmetologyalmaty #омоложение #красота #косметикаалматы #avalon #филлеры #красота #мезонити #контурнаяпластика #филлерыалматы #филлерыастана #омоложениеастана #косметологастана #VelVet #liporas #целюлит #Гиалуронидаза #zincs #мезотерапия #пилинг #выпадениеволос #карбокситерапия #carboxyco2 #маскадлялица #beautymonster #plasmapen #дермапен #drpen #jpro #косметолог #мезотерапия #биоревитализацияалматы #cosmetologyalmaty #омоложение #красота #косметикаалматы #avalon #филлеры #красота #мезонити #контурнаяпластика #филлерыалматы #филлерыастана #омоложениеастана #косметологастана #VelVet #liporas #целюлит #Гиалуронидаза #zincs #мезотерапия #пилинг #выпадениеволос #карбокситерапия #carboxyco2 #маскадлялица #beautymonster #plasmapen #дермапен #drpen #jpro #косметолог #мезотерапия

Самая известная маска в Корее . Это просто бомба 👍🏽💣💥, чудо-маска от знаменитого и неповторимого ЅТАУVЕ . Она, может легко посоревноваться по эффективности с популярными процедурами инъекции ботокса + тональный крем на год☝️
Whitening &Lifting Pack была создана для достижения идеально гладкой, молодой, подтянутой и красивой кожи лица и шеи. Это абсолютно безопасно и безболезненно!!! И секрет ее в том, что ПОДТЯГИВАЕТ НЕ КОЖУ, А МЫШЦЫ!

Также маску можно применять в домашних условиях.
Курс -10 процедур (одна упаковка).
+ Супер-крем, который увеличивает и пролонгирует эффект маски!
#cosmetologyalmaty#омоложение#красота#косметикаалматы#avalon#филлеры#красота#мезонити#контурнаяпластика#филлерыалматы#филлерыастана#омоложениеастана#косметологастана#VelVet#liporas#целюлит#Гиалуронидаза#zincs#мезотерапия#пилинг#выпадениеволос#карбокситерапия#carboxyco2#маскадлялица#beautymonster#plasmapen#дермапен#drpen#jpro#косметолог#мезотерапия#биоревитализацияалматы#cosmetologyalmaty#омоложение#красота#косметикаалматы#avalon#филлеры#красота#мезонити#контурнаяпластика#филлерыалматы#филлерыастана#омоложениеастана#косметологастана#VelVet#liporas#целюлит#Гиалуронидаза#zincs#мезотерапия#пилинг#выпадениеволос#карбокситерапия#carboxyco2#маскадлялица#beautymonster#plasmapen#дермапен#drpen#jpro #косметолог#мезотерапия
6 1 4 hours ago
@oz_dr_pen Profile picture

@oz_dr_pen

When you use your Dr Pen, you’re essentially performing “Collagen Induction Therapy” (CIT) on your skin. Swipe 👉🏼 to learn more about this amazing natural process.





#skinneedling #microneedling #collageninductiontherapy #collagen #elastin #skincare #beauty #skincareroutine #CIT #antiaging #antiageing #glowingskin #skintreatments #cosmetictreatments #beautifulskin #naturalskincare #cosmetictreatment #drpen #drpenaustralia #ozdrpen

When you use your Dr Pen, you’re essentially performing “Collagen Induction Therapy” (CIT) on your skin. Swipe 👉🏼 to learn more about this amazing natural process.
•
•
•
•
•
#skinneedling #microneedling #collageninductiontherapy #collagen #elastin #skincare #beauty #skincareroutine #CIT #antiaging #antiageing #glowingskin #skintreatments #cosmetictreatments #beautifulskin #naturalskincare #cosmetictreatment #drpen #drpenaustralia #ozdrpen
3 0 7 hours ago
@sulambedakbuatsendiri Profile picture

@sulambedakbuatsendiri

TRIAL SET READY STOCK!
.
jom kaknad guide lepas beli. Senang dan mudah . Rawatan spa korea kini di rumah uolss je. 😉
.
.
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp +60199319531 kaknad ok. Sepantas kilat kaknad cuba reply whatsapp ampa ok. Malas save no? Tekan jer whatsapp link on bio now
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes

TRIAL SET READY STOCK!
.
jom kaknad guide lepas beli. Senang dan mudah . Rawatan spa korea kini di rumah uolss je. 😉
.
.
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp +60199319531 kaknad ok. Sepantas kilat  kaknad cuba  reply whatsapp ampa ok. Malas save no? Tekan jer whatsapp link on bio now
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic  #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes
5 0 8 hours ago
@beautyallegra Profile picture

@beautyallegra

Recoleta

DERMAPEN “El lápiz anti-imperfecciones: rápido, seguro y eficaz”

El tratamiento Dermapen es el lápiz anti-imperfecciones, rápido, seguro y eficaz. Este lápiz renueva la piel del rostro y trata:

Arrugas

Líneas de expresión

Manchas

Marcas de acné

Cicatrices quirúrgicas

Otras imperfecciones

Además, gracias a Dermapen, se promueve la formación de colágeno y elastina de modo natural. En definitiva es un tratamiento facial totalmente novedoso que rejuvenece y mejora la piel del rostro, sin efectos secundarios y sin cirugía.

Cada sesión suele durar entre 30 y 60 minutos dependiendo de varios factores: del tratamiento a realizar y de la piel del paciente, ya que cada caso es totalmente distinto. Las sesiones deben espaciarse al menos 4 semanas.

Eliminar las imperfecciones de la piel del rostro para lucir una piel perfecta, es uno de los tratamientos más demandados en estética. Hoy en día podemos conseguirlo con Dermapen, un tratamiento nada invasivo y con unos resultados inmejorables para regenerar y rejuvenecer la piel.

Aplicación de Dermapen facial

Dermapen contiene en su punta agujas diminutas que realizan múltiples punciones,  creando micro-heridas que el organismo repara automáticamente. Estas micro-punciones, hacen que los activos penetren en un 90%, de tal manera que estimulamos los Factores de Crecimiento para la regeneración celular.
La recuperación posterior es mínima un leve eritema (rojez) de 48 hs. El resultado es INCREÍBLE!! Gracias a Dermapen, la piel aumenta su nivel de absorción y los productos introducidos péptidos o Ácido Hialurónico u otro rico principio activo.

VENI A PROBARLO!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#dermapen #skincare #pielperfecta #pielluminosa #drpen #peptonas #acidohialuronico #dmae #cicatricesdeacne #chauarrugas #arrugas #lineasdeexpresion #centrodeestetica #recoleta @beautyallegra

DERMAPEN “El lápiz anti-imperfecciones: rápido, seguro y eficaz”

El tratamiento Dermapen es el lápiz anti-imperfecciones, rápido, seguro y eficaz. Este lápiz renueva la piel del rostro y trata:

Arrugas

Líneas de expresión

Manchas

Marcas de acné

Cicatrices quirúrgicas

Otras imperfecciones

Además, gracias a Dermapen, se promueve la formación de colágeno y elastina de modo natural. En definitiva es un tratamiento facial totalmente novedoso que rejuvenece y mejora la piel del rostro, sin efectos secundarios y sin cirugía.

Cada sesión suele durar entre 30 y 60 minutos dependiendo de varios factores: del tratamiento a realizar y de la piel del paciente, ya que cada caso es totalmente distinto. Las sesiones deben espaciarse al menos 4 semanas.

Eliminar las imperfecciones de la piel del rostro para lucir una piel perfecta, es uno de los tratamientos más demandados en  estética. Hoy en día podemos conseguirlo con Dermapen, un tratamiento nada invasivo y con unos resultados inmejorables para regenerar y rejuvenecer la piel.

Aplicación de Dermapen facial

Dermapen contiene en su punta agujas diminutas que realizan múltiples punciones,  creando micro-heridas que el organismo repara automáticamente. Estas micro-punciones, hacen que los activos penetren en un 90%, de tal manera que estimulamos los Factores de Crecimiento para la regeneración celular. 
La recuperación posterior es mínima un leve eritema (rojez) de 48 hs. El resultado es INCREÍBLE!! Gracias a Dermapen, la piel aumenta su nivel de absorción y los productos introducidos péptidos o Ácido Hialurónico u otro rico principio activo.

VENI A PROBARLO!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#dermapen #skincare #pielperfecta #pielluminosa #drpen #peptonas  #acidohialuronico #dmae #cicatricesdeacne #chauarrugas #arrugas #lineasdeexpresion #centrodeestetica #recoleta @beautyallegra
5 1 16 hours ago
@aromastyle.ru Profile picture

@aromastyle.ru

20 сентября приглашаем на один из самых популярных обучающих курсов нашего учебного центра «Фракционная мезотерапия и BB Glow»!

🎓 Преподаватель: Ковалева Олеся Владимировна, врач-дермавенеролог, косметолог, практикующий специалист по инъекционным методикам с многолетним стажем преподавательской деятельности.

📝 В программе:

ТЕОРИЯ:
1. Альтернатива инъекционным методикам: дермароллер (мезороллер).
2. Электроприбор для ухода за кожей лица«Dr.Pen».
3. Техника выполнения, продолжительность курса.
4. Реабилитация после процедуры.
5. Программы по лицу и телу.
6. Выбор препаратов для процедуры по индивидуальным показаниям.
7. Процедуры Микроигольчатая терапия и BB Glow.

ПРАКТИКА:
Выполнение процедуры фракционной мезотерапии и BB Glow на модели.

Стоимость курса: 5000 руб (под закупку). По окончании обучения выдаются сертификат и методичные пособия.

💌 Регистрация в директ!

#aromastyle #аромастиль #уц_аромастиль #семинарыдлякосметологов #курсыкосметологии  #мезороллер #дермароллер #drpen #мезо #фракционка #bbglow

20 сентября приглашаем на один из самых популярных обучающих курсов нашего учебного центра «Фракционная мезотерапия и BB Glow»!
⠀
🎓 Преподаватель: Ковалева Олеся Владимировна, врач-дермавенеролог, косметолог, практикующий специалист по инъекционным методикам с многолетним стажем преподавательской деятельности.
⠀
📝 В программе:
⠀
ТЕОРИЯ:
1. Альтернатива инъекционным методикам: дермароллер (мезороллер).
2. Электроприбор для ухода за кожей лица«Dr.Pen».
3. Техника выполнения, продолжительность курса.
4. Реабилитация после процедуры.
5. Программы по лицу и телу.
6. Выбор препаратов для процедуры по индивидуальным показаниям.
7. Процедуры Микроигольчатая терапия и BB Glow.
⠀
ПРАКТИКА:
Выполнение процедуры фракционной мезотерапии и BB Glow на модели.
⠀
Стоимость курса: 5000 руб (под закупку). По окончании обучения выдаются сертификат и методичные пособия.
⠀
💌 Регистрация в директ!
⠀
#aromastyle #аромастиль #уц_аромастиль #семинарыдлякосметологов #курсыкосметологии  #мезороллер #дермароллер #drpen #мезо #фракционка #bbglow
23 0 20 hours ago
@beautyconceptswiss Profile picture

@beautyconceptswiss

Beauty Concept

Micro Needling🖋️🖋️🖋️ ➕Les avantages : ✔️Ressert les pores ✔️Atténue les ridules ✔️Atténue les tâches /vieillesse /soleil ✔️ Rajeunit la peau ✔️Atténue les cicatrices acnéique ✔️Combat les vergeture

#microneedling #traitementdepeau #renouvellementcellulaire #peauneuve #bellepeau #traitementcutané #dermapen #drpen #needling #acidehyaluroniques #collagène #visage #soinsvisage #lausanne #lausanneskin #institutdebeauté

Micro Needling🖋️🖋️🖋️ ➕Les avantages : ✔️Ressert les pores ✔️Atténue les ridules ✔️Atténue les tâches /vieillesse /soleil ✔️ Rajeunit la peau ✔️Atténue les cicatrices acnéique ✔️Combat les vergeture

#microneedling#traitementdepeau#renouvellementcellulaire#peauneuve#bellepeau#traitementcutané#dermapen#drpen#needling#acidehyaluroniques#collagène#visage#soinsvisage#lausanne#lausanneskin#institutdebeauté
20 0 23 hours ago
@paulalingenti Profile picture

@paulalingenti

Santos Lugares

🗣️LLEGARON LOS DR. PEN‼️
👉Modelo Última M7
⚠️Fabricado íntegramente en metal
🎁Nuevo en caja con 2 micro agujas y manual
☑️Trabaja con transformador de 100 a 240 V
☑️Posee 5 controles de velocidad que van desde 8.000 a 16.000 revoluciones
☑️Actúa de 0,25 a 2,5 mm de profundidad regulable
🏃‍♂️🏃‍♀️Obtené el tuyo 📲1161132399
💰Aceptamos efectivo y 💳Mercado Pago
🛍️Entrega inmediata
💣Stock disponible
🤯Valor $8.950🤯
#microneedling #drpen #mesorroller #hidraneedle

🗣️LLEGARON LOS DR. PEN‼️
👉Modelo Última M7
⚠️Fabricado íntegramente en metal
🎁Nuevo en caja con 2 micro agujas y manual
☑️Trabaja con transformador de 100 a 240 V
☑️Posee 5 controles de velocidad que van desde 8.000 a 16.000 revoluciones
☑️Actúa de 0,25 a 2,5 mm de profundidad regulable
🏃‍♂️🏃‍♀️Obtené el tuyo 📲1161132399
💰Aceptamos efectivo y 💳Mercado Pago
🛍️Entrega inmediata
💣Stock disponible
🤯Valor $8.950🤯
#microneedling#drpen#mesorroller#hidraneedle
16 0 23 hours ago
@sulambedakbuatsendiri Profile picture

@sulambedakbuatsendiri

Ready stockkk cepat grab sekarang okiessss 😘
.
..
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp kaknad ok. Sepantas kilat kaknad cuba reply whatsapp ampa ok
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes

Ready stockkk cepat grab sekarang okiessss 😘
.
..
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp kaknad ok. Sepantas kilat  kaknad cuba  reply whatsapp ampa ok
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic  #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes
11 0 15 September, 2019
@novashop_dermaroller Profile picture

@novashop_dermaroller

Paket BB Glow ⏺️Harga paket MGLOW2ACNE 1.116.000
⏺️Bisa pilih dermapen lain. Harga disesuaikan. ⏺️MGLOW2ACNE Paket Dermapen Mym BB Glow :
1. Dermapen MYM N2-C (kabel , colokan)
2. 2 botol SERUM UTAMA Stayve Dermawhite No. 1 (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
3. 2 botol BOOSTER Stayve EGF Gold (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
4. 2 botol BOOSTER Stayve Acne (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
5. 8pcs Jarum Nano pin (2pcs bawaan dermapen + 3pcs)
6. 8pcs masker tissue rorec mix
7. 8pcs stayve repair cream after care

ORDER :
wa 0812 8956 7485
📦pengiriman dari Bogor J&T, JNE & Gosend
Bisa COD (bayar dirumah) seluruh Indonesia

#paketbbglow #alatbbglow #jualdermapen #jauldermapenmym #drpena6 #jualdrpena6 #dermapena6 #krimanastesi #jualdrpena1
#dermapenmym #dermapenmymmurah #bbglow #jualdermapenmurah #jarumdermapen #jualjarumdermapen #jualdrpen #dermarollermurah #drpenm7 #drpen #dermapenm7 #jualdrpenm7 #drpenultima #drpenmurah #jualdermaroller #drpena1 #dermapenwireless
#drpenwireless #drpena1 #drpena1 #jualstayve #jualpaketbbglow #paketbbglowmurah

Paket BB Glow ⏺️Harga paket MGLOW2ACNE 1.116.000
⏺️Bisa pilih dermapen lain. Harga disesuaikan. ⏺️MGLOW2ACNE Paket Dermapen Mym BB Glow :
1. Dermapen MYM N2-C (kabel , colokan)
2. 2 botol SERUM UTAMA Stayve Dermawhite No. 1 (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
3. 2 botol BOOSTER Stayve EGF Gold (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
4. 2 botol BOOSTER Stayve Acne (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
5. 8pcs Jarum Nano pin (2pcs bawaan dermapen + 3pcs)
6. 8pcs masker tissue rorec mix 
7. 8pcs stayve repair cream after care

ORDER :
wa 0812 8956 7485
📦pengiriman dari Bogor J&T, JNE & Gosend
Bisa COD (bayar dirumah) seluruh Indonesia

#paketbbglow #alatbbglow #jualdermapen #jauldermapenmym #drpena6 #jualdrpena6 #dermapena6 #krimanastesi #jualdrpena1
#dermapenmym #dermapenmymmurah #bbglow  #jualdermapenmurah #jarumdermapen #jualjarumdermapen #jualdrpen #dermarollermurah #drpenm7 #drpen  #dermapenm7 #jualdrpenm7  #drpenultima #drpenmurah #jualdermaroller #drpena1 #dermapenwireless
#drpenwireless #drpena1 #drpena1 #jualstayve #jualpaketbbglow #paketbbglowmurah
1 0 15 September, 2019
@novashop_dermaroller Profile picture

@novashop_dermaroller

DISKON HINGGA 40,000

Paket BB Glow ⏺️Harga paket MGLOW2 946.000
⏺️Bisa pilih dermapen lain. Harga disesuaikan. ⏺️MGLOW2 Paket Dermapen Mym BB Glow :
1. Dermapen MYM N2-C (kabel , colokan)
2. 2 botol SERUM UTAMA Stayve Dermawhite No. 1 (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
3. 2 botol BOOSTER Stayve EGF Gold (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
4. 8pcs Jarum Nano pin (2pcs bawaan dermapen + 6pcs)
5. 8pcs masker tissue rorec mix
6. 8pcs stayve repair cream after care

ORDER :
wa 0812 8956 7485
📦pengiriman dari Bogor J&T, JNE & Gosend
Bisa COD (bayar dirumah) seluruh Indonesia

#paketbbglow #alatbbglow #jualdermapen #jauldermapenmym #drpena6 #jualdrpena6 #dermapena6 #krimanastesi #jualdrpena1
#dermapenmym #dermapenmymmurah #bbglow #jualdermapenmurah #jarumdermapen #jualjarumdermapen #jualdrpen #dermarollermurah #drpenm7 #drpen #dermapenm7 #jualdrpenm7 #drpenultima #drpenmurah #jualdermaroller #drpena1 #dermapenwireless
#drpenwireless #drpena1 #drpena1 #jualstayve #jualpaketbbglow #paketbbglowmurah

DISKON HINGGA 40,000

Paket BB Glow ⏺️Harga paket MGLOW2 946.000
⏺️Bisa pilih dermapen lain. Harga disesuaikan. ⏺️MGLOW2 Paket Dermapen Mym BB Glow :
1. Dermapen MYM N2-C (kabel , colokan)
2. 2 botol SERUM UTAMA Stayve Dermawhite No. 1 (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
3. 2 botol BOOSTER Stayve EGF Gold (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
4. 8pcs Jarum Nano pin (2pcs bawaan dermapen + 6pcs)
5. 8pcs masker tissue rorec mix 
6. 8pcs stayve repair cream after care

ORDER :
wa 0812 8956 7485
📦pengiriman dari Bogor J&T, JNE & Gosend
Bisa COD (bayar dirumah) seluruh Indonesia

#paketbbglow #alatbbglow #jualdermapen #jauldermapenmym #drpena6 #jualdrpena6 #dermapena6 #krimanastesi #jualdrpena1
#dermapenmym #dermapenmymmurah #bbglow  #jualdermapenmurah #jarumdermapen #jualjarumdermapen #jualdrpen #dermarollermurah #drpenm7 #drpen  #dermapenm7 #jualdrpenm7  #drpenultima #drpenmurah #jualdermaroller #drpena1 #dermapenwireless
#drpenwireless #drpena1 #drpena1 #jualstayve #jualpaketbbglow #paketbbglowmurah
5 0 15 September, 2019
@sulambedakbuatsendiri Profile picture

@sulambedakbuatsendiri

TRIAL SET READY STOCK!
.
jom kaknad guide lepas beli. Senang dan mudah . Rawatan spa korea kini di rumah uolss je. 😉
.
.
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp +60199319531 kaknad ok. Sepantas kilat kaknad cuba reply whatsapp ampa ok. Malas save no? Tekan jer whatsapp link on bio now
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes

TRIAL SET READY STOCK!
.
jom kaknad guide lepas beli. Senang dan mudah . Rawatan spa korea kini di rumah uolss je. 😉
.
.
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp +60199319531 kaknad ok. Sepantas kilat  kaknad cuba  reply whatsapp ampa ok. Malas save no? Tekan jer whatsapp link on bio now
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic  #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes
7 0 15 September, 2019
@medshop_kiev Profile picture

@medshop_kiev

‼️АКЦИЯ📍Сыворотка Matrigen Bb Glow 10 мл📍

💢Цена - 𝟮𝟵9 грн при покупке от 5 флаконов

📎Процедура 𝗕𝗕 𝗚𝗹𝗼𝘄 для красоты и сияния кожи.
📌Эффект легкого ВВ крема
📌Увлажнение кожи
📌Легкий камуфляж темных кругов под глазами
📌Сужение пор

#bbglowукраина #bbglowкиев #ббглоуукраина #сывороткаббглоу #zenaукраина #дермапенукраина #дермаштамп #дермапен #drpenm5 #drpen
#matrigen #matrigenукраина 🖥 𝘄𝘄𝘄.𝗽𝗿𝗳-𝘀𝗵𝗼𝗽.𝗰𝗼𝗺.𝘂𝗮
📲 +𝟯𝟴𝟬𝟵𝟴𝟭𝟵𝟬𝟵𝟯𝟵𝟬

‼️АКЦИЯ📍Сыворотка Matrigen Bb Glow 10 мл📍
⠀
💢Цена - 𝟮𝟵9 грн при покупке от 5 флаконов
⠀
📎Процедура 𝗕𝗕 𝗚𝗹𝗼𝘄 для красоты и сияния кожи.
📌Эффект легкого ВВ крема
📌Увлажнение кожи
📌Легкий камуфляж темных кругов под глазами
📌Сужение пор
⠀
#bbglowукраина #bbglowкиев #ббглоуукраина #сывороткаббглоу #zenaукраина #дермапенукраина #дермаштамп #дермапен #drpenm5 #drpen
⠀#matrigen #matrigenукраина 🖥 𝘄𝘄𝘄.𝗽𝗿𝗳-𝘀𝗵𝗼𝗽.𝗰𝗼𝗺.𝘂𝗮
📲 +𝟯𝟴𝟬𝟵𝟴𝟭𝟵𝟬𝟵𝟯𝟵𝟬
15 0 15 September, 2019
@fleury_makeup Profile picture

@fleury_makeup

دکترپن A7 اورجینال

بدون ایجاد عفونت
سوزن یکبار مصرف
سرعت، بیشتر از MTS دستی
زمان درمان کوتاهتر
قابلیت تنظیم عمق سوزن
درد کمتر
دسته‌ی سبک
استفاده آسان
بدون عوارض جانبی
حمل آسان .
#دکتر_پن #درما_رولر #درماپن #درمااف
#پلاسما #پلاسماجت_بینی #پلاسما_مگلو
#پلاسما #لیزرمو #لیزر #کیوسوییچ_لیزر
#هایفو #اسکوم #هیدرافیشیال #آکوافیشیال
#بلازما #لیزرالشعر
#drpen #dermapen #skin #derma #dermaf
#microneedling #microderm#

دکترپن A7 اورجینال

بدون ایجاد عفونت
سوزن یکبار مصرف
سرعت، بیشتر از MTS دستی
زمان درمان کوتاهتر
قابلیت تنظیم عمق سوزن
درد کمتر
دسته‌ی سبک
استفاده آسان
بدون عوارض جانبی
حمل آسان .
#دکتر_پن#درما_رولر #درماپن#درمااف
#پلاسما#پلاسماجت_بینی#پلاسما_مگلو 
#پلاسما#لیزرمو#لیزر#کیوسوییچ_لیزر 
#هایفو#اسکوم#هیدرافیشیال#آکوافیشیال
#بلازما#لیزرالشعر
#drpen#dermapen#skin#derma#dermaf
#microneedling#microderm#
190 0 15 September, 2019
@oz_dr_pen Profile picture

@oz_dr_pen

Sydney, Australia

Using your Dr Pen🖊 at home is convenient and easy. This customer applied OTC numbing cream prior to using her X5 model with a needle length of 1.5mm and level 1. She also applied a serum for optimum absorption and so the needles glide onto her skin smoothly during the process.






#microneedling #drpen #ozdrpen #collageninductiontherapy #collageninduction #antiaging #antiageing #skinhealth #beautytips #skincare #matureskin #acnescarring #cosmetictreatments #beautifulskin #vampirefacial

Using your Dr Pen🖊 at home is convenient and easy. This customer applied OTC numbing cream prior to using her X5 model with a needle length of 1.5mm and level 1. She also applied a serum for optimum absorption and so the needles glide onto her skin smoothly during the process.
•
•
•
•
•
•
#microneedling #drpen #ozdrpen #collageninductiontherapy #collageninduction #antiaging #antiageing #skinhealth #beautytips #skincare #matureskin #acnescarring #cosmetictreatments #beautifulskin #vampirefacial
5 3 15 September, 2019
@tocare_esthetic Profile picture

@tocare_esthetic

Porque Oxigenar La Piel?
La oxigenación facial, también llamada oxigenoterapia, se recomienda en pieles con problemas de acné, con el objetivo de recuperar el control de la seborrea, pero también se aconseja como tratamiento para pieles grasas o con impurezas. Los tratamientos con oxígeno permiten la renovación celular, el rejuvenecimiento de la piel y estimulan la creación de colágeno. Es un tratamiento que se recomienda también a personas que tienen una piel con pérdida de brillo y luminosidad.

Además no tiene efectos secundarios, se aplica fácilmente y es indoloro. #tocareestheticclinic🦋 #tocareestheticclinic😷 #tocare🦋 #drpen #dermapen #botox #medicinaestetica #medicinamoderna #acidogialuronico #skin #rd🇩🇴

Porque Oxigenar La Piel?
La oxigenación facial, también llamada oxigenoterapia, se recomienda en pieles con problemas de acné, con el objetivo de recuperar el control de la seborrea, pero también se aconseja como tratamiento para pieles grasas o con impurezas. Los tratamientos con oxígeno permiten la renovación celular, el rejuvenecimiento de la piel y estimulan la creación de colágeno. Es un tratamiento que se recomienda también a personas que tienen una piel con pérdida de brillo y luminosidad.

Además no tiene efectos secundarios, se aplica fácilmente y es indoloro. #tocareestheticclinic🦋 #tocareestheticclinic😷 #tocare🦋 #drpen #dermapen #botox #medicinaestetica #medicinamoderna #acidogialuronico #skin #rd🇩🇴
9 2 15 September, 2019
@kellybeautyshop Profile picture

@kellybeautyshop

trial set
#leuerglow
#bbblush
#drpen 📲 WHATSAPP KELLY FOR SPECIAL PRICE
ORDER/INQUIRY
www.wasap.my/+60123448589

#UNITEDSTATES
#bazarpaknil
#dropshipping
#ivbeauty
#ivdrip
#vitaminc
#saudiarabia
#brunei
#SINGAPORE
#southafrica
#vietnam
#weshipworldwide
💯 % ORIGINAL
🌟 TRUSTED SELLER SINCE 2011
👧 Free Consultation(FOR SERIOUS BUYER)
📦 Ready Stock
☑ Open For Retail/Wholesale

trial set
#leuerglow
#bbblush
#drpen 📲 WHATSAPP KELLY FOR SPECIAL PRICE
ORDER/INQUIRY
www.wasap.my/+60123448589

#UNITEDSTATES 
#bazarpaknil 
#dropshipping 
#ivbeauty 
#ivdrip 
#vitaminc 
#saudiarabia 
#brunei
#SINGAPORE
#southafrica 
#vietnam
#weshipworldwide
💯 % ORIGINAL
🌟 TRUSTED SELLER SINCE 2011
👧 Free Consultation(FOR SERIOUS BUYER)
📦 Ready Stock
☑ Open For Retail/Wholesale
3 0 15 September, 2019
@sulambedakbuatsendiri Profile picture

@sulambedakbuatsendiri

TRIAL SET READY STOCK!
.
jom kaknad guide lepas beli. Senang dan mudah . Rawatan spa korea kini di rumah uolss je. 😉
.
.
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp +60199319531 kaknad ok. Sepantas kilat kaknad cuba reply whatsapp ampa ok. Malas save no? Tekan jer whatsapp link on bio now
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes

TRIAL SET READY STOCK!
.
jom kaknad guide lepas beli. Senang dan mudah . Rawatan spa korea kini di rumah uolss je. 😉
.
.
BIG WHY UOLS KENA CUBA LEUER GLOW
.
🌸 Cecairnya pekat dan hanya pakai sedikit sahaja boleh cover satu muka
🌸 Results selepas treatment skin glowing natural dan blusher nampak natural pink .
🌸 Colour bb foundation & bb blush sebati dan sesuai dengan semua skin tone
.
LEUER GLOW
PROFESSIONAL GLOW KIT !
.
Di dalam sekotak Leuer Glow terdapat :
✅ 5 vials bb foundation
✅ 5 vials bb blush

2 IN 1 😍 mudah sangat tak perlu beli asing-asing foundation dgn blusher! #leuerglow dah lengkap ada dua-dua skali. this one mmg tak sama dgn Bb glow lain tau.. senang je uolss boleh buat sendiri dekat rumah. lepas ni keluar rumah tak perlu tepek foundation tebal-tebal lagi .
.
-------------------------------------------------------------------------------
Antara kebaikan sulam bedak ni ;
🌼Mencerahkan kulit
🌼Muka kusam akan lebih glow
🌼Menghaluskan kulit
🌼Tona kulit lebih sekata
🌼Memudarkan bekas jerawat/parut
🌼Kulit lebih flawless
.
Kalau konsisten buat 2-3x boleh nampak hasilnya. Sebab 1st time buat serum tu baru nak serasi dengan skin. Repeat treatment sampai betul2 boleh nampak kesannya dekat skin😘
.
.
Info lanjut terus jer whatsapp +60199319531 kaknad ok. Sepantas kilat  kaknad cuba  reply whatsapp ampa ok. Malas save no? Tekan jer whatsapp link on bio now
.
.
#sulambedak #sulambedakmurah #sulambedakviral #sulambibir #sulamblusher #stayve #stayvebbglow #stayvexyblush #dermawhite #sulambedakkorea #bbglow #bbglowtreatment #bbglowkorea #aesthetic  #spa #sulambedakhalal #xyblush #dermawhiteampoule #dermawhite #leuerglow #leuerglowkl #leuerglowkuantan #leuergloworiginal #drpen #drpengoldseries #drpenoriginal #drpenmalaysia #drpenmurah
.
Follow sekali @jaw.hellobabes
10 0 15 September, 2019
@oz_dr_pen Profile picture

@oz_dr_pen

Edgecliff, New South Wales, Australia

DID YOU KNOW | Microneedling can be performed by both genders, with many men wishing to treat acne scarring on their face with Dr Pen. The X5 model (in video) shows you which speed you are using on its display screen and can also be operated by rechargeable batteries or run off a mains power. #drpen #ozdrpen #microneedling #cit #collageninductiontherapy

DID YOU KNOW | Microneedling can be performed by both genders, with many men wishing to treat acne scarring on their face with Dr Pen. The X5 model (in video) shows you which speed you are using on its display screen and can also be operated by rechargeable batteries or run off a mains power. #drpen #ozdrpen #microneedling #cit #collageninductiontherapy
3 1 15 September, 2019
@novashop_dermaroller Profile picture

@novashop_dermaroller

DISKON HINGGA 40,000

Paket BB Glow ⏺️Harga paket MGLOW1ACNE 773.000
⏺️Bisa pilih dermapen lain. Harga disesuaikan. ⏺️MGLOW1ACNE Paket Dermapen Mym BB Glow :
1. Dermapen MYM N2-C (kabel , colokan)
2. 1 botol SERUM UTAMA Stayve Dermawhite No. 1 (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
3. 1 botol BOOSTER Stayve EGF Gold (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
4. 1 botol BOOSTER Stayve Acne (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian)
5. 5pcs Jarum Nano pin (2pcs bawaan dermapen + 3pcs)
6. 4pcs masker tissue rorec mix
7. 4pcs stayve repair cream after care

ORDER :
wa 0812 8956 7485
📦pengiriman dari Bogor J&T, JNE & Gosend
Bisa COD (bayar dirumah) seluruh Indonesia

#paketbbglow #alatbbglow #jualdermapen #jauldermapenmym #drpena6 #jualdrpena6 #dermapena6 #krimanastesi #jualdrpena1
#dermapenmym #dermapenmymmurah #bbglow #jualdermapenmurah #jarumdermapen #jualjarumdermapen #jualdrpen #dermarollermurah #drpenm7 #drpen #dermapenm7 #jualdrpenm7 #drpenultima #drpenmurah #jualdermaroller #drpena1 #dermapenwireless
#drpenwireless #drpena1 #drpena1 #jualstayve #jualpaketbbglow #paketbbglowmurah

DISKON HINGGA 40,000

Paket BB Glow ⏺️Harga paket MGLOW1ACNE 773.000
⏺️Bisa pilih dermapen lain. Harga disesuaikan. ⏺️MGLOW1ACNE Paket Dermapen Mym BB Glow : 
1. Dermapen MYM N2-C (kabel , colokan)
2. 1 botol SERUM UTAMA Stayve Dermawhite No. 1 (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
3. 1 botol BOOSTER Stayve EGF Gold (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
4. 1 botol BOOSTER Stayve Acne (1 botol isi 8ml untuk 3-4x pemakaian) 
5. 5pcs Jarum Nano pin (2pcs bawaan dermapen + 3pcs)
6. 4pcs masker tissue rorec mix 
7. 4pcs stayve repair cream after care

ORDER :
wa 0812 8956 7485
📦pengiriman dari Bogor J&T, JNE & Gosend
Bisa COD (bayar dirumah) seluruh Indonesia

#paketbbglow #alatbbglow #jualdermapen #jauldermapenmym #drpena6 #jualdrpena6 #dermapena6 #krimanastesi #jualdrpena1
#dermapenmym #dermapenmymmurah #bbglow  #jualdermapenmurah #jarumdermapen #jualjarumdermapen #jualdrpen #dermarollermurah #drpenm7 #drpen  #dermapenm7 #jualdrpenm7  #drpenultima #drpenmurah #jualdermaroller #drpena1 #dermapenwireless
#drpenwireless #drpena1 #drpena1 #jualstayve #jualpaketbbglow #paketbbglowmurah
2 0 15 September, 2019

Top #drpen posts

@skinbytara_ Profile picture

@skinbytara_

Jacksonville Beach, Florida

Swipe to see this beauty’s #skintransformation ! When I first met Kali she was struggling with hormonal acne and acne scarring. A new regimen, along with 4 microneedling treatments 2-4 weeks apart and her skin is clear and beautiful as ever ! The texture of her skin has completely changed and her confidence is back. Microneedling can truly be a life changing procedure.
#microneedling #beforeandafter #skincare #hylauronicacid #drpen #skinpen #acne #dermatology #plasticsurgery #esthetics #estheticianlife #skintips

Swipe to see this beauty’s #skintransformation ! When I first met Kali she was struggling with hormonal acne and acne scarring. A new regimen, along with 4 microneedling treatments 2-4 weeks apart and her skin is clear and beautiful as ever ! The texture of her skin has completely changed and her confidence is back. Microneedling can truly be a life changing procedure. 
#microneedling #beforeandafter #skincare #hylauronicacid #drpen #skinpen #acne #dermatology #plasticsurgery #esthetics #estheticianlife #skintips
372 38 6 December, 2018
@madamod_com Profile picture

@madamod_com

جدیدترین دستگاه درماپن دکتر پن مدل A7 با تکنولوژی جدیدتر برای اثردهی بیشتر .
قابلیت تنظیم سایز سوزنها از 0.25 تا 2.5 میلیمتر
طراحی ارگونومیک و سبک
همراه با شارژر مخصوص و دو کارتریج
چرخش غلطکی پر سرعت تا 18000 دور بر دقیقه
کلاژنساز و شفاف کننده پوست
جوانسازی و لیفت پوست صورت
از بین برنده مشکلات پوستی مانند جای آکنه،اسکار و منافذ باز
افزایش جذب داروها تا 300 برابر
دارای ۵ سرعت مختلف با نشانگر رنگ نور LED
محصول سال ۲۰۱۸
.
✅ قیمت با تخفیف 2,470,000 تومان
. ❌قیمت قبلی 2,600,000 تومان
.
🛍سفارش از madamod.com
. 📱برای مشاوره دایرکت یا به ۰۹۳۵۹۹۰۸۸۸۸ پیام دهید.
.
مادامد را دنبال کنید💕 👇
‌‌‏@madamod_com
.
🌎وبسایت: www.madamod.com
.
👩🏼‍💻وبلاگ: madamod.com/blog
.
💙کانال تلگرام: madamod
.
#madamod #onlinebeautystore #drpen #microneedling #دکترپن #درماپن #میکرونیدیلینگ #a7 #مراقبت_پوست

جدیدترین دستگاه درماپن دکتر پن مدل A7 با تکنولوژی جدیدتر برای اثردهی بیشتر .
قابلیت تنظیم سایز سوزنها از 0.25 تا 2.5 میلیمتر
طراحی ارگونومیک و سبک
همراه با شارژر مخصوص و دو کارتریج
چرخش غلطکی پر سرعت تا 18000 دور بر دقیقه
کلاژنساز و شفاف کننده پوست
جوانسازی و لیفت پوست صورت
از بین برنده مشکلات پوستی مانند جای آکنه،اسکار و منافذ باز
افزایش جذب داروها تا 300 برابر
دارای  ۵ سرعت مختلف با نشانگر رنگ نور LED
محصول سال ۲۰۱۸
.
✅ قیمت با تخفیف 2,470,000 تومان
. ❌قیمت قبلی 2,600,000 تومان
.
🛍سفارش از  madamod.com
. 📱برای مشاوره دایرکت یا به ۰۹۳۵۹۹۰۸۸۸۸ پیام دهید.
.
مادامد را دنبال کنید💕 👇
‌‌‏@madamod_com
.
🌎وبسایت: www.madamod.com
.
👩🏼‍💻وبلاگ: madamod.com/blog
.
💙کانال تلگرام: madamod
.
#madamod #onlinebeautystore #drpen #microneedling #دکترپن #درماپن #میکرونیدیلینگ #a7 #مراقبت_پوست
676 8 15 June, 2019
@eliane_khouryy Profile picture

@eliane_khouryy

The best #mesotherapy technique ever 😍 it Regenerates and reinforces collagen and elastin in the dermis
... With a special treatment and protocol for each type of skin
Amman🇯🇴 on 30 and 31 july at shamil beauty salon (rabiyeh) U can call 00962779030440 for your appointment or whatsapp us on 0096170033347
#hyaluronicacid #drpen #mesopen #skincare #filling #wrinkles #scars #stretchmarks

The best #mesotherapy technique ever 😍 it Regenerates and reinforces collagen and elastin in the dermis
... With a special treatment and protocol for each type of skin 
Amman🇯🇴 on 30 and 31 july at shamil beauty salon (rabiyeh) U can call 00962779030440 for your appointment or whatsapp us on 0096170033347 
#hyaluronicacid #drpen #mesopen #skincare #filling #wrinkles #scars #stretchmarks
1,027 1 21 July, 2018
@oxinteb.co Profile picture

@oxinteb.co

کمپانی OXinTeb نیدل های خود را در سایز های ۱۲، ۳۶، ۴۲ خدمت شما مشتریان عزیز عرضه می کند.
لطفا جهت اطلاعات بیشتر با ما ارتباط برقرار کنید.
Phone: 0935 45 000 59
#needledermapen
#dermapentreatment
#drpen
#drpenmurah
#drpen

کمپانی OXinTeb نیدل های خود را در سایز های ۱۲، ۳۶، ۴۲ خدمت شما مشتریان عزیز عرضه می کند.
لطفا جهت اطلاعات بیشتر با ما ارتباط برقرار کنید.
Phone: 0935 45 000 59
 #needledermapen
#dermapentreatment
#drpen 
#drpenmurah 
#drpen
645 68 14 August, 2018
@madamod_com Profile picture

@madamod_com

دستگاه میکرونیدلینگ درماپن مدل A1-W دکتر پن Dr.pen microneedling derma pen
.
قابلیت تنظیم سایز سوزنها از 0.25 تا 3.00 میلیمتر
.
چرخش غلطکی پر سرعت به شکل اتوماتیک (8000 تا 18000) دور بر دقیقه
.
قابل استفاده در منزل،کلینیک و سالنهای زیبایی
.
جوانسازی و لیفت پوست صورت
.
از بین بردن آکنه و جای زخم
.
از بین بردن ضایعات رنگدانه ای
.
شفاف سازی پوست
.
حذف اسکار جراحی
.
بستن منافذ باز پوستی
.
ترمیم و تجدید بافت های پوستی و..
.
افزایش جذب داروها تا 300 برابر
.
✅قیمت دستگاه همراه با دو کارتریج (سری) با تخفیف موقت 640 تومان به جای 800 تومان
.
🛍جزییات و سفارش از وبسایت www.madamod.com دارای نماد اعتماد الکترونیک🛍
.
برای مشاوره، سفارش و #تبلیغات دایرکت دهید.
.
مادامد را دنبال کنید💕 👇
‏‎‏@madamod_com
.
‏‎💙کانال تلگرام: madamod
.
#madamod #microneedling #drpen #مادامد #میکرونیدلینگ #دکترپن #دکترپن_اورجینال #درماپن #دکترپینA1w

دستگاه میکرونیدلینگ درماپن مدل A1-W دکتر پن Dr.pen microneedling derma pen
.
قابلیت تنظیم سایز سوزنها از 0.25 تا 3.00 میلیمتر
.
چرخش غلطکی پر سرعت به شکل اتوماتیک (8000 تا 18000) دور بر دقیقه
.
قابل استفاده در منزل،کلینیک و سالنهای زیبایی
.
جوانسازی و لیفت پوست صورت
.
از بین بردن آکنه و جای زخم
.
از بین بردن ضایعات رنگدانه ای
.
شفاف سازی پوست
.
حذف اسکار جراحی
.
بستن منافذ باز پوستی
.
ترمیم و تجدید بافت های پوستی و..
.
افزایش جذب داروها تا 300 برابر
.
✅قیمت دستگاه همراه با دو کارتریج (سری) با تخفیف موقت 640 تومان به جای 800 تومان
.
🛍جزییات و سفارش از وبسایت www.madamod.com دارای نماد اعتماد الکترونیک🛍
.
برای مشاوره، سفارش و #تبلیغات دایرکت دهید.
.
مادامد را دنبال کنید💕 👇
‏‎‏@madamod_com
.
‏‎💙کانال تلگرام: madamod
.
#madamod #microneedling #drpen #مادامد #میکرونیدلینگ #دکترپن #دکترپن_اورجینال #درماپن #دکترپینA1w
607 40 26 July, 2018
@fqdermato Profile picture

@fqdermato

CEPILLOS FACIALES - foreo y similares
.
🙅🏼‍♀️ NO son indispensables en una rutina facial. La forma en como lo recomiendan usar (2 veces al día) NO es la adecuada y por otro lado su costo me parece exagerado (original)
.
😩 Es cierto que si realizan una limpieza más intensa que las manos y un jabón, pero esta limpieza más "profunda " lo único que puede generar es alterar el manto hidrolípidico de la piel (en algunos pacientes generando sensibilidad, acné, o aumento de la grasa facial)
.
❌ Pacientes con rosácea, acné o piel sensible NO deberían usarlo.
.
😏 No quitan puntos negros, no quitan las manchas, no estimulan la formación de colágeno y no o mejoran las líneas de expresión.
.
🙋🏼‍♀️ Son de uso personal, después de cada uso deben limpiarse y secarse muy bien para evitar bacterias y/o hongos.
.
😐 Existen muy pocos estudios independientes que demuestran que SI hacen una limpieza más profunda y estos estudios recomiendan su uso en patologías muy específicas como dermatitis seborreica. En otro estudio se demuestra que podrían llegar a tener algún beneficio en ciertas personas (pero no se puede concluir si justifica o no usarlos ya que el beneficio fue muy mínimo y fue realizado solo en 10 Pacientes)
.
🙋🏼‍♀️ Prefiero una limpieza con agua micelar y limpiadores tipo syndet + agua 💦. Para realizar una limpieza más intensa recomiendo los exfoliantes aproximadamente cada 7 - 15 días (la frecuencia depende de cada tipo de piel)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fuente: “An Efficacy Assessment of a Novel Skin-Cleansing Device in Seborrheic Dermatitis”- Re-examining methods of facial cleansing”
.
#repost @dra_skin 👏🏻
.
.
#skincareblogger #dermatotips #dermatips #dermatologia #colombia #medicos #dermatolovers #skinblogger #dermato #belleza #juventud #skincare #consejos #prevencion #doctor #pacientes #piel #skin #dermatology #med

CEPILLOS FACIALES - foreo y similares
.
🙅🏼‍♀️ NO son indispensables en una rutina facial.  La forma en como lo recomiendan usar (2 veces al día) NO es la adecuada y por otro lado su costo me parece exagerado (original)
.
😩 Es cierto que si realizan una limpieza más intensa que las manos y un jabón, pero esta limpieza más "profunda " lo único que puede generar es alterar el manto hidrolípidico de la piel (en algunos pacientes generando sensibilidad, acné, o aumento de la grasa facial)
.
❌ Pacientes con rosácea, acné o piel sensible NO deberían usarlo.
.
😏 No quitan puntos negros, no quitan las manchas, no estimulan la formación de colágeno y no o mejoran las líneas de expresión.
.
🙋🏼‍♀️ Son de uso personal, después de cada uso deben limpiarse y secarse muy bien para evitar bacterias y/o hongos.
.
😐 Existen muy pocos estudios independientes que demuestran que SI hacen una limpieza más profunda y estos estudios recomiendan su uso en patologías muy específicas como dermatitis seborreica. En otro estudio se demuestra que podrían llegar a tener algún beneficio en ciertas personas (pero no se puede concluir si justifica o no usarlos ya que el beneficio fue muy mínimo y fue realizado solo en 10 Pacientes)
.
🙋🏼‍♀️ Prefiero una limpieza con agua micelar y limpiadores tipo syndet + agua 💦. Para realizar una limpieza más intensa recomiendo los exfoliantes aproximadamente cada 7 - 15 días (la frecuencia depende de cada tipo de piel)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Fuente: “An Efficacy Assessment of a Novel Skin-Cleansing Device in Seborrheic Dermatitis”- Re-examining methods of facial cleansing”
.
#repost @dra_skin 👏🏻
.
.
#skincareblogger #dermatotips #dermatips #dermatologia #colombia #medicos #dermatolovers #skinblogger #dermato #belleza #juventud #skincare #consejos #prevencion #doctor #pacientes #piel #skin #dermatology #med
2,271 218 17 July, 2019
@madamod_com Profile picture

@madamod_com

دستگاه میکرونیدلینگ درماپن مدل A1-W دکتر پن Dr.pen microneedling derma pen
.
قابلیت تنظیم سایز سوزنها از 0.25 تا 3.00 میلیمتر
.
چرخش پر سرعت به شکل اتوماتیک (8000 تا 18000) دور بر دقیقه
.
قابل استفاده در منزل،کلینیک و سالنهای زیبایی
.
جوانسازی و لیفت پوست صورت
.
از بین بردن آکنه و جای زخم
.
از بین بردن ضایعات رنگدانه ای
.
شفاف سازی پوست
.
حذف اسکار جراحی
.
بستن منافذ باز پوستی
.
ترمیم و تجدید بافت های پوستی و..
.
افزایش جذب داروها تا 300 برابر
.
✅قیمت دستگاه همراه با دو کارتریج با تخفیف موقت 600 تومان به جای 900 تومان
.
🛍جزییات و سفارش از وبسایت www.madamod.com دارای نماد اعتماد الکترونیک🛍
.
برای مشاوره سفارش دایرکت دهید.
.
مادامد را دنبال کنید💕 👇
‏‎‏@madamod_com
.
‏‎💙کانال تلگرام: madamod
.
#madamod #microneedling #drpen #مادامد #میکرونیدلینگ #دکترپن #دکترپن_اورجینال #درماپن #دکترپینA1w

دستگاه میکرونیدلینگ درماپن مدل A1-W دکتر پن Dr.pen microneedling derma pen
.
قابلیت تنظیم سایز سوزنها از 0.25 تا 3.00 میلیمتر
.
چرخش پر سرعت به شکل اتوماتیک (8000 تا 18000) دور بر دقیقه
.
قابل استفاده در منزل،کلینیک و سالنهای زیبایی
.
جوانسازی و لیفت پوست صورت
.
از بین بردن آکنه و جای زخم
.
از بین بردن ضایعات رنگدانه ای
.
شفاف سازی پوست
.
حذف اسکار جراحی
.
بستن منافذ باز پوستی
.
ترمیم و تجدید بافت های پوستی و..
.
افزایش جذب داروها تا 300 برابر
.
✅قیمت دستگاه همراه با دو کارتریج با تخفیف موقت 600 تومان به جای 900 تومان
.
🛍جزییات و سفارش از وبسایت www.madamod.com دارای نماد اعتماد الکترونیک🛍
.
برای مشاوره سفارش دایرکت دهید.
.
مادامد را دنبال کنید💕 👇
‏‎‏@madamod_com
.
‏‎💙کانال تلگرام: madamod
.
#madamod #microneedling #drpen #مادامد #میکرونیدلینگ #دکترپن #دکترپن_اورجینال #درماپن #دکترپینA1w
1,133 28 15 August, 2019
Dr.pen dermapen cihazı sipariş @sefaaatekinn tel: 05531604243 #drpen #dermapen #dermapencihazı #dermapeniğnesi #dermapentedavisi
1,805 65 10 September, 2018