#facialmalaysia Instagram Photos & Videos

facialmalaysia - 23.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #facialmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
4.3
Average comment
0.6
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai GREENMASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7-14 Hari !!! InshaAllah :)
.
✔SEMULAJADI, Terbuat Dari SPIRULINA Grade A
✔100% HALAL
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp : +60 11-3659 2213
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
#malaysia #kualalumpur #petalingjaya #shahalam #ampang

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai GREENMASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7-14 Hari !!! InshaAllah :)
.
✔SEMULAJADI, Terbuat Dari SPIRULINA Grade A
✔100% HALAL
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp : +60 11-3659 2213
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
#malaysia #kualalumpur #petalingjaya #shahalam #ampang
0 0 1 hour ago

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai GREENMASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7-14 Hari !!! InshaAllah :)
.
✔SEMULAJADI, Terbuat Dari SPIRULINA Grade A
✔100% HALAL
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp : +60 11-3659 2213
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
#malaysia #kualalumpur #petalingjaya #shahalam #ampang

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai GREENMASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7-14 Hari !!! InshaAllah :)
.
✔SEMULAJADI, Terbuat Dari SPIRULINA Grade A
✔100% HALAL
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp : +60 11-3659 2213
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
#malaysia #kualalumpur #petalingjaya #shahalam #ampang
0 0 1 hour ago

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA !
.
.
📱Whatsap :+60 11-3697 5509
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

NAK JERAWAT KECUT HANYA DALAM 1 MALAM ? SIANG HARI SAMPAI MALAM WAJAH FLAWLESS JE ? 99.9BERKESAN ?

Cuba la MASKER SPIRULINA . Skincare yang dirumus khas dengan bahan semulajadi dan mendapat banyak feedback positif . KESAN SEAWAL 24 JAM ! DIJAMIN ADA KEBERKESANANNYA !
.
.
📱Whatsap :+60 11-3697 5509
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia  #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
0 0 3 hours ago

JOM KITA TENGOK PROSES SKIN GROWTH FACTOR DARI CUSTOMER MBH MEDISPA 😊
.
SGF adalah salah satu rawatan yang terbaru dan tidak menyakitkan untuk kesan 10KALI GANDA. Kesannya boleh dilihat seawal rawatan pertama.
.
SGF JUGA MEMBANTU UNTUK MERAWAT MASALAH :-
🌸 Masalah parut jerawat
🌸 Kulit kusam
🌸 Kulit kendur
🌸 Liang liang pori terbuka
🌸 Kekurangan collagen
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut boleh call/whatsapp nombor dibawah👇🏻 📞60192325861
#mbhmedispa #mbhskinexpert #ipergimbh #isukapergimbh #medispapalingdipercayai #bestfacialtreatmentintown #testimonimbh #testimonimbhmedispa #mbhlover
#parutjerawat #parutberlubang #dermapenmalaysia #skingrowthfactor
#mbhskingrowthfactor
#rawatanjeragat #sulambedakmurah #sulambedakmalaysia
#carbonlaser
#laserparut #HIFU #PRP #facialmurah #facialmuslimah #faciallelaki
#facialmalaysia #tiktokmalaysia #abpbh32 #lelakimuyangdulu #terimaakuseadanya #icsyvmy2

JOM KITA TENGOK PROSES SKIN GROWTH FACTOR DARI CUSTOMER MBH MEDISPA 😊
.
SGF adalah salah satu rawatan yang terbaru dan tidak menyakitkan untuk kesan 10KALI GANDA. Kesannya boleh dilihat seawal rawatan pertama.
.
SGF JUGA MEMBANTU UNTUK MERAWAT MASALAH :-
🌸 Masalah parut jerawat
🌸 Kulit kusam
🌸 Kulit kendur
🌸 Liang liang pori terbuka
🌸 Kekurangan collagen
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut boleh call/whatsapp nombor dibawah👇🏻 📞60192325861
#mbhmedispa #mbhskinexpert #ipergimbh #isukapergimbh #medispapalingdipercayai #bestfacialtreatmentintown #testimonimbh #testimonimbhmedispa #mbhlover
#parutjerawat #parutberlubang #dermapenmalaysia #skingrowthfactor 
#mbhskingrowthfactor
#rawatanjeragat #sulambedakmurah #sulambedakmalaysia
#carbonlaser
#laserparut #HIFU #PRP #facialmurah #facialmuslimah #faciallelaki 
#facialmalaysia #tiktokmalaysia #abpbh32 #lelakimuyangdulu #terimaakuseadanya #icsyvmy2
1 0 4 hours ago

Kulit berparut, Tona kulit tak sekata, Jeragat mula menguasai muka🤔
.
Hmmm.... Ini Liza nak bagitahu yang MBH lanjer uollss rawatan SGF dengan harga Rm209/sesi ~ Rm399 untuk 2 sesi 😍
~Normal price Rm500~
Uollss jimat Rm291🤗
.
Tiada caj tambahan dan tiada minima pembelian😱
.
Keistimewaan rawatan SGF ini
🍇menghilangkan parut.
🍇mengurangkan pigmentasi pada kulit
🍇merangsang sel-sel kolagen yang baru dalam kulit
🍇membantu mengembalikan tona kulit yang sekata
🍇mampu menebalkan semula lapisan kulit (epidermis)
🍇mengurangkan garis-garis halus disebabkan pengurangan kolagen
🍇anti penuaan
.
Cepat- cepat grab tinggal 2 HARI jer lagi‼‼‼
.
Wasap liza sekarang, kalau terlepas tak dapat liza nak tolong🤗
.
📞60182396929

Kulit berparut, Tona kulit tak sekata, Jeragat mula menguasai muka🤔
.
Hmmm.... Ini Liza nak bagitahu yang MBH lanjer uollss rawatan SGF dengan harga Rm209/sesi ~ Rm399 untuk 2 sesi 😍
~Normal price Rm500~
Uollss jimat Rm291🤗
.
Tiada caj tambahan dan tiada minima pembelian😱
.
Keistimewaan rawatan SGF ini
🍇menghilangkan parut.
🍇mengurangkan pigmentasi pada kulit
🍇merangsang sel-sel kolagen yang baru dalam kulit
🍇membantu mengembalikan tona kulit yang sekata
🍇mampu menebalkan semula lapisan kulit (epidermis)
🍇mengurangkan garis-garis halus disebabkan pengurangan kolagen
🍇anti penuaan
.
Cepat- cepat grab tinggal 2 HARI jer lagi‼‼‼
.
Wasap liza sekarang, kalau terlepas tak dapat liza nak tolong🤗
.
📞60182396929
1 1 4 hours ago

Kulit berparut, Tona kulit tak sekata, Jeragat mula menguasai muka🤔
.
Hmmm.... Ini Liza nak bagitahu yang MBH lanjer uollss rawatan SGF dengan harga Rm209😍
~Normal price Rm500~
Uollss jimat Rm291🤗
.
Tiada caj tambahan dan tiada minima pembelian😱
.
Keistimewaan rawatan SGF ini
🍇menghilangkan parut.
🍇mengurangkan pigmentasi pada kulit
🍇merangsang sel-sel kolagen yang baru dalam kulit
🍇membantu mengembalikan tona kulit yang sekata
🍇mampu menebalkan semula lapisan kulit (epidermis)
🍇mengurangkan garis-garis halus disebabkan pengurangan kolagen
🍇anti penuaan
.
Cepat- cepat grab tinggal 2 HARI jer lagi‼‼‼
.
Wasap liza sekarang, kalau terlepas tak dapat liza nak tolong🤗
.
📞60182396929

Kulit berparut, Tona kulit tak sekata, Jeragat mula menguasai muka🤔
.
Hmmm.... Ini Liza nak bagitahu yang MBH lanjer uollss rawatan SGF dengan harga Rm209😍
~Normal price Rm500~
Uollss jimat Rm291🤗
.
Tiada caj tambahan dan tiada minima pembelian😱
.
Keistimewaan rawatan SGF ini
🍇menghilangkan parut.
🍇mengurangkan pigmentasi pada kulit
🍇merangsang sel-sel kolagen yang baru dalam kulit
🍇membantu mengembalikan tona kulit yang sekata
🍇mampu menebalkan semula lapisan kulit (epidermis)
🍇mengurangkan garis-garis halus disebabkan pengurangan kolagen
🍇anti penuaan
.
Cepat- cepat grab tinggal 2 HARI jer lagi‼‼‼
.
Wasap liza sekarang, kalau terlepas tak dapat liza nak tolong🤗
.
📞60182396929
1 1 4 hours ago

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929
5 1 4 hours ago

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929
4 1 4 hours ago

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929
6 1 4 hours ago

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻
. ‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻
. ‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929
4 1 4 hours ago

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929

JUALAN AKHIR UNTUK DAPATKAN PROMO RAWATAN PARUT HARGA PALING RENDAH. RM209 JER (NP RM500/SESI)

Serius cakap, Offer ni tak lama, cuma berlangsung 3 Hari je. Last esok ! .
Setiap pembelian , uolls bole dapat😍
.
🌸Free skin analysis bernilai RM30
🌸 Free skin consultation RM50
🌸 1Baucar Beauty Reward Stab yang bernilai RM10
.
.
Macam mana nak grab just tekan link dibawah👇🏻
.
👉🏻 https://bit.ly/35F0eTj 👈🏻 .
‼ Atau whatsapp liza sekarang untuk dapat keterangan dengan lebih lanjut🤗
.
📲0182396929
1 1 4 hours ago

JOM KITA TENGOK PROSES SKIN GROWTH FACTOR DARI CUSTOMER MBH MEDISPA 😊
.
SGF adalah salah satu rawatan yang terbaru dan tidak menyakitkan untuk kesan 10KALI GANDA. Kesannya boleh dilihat seawal rawatan pertama.
.
SGF JUGA MEMBANTU UNTUK MERAWAT MASALAH :-
🌸 Masalah parut jerawat
🌸 Kulit kusam
🌸 Kulit kendur
🌸 Liang liang pori terbuka
🌸 Kekurangan collagen
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut whatsapp no di bawah 👇🏻 📲0182396929

JOM KITA TENGOK PROSES SKIN GROWTH FACTOR DARI CUSTOMER MBH MEDISPA 😊
.
SGF adalah salah satu rawatan yang terbaru dan tidak menyakitkan untuk kesan 10KALI GANDA. Kesannya boleh dilihat seawal rawatan pertama.
.
SGF JUGA MEMBANTU UNTUK MERAWAT MASALAH :-
🌸 Masalah parut jerawat
🌸 Kulit kusam
🌸 Kulit kendur
🌸 Liang liang pori terbuka
🌸 Kekurangan collagen
.
Untuk mengetahui rawatan dengan lebih lanjut whatsapp no di bawah 👇🏻 📲0182396929
6 1 4 hours ago

Hai kesayangan sis semua😘 .
.
Sis tahu ramai kalangan followers sis ni suka tidur lambat kan. Bila tidur lambat mula la mata pun jadi mata 🐼 kan😅. Sis faham sebab sis pun macam tu😂😂..cia cia cia
.
.
So, sebelum tidur jangan lupa apply soothing eye gel kat bawah mata dan kelopak mata kita tau. Gel ni best sangat! Bila sapu rasa sejuk je macam letak timun kat mata👀 . Tapi of course khasiatnya lebih dari tu. Jom baca manfaat soothing eye gel kat bawah ni👇👇👇 .
.
👉Menenang, merawat & menyegarkan mata yg penat dan suram .
👉Meningkatkan lembapan kulit di bhgn mata sehingga 130% .
👉Ekstrak teh hijau (antioksidan merupakan pemusnah radikal bebas) .
👉Ekstrak timun (agen penyegar) .
👉Ekstrak bunga ros (agen perapi) .
👉Menegangkan kulit sekitar mata dan mengurangkan garis halus sekitar mata .
👉mencerahkan kawasan mata yang gelap .
.
Best sangat tau eye soothing gel. Laku keras. Stok sangat terhad! Berminat whatsapp sis laju2 tau😘 .
.
☎ 0192632620
Fida Mk
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#eyesoothinggel #soothingeyegel #marykaymalaysia #spamata #mobilespakedah #mobilespamalaysia #spamalaysia #facialmalaysia #skincaremalaysia #indulgesoothingeyegel #matagelap #matasembap #eyebag #darkcircke #marykaybestseller #marykaybeautyconsultantMalaysia #marykayfida

Hai kesayangan sis semua😘 .
.
Sis tahu ramai kalangan followers sis ni suka tidur lambat kan. Bila tidur lambat mula la mata pun jadi mata 🐼 kan😅. Sis faham sebab sis pun macam tu😂😂..cia cia cia
.
.
So, sebelum tidur jangan lupa apply soothing eye gel kat bawah mata dan kelopak mata kita tau. Gel ni best sangat! Bila sapu rasa sejuk je macam letak timun kat mata👀 . Tapi of course khasiatnya lebih dari tu. Jom baca manfaat soothing eye gel kat bawah ni👇👇👇 .
.
👉Menenang, merawat & menyegarkan mata yg penat dan suram .
👉Meningkatkan lembapan kulit di bhgn mata sehingga 130% .
👉Ekstrak teh hijau (antioksidan merupakan pemusnah radikal bebas) .
👉Ekstrak timun (agen penyegar) .
👉Ekstrak bunga ros (agen perapi) .
👉Menegangkan kulit sekitar mata dan mengurangkan garis halus sekitar mata .
👉mencerahkan kawasan mata yang gelap .
.
Best sangat tau eye soothing gel. Laku keras. Stok sangat terhad! Berminat whatsapp sis laju2 tau😘 .
.
☎ 0192632620 
Fida Mk
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#eyesoothinggel #soothingeyegel #marykaymalaysia #spamata #mobilespakedah #mobilespamalaysia #spamalaysia #facialmalaysia #skincaremalaysia #indulgesoothingeyegel #matagelap #matasembap #eyebag #darkcircke #marykaybestseller #marykaybeautyconsultantMalaysia #marykayfida
0 0 10 hours ago

*[ WOWW REAL TESTIMONI ]* Cik Pia belanja sikit testimoni rawatan SGF atau skin growth factor antara rawatan yg hot 🔥🔥 rawatan yg sekali memang nampak kesan yang gempak
.
Dan sekarang ini lah masanya korang kena grab MBH SKIN GROWTH FACTOR rawatan dermapen yang lebih advance, MBH tengah buat promosi yang luar biasa super jimat berbaloi ‼️
.
Nak tahu lebih lanjut tekan link di bawah sekarang 📞 📞60192325861
#mbhmedispa #mbhskinexpert #ipergimbh #isukapergimbh #medispapalingdipercayai #bestfacialtreatmentintown #testimonimbh #testimonimbhmedispa #mbhlover
#parutjerawat #parutberlubang #dermapenmalaysia #skingrowthfactor
#mbhskingrowthfactor
#rawatanjeragat #sulambedakmurah #sulambedakmalaysia
#carbonlaser
#laserparut #HIFU #PRP #facialmurah #facialmuslimah #faciallelaki
#facialmalaysia #tiktokmalaysia #abpbh32 #lelakimuyangdulu #terimaakuseadanya #icsyvmy2

*[ WOWW REAL TESTIMONI ]* Cik Pia belanja sikit testimoni rawatan SGF atau skin growth factor antara rawatan yg hot 🔥🔥 rawatan yg sekali memang nampak kesan yang gempak
.
Dan sekarang ini lah masanya korang kena grab MBH SKIN GROWTH FACTOR rawatan dermapen yang lebih advance, MBH tengah buat promosi yang luar biasa super jimat berbaloi ‼️
.
Nak tahu lebih lanjut tekan link di bawah sekarang 📞 📞60192325861
#mbhmedispa #mbhskinexpert #ipergimbh #isukapergimbh #medispapalingdipercayai #bestfacialtreatmentintown #testimonimbh #testimonimbhmedispa #mbhlover
#parutjerawat #parutberlubang #dermapenmalaysia #skingrowthfactor 
#mbhskingrowthfactor
#rawatanjeragat #sulambedakmurah #sulambedakmalaysia
#carbonlaser
#laserparut #HIFU #PRP #facialmurah #facialmuslimah #faciallelaki 
#facialmalaysia #tiktokmalaysia #abpbh32 #lelakimuyangdulu #terimaakuseadanya #icsyvmy2
3 0 21 hours ago

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH

wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew.
Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH

wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. 
Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia  #faktaspirulina  #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
3 0 5 December, 2019

🌻Booking your slot today 🌻

Home Facial Spa
.
Tak perlu susah2 nk keluar rumah kalau malas
Biar kami yang smpai kedepan pintu rumah anda..🤗
.
Boleh direct booking date & time 🤗
www.wasap.my/+60133505022/FacialDiRumah
.
#aimirabeautyspa #mobilespa #homespa #facialviral #vvipspa #vvipfacial #facialmurah #facialkualalumpur #facialselangor #facialmalaysia #beautycartel #murah #beauty #facial #music #sing #cantik #flawless #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #ctdk #neelofa #sale #fattzura #mirafilzah #benamir

🌻Booking your slot today 🌻

Home Facial Spa
.
Tak perlu susah2 nk keluar rumah kalau malas
Biar kami yang smpai kedepan pintu rumah anda..🤗
.
Boleh direct booking date & time 🤗
www.wasap.my/+60133505022/FacialDiRumah
.
#aimirabeautyspa #mobilespa #homespa #facialviral #vvipspa #vvipfacial #facialmurah #facialkualalumpur #facialselangor #facialmalaysia #beautycartel #murah #beauty #facial #music #sing #cantik #flawless #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #ctdk #neelofa #sale #fattzura #mirafilzah #benamir
3 1 5 December, 2019

JAM DI DINDING TERUS BERDETAK AA.. PROMO SGF TERUS BERJALAN AA...
.
Ha.. ha.. nak nyanyi lettew..hihi
.
Don't waste time sistur..
Nnt promo SGF hbs...
Nangis tak berlagu...mcm mana nak nyanyi tu..
.
SGF yang selama ni dengan harga RM500
dah turun mendadak sehingga 60%
.
KALI INI PROMO INI ANDA YG PUNYA
#rewardyourself
.
Pembelian boleh terus melalui link di bawah
.
📍 https://bit.ly/35F0eTj 📍
📍 https://bit.ly/35F0eTj 📍
📍 https://bit.ly/35F0eTj 📍
.
.
AMARAN : Promosi sah sehingga 8 Disember 2019.
Jangan terlepas lagi ya...kalau terlepas kami tak tahu macam mana lagi nak bantu..
.
TERMA & SYARAT
➖➖➖
1. Pembayaran hanya boleh dilakukan secara pembelian online
2. Sila ambil perhatian tarikh temujanji hanya boleh dilakukan selepas 5 hari selepas email proses semakan diterima. Harap bersabar
3. Sesi tidak terhad untuk 1 nama
4. Tiada minima pembelian
5. Setiap pembelian rawatan #rewardyouself akan mendapat Baucar Beauty Bid Rewards RM10 yang boleh ditebus pada Beauty Rewards Day
#mbhmedispa #mbhskinexpert #ipergimbh #isukapergimbh #medispapalingdipercayai #bestfacialtreatmentintown #testimonimbh #testimonimbhmedispa #mbhlover
#parutjerawat #parutberlubang #dermapenmalaysia #skingrowthfactor
#mbhskingrowthfactor
#rawatanjeragat #sulambedakmurah #sulambedakmalaysia
#carbonlaser
#laserparut #HIFU #PRP #facialmurah #facialmuslimah #faciallelaki
#facialmalaysia #tiktokmalaysia

JAM DI DINDING TERUS BERDETAK AA.. PROMO SGF TERUS BERJALAN AA...
.
Ha.. ha.. nak nyanyi lettew..hihi
.
Don't waste time sistur..
Nnt promo SGF hbs...
Nangis tak berlagu...mcm mana nak nyanyi tu..
.
SGF  yang selama ni dengan harga RM500
dah turun mendadak sehingga 60%
.
KALI INI PROMO INI ANDA YG PUNYA
#rewardyourself
.
Pembelian boleh terus melalui link di bawah
.
📍 https://bit.ly/35F0eTj 📍
📍 https://bit.ly/35F0eTj 📍
📍 https://bit.ly/35F0eTj 📍
.
.
AMARAN : Promosi sah sehingga 8 Disember 2019.
Jangan terlepas lagi ya...kalau terlepas kami tak tahu macam mana  lagi nak bantu..
.
TERMA & SYARAT
➖➖➖
1. Pembayaran hanya boleh dilakukan secara pembelian online
2. Sila ambil perhatian tarikh temujanji hanya boleh dilakukan selepas 5 hari selepas email proses semakan diterima. Harap bersabar 
3. Sesi tidak terhad untuk 1 nama
4. Tiada minima pembelian
5. Setiap pembelian rawatan #rewardyouself akan mendapat  Baucar Beauty Bid Rewards RM10 yang boleh ditebus pada Beauty Rewards Day
#mbhmedispa #mbhskinexpert #ipergimbh #isukapergimbh #medispapalingdipercayai #bestfacialtreatmentintown #testimonimbh #testimonimbhmedispa #mbhlover
#parutjerawat #parutberlubang #dermapenmalaysia #skingrowthfactor 
#mbhskingrowthfactor
#rawatanjeragat #sulambedakmurah #sulambedakmalaysia
#carbonlaser
#laserparut #HIFU #PRP #facialmurah #facialmuslimah #faciallelaki 
#facialmalaysia #tiktokmalaysia
1 0 5 December, 2019

Facial is a non invasive treatment to relax those facial muscles and get your skin rejuvenated. Try our new facial treatment BioLift and HydroLift Facial. They are curated to improve your skin suppleness, brightness and elasticity.
Get treatment without recovery time. .
.
Call or Whatsapp us at 03-76255263 or 0149375263 for more informations.
.
.
#drjaneclinic #drjaneskincare #facial #facialmalaysia #skincare #skin #aesthetic #aestheticclinic #aestheticclinicmalaysia #aesthetics #kualalumpur #petalingjaya #selangor #tropicanaavenuepj

Facial is a non invasive treatment to relax those facial muscles and get your skin rejuvenated. Try our new facial treatment BioLift and HydroLift Facial. They are curated to improve your skin suppleness, brightness and elasticity. 
Get treatment without recovery time. .
.
Call or Whatsapp us at 03-76255263 or 0149375263 for more informations.
.
.
#drjaneclinic #drjaneskincare #facial #facialmalaysia #skincare #skin #aesthetic #aestheticclinic #aestheticclinicmalaysia #aesthetics #kualalumpur #petalingjaya #selangor #tropicanaavenuepj
11 0 5 December, 2019

🎊*We would like to invite you to our Molecure Aesthetic Medispa’s Christmas Celebration!!!* 🎊 .
.
🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄 .
.
🍾 *Light refreshments will be served.* .
.
🎁 *Limited quantities of FREE mystery Christmas gifts * .
.
🗓 *6 & 7 December 2019*
🔔 *11am - 11pm*
📍 *Molecure Aesthetic Medispa, BK5, Puchong* .
.
⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄ .
.
🎫 DM us now *YES* to RSVP and we will contact you soon. .
.
.
.
#bandarkinrara5 #puchong #bandarkinrara #aesthetic #aestheticmalaysia #pusatrawatankecantikan #flawlessskin #jomcantik #prp #plateletrichplasma #prpinjection #placenta #placentainjection #beautiful #gourgeousskin #visitmyig #muamalaysia #malaysia #bazarpaknil #facial #aestheticfacial #facialmalaysia #facialpuchong #jerawat #acne #parutjerawat #acnescar #ubatparutjerawat #ubatjerawat ⁣⁣
⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🎊*We would like to invite you to our Molecure Aesthetic Medispa’s Christmas Celebration!!!* 🎊 .
.
🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄 .
.
🍾 *Light refreshments will be served.* .
.
🎁 *Limited quantities of FREE mystery Christmas gifts * .
.
🗓 *6 & 7 December 2019*
🔔 *11am - 11pm*
📍 *Molecure Aesthetic Medispa, BK5, Puchong* .
.
⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄🎄⛄ .
.
🎫 DM us now *YES* to RSVP and we will contact you soon. .
.
.
.
#bandarkinrara5 #puchong #bandarkinrara #aesthetic #aestheticmalaysia #pusatrawatankecantikan #flawlessskin #jomcantik #prp #plateletrichplasma #prpinjection #placenta #placentainjection #beautiful #gourgeousskin #visitmyig #muamalaysia #malaysia #bazarpaknil #facial #aestheticfacial #facialmalaysia #facialpuchong #jerawat #acne #parutjerawat #acnescar #ubatparutjerawat #ubatjerawat ⁣⁣
⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2 0 5 December, 2019
CONGRATULATIONS 🎊 👏🏻
.
Our lucky winner is @bibs_zuniey @wardatullwardahh.co @_rbtladwh  and her lucky friends 🥳
.
.
want to be like them?? just follow our posting and actively part in our contest 😊
.
Attention to @bibs_zuniey @wardatullwardahh.co @_rbtladwh , please kindly contact us within 24 hours for redeem this gift 😘
.
📞0192325861
#mbhmedispa #mbhskinexpert #ipergimbh #isukapergimbh #medispapalingdipercayai #bestfacialtreatmentintown #testimonimbh #testimonimbhmedispa #mbhlover
#parutjerawat #parutberlubang #dermapenmalaysia #skingrowthfactor 
#mbhskingrowthfactor
#rawatanjeragat #sulambedakmurah #sulambedakmalaysia
#carbonlaser
#laserparut #HIFU #PRP #facialmurah #facialmuslimah #faciallelaki 
#facialmalaysia #tiktokmalaysia #abpbh32 #lelakimuyangdulu
3 0 4 December, 2019

JERAWAT TAK BERANI DATANG LAGI
Korang tau tak Spirulina mengandungi Gamma Linnoleic Acid yang berperanan untuk menjaga sel kulit. .
.
Kandungan vitamin C, fosforus yang ada dalam spirulina akan menghilangkan jerawat dan parut jerawat. .
.
Nak info lebih lanjut ttg spirulina? Jum dm/ws sis!
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare

JERAWAT TAK BERANI DATANG LAGI
Korang tau tak Spirulina mengandungi Gamma Linnoleic Acid yang berperanan untuk menjaga sel kulit. .
.
Kandungan vitamin C, fosforus yang ada dalam spirulina akan menghilangkan jerawat dan parut jerawat. .
.
Nak info lebih lanjut ttg spirulina? Jum dm/ws sis! 
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #tiensmalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #bazaarpaknil #giveaway #faktaspirulina #nakputih #tipsputih #nakcantik #skincare
0 0 4 December, 2019

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH

wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew.
Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH

wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. 
Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia  #faktaspirulina  #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
1 0 4 December, 2019

Being a Sharer to people who actually wants to change their life can be so intense. Was invited to talk on why is there a 'Male' beautician? Want to find out more? Contact me now! 🔥🔥🔥 #sideincome #janapendapatan #mobilespa #facialviral #vshape #vvipspa #vvipfacial #facialmurah #facialkualalumpur #facialselangor #elysyle #facialmalaysia #beautycartel #murah #beauty #facial #diva #music #sing #face #cantik #flawless #gorgeous #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #beautyatyourdoorstep

Being a Sharer to people who actually wants to change their life can be so intense. Was invited to talk on why is there a 'Male' beautician? Want to find out more? Contact me now! 🔥🔥🔥 #sideincome #janapendapatan #mobilespa #facialviral #vshape #vvipspa #vvipfacial #facialmurah  #facialkualalumpur #facialselangor #elysyle #facialmalaysia #beautycartel #murah  #beauty #facial #diva #music #sing #face #cantik #flawless #gorgeous #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #beautyatyourdoorstep
16 0 4 December, 2019

Sedikit content yang di share dari @yusofchongmy.

Jangan pernah pandang rendah kepada lelaki yang menceburi bidang kecantikan. Bapok? Sorry laki iols keras kebatu still boleh berduit kepok kepok dengan platform kecantikan.

Maybe dekat luar orang ketawakan anda, tapi dengan #TeamVosa #TeamFizachong, together we success and together we conquer the world.

Tepuk dada Tanya diri sendiri, adakah anda cukup dengan keadaan sedia ada? Jika ya, baik itu adalah anda, pilihan anda. Jika tidak, mari sama sama gapai kejayaan bersama 😊

P/s : beza kan Angel kita record dgn dia record 😑

#sideincome #janapendapatan #mobilespa #facialviral #vshape #vvipspa #vvipfacial #facialmurah #facialkualalumpur #facialselangor #elysyle #facialmalaysia #beautycartel #murah #beauty #facial #diva #music #sing #face #cantik #flawless #gorgeous #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #beautyatyourdoorstep

Sedikit content yang di share dari @yusofchongmy.

Jangan pernah pandang rendah kepada lelaki yang menceburi bidang kecantikan. Bapok? Sorry laki iols keras kebatu still boleh berduit kepok kepok dengan platform kecantikan.

Maybe dekat luar orang ketawakan anda, tapi dengan #TeamVosa #TeamFizachong, together we success and together we conquer the world.

Tepuk dada Tanya diri sendiri, adakah anda cukup dengan keadaan sedia ada? Jika ya, baik itu adalah anda, pilihan anda. Jika tidak, mari sama sama gapai kejayaan bersama 😊

P/s : beza kan Angel kita record dgn dia record 😑

#sideincome #janapendapatan #mobilespa #facialviral #vshape #vvipspa #vvipfacial #facialmurah  #facialkualalumpur #facialselangor #elysyle #facialmalaysia #beautycartel #murah  #beauty #facial #diva #music #sing #face #cantik #flawless #gorgeous #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #beautyatyourdoorstep
21 0 4 December, 2019

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Mia nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Mia bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #hannanmedispalangkawi #hannanmedispaalorsetar #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER  SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Mia nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Mia bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #hannanmedispalangkawi #hannanmedispaalorsetar #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat
6 2 4 December, 2019

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Mila nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Mila bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #hannanmedispalangkawi #hannanmedispaalorsetar #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER  SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Mila nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Mila bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #hannanmedispalangkawi #hannanmedispaalorsetar #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat
9 0 4 December, 2019

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Diana nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Diana bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #hannanmedispalangkawi #hannanmedispaalorsetar #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER  SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Diana nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Diana bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #hannanmedispalangkawi #hannanmedispaalorsetar #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat
6 0 4 December, 2019

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Najwa nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Najwa bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat

JAWAB DAN MENANG HADIAH SUPER  SPECIAL🎉🎉
.
GOOD MORNING hannan angels, jom Najwa nak menguji minda uolls sikit hehehe Najwa nak bagi uolss HADIAH ni 😎

Cuba uolls teka apa jawapan untuk teka teki yg Najwa bagi ni ❓❓❓ Jom komen dan TAG 3 RAKAN nnti kami DM hampa dan bgi free hadiah special 😍
.
Senang jerr ni 😎😎 we care we share 👍🏻 #hannanmedispakulim #nowwecancantik #facialmalaysia #facialkulim #facialkedah #facialtreatment #skincantik #flawless #masalahjerawat #hilangkanjerawat
16 12 4 December, 2019

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
1 0 3 December, 2019

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
8 0 3 December, 2019

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
2 0 3 December, 2019

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
6 0 3 December, 2019

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
2 0 3 December, 2019

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
2 0 3 December, 2019

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 🌷🌷 PAKEJ YANG KAMI SEDIAKAN
DARI 1JAM 30 MINIT - 2JAM TREATMENT (bergantung pada MASALAH kulit uolls)*😍😊
.
.
💕 Rawatan FACE LIFTING untuk menegang, menganjalkan serta mencerahkan kulit
💕 Membentuk muka menjadi lebih runcing, VSHAPE
💕 Mengurangkan KEDUTAN, GARISAN HALUS serta MEREMAJAKAN KULIT wajah
💕 Membersihkan WHITEHEAD/BLACKHEAD
💕 Mengecut & mengurangkan JERAWAT & JERAGAT
💕 Mengurangkan PARUT JERAWAT
💕 Merawat masalah EYEBAG & DARK CIRCLE
💕 Melancarkan PEREDARAN DARAH
💕 Mengurangkan STRESS & KELETIHAN (Produk Skincare Elysyle Made in Japan) 💯 rawatan semulajadi
.
.
#Lilyputihhomefacialampang
#enigmabeauty #facialmalaysia #facialmurah #facialmukamurah #janapendapatan #produkhebat #krimsiang #krimmalam #businessonline #makeup #fashion #hijabista #faciallelaki #pakejperkahwinan #beautiful #seripengantin #elysyle #usahawanmobilespa #MUA #makeupartis #numbered #glowingskin - #regrann - #regrann

Reposted from @lilyputihhomefacialampang (@get_regrann) - 🌷🌷 PAKEJ YANG KAMI SEDIAKAN
DARI 1JAM 30 MINIT - 2JAM TREATMENT (bergantung pada MASALAH kulit uolls)*😍😊
.
.
💕 Rawatan FACE LIFTING untuk menegang, menganjalkan serta mencerahkan kulit
💕 Membentuk muka menjadi lebih runcing, VSHAPE
💕 Mengurangkan KEDUTAN, GARISAN HALUS serta MEREMAJAKAN KULIT wajah
💕 Membersihkan WHITEHEAD/BLACKHEAD
💕 Mengecut & mengurangkan JERAWAT & JERAGAT
💕 Mengurangkan PARUT JERAWAT
💕 Merawat masalah EYEBAG & DARK CIRCLE
💕 Melancarkan PEREDARAN DARAH
💕 Mengurangkan STRESS & KELETIHAN (Produk Skincare Elysyle Made in Japan) 💯 rawatan semulajadi
.
.
#Lilyputihhomefacialampang 
#enigmabeauty #facialmalaysia #facialmurah #facialmukamurah #janapendapatan #produkhebat #krimsiang #krimmalam #businessonline #makeup #fashion #hijabista #faciallelaki #pakejperkahwinan #beautiful  #seripengantin #elysyle #usahawanmobilespa #MUA #makeupartis #numbered #glowingskin - #regrann - #regrann
3 0 3 December, 2019

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat

Buat anda yg mempunyai masalah pada muka !!
.
Dah beribu duit habis ttpi tak berkesan ? Muka BERJERAWAT, banyak BINTIK HITAM, PARUT JERAWAT, MUKA BERMINYAK ? Malu berada di khalayak ramai ? Kini telah hadir Mask Herbal sangat berkesan !!
.
Dengan memakai SPIRULINA MASK ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 Hari !!!
.
✔HALAL 100✔SEMULA JADI
✔TIADA KESAN SAMPINGAN
.
For Order :
📲WhatsApp :+60103791620
(Or Click Link On Bio)
.
.
#spirulinamalaysia #sayajualspirulina #spirulinamask #maskherbal #maskorganic #tiensmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #facialmalaysia #nakputih #nakcantik #skincaremalaysia #jerawat #jeragat
1 0 3 December, 2019

Top #facialmalaysia posts

Korang semua dh tau belum??? Sekarang ni kat malaysia dah ade Spirulina Greenmask yg perfect digunakan kat wajah korang. Spirulina Greenmask ni dh viral kat Indonesia dan ramai digunakan selebgram-selebgram indonesia.
Yg nak tahu lebih details pasal Spirulina Greenmask jom singgah kat Igshop bawah ni👇🏻👇🏻
@qora.my
@qora.my
@qora.my
Spirulina ni perfect sangat bagi korang yg bermasalah dengan Jerawat, jeragat, banyak bintik hitam, muka kusam. Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari.
#maskerspirulina #spirulinamalaysia # #igshopmurah #igshopmalaysia #lokalah #olshopmalaysia #tiensmalaysia #igersmalaya #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #sayajualonline #parutjerawat

Korang semua dh tau belum??? Sekarang ni kat malaysia dah ade Spirulina Greenmask yg perfect digunakan kat wajah korang. Spirulina Greenmask ni dh viral kat Indonesia dan ramai digunakan selebgram-selebgram indonesia.
Yg nak tahu lebih details pasal Spirulina Greenmask jom singgah kat Igshop bawah ni👇🏻👇🏻
@qora.my
@qora.my
@qora.my
Spirulina ni perfect sangat bagi korang yg bermasalah dengan Jerawat, jeragat, banyak bintik hitam, muka kusam. Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari.
#maskerspirulina #spirulinamalaysia ##igshopmurah #igshopmalaysia #lokalah #olshopmalaysia #tiensmalaysia #igersmalaya #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #sayajualonline #parutjerawat
482 4 30 August, 2019

If you add up how much you’ve spent on removing your hair till date, it might be more than the cost of Laser Hair Removal package in @skinmaster_kl 🙃
This can be a beauty investment, one shot! Think smart, Save money 🤪
.
.
@skinmaster_kl @skinmaster_seremban @skinmaster_kotakemuning @skinmaster_jb @skinmaster_batucaves @skinmaster_klang @skinmaster_seberangprai @skinmaster_ipoh

#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss

If you add up how much you’ve spent on removing your hair till date, it might be more than the cost of Laser Hair Removal package in @skinmaster_kl 🙃
This can be a beauty investment, one shot! Think smart, Save money 🤪
.
.
@skinmaster_kl @skinmaster_seremban @skinmaster_kotakemuning @skinmaster_jb @skinmaster_batucaves @skinmaster_klang @skinmaster_seberangprai @skinmaster_ipoh

#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss
5,566 6 23 November, 2019

🔆 Laser Hair Removal 🔆
#Repost @pashini_
• • • • • •
LASER HAIR REMOVAL (LHR) in @skinmaster_kl • What is LHR ?
LHR beams highly concentrated light into hair follicles. Pigment in the follicles absorb the light. That DESTROYS the hair.
• Why LHR?
It drastically reduce hair growth (almost permanent) to the point that you can stop shaving/waxing altogether. You can SAVE loads of money 💸 (It’s a one time investment, that’s gonna save your money in long run, do the math)
You can ask me any questions regarding LASER HAIR REMOVAL in the comment section below, I’ll answer em 😃
.
.
.
@skinmaster_kl @skinmaster_jb @skinmaster_klang @skinmaster_kotakemuning
@skinmaster_ipoh @skinmaster_batucaves
#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss #kualalumpur #fatfreezing #hairgrowth #bodylightening #skinlightening

🔆 Laser Hair Removal 🔆
#Repost @pashini_
• • • • • •
LASER HAIR REMOVAL (LHR) in @skinmaster_kl • What is LHR ?
 LHR beams highly concentrated light into hair follicles. Pigment in the follicles absorb the light. That DESTROYS the hair.
• Why LHR? 
It drastically reduce hair growth (almost permanent) to the point that you can stop shaving/waxing altogether. You can SAVE loads of money 💸 (It’s a one time investment, that’s gonna save your money in long run, do the math)
You can ask me any questions regarding LASER HAIR REMOVAL in the comment section below, I’ll answer em 😃
.
.
.
@skinmaster_kl @skinmaster_jb @skinmaster_klang @skinmaster_kotakemuning
@skinmaster_ipoh @skinmaster_batucaves
#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss #kualalumpur #fatfreezing #hairgrowth #bodylightening #skinlightening
169 0 8 August, 2019

Hai WARGA MELAKA‼️
@nurulbeautycartel menyediakan
service Homespa terus ke tempat Anda🚘🏡
-
Service FACIAL TREATMENT & V-SHAPE wajah..
-
Pakej yg disediakan 👇
🔹Facial Treatment dari Bunga Sakura 🌷🔹Melembabkan kulit
🔹menganjalkan kulit
🔹merawat tona x sekata
🔹menaik kan Seri Wajah
🔹Menghilangkan Lemak bawah Dagu
🔹Menghilangkan eyebag(mata 🐼) 🔹Menghilang kan Garis Halus ( KEDUTAN WAJAH)
🔹MENAIK kan Cheekbone (Pipi)
🔹Mengecutkan Jerawat
🔹Buang Blackhead&Whitehead
🔹Menutup liang Pori Terbuka (bekas jerawat batu)
-
Boleh booking date & time 🤗
www.wasap.my/+60132184696/FacialDiRumah
-
#nurulbeautycartel #nurulmobilespa #mobilespa #homespa #facialviral #vvipspa #vvipfacial #facialmurah #elysyleskincare #facialmalaysia #beautycartel #murah #flawless #beauty #facial #beautyatyourdoorstep

Hai WARGA MELAKA‼️
@nurulbeautycartel menyediakan
 service Homespa terus ke tempat Anda🚘🏡
-
Service FACIAL TREATMENT & V-SHAPE wajah..
-
Pakej yg disediakan 👇
🔹Facial Treatment dari Bunga Sakura 🌷🔹Melembabkan kulit
🔹menganjalkan kulit
🔹merawat tona x sekata
🔹menaik kan Seri Wajah
🔹Menghilangkan Lemak bawah Dagu
🔹Menghilangkan eyebag(mata 🐼) 🔹Menghilang kan Garis Halus ( KEDUTAN WAJAH)
🔹MENAIK kan Cheekbone (Pipi)
🔹Mengecutkan Jerawat
🔹Buang Blackhead&Whitehead
🔹Menutup liang Pori Terbuka (bekas jerawat batu)
-
Boleh booking date & time 🤗
www.wasap.my/+60132184696/FacialDiRumah
-
#nurulbeautycartel#nurulmobilespa #mobilespa #homespa #facialviral #vvipspa #vvipfacial #facialmurah #elysyleskincare #facialmalaysia #beautycartel #murah #flawless #beauty #facial#beautyatyourdoorstep
113 0 18 September, 2019

Swipe to watch the full video 🥰 ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀” 👩🏽‍🦰 Everyone is beautiful, no doubt. However like everything else in life, it needs to be looked after and maintained properly “⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ @ysclinic is my trusted aesthetic clinic for anti-aging solution, scars,acne, dryness, dark under-eye circles, smile lines, or even minor aesthetic improvements 🥰 [ They just launched their latest Pico-Laser Treatment as well ] Personal Opinion: I have always preferred to get my treatments done at a proper clinic as i feel more secured rather than have beauticians do it. So if you’re like me this is a good clinic to check out! .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ 👨🏼‍⚕️ps: besides the doctor being very informative, he is cute too eyh? 😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Thanks for the appearance- @forevershell.e @poryangsheng
#aestheticclinicmalaysia #picolasermalaysia #facialmalaysia

Swipe to watch the full video 🥰 ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀” 👩🏽‍🦰 Everyone is beautiful, no doubt. However like everything else in life, it needs to be looked after and maintained properly “⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ @ysclinic is my trusted aesthetic clinic for anti-aging solution, scars,acne, dryness, dark under-eye circles, smile lines, or even minor aesthetic improvements 🥰 [ They just launched their latest Pico-Laser Treatment as well ] Personal Opinion: I have always preferred to get my treatments done at a proper clinic as i feel more secured rather than have beauticians do it. So if you’re like me this is a good clinic to check out! .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ 👨🏼‍⚕️ps: besides the doctor being very informative, he is cute too eyh? 😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Thanks for the appearance- @forevershell.e  @poryangsheng 
#aestheticclinicmalaysia #picolasermalaysia #facialmalaysia
544 31 11 October, 2019

LASER HAIR REMOVAL (LHR) in @skinmaster_kl • What is LHR ?
LHR beams highly concentrated light into hair follicles. Pigment in the follicles absorb the light. That DESTROYS the hair.
• Why LHR?
It drastically reduce hair growth (almost permanent) to the point that you can stop shaving/waxing altogether. You can SAVE loads of money 💸 (It’s a one time investment, that’s gonna save your money in long run, do the math)
You can ask me any questions regarding LASER HAIR REMOVAL in the comment section below, I’ll answer em 😃
.
.
.
@skinmaster_kl @skinmaster_jb @skinmaster_klang @skinmaster_kotakemuning
@skinmaster_ipoh @skinmaster_batucaves
#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss

LASER HAIR REMOVAL (LHR) in @skinmaster_kl • What is LHR ?
 LHR beams highly concentrated light into hair follicles. Pigment in the follicles absorb the light. That DESTROYS the hair.
• Why LHR? 
It drastically reduce hair growth (almost permanent) to the point that you can stop shaving/waxing altogether. You can SAVE loads of money 💸 (It’s a one time investment, that’s gonna save your money in long run, do the math)
You can ask me any questions regarding LASER HAIR REMOVAL in the comment section below, I’ll answer em 😃
.
.
.
@skinmaster_kl @skinmaster_jb @skinmaster_klang @skinmaster_kotakemuning
@skinmaster_ipoh @skinmaster_batucaves
#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss
2,833 17 15 July, 2019

Straight from my phone gallery, no edits!
I’ve gotta say my Laser Hair Removal sessions did the job. Without the tiny mini hair on my face, I feel I look brighter of course. Loving this painless way of removing hair 😃 yay! Oh yes, it’s very affordable too! Go check out their pricing lovelies.
Thank you for introducing me to this @skinmaster_kl @skinmaster_jb @skinmaster_klang @skinmaster_kotakemuning
@skinmaster_ipoh @skinmaster_batucaves @skinmaster_seremban .
.
#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss

Straight from my phone gallery, no edits!
I’ve gotta say my Laser Hair Removal sessions did the job. Without the tiny mini hair on my face, I feel I look brighter of course. Loving this painless way of removing hair 😃 yay! Oh yes, it’s very affordable too! Go check out their pricing lovelies. 
Thank you for introducing me to this @skinmaster_kl @skinmaster_jb @skinmaster_klang @skinmaster_kotakemuning
@skinmaster_ipoh @skinmaster_batucaves  @skinmaster_seremban .
.
#skinmaster #skinmasterkl #laserhairremoval #carbonpeellaser #medispamalaysia #facialmalaysia #hairloss
6,163 9 9 October, 2019

Full treatment VVIP facial di rumah dlm 1 harga! Siapa cepat dia dpt 🤗
.
Pakej Eksklusif kami termasuklah 🌸 Deep Cleansing
🌸 Whitehead & Blackhead removal
🌸 Treating Blemishes & Acne
🌸 Tightening Pores
🌸 Lightening Pigmentation
🌸 Reducing Wrinkles
🌸 Face lifting
🌸 V-shaping
🌸 Reducing Eyebags
🌸 Firming
🌸 Radiant & Glowing Skin
.
www.wasap.my/+60182153693/JomFacialDiRumah
.
#engkuikahomefacialspa #mobilespa #homespa #facialviral #vvipspa #vvipfacial #facialmurah #facialkualalumpur #facialselangor #elysyleskincare #facialmalaysia #beautycartel #murah #flawless #beauty #facial #diva #music #sing #face #cantik #flawless #gorgeous #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #beautyatyourdoorstep

Full treatment VVIP facial di rumah dlm 1 harga! Siapa cepat dia dpt 🤗
.
Pakej Eksklusif kami termasuklah 🌸 Deep Cleansing
🌸 Whitehead & Blackhead removal
🌸 Treating Blemishes & Acne
🌸 Tightening Pores
🌸 Lightening Pigmentation
🌸 Reducing Wrinkles
🌸 Face lifting
🌸 V-shaping
🌸 Reducing Eyebags
🌸 Firming
🌸 Radiant & Glowing Skin
.
www.wasap.my/+60182153693/JomFacialDiRumah
.
#engkuikahomefacialspa #mobilespa #homespa #facialviral #vvipspa #vvipfacial #facialmurah  #facialkualalumpur #facialselangor #elysyleskincare #facialmalaysia #beautycartel #murah #flawless #beauty #facial #diva #music #sing #face #cantik #flawless #gorgeous #viral #kualalumpur #musically #tiktokmalaysia #beautyatyourdoorstep
128 6 27 August, 2019