#ejatgarage Instagram Photos & Videos

ejatgarage - 144 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ejatgarage and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
117 hours
Average like
278.4
Average comment
8.8
Posts with video
16/36
Posts with photo
20/36

Hashtag Popularity

“ Jangan iri atas kesuksesan orang lain. Ketahuilah bahwa mereka berada di sana kerana tekad dan kerja keras tiada henti “💪 Jangan takut bila ada orang yang membenci kita tanpa alasan. Biasanya orang seperti ini hanya iri hati atas apa yang telah kita capai . 🤟 🔥salam 11.11 bos bos semua ✅

#EjatGarage
#LMDracing

“ Jangan iri atas kesuksesan orang lain. Ketahuilah bahwa mereka berada di sana kerana tekad dan kerja keras tiada henti “💪 Jangan takut bila ada orang yang membenci kita tanpa alasan. Biasanya orang seperti ini hanya iri hati atas apa yang telah kita capai . 🤟 🔥salam 11.11 bos bos semua ✅

#EjatGarage
#LMDracing
140 2 11 November, 2019

Motor tak laju tak apa, asalkan kalau motor rosak ada kaum tolong tunda.jangan cari kelajuan semata mata, member motor rosak kita jalan selamba. 🤔

Motor baru siap . Esok kita dyno berjemaah okay ‼️ Yang mana nak upgrade motor bole roger. New year semakin hampir bos bos semua. 🏁🏁 #EjatGarage
#LMDracing

Motor tak laju tak apa, asalkan kalau motor rosak ada kaum tolong tunda.jangan cari kelajuan semata mata, member motor rosak kita jalan selamba. 🤔

Motor baru siap . Esok kita dyno berjemaah okay ‼️ Yang mana nak upgrade motor bole roger. New year semakin hampir bos bos semua. 🏁🏁 #EjatGarage
#LMDracing
85 1 10 November, 2019

Win game persahabatan 2km 125 std body . Game jalan awal.. Chamber vs Exzos std belah.. 💯🏁🏁🏁 .
.
.

#EjatGarage
#LMDracing

Win game persahabatan 2km 125 std body . Game jalan awal.. Chamber vs Exzos std belah.. 💯🏁🏁🏁 .
.
.

#EjatGarage
#LMDracing
44 14 6 November, 2019

Assalamualaikum & Selamat tengah hati Gais!! Dah lunch ke belum tu?

Moga Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam,Saya Doakan Buat Kaum Kerabat & Sahabat Sahabat Saya Yg Positif Agar Anda Semua Dipermudahkan Urusan Hari Ini & Dikurniakan Rezeki Yg Berkat Dari Allah SWT.InshaAllah Ameen.. Ada yang nak upgrade y15 atau LC Kerrrr?! Mari Laaaa 🤣

Pape Roger Terus!

#EjatGarage
#LMDracing

Assalamualaikum & Selamat tengah hati Gais!! Dah lunch ke belum tu?

Moga Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam,Saya Doakan Buat Kaum Kerabat & Sahabat Sahabat Saya Yg Positif Agar Anda Semua Dipermudahkan Urusan Hari Ini & Dikurniakan Rezeki Yg Berkat Dari Allah SWT.InshaAllah Ameen.. Ada yang nak upgrade y15 atau LC Kerrrr?! Mari Laaaa 🤣

Pape Roger Terus!

#EjatGarage
#LMDracing
38 9 6 November, 2019

Masih mencuba . Selamat petang bosku semua. .
.
.

#EjatGarage
#LMDracing

Masih mencuba . Selamat petang bosku semua. .
.
.

#EjatGarage
#LMDracing
30 1 2 November, 2019

Good morning bos. Pagi pagi da sarapan enjen 🔝

Follow @ejatgarage

#EjatGarage
#LMDracing

Good morning bos. Pagi pagi da sarapan enjen 🔝

Follow @ejatgarage

#EjatGarage
#LMDracing
40 3 29 October, 2019

Musim-musim hujan ni kite throwback jela mampu 🏁
🔞Benda boleh fly buat apa tunduk.
Ride santai mencari kawan bukan lawan 💦💦 LPT lulus ✔️✅ .
.
.

Cc:@muhamad_fa1z
@azri_vr46 @muhdrazin46_ @ahmad.sofian.73 @paklonglmd_
#y15malaysia
#y15malaysiacommunity
#paipOn
#rxzstillthebos
#EjatGarage
#LMDracing

Musim-musim hujan ni kite throwback jela mampu 🏁
🔞Benda boleh fly buat apa tunduk. 
Ride santai mencari kawan bukan lawan 💦💦 LPT lulus ✔️✅ .
.
.

Cc:@muhamad_fa1z 
@azri_vr46  @muhdrazin46_  @ahmad.sofian.73  @paklonglmd_ 
#y15malaysia 
#y15malaysiacommunity 
#paipOn 
#rxzstillthebos 
#EjatGarage
#LMDracing
134 5 23 October, 2019

walaupun top speed kadang mengerang,Tapi jangan cuba melamar Untuk berperang😈 #belakangsampai #vx #ejatgarage @ezatezudin_ @azri_vr46 @muhdrazin46_ @apul_hondata stand 360 by to @s.h.a.h.r.u.l_

walaupun top speed kadang mengerang,Tapi jangan cuba melamar Untuk berperang😈#belakangsampai #vx #ejatgarage @ezatezudin_ @azri_vr46 @muhdrazin46_ @apul_hondata stand 360 by to @s.h.a.h.r.u.l_
1,865 56 23 October, 2019

Santai petang. Hujan-hujan ni takda yang nak ajak ride sekali ke?
.
.
Cc : @ezatezudin_
Follow : @paip.on

#EjatGarage
#LMDracing
#paipOn
#rxzstillthebos

Santai petang. Hujan-hujan ni takda yang nak ajak ride sekali ke?
.
.
Cc : @ezatezudin_
Follow : @paip.on

#EjatGarage
#LMDracing
#paipOn
#rxzstillthebos
3,085 5 23 October, 2019

Santai petang. Hujan-hujan ni takda yang nak ajak ride sekali ke? .
.
.

#EjatGarage
#LMDracing
#paipOn
#rxzstillthebos

Santai petang. Hujan-hujan ni takda yang nak ajak ride sekali ke? .
.
.

#EjatGarage
#LMDracing
#paipOn
#rxzstillthebos
208 14 22 October, 2019

Baru nak belajar wat video. Jangan kecam ok. 🔛
Yang nk modi/servis/tuning kasi roger. Y15/lc135/rxz/125zr/RR semua layan☑️ . No kroni okay✅. Thank you support gaisss! 🏁🏁 #LMDracing
#EjatGarage

Baru nak belajar wat video. Jangan kecam ok. 🔛
Yang nk modi/servis/tuning kasi roger. Y15/lc135/rxz/125zr/RR semua layan☑️ . No kroni okay✅. Thank you support gaisss! 🏁🏁 #LMDracing
#EjatGarage
168 16 22 September, 2019

Okay . Owner bole mari collect moto. .
Siap instal -
*arm KD
*fork KD
*seat KD
*mono ohlins
*spec 63mm
*dan lain-lain

Thank you owner. Sapa-sapa nak upgrade moto bole roger. Tukar accessories pon kita layan.

#LMDracing
#EjatGarage

Okay . Owner bole mari collect moto. .
Siap instal -
*arm KD
*fork KD
*seat KD
*mono ohlins
*spec 63mm
*dan lain-lain

Thank you owner. Sapa-sapa nak upgrade moto bole roger. Tukar accessories pon kita layan.

#LMDracing
#EjatGarage
150 2 11 September, 2019

Angin membelah pantai. 🤣
Owner fly. Flat pon fly jugak. Hahahaha.

#FlyOrStayHome
#LMDracing
#EjatGarage

Angin membelah pantai. 🤣
Owner fly. Flat pon fly jugak. Hahahaha.

#FlyOrStayHome
#LMDracing
#EjatGarage
147 0 31 August, 2019

Pepatah mengatakan ईख के आधार तक पहुंचने के लिए रीड ढलान से नीचे की ओर जाता है. #LMDracing
#EjatGarage

Pepatah mengatakan ईख के आधार तक पहुंचने के लिए रीड ढलान से नीचे की ओर जाता है. #LMDracing
#EjatGarage
114 10 20 August, 2019
All Black. 🕴

#EjatGarage
#LMDracing
#friendforever
184 5 18 August, 2019

Clean ☑️☑️
Malam ni kite kasi setle kerja yang tertunggak.
Over time 🔛

#EjatGarage
#LMDracing

Clean ☑️☑️
Malam ni kite kasi setle kerja yang tertunggak.
Over time 🔛

#EjatGarage
#LMDracing
94 2 16 August, 2019

Okay siap. Owner bole datang ambik @hafizierahim46 . 😂
•spec65mm
•arm King Drag
•seat King Drag
•sportrim SP
•exzos AHM M3
•Lampu Zhipat

#jenterapejuang #familiaridergroup #lc135 #lc135malaysia #kapcaisado #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #pelesitbikerz #pemburukelompokhadapan #belakangsampai #pecintakelajuan #EjatGarage #LMDracing

Okay siap. Owner bole datang ambik @hafizierahim46 . 😂
•spec65mm
•arm King Drag
•seat King Drag
•sportrim SP
•exzos AHM M3
•Lampu Zhipat

#jenterapejuang #familiaridergroup #lc135 #lc135malaysia #kapcaisado #kapcaijahat #pelesitrayaumalaysia #pelesitbikerz #pemburukelompokhadapan #belakangsampai #pecintakelajuan #EjatGarage #LMDracing
184 2 8 August, 2019

Hidup ibarat roda,adakalanya kita dibawah,adakalanya kita diatas. Bersyukurlah kerana kita masih dapat meneruskan kehidupan. Terima kasih yaallah dengan rezeki yang kau beri.💦 .
.

#EjatGarage
#LMDracing

Hidup ibarat roda,adakalanya kita dibawah,adakalanya kita diatas. Bersyukurlah kerana kita masih dapat meneruskan kehidupan. Terima kasih yaallah dengan rezeki yang kau beri.💦 .
.

#EjatGarage
#LMDracing
195 23 29 July, 2019

Game persahabatan . Win 2km.
#ysuku
#y15
#LMDracing
#EjatGarage

Game persahabatan . Win 2km. 
#ysuku
#y15
#LMDracing
#EjatGarage
151 21 18 July, 2019

TerWin pulak. Baru nak belajar side by side.
#3kilo
#lc135
#LMDracing
#EjatGarage

TerWin pulak. Baru nak belajar side by side. 
#3kilo
#lc135
#LMDracing
#EjatGarage
143 13 9 hours ago

Jangan tanya hujan kenapa turun air, tapi tanya awan kenapa cair, jangan tanya abang kenapa tak nampak bayang, sebab abang ada dihatimu sayang 😂 .
.

#ysuku
#sp522
#brembo
#lptdihati
#y15officialmalaysia
#LMDracing
#EjatGarage

Jangan tanya hujan kenapa turun air, tapi tanya awan kenapa cair, jangan tanya abang kenapa tak nampak bayang, sebab abang ada dihatimu sayang 😂 .
.

#ysuku 
#sp522
#brembo
#lptdihati
#y15officialmalaysia 
#LMDracing
#EjatGarage
172 11 3 July, 2019

Tak salah kan mencuba..
Mencuba mengejar KELOMPOK HADAPAN.blkg sampai😘
#LMDracing🏁 #ejatgarage #rxz #rxzstilltheboss #gear6hantu #y15 #y15malaysia #y15malaya

Tak salah kan mencuba..
Mencuba mengejar KELOMPOK HADAPAN.blkg sampai😘
#LMDracing🏁 #ejatgarage #rxz #rxzstilltheboss #gear6hantu #y15 #y15malaysia #y15malaya
1,220 56 26 June, 2019

Siap sesumpah v2. Brap brap. Tq support. .
.

#ysuku
#y15officialmalaysia
#v2
#LMDracing
#EjatGarage

Siap sesumpah v2. Brap brap. Tq support. .
.

#ysuku
#y15officialmalaysia 
#v2
#LMDracing
#EjatGarage
98 2 17 June, 2019

Santai santai 😁 .
.
.

#y15
#ysuku
#LMDracing
#EjatGarage

Santai santai 😁 .
.
.

#y15
#ysuku
#LMDracing
#EjatGarage
182 9 14 June, 2019

Selamat Bersahur guys. Main sorg2 ke tu?? .
.

#3kilo
#berkampung
#dealxcantikbosku
#adik2jee
#LMDracing
#EjatGarage

Selamat Bersahur guys. Main sorg2 ke tu?? .
.

#3kilo
#berkampung
#dealxcantikbosku
#adik2jee
#LMDracing
#EjatGarage
91 1 30 May, 2019

Otw moto custmer dari KL. Tq percayakan saya. Spec raya katanya. Push kaw2. Syawal bakal tiba. 😎 .
.

#LMDracing
#EjatGarage

Otw moto custmer dari KL. Tq percayakan saya. Spec raya katanya. Push kaw2. Syawal bakal tiba. 😎 .
.

#LMDracing
#EjatGarage
90 4 30 May, 2019
Makanan untuk berbukaa..
Sodapp. .
.

#Y15 #Ysuku #y15official #y15officialmalaysia #y15officialmembers 
#LMDracing
#EjatGarage
117 1 30 May, 2019

Siap sebiji spec 63 cut std.
Selagi bole kerja kita kerja.
Rezeki RAYA. .
.

#EjatGarage
#LMDracing

Siap sebiji spec 63 cut std. 
Selagi bole kerja kita kerja. 
Rezeki RAYA. .
.

#EjatGarage
#LMDracing
95 0 28 May, 2019

Spec raya datang lagi. 65 2225 full spec. Owner kental . Yang mana nk upgrade bole roger. .
.
.

#Ysuku
#LMDracing
#EjatGarage

Spec raya datang lagi. 65 2225 full spec. Owner kental . Yang mana nk upgrade bole roger. .
.
.

#Ysuku
#LMDracing
#EjatGarage
70 0 28 May, 2019

Nasibla ada kawan yang baik hati kasi pinjam moto untuk job malam ni.
TQ boss @azri_vr46 .hahahaha. motor cemerlang. .
.

#EjatGarage
#LMDracing
#ysuku

Nasibla ada kawan yang baik hati kasi pinjam moto untuk job malam ni. 
TQ boss @azri_vr46 .hahahaha. motor cemerlang. .
.

#EjatGarage
#LMDracing
#ysuku
160 6 27 May, 2019

Sebiji lagi siap. Terima kasih percayakan saya. Yang mana nk datang bole roger2.
Tel 01119965963 .
.

#ysuku
#lc135
#rezekidariallah
#LMDracing
#EjatGarage

Sebiji lagi siap. Terima kasih percayakan saya. Yang mana nk datang bole roger2.
Tel 01119965963 .
.

#ysuku
#lc135
#rezekidariallah 
#LMDracing
#EjatGarage
93 1 27 May, 2019

Yang diatas jangan selamnya berkokok,yang dibawah jangan hentikan angan angan.kerana sepandai pandai tupai lompat rebah ke tanah jua, dan kura kura yang mengesot pon punya peluang untuk menang.😎
-
Siap sebiji lagi. New spec.
CR rendah rendah jeee. .✌ .
.

#LMDracing
#EjatGarage
#ysuku
#y15

Yang diatas jangan selamnya berkokok,yang dibawah jangan hentikan angan angan.kerana sepandai pandai tupai lompat rebah ke tanah jua, dan kura kura yang mengesot pon punya peluang untuk menang.😎
-
Siap sebiji lagi. New spec. 
CR rendah rendah jeee. .✌ .
.

#LMDracing
#EjatGarage
#ysuku
#y15
112 8 25 May, 2019

Top #ejatgarage posts

Tak salah kan mencuba..
Mencuba mengejar KELOMPOK HADAPAN.blkg sampai😘
#LMDracing🏁 #ejatgarage #rxz #rxzstilltheboss #gear6hantu #y15 #y15malaysia #y15malaya

Tak salah kan mencuba..
Mencuba mengejar KELOMPOK HADAPAN.blkg sampai😘
#LMDracing🏁 #ejatgarage #rxz #rxzstilltheboss #gear6hantu #y15 #y15malaysia #y15malaya
1,220 56 26 June, 2019

Penangan main ngn RXZ paip. Lock KMH.
Owner mohon bersabar @muhamad_fa1z .
.

#Motocustemer
#ysuku
#rxzpaip
#lockKMH
#LMDracing
#EjatGarage

Penangan main ngn RXZ paip. Lock KMH.
Owner mohon bersabar @muhamad_fa1z .
.

#Motocustemer
#ysuku
#rxzpaip
#lockKMH
#LMDracing
#EjatGarage
105 1 18 May, 2019

Siap sesumpah v2. Brap brap. Tq support. .
.

#ysuku
#y15officialmalaysia
#v2
#LMDracing
#EjatGarage

Siap sesumpah v2. Brap brap. Tq support. .
.

#ysuku
#y15officialmalaysia 
#v2
#LMDracing
#EjatGarage
98 2 17 June, 2019

Santai petang. Hujan-hujan ni takda yang nak ajak ride sekali ke?
.
.
Cc : @ezatezudin_
Follow : @paip.on

#EjatGarage
#LMDracing
#paipOn
#rxzstillthebos

Santai petang. Hujan-hujan ni takda yang nak ajak ride sekali ke?
.
.
Cc : @ezatezudin_
Follow : @paip.on

#EjatGarage
#LMDracing
#paipOn
#rxzstillthebos
3,085 5 23 October, 2019

Thank you support. Raya dah nak dekat. Takde yang nak upgrade ke? .
.

#alhamdulillah
#rezekidariallah
#EjatGarage
#LMDracing

Thank you support. Raya dah nak dekat. Takde yang nak upgrade ke? .
.

#alhamdulillah
#rezekidariallah
#EjatGarage 
#LMDracing
120 1 24 May, 2019

Nak main motor make sure iman kene kuat,bukan setakat tahan sabar dengan karenah jentera, tapi mesti tahu bahawa setiap ujian yang datang itu dari pencipta yang pastinya menegur kita.✌✌ .
.

#LMDracing
#EjatGarage

Nak main motor make sure iman kene kuat,bukan setakat tahan sabar dengan karenah jentera, tapi mesti tahu bahawa setiap ujian yang datang itu dari pencipta yang pastinya menegur kita.✌✌ .
.

#LMDracing
#EjatGarage
127 4 24 May, 2019

Yang diatas jangan selamnya berkokok,yang dibawah jangan hentikan angan angan.kerana sepandai pandai tupai lompat rebah ke tanah jua, dan kura kura yang mengesot pon punya peluang untuk menang.😎
-
Siap sebiji lagi. New spec.
CR rendah rendah jeee. .✌ .
.

#LMDracing
#EjatGarage
#ysuku
#y15

Yang diatas jangan selamnya berkokok,yang dibawah jangan hentikan angan angan.kerana sepandai pandai tupai lompat rebah ke tanah jua, dan kura kura yang mengesot pon punya peluang untuk menang.😎
-
Siap sebiji lagi. New spec. 
CR rendah rendah jeee. .✌ .
.

#LMDracing
#EjatGarage
#ysuku
#y15
112 8 25 May, 2019

Nasibla ada kawan yang baik hati kasi pinjam moto untuk job malam ni.
TQ boss @azri_vr46 .hahahaha. motor cemerlang. .
.

#EjatGarage
#LMDracing
#ysuku

Nasibla ada kawan yang baik hati kasi pinjam moto untuk job malam ni. 
TQ boss @azri_vr46 .hahahaha. motor cemerlang. .
.

#EjatGarage
#LMDracing
#ysuku
160 6 27 May, 2019
All Black. 🕴

#EjatGarage
#LMDracing
#friendforever
184 5 18 August, 2019