#dunia2roda Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dunia2roda and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 hours
Average like
147.1
Average comment
3.2
Posts with video
24/36
Posts with photo
12/36

Hashtag Popularity

@didsteadyy_ Profile picture

@didsteadyy_

KawanBaik

Janganlah tinggalkan kitaorang @danialh036 kau yang selalu buat kitaorang ketawa semua😭😔
Please janganlah ko pindah danial kitaorang bosan tanpa ko danial ko kawan yang ade bila dalam kumpulan kita susuh kau tolong macam² dekat kitaorang sorry kalau kitaorang tak sempat nak balas jasa dekat kau danial
.
.
.
#pengayuh2roda
#lajakituhobikami
#kakilajak
#dunia2roda
#budakmilo

Janganlah tinggalkan kitaorang @danialh036  kau yang selalu buat kitaorang ketawa semua😭😔
Please janganlah ko pindah danial kitaorang bosan tanpa ko danial ko kawan yang ade bila dalam kumpulan kita susuh kau tolong macam² dekat kitaorang sorry kalau kitaorang tak sempat nak balas jasa dekat kau danial
.
.
.
#pengayuh2roda 
#lajakituhobikami 
#kakilajak
#dunia2roda 
#budakmilo
130 3 21 October, 2019
‼‼‼
Event pada hari sabtu ini
.
.
.
#pengayuh2roda 
#lajakituhobikami 
#kakilajak 
#dunia2roda 
#budakmilo
108 3 20 October, 2019
Video Dh lame tpi...skrg bru boleh Post....Lyn llu
#dunia2roda #duniaduaroda #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakituhobikami
20 0 20 October, 2019
@saya_yo Profile picture

@saya_yo

Nsemnye abam ni.. Boleh tag owner x? Nk knl2.. 🤭🤭..
#Dunia2Roda
#kitaridertiadabeza

Nsemnye abam ni.. Boleh tag owner x? Nk knl2.. 🤭🤭..
#Dunia2Roda
#kitaridertiadabeza
280 0 20 October, 2019
@candy_arroy Profile picture

@candy_arroy

Gws @tupai_terbang999 memang aq thu sakit klw sdh mcm ni lagi² bike kw ni orng yg bwa msa event tu dn dy yg kena😔😔harap kw kuat @tupai_terbang999 dy lh yg beri thu aq tntng dunia lajak ni dn dy lh orng yg bagi body basikal prtama aq pkai iaitu body oren tu dy juga yg selalu support jika aq dn kwn² dlm kerusahan dy ni lh abng kepada @_azrulznizam27 😔😔 #duniaduaroda #dunia2roda #jiwapengayuh #pencintaduaroda #pengayuh2roda #pengayuh2rod4

Gws @tupai_terbang999 memang aq thu sakit klw sdh mcm ni lagi² bike kw ni orng yg bwa msa event tu dn dy yg kena😔😔harap kw kuat @tupai_terbang999 dy lh yg beri thu aq tntng dunia lajak ni dn dy lh orng yg bagi body basikal prtama aq pkai iaitu body oren tu dy juga yg selalu support jika aq dn kwn² dlm kerusahan dy ni lh abng kepada @_azrulznizam27 😔😔 #duniaduaroda #dunia2roda #jiwapengayuh #pencintaduaroda #pengayuh2roda #pengayuh2rod4
199 9 19 October, 2019
@candy_arroy Profile picture

@candy_arroy

Harap kw tabah @_azrulznizam27 😭🙏 dia lh my best partner yg selalu tolong aq ambil gmbar, ajar aq pegang spanar dn juga yg selalu mnghibur hati kmi semua😢😢 #duniaduaroda #dunia2roda #jiwapengayuh #jiwacyclist

Harap kw tabah @_azrulznizam27 😭🙏 dia lh my best partner yg selalu tolong aq ambil gmbar, ajar aq  pegang spanar dn juga yg selalu mnghibur hati kmi semua😢😢 #duniaduaroda #dunia2roda #jiwapengayuh #jiwacyclist
226 14 19 October, 2019
@kl_south_property Profile picture

@kl_south_property

Benelli TNT 600
KEUPAYAAN Engine 600cc Utk dilepaskan
Tahun 2015

Jika Berminat Sila Call atau wasap.my/60182334483

Serious Buyer only
#duniakelajuan__
#dunia2roda
#motorcycle
#peminatsuperbike
#

Benelli TNT 600
KEUPAYAAN Engine 600cc Utk dilepaskan
Tahun 2015

Jika Berminat Sila Call atau wasap.my/60182334483

Serious Buyer only 
#duniakelajuan__ 
#dunia2roda 
#motorcycle 
#peminatsuperbike 
#
0 0 19 October, 2019
@candy_arroy Profile picture

@candy_arroy

Betul ke dh rmai nk brhnti lajak dh rmai dh up² status ckp brhnti😪 tkpa lh lyan dlu vid ni😊 #pencintaduaroda #jiwapengayuh #duniaduaroda #dunia2roda #jiwacyclist

Betul ke dh rmai nk brhnti lajak dh rmai dh up² status ckp brhnti😪 tkpa lh lyan dlu vid ni😊 #pencintaduaroda #jiwapengayuh #duniaduaroda #dunia2roda #jiwacyclist
238 9 18 October, 2019
Ok tak bila msuk rim ni?😂 ada nampak macam old² dulu tk?😂💔
#duniaduaroda #jiwapengayuh #jiwacyclist #dunia2roda #pengayuh2roda_official #kakilajaksp #kakikayuh #pencintaduaroda
320 5 17 October, 2019
@didsteadyy_ Profile picture

@didsteadyy_

Kasi ade cerita🚴‍♂️
Haha nyaris jatuh aq time korner kalau korang perasan‼
.
.
.
Kerana mulut badan binasa😱sentap
.
.
.
Test by : @danialh036 @hakimi46__ .
.
.
@bapakkembarmembercommunity @kroni_konggo @broni_kelajuann @heyy_nishh @sambalpedas___ @dh4cp @sifsteadyy_ @mytownmembercommunity_ @danialhaikal89._ @achanerlee_
#pengayuh2roda
#lajakituhobikami
#kakilajak
#dunia2roda
#budakmilo

Kasi ade cerita🚴‍♂️
Haha nyaris jatuh aq time korner kalau korang perasan‼
.
.
.
Kerana mulut badan binasa😱sentap
.
.
.
Test by : @danialh036  @hakimi46__ .
.
.
@bapakkembarmembercommunity @kroni_konggo @broni_kelajuann @heyy_nishh @sambalpedas___ @dh4cp @sifsteadyy_ @mytownmembercommunity_ @danialhaikal89._ @achanerlee_ 
#pengayuh2roda
#lajakituhobikami
#kakilajak
#dunia2roda
#budakmilo
138 3 16 October, 2019
@nasrulstokis Profile picture

@nasrulstokis

Signal (smoke) RM15 ...
Relay RM5 ...
Suis hazard RM2 ... Signal + relay + suis hazard RM20 ... COD : Depan sk bandar tasik kesuma, beranang ... Poslaju : Tambah RM8 semenanjung, RM12 sabah sarawak ... #beranang
#semenyih
#hondars150rmalaysia
#hondars150r
#hondars150
#RS150R
#rs150rmalaysia
#motosikal
#dunia2roda
#motocycle
#kapcai
#motosikal

Signal (smoke) RM15 ...
Relay RM5 ...
Suis hazard RM2 ... Signal + relay + suis hazard RM20 ... COD : Depan sk bandar tasik kesuma, beranang ... Poslaju : Tambah RM8 semenanjung, RM12 sabah sarawak ... #beranang
#semenyih
#hondars150rmalaysia 
#hondars150r 
#hondars150 
#RS150R 
#rs150rmalaysia 
#motosikal 
#dunia2roda
#motocycle 
#kapcai 
#motosikal
20 0 14 October, 2019
@didsteadyy_ Profile picture

@didsteadyy_

Tb🤤 event ampang semalam
.
.
.
Bike masih slow😔🎆
.
.
.
Happy 503 follower🚴‍♂️🎆
.
.
.
#pengayuh2roda
#lajakituhobikami
#kakilajak
#dunia2roda
#budakmilo

Tb🤤 event ampang semalam
.
.
.
Bike masih slow😔🎆
.
.
.
Happy 503 follower🚴‍♂️🎆
.
.
.
#pengayuh2roda 
#lajakituhobikami 
#kakilajak 
#dunia2roda 
#budakmilo
299 2 14 October, 2019
@didsteadyy_ Profile picture

@didsteadyy_

COMEBACK LAJAK😎🍁
.
.
.
Kita mula dari bawah balik😔
.
.
.
Papepon layan lah video tu🚴‍♂️
.
.
.
#pengayuh2roda
#lajakituhobikami
#kakilajak
#dunia2roda
#budakmilo

COMEBACK LAJAK😎🍁
.
.
.
Kita mula dari bawah balik😔
.
.
.
Papepon layan lah video tu🚴‍♂️
.
.
.
#pengayuh2roda 
#lajakituhobikami 
#kakilajak 
#dunia2roda 
#budakmilo
256 5 13 October, 2019
🤔🤔
.
#duniaduaroda #dunia2roda #jiwapengayuh
202 4 12 October, 2019
Part 2 🎆👉
.
.
.
#pengayuh2roda 
#lajakituhobikami 
#kakilajak 
#dunia2roda 
#budakmilo
225 3 11 October, 2019
@didsteadyy_ Profile picture

@didsteadyy_

Mana² budak² pacak🍁 munculkan diri anda😎
.
.
.
Lepas xzam 🎆 baru aq comeback ok sbb nk study katakan😏
.
.
.
#pengayuh2roda
#lajakituhobikami
#kakilajak
#dunia2roda
#budakmilo

Mana² budak² pacak🍁 munculkan diri anda😎
.
.
.
Lepas xzam 🎆 baru aq comeback ok sbb nk study katakan😏
.
.
.
#pengayuh2roda 
#lajakituhobikami 
#kakilajak 
#dunia2roda 
#budakmilo
294 6 10 October, 2019
@tenggarohmotorclub Profile picture

@tenggarohmotorclub

Tokyo, Japan

Anda Boleh beli segalanya di dunia dengan duit... Tetapi anda tak Boleh beli ikatan persahabatan... Ia adalah suatu yg pasif dan Tidak ternilai harganya... Jadi hargailah sahabat2 anda... #duniapermotoran
#dunia2roda
#brotherhood💪
#frendly #persahabatan
#indahnyapersahabatan
#hargaisahabat
#tenggarohmotorclub
#tenggarohmotorclubofficial

Anda Boleh beli segalanya di dunia dengan duit... Tetapi anda tak Boleh beli ikatan persahabatan... Ia adalah suatu yg pasif dan Tidak ternilai harganya... Jadi hargailah sahabat2 anda... #duniapermotoran
#dunia2roda
#brotherhood💪
#frendly #persahabatan
#indahnyapersahabatan
#hargaisahabat
#tenggarohmotorclub
#tenggarohmotorclubofficial
25 0 9 October, 2019
@tenggarohmotorclub Profile picture

@tenggarohmotorclub

Mersing Town JOHOR

16 Feb 2019
***Mini Gathering Spark di Mersing*** Berfikirlah secara Rasional dan perfosional... Jangan terlalu kroni dan rasist di di dalam dunia Permotoran ni kalau mahu pergi jauh... Tetapi jgn sampai terlalu taksub dan menjual maruah diri...
Setiap orang ada pegangan diri tersendiri... Kami adalah sebuah Club Permotoran yang bersedia berkerjasama dgn mana2 club Permotoran yg lain untuk menjayakan mana2 Event yang berunsurkan Permotoran... Diatas 1 dasar minat yang Sama... 1 jambatan Silaturrahim sesama kita... Niat dan beranggapan yang baik sesama kita... Insyaallah semuanya baik2 saja... Haha

#niatbaik
#berperangsangkabaik
#dunia2roda
#jambatansilaturahim
#tenggarohmotorclub
#tenggarohmotorclubofficial
#sparkjohor
#sparkmalaysianclub

16 Feb 2019
***Mini Gathering Spark di Mersing*** Berfikirlah secara Rasional dan perfosional... Jangan terlalu kroni dan rasist di di dalam dunia Permotoran ni kalau mahu pergi jauh... Tetapi jgn sampai terlalu taksub dan menjual maruah diri...
Setiap orang ada pegangan diri tersendiri... Kami adalah sebuah Club Permotoran yang bersedia berkerjasama dgn mana2 club Permotoran yg lain untuk menjayakan mana2 Event yang berunsurkan Permotoran... Diatas 1 dasar minat yang Sama... 1 jambatan Silaturrahim sesama kita... Niat dan beranggapan yang baik sesama kita... Insyaallah semuanya baik2 saja... Haha

#niatbaik
#berperangsangkabaik
#dunia2roda
#jambatansilaturahim
#tenggarohmotorclub
#tenggarohmotorclubofficial
#sparkjohor
#sparkmalaysianclub
55 0 6 October, 2019
@sifsteadyy_ Profile picture

@sifsteadyy_

bye dunia lajak 😥😭 walaupun bike aq dah kena sita bgi aq susah nak lepaskan hobi ni , pape pon korang teruskanlah perjuangan hobi ni , tabah lah yg kena sita jugak @didsteadyy_ @mxncik @sambalpedas___ @_.fosfila @ninishh69.__ @alqayyum03 @sakthi_budak_baik @mhhafiqri yg lain tak ingat sila muncul diri kt komen
.
. #pengayuh2roda #budaklajak
#lajakituhobikami #budakmilo #dunia2roda

bye dunia lajak 😥😭 walaupun bike aq dah kena sita bgi aq susah nak lepaskan hobi ni , pape pon korang teruskanlah perjuangan hobi ni , tabah lah yg kena sita jugak @didsteadyy_ @mxncik @sambalpedas___ @_.fosfila @ninishh69.__ @alqayyum03 @sakthi_budak_baik @mhhafiqri yg lain tak ingat sila muncul diri kt komen
.
.#pengayuh2roda #budaklajak
#lajakituhobikami #budakmilo #dunia2roda
91 11 6 October, 2019

Top #dunia2roda posts

@yamahamalaya Profile picture

@yamahamalaya

Happy SunDay
Cuci Cuci Sebelum Raya
Peneman Hari Minggu

#wow
#dunia2roda

Happy SunDay
Cuci Cuci Sebelum Raya
Peneman Hari Minggu

#wow
#dunia2roda
1,623 3 10 June, 2018