#erezeki Instagram Photos & Videos

erezeki - 162.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #erezeki and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
6
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

[SENANG BETUI NAK BAGI HILANG JERAWAT NI! 🤗] Hangpa tengok, sis ni boleh hilangkan jerawat dia macam tu ja. Nak jadi makin peloles dah tu, hangpa tak jeles ketewwww? 😏

Lepas ni tak payah jeles, hangpa ikut ja petua ni na:

1. Ambik serbuk kunyit, campoq dgn ayaq
2. Bagi jadi pekat, buat mask pastu sapu kat muka
3. Biaq sampai kering, kemudian basuh
4. Ulang banyak kali sampai jerawat konfem hilang

Hangpa kalau buat petua ni jangan lupa consume #DianzVitamin jugak naa. Nak bagi lagi cepat jerawat hangpa tu hilang. 🤩

[SENANG BETUI NAK BAGI HILANG JERAWAT NI! 🤗] Hangpa tengok, sis ni boleh hilangkan jerawat dia macam tu ja.  Nak jadi makin peloles dah tu, hangpa tak jeles ketewwww? 😏

Lepas ni tak payah jeles, hangpa ikut ja petua ni na:

1.  Ambik serbuk kunyit, campoq dgn ayaq
2.  Bagi jadi pekat, buat mask pastu sapu kat muka
3.  Biaq sampai kering, kemudian basuh
4.  Ulang banyak kali sampai jerawat konfem hilang

Hangpa kalau buat petua ni jangan lupa consume #DianzVitamin jugak naa.  Nak bagi lagi cepat jerawat hangpa tu hilang. 🤩
4 1 3 hours ago

G$H0CK COMBO.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK COMBO.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
6 0 3 hours ago

G$H0CK DW6900 JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK DW6900 JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
3 0 4 hours ago

.
.
CADAR PATCHWORK YNS
SET 2IN1
.
Comelnya cadar kartun patchwork nie..😘
Pengalaman Admin tengok kanak-kanak dapat cadar kartun kesukaan mereka terus peluk dan tak nak keluar bilik :)
Available : Saiz single sahaja
.
1 sarung bantal
1 cadar
.
💰Harga : RM57
🚚Postage SM : RM10
✈Postage SS : RM25
.
.
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699

.
.
CADAR PATCHWORK YNS
SET 2IN1
.
Comelnya cadar kartun patchwork nie..😘
Pengalaman Admin tengok kanak-kanak dapat cadar kartun kesukaan mereka terus peluk dan tak nak keluar bilik :)
Available : Saiz single sahaja
.
1 sarung bantal
1 cadar
.
💰Harga : RM57
🚚Postage SM : RM10
✈Postage SS : RM25
.
.
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
2 1 4 hours ago

#TestimoniMylea

1 bulan je sisturrrr... Tak jeles ke.. 😜

Bukan je masalah makin kurang, kulit akak ni pun dah makin cerah, glowing lain macam aih.. Yang penting bukan glowing berminyak mcm goreng ikan tapi licin berkilat.. See, kat area hidung die, sangat berbeza kan..
.
Jeragat yang dah bertahun² semakin tebal, dah ikhtiar macam² tapi akhirnya Allah Ya Salam sembuhkan asbab bersama Mylea.
Alhamdulillah..
.
#MazMiharEmpire #eRezeki #Mylea #MyleaKL #MyleaSelangor #FrecklesBar #FrecklesSerum #PoreInvisiblePrimer #TreatmentFoundation #MoisturizingLipmatte

#TestimoniMylea

1 bulan je sisturrrr... Tak jeles ke.. 😜

Bukan je masalah makin kurang, kulit akak ni pun dah makin cerah, glowing lain macam aih.. Yang penting bukan glowing berminyak mcm goreng ikan tapi licin berkilat.. See, kat area hidung die, sangat berbeza kan..
.
Jeragat yang dah bertahun² semakin tebal, dah ikhtiar macam² tapi akhirnya Allah Ya Salam sembuhkan asbab bersama Mylea.
Alhamdulillah..
.
#MazMiharEmpire #eRezeki #Mylea #MyleaKL #MyleaSelangor #FrecklesBar #FrecklesSerum #PoreInvisiblePrimer #TreatmentFoundation #MoisturizingLipmatte
0 0 4 hours ago

Forever Young purse

Material:Pu Leather

Colours : Black,pink,green,blue,grey Rm35 SM / Rm40 SS 💞Free postage .
Cara order:
👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah
#pursemurah #begmurah #handbag
#igshopmalaysia #uitm #unitar #umt
#umk #kelantan #johor #puchong
#mirafilzah #neelofa #sitinordiana
#erezeki #handbagmurah #tudungbawal
#portdickson #shakleemalaysia #tv3 #seadanyaaku
#dramasangat #pasirgudang #wallet #shahalam

Forever Young purse

Material:Pu Leather

Colours : Black,pink,green,blue,grey  Rm35 SM /  Rm40 SS 💞Free postage .
Cara order:
👝Screenshot item dan whatsapp ke 011 2800 2737
.
.
#assalamualaikum #terapiinstagram #walletmurah 
#pursemurah#begmurah #handbag
#igshopmalaysia#uitm#unitar#umt
#umk#kelantan#johor#puchong
#mirafilzah #neelofa#sitinordiana
#erezeki#handbagmurah#tudungbawal
#portdickson #shakleemalaysia #tv3#seadanyaaku
#dramasangat#pasirgudang#wallet#shahalam
3 0 4 hours ago

G$H0CK DW6900 JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK DW6900 JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
9 0 5 hours ago

G$H0CK DW6900.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK DW6900.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
10 0 5 hours ago

AD STEEL.
.
Analog Type
Jam Tawaf
Leather Strap
Battery Movement
2 Month Warranty
Complete Set.
.
Harga Offer : RM 100
.
Utk order whatsapp : 01133360273
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #gift
#love #girl #instashop #giveaway
#jambranded #mudah
#erezeki #sayajualmurah
#jamcouplemurah #jamtanganlelaki
#hadiahharijadi #hantaran
#jammurahgiler #gshockmurah2
#jamtanganwanita #matmoto2018

AD STEEL.
.
Analog Type
Jam Tawaf
Leather Strap
Battery Movement
2 Month Warranty
Complete Set.
.
Harga Offer : RM 100
.
Utk order whatsapp : 01133360273
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #gift
#love #girl #instashop #giveaway
#jambranded #mudah
#erezeki #sayajualmurah
#jamcouplemurah #jamtanganlelaki
#hadiahharijadi #hantaran
#jammurahgiler #gshockmurah2
#jamtanganwanita #matmoto2018
9 0 5 hours ago

G$H0CK COUPLE JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK COUPLE JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
6 0 5 hours ago

∆RMANI MAGNETIC.
.
Analog Type
Quality Steel
Magnetic Strap
Battery Movement
1 Month Warranty
.
Harga Offer : RM 80
.
Utk order whatsapp : 012-2449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#ysuku #lifestyle
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

∆RMANI MAGNETIC.
.
Analog Type
Quality Steel 
Magnetic Strap
Battery Movement
1 Month Warranty
.
Harga Offer : RM 80
.
Utk order whatsapp : 012-2449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#ysuku #lifestyle
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
2 0 5 hours ago

😭❤️❤️ MASALAH HAID TAK LANCAR boleh beri banyak kesan kepada kehidupan seorang wanita terutamanya bagi wanita berkahwin yang cuba nak dapatkan anak. Jangan biarkan ianya berpanjangan..
.
.
🌹Girls yg ada masalah period, keputihan & senggugut teruk follow 👉 @deina.official 🌿 @deina.hq 🍁 @tips.deina .
.
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa

😭❤️❤️ MASALAH HAID TAK LANCAR boleh beri banyak kesan kepada kehidupan seorang wanita terutamanya bagi wanita berkahwin yang cuba nak dapatkan anak. Jangan biarkan ianya berpanjangan..
.
.
🌹Girls yg ada masalah period, keputihan & senggugut teruk follow 👉 @deina.official 🌿 @deina.hq 🍁 @tips.deina .
.
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa
12 3 6 hours ago

😭❤️❤️ MASALAH HAID TAK LANCAR boleh beri banyak kesan kepada kehidupan seorang wanita terutamanya bagi wanita berkahwin yang cuba nak dapatkan anak. Jangan biarkan ianya berpanjangan..
.
.
🌹Girls yg ada masalah period, keputihan & senggugut teruk follow 👉 @deina.official 🌿 @deina.hq 🍁 @tips.deina .
.
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa

😭❤️❤️ MASALAH HAID TAK LANCAR boleh beri banyak kesan kepada kehidupan seorang wanita terutamanya bagi wanita berkahwin yang cuba nak dapatkan anak. Jangan biarkan ianya berpanjangan..
.
.
🌹Girls yg ada masalah period, keputihan & senggugut teruk follow 👉 @deina.official 🌿 @deina.hq 🍁 @tips.deina .
.
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa
23 3 6 hours ago

Urut
Spa Body Massage 💆‍♀️ (perempuan sahaja)
🚫tidak period 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat
BERMINAT TERUS
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise

Urut
Spa Body Massage 💆‍♀️ (perempuan sahaja)
🚫tidak period 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall 
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll  #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak 
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat 
BERMINAT TERUS 
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise 
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise
6 0 7 hours ago

G$H0CK DW5600 LIMITED.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK DW5600 LIMITED.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
10 0 9 hours ago

G$H0CK COMBO.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK COMBO.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
14 0 9 hours ago
☑️done 200pax box viral plain + cookies untuk customer Ridzuan dari Kota Damansara last week. Alhamdulillah

Thank You for trusting us to complete your big days.❤️ 📲Whatapp 0189714490 for more details.

#bisneswomen #surirumah #happylife #youcanduit #happyday #terapiinstagram #youngmillionaire #doorgiftcookiesmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbudget #doorgiftaqiqah #doorgifttahlil #pakejreadymadeSBD2U #doorgifttunang #doorgiftmalaysiamurah #erezeki #eusahawan #baazarmalaysia #dramasangat #kitasamahero #doorgiftselangor #doorgifthululangat #doorgiftkotadamansaa #bazaronline #lotsoflove #setiaalam
1 0 9 hours ago

#TestimoniMylea

Pengorbanan seorang ibu.. 🥰

Mengandung ni bukan setakat alahan lemah longlai, takde selera makan, muntah², morning sickness je tau. Macam² dan yang paling sedih mostly 90% wanita mengandung alami alahan yang effect pada skin diorang especially wajah. 😔

Dah macam² sis ni cuba tapi tak pernah berkesan hinggalah salah sorang saudara suggest untuk cuba Mylea Alhamdulillah baru je beberapa minggu dah nampak ketara sangat beza. 🥰

Paling penting DIJAMIN SELAMAT 100%, semua peringkat usia boleh guna Mylea dan inshaAllah merawat segala masalah kulit yang korang alami.

#MazMiharEmpire #eRezeki #Mylea #MyleaKL #MyleaSelangor #FrecklesBar #FrecklesSerum #PoreInvisiblePrimer #TreatmentFoundation #MoisturizingLipmatte

#TestimoniMylea

Pengorbanan seorang ibu.. 🥰

Mengandung ni bukan setakat alahan lemah longlai, takde selera makan, muntah², morning sickness je tau. Macam² dan yang paling sedih mostly 90% wanita mengandung alami alahan yang effect pada skin diorang especially wajah. 😔

Dah macam² sis ni cuba tapi tak pernah berkesan hinggalah salah sorang saudara suggest untuk cuba Mylea Alhamdulillah baru je beberapa minggu dah nampak ketara sangat beza. 🥰

Paling penting DIJAMIN SELAMAT 100%, semua peringkat usia boleh guna Mylea dan inshaAllah merawat segala masalah kulit yang korang alami.

#MazMiharEmpire #eRezeki #Mylea #MyleaKL #MyleaSelangor #FrecklesBar #FrecklesSerum #PoreInvisiblePrimer #TreatmentFoundation #MoisturizingLipmatte
0 0 9 hours ago

Kalau nak pakai henfon dibayar, anda kena pakai simkad yg taglinenya "Prepaid That Pays!".
.
#MazMiharEmpire #eRezeki #ToneWow #ToneWowExcel #ToneWowKL #ToneWowSelangor #PrepaidThatPays #SimkadBuatDuit #PassiveIncome #JanaPendapatanPasif #TDS4Free

Kalau nak pakai henfon dibayar, anda kena pakai simkad yg taglinenya "Prepaid That Pays!".
.
#MazMiharEmpire #eRezeki #ToneWow #ToneWowExcel #ToneWowKL #ToneWowSelangor #PrepaidThatPays #SimkadBuatDuit #PassiveIncome #JanaPendapatanPasif #TDS4Free
1 0 10 hours ago

Selamat pagi, semua.. Sedikit tentang Kempen TDS4Free yang sedang berjalan dan bakal berakhir di hujung bulan ini. Di dalam kategori TDS50 ini, anda bakal menikmati Data dan Minit Panggilan untuk SETAHUN dengan PERCUMA! Langganlah TDS50 hari ini dan ‘booking’ peluang anda untuk menang langganan Pakej Kombo kegemaran anda ini! Cepat, cepat! Kempen berakhir hujung bulan ini.

Info lanjut di https://bit.ly/2twCbbm

#MazMiharEmpire #eRezeki #ToneWow #ToneWowExcel #ToneWowKL #ToneWowSelangor #PrepaidThatPays #SimkadBuatDuit #PassiveIncome #JanaPendapatanPasif #TDS4Free #TDS50 #TONEWOW

Selamat pagi, semua.. Sedikit tentang Kempen TDS4Free yang sedang berjalan dan bakal berakhir di hujung bulan ini. Di dalam kategori TDS50 ini, anda bakal menikmati Data dan Minit Panggilan untuk SETAHUN dengan PERCUMA! Langganlah TDS50 hari ini dan ‘booking’ peluang anda untuk menang langganan Pakej Kombo kegemaran anda ini! Cepat, cepat! Kempen berakhir hujung bulan ini.

Info lanjut di https://bit.ly/2twCbbm

#MazMiharEmpire #eRezeki #ToneWow #ToneWowExcel #ToneWowKL #ToneWowSelangor #PrepaidThatPays #SimkadBuatDuit #PassiveIncome #JanaPendapatanPasif #TDS4Free #TDS50 #TONEWOW
1 0 10 hours ago

Rawatan resdung
Lelaki & wanita 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat
BERMINAT TERUS
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise

Rawatan resdung 
Lelaki & wanita 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall 
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll  #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak 
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat 
BERMINAT TERUS 
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise 
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise
2 0 11 hours ago

M3 Smart Bracelet.
.
Digital time function
Color screen
Bluetooth
Step counting
Blood pressure
Pedometer
Sleep monitor
Heart rate monitor
.
Harga Promo : RM 50
.
Whatsapp : 01133360273
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #love #girl
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #erezeki #sayajualmurah

M3 Smart Bracelet.
.
Digital time function
Color screen
Bluetooth
Step counting 
Blood pressure
Pedometer
Sleep monitor
Heart rate monitor
.
Harga Promo : RM 50
.
Whatsapp : 01133360273
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review#love #girl 
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #erezeki #sayajualmurah
12 0 11 hours ago

G$HOCK MUDMASTER COUPLE.
.
Analog & Digital
Date ,Day & Light Function
Rubber Strap
Battery Movt
Water Resistant
2 Month Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Utk order whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$HOCK MUDMASTER COUPLE.
.
Analog & Digital 
Date ,Day & Light Function
Rubber Strap
Battery Movt
Water Resistant
2 Month Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Utk order whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
17 0 11 hours ago

G$H0CK COUPLE JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK COUPLE JEANS.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 110
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
12 0 11 hours ago

TERBAIKLAH KARISMA 👍🏼👍🏼 Jerawat teruk boleh hilang dgn Full Set Karisma Cosmetic!!!😱😱 Wowww!!! Mmg terbaik lah Kc ni... Hanya menggunakan set sparkle skincare Shaja adikk kita ni dah dapat kulit yg cantik 😍 mmg superbbb!!! Dulu muka adikk ni breakout teruk.. Tapi alhamdulillah diperkenalkan dgn Skincare Karisma Cosmetic kulit dah cantik dan berseri ❤❤❤ Pasti...Chantikkk Sangattt!!! http://www.wasap.my/60172937498/PASTICHANTIK

#karismacosmetikpuchong #skincareviral #kgf #richserum #jerawathilang #jeragathilang #kulitsensitif #kulitkusam #surnburn #jerawatbatu #igshop #igshopmalaysia #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarmalaysia #jomcantik #kgffoundation #eusahawan #erezeki #surirumah #cikgucikgi #puchong #puncakjalil #bukitjalil #kinrara #sirim #selangor #ppum #viral #kakishoping

TERBAIKLAH KARISMA 👍🏼👍🏼 Jerawat teruk boleh hilang dgn Full Set Karisma Cosmetic!!!😱😱 Wowww!!! Mmg terbaik lah Kc ni... Hanya menggunakan set sparkle skincare Shaja adikk kita ni dah dapat kulit yg cantik 😍 mmg superbbb!!! Dulu muka adikk ni breakout teruk.. Tapi alhamdulillah diperkenalkan dgn Skincare Karisma Cosmetic kulit dah cantik dan berseri ❤❤❤ Pasti...Chantikkk Sangattt!!! http://www.wasap.my/60172937498/PASTICHANTIK

#karismacosmetikpuchong #skincareviral #kgf #richserum #jerawathilang #jeragathilang #kulitsensitif #kulitkusam #surnburn #jerawatbatu #igshop #igshopmalaysia #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarmalaysia #jomcantik #kgffoundation #eusahawan #erezeki #surirumah #cikgucikgi #puchong #puncakjalil #bukitjalil #kinrara #sirim #selangor #ppum #viral #kakishoping
1 0 12 hours ago

KIDS SMARTWATCH.
.
-Support Simkad
-Camera
-Location Tracker
-Voice Chat
-Remote Camera
-Flashlight
-Screen Size 1.44
-Battery 400mah
.
Harga Offer : RM 60
Free Postage Sm/Ss
.
Utk Order Whatsapp : 01133360273
.
#sayajual #smartwatch #dz09 #gt08 #sayajualsmartwatch #hadiah
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#love #girl #instashop #igshop
#ysuku #lifestyle #gadgetmurah
#jambranded #mudah #hadiahharijadi
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
#gadgetmurah #powerbank #rxz #ex5
#ex5familia #kamixramai #matmoto
#matrempit

KIDS SMARTWATCH.
.
-Support Simkad
-Camera
-Location Tracker
-Voice Chat
-Remote Camera
-Flashlight
-Screen Size 1.44
-Battery 400mah
.
Harga Offer : RM 60
Free Postage Sm/Ss
.
Utk Order Whatsapp : 01133360273
.
#sayajual#smartwatch#dz09#gt08 #sayajualsmartwatch #hadiah
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#love #girl #instashop #igshop
#ysuku #lifestyle #gadgetmurah
#jambranded #mudah #hadiahharijadi
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
#gadgetmurah #powerbank #rxz #ex5
#ex5familia #kamixramai #matmoto
#matrempit
11 0 13 hours ago

G$H0CK DW5900 FLORAL.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

G$H0CK DW5900 FLORAL.
.
Digital Type
High Gred Quality
Rubber Strap
Water Resistant
Date, Day ,Alarm ,Stopwatch
2 Bulan Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Whatsapp : 0122449343
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
12 0 13 hours ago

GSHOCK DUALTIME.
.
Analog & Digital
Date ,Day & Light Function
Rubber Strap
Battery Movt
Water Resistant
2 Month Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Utk order whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah

GSHOCK DUALTIME.
.
Analog & Digital 
Date ,Day & Light Function
Rubber Strap
Battery Movt
Water Resistant
2 Month Warranty
.
Harga Offer : RM 70
.
Utk order whatsapp : 0189078955
.
#jammurah #bazaarpaknil #viral
#gshockmurah #review #ex5familia #kamixramai #love #girl #instashop
#jambranded #gshockmalaysia #mudah #sukanduaroda #jenterafly
#neelofa #erezeki #sayajualmurah
8 0 13 hours ago

#TestimoniMylea

Kesian die demam panas sangat sampai kering, pecah² bibir... 😢

Tergerak hati mak die pakaikan #MyleaLipmatte, siap pakai cantik² kot.. 😅

Tibe² lepas buang Mylea Lipmatte... 😱😱😱 Jangan kate korang, akak sendiri pun terkejut tau.. 😅

Syukur alhamdulillah.. Ternyata pasti yang Mylea Lipmatte bukan je mencantikkan bibir korang, bagi tekstur luarbiasa yang sangat amazing je, tapi betul² merawat jugak segala masalah bibir korang inshaAllah.. 🥰

#MazMiharEmpire #eRezeki #Mylea #MyleaKL #MyleaSelangor #FrecklesBar #FrecklesSerum #PoreInvisiblePrimer #TreatmentFoundation #MoisturizingLipmatte

#TestimoniMylea

Kesian die demam panas sangat sampai kering, pecah² bibir... 😢

Tergerak hati mak die pakaikan #MyleaLipmatte, siap pakai cantik² kot.. 😅

Tibe² lepas buang Mylea Lipmatte... 😱😱😱 Jangan kate korang, akak sendiri pun terkejut tau.. 😅

Syukur alhamdulillah.. Ternyata pasti yang Mylea Lipmatte bukan je mencantikkan bibir korang, bagi tekstur luarbiasa yang sangat amazing je, tapi betul² merawat jugak segala masalah bibir korang inshaAllah.. 🥰

#MazMiharEmpire #eRezeki #Mylea #MyleaKL #MyleaSelangor #FrecklesBar #FrecklesSerum #PoreInvisiblePrimer #TreatmentFoundation #MoisturizingLipmatte
0 0 13 hours ago

Tati skincare (new)
Everlasting Beauty skincare kit 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat
BERMINAT TERUS
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise

Tati skincare (new)
Everlasting Beauty skincare kit 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall 
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll  #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak 
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat 
BERMINAT TERUS 
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise 
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise
3 0 13 hours ago

Kapas muka
Jamu jelita pearl white pinky plus besar 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat
BERMINAT TERUS
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise

Kapas muka
Jamu jelita pearl white pinky plus besar 🌸Sari Ayu Enterprise
sariayuenterprise
Sari Ayu Enterprise

Kedai Jamu, Kosmetik & Spa
🏢Pengkalan Emas Mall 
Pasar Bina, Ipoh Perak •pengedar,pemborong dan stokis jamu, kosmetik Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk MUSTIKA RATU , Ipoh Perak
•pengedar, pemborong dan stokis produk SARIAYU MARTHA TILAAR Ipoh,Perak.
•rawatan kecantikan 💇‍♀️💄
-facial 🧖‍♀️ -facial biolight -resdung😷 -rawatan resdung
-body massage💆🏼‍♀️ -sauna
-makeup dll  #sariayuenterprise #ayusofiah #beautyconsultant #spasariayu #ipohperak 
#kedaijamu
#stokisjamu #pengedarjamu #pemborongjamu
#mustikaratu
#sariayu #sariayumarthatilaar
#facial #rawatanresdung #facialresdung #spabodymassage #sauna #saunaipoh #makeup #erezeki #spa #spaipoh #facialipoh #pasarbina #pengkalanemasmall
selamat datang👍🏻😊
Tqsm kerana berminat 
BERMINAT TERUS 
Www.wasap.my/60176964889
Facebook: Sari Ayu Enterprise 
Instagram: sariayuenterprise
Youtube channel: sari ayu enterprise
5 0 14 hours ago

Top #erezeki posts

Rumah contoh masa depan yang pasti untuk mengingatkan kita semua agar tidak terbelenggu akan kesombongan atas pangkat, harta dan kemewahan.
.
Assalamualaikum dan Selamat Malam 😊
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa

Rumah contoh masa depan yang pasti untuk mengingatkan kita semua agar tidak terbelenggu akan kesombongan atas pangkat, harta dan kemewahan.
.
Assalamualaikum dan Selamat Malam 😊
.
#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil #neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki #terapiinstagram #model #jutawan #azizanosman #irfankhairi #love #girl #freepostage #instadairy #instafamous #like4like #follow4follow #terapiinstagram #photoshoot #review #niqabis #freedom #lifestyle #f4f #nurraysa
8,603 90 13 November, 2019

YEAR END SALE 🎉🎉
.
Valid until 31/12/2019
.
Harga Asal:
1 helai RM69 FREE POSTAGE
.
Harga YES 😍:
2 helai RM100 FREE POSTAGE (Boleh mix antara Blouse Zuhaira, Nadeera, Humayra & Izaara)
.
Material: Korean Moss Crepe
.
✅ HANDSOCK
Boleh masukkan jari kt lengan baju utk dijadikan handsock!
.
✅ MESRA WUDHUK
Kain memeri so senang la nk ambil wudhuk sbb boleh sinsing dgn mudah
.
✅ BREASTFEED FRIENDLY
Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb mmg direka khas utk para ibu
.
✅ MATERIAL YANG IRONLESS
Semua dh sedia maklum kain Moss Crepe mmg selesa, jatuh terletak & yamg paling penting xyah gosok!
.
✅ POKET
Ada poket tau kt sebelah kanan. Senang la kaki travel nk masukkan apa2 dlm poket!
.
✅ TAK MELEKAT KT BADAN
Blouse ironless ni xmcm lycra tau. Confirm xmelekat kt badan. Xyah risau ok
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️
.
#MunazaByAsca

YEAR END SALE 🎉🎉
.
Valid until 31/12/2019
.
Harga Asal:
1 helai RM69 FREE POSTAGE
.
Harga YES 😍:
2 helai RM100 FREE POSTAGE (Boleh mix antara Blouse Zuhaira, Nadeera, Humayra & Izaara)
.
Material: Korean Moss Crepe
.
✅ HANDSOCK
Boleh masukkan jari kt lengan baju utk dijadikan handsock!
.
✅ MESRA WUDHUK
Kain memeri so senang la nk ambil wudhuk sbb boleh sinsing dgn mudah
.
✅ BREASTFEED FRIENDLY
Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb mmg direka khas utk para ibu
.
✅ MATERIAL YANG IRONLESS
Semua dh sedia maklum kain Moss Crepe mmg selesa, jatuh terletak & yamg paling penting xyah gosok!
.
✅ POKET
Ada poket tau kt sebelah kanan. Senang la kaki travel nk masukkan apa2 dlm poket!
.
✅ TAK MELEKAT KT BADAN
Blouse ironless ni xmcm lycra tau. Confirm xmelekat kt badan. Xyah risau ok
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️
.
#MunazaByAsca
108 2 26 December, 2019

Sis ada ni tengah settle kan closing bulan Jun2019,kepada para pelanggan &peminat @tupperwaremalaysiasale diharap bersabar ya, order anda akan diproses sebentar lagi ✌Terima Kasih
#sisjualtupperware
#kakPahtupperware
#whatsapp0133313918
#tupperwaremalaysiasale

Sis ada ni tengah settle kan closing bulan Jun2019,kepada para pelanggan &peminat @tupperwaremalaysiasale diharap bersabar ya, order anda akan diproses sebentar lagi ✌Terima Kasih
#sisjualtupperware 
#kakPahtupperware 
#whatsapp0133313918 
#tupperwaremalaysiasale
145 11 29 June, 2019

OMG!!! JERAGAT HILANG😱
OMG!!! JERAGAT HILANG😱
OMG!!! JERAGAT HILANG😱
JERAGAT KRONIK DAH HILANG!!!!!😱
.
NAH HAKAK PAYUNG TESTIMONI...KAN DAH KATA KARISMA COSMETIC NI MENJADI....AKAK² MANIS KITA NI TAMPIL CANTIK BERSERI2 ..😊
.
.
DIA TINGGAL KAN KULIT BERMASALAHNYA YANG BERJERAGAT KRONIK!!!!!! SAY GOOD BYE LA PADA JERAGAT TU ...YANG PENTING SEKARANG DAH CERAH BERSERI2..
TIADA LAGI KULIT KUSAM,JERAGAT & TONA TIDAK SEKATA UOLLSS! !!!
.
Yang masih ragu2 lg tu boleh kata rugi la uollss....ramai dh tampil cerah dan cantik serta bebas masalah kulit wajah dengan Karisma Cosmetic.

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!
.
Yang Berminat dgn product karisma cosmetik, wassap hakak di link 👇👇
http://www.wasap.my/60149229464
http://www.wasap.my/60149229464
@ klik link Di bio @karismacosmetik_johor
.
.
🚙🚗cod area jb➡️tampoi➡️kempas➡️pasir gudang➡️perling➡️skudai➡️nusajaya➡️masai➡️ulu tiram➡️plentong dan sekitar nya..
.
📮Pos keseluruh MALAYSIA/SABAH & SARAWAK
.
#karismacosmetikjohor #skincareviral #kgf #richserum #jerawathilang #jeragathilang #kulitsensitif #kulitkusam #surnburn #jerawatbatu #igshop #igshopmalaysia #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarmalaysia #jomcantik #kgffoundation #eusahawan #erezeki #surirumah #cikgucikgi #plentong #pasirgudang #plentong #johor #selangor #singapore #viral #kakishoping #meletop #kakishopingonline

OMG!!! JERAGAT HILANG😱
OMG!!! JERAGAT HILANG😱
OMG!!! JERAGAT HILANG😱
JERAGAT KRONIK DAH HILANG!!!!!😱
.
NAH HAKAK PAYUNG TESTIMONI...KAN DAH KATA KARISMA COSMETIC NI MENJADI....AKAK² MANIS KITA NI TAMPIL CANTIK BERSERI2 ..😊
.
.
DIA TINGGAL KAN KULIT BERMASALAHNYA YANG BERJERAGAT KRONIK!!!!!! SAY GOOD BYE LA PADA JERAGAT TU ...YANG PENTING SEKARANG DAH CERAH BERSERI2..
TIADA LAGI KULIT KUSAM,JERAGAT & TONA TIDAK SEKATA UOLLSS! !!!
.
Yang masih ragu2 lg tu boleh kata rugi la uollss....ramai dh tampil cerah dan cantik serta bebas masalah kulit wajah dengan Karisma Cosmetic.

Pasti....Chantikkk Sangatttt!!!!
.
Yang Berminat dgn product karisma cosmetik, wassap hakak di link 👇👇
http://www.wasap.my/60149229464
http://www.wasap.my/60149229464
@ klik link Di bio @karismacosmetik_johor
.
.
🚙🚗cod area jb➡️tampoi➡️kempas➡️pasir gudang➡️perling➡️skudai➡️nusajaya➡️masai➡️ulu tiram➡️plentong dan sekitar nya..
.
📮Pos keseluruh MALAYSIA/SABAH & SARAWAK
.
#karismacosmetikjohor #skincareviral #kgf #richserum #jerawathilang #jeragathilang #kulitsensitif #kulitkusam #surnburn #jerawatbatu #igshop #igshopmalaysia #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarmalaysia #jomcantik #kgffoundation #eusahawan #erezeki #surirumah #cikgucikgi #plentong #pasirgudang #plentong #johor #selangor #singapore #viral #kakishoping #meletop #kakishopingonline
853 6 4 March, 2019

FTR JE YANG FAHAM MASALAH MANUSIA. 🥰
.
Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam. Allah jua yang izinkan.
.
FTR ilmu marketing langit, yang mengajak lebih ramai Ummah untuk #BackToAllah 🤗
.
Allahuakbar. Ya Allah, Engkau izinkan mata-mata yang melihat post ini dan gerakkan hati mereka untuk dapatkan FTR dgn kadar segera. In shaa Allah manfaat buat kalian dunia akhirat.
.
Best kan? Kalau sebelum ni tak tau formula yang tepat untuk upgrade rezeki, alhamdulillah dengan formula yang betul, masalah hutang makin surut, sales lebih baik dan pastinya ilmu #backtoAllah ni menyeluruh. Bila kita jaga Allah, Allah akan uruskan yang terbaik untuk kita.
.
P/s: rm380 untuk beli hp, kita rasa alahai murahnya, tapi bila untuk ilmu “Back To Allah” (Vitamin Hati, labur sekali seumur hidup, tak kan rosak)
.
Masih berkira-kira untuk upgrade ilmu? Takpe, kami Ada sediakan moneyback guarantee 100% dalam 14 hari. Kalau rasa tak berbaloi, kami akan pulangkan duit anda tanpa kurang satu sen pun. 😊
.
Whatsapp 0819687611
Whatsapp 0189687611
Whatsapp 0189687611

FTR JE YANG FAHAM MASALAH MANUSIA. 🥰
.
Alhamdulillah. Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam. Allah jua yang izinkan.
.
FTR ilmu marketing langit, yang mengajak lebih ramai Ummah untuk #BackToAllah 🤗
.
Allahuakbar. Ya Allah, Engkau izinkan mata-mata yang melihat post ini dan gerakkan hati mereka untuk dapatkan FTR dgn kadar segera. In shaa Allah manfaat buat kalian dunia akhirat.
.
Best kan? Kalau sebelum ni tak tau formula yang tepat untuk upgrade rezeki, alhamdulillah dengan formula yang betul, masalah hutang makin surut, sales lebih baik dan pastinya ilmu #backtoAllah ni menyeluruh. Bila kita jaga Allah, Allah akan uruskan yang terbaik untuk kita.
.
P/s: rm380 untuk beli hp, kita rasa alahai murahnya, tapi bila untuk ilmu “Back To Allah” (Vitamin Hati, labur sekali seumur hidup, tak kan rosak)
.
Masih berkira-kira untuk upgrade ilmu? Takpe, kami Ada sediakan moneyback guarantee 100% dalam 14 hari. Kalau rasa tak berbaloi, kami akan pulangkan duit anda tanpa kurang satu sen pun. 😊
.
Whatsapp 0819687611
Whatsapp 0189687611
Whatsapp 0189687611
172 7 25 February, 2019