#dylaberichlady Instagram Photos & Videos

dylaberichlady - 128 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #dylaberichlady and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
36 hours
Average like
7.9
Average comment
0.3
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady
1 0 8 November, 2019

Taburan gold flakes dalam #serumsakti buat wajah ialls bertambah shining & glow gittuh

Apakah itu?
Pasti tak lupa si #numiserum 💚

Agak-agak muka ni boleh buat cermin tak? 🤣

#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserumfienabeauty
#fienabeauty
#dylaberichlady

Taburan gold flakes dalam #serumsakti buat wajah ialls bertambah shining & glow gittuh

Apakah itu? 
Pasti tak lupa si #numiserum 💚

Agak-agak muka ni boleh buat cermin tak? 🤣

#numiserumkillerskin
#testimoninumi
#numiserumfienabeauty
#fienabeauty
#dylaberichlady
2 0 8 November, 2019

Selamat petang guyss👋. Petang ni sis nak share 10tips kecantikan dalaman wanita.⠀
.⠀
.⠀
Tapi harini sis cuma nak share 2je duluu sbb sis nak buat korang tertunggu-tunggu😍. Tak boleh bagitau semuanya selalu, takut nanti korang lebih cantik dari sis😝😝
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#fienabeautyline
#dylaberichlady
#satissoap
#numiserum

Selamat petang guyss👋. Petang ni sis nak share 10tips kecantikan dalaman wanita.⠀
.⠀
.⠀
Tapi harini sis cuma nak share 2je duluu sbb sis nak buat korang tertunggu-tunggu😍. Tak boleh bagitau semuanya selalu, takut nanti korang lebih cantik dari sis😝😝
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut 
#fienabeautyline 
#dylaberichlady
#satissoap
#numiserum
1 0 8 November, 2019

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat
20 0 3 November, 2019

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik link kat bio😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik link kat bio😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat
9 0 3 November, 2019

Assalamualaikum... Mownink sahabat yang dirahmati Allah sekalian🙋
.
Korang rasa sampai bila nak biarkan parut jerawat tu mencacatkan muke korang yg cun tu? .
Bangkit gaiss... Tak salah mencuba... Meh bagi nao peluang bantu uolss... Nao guide secara PERCUMA jur sampai uolss puas haty dengan skin nanti😍
.
Nak ke idok? .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat

Assalamualaikum... Mownink sahabat yang dirahmati Allah sekalian🙋
.
Korang rasa sampai bila nak biarkan parut jerawat tu mencacatkan muke korang yg cun tu? .
Bangkit gaiss... Tak salah mencuba... Meh bagi nao peluang bantu uolss... Nao guide secara PERCUMA jur sampai uolss puas haty dengan skin nanti😍
.
Nak ke idok? .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat
7 0 1 November, 2019

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT & 🆓POST💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT & 🆓POST💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
11 0 25 October, 2019

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT, & 🆓POST 💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT, & 🆓POST 💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
19 1 25 October, 2019

Hepy lunch gaiss... 🙋🙋🙋
.
Ni laa SET KILLER dari #fienabeauty .
.
Killer ❓❓❓❓PEMBUNUH ker ❓❓❓😱
.
Yes ❗exactly 😎
.
Walaupon set ni pembunuh... Tapi ramai sangat yg berebut nak set ni tau😯
.
Kenapa❓❓❓Sebab... Set ni.. .
✔ membunuh segala jenis jerawat ✔ memudarkan parut jerawat
✔ melembut & mencerahkan kulit ✔ anti allergy & anti aging
.
So nak tau ape lagi ape kelebihan SET KILLER?
.
Jom ws 📲 0179275760 .
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

Hepy lunch gaiss... 🙋🙋🙋
.
Ni laa SET KILLER dari #fienabeauty .
.
Killer ❓❓❓❓PEMBUNUH ker ❓❓❓😱
.
Yes ❗exactly 😎
.
Walaupon set ni pembunuh... Tapi ramai sangat yg berebut nak set ni tau😯
.
Kenapa❓❓❓Sebab... Set ni.. .
✔ membunuh segala jenis jerawat ✔ memudarkan parut jerawat
✔ melembut & mencerahkan kulit ✔ anti allergy & anti aging
.
So nak tau ape lagi ape kelebihan SET KILLER?
.
Jom ws 📲 0179275760 .
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
5 0 13 October, 2019

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama tolong sangat2 swepp je iolss tolong chuolls.. #perfectskinsupplement
#pssfienabeauty
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#dylaberichlady

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama tolong sangat2 swepp je iolss tolong chuolls.. #perfectskinsupplement 
#pssfienabeauty
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty 
#dylaberichlady
3 0 6 October, 2019

Jom dengar apa yang sis ni bagitahuu😍
.
Dengar kata muka dia semakin baik lepas apply #numiserum ni🥰. Tak percaya? Pinjam 60 saat untuk ualls layan video nii .
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#gelombangfienabeauty
#dylaberichlady

Jom dengar apa yang sis ni bagitahuu😍
.
Dengar kata muka dia semakin baik lepas apply #numiserum ni🥰. Tak percaya? Pinjam 60 saat untuk ualls layan video nii .
#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#gelombangfienabeauty 
#dylaberichlady
4 0 3 October, 2019

Sape nak cantik dalam BULAN NI jugak🙋‍♀
.
Consume #perfectskinsupplement adalah jalan penyelesaian terbaik untuk merawat muka korang yang penuh bijik-bijik nasi tu🤗
.
Takpayah susah-susah pergi buat facial treatment sampai habis berpuluh puluh ratus ringgit tau. Consume #pss pun dah dapat buat muka korang gojesss flawless🥰🥰
.
#testimonipss
#pssfienabeauty
#cantikgebu
#gelombangfienabeauty
#dylaberichlady

Sape nak cantik dalam BULAN NI jugak🙋‍♀
.
Consume #perfectskinsupplement adalah jalan penyelesaian terbaik untuk merawat muka korang yang penuh bijik-bijik nasi tu🤗
.
Takpayah susah-susah pergi buat facial treatment sampai habis berpuluh puluh ratus ringgit tau. Consume #pss pun dah dapat buat muka korang gojesss flawless🥰🥰
.
#testimonipss
#pssfienabeauty
#cantikgebu 
#gelombangfienabeauty 
#dylaberichlady
1 0 3 October, 2019

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh? Ni haaa bukti 👆🏻👆🏻
.
Dulu banyak sangat parut & jerawat batu, pasir 😰Tapi sekarang selepas sebulan pakai #serumsakti parut makin pudar & miss J pun tak berani naikk dah.
.
Memang tak cari lain, confirm repeat order macam hakak nii 🤭 Meh try saya bantu ualls dapat kulit idaman. Ualls hanya perlu spent rm2.30 sehari jurr untuk dapatkan #numiserum ni haaa

#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserum
#gelombangfienabeauty
#dylaberichlady

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh? Ni haaa bukti 👆🏻👆🏻
.
Dulu banyak sangat parut & jerawat batu, pasir 😰Tapi sekarang selepas sebulan pakai #serumsakti parut makin pudar & miss J pun tak berani naikk dah.
.
Memang tak cari lain, confirm repeat order macam hakak nii 🤭 Meh try saya bantu ualls dapat kulit idaman. Ualls hanya perlu spent rm2.30 sehari jurr untuk dapatkan #numiserum ni haaa

#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum 
#numiserum
#gelombangfienabeauty 
#dylaberichlady
0 0 2 October, 2019

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh? Ni haaa bukti 👆🏻👆🏻
.
Dulu banyak sangat parut & jerawat batu, pasir 😰Tapi sekarang selepas sebulan pakai #serumsakti parut makin pudar & miss J pun tak berani naikk dah.
.
Memang tak cari lain, confirm repeat order macam hakak nii 🤭 Meh try saya bantu ualls dapat kulit idaman. Ualls hanya perlu spent rm2.30 sehari jurr untuk dapatkan #numiserum ni haaa

#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum
#numiserum #gelombangfienabeauty #dylaberichlady #fienabeautyline

Siapa kata muka sensitif tak boleh sembuh? Ni haaa bukti 👆🏻👆🏻
.
Dulu banyak sangat parut & jerawat batu, pasir 😰Tapi sekarang selepas sebulan pakai #serumsakti parut makin pudar & miss J pun tak berani naikk dah.
.
Memang tak cari lain, confirm repeat order macam hakak nii 🤭 Meh try saya bantu ualls dapat kulit idaman. Ualls hanya perlu spent rm2.30 sehari jurr untuk dapatkan #numiserum ni haaa

#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#testimoninumiserum 
#numiserum #gelombangfienabeauty #dylaberichlady #fienabeautyline
0 0 2 October, 2019

Afternoon chuolss ☀️ Jap saya nak baca jampi siket “Wahai #serumsakti #numiserum tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😀

#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #dylaberichlady

Afternoon chuolss ☀️ Jap saya nak baca jampi siket “Wahai #serumsakti #numiserum tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😀

#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #dylaberichlady
2 0 2 October, 2019

Jap saya nak baca jampi siket “Wahai #serumsakti #numiserum tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😀

#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #dylaberichlady

Jap saya nak baca jampi siket “Wahai #serumsakti #numiserum tolonglah serikan wajah wanita-wanita di luar sana dan cantikkan hati mereka sekali” 😀

#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#testimoninumiserum #gelombangfienabeauty #dylaberichlady
4 2 2 October, 2019

GOOD NIGHT SEMUA!! .
Seharian berpenat membanting tulang mencari rezeki.. Masanya utk rehat kan diri tau. Kulit pun lebih sihat dan segar hokey! 😘
.
Sebelum tidur jgn lupa kemam² #pss dlu dan dapdap #numiserum utk wajah glowing 💚
.
#teamfienabeauty #fienabeautyline #dylaberichlady #perfectsquad #gelombangfienabeauty #betterskin #night #numiserum #perfectskinsupplementkemaman

GOOD NIGHT SEMUA!! .
Seharian berpenat membanting tulang mencari rezeki.. Masanya utk rehat kan diri tau.  Kulit pun lebih sihat dan segar hokey! 😘
.
Sebelum tidur jgn lupa kemam² #pss dlu dan dapdap #numiserum utk wajah glowing 💚
.
#teamfienabeauty #fienabeautyline #dylaberichlady #perfectsquad #gelombangfienabeauty #betterskin #night #numiserum #perfectskinsupplementkemaman
3 0 1 October, 2019

Petang gaiss... 🙋🙋🙋
.
Ni laa SET KILLER dari #fienabeauty .
.
Killer ❓❓❓❓PEMBUNUH ker ❓❓❓😱
.
Yes ❗exactly 😎
.
Walaupon set ni pembunuh... Tapi ramai sangat yg berebut nak set ni tau😯
.
Kenapa❓❓❓Sebab... Set ni.. .
✔ membunuh segala jenis jerawat ✔ memudarkan parut jerawat
✔ melembut & mencerahkan kulit ✔ anti allergy & anti aging
.
So nak tau ape lagi ape kelebihan SET KILLER?
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

Petang gaiss... 🙋🙋🙋
.
Ni laa SET KILLER dari #fienabeauty .
.
Killer ❓❓❓❓PEMBUNUH ker ❓❓❓😱
.
Yes ❗exactly 😎
.
Walaupon set ni pembunuh... Tapi ramai sangat yg berebut nak set ni tau😯
.
Kenapa❓❓❓Sebab... Set ni.. .
✔ membunuh segala jenis jerawat ✔ memudarkan parut jerawat
✔ melembut & mencerahkan kulit ✔ anti allergy & anti aging
.
So nak tau ape lagi ape kelebihan SET KILLER?
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
18 3 1 October, 2019

Haa... Ade yg jeles dengan skin mommy fiena tak? ?😛
.
Kalo jeles cepat la grab #pssnewedition nih.. Baru laa skin helok molek macam @miechfiey ..
Last day tau gaiss utk promo BELI & MENANG EMAS916 dari #dylaberichlady😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Haa... Ade yg jeles dengan skin mommy fiena tak? ?😛
.
Kalo jeles cepat la grab #pssnewedition nih.. Baru laa skin helok molek macam @miechfiey ..
Last day tau gaiss utk promo BELI & MENANG EMAS916 dari #dylaberichlady😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
25 1 30 September, 2019

Assalamualaikum... Mownink semua☀
.
Semoga semuanya sehat selalu🌹
.
Haa pagi² ni qis tunjuk sikit #testimonipss 😯
.
Ade ke yg alami masalah SUNBURN & PARUT jerawat susah nak hilang? 🙋🙋🙋
.
Jangam risau... Jangan sedih. Jangan gundah gulana bagai😁 meh qis bantu 😘
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Assalamualaikum... Mownink semua☀
.
Semoga semuanya sehat selalu🌹
.
Haa pagi² ni qis tunjuk sikit #testimonipss 😯
.
Ade ke yg alami masalah SUNBURN & PARUT jerawat susah nak hilang? 🙋🙋🙋
.
Jangam risau... Jangan sedih. Jangan gundah gulana bagai😁 meh qis bantu 😘
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
1 0 23 September, 2019

Mownink kesayangan 💛
.
Ramai yang tanya #perfectskinsupplement ni untuk apa ? Untuk puteh ke 🤔🤔🤔
.
Ok meh qis cite siket🙂
.
Main ingredient #pss ni, extract 🍇 & 🍓 yg sememangnya tinggi dengan Vit C untuk membantu baikpulih skin kita dengan baekk sekali👍
.
Fungsi UTAMA #pssnewformula memulihkan
.
☑ kulit muka breakout
☑ parut lama yg susah hilang
☑ sunburn .
Dan dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan😍😍
.
Selalunya supplement utk putehkn skin je kan ?? Itu laa kehebatan #pssnewedition ni ...4 in 1 taw !
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link kat ig 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

Mownink kesayangan 💛
.
Ramai yang tanya #perfectskinsupplement ni untuk apa ? Untuk puteh ke 🤔🤔🤔
.
Ok meh qis cite siket🙂
.
Main ingredient #pss ni, extract 🍇 & 🍓 yg sememangnya tinggi dengan Vit C untuk membantu baikpulih skin kita dengan baekk sekali👍
.
Fungsi UTAMA #pssnewformula memulihkan
.
☑ kulit muka breakout
☑ parut lama yg susah hilang
☑ sunburn .
Dan dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan😍😍
.
Selalunya supplement utk putehkn skin je kan ?? Itu laa kehebatan #pssnewedition ni ...4 in 1 taw !
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link kat ig 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
7 0 23 September, 2019

Mownink kesayangan 💛
.
Ramai yang tanya #perfectskinsupplement ni untuk apa ? Untuk puteh ke 🤔🤔🤔
.
Ok meh nao cite siket🙂
.
Main ingredient #pss ni, extract 🍇 & 🍓 yg sememangnya tinggi dengan Vit C untuk membantu baikpulih skin kita dengan baekk sekali👍
.
Fungsi UTAMA #pssnewformula memulihkan
.
☑ kulit muka breakout
☑ parut lama yg susah hilang
☑ sunburn .
Dan dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan😍😍
.
Selalunya supplement utk putehkn skin je kan ?? Itu laa kehebatan #pssnewedition ni ...4 in 1 taw !
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

Mownink kesayangan 💛
.
Ramai yang tanya #perfectskinsupplement ni untuk apa ? Untuk puteh ke 🤔🤔🤔
.
Ok meh nao cite siket🙂
.
Main ingredient #pss ni, extract 🍇 & 🍓 yg sememangnya tinggi dengan Vit C untuk membantu baikpulih skin kita dengan baekk sekali👍
.
Fungsi UTAMA #pssnewformula memulihkan
.
☑ kulit muka breakout
☑ parut lama yg susah hilang
☑ sunburn .
Dan dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan😍😍
.
Selalunya supplement utk putehkn skin je kan ?? Itu laa kehebatan #pssnewedition ni ...4 in 1 taw !
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
18 1 23 September, 2019

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT, 🆓POST & JOIN CABUTAN BERTUAH 💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT, 🆓POST & JOIN CABUTAN BERTUAH 💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
10 0 19 September, 2019

*BELI BELI & MENANG !!!* Haii si manis si kacakk🤩

Tahu tak? Dgr cerita #Fienabeauty team #dylaberichlady nk bagi uals hadiah terristimewwa🤪? 📢

Beli mana mana set produk * #fienabeauty* anda layak dapat 1 nama untuk cabutan bertuah🥰

Mana tahu hampa org yg bertuah dapat *Cincin Emas 916, Bawal Exclusive & Produk #fienabeauty 🎉🎉!!* Apa tunggu lagi, jom beli * #fienabeauty* sekarang. Cantekk dapat hadiah pun dapat🎉

Balas *“NAK”* untuk join cabutan bertuah ni chuolss🤗

Whatsapp nissa ke 01112934346

*BELI BELI & MENANG !!!* Haii si manis si kacakk🤩

Tahu tak? Dgr cerita #Fienabeauty team #dylaberichlady nk bagi uals hadiah terristimewwa🤪? 📢

Beli mana mana set produk *#fienabeauty* anda layak dapat 1 nama untuk cabutan bertuah🥰

Mana tahu hampa org yg bertuah  dapat *Cincin Emas 916, Bawal Exclusive & Produk #fienabeauty 🎉🎉!!* Apa tunggu lagi, jom beli *#fienabeauty* sekarang. Cantekk dapat hadiah pun dapat🎉

Balas *“NAK”* untuk join cabutan bertuah ni chuolss🤗

Whatsapp nissa ke 01112934346
3 0 18 September, 2019

*BELI BELI & MENANG !!!* Haii si manis si kacakk🤩

Tahu tak? Dgr cerita #Fienabeauty team #dylaberichlady nk bagi uals hadiah terristimewwa🤪? 📢

Beli mana mana set produk * #fienabeauty* anda layak dapat 1 nama untuk cabutan bertuah🥰

Mana tahu hampa org yg bertuah dapat *Cincin Emas 916, Bawal Exclusive & Produk #fienabeauty 🎉🎉!!* Apa tunggu lagi, jom beli * #fienabeauty* sekarang. Cantekk dapat hadiah pun dapat🎉

Balas *“NAK”* untuk join cabutan bertuah ni chuolss🤗

Whatsapp nissa ke 01112934346

*BELI BELI & MENANG !!!* Haii si manis si kacakk🤩

Tahu tak? Dgr cerita #Fienabeauty team #dylaberichlady nk bagi uals hadiah terristimewwa🤪? 📢

Beli mana mana set produk *#fienabeauty* anda layak dapat 1 nama untuk cabutan bertuah🥰

Mana tahu hampa org yg bertuah  dapat *Cincin Emas 916, Bawal Exclusive & Produk #fienabeauty 🎉🎉!!* Apa tunggu lagi, jom beli *#fienabeauty* sekarang. Cantekk dapat hadiah pun dapat🎉

Balas *“NAK”* untuk join cabutan bertuah ni chuolss🤗

Whatsapp nissa ke 01112934346
2 0 18 September, 2019

*BELI BELI & MENANG !!!* Haii si manis si kacakk🤩

Tahu tak? Dgr cerita #Fienabeauty team #dylaberichlady nk bagi uals hadiah terristimewwa🤪? 📢

Beli mana mana set produk * #fienabeauty* anda layak dapat 1 nama untuk cabutan bertuah🥰

Mana tahu hampa org yg bertuah dapat *Cincin Emas 916, Bawal Exclusive & Produk #fienabeauty 🎉🎉!!* Apa tunggu lagi, jom beli * #fienabeauty* sekarang. Cantekk dapat hadiah pun dapat🎉

Balas *“NAK”* untuk join cabutan bertuah ni chuolss🤗

Whatsapp nissa ke 01112934346

*BELI BELI & MENANG !!!* Haii si manis si kacakk🤩

Tahu tak? Dgr cerita #Fienabeauty team #dylaberichlady nk bagi uals hadiah terristimewwa🤪? 📢

Beli mana mana set produk *#fienabeauty* anda layak dapat 1 nama untuk cabutan bertuah🥰

Mana tahu hampa org yg bertuah  dapat *Cincin Emas 916, Bawal Exclusive & Produk #fienabeauty 🎉🎉!!* Apa tunggu lagi, jom beli *#fienabeauty* sekarang. Cantekk dapat hadiah pun dapat🎉

Balas *“NAK”* untuk join cabutan bertuah ni chuolss🤗

Whatsapp nissa ke 01112934346
3 0 18 September, 2019

Petang gaiss🙆🙆🙆
.
Feedback set syantek lagi 🔥🔥🔥
.
Ape yg awk dapat kalo grab SET SYANTEK before 30september ??
.
✅ 🆓postage ✅ 🆓gift
✅ join cabutan bertuah
.
Anda berpeluang mendapat EMAS 916 tau😱😱😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

Petang gaiss🙆🙆🙆
.
Feedback set syantek lagi 🔥🔥🔥
.
Ape yg awk dapat kalo grab SET SYANTEK before 30september ??
.
✅ 🆓postage ✅ 🆓gift
✅ join cabutan bertuah
.
Anda berpeluang mendapat EMAS 916 tau😱😱😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
5 0 18 September, 2019

Mownink gaiss😊😊😊
.
Siapa cakap lelaki x pandai jaga skin?? Tengok ni cust qis @khairul_faris95 sangat menjaga skin tau.. .
Lepas consume #pss terus nak try set syantek..
.
So yg gurgurl tu xkan xnak try? Rugi tau...mane tau bole dapat EMAS 916😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/0179537683atau klik jewk link tu haa😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady

Mownink gaiss😊😊😊
.
Siapa cakap lelaki x pandai jaga skin?? Tengok ni cust qis @khairul_faris95 sangat menjaga skin tau.. .
Lepas consume #pss terus nak try set syantek..
.
So yg gurgurl tu xkan xnak try? Rugi tau...mane tau bole dapat EMAS 916😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/0179537683atau klik jewk link tu haa😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady
4 0 18 September, 2019

Haaiiihhhh...qis jelez dgn skin ploles mommy fiena ni... 😥😢
.
Chuollss nak tak skin ploles toink² gitu?? 😍
.
Qis nak belanja baby numi ni.... Stok terhad gaiss... .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Haaiiihhhh...qis jelez dgn skin ploles mommy fiena ni... 😥😢
.
Chuollss nak tak skin ploles toink² gitu?? 😍
.
Qis nak belanja baby numi ni.... Stok terhad gaiss... .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
6 0 18 September, 2019

Haaiiihhhh... Nao jelez dgn skin ploles mommy fiena ni... 😥😢
.
Chuollss nak tak skin ploles toink² gitu?? 😍
.
Nao nak belanja baby numi ni.... Stok terhad gaiss... .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Haaiiihhhh... Nao jelez dgn skin ploles mommy fiena ni... 😥😢
.
Chuollss nak tak skin ploles toink² gitu?? 😍
.
Nao nak belanja baby numi ni.... Stok terhad gaiss... .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
12 0 17 September, 2019

Petang dear😘😘😘
.
Selamat bekerja yer yg shift petang macam nao ni😅 semoga urusan kita dipermudahkan... Amiiiiinnnnnnn😉
.
So siapa ade JERAWAT BATU @ BERNANAH ❓❓
.
Tolong gaiss... Jangan biarkan ia bertakhta bermaharajalela di wajah comey anda tu😣
.
Ape salahnya kita belanja skin kita tu dengan something valuable sikit... Xrugi pon awak... 😭
.
Yang skin pedih tu awak... Yang skin gatal² tu awak... .
Nao juz nak tolong jur😎 yang syantek pon awak jugak😘😍
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Petang dear😘😘😘
.
Selamat bekerja yer yg shift petang macam nao ni😅 semoga urusan kita dipermudahkan... Amiiiiinnnnnnn😉
.
So siapa ade JERAWAT BATU @ BERNANAH ❓❓
.
Tolong gaiss... Jangan biarkan ia bertakhta bermaharajalela di wajah comey anda tu😣
.
Ape salahnya kita belanja skin kita tu dengan something valuable sikit... Xrugi pon awak... 😭
.
Yang skin pedih tu awak... Yang skin gatal² tu awak... .
Nao juz nak tolong jur😎 yang syantek pon awak jugak😘😍
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
7 0 17 September, 2019

Assalamualaikum... Mownink semua☀
.
Semoga semuanya sehat selalu🌹
.
Haa pagi² ni nao tunjuk sikit #testimonipss 😯
.
Ade ke yg alami masalah SUNBURN & PARUT jerawat susah nak hilang? 🙋🙋🙋
.
Jangam risau... Jangan sedih. Jangan gundah gulana bagai😁 meh nao bantu 😘
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Assalamualaikum... Mownink semua☀
.
Semoga semuanya sehat selalu🌹
.
Haa pagi² ni nao tunjuk sikit #testimonipss 😯
.
Ade ke yg alami masalah SUNBURN & PARUT jerawat susah nak hilang? 🙋🙋🙋
.
Jangam risau... Jangan sedih. Jangan gundah gulana bagai😁 meh nao bantu 😘
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
11 0 16 September, 2019

🎉SELAMAT HARI MALAYSIA🎊
.
Sempena hari malaysia... Nao nk share dengan warga Malaysia 1 #testimonisatissoap yg wow 😱😱😱
.
Kenapa kena try #satissoap❓❓
.
✅ 💯bahan semulajadi
✅ 💯dijamin Selamat
✅ 💯lulus KKM / QC / GMP
✅ 💯bebas merkuri
.
Nak tau lagi apa yg best ❓
✔ murah sgt² 🤑
✔ boy & girl bole pakai 👫
✔ seluruh badan & muka 😉
✔ sejuk, segar, wangi 😎
.
HIGHLY RECOMMEND utk semua ... 👍💃
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

🎉SELAMAT HARI MALAYSIA🎊
.
Sempena hari malaysia... Nao nk share dengan warga Malaysia 1 #testimonisatissoap yg wow 😱😱😱
.
Kenapa kena try #satissoap❓❓
.
✅ 💯bahan semulajadi
✅ 💯dijamin Selamat
✅ 💯lulus KKM / QC / GMP
✅ 💯bebas merkuri
.
Nak tau lagi apa yg best ❓
✔ murah sgt² 🤑
✔ boy & girl bole pakai 👫
✔ seluruh badan & muka 😉
✔ sejuk, segar, wangi 😎
.
HIGHLY RECOMMEND utk semua ... 👍💃
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
6 2 16 September, 2019

Top #dylaberichlady posts

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik link kat bio😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik link kat bio😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat
9 0 3 November, 2019

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT, & 🆓POST 💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT, & 🆓POST 💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
19 1 25 October, 2019

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT & 🆓POST💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Petang awak sekalian💕
.
Tengok tu penangan setia dengan SET KILLER 😍😍😍
.
WOW ke wow sangat nih?? 😱
.
Ape yang ade dalam SET KILLER? 🤔
✅ Perfect Skin Supplement (PSS) ✅ Numi Serum (NS) ✅ Satis Soap (SS) .
3 in 1 tau... Da laa dapat 🆓GIFT & 🆓POST💃
.
Tunggu ape lagi gaiss?? Sementara promo maseh onnzz😎
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
11 0 25 October, 2019

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat

Ramai yang tanya rasa #pssnewedition ni macam mane?? .
Manes ke? Pahit ke? Masam ke? Sedap ke? .
Ok... Ni nao bagitau chuolss yer.. Rasa nya sangat SEDAP , Masam² manis sebab #pss ni campuran buah buahan.. Yang KAYA dengan VITAMIN C 😍😍😍
.
Vitamin C ni laaa yang akan memBENTUK KOLAGEN & meREMAJAkan KULIT kita tau
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/601111436933 atau klik jewk link kat ig nao_fienabeautyjb 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady #teamnao_hebat
20 0 3 November, 2019

Haaiiihhhh...qis jelez dgn skin ploles mommy fiena ni... 😥😢
.
Chuollss nak tak skin ploles toink² gitu?? 😍
.
Qis nak belanja baby numi ni.... Stok terhad gaiss... .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Haaiiihhhh...qis jelez dgn skin ploles mommy fiena ni... 😥😢
.
Chuollss nak tak skin ploles toink² gitu?? 😍
.
Qis nak belanja baby numi ni.... Stok terhad gaiss... .
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
6 0 18 September, 2019

Mownink kesayangan 💛
.
Ramai yang tanya #perfectskinsupplement ni untuk apa ? Untuk puteh ke 🤔🤔🤔
.
Ok meh qis cite siket🙂
.
Main ingredient #pss ni, extract 🍇 & 🍓 yg sememangnya tinggi dengan Vit C untuk membantu baikpulih skin kita dengan baekk sekali👍
.
Fungsi UTAMA #pssnewformula memulihkan
.
☑ kulit muka breakout
☑ parut lama yg susah hilang
☑ sunburn .
Dan dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan😍😍
.
Selalunya supplement utk putehkn skin je kan ?? Itu laa kehebatan #pssnewedition ni ...4 in 1 taw !
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link kat ig 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

Mownink kesayangan 💛
.
Ramai yang tanya #perfectskinsupplement ni untuk apa ? Untuk puteh ke 🤔🤔🤔
.
Ok meh qis cite siket🙂
.
Main ingredient #pss ni, extract 🍇 & 🍓 yg sememangnya tinggi dengan Vit C untuk membantu baikpulih skin kita dengan baekk sekali👍
.
Fungsi UTAMA #pssnewformula memulihkan
.
☑ kulit muka breakout
☑ parut lama yg susah hilang
☑ sunburn .
Dan dalam masa yg sama mencerahkan kulit satu badan😍😍
.
Selalunya supplement utk putehkn skin je kan ?? Itu laa kehebatan #pssnewedition ni ...4 in 1 taw !
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link kat ig 😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
7 0 23 September, 2019

Assalamualaikum... Mownink semua☀
.
Semoga semuanya sehat selalu🌹
.
Haa pagi² ni qis tunjuk sikit #testimonipss 😯
.
Ade ke yg alami masalah SUNBURN & PARUT jerawat susah nak hilang? 🙋🙋🙋
.
Jangam risau... Jangan sedih. Jangan gundah gulana bagai😁 meh qis bantu 😘
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard

Assalamualaikum... Mownink semua☀
.
Semoga semuanya sehat selalu🌹
.
Haa pagi² ni qis tunjuk sikit #testimonipss 😯
.
Ade ke yg alami masalah SUNBURN & PARUT jerawat susah nak hilang? 🙋🙋🙋
.
Jangam risau... Jangan sedih. Jangan gundah gulana bagai😁 meh qis bantu 😘
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla #perfectsquard
1 0 23 September, 2019

Mownink gaiss😊😊😊
.
Siapa cakap lelaki x pandai jaga skin?? Tengok ni cust qis @khairul_faris95 sangat menjaga skin tau.. .
Lepas consume #pss terus nak try set syantek..
.
So yg gurgurl tu xkan xnak try? Rugi tau...mane tau bole dapat EMAS 916😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/0179537683atau klik jewk link tu haa😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady

Mownink gaiss😊😊😊
.
Siapa cakap lelaki x pandai jaga skin?? Tengok ni cust qis @khairul_faris95 sangat menjaga skin tau.. .
Lepas consume #pss terus nak try set syantek..
.
So yg gurgurl tu xkan xnak try? Rugi tau...mane tau bole dapat EMAS 916😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/0179537683atau klik jewk link tu haa😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #teamdyla #dylaberichlady
4 0 18 September, 2019

Petang gaiss🙆🙆🙆
.
Feedback set syantek lagi 🔥🔥🔥
.
Ape yg awk dapat kalo grab SET SYANTEK before 30september ??
.
✅ 🆓postage ✅ 🆓gift
✅ join cabutan bertuah
.
Anda berpeluang mendapat EMAS 916 tau😱😱😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla

Petang gaiss🙆🙆🙆
.
Feedback set syantek lagi 🔥🔥🔥
.
Ape yg awk dapat kalo grab SET SYANTEK before 30september ??
.
✅ 🆓postage ✅ 🆓gift
✅ join cabutan bertuah
.
Anda berpeluang mendapat EMAS 916 tau😱😱😱
.
Jom ws 📲 http://www.wasap.my/60179537683 atau klik jewk link tu😚
.
Dekat kt COD 🚗 ..yg jao kt pos yer guys 📦
.
#fienabeautyline #testimonipss #testimonisatissoap #testimoninumiserum #numiserum #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisetsyantek #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #satissoap_hq #dylaberichlady #teamdyla
5 0 18 September, 2019