#eyelashhemshawl Instagram Photos & Videos

eyelashhemshawl - 1.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #eyelashhemshawl and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 hours
Average like
6.3
Average comment
0.2
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

SALE 12.12 kita extend!!! Betul2 Harga Gila kali ini dan ramai dah grab! Jom whatsapp sis untuk shopping sampai lebam! 😍😍😍 Senarai Promo:
👉🏻 Teja Stripe Kurung: RM150 (np: rm229)
👉🏻 Gloria Kurung Ironless: RM120 (np: rm189)
👉🏻 Caramello Kurung: RM100 (np: rm189)
👉🏻 Kayva Tunic: RM60 (np: rm119)
👉🏻 Rhea Tudung Sarung ironless: RM12!!!
👉🏻 Inner cap: RM12!!!
👉🏻 dan banyak lagi offer menarik
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

SALE 12.12 kita extend!!! Betul2 Harga Gila kali ini dan ramai dah grab! Jom whatsapp sis untuk shopping sampai lebam! 😍😍😍 Senarai Promo:
👉🏻 Teja Stripe Kurung: RM150 (np: rm229)
👉🏻 Gloria Kurung Ironless: RM120 (np: rm189)
👉🏻 Caramello Kurung: RM100 (np: rm189)
👉🏻 Kayva Tunic: RM60 (np: rm119)
👉🏻 Rhea Tudung Sarung ironless: RM12!!!
👉🏻 Inner cap: RM12!!!
👉🏻 dan banyak lagi offer menarik
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
0 0 13 December, 2019

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
13 0 13 December, 2019

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
5 0 13 December, 2019

Antara warna Pleated Shawl bakal release this week!
.
Ya Allah tak sabarnyaaaa sebab bukan je cantik tapi kualiti tiptop dan material lembut jeeeee.
.
So korang semua dah plan ke nak grab warna apa? 😎
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Antara warna Pleated Shawl bakal release this week!
.
Ya Allah tak sabarnyaaaa sebab bukan je cantik tapi kualiti tiptop dan material lembut jeeeee.
.
So korang semua dah plan ke nak grab warna apa? 😎
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
17 0 2 December, 2019

❗NEW IN❗
Teja Kurung 3.0
.
PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
Teja Kurung 3.0
.
PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
15 0 29 November, 2019

Assalamualaikum tengah kerja ke cuti tu? 😄
.
Jom cuci mata tengok video close up Teja Kurung yang baru ni. WAJIB dapatkan tau untuk yang pentingkan keselesaan!

PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Assalamualaikum tengah kerja ke cuti tu? 😄
.
Jom cuci mata tengok video close up Teja Kurung yang baru ni. WAJIB dapatkan tau untuk yang pentingkan keselesaan!

PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
4 0 29 November, 2019
YES2019 finally here❗
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
7 1 26 November, 2019
YES2019 finally here❗
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
1 2 24 November, 2019

YES2019 finally here❗
Aveen shawl. Material high quality jersey.
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019

YES2019 finally here❗
Aveen shawl. Material high quality jersey.
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
9 0 24 November, 2019
YES2019 finally here❗
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
12 0 23 November, 2019
YES2019 finally here❗
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
5 0 23 November, 2019
YES2019 finally here❗
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
8 0 23 November, 2019
YES2019 finally here❗
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
2 0 23 November, 2019

Assalamualaikum dearies! Siapa pernah pakai shawl dari material cotton lycra? 🙋🏻‍♀️ Ye memang best sangat! Dah lah material sejuk, jatuh terletak dan bila pakai rasa selesa betul!
.
Haa nak bagitahu ni, next week Radiusite nak RELEASE Halfmoon Cotton ni tau! (Nama takde lagi 🙈) Get ready je ok!
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Assalamualaikum dearies! Siapa pernah pakai shawl dari material cotton lycra? 🙋🏻‍♀️ Ye memang best sangat! Dah lah material sejuk, jatuh terletak dan bila pakai rasa selesa betul!
.
Haa nak bagitahu ni, next week Radiusite nak RELEASE Halfmoon Cotton ni tau! (Nama takde lagi 🙈) Get ready je ok!
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
3 1 21 November, 2019

Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
4 0 20 November, 2019

Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
3 2 20 November, 2019

❗New in❗
Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗New in❗
Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
0 0 20 November, 2019

❗New in❗
Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗New in❗
Adra shawl dari Radiusite.
✅1 for RM45
✅ harga kombo, 3 for RM120
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
0 0 19 November, 2019

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
1 0 19 November, 2019

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
5 0 19 November, 2019

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Ada 13 corak. Ada yang baru, ada yang restock. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
3 0 18 November, 2019

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Nantikan tau. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Nantikan tau. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
1 0 18 November, 2019

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Nantikan tau. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Adra shawl will be restocked❗ Siapa excited? I sure do🥰
.
Nantikan tau. Kena grab cepat2 tau, corak cantik biasanya cepat je habis. #adrashawl #adrashawlradiusite
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
1 0 18 November, 2019

❗11.11 sale is HERE❗
.
Berbaloiiiiiiiiii sangat grab basic premium shawls Radiusite dengan harga kombo 3 for RM100 ni! Nak tau warna apa ada, meh whatsapp @calistacrafts okay.
.
Jom tambah koleksi 😆 .
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #1111sale #yes2019

❗11.11 sale is HERE❗
.
Berbaloiiiiiiiiii sangat grab basic premium shawls Radiusite dengan harga kombo 3 for RM100 ni! Nak tau warna apa ada, meh whatsapp @calistacrafts okay.
.
Jom tambah koleksi 😆 .
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #1111sale #yes2019
1 0 8 November, 2019

❗Final Markdown❗
RM90 sahaja untuk selected kurung!
.
Sampai 3hb November sahaja. Cepat2 whatsapp sis untuk pembelian okay.
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗Final Markdown❗
RM90 sahaja untuk selected kurung!
.
Sampai 3hb November sahaja. Cepat2 whatsapp sis untuk pembelian okay.
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
1 0 3 November, 2019

❗Final Markdown❗
RM90 sahaja untuk selected kurung!
.
Sampai 3hb November sahaja. Cepat2 whatsapp sis untuk pembelian okay.
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗Final Markdown❗
RM90 sahaja untuk selected kurung!
.
Sampai 3hb November sahaja. Cepat2 whatsapp sis untuk pembelian okay.
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
7 1 2 November, 2019

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
11 0 27 October, 2019

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
6 0 27 October, 2019

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
6 0 27 October, 2019

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
9 0 27 October, 2019

Selamat Hari Khamis! Tengahari ni saja la nak tunjuk shawl pleated ni. Kemas kan pleats dia? Ni kalau letak atas kepala ni memang confirm jadi elok 😍
.
.
RM15 sahaja sehelai .
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business #tudungkulim #tudungpenang #tudungalorsetar #duckscarfpenang #duckscarfkulim #duckscarfalorsetar

Selamat Hari Khamis! Tengahari ni saja la nak tunjuk shawl pleated ni. Kemas kan pleats dia? Ni kalau letak atas kepala ni memang confirm jadi elok 😍
.
.
RM15 sahaja sehelai .
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf  #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business #tudungkulim #tudungpenang #tudungalorsetar #duckscarfpenang #duckscarfkulim #duckscarfalorsetar
37 1 24 October, 2019

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
4 0 23 October, 2019

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
7 0 23 October, 2019

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
✅ Darda Full Instant
Normal Price : RM 89 🔥 Promosi 1 ( Darda Mom saja)
- Beli 1 RM 69 (JIMAT RM20)
- Beli 2 RM 130 (JIMAT RM48)
- Beli 3 RM 180 (JIMAT RM87)
.
✅ Darda Full Instant Kids
Normal price : RM 39
.
🔥Promosi 2 ( Kids saja)
-Combo 2 for rm 60
(Jimat RM18 )
.
🔥 Promosi 3 ( Mommy & Kids )*
-Combo mak Anak: 2 for RM 100
(Jimat RM28 ! )
.
I'm taking orders now. Get yours today sementara masih harga promo🤗
.
T&C:
❗ untuk item sale, tidak dibernarkan exchange atau refund. pastikan sis semua double check size dan warna terlebih dahulu sebelum proceed order.
❗ pembayaran hanya kepada akaun Radiusite Sdn. Bhd. sahaja. Beware sekarang ada scammer yang tawarkan harga item Radiusite, Dreemika dan Dreemikids dengan harga murah tak masuk akal 😱
❗ fast payment is encouraged to make sure item yang nak dibeli tak habis stock sementara menunggu payment 🤗
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
7 0 22 October, 2019

Top #eyelashhemshawl posts

Selamat Hari Khamis! Tengahari ni saja la nak tunjuk shawl pleated ni. Kemas kan pleats dia? Ni kalau letak atas kepala ni memang confirm jadi elok 😍
.
.
RM15 sahaja sehelai .
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business #tudungkulim #tudungpenang #tudungalorsetar #duckscarfpenang #duckscarfkulim #duckscarfalorsetar

Selamat Hari Khamis! Tengahari ni saja la nak tunjuk shawl pleated ni. Kemas kan pleats dia? Ni kalau letak atas kepala ni memang confirm jadi elok 😍
.
.
RM15 sahaja sehelai .
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf  #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business #tudungkulim #tudungpenang #tudungalorsetar #duckscarfpenang #duckscarfkulim #duckscarfalorsetar
37 1 24 October, 2019

BAWAL COTTON CROCHET DIAMOND TABUR ni ada 19 warna. Cantik sangat dengan sulaman crochet yang nampak eksklusif. Tambah lagi diamond tabur 60biji tau.
.
.
🌸 BAWAL CROCHET DIAMOND TABUR
🌸 Material : Cotton Voile
🌸 Ukuran : Bidang 45
.
👉🏻Beli 1 RM15
👉🏻1-3 helai postage RM8
👉🏻Sabah Sarawak RM12
.
APA YANG BEST SANGAT BAWAL CROCHET NI?
.
.
😍 Jahitan crochet yang nampak eksklusif
😍 Sulaman crochet yang kemas dan cantik
😍 Kain cotton voile yang mudah dibentuk
😍 Diamond tabur ada 60biji lagi
.
.
🧕🏻WhatsApp 0199769590 untuk pembelian 🌹
🧕🏻Join Dropship 0199769590 #dropshipneeded #dropshipwanted #bawalcrochetborongmurah #bawalcrochet #cottonlycra #cottonlycrashawl #dropshipneeded #visitmyig #shawlmurah #marketing
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business

BAWAL COTTON CROCHET DIAMOND TABUR ni ada 19 warna. Cantik sangat dengan sulaman crochet yang nampak eksklusif. Tambah lagi diamond tabur 60biji tau.
.
.
🌸 BAWAL CROCHET DIAMOND TABUR
🌸 Material : Cotton Voile
🌸 Ukuran : Bidang 45
.
👉🏻Beli 1 RM15
👉🏻1-3 helai postage RM8
👉🏻Sabah Sarawak RM12
. 
APA YANG BEST SANGAT BAWAL CROCHET NI?
.
.
😍 Jahitan crochet yang nampak eksklusif
😍 Sulaman crochet yang kemas dan cantik
😍 Kain cotton voile yang mudah dibentuk
😍 Diamond tabur ada 60biji lagi
.
.
🧕🏻WhatsApp 0199769590 untuk pembelian 🌹
🧕🏻Join Dropship 0199769590 #dropshipneeded #dropshipwanted #bawalcrochetborongmurah #bawalcrochet #cottonlycra #cottonlycrashawl #dropshipneeded #visitmyig #shawlmurah #marketing 
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf  #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business
14 2 27 August, 2018

Cotton Lycra Shawl in Black
.
.
PROMO MERDEKA
.
Cotton Lycra Shawl @ Shawl Malas
Pakai terus cantik, tak payah iron, kain sejuk selesa pakai cuaca panas
.
RM18 sehelai
COD available
Whatsapp 0199769590

#bawalcrochetborongmurah #bawalcrochet #cottonlycra #cottonlycrashawl #dropshipneeded #visitmyig #shawlmurah #marketing
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business

Cotton Lycra Shawl in Black
.
. 
PROMO MERDEKA
.
Cotton Lycra Shawl @ Shawl Malas
Pakai terus cantik, tak payah iron, kain sejuk selesa pakai cuaca panas
. 
RM18 sehelai 
COD available
Whatsapp 0199769590

#bawalcrochetborongmurah #bawalcrochet #cottonlycra #cottonlycrashawl #dropshipneeded #visitmyig #shawlmurah #marketing 
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf  #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business
38 2 30 August, 2018
PROMO MERDEKA
.
Cotton Lycra Shawl @ Shawl Malas
Sarung terus siap, tak payah iron, kain sejuk . 
RM18 sehelai 
COD available Kulim & Alor Setar
Whatsapp 0199769590
.
.
#bawalcrochetborongmurah #bawalcrochet #cottonlycra #cottonlycrashawl #dropshipneeded #visitmyig #shawlmurah #marketing 
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #inspiredduckscarf  #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business
21 1 30 August, 2018

Bawal cotton legend. Warna paling terlajak laris. Lepas restock,restock lagi. Ramai yang suka warna lembut macam ni sebab nampak muda dan ceria. -
-
-
Sehelai RM12
2helai RM20
.
Ukuran: Bidang 45
.
.
Whatsapp 0199769590 atau click link di bio 😍
.
#lycracottonshawl #shawlmurah #bawalcrochetborongmurah #bawalcrochet #cottonlycra #cottonlycrashawl #visitmyig #shawlmurah #marketing #shawlcrochet
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #ctdk #neno #neyney #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business #sayajualtudung #sayajualtudungmurah

Bawal cotton legend. Warna paling terlajak laris. Lepas restock,restock lagi. Ramai yang suka warna lembut macam ni sebab nampak muda dan ceria. -
-
-
Sehelai RM12
2helai RM20
.
Ukuran: Bidang 45
.
.
Whatsapp 0199769590 atau click link di bio 😍
.
#lycracottonshawl #shawlmurah #bawalcrochetborongmurah #bawalcrochet #cottonlycra #cottonlycrashawl #visitmyig #shawlmurah #marketing #shawlcrochet
#eyelashshawl #eyelashhemshawl #ctdk #neno #neyney  #sayajualtudung #design #designer #supplier #logo #freemarketing #sayajual #sayajualmurah #tudungkulim #tudungmurah #graphic #graphicdesigner #cantik #business #sayajualtudung #sayajualtudungmurah
19 1 21 August, 2019