#duniaduaroda Instagram Photos & Videos

duniaduaroda - 80.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #duniaduaroda and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
154.1
Average comment
1.6
Posts with video
38/72
Posts with photo
34/72

Hashtag Popularity

Leleh mat tengok motor dia😍🤤
-
credit: @yen_kawa -
Orang yang sombong itu umpama,dia berdiri di atas gunung. Dia melihat orang lain kecik. Padahal dia tak sedar orang lain juga melihat dia kecik.
-
#jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencintakelajuan #sukanracing #kapcaiwengweng #motorkapcai_1 #jiwapermotoran #jenteraduaroda #kronirempit #wilayahpermotoran #jiwakelajuan #jenteraspeed_ #kapcaijahat #duniaduaroda #kronikelajuan #kapcaiborneo #kapcaimalaya #superkipsninjaselatan

Leleh mat tengok motor dia😍🤤
-
credit: @yen_kawa -
 Orang yang sombong itu umpama,dia berdiri di atas gunung. Dia melihat orang lain kecik. Padahal dia tak sedar orang lain juga melihat dia kecik.
-
#jenterapadu #kapcaisado #sadokanjenteramu #sukanduaroda #pahlawanjalanan #pencintakelajuan #sukanracing #kapcaiwengweng #motorkapcai_1 #jiwapermotoran #jenteraduaroda #kronirempit #wilayahpermotoran #jiwakelajuan #jenteraspeed_ #kapcaijahat #duniaduaroda #kronikelajuan #kapcaiborneo #kapcaimalaya #superkipsninjaselatan
35 0 24 February, 2020

I'm tired of pretending to be happy in front of people even when I'm hurt😓🥀
.
.
.
.
.
.
.
#explorepage #lagujiwang #duniaduaroda #duniapermotoran #kamikaze #lc135 #gelekmaut #gelekpadu #lajak❌deotak #lajakkecundang #awekcomel #awektudung

I'm tired of pretending to be happy in front of people even when I'm hurt😓🥀
.
.
.
.
.
.
.
#explorepage #lagujiwang #duniaduaroda #duniapermotoran #kamikaze #lc135 #gelekmaut #gelekpadu #lajak❌deotak #lajakkecundang #awekcomel #awektudung
4 0 24 February, 2020

Jangan Bersamaku Aku Gak Bisa Maen
Tik Tok.😂😂 Jangan Lupa Bantu Follow.? 😃😃 ◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌
Good Night 💤🌙
😊 Sweet Dream
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠 ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮╭∩╮(︶︿︶ ☜☆☞☜☆☞☜☆☞☜☆☞☜☆☞☜☆☞o==[]::::::::::::::::>▄︻̷̿┻̿═━一⌐╦╦═─\(-ㅂ-)/ ♥ ♥ ♥\(-ㅂ-)/ ♥ ♥ ♥\(-ㅂ-)/ ♥ ♥ 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
@deejaymonkey._ @djremix.akimilaku @dj.rama_hyden _thai @dj_indonesia28 @dj.naafi_ @dj_dekda @reyzx.video @djremix_vampire @laguremixmy
#DJSYANTIK 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejaganturun #maluaperrbossku #motokaECOMMENDpcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_ highway #kakilangga #helenaracing #onxon #rempit

Jangan Bersamaku Aku Gak Bisa Maen
Tik Tok.😂😂 Jangan Lupa Bantu Follow.? 😃😃 ◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌◌⑅●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌
Good Night 💤🌙
😊 Sweet Dream
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠 ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮╭∩╮(︶︿︶ ☜☆☞☜☆☞☜☆☞☜☆☞☜☆☞☜☆☞o==[]::::::::::::::::>▄︻̷̿┻̿═━一⌐╦╦═─\(-ㅂ-)/ ♥ ♥ ♥\(-ㅂ-)/ ♥ ♥ ♥\(-ㅂ-)/ ♥ ♥ 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
@deejaymonkey._ @djremix.akimilaku @dj.rama_hyden _thai @dj_indonesia28 @dj.naafi_ @dj_dekda @reyzx.video @djremix_vampire @laguremixmy
 #DJSYANTIK 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
#pencintayamaha #kapcaimalaya #duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran #sukanduaroda #jentera #jenterapejuang #kapcaimalaya #jenterapadu #kapcaiwengweng #motorkapcaihouse_ #peacejaganturun #maluaperrbossku #motokaECOMMENDpcai_1 #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sangap_ highway #kakilangga #helenaracing #onxon #rempit
1 0 24 February, 2020
Tampa dua roda🏍️💨batu pahat tidak akan menjerit😫😈....... #jenterapadu #jenterapejuang #jenterakita #duniaduaroda #pencintaduaroda #jenteray15zrmalaysia #y15malaysia #paduteruk #solekhabis
#jenteraspeed_ #panduslowslow
6 0 24 February, 2020

Walaupun banyak sangatt dugaan perjalanan tetap sampai destinasi 😜❤️ , accidenttt , niat nak tolong member tunda laat kali dgn dia dia jatuh , Hujan panas standartt perjalanan nak menuju ker termeloh kena hadapp dengan tabah 😂, 4 moto agaknya yg jemm plus roadblock dia buat tengah panas panas alamakk tak panas ker abg polis oiii , yg tak leh blaa time balik pulak ade pulak accident keci kecilan langgar keretaa , selamat semua okej tak ade ape Pe , ape punn Parin termeloh memang sedap "sorry if ade yg tak ade dalam video "
@aku_afiqaqifff @meylsssss @afzalrizalsalman @musz93 @muhdarifin_ @_haikalnawi @nasihxn_ @ahdemcikai @dedi_qh @yeszaa_

•• #budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #tiktok #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1 #jenteracepaiofficial @

Walaupun banyak sangatt dugaan perjalanan tetap sampai destinasi 😜❤️ , accidenttt , niat nak tolong member tunda laat kali dgn dia dia jatuh , Hujan panas standartt perjalanan nak menuju  ker termeloh kena hadapp dengan tabah 😂, 4 moto agaknya yg jemm plus roadblock dia buat tengah panas panas alamakk tak panas ker abg polis oiii , yg tak leh blaa time balik pulak ade pulak accident keci kecilan langgar keretaa , selamat semua okej tak ade ape Pe , ape punn Parin termeloh memang sedap "sorry if ade yg tak ade dalam video "
@aku_afiqaqifff @meylsssss @afzalrizalsalman @musz93 @muhdarifin_ @_haikalnawi @nasihxn_  @ahdemcikai @dedi_qh @yeszaa_ •
•
••#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #tiktok #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1#jenteracepaiofficial @
63 6 24 February, 2020

the making...coming soon..
gambar lain akn menyusul...
made in TERENGGANu
TERENGGANU style..
jajan plate numbers
handmade press
original terengganu
bukit tumbuh.. #plateketuk #platebesi #platebesiketuk #kualaterengganu #platepress #y15 #ysuku #noplatemurah #noplatecantik #malaysia
#motorkapcaihouse_
#rxzmembers
#ex5familia
#duniaduaroda
#yamaha
#teamvario150malaysia
#nvx

the making...coming soon..
gambar lain akn menyusul...
made in TERENGGANu 
TERENGGANU style..
jajan plate numbers
handmade press
original terengganu
bukit tumbuh.. #plateketuk  #platebesi  #platebesiketuk #kualaterengganu  #platepress  #y15  #ysuku #noplatemurah  #noplatecantik  #malaysia
#motorkapcaihouse_
#rxzmembers
#ex5familia 
#duniaduaroda 
#yamaha
#teamvario150malaysia
#nvx
1 0 24 February, 2020

santai🔥👣 ~~~~~~~~~~~~~~~
Credit by: @kimie.hassan
Repost by: @ex5dream.crew
follow and support @ex5dream.crew
video menarik akan direpost 🇲🇾
.
🎥Tag Owner Video
___________________________________________
💟Like 💬Comment 👥Tag 🔄Repost
.
TAG KAWAN HAMPA YANG BELUM TENGOK VIDEO NI 😜
___________________________________________
#ex5dream #ex5_langkawi_crew #ex5tetapidola #kingnopakmalaya  #kroni_ex5_semalaya #ex5_rempit_crew #zassmembers #kapcaijahat #pondok_kecil_official #ex5tetapdihati❤️ #ex5lover #ex5langkawicrew #hondaex5 #ex5_lovers_official #explorepage #ex5_lover #lampupetakofficial #kapcaijahat #kapcaimalaya #kechektonaa_official #zassmembers #18puaka #kapcaimalaya #duniaduaroda #pecinta_duaroda #kapcaisado #kakymotor #flynicotine #jenterapejuang #sukanduaroda #duniapermotoran #sukanpermotoran

santai🔥👣 ~~~~~~~~~~~~~~~
Credit by: @kimie.hassan 
Repost by: @ex5dream.crew 
follow and support @ex5dream.crew 
video menarik akan direpost 🇲🇾
.
🎥Tag Owner Video
___________________________________________
💟Like 💬Comment 👥Tag 🔄Repost
.
TAG KAWAN HAMPA YANG BELUM TENGOK VIDEO NI 😜
___________________________________________ 
#ex5dream #ex5_langkawi_crew #ex5tetapidola #kingnopakmalaya  #kroni_ex5_semalaya#ex5_rempit_crew #zassmembers #kapcaijahat #pondok_kecil_official #ex5tetapdihati❤️ #ex5lover #ex5langkawicrew #hondaex5 #ex5_lovers_official #explorepage #ex5_lover #lampupetakofficial #kapcaijahat #kapcaimalaya #kechektonaa_official #zassmembers #18puaka #kapcaimalaya #duniaduaroda #pecinta_duaroda #kapcaisado #kakymotor #flynicotine #jenterapejuang #sukanduaroda #duniapermotoran #sukanpermotoran
50 0 24 February, 2020

Kita tolong orang x semestinya kita minta balas, cukup skadar mgata ikhlas kpda siapa yg kita bantu.Bukan ingin jadi yg tbaik,cuma ingin mpelajari apa tu kebaikan dan amalan.kita hidup hnya smntra dan dunia hnyalah pinjaman.Pasrah akan semua keadaan😇
:
:
:
#insanbiasa #duniapermotoran #duniaduaroda #pencintaduaroda #kakimotor #kamixramai #kamixkroni #lc135malaysia #lc135v1 #lc135v4 #kapcai #4stroke #supporter #y15malaysia #y15zr #x1r #dll #piecejanganturun✌🏻️ #matmotor #ride #kitaridertiadabeza

Kita tolong orang x semestinya kita minta balas, cukup skadar mgata ikhlas kpda siapa yg kita bantu.Bukan ingin jadi yg tbaik,cuma ingin mpelajari apa tu kebaikan dan amalan.kita hidup hnya smntra dan dunia hnyalah pinjaman.Pasrah akan semua keadaan😇
:
:
:
#insanbiasa #duniapermotoran #duniaduaroda #pencintaduaroda #kakimotor #kamixramai #kamixkroni #lc135malaysia #lc135v1 #lc135v4 #kapcai #4stroke #supporter #y15malaysia #y15zr #x1r #dll #piecejanganturun✌🏻️ #matmotor #ride #kitaridertiadabeza
16 0 24 February, 2020

ʙɪᴀʀ ꜱᴜꜱᴀʜ ᴀꜱᴀʟ ʙᴀʜᴀɢɪᴀ ᴊᴀɴɢᴀɴ ꜱᴇɴᴀɴɢ ᴛᴀᴘɪ ꜱᴇɴɢꜱᴀʀᴀ😈
.
.
.
#kakymotor #kakimotor #kakiwheelie #kakywhellie #duniapermotoran #duniaduaroda #jarang❌ngam #jarang❌on #jarang❌padu #jarang❌fun #c70 #c70racing #c70malaysia #c70modifikasi #c70classic #ex5malaysia #ex5dream #ex5tetapdihati❤️ #ex5 #nopak #nopakgeli2 #kakyviral #ex5langkawicrew

ʙɪᴀʀ ꜱᴜꜱᴀʜ ᴀꜱᴀʟ ʙᴀʜᴀɢɪᴀ ᴊᴀɴɢᴀɴ ꜱᴇɴᴀɴɢ ᴛᴀᴘɪ ꜱᴇɴɢꜱᴀʀᴀ😈
.
.
.
#kakymotor #kakimotor #kakiwheelie #kakywhellie #duniapermotoran #duniaduaroda #jarang❌ngam #jarang❌on #jarang❌padu #jarang❌fun #c70 #c70racing #c70malaysia #c70modifikasi #c70classic #ex5malaysia #ex5dream #ex5tetapdihati❤️ #ex5 #nopak #nopakgeli2 #kakyviral #ex5langkawicrew
92 0 24 February, 2020
Thank For 8.2K🥺❣️Road To 8.3K 
Lɪᴋᴇ❤️/sʜᴀʀᴇ📲/ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ📝
𝕁𝕠𝕞 𝔽𝕠𝕝𝕝𝕠𝕨 😍❤️
@setnopakmantul 
@setnopakmantul 
@setnopakmantul 
𝐓𝐚𝐠!😍
𝐌𝐞𝐦𝐛𝐚💥/𝐤𝐚𝐰𝐚𝐧💥/𝐢𝐝𝐨𝐥𝐚💥/𝐬𝐚𝐡𝐚𝐛𝐚𝐭💥/𝐠𝐞𝐧𝐠💥
𝑹𝒆𝒑𝒐𝒔𝒕? 𝑻𝒂𝒈 @setnopakmantul 𝒐𝒌𝒆𝒚...
(𝒔𝒑𝒂𝒎 🔥🔥🔥)
#goldchrome 
#pencintayamaha 
#kapcaimalaya#duniaduaroda #pencinta_duaroda #wilayahpermotoran
#sukanduaroda#jentera#jenterapejuang#kapcaimalaya
#jenterapadu#kapcaiwengweng
#motorkapcaihouse_#peacejaganturun
#kejarkalaudapat#motokapcai_1
#abam_ranggi_vs_sisto_rare
#sangap_highway#kakilangga
#helenaracing #onxon #rempit #sukanpermotoran 
@y15zrbangicrew_official @team_y15zr_malaya @kakymotor @kapcaimalaya @kapcai.jahat @kapcaisado @kapcai_duaroda @kapcai_kuantan @y15zrbangicrew_official @y15zr_kroni57official @kakilangga @kami.x.rempit @kronibana @jenteraperjuangan @jentera_kapcai1 @jentera_keriaw @jenterapadu @sukanduaroda @sukanpermotoran @wilayah.permotoran @y15zrmalaya_0fficial @yamaha_lc150 @team_y15zr_malaya @y15official @team_y15zr_jbstyle @jenterapadu @jejaka_penyegan @kroni_rempit @kroni.dua.roda @kakyracing_ @rempit.selamanya @_babysharkhighway @avonracing @ypompompom @isapbo55official @chief_motorsport @santai.act @rs150r_y15zr_ladies_crew @ggrmachine @redspeedmotorsports @kronibana @uncleredchickenstudios3
399 2 24 February, 2020

Top #duniaduaroda posts