#etiqa Instagram Photos & Videos

etiqa - 13.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #etiqa and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
28.6
Average comment
0.9
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

🚨Mari rebut peluang untuk lunaskan saman tertunggak sebelum hari perayaan tiba.👮‍♂️
.
👮‍♂️Semua jenis saman layak mendapat diskaun KECUALI saman yang dinyatakan dalam gambar tersebut.👮‍♀️
.
#bebassaman
#myegprimasaujana
#myegrinching
#renewroadtax
#renewroadtax
#roadtaxpantasdanmudah
#etiqa
#takafulikhlas
#allianz
#lonpac

🚨Mari rebut peluang untuk lunaskan saman tertunggak sebelum hari perayaan tiba.👮‍♂️
.
👮‍♂️Semua jenis saman layak mendapat diskaun KECUALI saman yang dinyatakan dalam gambar tersebut.👮‍♀️
.
#bebassaman 
#myegprimasaujana
#myegrinching
#renewroadtax 
#renewroadtax 
#roadtaxpantasdanmudah 
#etiqa 
#takafulikhlas 
#allianz 
#lonpac
0 0 1 hour ago

Sayu hati pula tengok video ni sampai habis. Teringat ayah kesayangan kita. Bayangkan dah besar panjang macam ni pun ayah still layan kita macam baby girl lagi😢💕. I can’t imagine kalau ayah tiada. Semoga ayah dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dalam lindungan Allah. Kasih ibu membawa ke syurga, kasih ayah sepanjang masa :’) Korang kena tengok video ni sebab memang sedih sangat huhu. Click the link dekat bio I tau! #Etiqa

Sayu hati pula tengok video ni sampai habis. Teringat ayah kesayangan kita. Bayangkan dah besar panjang macam ni pun ayah still layan kita macam baby girl lagi😢💕. I can’t imagine kalau ayah tiada. Semoga ayah dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dalam lindungan Allah. Kasih ibu membawa ke syurga, kasih ayah sepanjang masa :’) Korang kena tengok video ni sebab memang sedih sangat huhu. Click the link dekat bio I tau! #Etiqa
13 2 3 hours ago

Tengah duk sonok layan chat dengan member2 opis, tiba2 my sister bagi iklan video Etiqa ni. Tiba-tiba terus 😭 berkaca mata abg dok terkenang abah dan omak kat kampung.
Bagi kawan-kawan abg yang dok jauh-jauh yang masih mempunyai abah dan omak kasihani dan hormatilah mereka..Sentiasalah hubungi mereka.Tanpa mereka sapelah kitakan...🤗 Untuk kawan2 abg jom tengok iklan ini Etiqa ni, memang terbaik. Klik je link kat bio abg. Memang akan meruntuhkan keegoan dalam diri kita.
#lovedadnmom
#Etiqa

Tengah duk sonok layan chat dengan member2 opis, tiba2  my sister bagi iklan video Etiqa ni. Tiba-tiba terus 😭 berkaca mata abg dok terkenang abah dan omak kat kampung. 
Bagi kawan-kawan abg yang dok jauh-jauh yang masih mempunyai abah dan omak kasihani dan hormatilah mereka..Sentiasalah hubungi mereka.Tanpa mereka sapelah kitakan...🤗 Untuk kawan2 abg jom tengok iklan ini Etiqa ni, memang terbaik. Klik je link kat bio abg. Memang akan meruntuhkan keegoan dalam diri kita.
#lovedadnmom
#Etiqa
44 2 3 hours ago

Dah setahun lebih dah ayah xde. Bila tonton video dari Etiqa ni terus teringat kat arwah ayah. Sedih sangat.

Jomla korang tengok, sediakan tisu tau. #Etiqa Klik link dekat bio and tengok sampai habis iklan tu!

Dah setahun lebih dah ayah xde. Bila tonton video dari Etiqa ni terus teringat kat arwah ayah. Sedih sangat.

Jomla korang tengok, sediakan tisu tau. #Etiqa Klik link dekat bio and tengok sampai habis iklan tu!
56 2 3 hours ago

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Jom cek harga dulu secara PERCUMA (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Jom cek harga dulu secara PERCUMA (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful
0 0 5 hours ago

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Jom cek harga dulu secara PERCUMA (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Jom cek harga dulu secara PERCUMA (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful
3 0 5 hours ago

When you’re travelling abroad, do you have extra cash for emergencies if you’re in need of treatment there? Don’t worry #Etiqa is there to save you! Check out a warm message iklan paling best, iklan terbaik, mesti tengok, jom tengok to everyone by Afdlin Shauki & Zainal Hijau Video!
-
For more information, check out the link below! https://youtu.be/uzJITnWhRA8

When you’re travelling abroad, do you have extra cash for emergencies if you’re in need of treatment there? Don’t worry #Etiqa is there to save you! Check out a warm message iklan paling best, iklan terbaik, mesti tengok, jom tengok to everyone by Afdlin Shauki & Zainal Hijau Video!
-
For more information, check out the link below! https://youtu.be/uzJITnWhRA8
35 0 6 hours ago

Customer duduk Genting Highland.. kita pos insurans roadtax dia. Xde masalah.. Percuma sticker skali.. Nk harga boleh ws je

017-7500363

#roadtax #insurance #etiqa #johorbahru #skudai #roadtaxmurah #roadtaxkereta #roadtaxonline #ntroadtax

Customer duduk Genting Highland.. kita pos insurans roadtax dia. Xde masalah.. Percuma sticker skali.. Nk harga boleh ws je

017-7500363

#roadtax #insurance #etiqa #johorbahru #skudai #roadtaxmurah #roadtaxkereta #roadtaxonline #ntroadtax
3 0 18 hours ago

Ayah. Sebut pasal ayah, apa perkara pertama yang terlintas di fikiran korang? Ya betul, semua orang mempunyai ayah yang wataknya berbeza. Ada yang garang, ada yang sporting, ada yang jenis sayang tapi tak tunjuk. Tapi korang tahu tak setiap ayah mempunyai satu perangai yang sama iaitu sanggup bersusah layah demi anak-anak. Kita selalu nampak diorag happy, tenang tapi pengorbanan dan kesusahan yang ayah kita lalui tu tak semua kita tahu. tak mudah untuk diorang tunjuk dan luahkan perasaan diorang kerika susah mahupun sedih. Tapi satu benda yang patut kita tahu kasih sayang mereka terhadap anak-anak memang tak ternilai dan tiada bandingnya. Hargailah ayah kita selagi mereka masih ada. #Etiqa

Jom tengok video #Etiqa ni gais. Kita sedih sana-sama. Korang boleh tengok full video dekat youtube atau klik je link di bio!

Ayah. Sebut pasal ayah, apa perkara pertama yang terlintas di fikiran korang? Ya betul, semua orang mempunyai ayah yang wataknya berbeza. Ada yang garang, ada yang sporting, ada yang jenis sayang tapi tak tunjuk. Tapi korang tahu tak setiap ayah mempunyai satu perangai yang sama iaitu sanggup bersusah layah demi anak-anak. Kita selalu nampak diorag happy, tenang tapi pengorbanan dan kesusahan yang ayah kita lalui tu tak semua kita tahu. tak mudah untuk diorang tunjuk dan luahkan perasaan diorang kerika susah mahupun sedih. Tapi satu benda yang patut kita tahu kasih sayang mereka terhadap anak-anak memang tak ternilai dan tiada bandingnya. Hargailah ayah kita selagi mereka masih ada. #Etiqa

Jom tengok video #Etiqa ni gais. Kita sedih sana-sama. Korang boleh tengok full video dekat youtube atau klik je link di bio!
25 1 18 hours ago

Hari ni bersiaran luar kawasan.. settle coaching session dgn Erin & Jeane... #etiqatakaful #takaful #etiqa

Hari ni bersiaran luar kawasan.. settle coaching session dgn Erin & Jeane... #etiqatakaful #takaful #etiqa
6 0 21 hours ago

Etiqa Malaysia x Etiqa Philippines
#Etiqa

Etiqa Malaysia x Etiqa Philippines 
#Etiqa
27 1 22 hours ago

.
| R . I . N . D . U |
.
Rindu pada yang masih hidup pun dah seksa sangat apatah lagi rindu pada yang JAUH..
Semoga ayah kakak sihat selalu 🥺
.
Satu-satunya iklan buat kakak sebak..
Korang kena tengok juga..
.
Untuk video penuh boleh klik LINK BIRU kat profile..
#Etiqa

.
| R . I . N . D . U |
.
Rindu pada yang masih hidup pun dah seksa sangat apatah lagi rindu pada yang JAUH..
Semoga ayah kakak sihat selalu 🥺
.
Satu-satunya iklan buat kakak sebak..
Korang kena tengok juga..
.
Untuk video penuh boleh klik LINK BIRU kat profile..
#Etiqa
43 6 11 December, 2019

I'm not crying, you are 😭 It's hard not to put myself in her shoes when we even share the same name...Let us watch this video (click link on my bio) and cry our eyes out together! #Etiqa

I'm not crying, you are 😭 It's hard not to put myself in her shoes when we even share the same name...Let us watch this video (click link on my bio) and cry our eyes out together! #Etiqa
16 0 11 December, 2019

Tak perlu bersesak sesak di JPJ dan menunggu turn yang tidak kunjung tiba.
.
Dengan kami, insurans dan roadtax anda akan siap dalam masa 10 minit sahaja.
.
Takda masa nak datang takpe, dalam whatsapp pon kami boleh uruskan. Anda datang collect shj.
.
Whatsapp kami:
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana
#myegrinching
#renewroadtax
#roadtaxpantasdanmudah
#etiqa
#takafulikhlas
#lonpac
#allianz

Tak perlu bersesak sesak di JPJ dan menunggu turn yang tidak kunjung tiba.
.
Dengan kami, insurans dan roadtax anda akan siap dalam masa 10 minit sahaja.
.
Takda masa nak datang takpe, dalam whatsapp pon kami boleh uruskan. Anda datang collect shj.
.
Whatsapp kami:
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana 
#myegrinching 
#renewroadtax 
#roadtaxpantasdanmudah 
#etiqa 
#takafulikhlas 
#lonpac 
#allianz
3 1 11 December, 2019

⁣Love Travel and Love Yourself. Worry-free with Etiqa Travel Insurance.⠀

Checkout a warm message iklan paling best, iklan terbaik⠀
mesti tengok, jom tengok to everyone by Afdlin Shauki & Zainal Hijau Video.⠀

Can’t do anything to prevent an unexpected storm, do something to help cover yourself.⠀

Check it out http://bit.ly/335yXb2 #Etiqa #travelinsurance

⁣Love Travel and Love Yourself. Worry-free with Etiqa Travel Insurance.⠀
⠀
Checkout a warm message iklan paling best, iklan terbaik⠀
mesti tengok, jom tengok to everyone by Afdlin Shauki & Zainal Hijau Video.⠀
⠀
Can’t do anything to prevent an unexpected storm, do something to help cover yourself.⠀
⠀
Check it out http://bit.ly/335yXb2 #Etiqa #travelinsurance
100 2 11 December, 2019

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Jom cek harga dulu secara PERCUMA (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Jom cek harga dulu secara PERCUMA (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful
3 0 11 December, 2019

Mari dapatkan segera di @gmartmasa sekarang!!
.
📣📣📣Stok coklat cadbury dary milk :
👉 Fruit & nut
👉 Black forest
👉 Hazelnut
👉 Roast almond
👉 Honeycomb & nuts
.
Jom try😋
.
#gmartmasashoppeim15 #inderamahkota #kuantan #poslaju #citylink #myeg #insurance #roadtax #etiqa #allianz #telekung #jubah #tudung #bajukurungcotton #brooch #kosmetik #ikea #ayamorganik #sambalhitampahangtokthevaini #frozenfood #hamper #kemejabrandedmurah #cadarpatchwork #sabundobi #hairserum #birdnest #klubnalaleh

Mari dapatkan segera di @gmartmasa sekarang!!
.
📣📣📣Stok coklat cadbury dary milk :
👉 Fruit & nut
👉 Black forest
👉 Hazelnut
👉 Roast almond
👉 Honeycomb & nuts
.
Jom try😋
.
#gmartmasashoppeim15 #inderamahkota #kuantan #poslaju #citylink #myeg #insurance #roadtax #etiqa #allianz #telekung #jubah #tudung #bajukurungcotton #brooch #kosmetik #ikea #ayamorganik #sambalhitampahangtokthevaini #frozenfood #hamper #kemejabrandedmurah #cadarpatchwork  #sabundobi #hairserum #birdnest #klubnalaleh
3 0 11 December, 2019

📢📣📢📣📢📣📢 Renew Roadtax Kenderaan Uolls🚘🛵 dgn kami.. 📝caranya :

1. 📱Whatsapp gambar 📄geran atau Cover note kenderaan uolls ☎ ke 0199857866
.
2. 🖨Kami sediakan sebutharga tanpa caj💲
.
3. ✅Jika setuju , online payment 💰 ke: ZALIFAH BINTI AHMAD MBB : 101244341482
.
4. Roadtax dihantar secara by hand @ Poslaju kpd uolls..
.
.
Sebarang pertanyaan boleh terus wasap kami di link di bawah 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60199857866
http://www.wasap.my/60199857866
.
Atau klik link di bio😍😘
#gmartmasashoppeim15 #kuantan #inderamahkota #insuranskenderaan #insuransdanroadtax #insuranskereta #etiqa #allianz #freequotations

📢📣📢📣📢📣📢 Renew Roadtax Kenderaan Uolls🚘🛵 dgn kami.. 📝caranya :

1. 📱Whatsapp gambar 📄geran  atau Cover note kenderaan uolls ☎ ke 0199857866
. 
2. 🖨Kami sediakan sebutharga  tanpa caj💲
. 
3. ✅Jika setuju , online payment 💰 ke:  ZALIFAH BINTI AHMAD  MBB : 101244341482
. 
4. Roadtax dihantar secara by hand  @ Poslaju kpd uolls..
.
.
Sebarang pertanyaan boleh terus  wasap kami di link di bawah 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60199857866
http://www.wasap.my/60199857866
.
Atau klik link di bio😍😘
#gmartmasashoppeim15 #kuantan #inderamahkota #insuranskenderaan #insuransdanroadtax #insuranskereta #etiqa #allianz #freequotations
0 0 11 December, 2019

🌺Hi, Assalamualaikum uolls🌺 selamat pagi sayang2 semua, salam magnet rezeki, semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan olehnya ❤️😍Jemput datang ke GMart Masa Shoppe ya awak2 semua
.

Waktu operasi : 9.30pg-6.30ptg (Isnin-Sabtu)
.

Waze : GMart Masa Shoppe
Landmark berdekatan :
. 📍SK Sg Talam
📍Restoran Nabila Tomyam
📍Restoran Chalina Tomyam
📍Dobi Strawberry
📍Restoran Brotherhood

#gmartmasashoppeim15 #inderamahkota #kuantan #poslaju #citylink #myeg #insurance #roadtax #etiqa #allianz #telekung #jubah #tudung #bajukurungcotton #kasutbudak #bajubudak #kosmetik #ikea #ayamorganik #amway #sambalhitamtokthevaini #frozenfood #kemejabrandedmurah #cadarpatchwork #sabundobi #ayambismi #hairserum #birdnest #klubnalaleh #chocotreats

🌺Hi, Assalamualaikum uolls🌺 selamat pagi sayang2 semua, salam magnet rezeki, semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan olehnya ❤️😍Jemput datang ke GMart Masa Shoppe ya awak2 semua
.

Waktu operasi : 9.30pg-6.30ptg (Isnin-Sabtu)
.

Waze : GMart Masa Shoppe 
Landmark berdekatan :
. 📍SK Sg Talam
📍Restoran Nabila Tomyam
📍Restoran Chalina Tomyam
📍Dobi Strawberry
📍Restoran Brotherhood

#gmartmasashoppeim15 #inderamahkota #kuantan #poslaju #citylink #myeg #insurance #roadtax #etiqa #allianz #telekung #jubah #tudung #bajukurungcotton #kasutbudak #bajubudak #kosmetik #ikea #ayamorganik #amway #sambalhitamtokthevaini #frozenfood #kemejabrandedmurah #cadarpatchwork  #sabundobi #ayambismi #hairserum #birdnest #klubnalaleh #chocotreats
1 0 11 December, 2019

🌺Hi, Assalamualaikum uolls🌺 selamat pagi sayang2 semua, salam magnet rezeki, semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan olehnya ❤️😍Jemput datang ke GMart Masa Shoppe ya awak2 semua
.

Waktu operasi : 9.30pg-6.30ptg (Isnin-Sabtu)
.

Waze : GMart Masa Shoppe
Landmark berdekatan :
. 📍SK Sg Talam
📍Restoran Nabila Tomyam
📍Restoran Chalina Tomyam
📍Dobi Strawberry
📍Restoran Brotherhood

#gmartmasashoppeim15 #inderamahkota #kuantan #poslaju #citylink #myeg #insurance #roadtax #etiqa #allianz #telekung #jubah #tudung #bajukurungcotton #kasutbudak #bajubudak #kosmetik #ikea #ayamorganik #amway #sambalhitamtokthevaini #frozenfood #kemejabrandedmurah #cadarpatchwork #sabundobi #ayambismi #hairserum #birdnest #klubnalaleh #chocotreats

🌺Hi, Assalamualaikum uolls🌺 selamat pagi sayang2 semua, salam magnet rezeki, semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan olehnya ❤️😍Jemput datang ke GMart Masa Shoppe ya awak2 semua
.

Waktu operasi : 9.30pg-6.30ptg (Isnin-Sabtu)
.

Waze : GMart Masa Shoppe 
Landmark berdekatan :
. 📍SK Sg Talam
📍Restoran Nabila Tomyam
📍Restoran Chalina Tomyam
📍Dobi Strawberry
📍Restoran Brotherhood

#gmartmasashoppeim15 #inderamahkota #kuantan #poslaju #citylink #myeg #insurance #roadtax #etiqa #allianz #telekung #jubah #tudung #bajukurungcotton #kasutbudak #bajubudak #kosmetik #ikea #ayamorganik #amway #sambalhitamtokthevaini #frozenfood #kemejabrandedmurah #cadarpatchwork  #sabundobi #ayambismi #hairserum #birdnest #klubnalaleh #chocotreats
3 0 11 December, 2019

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Setahun sekali mana la nak ingat semua..!!
.
Tak pasti la berapa kena bayar..berapa bajet nak letak nih..ishh..
.
Kena beratur panjang pula kat kaunter ..
.
Terpaksa meredah jammed...!!! serabut#$&%
.
Bila la nak pergi..time lunch..?? time kerja..??Tak kan nak meng'ULAR' kot....
MASA lagi.......
.
Nak ke tak nak..
Kena amik cuti la klu mcm ni..
.
Anda mengalami situasi sebegini..??? Wasap jer detail kami settlekan (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful

ADA MASALAH NAK RENEW ROADTAX...??? .
Polisi INSURANS yang lama letak kat mana eh?
GERAN ?? Ada ke simpan??
.
Setahun sekali mana la nak ingat semua..!!
.
Tak pasti la berapa kena bayar..berapa bajet nak letak nih..ishh..
.
Kena beratur panjang pula kat kaunter ..
.
Terpaksa meredah jammed...!!! serabut#$&%
.
Bila la nak pergi..time lunch..?? time kerja..??Tak kan nak meng'ULAR' kot....
MASA lagi.......
.
Nak ke tak nak..
Kena amik cuti la klu mcm ni..
.
Anda mengalami situasi sebegini..??? Wasap jer detail kami settlekan (Ofis kami berada di blkg terminal bus expres seksyen 17 & hospital colombia asia)

#ejen diperlukan segera, komisen yg tinggi

#tautausampai #roadtax #takaful #insurance #roadtaxkereta #roadtaxmotor #carlifestyle #murah #igshopmalaysia #bazaarpaknil #roadtaxrenewal #roadtaxonline #roadtaxmati #roadtaxmurah #runner #matmoto #kapcaimalaya #honda #toyota #nissan #ford #merc #bmw #yamaha #viral #etiqa #etiqatakaful
10 0 11 December, 2019

Daulat Tuanku.
.
Merafak sembah dan setinggi-tinggi ucapan tahniah Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj, sempena Hari Keputeraan Rasmi Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor yang ke 74.
.
NCSB Risk Agency Econsave Rinching beroperasi seperti biasa dari 9.30am-10.00pm.
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana
#myegrinching
#renewroadtax
#roadtaxpantasdanmudah
#etiqa
#takafulikhlas
#allianz
#lonpac

Daulat Tuanku.
.
Merafak sembah dan setinggi-tinggi ucapan tahniah Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj, sempena Hari Keputeraan Rasmi Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor yang ke 74.
.
NCSB Risk Agency Econsave Rinching beroperasi seperti biasa dari 9.30am-10.00pm.
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana 
#myegrinching 
#renewroadtax 
#roadtaxpantasdanmudah 
#etiqa 
#takafulikhlas 
#allianz 
#lonpac
2 0 11 December, 2019

Tadi saja lah check pasal travel insurance sebab nak ke luar negara tahun hadapan, sekali terjumpa iklan Afdhlin Shauki & Zainal Hijau terangkan pasal Etiqa Takaful, memang kelakar habis 😂
.
Korang tengok lah dekat sini
👉🏻 http://bit.ly/2KDq41V
.
.
.
#etiqa #vainzstory

Tadi saja lah check pasal travel insurance sebab nak ke luar negara tahun hadapan, sekali terjumpa iklan Afdhlin Shauki & Zainal Hijau terangkan pasal Etiqa Takaful, memang kelakar habis 😂
.
Korang tengok lah dekat sini
👉🏻 http://bit.ly/2KDq41V
.
.
.
#etiqa #vainzstory
128 2 11 December, 2019

Terima Kasih Customer yg mempercayai services kami AZRA HARMONI AGENCY..Terima kasih SUPPORT..💪 Alhmdullilah in sha allah kami akan sentiasa memberi services yg TERBAIK Untuk pelanggan kami.. ✅INSURAN & CUKAI JALAN ✅URUSAN PUSPAKOM ✅URUSAN JPJ ✅URUSAN MYEG ✅TUKAR NAMA ✅TUKAR ENJIN ✅PETUKARAN NOMBOR BARU ✅PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN 4x4

Yang mana belum sempat atau belum ada masa untuk memperbaharui Insurance /Roadtax tu..nak cara MUDAH & CEPAT boleh wasap kami.. *KLIK DISINI UNTUK SEBARANG PERTANYAAN* ⬇️⬇️⬇️ *AZRA HARMONI AGENCY*
18-01 JALAN CENGKERIK 5
PUSAT PERDAGANGAN KEMPAS
81200 JOHOR BAHRU
JOHOR
011-11732202 ( RIEZ ) *Like Page IG AZRA HARMONI AGENCY* *Call/whatsapp*
www.wasap.my/601111732202
www.wasap.my/601111732202

www.wasap.my/601111732202 ✅QUOTATION FREE
✅MUDAH & CEPAT
✅TIDAK PERLU BERATUR PANJANG ✅TIDAK PERLU BERSESAK2 🎁PERCUMA HADIAH
🛵PERCUMA PENGHANTARAN **TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA** #azraharmoniagency #rhbinsurance #pacificinsurance #kurnia #etiqa #tokiomarine #liberty #runnerpuspakom #runnerjpj #agentinsurance #insurance #kurniainsurance #roadtax #insuran #renewal #roadtaxmurah #runner #insuranmurah #renewroadtax #renewinsurance #johorbahru #towing #towingmotor #towingmotorcycles #johor #jb #towingmotorjb #puspakom #jpj

Terima  Kasih Customer yg mempercayai services kami AZRA HARMONI AGENCY..Terima kasih SUPPORT..💪 Alhmdullilah in sha allah kami akan sentiasa memberi services yg TERBAIK Untuk pelanggan kami.. ✅INSURAN & CUKAI JALAN ✅URUSAN PUSPAKOM ✅URUSAN JPJ ✅URUSAN MYEG ✅TUKAR NAMA ✅TUKAR ENJIN ✅PETUKARAN NOMBOR BARU ✅PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN  4x4

Yang mana belum sempat atau belum ada masa untuk memperbaharui Insurance /Roadtax tu..nak cara MUDAH & CEPAT boleh wasap kami.. *KLIK DISINI UNTUK SEBARANG PERTANYAAN* ⬇️⬇️⬇️ *AZRA HARMONI AGENCY*
18-01 JALAN CENGKERIK 5
PUSAT PERDAGANGAN KEMPAS
81200 JOHOR BAHRU
JOHOR 
011-11732202 ( RIEZ ) *Like Page IG AZRA HARMONI AGENCY* *Call/whatsapp*
www.wasap.my/601111732202 
www.wasap.my/601111732202

www.wasap.my/601111732202 ✅QUOTATION FREE
✅MUDAH & CEPAT
✅TIDAK PERLU BERATUR PANJANG ✅TIDAK PERLU BERSESAK2 🎁PERCUMA HADIAH
🛵PERCUMA PENGHANTARAN **TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA** #azraharmoniagency #rhbinsurance #pacificinsurance #kurnia #etiqa #tokiomarine #liberty #runnerpuspakom #runnerjpj #agentinsurance #insurance #kurniainsurance #roadtax #insuran #renewal #roadtaxmurah #runner #insuranmurah #renewroadtax #renewinsurance #johorbahru #towing #towingmotor #towingmotorcycles #johor #jb #towingmotorjb #puspakom #jpj
7 0 10 December, 2019

kalau nak mahu melancong ke luar negara, benda penting korang kena fikirkan ialah pelindungan insurance kalau ada apa2 terjadi pada korang waktu melancong tu
See Nasib baik #Etiqa ada. Ni #Etiqa ada keluarkan video bagi memudahkan korang kalau apa-apa terjadi jika berlaku kemalangan di luar negara.
Mari tengok Afdlin Shauki dan Zainal menerangkan kat kita betapa mudahnya nak claim insurance jika berlaku kemalangan di link ni
http://bit.ly/2KDq41V

kalau nak mahu melancong ke luar negara, benda penting korang kena fikirkan ialah pelindungan insurance kalau ada apa2 terjadi pada korang waktu melancong tu
See Nasib baik #Etiqa ada. Ni #Etiqa ada keluarkan video bagi memudahkan korang kalau apa-apa terjadi jika berlaku kemalangan di luar negara.
Mari tengok Afdlin Shauki dan Zainal menerangkan kat kita betapa mudahnya nak claim insurance jika berlaku kemalangan di link ni 
http://bit.ly/2KDq41V
47 0 10 December, 2019

Penting tau insurans kereta ni kalau terjadi apa-apa di masa akan datang.
.
Pastikan insurans kereta dan cukai jalan kereta anda sentiasa hidup ya.
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana
#MYEGRINCHING
#renewroadtax
#roadtaxpantasdanmudah
#etiqa
#takafulikhlas
#lonpac
#allianz

Penting tau insurans kereta ni kalau terjadi apa-apa di masa akan datang.
.
Pastikan insurans kereta dan cukai jalan kereta anda sentiasa hidup ya.
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana 
#MYEGRINCHING 
#renewroadtax 
#roadtaxpantasdanmudah 
#etiqa 
#takafulikhlas 
#lonpac 
#allianz
1 0 10 December, 2019

Hands down!

This is by far the funniest and best promo video ever!!!
Definitely a must watch for everyone!!! Super informative, fast and easy to understand!

Especially since it features Afdlin Shauki and Zainal Hijau in it!!! It's fast and easy to watch just like #ETIQA

http://bit.ly/2KDq41V

Hands down!

This is by far the funniest and best promo video ever!!!
Definitely a must watch for everyone!!! Super informative, fast and easy to understand!

Especially since it features Afdlin Shauki and Zainal Hijau in it!!! It's fast and easy to watch just like #ETIQA

http://bit.ly/2KDq41V
9 0 10 December, 2019

Bila rancang nak travel luar negara perkara pertama yang kita paling takut mestilah kalau ada kemalangan or kecemasan kat tempat orang kan?

Nasib baik #Etiqa keluarkan iklan yang best ni, senang untuk kita faham & handle kalau jadi apa-apa.

Jom tengok macam mana Afdlin Shauki & Zainal Hijau explain di sini http://bit.ly/2KDq41V

Bila rancang nak travel luar negara perkara pertama yang kita paling takut mestilah kalau ada kemalangan or kecemasan kat tempat orang kan?

Nasib baik #Etiqa keluarkan iklan yang best ni, senang untuk kita faham & handle kalau jadi apa-apa.

Jom tengok macam mana Afdlin Shauki & Zainal Hijau explain di sini http://bit.ly/2KDq41V
76 3 10 December, 2019

Everyone should watch this best commercial video by #Etiqa. Starred by Afdlin Shauki & Zainal Hijau!
Not only funny but they also deliver good information.
Jom tengok !

BM: http://bit.ly/2KDq41V
CHI: http://bit.ly/335yXb2

Everyone should watch this best commercial video by #Etiqa. Starred by Afdlin Shauki & Zainal Hijau!
Not only funny but they also deliver good information.
Jom tengok !

BM: http://bit.ly/2KDq41V 
CHI: http://bit.ly/335yXb2
192 1 10 December, 2019

Dear Customers, please be inform NCSB Risk Agency Prima Saujana will be closed and NCSB Risk Agency Econsave Rinching will be open as usual from 9.30am-10.00pm.
.
Do come at Econsave Rinching if you want to renew insurance and roadtax.
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana
#myegrinching
#renewroadtax
#roadtaxpantasdanmudah
#etiqa
#takafulikhlas
#lonpac
#allianz

Dear Customers, please be inform NCSB Risk Agency Prima Saujana will be closed and NCSB Risk Agency Econsave Rinching will be open as usual from 9.30am-10.00pm.
.
Do come at Econsave Rinching if you want to renew insurance and roadtax.
.
🤳019-957 0559
🤳019-546 0559
.
#myegprimasaujana
#myegrinching 
#renewroadtax 
#roadtaxpantasdanmudah 
#etiqa 
#takafulikhlas 
#lonpac 
#allianz
2 0 10 December, 2019


🚨미세먼지 비상저감조치 시행🚨
🚨🚨초미세먼지 주의보 발령🚨🚨

에티카의 미세먼지 알리미 'ETI(에티)'가 알려드립니다📢
저번 주까지 파란 하늘이었는데….
미세먼지 시즌이 결국 시작되나 봐요😷
미세먼지보다 초미세먼지가 더 건강에 해로운 건 아시죠?😫
외출하실 땐 꼭! 에티카 챙겨서 스타일과 건강 지키세요🥰



⠀
🚨미세먼지 비상저감조치 시행🚨
🚨🚨초미세먼지 주의보 발령🚨🚨
⠀
에티카의 미세먼지 알리미 'ETI(에티)'가 알려드립니다📢
저번 주까지 파란 하늘이었는데….
미세먼지 시즌이 결국 시작되나 봐요😷
미세먼지보다 초미세먼지가 더 건강에 해로운 건 아시죠?😫
외출하실 땐 꼭! 에티카 챙겨서 스타일과 건강 지키세요🥰
⠀
⠀
⠀
⠀
34 4 10 December, 2019

Nak travel tapi insecure? mehh sya intro Etiqa fast & easy travel plan! Kita santai-santai ja macam Afdlin Shauki dan Zainal Hijau. Iklan best dan terbaik brought to you by #Etiqa 👍

Nak travel tapi insecure? mehh sya intro Etiqa fast & easy travel plan! Kita santai-santai ja macam Afdlin Shauki dan Zainal Hijau. Iklan best dan terbaik brought to you by #Etiqa 👍
90 5 10 December, 2019

Top #etiqa posts

Tadi saja lah check pasal travel insurance sebab nak ke luar negara tahun hadapan, sekali terjumpa iklan Afdhlin Shauki & Zainal Hijau terangkan pasal Etiqa Takaful, memang kelakar habis 😂
.
Korang tengok lah dekat sini
👉🏻 http://bit.ly/2KDq41V
.
.
.
#etiqa #vainzstory

Tadi saja lah check pasal travel insurance sebab nak ke luar negara tahun hadapan, sekali terjumpa iklan Afdhlin Shauki & Zainal Hijau terangkan pasal Etiqa Takaful, memang kelakar habis 😂
.
Korang tengok lah dekat sini
👉🏻 http://bit.ly/2KDq41V
.
.
.
#etiqa #vainzstory
128 2 11 December, 2019

📍 Etiqa Travel Insurance
.
Hai korang! Korang pasti suka travel & impikan percutian yg sempurna kan.. Tapi kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan segalanya.
Korang jangan risau sebabkan #Etiqa kan ada..
.
Jom tengok iklan terbaik dari Afdlin Shauki, Zainal Hijau.. Apa yang diaorang lakukan sangat kelakar, tapi bagus utk kita belajar apa yg cuba di sampaikan.. so korang kena tengok sampai habis iklan tau.
.
Korang boleh check out full video di sini
- - > http://bit.ly/2KDq41V
.
#Etiqa

📍 Etiqa Travel Insurance
.
Hai korang! Korang pasti suka travel & impikan percutian yg sempurna kan.. Tapi kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan segalanya.
Korang jangan risau sebabkan #Etiqa kan ada..
.
Jom tengok iklan terbaik dari Afdlin Shauki, Zainal Hijau.. Apa yang diaorang lakukan sangat kelakar, tapi bagus utk kita belajar apa yg cuba di sampaikan.. so korang kena tengok sampai habis iklan tau.
.
Korang boleh check out full video di sini
- - > http://bit.ly/2KDq41V
. 
#Etiqa
272 28 28 November, 2019

Holidays are best enjoyed worry free. Thats why I subscribed to Trip Care 360 Takaful by Etiqa.
Looking forward to explore Bangkok this weekend! xx
#TGIF #taitai #birthdaytrip #stressfree #finallyimonvacation #etiqa #tripcare360

Holidays are best enjoyed worry free. Thats why I subscribed to Trip Care 360 Takaful by Etiqa. 
Looking forward to explore Bangkok this weekend! xx 
#TGIF #taitai #birthdaytrip #stressfree #finallyimonvacation #etiqa #tripcare360
323 8 5 July, 2019

Ramai orang tak tahu yang travel insurance ni sebenarnya penting,kita tak tahu apa yang akan jadi kat negara orang . Tolonglah jangan rasa "alah pergi kejap je" "alah dekat je". Malang tidak berbau weih , Jadi mengapa ambil risiko?
.
Jom layan dulu iklan dari Etiqa ni
Video Full : 𝐡𝐭𝐭𝐩://𝐛𝐢𝐭.𝐥𝐲/𝟐𝐊𝐃𝐪𝟒𝟏𝐕 [Link on my Bio] The best/funny video & must watch 🤩
#Etiqa

Ramai orang tak tahu yang travel insurance ni sebenarnya penting,kita tak tahu apa yang akan jadi kat negara orang . Tolonglah jangan rasa "alah pergi kejap je" "alah dekat je". Malang tidak berbau weih , Jadi mengapa ambil risiko?
.
 Jom layan dulu iklan dari Etiqa ni
Video Full : 𝐡𝐭𝐭𝐩://𝐛𝐢𝐭.𝐥𝐲/𝟐𝐊𝐃𝐪𝟒𝟏𝐕 [Link on my Bio]  The best/funny video & must  watch 🤩
#Etiqa
260 14 28 November, 2019

.
플러스엑스와 관계사인 FILT의 에티카 프로젝트를
이제서야 정리해서 공유합니다.
단기 컨설팅이 아닌 지속되는 사업이다보니
시행착오와 어려움을 많이 느끼며 배우고 있습니다.
.
플러스엑스는 에티카의 사업 시작단계부터 브랜드 전략, 네이밍, 사업방향, 브랜드로고, 제품, 패키지, 웹페이지, 커머스, 광고까지 다양한 디자인을 함께 만들어간 브랜드입니다. 곧 플러스엑스가 디자인한 에티카의 신제품과 새로운 광고도 런칭 예정입니다.
.
#PlusX #NUB #Filt
#에티카 #ETIQA #에티카마스크 #etiqa마스크
#브랜드경험디자인 #BX #제품 #UI #디자인 #마스크
#미세먼지마스크 #KF94마스크 #황사마스크 #보건용마스크
#신민아마스크 #김다미마스크

.
플러스엑스와 관계사인 FILT의 에티카 프로젝트를 
이제서야 정리해서 공유합니다. 
단기 컨설팅이 아닌 지속되는 사업이다보니 
시행착오와 어려움을 많이 느끼며 배우고 있습니다.
.
플러스엑스는  에티카의 사업 시작단계부터 브랜드 전략, 네이밍, 사업방향, 브랜드로고, 제품, 패키지, 웹페이지, 커머스, 광고까지 다양한 디자인을 함께 만들어간 브랜드입니다. 곧 플러스엑스가 디자인한 에티카의 신제품과 새로운 광고도 런칭 예정입니다.
.
#PlusX #NUB #Filt 
#에티카 #ETIQA #에티카마스크 #etiqa마스크
#브랜드경험디자인 #BX #제품 #UI #디자인#마스크
#미세먼지마스크 #KF94마스크 #황사마스크#보건용마스크 
#신민아마스크 #김다미마스크
275 9 28 June, 2019

Sebelum perform.. pose dulu 🙊🙊
Doakan kakak perform well malam ni ye .. aminnn
Dress : @duanbuhari
MUA : @ayuwahyu79
Shawl : #syurabadronexclusive X @bonasera.my .
#syurabadron #syurabadronexclusive #syurabadronshow #etiqatakafuloscaraward #etiqa
#EGO

Sebelum perform.. pose dulu 🙊🙊
Doakan kakak perform well malam ni ye .. aminnn
Dress : @duanbuhari
MUA : @ayuwahyu79 
Shawl : #syurabadronexclusive X @bonasera.my .
#syurabadron #syurabadronexclusive #syurabadronshow #etiqatakafuloscaraward #etiqa
#EGO
2,732 60 21 April, 2018

Sometimes decision that we dont like it or waiting too long for a right decision come is good or better for us.. DONT JUDGE QUICKLY BUT ASSUME THAT IT IS NOT THE RIGHT TIME TO JUDGE UNTIL THE RESULT COME..
#etiqa #maybank #maybankacedemic #etiqaacedemic #newfriends #newaddon #coperate #faceit #seminggutakkeje #jakuzi #freefood

Sometimes decision that we dont like it or waiting too long for a right decision come is good or better for us.. DONT JUDGE QUICKLY BUT ASSUME THAT IT IS NOT THE RIGHT TIME TO JUDGE UNTIL THE RESULT COME..
#etiqa #maybank #maybankacedemic #etiqaacedemic #newfriends #newaddon #coperate #faceit #seminggutakkeje #jakuzi #freefood
115 12 18 May, 2019

6.18
2년만에 두번째 LG전자 세미나.
겸사 겸사 우리 브랜드 에티카 홍보😅.
-
#플러스엑스 #세미나 #에티카 #LG전자
#plusx #design #bx #ui #seminar #etiqa
#미세먼지마스크 #디자인 #미세먼지

6.18
2년만에 두번째 LG전자 세미나. 
겸사 겸사 우리 브랜드 에티카 홍보😅.
-
#플러스엑스 #세미나 #에티카 #LG전자
#plusx #design #bx #ui #seminar #etiqa 
#미세먼지마스크 #디자인 #미세먼지
305 13 20 June, 2019

Sebelum Awal pergi travel oversea hujung bulan ni, Awal sempat singgah kat Dataran Maybank untuk buat Travel Insurance dengan ETIQA.

Dengan Lifestyle Travel Care, perjalanan Awal dilindungi diseluruh dunia 24 jam, 7 hari seminggu.
Paling best tadi, ETIQA LTC ada pakej untuk satu family. So, memandangkan kami sekeluarga selalu travel, Awal belikan untuk Scha & Lara sekali! Harga lagi berbaloi.
Thank You friendly staff dekat @myetiqa sebab tolong Awal tadi. Now kami boleh travel dengan senang hati.
#ETIQA #myetiqa

Sebelum Awal pergi travel oversea hujung bulan ni, Awal sempat singgah kat Dataran Maybank untuk buat Travel Insurance dengan ETIQA.

Dengan Lifestyle Travel Care, perjalanan Awal dilindungi diseluruh dunia 24 jam, 7 hari seminggu. 
Paling best tadi, ETIQA LTC ada pakej untuk satu family. So, memandangkan kami sekeluarga selalu travel, Awal belikan untuk Scha & Lara sekali! Harga lagi berbaloi. 
Thank You friendly staff dekat @myetiqa sebab tolong Awal tadi. Now kami boleh travel dengan senang hati. 
#ETIQA #myetiqa
4,271 29 14 November, 2018