#duksa Instagram Photos & Videos

duksa - 4.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #duksa and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
36.1
Average comment
0.7
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Shtyp tek ne vizitkartat për vete apo biznesin tuaj 💳 @shega_trans_transport_urban ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #hoody #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota #business #vizitkarta

Shtyp tek ne vizitkartat për vete apo biznesin tuaj 💳 @shega_trans_transport_urban ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #hoody #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota #business #vizitkarta
10 0 23 hours ago

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj
2 0 11 November, 2019

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj
6 0 11 November, 2019

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj
2 0 11 November, 2019

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj

Duksa per meshkuj!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)

#duksa #duksapermeshkuj #perdjem #permeshkuj #perburra #duks #duksapranveror #porositprejshpis #porositonline #porositi #porosit #porositionline #onlineshopping #shopping #shoppingtime #shoppingforboys #forboys #shoppingboys #boys #formen #gjamper #gjampera #gjamperapermeshkuj
3 0 11 November, 2019

Porosit PUZZLE me foton e preferuar dhe zbukuro dhomën apo ndërtoje sa herë të kesh dëshirë 🧩 ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #hoody #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota

Porosit PUZZLE me foton e preferuar dhe zbukuro dhomën apo ndërtoje sa herë të kesh dëshirë 🧩 ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #hoody #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota
30 0 11 November, 2019
EA7 Emporio Armani Logo Duks
👕S/M/L/XL
🚕Transporti falas kudo në 🇽🇰
🚕Transporti në: 🇦🇱5€ 🇲🇰3€
💶Qmimi 18€

#duksa #duksameporosi #duksaperçifte #duksaperfemra #duksaperdjem #duksapermeshkuj #duksamaica #duksaperfemije #duksaperqifte #duksaperqifte #duksapervajza #duksameqendisje #duksaonline #duksat #duksakosov #duksapersqefi #duksaperqef #prishtina #ferizaj #gjilan #prizren #gjakova #peja #mitrovica #kosova
8 0 10 November, 2019
Nike Just Do It Logo Duks
👕S/M/L/XL
🚕Transporti falas kudo në 🇽🇰
🚕Transporti në: 🇦🇱5€ 🇲🇰3€
💶Qmimi 18€

#duksa #duksameporosi #duksaperçifte #duksaperfemra #duksaperdjem #duksapermeshkuj #duksamaica #duksaperfemije #duksaperqifte #duksaperqifte #duksapervajza #duksameqendisje #duksaonline #duksat #duksakosov #duksapersqefi #duksaperqef #prishtina #ferizaj #gjilan #prizren #gjakova #peja #mitrovica #kosova
12 0 10 November, 2019
Vans of the Wall Logo Duks
👕S/M/L/XL
🚕Transporti falas kudo në 🇽🇰
🚕Transporti në: 🇦🇱5€ 🇲🇰3€
💶Qmimi 18€

#duksa #duksameporosi #duksaperçifte #duksaperfemra #duksaperdjem #duksapermeshkuj #duksamaica #duksaperfemije #duksaperqifte #duksaperqifte #duksapervajza #duksameqendisje #duksaonline #duksat #duksakosov #duksapersqefi #duksaperqef #prishtina #ferizaj #gjilan #prizren #gjakova #peja #mitrovica #kosova
11 0 10 November, 2019

⚠️DUKSA ME POROSI⚠️
•Porosia mund të hapet para pagesës📦👌
•Porosit dizajnin tënd 🌌(foto,logo,text,etj..)
•Kualitet i garantuar 💯👌
•Qka t’bjen nmend na e bojna 🤪
•Transporti Falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt🥇
•Për meshkuj dhe femra 👫
•Porosit ne direct📥
#porositonline #duks #duksa #kosova #duksmeporosi #duksameporosi #prishtina #kosovo #kmn #porosit #noizy #blejonline #prizren #albania #albaniangirl #albanianboy #tba #unikkatil #ledrivula #shqipe #shqip #duksa #butiku #kosova #azet #kmn #zuna #kmngang #kmnazet #prishtina #porosit #maica #maicameporosi

⚠️DUKSA ME POROSI⚠️
•Porosia mund të hapet para pagesës📦👌
•Porosit dizajnin tënd 🌌(foto,logo,text,etj..)
•Kualitet i garantuar 💯👌
•Qka t’bjen nmend na e bojna 🤪
•Transporti Falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt🥇
•Për meshkuj dhe femra 👫
•Porosit ne direct📥
•
•
•
•
#porositonline #duks #duksa #kosova #duksmeporosi #duksameporosi #prishtina #kosovo #kmn #porosit #noizy #blejonline #prizren #albania #albaniangirl #albanianboy #tba #unikkatil #ledrivula #shqipe #shqip #duksa #butiku #kosova #azet #kmn #zuna #kmngang #kmnazet #prishtina #porosit #maica #maicameporosi
212 3 10 November, 2019

Porosit DUKSIN tek ne me dizajnin që të pëlqen ty! ✅ ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota #hoodie

Porosit DUKSIN tek ne me dizajnin që të pëlqen ty! ✅ ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota #hoodie
13 0 9 November, 2019

Duksa per vajza!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)
#duksa #duksapervajza #pervajza #hoodies #bluza #bluzapervajza #vajza #porosit #porositonline #porosittani #porositprejshpise #blej #blejtani #blejonline #blejprejshpise #onlineshopping #online #gjamper #gjampera #gjamperapervajza

Duksa per vajza!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)
#duksa #duksapervajza #pervajza #hoodies #bluza #bluzapervajza #vajza #porosit #porositonline #porosittani #porositprejshpise #blej #blejtani #blejonline #blejprejshpise #onlineshopping #online #gjamper #gjampera #gjamperapervajza
17 0 9 November, 2019

Evo tko se skriva! 😍🦊 ♡ DUKSICA | maslinasta 🦊
Sa hladnijim temperaturama vraćaju nam se tople pamučne duksice. 😊 Ove sezone su oživjele uz preslatke vezene životinjice. Prva od šumskih je druželjubiva lija na maslinastoj duksici. 🦊🌲🍁 Veličine:
S/M (36-38)
L/XL (40-42)
.
.
.
.
.
.

#hrvatskiproizvod #sisterblister #vezenje #lisica #duksa #majica #dux #madeincroatia #cotton #forrest #kupujmohrvatsko

Evo tko se skriva! 😍🦊 ♡ DUKSICA | maslinasta 🦊
Sa hladnijim temperaturama vraćaju nam se tople pamučne duksice. 😊 Ove sezone su oživjele uz preslatke vezene životinjice. Prva od šumskih je druželjubiva lija na maslinastoj duksici. 🦊🌲🍁 Veličine:
S/M (36-38)
L/XL (40-42)
.
.
.
.
.
.

#hrvatskiproizvod #sisterblister #vezenje #lisica #duksa #majica #dux #madeincroatia #cotton #forrest #kupujmohrvatsko
168 12 8 November, 2019

Duksa per vajza!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)
#duksa #duksapervajza #pervajza #hoodies #bluza #bluzapervajza #vajza #porosit #porositonline #porosittani #porositprejshpise #blej #blejtani #blejonline #blejprejshpise #onlineshopping #online #gjamper #gjampera #gjamperapervajza

Duksa per vajza!

Transporti ne Kosove #falas,ne Shqiperi 5€ dhe Maqedoni 5€!
(Nëse nuk ju vjen produkti si në foto, mund të mos e pranoni porosinë)
#duksa #duksapervajza #pervajza #hoodies #bluza #bluzapervajza #vajza #porosit #porositonline #porosittani #porositprejshpise #blej #blejtani #blejonline #blejprejshpise #onlineshopping #online #gjamper #gjampera #gjamperapervajza
9 0 8 November, 2019

Druga novost danas je nova hoodica od @mort.bend

Zip-up preimum hoodicu možete već sada naruciti u webshopu, a od sutra pronaći u Lumeru u gradu

#sitotisak by @lumerprint

#mort #lumerPrint #lumershop #zipup #hoodie #odjelzažešće #duksa #tuta #gornjidiotute #hashtag

Druga novost danas je nova hoodica od @mort.bend

Zip-up preimum hoodicu možete već sada naruciti u webshopu, a od sutra pronaći u Lumeru u gradu

#sitotisak by @lumerprint

#mort #lumerPrint #lumershop #zipup #hoodie #odjelzažešće #duksa #tuta #gornjidiotute #hashtag
135 5 8 November, 2019

#plisat #fans #club #duksa
@cacibesartipr01al
Per Tifozin me te flakt CACI BESARTI ⚽

#plisat #fans #club #duksa
@cacibesartipr01al
Per Tifozin me te flakt CACI BESARTI ⚽
15 2 7 November, 2019

Porosit DUKSIN tek ne me dizajnin që të pëlqen ty! ✅ ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota #hoodie

Porosit DUKSIN tek ne me dizajnin që të pëlqen ty! ✅ ◾Ti e sjellë idenë, na e bojmë realitet 💥
◾Çdo dizajn si foto, shkrim, logo etj.🖥️
◾Kualiteti po shihet vet, 100% i garantuar 👌
◾Transporti falas 🇽🇰🚚
◾Porositë bëni në DM 📥

Hajde provoje të njëjtin dizajn në duks, maicë, gotë të thjeshtë dhe magjike, gurë, benkica, postcards, celësa, kimika, vizitkarta etj.

#prishtina #kosova #porosit #blejonline #shqipe #maica #duksa #benkica #porositmaica #gure #puzzle #meridesign #gota #hoodie
13 0 7 November, 2019

DUKSA NJE NGJYRESH
Ngjyre vjeshtore 🍂
Bone dimrin verë me duksin 70% pambuk
Porosite tani 📥
💚💚
#duksa #winterclothes

DUKSA NJE NGJYRESH 
Ngjyre vjeshtore 🍂
Bone dimrin verë me duksin 70% pambuk 
Porosite tani 📥
💚💚
#duksa #winterclothes
2 0 7 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
78 0 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
28 0 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
37 1 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
44 0 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
30 0 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
26 0 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
39 0 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
29 0 6 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
30 0 6 November, 2019

Top #duksa posts

Evo tko se skriva! 😍🦊 ♡ DUKSICA | maslinasta 🦊
Sa hladnijim temperaturama vraćaju nam se tople pamučne duksice. 😊 Ove sezone su oživjele uz preslatke vezene životinjice. Prva od šumskih je druželjubiva lija na maslinastoj duksici. 🦊🌲🍁 Veličine:
S/M (36-38)
L/XL (40-42)
.
.
.
.
.
.

#hrvatskiproizvod #sisterblister #vezenje #lisica #duksa #majica #dux #madeincroatia #cotton #forrest #kupujmohrvatsko

Evo tko se skriva! 😍🦊 ♡ DUKSICA | maslinasta 🦊
Sa hladnijim temperaturama vraćaju nam se tople pamučne duksice. 😊 Ove sezone su oživjele uz preslatke vezene životinjice. Prva od šumskih je druželjubiva lija na maslinastoj duksici. 🦊🌲🍁 Veličine:
S/M (36-38)
L/XL (40-42)
.
.
.
.
.
.

#hrvatskiproizvod #sisterblister #vezenje #lisica #duksa #majica #dux #madeincroatia #cotton #forrest #kupujmohrvatsko
168 12 8 November, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
206 2 31 October, 2019

⚠️DUKSA ME POROSI⚠️
•Porosia mund të hapet para pagesës📦👌
•Porosit dizajnin tënd 🌌(foto,logo,text,etj..)
•Kualitet i garantuar 💯👌
•Qka t’bjen nmend na e bojna 🤪
•Transporti Falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt🥇
•Për meshkuj dhe femra 👫
•Porosit ne direct📥
#porositonline #duks #duksa #kosova #duksmeporosi #duksameporosi #prishtina #kosovo #kmn #porosit #noizy #blejonline #prizren #albania #albaniangirl #albanianboy #tba #unikkatil #ledrivula #shqipe #shqip #duksa #butiku #kosova #azet #kmn #zuna #kmngang #kmnazet #prishtina #porosit #maica #maicameporosi

⚠️DUKSA ME POROSI⚠️
•Porosia mund të hapet para pagesës📦👌
•Porosit dizajnin tënd 🌌(foto,logo,text,etj..)
•Kualitet i garantuar 💯👌
•Qka t’bjen nmend na e bojna 🤪
•Transporti Falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt🥇
•Për meshkuj dhe femra 👫
•Porosit ne direct📥
•
•
•
•
#porositonline #duks #duksa #kosova #duksmeporosi #duksameporosi #prishtina #kosovo #kmn #porosit #noizy #blejonline #prizren #albania #albaniangirl #albanianboy #tba #unikkatil #ledrivula #shqipe #shqip #duksa #butiku #kosova #azet #kmn #zuna #kmngang #kmnazet #prishtina #porosit #maica #maicameporosi
667 1 26 October, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
160 9 25 September, 2019

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje

Duksa te personalizuar 💠
•Qëndisje me Emër,figur,logo,etj •Porosit mund ti bëni në DM📥 ,apo në numër 📲
•Qëndisje sipas dëshirës💡
•Transporti falas 🚕
•100% ki mu kon i knaqt 👌💯 #porosit #handmadeks #kosovo #qepje #porositonline #porosia #online #qendisje #prishtine #albania #shqip #shqiperi #maica #duksa #duksmeporosi #duksameqendisje
265 2 25 September, 2019
Novi 💣 dizajn od @teskigrafiti je u webshopu

Ček it aut.

#hoodie #duksa #teskigrafiti #lumershop #lumerPrint #sitotisak #screenprinting
329 5 19 September, 2019

Druga novost danas je nova hoodica od @mort.bend

Zip-up preimum hoodicu možete već sada naruciti u webshopu, a od sutra pronaći u Lumeru u gradu

#sitotisak by @lumerprint

#mort #lumerPrint #lumershop #zipup #hoodie #odjelzažešće #duksa #tuta #gornjidiotute #hashtag

Druga novost danas je nova hoodica od @mort.bend

Zip-up preimum hoodicu možete već sada naruciti u webshopu, a od sutra pronaći u Lumeru u gradu

#sitotisak by @lumerprint

#mort #lumerPrint #lumershop #zipup #hoodie #odjelzažešće #duksa #tuta #gornjidiotute #hashtag
135 5 8 November, 2019

No Tapirlo No Party hoodie/duksa
💥💥
Nova hoodica koju predstavlja @malajskitapir je od sada u webshopu.

Dostava za narudžbe preko 301 kn je besplatna

#hoodie #duksa #malajskitapir #sitotisak #LumerPrint #tapirlo

No Tapirlo No Party hoodie/duksa
💥💥
Nova hoodica koju predstavlja @malajskitapir je od sada u webshopu.

Dostava za narudžbe preko 301 kn je besplatna

#hoodie #duksa #malajskitapir #sitotisak #LumerPrint #tapirlo
229 1 20 October, 2019