#facialkedah Instagram Photos & Videos

facialkedah - 2.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #facialkedah and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
12 hours
Average like
12
Average comment
0.3
Posts with video
8/48
Posts with photo
40/48

Hashtag Popularity

Mantap event Mobile facial career forum yg berlangsang di JB semalam..full house!!!
.
Hampa2 yg nak tahu bagaimana nak menjana pendapatan melalui biz mobile facial spa bersama Beauty cartel, jgn lupa follow ebi rapat2 utk ketahui update setiap event yg beauty cartel jalan kan di seluruh Malaysia.
.
Event September dah kluar..org2 PENANG, IPOH, SABAH, KL standby kunjungan kami di tempat anda!!!😍
.
Wasap ebi utk dptkan tiket ye..😘
📲www.wasap.my//+601125663508
📲www.wasap.my//+601125663508
.
#beautycartel
#adielaspabeauty
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam

Mantap event Mobile facial career forum yg berlangsang di JB semalam..full house!!!
.
Hampa2 yg nak tahu bagaimana nak menjana pendapatan melalui biz mobile facial spa bersama Beauty cartel, jgn lupa follow ebi rapat2 utk ketahui update setiap event yg beauty cartel jalan kan di seluruh Malaysia.
.
Event September dah kluar..org2 PENANG, IPOH, SABAH, KL standby kunjungan kami di tempat anda!!!😍
.
Wasap ebi utk dptkan tiket ye..😘
📲www.wasap.my//+601125663508
📲www.wasap.my//+601125663508
.
#beautycartel 
#adielaspabeauty
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam
6 0 19 September, 2019

ainn_beautycartel - 💗Home Mobile Spa membantu wanita utk menjana pendapatan.💗 Maka tak salah lah sis pilih bidang ni... Sangat berbaloii dengan biz yg semakin viral & trending ni, anda mampu jana pendapatan sehingga 5 angka sebulan... Tidak hanya itu, para wanita dapat meningkatkan taraf ekonomi keluarga seterusnya mengubah kehidupan kepada lebih baik.

Follow @ainn_beautycartel 🌹FACIAL MUSLIMAH

#ainn_beautycartel
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam

ainn_beautycartel - 💗Home Mobile Spa membantu wanita utk menjana pendapatan.💗 Maka tak salah lah sis pilih bidang ni... Sangat berbaloii dengan biz yg semakin viral & trending ni, anda mampu jana pendapatan sehingga 5 angka sebulan... Tidak hanya itu, para wanita dapat meningkatkan taraf ekonomi keluarga seterusnya mengubah kehidupan kepada lebih baik.

Follow @ainn_beautycartel 🌹FACIAL MUSLIMAH

#ainn_beautycartel
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam
5 1 19 September, 2019

@ainn_beautycartel - Nak jadi beautician ,tapi tiada pengalaman & ilmu.. Jangan risau.. Jom join Elysyle Mobile Spa & bersama team BeautyCartel.. uolls tak perlu risau kalau tiada pengalaman & ilmu facial

sebab kami menyediakan kelas training PERCUMA !

Jom sertai team #beautycartel !
Anda pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘. Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! .
Cepat2 pm atau whatsapp ke
📲www.wasap.my//+60174504129

Follow ainn_beautycartel
🌷HOME SPA MUSLIMAH
🌷HOMESPA NO.1 MALAYSIA

#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam

@ainn_beautycartel -  Nak jadi beautician ,tapi tiada pengalaman & ilmu.. Jangan risau.. Jom join Elysyle Mobile Spa & bersama team BeautyCartel.. uolls tak perlu risau kalau tiada pengalaman & ilmu facial

sebab kami menyediakan kelas training PERCUMA !

Jom sertai team  #beautycartel !
Anda pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. 😘. Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari! .
Cepat2 pm atau whatsapp ke
📲www.wasap.my//+60174504129

Follow ainn_beautycartel
🌷HOME SPA MUSLIMAH
🌷HOMESPA NO.1 MALAYSIA

#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam
9 1 19 September, 2019

Throwback Event mobile spa bersama selebriti Beauty n Glam yg mendapat liputan media n RTM..
.
Platform mobile spa elysyle beauty cartel bukan biasa2.. hampa yg dok cari biz yg tiada risiko dgn modal yg rendah. Hampa akan disediakan dgn latihan dan kemudahan yg lengkap serta kelas yg berterusan supaya kemahiran hampa mengikut arus teknologi.
.
Khas utk org utara,bulan ni akan dianjurkan 1 event pensijilan beautician.yg mana nak tau mcmana nak attend, mai dm lekaih😃
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl - #regrann

Throwback Event mobile spa bersama selebriti Beauty n Glam yg mendapat liputan media n RTM..
.
Platform mobile spa elysyle beauty cartel bukan biasa2.. hampa yg dok cari biz yg tiada risiko dgn modal yg rendah. Hampa akan disediakan dgn latihan dan kemudahan yg lengkap serta kelas yg berterusan supaya kemahiran hampa mengikut arus teknologi.
.
Khas utk org utara,bulan ni akan dianjurkan 1 event pensijilan beautician.yg mana nak tau mcmana nak attend, mai dm lekaih😃
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl - #regrann
9 0 19 September, 2019

Throwback Event mobile spa bersama selebriti Beauty n Glam yg mendapat liputan media n RTM..
.
Platform mobile spa elysyle beauty cartel bukan biasa2.. hampa yg dok cari biz yg tiada risiko dgn modal yg rendah, pastikan hampa mai jumpa ebi dlu. Ebi nak bukak peluang kat hampa utk jana income melalui biz service kecantikan. Hampa akan disediakan dgn latihan dan kemudahan yg lengkap serta kelas yg berterusan supaya kemahiran hampa mengikut arus teknologi.
.
Hampa yg dok belah utara, ebi nak ajak hampa p event besaq kat utara. Nak tau mcmana nak attend,lekaih pm ebi🤗
.
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl

Throwback Event mobile spa bersama selebriti Beauty n Glam yg mendapat liputan media n RTM..
.
Platform mobile spa elysyle beauty cartel bukan biasa2.. hampa yg dok cari biz yg tiada risiko dgn modal yg rendah, pastikan hampa mai jumpa ebi dlu. Ebi nak bukak peluang kat hampa utk jana income melalui biz service kecantikan. Hampa akan disediakan dgn latihan dan kemudahan yg lengkap serta kelas yg berterusan supaya kemahiran hampa mengikut arus teknologi.
.
Hampa yg dok belah utara, ebi nak ajak hampa p event besaq kat utara. Nak tau mcmana nak attend,lekaih pm ebi🤗
.
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl
19 0 19 September, 2019

Throwback bawak adik2 p makan kenduri kat buloh inn..😂
.
Beauty n glam satu2nya event yg menggabungkan biz mobile spa dgn selebriti..elysyle mobile spa ni adalah biz yg sgt2 glamour tau sbb tu event2 kita bukan calang2 hebat. N elysyle mobile spa sering mendapat liputan media massa n sosial skrg ni!!
.
So hampa tg apa lagi??nak join next event??cepat2 dm ebi..event hebat dalam masa terdekat ni tiket dah nak sold out!!!😱
.
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl

Throwback bawak adik2 p makan kenduri kat buloh inn..😂
.
Beauty n glam satu2nya event yg menggabungkan biz mobile spa dgn selebriti..elysyle mobile spa ni adalah biz yg sgt2 glamour tau sbb tu event2 kita bukan calang2 hebat. N elysyle mobile spa sering mendapat liputan media massa n sosial skrg ni!!
.
So hampa tg apa lagi??nak join next event??cepat2 dm ebi..event hebat dalam masa terdekat ni tiket dah nak sold out!!!😱
.
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl
22 0 19 September, 2019

Assalamualaikum / Salam Sejahtera.... Jangan lepaskan peluang Promosi ➡️➡️➡️ Hydrafacial RM150 Beli 1️⃣ Percuma 1️⃣ Setiap SELASA BULAN SEPTEMBER 2019

Jam 12 tengahari - 2 petang & 4 petang - 6 petang

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1

SMS/Call/Whatsapp untuk maklumat lanjut 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

Assalamualaikum / Salam Sejahtera.... Jangan lepaskan peluang Promosi ➡️➡️➡️ Hydrafacial RM150 Beli 1️⃣ Percuma 1️⃣ Setiap SELASA BULAN SEPTEMBER 2019

Jam 12 tengahari - 2 petang & 4 petang - 6 petang

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1

SMS/Call/Whatsapp untuk maklumat lanjut 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
2 0 17 September, 2019

Service spa yg paling best tau
Apa yang best tu meyh baca 👇👇👇 🌻All in 1!!!!!! Deep cleansing
👉skin firming
👉face lifting
👉whitehead & blackhead removal
👉anti-aging
🌸full facial service menggunakan produk dari jepun
🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea
🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) -Kelebihan Eternal Beauty treatment- 🌼kulit rasa segar dan bersih
🌼keluarkan whitehead dan blackhead
🌼hilangkan kotoran pada muka
🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼kulit jadi lembut dan licin
🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼pudarkan jeragat
🌼mengurangkan eye bag
🌼memudarkan kesan jerawat
🌼mengurangkan kedutan
.
Ish byk sgt eh...
.
Cepat2 pm atau whatsapp ke 📲www.wasap.my//+601137130212
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartelutara #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam - #regrann #regrann

Service spa yg paling best tau 
Apa yang best tu meyh baca 👇👇👇 🌻All in 1!!!!!! Deep cleansing
👉skin firming
👉face lifting
👉whitehead & blackhead removal
👉anti-aging
🌸full facial service menggunakan produk dari jepun
🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea
🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) -Kelebihan Eternal Beauty treatment- 🌼kulit rasa segar dan bersih
🌼keluarkan whitehead dan blackhead
🌼hilangkan kotoran pada muka
🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼kulit jadi lembut dan licin
🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼pudarkan jeragat
🌼mengurangkan eye bag
🌼memudarkan kesan jerawat
🌼mengurangkan kedutan
.
Ish byk sgt eh...
.
Cepat2 pm atau whatsapp ke 📲www.wasap.my//+601137130212
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartelutara #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam - #regrann #regrann
5 0 16 September, 2019

Ramai cust yg cik sha buat facial,ada yg bertahun xfacial..skali buat dgn cik sha,muka rasa ringan. Rupa2nya muka kalau xfacial, muka jadi berat..hahaha😂😂
.
Hampa yg mana dok rasa muka berat,mai buat appoinment dgn Cik sha sbb nak bgi muka hampa ringan dannnn ..👇🏻👇🏻👇🏻
9 treatment dalam 1 harga.
.
🌹Repair DNA.
🌹V-shape.
🌹Whitening .
🌹lifting.
🌹Firming.
🌹Collagen treatment.
🌹Oksigen treatment.
🌹White/black head remover.
.
Free😍😍
🌹Eye Treatment.
.
Hampa Tak payah pikiaq2 naa..
👉 Parking
👉 Transport
👉Anak tak dak orang jaga
👉 Minyak tol
👉 Mahal😜
.
Hampa kata ja nak,cik sha pun teruih p depan umah hampa.😘
.
.
#azbeautycartel
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl
#agendropshipwanted

Ramai cust yg cik sha buat facial,ada yg bertahun xfacial..skali buat dgn cik sha,muka rasa ringan. Rupa2nya muka kalau xfacial, muka jadi berat..hahaha😂😂
.
Hampa yg mana dok rasa muka berat,mai buat appoinment dgn Cik sha sbb nak bgi muka hampa ringan dannnn ..👇🏻👇🏻👇🏻
9 treatment dalam 1 harga.
.
🌹Repair DNA.
🌹V-shape.
🌹Whitening .
🌹lifting.
🌹Firming.
🌹Collagen treatment.
🌹Oksigen treatment.
🌹White/black head remover.
.
Free😍😍
🌹Eye Treatment.
.
Hampa Tak payah pikiaq2 naa..
👉 Parking
👉 Transport
👉Anak tak dak orang jaga
👉 Minyak tol
👉 Mahal😜
.
Hampa kata ja nak,cik sha  pun teruih p depan umah hampa.😘
.
.
#azbeautycartel 
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl
#agendropshipwanted
9 0 16 September, 2019

Ramai cust yg ebi buat facial,ada yg bertahun xfacial..skali buat dgn ebi,muka rasa ringan. Rupa2nya muka kalau xfacial, muka jadi berat..hahaha
.
Hampa yg mana dok rasa muka berat,mai buat appoinment dgn ebi, ebi bg muka hampa ringat n 9 treatment dalam 1 harga.
.
🌹Repair DNA
🌹V-shape
🌹Whitening 🌹lifting
🌹Firming
🌹Collagen treatment
🌹Oksigen treatment
🌹White/black head remover
Free
🌹Eye Treatment
.
Hampa Tak payah pikiaq
👉 Parking
👉 Transport
👉Anak tak dak orang jaga
👉 Minyak tol
👉 Mahal😜
.
Hampa kata ja nak,ebi pun teruih depan umah hampa.😘
.
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl

Ramai cust yg ebi buat facial,ada yg bertahun xfacial..skali buat dgn ebi,muka rasa ringan. Rupa2nya muka kalau xfacial, muka jadi berat..hahaha
.
Hampa yg mana dok rasa muka berat,mai buat appoinment dgn ebi, ebi bg muka hampa ringat n 9 treatment dalam 1 harga.
.
🌹Repair DNA
🌹V-shape
🌹Whitening 🌹lifting
🌹Firming
🌹Collagen treatment
🌹Oksigen treatment
🌹White/black head remover
Free
🌹Eye Treatment
.
Hampa Tak payah pikiaq
👉 Parking
👉 Transport
👉Anak tak dak orang jaga
👉 Minyak tol
👉 Mahal😜
.
Hampa kata ja nak,ebi pun teruih depan umah hampa.😘
.
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl
36 0 15 September, 2019

Sekali lagi Mobile Facial dikejutkan dgn Salah Seorang Trainer dan juga Leader hebat Mobile facial paling viral di Malaysia Beauty Cartel masuk paper lagi😍👏🏻👏🏻
.
✈️ PERLU BERTINDAK, BERANI MELAKUKAN SESUATU YG LUAR BIASA”
(Berita Harian, 22/8/19)
Pencapaian beliau bukan hanya ckp2 kosong dan biz jugak bukan biz biasa2...
.
Beliau adalah Zuliana Zoolkefli yang merupakan Pensyarah di salah sebuah Institusi Pengajian Awam dan menjalankan biz Mobile Facial dan kini dikenali sbg pakar kecantikan... ✅Beliau merupakan Graduan Sarjana UTM dlm bidang jurusan Pengurusan Teknologi 👩🏼‍🎓👩🏼‍🎓 ✅Merupakan Pensyarah Kanan di salah sebuah Universiti Awam & telah berkhidmat selama 10 thn👩‍🏫👩‍🏫 ✅Bermula di biz Mobile Facial Spa pada awal Mac 2017 kerana minat dgn kecantikan & business 💵💵
.
Hampa yg nak tau mcmana nak buat income partime mobile spa jom wasap atau pm ebi🤗
.
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl

Sekali lagi Mobile Facial dikejutkan dgn Salah  Seorang Trainer dan juga Leader hebat Mobile facial paling viral di Malaysia Beauty Cartel masuk paper lagi😍👏🏻👏🏻
.
✈️ PERLU BERTINDAK, BERANI MELAKUKAN SESUATU YG LUAR BIASA”
(Berita Harian, 22/8/19)
Pencapaian beliau bukan hanya ckp2 kosong dan biz jugak bukan biz biasa2...
.
Beliau adalah Zuliana Zoolkefli yang merupakan Pensyarah di salah sebuah Institusi Pengajian Awam dan menjalankan biz Mobile Facial dan kini dikenali sbg pakar kecantikan... ✅Beliau merupakan Graduan Sarjana UTM dlm bidang jurusan Pengurusan Teknologi 👩🏼‍🎓👩🏼‍🎓 ✅Merupakan Pensyarah Kanan di salah sebuah Universiti Awam & telah berkhidmat selama 10 thn👩‍🏫👩‍🏫 ✅Bermula di biz Mobile Facial Spa pada awal Mac 2017 kerana minat dgn kecantikan & business 💵💵
.
Hampa yg nak tau mcmana nak buat income partime mobile spa jom wasap atau pm ebi🤗
.
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelkl
28 2 14 September, 2019

🏍💨 Mobile Spa Muslimah
.Pakej lengkap VVIP
👑 Clear Pores
👑 Blackhead/ Whitehead Removal
👑 Face Lifting
👑 V - Shape
👑 Firming
👑 No Pinching/ No Pain..
✔ FULL FACIAL TREATMENT
✔ ETERNAL BEAUTY MACHINE MASSAGE (KOREA)
✔ COMPLETE LAYER OF SKIN CARE (ELYSYLE UP II, ).
Jangan lepaskan peluang ini!.
.
Book your appointment now! 📲 .
01137130212
01137130212 😱
👉pssss.. sekarang Ada PROMOSI FREE SAUNA HERBA LAGI..‼️‼️ CEPAT PM🔥🔥 #penangfacial #facialkedah #mobilespapenang #mobilespautara #rawatankulitmuka #facialmukamurah #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel #mukategang #kedutanhilang #promosimerdeka #MOBILESPAKEDAH #mobilespaalorstar #georgetownpenang #gurneyplazapenang #merawatkulit #kulitkusam #cantiksebelumraya #nakraya #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia

🏍💨 Mobile Spa Muslimah
.Pakej lengkap VVIP
👑 Clear Pores
👑 Blackhead/ Whitehead Removal
👑 Face Lifting
👑 V - Shape
👑 Firming
👑 No Pinching/ No Pain..
✔ FULL FACIAL TREATMENT
✔ ETERNAL BEAUTY MACHINE  MASSAGE (KOREA)
✔ COMPLETE LAYER OF SKIN CARE (ELYSYLE UP II, ).
Jangan lepaskan peluang ini!.
.
Book your appointment now! 📲 .
01137130212
01137130212 😱
👉pssss.. sekarang Ada PROMOSI FREE SAUNA HERBA LAGI..‼️‼️ CEPAT PM🔥🔥 #penangfacial #facialkedah #mobilespapenang #mobilespautara #rawatankulitmuka #facialmukamurah #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel  #mukategang #kedutanhilang #promosimerdeka #MOBILESPAKEDAH #mobilespaalorstar #georgetownpenang #gurneyplazapenang #merawatkulit #kulitkusam #cantiksebelumraya #nakraya #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle #produkkecantikanmalaysia #viralmalaysia
5 0 11 September, 2019

ainn_beautycartel 🎀Beauty Is Pain??😑
Taklah.. dengan farra, facial best je.. tak perlu sakit2 👍😊 🎀farra akn buang semuaa whitehead & blackhead yg dh beranak pinak kt T zone anda tu😉👉👈 🎀Nmpak ni??..Bole buat "bubur kata cust" 🤣🤣 📲hhtp://www.wasap.my/60174504129/SpaBergerak🏡🚗 #ainn_beautycartel
#AmorBeautyCartel
#AmorTeam
#beautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #facialmukamurah
#facialbayanlepas #facialbatumaung #facialkedah #facialseberangjaya #muslimahmobilespa #beautycartel
#mobilefacialspa
#facialtraining
#elysylebeautypreneur
#mobilespakedah
#mobilespaalorsetar

ainn_beautycartel 🎀Beauty Is Pain??😑
Taklah.. dengan farra, facial best je.. tak perlu sakit2 👍😊 🎀farra akn buang semuaa whitehead & blackhead yg dh beranak pinak kt T zone anda tu😉👉👈 🎀Nmpak ni??..Bole buat "bubur kata cust" 🤣🤣 📲hhtp://www.wasap.my/60174504129/SpaBergerak🏡🚗 #ainn_beautycartel
#AmorBeautyCartel 
#AmorTeam
#beautycartel #amorbeautycartel #teambeautycartel #facialmukamurah
#facialbayanlepas #facialbatumaung #facialkedah#facialseberangjaya#muslimahmobilespa #beautycartel 
#mobilefacialspa
#facialtraining
#elysylebeautypreneur
#mobilespakedah
#mobilespaalorsetar
6 0 11 September, 2019

10 mins pertama Eternal Beauty, uolls boleh rasa permukaan kulit menjadi lembut, halus tidak kasar lagi, perhatikan juga bahagian lubang hidung menjadi lebih kecil & mancung, serta garis senyum pudar.. pipi yg melandut kembali tegang 💁🏼.
.
Rawatan ini mampu bertahan selama 3 bulan paling lama (bergantung kondisi wajah)
Nak cantik kene rajin & labur duit sikit 👸🏼RM98 promosi skrg😘
.
Wasap ebi 📲www.wasap.my//+601125663508
📲www.wasap.my//+601125663508

#beautycartel
#adielaspabeauty
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam

10 mins pertama Eternal Beauty, uolls boleh rasa permukaan kulit menjadi lembut, halus tidak kasar lagi, perhatikan juga bahagian lubang hidung menjadi lebih kecil & mancung, serta garis senyum pudar.. pipi yg melandut kembali tegang 💁🏼.
.
Rawatan ini mampu bertahan selama 3 bulan paling lama (bergantung kondisi wajah)
Nak cantik kene rajin & labur duit sikit 👸🏼RM98 promosi skrg😘
.
Wasap ebi 📲www.wasap.my//+601125663508
📲www.wasap.my//+601125663508

#beautycartel 
#adielaspabeauty
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam
2 0 11 September, 2019

bestkan kalau wajah kita dimanjakan sambil dicantikkan oleh spa owner glamoritz yg gojes mojes💚

tak perlu keluar rumah pun tunggu je spa owner datang 😍 💙FACIAL HOME SPA💙

book your appointment now‼️
www.wasap.my/0194321052/nakfacialmurah

#mobilespa
#facial
#liftingmuka
#foaming
#buangblack&whitehead
#pores
#vshape
#cantik
#mukaberseri
#igyattcartel_penang
#facialkedah
#facialpenang
#facialperlis
#facialperak
#alatfacialmurah

bestkan kalau wajah kita dimanjakan sambil dicantikkan oleh spa owner glamoritz yg gojes mojes💚

tak perlu keluar rumah pun tunggu je spa owner datang 😍 💙FACIAL HOME SPA💙

book your appointment now‼️
www.wasap.my/0194321052/nakfacialmurah

#mobilespa
#facial
#liftingmuka
#foaming
#buangblack&whitehead
#pores
#vshape
#cantik
#mukaberseri
#igyattcartel_penang
#facialkedah
#facialpenang
#facialperlis
#facialperak
#alatfacialmurah
0 0 10 September, 2019

Jangan lupa jam 12 tengahari - 2 petang

Beli 1 Percuma 1

Hydrafacial RM150

Setiap SELASA BULAN SEPTEMBER 2019

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1

SMS/Call/Whatsapp untuk maklumat lanjut 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

Jangan lupa jam 12 tengahari - 2 petang

Beli 1 Percuma 1

Hydrafacial RM150

Setiap SELASA BULAN SEPTEMBER 2019

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1

SMS/Call/Whatsapp untuk maklumat lanjut 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
2 0 10 September, 2019

PERHATIAN ROMOSI HYDRAFACIAL

BELI 1 PERCUMA 1

RM150

SAH PADA HARI DAN WAKTU TERHAD SAHAJA

Hanya pada hari Selasa setiap minggu bulan September 2019

12 tengahari hingga 2 petang
4 petang hingga 6 petang

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

PERHATIAN ROMOSI HYDRAFACIAL

BELI 1 PERCUMA 1

RM150

SAH PADA HARI DAN WAKTU TERHAD SAHAJA

Hanya pada hari Selasa setiap minggu bulan September 2019

12 tengahari hingga 2 petang
4 petang hingga 6 petang

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
6 0 8 September, 2019

Back to werk. Harini sis service kat Melaka pulak.

Thank you wawa

Treatment
Korean peel

Add on
Rose jelly mask

Promo Merdeka 🇲🇾 gaisss 26/8-26/9. Nak lepak ke nak facial ke sila buat appointment because i only available by appointment. Geyyytuhhhhhh #fliphair

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia

Back to werk. Harini sis service kat Melaka pulak.

Thank you wawa

Treatment
Korean peel

Add on
Rose jelly mask

Promo Merdeka 🇲🇾 gaisss 26/8-26/9. Nak lepak ke nak facial ke sila buat appointment because i only available by appointment. Geyyytuhhhhhh #fliphair

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia
34 0 7 September, 2019

✈️ wahhh nmpk x feedback customer...
Meletops2 kan...
So hampa yg belum lagi buat facial ngan team Amor Beauty Cartel cepat2 book slot...
.
Skrg ni plak tgk promo bulan besday mami ngan ebi tau...so lekaih2 diskaun sehingga 20%.
.
Whatsapp mami
.
Www.wasap.my//+60195905640/nakPROMOFACIAL
Www.Wasap.my//+60126186960/nakPROMOFACIAL

#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelklan - #regrann Reposted from @amorbeautycartel (@get_regrann)

✈️ wahhh nmpk x feedback customer...
Meletops2 kan...
So hampa yg belum lagi buat facial ngan team Amor Beauty Cartel cepat2 book slot...
.
Skrg ni plak tgk promo bulan besday mami ngan ebi tau...so lekaih2 diskaun sehingga 20%.
.
Whatsapp mami
.
Www.wasap.my//+60195905640/nakPROMOFACIAL
Www.Wasap.my//+60126186960/nakPROMOFACIAL

#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelklan - #regrann  Reposted from @amorbeautycartel (@get_regrann)
7 0 7 September, 2019

Tadi scroll² update data check statement duit keluar masuk.

Roughly income buat facial. Blom campur jual produk dgn ajar class.

Figure ni untuk yakinkan korang yg masih tercari² nak run bisnes apa. Nak jual apa. Minat apa.
Bisnes bijak tak perlu modal yg besar. Pilihan kat tangan korang.

Nak maintain nak sustain bukan mudah. Nak² run sorang² tanpa assistant. Fizikal kene fit. Mental kene tough 💪

Roger sis untuk join Spa Class. Jangan sesekali ada thought yg "ala dah ramai buat", "ala tak confident", banyak sangat ala mmg susah nak tolong.

Sijil Facialista bukan yasher². Penat tau siapkan portfolio. Postpone holiday. Postpone sgala benda (kene mention ni) sbb bukan senang. Kah! 😂

Appointment @ wasap.my/60142347484

Yang ikhlas,
Qualified Aesthetic 💋

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia

Tadi scroll² update data check statement duit keluar masuk.

Roughly income buat facial. Blom campur jual produk dgn ajar class.

Figure ni untuk yakinkan korang yg masih tercari² nak run bisnes apa. Nak jual apa. Minat apa. 
Bisnes bijak tak perlu modal yg besar. Pilihan kat tangan korang.

Nak maintain nak sustain bukan mudah. Nak² run sorang² tanpa assistant. Fizikal kene fit. Mental kene tough 💪

Roger sis untuk join Spa Class. Jangan sesekali ada thought yg "ala dah ramai buat", "ala tak confident", banyak sangat ala mmg susah nak tolong.

Sijil Facialista bukan yasher². Penat tau siapkan portfolio. Postpone holiday. Postpone sgala benda (kene mention ni) sbb bukan senang. Kah! 😂

Appointment @ wasap.my/60142347484

Yang ikhlas,
Qualified Aesthetic 💋

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia
42 3 5 September, 2019

Hai Assalamualaikum selamat pagi.
Semoga dimurahkan rezeki selalu buat Sahabat2 niaga... Semoga dipermudahkan segala urusan buat semua 💋💋 .
Spa opening mcm biasa... 50% discount on september masih berjalan dengan baik... .

Ida terus je ke butik ke rumah mana2 y uolls nk 🚗🚗
..Jadi cepat dpt kan slot facial service terbaik untuk anda 💋💋
.

http://www.wasap.my/601136027106/Bookingfacial
#mannequinbeauty #elfaidabeautyspa #mobilespa #mobilespakedah #kedahspa #facialkedah

Hai Assalamualaikum selamat pagi. 
Semoga dimurahkan rezeki selalu buat Sahabat2 niaga... Semoga dipermudahkan segala urusan buat semua 💋💋 .
Spa opening mcm biasa... 50% discount on september masih berjalan dengan baik... .

Ida terus je ke butik ke rumah mana2 y uolls nk 🚗🚗
..Jadi cepat dpt kan slot facial service terbaik untuk anda 💋💋
.

http://www.wasap.my/601136027106/Bookingfacial
#mannequinbeauty #elfaidabeautyspa#mobilespa#mobilespakedah #kedahspa#facialkedah
7 0 5 September, 2019

Double chin hilang, muka V-Shape, wajah kembali muda remaja???
MESIN URUTAN MUKA KESAN SEPERTI BOTOX???? Nak tau tak?
.
Apa yg best sgt mesin urut muka ni??
.
Haaaa..ni lah mesin Eternal Beauty..
Nak tau tak apa fungsi sebenar EB ni..Eternal Beauty ni ada rahsia 1,3,4
.
1 Pengurut Pemenang Anugerah Ciptaan Inovatif Persatuan Wakil Paten Korea
.
3 Bahagian sasaran :
Muka, payudara dan Badan
.
4 Teknologi Revolusioner
📌 SINAR INFRAMERAH JAUH (FIR)
-Memperelok tona kulit
-Menghaluskan parut Jerawat
-Peredaran darah yang baik
📌 ULTRABUNYI ( ULTRASOUND)
-Menggalakkan metabolisme sel
-Menghancurkan lemak badan
-Menegangkan kulit kendur
📌ANION
-Meneutralkan Radikal Bebasr3
-Mengurangkan kedutan
-Mencerahkan muka
-Meringankan bintik-binyik hitam @ lingkaran hitam
📌GERMANIUM
-Meneutralkan ion yang tidak seimbang
-Mencegah penuaan pramatang
-Meningkatkan penyerapan nutrient Sel
-Mencergaskan tubuh badan
.
Haaaaa..best kan.. 🙋Sapa yg nak rasa kehebatan mesin EB ni jom cepat booking slot korang skg!! ⤵⤵📲📲👇👇
www.wasap.my/60184747706/bookfacial
.
#hazlinmobilespa #glowingskin #hazlinbeautycartel #kakilike #doublechin #eternalbeautymachine #elysyle #eb #guasatreatment #guasa #vshapefacial #facialspa #spabergerak #spa #beautiful #mobilespa #mobilefacial #mobilespamurah #mobilefacial #mobilespa #facialmurah #facialpenang #facial #spafacialwhitening #facialdirumah #facialraya #beauty #whitening #teamgorgeousangle #facialkedah #facialpenang #lilyputihhomefacialampang - #regrann

Double chin hilang, muka V-Shape, wajah kembali muda remaja???
MESIN URUTAN MUKA KESAN SEPERTI BOTOX???? Nak tau tak?
.
Apa yg best sgt mesin urut muka ni??
.
Haaaa..ni lah mesin Eternal Beauty..
Nak tau tak apa fungsi sebenar EB ni..Eternal Beauty ni ada rahsia 1,3,4
.
1 Pengurut Pemenang Anugerah Ciptaan Inovatif Persatuan Wakil Paten Korea
.
3 Bahagian sasaran :
Muka, payudara dan Badan
.
4 Teknologi Revolusioner
📌 SINAR INFRAMERAH JAUH (FIR)
-Memperelok tona kulit
-Menghaluskan parut Jerawat
-Peredaran darah yang baik
📌 ULTRABUNYI ( ULTRASOUND)
-Menggalakkan metabolisme sel
-Menghancurkan lemak badan
-Menegangkan kulit kendur
📌ANION
-Meneutralkan Radikal Bebasr3
-Mengurangkan kedutan
-Mencerahkan muka
-Meringankan bintik-binyik hitam @ lingkaran hitam
📌GERMANIUM
-Meneutralkan ion yang tidak seimbang
-Mencegah penuaan pramatang
-Meningkatkan penyerapan nutrient Sel
-Mencergaskan tubuh badan
. 
Haaaaa..best kan.. 🙋Sapa yg nak rasa kehebatan mesin EB ni jom cepat booking slot korang skg!! ⤵⤵📲📲👇👇
www.wasap.my/60184747706/bookfacial
.
#hazlinmobilespa #glowingskin #hazlinbeautycartel #kakilike #doublechin #eternalbeautymachine #elysyle #eb #guasatreatment #guasa #vshapefacial #facialspa  #spabergerak #spa #beautiful  #mobilespa #mobilefacial #mobilespamurah #mobilefacial #mobilespa #facialmurah #facialpenang #facial #spafacialwhitening #facialdirumah #facialraya #beauty #whitening #teamgorgeousangle #facialkedah #facialpenang #lilyputihhomefacialampang - #regrann
8 0 4 September, 2019

✈️ wahhh nmpk x feedback customer...
Meletops2 kan...
So hampa yg belum lagi buat facial ngan team Amor Beauty Cartel cepat2 book slot...
.
Skrg ni plak tgk promo bulan besday mami ngan ebi tau...so lekaih2 diskaun sehingga 20%.
.
Whatsapp mami
.
Www.wasap.my//+60195905640/nakPROMOFACIAL
Www.Wasap.my//+60126186960/nakPROMOFACIAL

#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelklan

✈️ wahhh nmpk x feedback customer...
Meletops2 kan...
So hampa yg belum lagi buat facial ngan team Amor Beauty Cartel cepat2 book slot...
.
Skrg ni plak tgk promo bulan besday mami ngan ebi tau...so lekaih2 diskaun sehingga 20%.
.
Whatsapp mami
.
Www.wasap.my//+60195905640/nakPROMOFACIAL
Www.Wasap.my//+60126186960/nakPROMOFACIAL

#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #beautycarteljohor #beautycartelsarawak #beautycartelsabah #beautycartelipoh #beautycartelkelantan #beautycartelterengganu #beautycartelselangor #beautycartelklan
7 0 3 September, 2019

Cite telajak malam tadi. Apalagi aktiviti menarik dgn Facialista selain membawang? Haruslah facial!

Treatment
Korean peel
Kiwi jelly mask

Thank you mek!

Promo Merdeka 🇲🇾 tahun ni mmg syok habissssss. Korang lambat mmg tinggallll. Book slot skangggg @ wasap.my/60142347484

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia

Cite telajak malam tadi. Apalagi aktiviti menarik dgn Facialista selain membawang? Haruslah facial!

Treatment
Korean peel
Kiwi jelly mask

Thank you mek!

Promo Merdeka 🇲🇾 tahun ni mmg syok habissssss. Korang lambat mmg tinggallll. Book slot skangggg @ wasap.my/60142347484

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia
25 0 3 September, 2019

Jangan lupa jam 12 tengahari - 2 petang

Beli 1 Percuma 1

Hydrafacial RM150

Setiap SELASA BULAN SEPTEMBER 2019

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1

SMS/Call/Whatsapp untuk maklumat lanjut 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

Jangan lupa jam 12 tengahari - 2 petang

Beli 1 Percuma 1

Hydrafacial RM150

Setiap SELASA BULAN SEPTEMBER 2019

PERCUMA
Facial Vitamin C jika anda bawa rakan bersama mendapatkan tawaran Beli 1 Percuma 1

SMS/Call/Whatsapp untuk maklumat lanjut 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoBeliPercuma1 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#beli1percuma1
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
2 1 3 September, 2019

Ini adalah complete set utk setiap Spa Owner...
.
💃Spa Owner diperlukan secara part time & full time
💃Pengalaman tidak diperlukan
💃Pendapatan harian dari RM100-RM500 sehari
💃Latihan dan bimbingan berterusan di sediakan
💃BANTUAN MODAL disediakan mengikut kelayakan...
.
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam #muabie_beautycart

Ini adalah complete set utk setiap Spa Owner...
.
💃Spa Owner diperlukan secara part time & full time
💃Pengalaman tidak diperlukan
💃Pendapatan harian dari RM100-RM500 sehari
💃Latihan dan bimbingan berterusan di sediakan
💃BANTUAN MODAL disediakan mengikut kelayakan...
.
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam  #muabie_beautycart
1 0 2 September, 2019

💆🏼‍♂💆🏼‍♀Rawatan Carbon Peel Laser💆🏼‍♀💆🏼‍♂ 🔬Mengecilkan pori 🔬Mencerahkan kulit 🔬Menghasilkan kolagen pada kulit
SMS/Call/Whatsapp untuk menempah slot "booking" 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/Carbonpeel
📱 www.wasap.my/60199206997/Carbonpeel
📱 www.wasap.my/60199206997/Carbonpeel 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

💆🏼‍♂💆🏼‍♀Rawatan Carbon Peel Laser💆🏼‍♀💆🏼‍♂ 🔬Mengecilkan pori 🔬Mencerahkan kulit 🔬Menghasilkan kolagen pada kulit 
SMS/Call/Whatsapp untuk menempah slot "booking" 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/Carbonpeel
📱 www.wasap.my/60199206997/Carbonpeel
📱 www.wasap.my/60199206997/Carbonpeel 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
6 0 2 September, 2019
Promo Merdeka 🇲🇾 .

Thank you Iqa

Treatment
Diamond dermabrasion
Rose jelly mask

Dah jom carik makan. Meh date dgn facialista @ wasap.my/60142347484

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia
17 0 31 August, 2019

Pssstttt!!! PRP sekarang ada promosi tau... Nak tahu sila PM atau DM kami segera.

Keistimewaan Rawatan PRP: * Awet muda
* Merawat garis dan kedutan halus
* Merawat parut jerawat
* Wajah lebih "glowing"
* Menganjalkan dan melembutkan kulit
* Menghasilkan kolagen pada kulit

Jika berminat untuk mendapatkan sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/PRPGAJI

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesoprp
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#prpalorsetar
#prpmurahalorsetar
#vampirefacialalorsetar
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#faciamurahljitra
#facialmurahsungaipetani
#berbaloi
#facialjimat

Pssstttt!!! PRP sekarang ada promosi tau... Nak tahu sila PM atau DM kami segera.

Keistimewaan Rawatan PRP: * Awet muda
* Merawat garis dan kedutan halus
* Merawat parut jerawat
* Wajah lebih "glowing"
* Menganjalkan dan melembutkan kulit
* Menghasilkan kolagen pada kulit

Jika berminat untuk mendapatkan sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/PRPGAJI

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesoprp
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#prpalorsetar
#prpmurahalorsetar
#vampirefacialalorsetar
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#faciamurahljitra
#facialmurahsungaipetani
#berbaloi
#facialjimat
1 0 31 August, 2019

GUASA MASSAGE THERAPY 😍
.
Antara yang paling special dalam servis yang kami tawarkan! .
.
Diperbuat Tanduk Kerbau yang bersifat non konduktor listrik dan panas, efektif menghilangkan panas dan racun dari badan dan tidak menimbulkan gesekan atau panas pada kulit.
.
.
Antara kelebihan urutan guasa di wajah yang lain adalah 👇🏼
.
.
✔️ Mencegah kedutan di wajah
✔️ Mencegah hidung tersumbat
✔️ Mengurangkan keletihan mata
✔️ Menyihatkan kawasan bawah mata (elak mata panda)
✔️ Menguatkan gusi
.
.
Haa best kan guasa massage therapy ni? 😍😍 Jom try facial dengan kami 😉
.
. . .
📲 wasap.my/60189194256/bookingfacial (klik link di bio)
.
.
Adilla
Elysyle beautician
📲0189194256
.
.
#facialkedah
#facialpenang
#facialmalaysia
#spakedah
#spapenang
#spamalaysia
#facialmurah
#homespafacial
#kecantikan
#terapikecantikan
#wanita
#facialmassage
#beautycartel
#amorbeautycartel
#adelbeautycartel
#malaysiaviral
#spamuslimah
#facialmuslimah
#vshape
#doublechin
#whitening
#eyetreatment

GUASA MASSAGE THERAPY 😍
.
Antara yang paling special dalam servis yang kami tawarkan! .
.
Diperbuat Tanduk Kerbau yang bersifat non konduktor listrik dan panas, efektif menghilangkan panas dan racun dari badan dan tidak menimbulkan gesekan atau panas pada kulit.
.
.
Antara kelebihan urutan guasa di wajah yang lain adalah 👇🏼
.
.
✔️ Mencegah kedutan di wajah
✔️ Mencegah hidung tersumbat
✔️ Mengurangkan keletihan mata
✔️ Menyihatkan kawasan bawah mata (elak mata panda)
✔️ Menguatkan gusi
.
.
Haa best kan guasa massage therapy ni? 😍😍 Jom try facial dengan kami 😉
.
. . .
📲 wasap.my/60189194256/bookingfacial (klik link di bio)
.
.
Adilla
Elysyle beautician
📲0189194256
.
.
#facialkedah
#facialpenang
#facialmalaysia
#spakedah
#spapenang
#spamalaysia
#facialmurah
#homespafacial
#kecantikan
#terapikecantikan
#wanita
#facialmassage
#beautycartel
#amorbeautycartel
#adelbeautycartel
#malaysiaviral
#spamuslimah
#facialmuslimah
#vshape
#doublechin
#whitening
#eyetreatment
3 0 30 August, 2019

Lebih glowing n flawless 🤗😍 .
Service spa paling best tau 😍
.
Apa yang best tu meyh baca ⤵️⤵️
.
.
🌻All in 1!!!!!! .
👉Deep cleansing
👉skin firming
👉face lifting
👉whitehead & blackhead removal
👉anti-aging
.
🌸full facial service menggunakan produk dari jepun
🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea
🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) .
Kelebihan Eternal Beauty treatment ⤵️⤵️
.
🌼kulit rasa segar dan bersih
🌼keluarkan whitehead dan blackhead
🌼hilangkan kotoran pada muka
🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼kulit jadi lembut dan licin
🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼pudarkan jeragat
🌼mengurangkan eye bag
🌼memudarkan kesan jerawat
🌼mengurangkan kedutan
.
Book slot dgn rin skrg
📲www.wasap.my//+60129379063
📲www.wasap.my//+60129379063

#beautycartel
#manjaqasejbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam

Lebih glowing n flawless 🤗😍 .
Service spa paling best tau 😍
.
Apa yang best tu meyh baca ⤵️⤵️
.
.
🌻All in 1!!!!!! .
👉Deep cleansing
👉skin firming
👉face lifting
👉whitehead & blackhead removal
👉anti-aging
.
🌸full facial service menggunakan produk dari jepun
🌸intensive treatment menggunakan device teknologi dari korea
🌸face lifting yang boleh membuat muka menjadi v-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) .
Kelebihan Eternal Beauty treatment ⤵️⤵️
.
🌼kulit rasa segar dan bersih
🌼keluarkan whitehead dan blackhead
🌼hilangkan kotoran pada muka
🌼hilangkan minyak2 pada kulit wajah
🌼kulit jadi lembut dan licin
🌼instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit
🌼hilangkan double chin dalam 10 min je
🌼pudarkan jeragat
🌼mengurangkan eye bag
🌼memudarkan kesan jerawat
🌼mengurangkan kedutan
.
Book slot dgn rin skrg
📲www.wasap.my//+60129379063
📲www.wasap.my//+60129379063

#beautycartel 
#manjaqasejbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam
5 0 29 August, 2019

Sempena HARI KEMERDEKAAN Ain open promotion hanya untuk 5 orng terawal sahaja lekas grab harga promosi sebelum slot full💓

kulit jerawat,kulit bminyak,kulit kering,jerawat pasir,jerawat batu...insyallah Ain selasaikn masalah kulit akak. 💎V-shaped Facials 👻Lifting Facial
.
.

Siap sedia untuk promosi Merdeka!!! booking sekarang pm/wasap 0135455810...!! MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾 #ainbeautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #artismalaysia #bazarpaknil

Sempena HARI KEMERDEKAAN Ain open promotion hanya untuk 5 orng terawal sahaja lekas grab harga promosi sebelum slot full💓

kulit jerawat,kulit bminyak,kulit kering,jerawat pasir,jerawat batu...insyallah Ain selasaikn masalah kulit akak. 💎V-shaped Facials 👻Lifting Facial
.
.

Siap sedia untuk promosi Merdeka!!! booking sekarang pm/wasap 0135455810...!! MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾 #ainbeautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #artismalaysia #bazarpaknil
5 0 29 August, 2019

Alhamdulillah settle slot facial guasa theraphy fir my preggy customer. .
.
Guasa theraphy is so relaxing gaiss. So, if hampa nak treatment yang lebih jimat tapi berbaloi. Go for guasa theraphy. In shaa allah puas hati. .
.
Malah ada customer kata tak puas. Nak lama lagi. Best ke best. Memang besttt 👍👍👍
.
.
Jom whatsapp dila 📲
.
.
www.wasap.my/60189194256/bookslot
.
.
Adilla
Elysyle beautician
0189194256
.
.
#facialkedah
#facialpenang
#facialmalaysia
#spakedah
#spapenang
#spamalaysia
#facialmurah
#homespafacial
#kecantikan
#terapikecantikan
#wanita
#facialmassage
#beautycartel
#amorbeautycartel
#adelbeautycartel
#malaysiaviral
#spamuslimah
#facialmuslimah
#vshape
#doublechin
#whitening
#eyetreatment

Alhamdulillah settle slot facial guasa theraphy fir my preggy customer. .
.
Guasa theraphy is so relaxing gaiss. So, if hampa nak treatment yang lebih jimat tapi berbaloi. Go for guasa theraphy. In shaa allah puas hati. .
.
Malah ada customer kata tak puas. Nak lama lagi. Best ke best. Memang besttt 👍👍👍
.
.
Jom whatsapp dila 📲
.
.
www.wasap.my/60189194256/bookslot
.
.
Adilla
Elysyle beautician
0189194256
.
.
#facialkedah
#facialpenang
#facialmalaysia
#spakedah
#spapenang
#spamalaysia
#facialmurah
#homespafacial
#kecantikan
#terapikecantikan
#wanita
#facialmassage
#beautycartel
#amorbeautycartel
#adelbeautycartel
#malaysiaviral
#spamuslimah
#facialmuslimah
#vshape
#doublechin
#whitening
#eyetreatment
3 0 29 August, 2019

Tinggal 3 Нari Sahaja Lagi Sebelum Promosi Tamat 💉PLATLET RICH PLASMA (PRP)| VAMPIRE FACIAL💉
TEGANG | ANTI KEDUT | PARUT PUDAR | AWET MUDA 🌡Terapi PRP yang memasukkan larutan kaya plaletlet / growth factor membantu mempercepatkan pemulihan tisu-tisu yang rosak. 👩🏼‍🔬Merawat kedutan dan kesan parut pada kulit. 💁🏼‍♀️Kulit akan kembali tegang, halus dan kesan parut beransur cerah. 👸🏼Tampil lebih muda degan kulit yang kembali remaja. 💃🏼 ‘Vampire Facelift’ di Hollywood dan mendapat sambutan hangat di antara kalangan aktres di sana seperti Angelina Jolie dan Kim Kardashian. 💆🏼‍♀️ Kaedah mesotheraphy gun yang tidak sakit

SMS/Call/Whatsapp untuk menempah slot "booking"

PROMOSI SAH SEHINGGA 1 OGOS 2019 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoPRP
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoPRP
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoPRP 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

Tinggal 3 Нari Sahaja Lagi Sebelum Promosi Tamat 💉PLATLET RICH PLASMA (PRP)| VAMPIRE FACIAL💉 
TEGANG | ANTI KEDUT | PARUT PUDAR | AWET MUDA 🌡Terapi PRP yang memasukkan larutan kaya plaletlet / growth factor membantu mempercepatkan pemulihan tisu-tisu yang rosak. 👩🏼‍🔬Merawat kedutan dan kesan parut pada kulit. 💁🏼‍♀️Kulit akan kembali tegang, halus dan kesan parut beransur cerah. 👸🏼Tampil lebih muda degan kulit yang kembali remaja. 💃🏼 ‘Vampire Facelift’ di Hollywood dan mendapat sambutan hangat di antara kalangan aktres di sana seperti Angelina Jolie dan Kim Kardashian. 💆🏼‍♀️ Kaedah mesotheraphy gun yang tidak sakit

SMS/Call/Whatsapp untuk menempah slot "booking"

PROMOSI SAH SEHINGGA 1 OGOS 2019 📞 60199206997 📱 www.wasap.my/60199206997/PromoPRP
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoPRP
📱 www.wasap.my/60199206997/PromoPRP 📍Lokasi 📍
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid
05050 Alor Setar (Jalan Pegawai) Kedah
📌 Bertentangan Caltex dan Petronas Jalan Pegawai
📌Atas kedai D One Cafe sebelah kedai tinted Cool Master

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#facialpromosi
#facialpromo
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#prp
#platletrichplasma
#vampirefacialprp
#prpmurahjimat
#promosiprp
#mesotheraphy
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#carbonpeel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
4 0 29 August, 2019

Sempena HARI KEMERDEKAAN K Lin open promotion hanya untuk 5 orng terawal sahaja lekas grab harga promosi sebelum slot full💓

kulit jerawat, kulit bminyak, kulit kering, jerawat pasir, jerawat batu...insyallah boleh diselasaikn masalah kulit akak. 💎V-shaped Facials 👻Lifting Facial
.
.

Siap sedia untuk promosi Merdeka!!! booking sekarang pm/wasap 0102445298...!! MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾 #serindabeautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #artismalaysia #bazarpaknil

Sempena HARI KEMERDEKAAN K Lin open promotion hanya untuk 5 orng terawal sahaja lekas grab harga promosi sebelum slot full💓

kulit jerawat, kulit bminyak, kulit kering, jerawat pasir, jerawat batu...insyallah boleh diselasaikn masalah kulit akak. 💎V-shaped Facials 👻Lifting Facial
.
.

Siap sedia untuk promosi Merdeka!!! booking sekarang pm/wasap 0102445298...!! MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾
MERDEKA 🇲🇾 #serindabeautycartel
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #artismalaysia #bazarpaknil
12 0 29 August, 2019

Posted• @amorbeautycartel Ini adalah complete set utk setiap Spa Owner...
.
💃Spa Owner diperlukan secara part time & full time
💃Pengalaman tidak diperlukan
💃Pendapatan harian dari RM100-RM500 sehari
💃Latihan dan bimbingan berterusan di sediakan
💃BANTUAN MODAL disediakan mengikut kelayakan...
.
.
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam

Posted• @amorbeautycartel Ini adalah complete set utk setiap Spa Owner...
.
💃Spa Owner diperlukan secara part time & full time
💃Pengalaman tidak diperlukan
💃Pendapatan harian dari RM100-RM500 sehari
💃Latihan dan bimbingan berterusan di sediakan
💃BANTUAN MODAL disediakan mengikut kelayakan...
.
.
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah #beautycartelteam
8 0 28 August, 2019
#feedbackkoreanpeel

Haaa baru tau penangan treatment dgn Facialista

Come on gaissss!!! Promo Merdeka 🇲🇾 mmg best teruk. Date dgn Facialista nownownow @ wasap.my/60142347484

#facialseremban
#facialnilai
#facialrembau
#facialmelaka
#facialjb
#facialkl
#facialbangi
#facialkajang
#facialputrajaya
#facialampang
#facialshahalam
#facialpuchong
#facialsubang
#facialselangor
#facialpenang
#faciallangkawi
#facialterengganu
#facialkelantan
#facialkedah
#facialperlis
#facialmalaysia
23 0 28 August, 2019

🎀Tak sempat kulit nak kendur..
Tak sempat kulit nk kusam... .
Sesiape yg nak rasakan mesin ni...
Jom book slot skrg...
Atau yg nak memiliki magic EB ini jugak boleh whatsapp skrg.. Mai ain manjakan wajah akak2 dengan facial menggunakan eternal beauty Ke rumah akak2 .
ain bg promosi...untuk first time customer.. book date pm/wasap 0135455810
.

Jimat duit minyak kereta, duit parking😊
.
.

PAKEJ VVIP⤵ 🌹Rawatan FACE LIFTING untuk menegang dan menganjalkan kulit
🌹Membentuk muka menjadi lebih runcing V-SHAPE (buang lemak di muka) 🌹Mengurangkan kedutan serta meremajakan kulit wajah 🌹Membersihkan WHITEHEAD/BLACKHEAD .
#GlamoursMobileSpa
#beautycartel
#amorbeautycartel
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah

🎀Tak sempat kulit nak kendur..
Tak sempat kulit nk kusam... .
Sesiape yg nak rasakan mesin ni...
Jom book slot skrg...
Atau yg nak memiliki magic EB ini jugak boleh whatsapp skrg.. Mai ain manjakan wajah akak2 dengan facial menggunakan eternal beauty Ke rumah akak2 .
ain bg promosi...untuk first time customer.. book date pm/wasap 0135455810
.

Jimat duit minyak kereta,  duit parking😊
.
.

PAKEJ VVIP⤵ 🌹Rawatan FACE LIFTING untuk menegang dan menganjalkan kulit
🌹Membentuk muka menjadi lebih runcing V-SHAPE (buang lemak di muka) 🌹Mengurangkan kedutan serta meremajakan kulit wajah 🌹Membersihkan WHITEHEAD/BLACKHEAD .
#GlamoursMobileSpa
#beautycartel 
#amorbeautycartel 
#beautycartelutara #penangbeautycartel #beautycartelpenang #beautycartellangkawi #mobilespautara #homespapenang #mobilespapenang #facialpenang #facialmurah #facialkedah #mobilefacialkedah #mobilespakedah #homespakedah #beautycartelkedah
7 0 28 August, 2019

Top #facialkedah posts

PROMOSI 5️⃣1️⃣1️⃣ SYAWAL HARGA X MASUK 🧠

5 PROSEDUR DALAM 1 SESI HANYA 1 HARGA

SET FACIAL VITAMIN©️ PUN ADA TAU

JIMAT WANG 💰
JIMAT MASA ⏰
JIMAT TENAGA 🏃🏼‍♀️ Tawaran istimewa daripada Symphonyskin Alor Setar sempena Syawal yang mulia ini dengan set 5 prosedur dalam 1 sesi dengan 1 harga. ‼️😱WOWWWW😱‼️
Harga serendah RM66/sesi untuk pakej 3 sesi RM199!!! Pssst🤫: Lebih jimat kalau ambil pakej 3 sesi ⛔️🔚PROMOSI TAMAT PADA 4 JULAI 2019 🔚⛔️ Jika berminat untuk mendapatkan rawatan sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/PromosiSyawal511
www.wasap.my/60199206997/PromosiSyawal511
www.wasap.my/60199206997/PromosiSyawal511

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#facialvitaminc
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

PROMOSI 5️⃣1️⃣1️⃣ SYAWAL HARGA X MASUK 🧠

5 PROSEDUR DALAM 1 SESI HANYA 1 HARGA

SET FACIAL VITAMIN©️ PUN ADA TAU

JIMAT WANG 💰
JIMAT MASA ⏰
JIMAT TENAGA 🏃🏼‍♀️ Tawaran istimewa daripada Symphonyskin Alor Setar sempena Syawal yang mulia ini dengan set 5 prosedur dalam 1 sesi dengan 1 harga. ‼️😱WOWWWW😱‼️
Harga serendah RM66/sesi untuk pakej 3 sesi RM199!!! Pssst🤫: Lebih jimat kalau ambil pakej 3 sesi ⛔️🔚PROMOSI TAMAT PADA 4 JULAI 2019 🔚⛔️ Jika berminat untuk mendapatkan rawatan sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/PromosiSyawal511
www.wasap.my/60199206997/PromosiSyawal511
www.wasap.my/60199206997/PromosiSyawal511

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#facialvitaminc
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
5 2 20 June, 2019

Hilangkan masalah parut jerawat anda dengan microneedling dermapen seminima 2 sesi untuk melihat kesan penambahbaikan

Untuk tempahan atau pertanyaan boleh hubungi

0199206997

www.wasap.my/60199206997

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#facialvitaminc
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

Hilangkan masalah parut jerawat anda dengan microneedling dermapen seminima 2 sesi untuk melihat kesan penambahbaikan

Untuk tempahan atau pertanyaan boleh hubungi

0199206997

www.wasap.my/60199206997

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#facialvitaminc
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
8 3 22 June, 2019

Alahai... Bestnya kalau cuti2 hujung minggu atau balik keja, book facial dgn beautician kan⁉️ Nak2 lagi, xpayah keluar rumah.. Beautician yg pegi service ke rumah.. Dah senang.. Xpayah nak hadap jammed bagai‼️‼️
.... Lepas tu dalam 1 treatment 10 MINIT SAHAJA dah dpt kesan Vshape, kedutan dah kurang,  pipi dah naik toink2, muka dah jd glass skin, kulit bersih sbb dah buang whitehead.. Haaaa best kan⁉️
... Book la facial sekarang..
KLIK LINK DI BAWAH OK? 😘
www.wasap.my/60125360129/nakfacial

#qasehmobilespa #beautycartel #elysyleskincare #mobilespa #mobilefacialkedah #mobilespabergerak #spabergerakutara #spamurah #mobilespautara #facialkedah #facialpenang #facialperlis #tipskecantikan #spaownerwanted #businesspartner #parttimebusiness #janapendapatan #surirumah #janaincome #letsdoit #kedah #perlis #penang

Alahai... Bestnya kalau cuti2 hujung minggu atau balik keja, book facial dgn beautician kan⁉️ Nak2 lagi, xpayah keluar rumah.. Beautician yg pegi service ke rumah.. Dah senang.. Xpayah nak hadap jammed bagai‼️‼️
.... Lepas tu dalam 1 treatment 10 MINIT SAHAJA dah dpt kesan Vshape, kedutan dah kurang,  pipi dah naik toink2, muka dah jd glass skin, kulit bersih sbb dah buang whitehead.. Haaaa best kan⁉️
... Book la facial sekarang..
KLIK LINK DI BAWAH OK? 😘
www.wasap.my/60125360129/nakfacial

#qasehmobilespa #beautycartel #elysyleskincare #mobilespa #mobilefacialkedah #mobilespabergerak #spabergerakutara #spamurah #mobilespautara #facialkedah #facialpenang #facialperlis #tipskecantikan #spaownerwanted #businesspartner #parttimebusiness #janapendapatan #surirumah #janaincome #letsdoit #kedah #perlis #penang
7 2 28 July, 2019

🎀MURAH TETAP CANTIK🎀

Collagen Glow Facial RM99 sahaja.

Wassap talian 0137799692 utk appt.

#spajitra
#facialspaalorsetar
#spakedah
#spaalorsetar
#facialkedah

🎀MURAH TETAP CANTIK🎀

Collagen Glow Facial RM99 sahaja.

Wassap talian 0137799692 utk appt.

#spajitra
#facialspaalorsetar
#spakedah
#spaalorsetar
#facialkedah
8 1 8 hours ago

FACIAL PALING MURAH YANG MENGGUNAKAN MESIN BERTEKNOLOGI TINGGI

FACIAL RM90💆🏻 😱MURAHNYAAAA FACIAL RM90😱

HYDRAVITAC RM90

GABUNGAN HYDRAFACIAL & VITAMIN C YANG MENYEDUT DAN MENCUCI SEL KULIT MATI PADA LAPISAN KULIT WAJAH DENGAN MENGGUNAKAN TEKNIK PUSARAN AIR YANG DI"VACUUM" MENJADIKAN KULIT WAJAH ANDA LEBIH HALUS, LICIN & BERSINAR SERTA BEBAS DARI SISA BINTIK HITAM/PUTIH. ===============================
LARUTAN SERUM VITAMIN C YANG DISEKATAKAN KE ATAS PERMUKAAN KULIT WAJAH ANDA AKAN MENEGANGKAN DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA
3⃣ SEBAB MENGAPA ANDA PERLU DAPATKAN HYDRAVITAC: ✔MURAH kerana harga RM 90
✔JIMAT kerana terdapat 2 rawatan (hydra & vitamin C)
✔BERBALOI kerana kesan segera selepas tamat rawatan

Berminat untuk mendapatkannya sila hubungi

60199206997

Atau

www.wasap.my/60199206997/hydravita
www.wasap.my/60199206997/hydravita
www.wasap.my/60199206997/hydravita

Masa rawatan 30 minit/sesi

TAWARAN BERAKHIR PADA 31 OGOS 2019

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#hydrofacialmurah
#vitamincfacialmurah
#carbon peel
#facialvitamincmurah
#dermapenmurah
#microneedle
#sulambedakmurah
#bbglowmurah
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimatkos

FACIAL PALING MURAH YANG MENGGUNAKAN MESIN BERTEKNOLOGI TINGGI

FACIAL RM90💆🏻 😱MURAHNYAAAA FACIAL RM90😱

HYDRAVITAC RM90

GABUNGAN HYDRAFACIAL & VITAMIN C YANG MENYEDUT DAN MENCUCI SEL KULIT MATI PADA LAPISAN KULIT WAJAH DENGAN MENGGUNAKAN TEKNIK PUSARAN AIR YANG DI"VACUUM" MENJADIKAN KULIT WAJAH ANDA LEBIH HALUS, LICIN & BERSINAR SERTA BEBAS DARI SISA BINTIK HITAM/PUTIH. ===============================
LARUTAN SERUM VITAMIN C YANG DISEKATAKAN KE ATAS PERMUKAAN KULIT WAJAH ANDA AKAN MENEGANGKAN DAN MENCERAHKAN KULIT ANDA 
3⃣ SEBAB MENGAPA ANDA PERLU DAPATKAN HYDRAVITAC: ✔MURAH kerana harga RM 90
✔JIMAT kerana terdapat 2 rawatan (hydra & vitamin C)
✔BERBALOI kerana kesan segera selepas tamat rawatan

Berminat untuk mendapatkannya sila hubungi

60199206997

Atau

www.wasap.my/60199206997/hydravita
www.wasap.my/60199206997/hydravita
www.wasap.my/60199206997/hydravita

Masa rawatan 30 minit/sesi

TAWARAN BERAKHIR PADA 31 OGOS 2019

Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#hydrafacialmurah
#hydrofacialmurah
#vitamincfacialmurah
#carbon peel
#facialvitamincmurah
#dermapenmurah
#microneedle
#sulambedakmurah
#bbglowmurah
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimatkos
3 3 9 July, 2019

PERHATIAN‼️📣
PERHATIAN‼️📣📣
PERHATIAN‼️📣📣📣 KHAS BUAT PELANGGAN SETIA DERMAPEN & BB GLOW TAWARAN PAKEJ 🆓TERBARU🆓 KAMI AKAN MEMBUATKAN WAJAH ANDA MENJADI "GLOWING" DAN BEBAS PARUT JERAWAT

HARGA SERENDAH⬇️ RM166/SESI DENGAN PAKEJ RM499

SUPER GLOW (BB GLOW) RM499/3 SESI

KELEBIHAN SUPER GLOW;
✨ Mencerahkan wajah serta merta seperti memakai bedak asas (foundation)
✨ Memudarkan parut
✨ Menyekatakan tona kulit
✨ Menyinarkan (glowing) wajah

Untuk mendapatkan pakej Super Glow sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/SuperGlow
www.wasap.my/60199206997/SuperGlow
www.wasap.my/60199206997/SuperGlow ========================= ULTRA REJUVENATION (DERMAPEN) RM499/3 SESI

ULTRA REJUVENATION MAMPU;
✔Mengecilkan saiz pori muka
✔Memudarkan parut be jerawat
✔Merawat parut berlubang
✔Mengurangkan garis halus/kedutan pada wajah

Untuk mendapatkan pakej Super Glow sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/UltraReju
www.wasap.my/60199206997/UltraReju
www.wasap.my/60199206997/UltraReju

Pelbagai Rawatan 🆓PERCUMA🆓menanti pelanggan yang mendapatkan Pakej Super Glow & Ultra Rejuvenation seperti paparan dalam video.. BAJET TAK CUKUP??? 😰😇😌
Jangan risau kami menyediakan ansuran bayaran 2️⃣❎ 😁 ⛔️🔚PROMOSI TAMAT PADA 31 JULAI 2019 🔚⛔️ Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#sulambedakmurah
#bbglowmurah
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat

PERHATIAN‼️📣
PERHATIAN‼️📣📣
PERHATIAN‼️📣📣📣 KHAS BUAT PELANGGAN SETIA DERMAPEN & BB GLOW TAWARAN PAKEJ 🆓TERBARU🆓 KAMI AKAN MEMBUATKAN WAJAH ANDA MENJADI "GLOWING" DAN BEBAS PARUT JERAWAT

HARGA SERENDAH⬇️ RM166/SESI DENGAN PAKEJ RM499

SUPER GLOW (BB GLOW) RM499/3 SESI

KELEBIHAN SUPER GLOW;
✨ Mencerahkan wajah serta merta seperti memakai bedak asas (foundation)
✨ Memudarkan parut
✨ Menyekatakan tona kulit
✨ Menyinarkan (glowing) wajah

Untuk mendapatkan pakej Super Glow sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/SuperGlow
www.wasap.my/60199206997/SuperGlow
www.wasap.my/60199206997/SuperGlow ========================= ULTRA REJUVENATION (DERMAPEN) RM499/3 SESI

ULTRA REJUVENATION MAMPU;
✔Mengecilkan saiz pori muka
✔Memudarkan parut be jerawat
✔Merawat parut berlubang
✔Mengurangkan garis halus/kedutan pada wajah

Untuk mendapatkan pakej Super Glow sila klik link di bawah:

www.wasap.my/60199206997/UltraReju
www.wasap.my/60199206997/UltraReju
www.wasap.my/60199206997/UltraReju

Pelbagai Rawatan 🆓PERCUMA🆓menanti pelanggan yang mendapatkan Pakej Super Glow & Ultra Rejuvenation seperti paparan dalam video.. BAJET TAK CUKUP??? 😰😇😌
Jangan risau kami menyediakan ansuran bayaran 2️⃣❎ 😁 ⛔️🔚PROMOSI TAMAT PADA 31 JULAI 2019 🔚⛔️ Kunjungi Symphony Skin Alor Setar di:
No 22 Tingkat 1 Kompleks Perniagaan Sultan Abdul Hamid 05050 Alor Setar Kedah

Waktu Perniagaan
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI RABU
10 Pagi - 6 Petang

Follow IG: symphonyskinaor
Facebook: Symphony Skin Alor Setar

#symphonyskinalorsetar
#spa
#skintreatment
#medispa
#aesthetic
#affordable
#mesotheraphy
#hydrafacial
#carbon peel
#facialvitaminc
#dermapenmurah
#microneedle
#sulambedakmurah
#bbglowmurah
#bbglow
#bbblush
#ledtreatment
#skincare
#facialkedah
#facialnearme
#facialmurah
#facialmurahalorsetar
#berbaloi
#facialjimat
8 6 5 July, 2019

LETS CANTIK DI HARI RAYA
.
Facial treatment untuk princess kita @putrihanan muka jadi glowing giteww... Xkan hampa xjeles kot tengok muka glowing2 mcm ni...
Jomm booking cepat2 appoitnment facial dengan Iqa sebelum hari Raya..
.
Senang ja..whatsapp ika di 011-12730400
.
RM 88 sahaja satu treatment ...
Sangat berbaloi tanpa perlu keluar rumah...ika sendiri akan ke rumah hmpa untuk buat facial..jom segak sebelum lebaran...
.
Whatsapp cepat2...
.
#facialkedah #facialalorsetar #mobilehomespakedah #mobilehomespa #mobilehmespaAlorSetar #IqaRahmatBeautyFacial #Tipskecantikan #FacialMurah #FacialKedahMurah #FacialAlorsetarMurah #DoortoDoor #DoortoDoorFacial

LETS CANTIK DI HARI RAYA
.
Facial treatment untuk princess kita @putrihanan muka jadi glowing giteww... Xkan hampa xjeles kot tengok muka glowing2 mcm ni...
Jomm booking cepat2 appoitnment facial dengan Iqa sebelum hari Raya..
.
Senang ja..whatsapp ika di 011-12730400
.
RM 88 sahaja satu treatment ...
Sangat berbaloi tanpa perlu keluar rumah...ika sendiri akan ke rumah hmpa untuk buat facial..jom segak sebelum lebaran...
.
Whatsapp cepat2...
.
#facialkedah #facialalorsetar #mobilehomespakedah #mobilehomespa #mobilehmespaAlorSetar #IqaRahmatBeautyFacial #Tipskecantikan #FacialMurah #FacialKedahMurah #FacialAlorsetarMurah #DoortoDoor #DoortoDoorFacial
184 18 12 June, 2017

Thank you so much @putrihanan Sebab sudi berfacial dengan Kak Iqa... You are very kind and so sweet...suka sangat kak Iqa facialkan muka hanan...kalau hanan puas hati...kak Iqa lagilah puas hati..
.
Booking cepat2 slot facial dengan Iqa...
Whatsapp Iqa di no 011-12730400
.
#mobilehomespaKedah #FacialKedah #FaceTreatmentKedah #Iqa.RahmatBeautyFacial

Thank you so much @putrihanan Sebab sudi berfacial dengan Kak Iqa... You are very kind and so sweet...suka sangat kak Iqa facialkan muka hanan...kalau hanan puas hati...kak Iqa lagilah puas hati..
.
Booking cepat2 slot facial dengan Iqa...
Whatsapp Iqa di no 011-12730400
.
#mobilehomespaKedah #FacialKedah #FaceTreatmentKedah #Iqa.RahmatBeautyFacial
119 4 4 August, 2017