#farajlonggar Instagram Photos & Videos

farajlonggar - 53.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #farajlonggar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
60 minutes
Average like
3
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

. KENTUT MISS V?PASTI ADA YANG MEMGALAMINYA KAN?SENYUM2 JER KORANG SAMBIL BACA EKKSSS?TAK NAK RAWAT KE?
.
. "Eh...apa tu YANG........
Panjang nauuuu bunyi...Kentut ke?"
.
.

Haaaa...korang nak jawab apa?Takkan nak kata... "Sendawa la Bang"😝😝😝
.
.
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#luluskkm
#JamuDara
#produkmalaysia
#ketatmencengkam
#halalproduk
#ketatdara
#produkmalaysia #missVBau
#ketatmissv
#trustedseller
#kembalidara
#missvwangi
#produkhalal
#ketatkanmissV
#jamumakdara
#jamususukdara
#bruneionlineshop
#rahsiapikatsuami
#ubatketat
#farajlonggar
#trendingmalaysia
#missvlonggar

. KENTUT MISS V?PASTI ADA YANG MEMGALAMINYA KAN?SENYUM2 JER KORANG SAMBIL BACA EKKSSS?TAK NAK RAWAT KE?
.
. "Eh...apa tu YANG........
Panjang nauuuu bunyi...Kentut ke?"
.
.

Haaaa...korang nak jawab apa?Takkan nak kata... "Sendawa la Bang"😝😝😝
.
.
#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#luluskkm 
#JamuDara
#produkmalaysia 
#ketatmencengkam 
#halalproduk 
#ketatdara 
#produkmalaysia #missVBau
#ketatmissv 
#trustedseller 
#kembalidara
#missvwangi 
#produkhalal 
#ketatkanmissV
#jamumakdara 
#jamususukdara 
#bruneionlineshop 
#rahsiapikatsuami 
#ubatketat 
#farajlonggar 
#trendingmalaysia 
#missvlonggar
0 0 3 hours ago

🌷
Kunyit diperkaya dengan Vitamin C serta bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat tumbuhan jerawat atau luka. Selain itu kunyit juga dapat memperbaiki kulit yang rosak akibat terdedah di bawah pancaran matahari.👍
.
Tidak kira sama ada mempunyai masalah kulit atau tidak, jika kita amalkan pasti akan dapat melihat perbezaannya. So, jom berNyitNyit sekarang😘
.
🌈0138058180
🌈0138058180
🌈0138058180
.
✔ Halal
✔ KKM
✔ GMP
.
RM39.00 tidak termasuk kos pos
*RM47.00 TERMASUK KOS POS KE SEM.MSIA
*RM52.00 TERMASUK KOS POS KE SRWK.SABAH
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan #nyitnyit #fefetvwash #fefetturmericprimeum #fefetsirehpremium #scrubmurah #scrubbadan #instantwhitening #kunyit #hilangkanparut #nyit2 #scrubkunyit

🌷
Kunyit diperkaya dengan Vitamin C serta bahan antiseptik yang dapat mencegah radang kulit akibat tumbuhan jerawat atau luka. Selain itu kunyit juga dapat memperbaiki kulit yang rosak akibat terdedah di bawah pancaran matahari.👍
.
Tidak kira sama ada mempunyai masalah kulit atau tidak, jika kita amalkan pasti akan dapat melihat perbezaannya. So,  jom berNyitNyit sekarang😘
.
🌈0138058180
🌈0138058180
🌈0138058180
.
✔ Halal
✔ KKM
✔ GMP
.
RM39.00 tidak termasuk kos pos
*RM47.00 TERMASUK KOS POS KE SEM.MSIA
*RM52.00 TERMASUK KOS POS KE SRWK.SABAH
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan #nyitnyit #fefetvwash #fefetturmericprimeum #fefetsirehpremium #scrubmurah #scrubbadan #instantwhitening #kunyit #hilangkanparut #nyit2 #scrubkunyit
0 0 4 hours ago

KEBAIKAN TARO PEPEL
👇
- merapatkan missV
- memontok dan menegangkan payudara
-cantikkan kulit dari dalam
- merata kan tona kulit
- menghilangkan kan keputihan
- melancarkan darah period
- menghilangkan kegatalan missV
- membanyak kan susu badan
- menyegarkan badan
- sesuai utk org monopous 👇
👇
.
.
📲 01126042493
📲 01126042493
📲 01126042493
.
.
#berdaki #scrub #losyensusuunta #nyitnyit #fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #snowybodylotion #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #ketiakwangi #mascararohina #nourishdeodorant #femininewashmalaysia #tegang #pudingmontok #susutaropepel #pencuciwanitamurah #datinmanis #tahanlama #dropshipwanted #milkbooster #snowwhitesecrets

KEBAIKAN TARO PEPEL
👇
- merapatkan missV
- memontok dan menegangkan payudara
-cantikkan kulit dari dalam
- merata kan tona kulit
- menghilangkan kan keputihan
- melancarkan darah period
- menghilangkan kegatalan missV
- membanyak kan susu badan
- menyegarkan badan
- sesuai utk org monopous 👇
👇
.
.
📲 01126042493
📲 01126042493
📲 01126042493
.
.
#berdaki #scrub #losyensusuunta #nyitnyit #fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #snowybodylotion #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #ketiakwangi #mascararohina #nourishdeodorant #femininewashmalaysia #tegang #pudingmontok  #susutaropepel #pencuciwanitamurah #datinmanis #tahanlama #dropshipwanted #milkbooster #snowwhitesecrets
0 0 5 hours ago

susu jamu taro pepel buat milkshake wei ahahahah sedap dpt manfaat skin halus lembut body lawa pon dapat..xkn xmau lagi.jamu sedap bkn jamu xsedap....ini jamu baik punyaaa..ketat pon dpt haha
.
.
📲 01126042493
📲 01126042493
📲 01126042493
.
.
#berdaki #scrub #losyensusuunta #nyitnyit #fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #snowybodylotion #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #ketiakwangi #mascararohina #nourishdeodorant #femininewashmalaysia #tegang #pudingmontok #susutaropepel #pencuciwanitamurah #datinmanis #tahanlama #dropshipwanted #milkbooster #snowwhitesecrets

susu jamu taro pepel buat milkshake wei ahahahah sedap dpt manfaat skin halus lembut body lawa pon dapat..xkn xmau lagi.jamu sedap bkn jamu xsedap....ini jamu baik punyaaa..ketat pon dpt haha
.
.
📲 01126042493
📲 01126042493
📲 01126042493
.
.
#berdaki #scrub #losyensusuunta #nyitnyit #fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #snowybodylotion #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #ketiakwangi #mascararohina #nourishdeodorant #femininewashmalaysia #tegang #pudingmontok  #susutaropepel #pencuciwanitamurah #datinmanis #tahanlama #dropshipwanted #milkbooster #snowwhitesecrets
0 0 5 hours ago

Dah ber #fefetVwash ke tu? 😘

Sejuk ke, panas ke,
perempuan selagi dia memang “Pandai Jaga” ,
dia akan jaga baik punya! 💕

#fefetVwash semestinya pilihan
para wanita 💃
And my choice too 🥰

Let’s #fefet ,
the people’s happiness
.
.
http://www.wasap.my/+60142483314
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang

Dah ber #fefetVwash ke tu? 😘

Sejuk ke, panas ke,
perempuan selagi dia memang “Pandai Jaga” ,
dia akan jaga baik punya! 💕

#fefetVwash semestinya pilihan
para wanita 💃
And my choice too 🥰

Let’s #fefet ,
the people’s happiness
.
.
http://www.wasap.my/+60142483314
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang
4 0 6 hours ago

selamat petang semua 😀

selamat petang semua 😀
26 1 9 hours ago

suri rumah yg betul2 nak bantu keluarga, nak bantu suami..nak ubah hidup mai kita sama2 buat duit dgn berniaga Fefet..bisness apa yg bg bonus mcm ni dekat kita..kita jual barang dpat keuntungan lepas tu bila kita restock product kita dapat duit jugak..best tak???
product memang senang sangat nak jual sbb permintaan tinggi dan customer yg repeat order pon tinggi..
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar

suri rumah yg betul2 nak bantu keluarga, nak bantu suami..nak ubah hidup mai kita sama2 buat duit dgn berniaga Fefet..bisness apa yg bg bonus mcm ni dekat kita..kita jual barang dpat keuntungan lepas tu bila kita restock product kita dapat duit jugak..best tak???
product memang senang sangat nak jual sbb permintaan tinggi dan customer yg repeat order pon tinggi..
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar
0 0 10 hours ago

syok tengok bonus orang masuk ching2..tengah bulan duut gaji habis tp still ada bonus dari HQ Fefet..
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar

syok tengok bonus orang masuk ching2..tengah bulan duut gaji habis tp still ada bonus dari HQ Fefet..
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar
1 0 10 hours ago

nak kepam smpai tahun 2020 ke keputihan tu sis??
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar

nak kepam smpai tahun 2020 ke keputihan tu sis??
.
RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - -Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - -Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian untuk merawat bau badan yg teruk
- Boleh buat syampoo .. http://www.wasap.my/60194222482 📲 0194222482
📲 0194222482
📲 0194222482
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan
#fefetsungaipetani #fefetkedah #fefetkepalabatas #fefetpenang #fefetalorsetar
0 0 10 hours ago

. Semua produk mekap termasuklah berus-berus mekap yang telah digunakan tidak boleh dikongsi. Barang-barang tersebut telah bersentuh dengan kulit dan meningkatkan risiko jangkitan kulat, masalah kulit berjerawat dan alahan.
. -

@bakira_sentul
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita

. Semua produk mekap termasuklah berus-berus mekap yang telah digunakan tidak boleh dikongsi. Barang-barang tersebut telah bersentuh dengan kulit dan meningkatkan risiko jangkitan kulat, masalah kulit berjerawat dan alahan.
. -

@bakira_sentul
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
7 0 13 hours ago

.
Deodorant jenis semburan tiada masalah untuk dikongsi tapi yang roll-on jangan sesekali! Deodoran roll-on tidak boleh digunakan bersama kerana ia disapu terus kepada ketiak. Bakteria yang terkumpul boleh menyebabkan jangkitan.
.
-

@bakira_sentul
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita

.
Deodorant jenis semburan tiada masalah untuk dikongsi tapi yang roll-on jangan sesekali! Deodoran roll-on tidak boleh digunakan bersama kerana ia disapu terus kepada ketiak. Bakteria yang terkumpul boleh menyebabkan jangkitan.
.
-

@bakira_sentul
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
2 0 13 hours ago

.
Ada yang cuba menjadi romantis dengan berkongsi berus gigi dengan pasangan mereka. Tapi tahukah anda terdapat lebih dari jutaan bakteria yang tinggal dicelahan berus gigi anda. Kalau tak mahu ada jangkitan oral, henti berkongsi! .
.
-

@bakira_sentul
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita

.
Ada yang cuba menjadi romantis dengan berkongsi berus gigi dengan pasangan mereka. Tapi tahukah anda terdapat lebih dari jutaan bakteria yang tinggal dicelahan berus gigi anda. Kalau tak mahu ada jangkitan oral, henti berkongsi! .
.
-

@bakira_sentul
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
2 0 13 hours ago

[KEPUTIHAN BERKULAT]
Dah nak masuk tahun 2020 dah.. Bertahun masalah keputihan membelenggu.. Tapi still buat tak tahu.. Paling parah berkira RM25 untuk miss v sendiri.. So siapa sayang aset tuttt meh pm akak untuk dapatkan FEFET sekarang🥳
.
.
http://www.wasap.my/+60142483314
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang #isteri #husbanandwife

[KEPUTIHAN BERKULAT] 
Dah nak masuk tahun 2020 dah.. Bertahun masalah keputihan membelenggu.. Tapi still buat tak tahu.. Paling parah berkira RM25 untuk miss v sendiri.. So siapa sayang aset tuttt meh pm akak untuk dapatkan FEFET sekarang🥳
.
.
http://www.wasap.my/+60142483314
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #masalajsenggugut #missvputih #7in1 #pencucifaraj #fefetmurah #masalahwanita #masalahkeputihanserius #keputihanteruk #testimonifefet #fefettestimoni #suamiisteri #suamisayang #isteri #husbanandwife
7 0 19 hours ago

[KEPUTIHAN BERKULAT]
Dah nak masuk tahun 2020 dah.. Bertahun masalah keputihan membelenggu.. Tapi still buat tak tahu.. Paling parah berkira RM25 untuk miss v sendiri.. So siapa sayang aset tuttt meh pm akak untuk dapatkan FEFET sekarang🥳 .
.RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
.
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian
- Boleh buat syampoo ..
- .
- 📲 0175121041
📲 0175121041
📲 0175121041
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan #nyitnyit #fefettumericprimeum #fefetsirehpremium

[KEPUTIHAN BERKULAT] 
Dah nak masuk tahun 2020 dah.. Bertahun masalah keputihan membelenggu.. Tapi still buat tak tahu.. Paling parah berkira RM25 untuk miss v sendiri.. So siapa sayang aset tuttt meh pm akak untuk dapatkan FEFET sekarang🥳 .
.RM25 SEMUA MASALAH SELESAI
.
- Boleh rawat keputihan
- Boleh rawat miss V longgar
- Boleh rawat miss V gatal
- Boleh rawat miss V busuk - Boleh rawat Breast kendur
- Boleh rawat muka dan badan berjerawat
- Boleh rawat rambut gugur dan kelemumur
- Boleh rawat luka dan lecur
- Boleh rawat buasir
- Boleh rawat bau badan
- Boleh rawat kegatalan
- Boleh rawat eczema
- Boleh rawat kentut vagina - Boleh buat make up remover - Boleh buat gel mandian
- Boleh buat syampoo ..
- .
- 📲 0175121041
📲 0175121041
📲 0175121041
.
✔ Halal
✔ KKM (Not no : NOT190204933K)
✔ GMP
.
.
#fefet #pencuciwanita #keputihan #masalahkeputihan #farajlonggar #farajberair #missvberbau #farajgatal #farajbusuk #missvketat #femininewashmalaysia #pencuciwanitamurah #kentutfaraj #missvlonggar #missvgatal #missvberair #dropshipdiperlukan #nyitnyit #fefettumericprimeum #fefetsirehpremium
7 0 19 hours ago

DAH MAKAN JAMU?
ADE JUGAK AMBIL SUPPLEMENT?
TAPI STILL TERUJA NAK TRY BAKIRA?
☺️☺️
.
.
No worries..In shaa allah...
Tiada mudarat...
Bakira cuma herba premium...
Organik 💯%..
Tiada bahan terlarang😌
Lagi bagus tau...
Tu semua bagus untuk dalaman yang mantap dan cun!!! Meh tengok TESTIMONI!!!!
Kena ada channel TELEGRAM tau.
Click sini 👇

https://t.me/joinchat/AAAAAFbH4LJ1Huj5IfmaUQ

Untuk AGENT • DROPSHIP • STOKIST

https://t.me/joinchat/AAAAAE-sMVDgZYx5z1We7Q

Untuk info,direct wasap .Click link bawah👇

https://serumbakira.wasap.my/
.
.

#BakiraMalaysia
#BakiraLovers
#Sisviral
#missvlonggar
#missvwangi
#keputihan
#missvberbau
#serumviral
#farajlonggar
#wanita
#produkmalaysia
#organik
#postage
#trustedseller
#postage
#Kuantan
#Pahang
#bukitmertajam
#Temerloh
#kulim
#Jerantut
#kedah
#penang
#CameronHighland
#GentingHighand
#kedah
#perlis
#alorsetar
#Kemaman

DAH MAKAN JAMU?
ADE JUGAK AMBIL SUPPLEMENT?
TAPI STILL TERUJA NAK TRY BAKIRA?
☺️☺️
.
.
No worries..In shaa allah...
Tiada mudarat...
Bakira cuma herba premium...
Organik 💯%..
Tiada bahan terlarang😌
Lagi bagus tau...
Tu semua bagus untuk dalaman yang mantap dan cun!!! Meh tengok TESTIMONI!!!!
Kena ada channel TELEGRAM tau.
Click sini 👇

https://t.me/joinchat/AAAAAFbH4LJ1Huj5IfmaUQ

Untuk AGENT • DROPSHIP • STOKIST

https://t.me/joinchat/AAAAAE-sMVDgZYx5z1We7Q

Untuk info,direct wasap .Click link bawah👇

https://serumbakira.wasap.my/
.
.

#BakiraMalaysia
#BakiraLovers
#Sisviral
#missvlonggar
#missvwangi
#keputihan
#missvberbau
#serumviral
#farajlonggar
#wanita
#produkmalaysia
#organik
#postage
#trustedseller
#postage
#Kuantan
#Pahang
#bukitmertajam
#Temerloh
#kulim
#Jerantut
#kedah
#penang
#CameronHighland
#GentingHighand
#kedah
#perlis
#alorsetar
#Kemaman
3 0 13 December, 2019

- SET BASIC:
JERAWAT PADA CIK BUNGA !!! Sila jgn abaikan sekiranya kawasan cik bunga anda mengalami kegatalan/keputihan/biji2 jerawat..
Ia petanda CIK BUNGA ANDA PERLU DIRAWAT !!
.
Jgn biarkan biji2 jerawat krn ia bukan jerawat biase2 dan mampu merebak hingga ke dalam cik bunga anda ! Yg menyebabkan nanah, jangkitan, dan bau !
..
BAGAIMANA TERJADI JERAWAT CIK BUNGA INI

Ianya terjadi kerana ‘cik bunga’ kita KOTOR. - Darah haid yang TIDAK DICUCI Dengan BERSIH
- Malas TUKAR PAD ketika HAID
- TIDAK CUCI selepas JIMAK
- Malas TUKAR PAD ketika NIFAS
- TIDAK CUCI KENCING dengan BERSIH
- TIDAK MEMBUANG KEPUTIHAN BASAH
- Seluar dalam TIDAK BERTUKAR
- Pakaian KOTOR
- Duduk di tempat KOTOR
- Tandas Kotor
- Jangkitan Kelamin dari Pasangan
- Pencukur Bulu yang Kotor.

Dan PUNCA AWAL PALING TERUK:
- SEKS BEBAS dan jika keterlaluan tidak boleh dirawat dan akan jadi PENYAKIT SIFLIS.

Wasap Kak ann
017 9032210
Stokis sah JSD

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

- SET BASIC:
JERAWAT PADA CIK BUNGA !!! Sila jgn abaikan sekiranya kawasan cik bunga anda mengalami kegatalan/keputihan/biji2 jerawat..
Ia petanda CIK BUNGA ANDA PERLU DIRAWAT !!
.
Jgn biarkan biji2 jerawat krn ia bukan jerawat biase2 dan mampu merebak hingga ke dalam cik bunga anda ! Yg menyebabkan nanah, jangkitan, dan bau !
..
BAGAIMANA TERJADI JERAWAT CIK BUNGA INI

Ianya terjadi kerana ‘cik bunga’ kita KOTOR. - Darah haid yang TIDAK DICUCI Dengan BERSIH
- Malas TUKAR PAD ketika HAID
- TIDAK CUCI selepas JIMAK
- Malas TUKAR PAD ketika NIFAS
- TIDAK CUCI KENCING dengan BERSIH
- TIDAK MEMBUANG KEPUTIHAN BASAH
- Seluar dalam TIDAK BERTUKAR
- Pakaian KOTOR
- Duduk di tempat KOTOR
- Tandas Kotor
- Jangkitan Kelamin dari Pasangan
- Pencukur Bulu yang Kotor.

Dan PUNCA AWAL PALING TERUK:
- SEKS BEBAS dan jika keterlaluan tidak boleh dirawat dan akan jadi PENYAKIT SIFLIS.

Wasap Kak ann
017 9032210
Stokis sah JSD

#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur
0 0 13 December, 2019

Keputihan bila dah lama terperap kat dalam, tak dikeluarkan dia akan bertukar warna dan berbau busuk serta gatal.

Sebab tu kita galakkan lepas buang air,
kita cuci miss V kita biar sentiasa bersih.

Bila guna Feminine Wash JSD ni, keputihan akan ditarik keluar.
Bau busuk akan hilang sebab Feminine Wash ni wangi. Gatal - gatal dah takde sebab ia membunuh kuman.

Berbaloi sungguh, bukan saje membersih,
malah mewangikan dan membunuh kuman.

Tahu ke x tahu ni ?? .
.
.
Wasap kak ann
0179032210
Stokis sah JSD
.
#jamusususukdara #jsd #jamujsd #malaysia #keputihan #keputihanberbau #femininewashjsd #pencuciintimwanita #farajlonggar #kutukelamin #kutumissv #jsdselangor #sabah #sarawak #pahang #jerawatfaraj #farajberbau

Keputihan bila dah lama terperap kat dalam, tak dikeluarkan dia akan bertukar warna dan berbau busuk serta gatal.

Sebab tu kita galakkan lepas buang air, 
kita cuci miss V kita biar sentiasa bersih.

Bila guna Feminine Wash JSD ni, keputihan akan ditarik keluar.
Bau busuk akan hilang sebab Feminine Wash ni wangi. Gatal - gatal dah takde sebab ia membunuh kuman.

Berbaloi sungguh, bukan saje membersih, 
malah mewangikan dan membunuh kuman.

Tahu ke x tahu ni ?? .
.
.
Wasap kak ann
0179032210
Stokis sah JSD
. 
#jamusususukdara #jsd #jamujsd #malaysia #keputihan #keputihanberbau #femininewashjsd #pencuciintimwanita #farajlonggar #kutukelamin #kutumissv #jsdselangor #sabah #sarawak #pahang #jerawatfaraj #farajberbau
2 0 13 December, 2019

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur
2 0 13 December, 2019

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur
2 0 13 December, 2019

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur
2 0 13 December, 2019

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur

DAH JUMPA serbuk magic & feminine wash BERUBAT !

TQ JSD! TQ JSD!!!!
.
Kepakaran mv dan fw
📌Penyakit keputihan zero
📌Kegatalan confirm hilang
📌cik bunga akan berbau wangi, wangian bunga tanjung
📌Kutu kelamin akan mati
📌Kalau check doktor confirm dia bagi A
.
Gabungan terbaik: Gunakan MV + FW
.
HOT ITEM.. *****************
Wasap kak ann
0179032210
STOKIS SAH JSD
.
.
.
.
#keputihan #femininewashjsd #maskervagina #maskervaginajsd #kegatalanpadafaraj #jerawat #jerawatmataikan #farajberbaubusuk #haid #kencingkotor #farajlonggar #farajbecak #keputihanberbau #ikhtiarhamil #setberpantang #wanitahamil #anakdara #bazaarpaknil #like4like #bazaarniaga #sisjualjsd #jamususukdara #produklakukeras #produkviral #sabah #sarawak #kualalumpur
2 0 13 December, 2019

.
.

BILA OTOT2 MISS HILANG DAYA KEMUTAN,SALAH 1 SIMPTON YG AKN ANDA HADAPI IALAH KENTUT MISS V!!!!
.
.

Pasti akan hilang keyakinan apabila berhadapan dengan suami dengan bunyian letupan2 kecil yang serius memalukan.Tanda miss hilang grip🤭
.
.
Atasinya dengan BAKIRA SERUM.Seawal 3 kali penggunaan in shaa allah.Cukup2 membantu😌
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh

.
.

BILA OTOT2 MISS HILANG DAYA KEMUTAN,SALAH 1 SIMPTON YG AKN ANDA HADAPI IALAH KENTUT MISS V!!!!
.
.

Pasti akan hilang keyakinan apabila berhadapan dengan suami dengan bunyian letupan2 kecil yang serius memalukan.Tanda miss hilang grip🤭
.
.
Atasinya dengan BAKIRA SERUM.Seawal 3 kali penggunaan in shaa allah.Cukup2 membantu😌
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh
0 0 13 December, 2019

.
.

BAKIRA 💯% BERKESAN!!
BAKIRA 💯% HERBA ORGANIK!!
.
.

Tiada campuran bahan terlarang dan selamat digunakan seawal umur akil baligh.Lulus KKM.Selamat segi bahan yang digunakan dan cara pengggunaannya.
.
.

NO WORRIES SAYAMMMM!!!!
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh

.
.

BAKIRA 💯% BERKESAN!!
BAKIRA 💯% HERBA ORGANIK!!
.
.

Tiada campuran bahan terlarang dan selamat digunakan seawal umur akil baligh.Lulus KKM.Selamat segi bahan yang digunakan dan cara pengggunaannya.
.
.

NO WORRIES SAYAMMMM!!!!
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh
2 0 13 December, 2019

.
.

KENTUT MISS V TERJADI APABILA ORGAN INTIM ANDA MENGELUARKN GAS ATAU ANGIN BERUPA LETUPAN KECIL & TAK BERBAU. .
.

Kalau berbau camner?🤔
Berkemungkinam miss anda jangkitan.AWASS!!!!!
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh

.
.

KENTUT MISS V TERJADI APABILA ORGAN INTIM ANDA MENGELUARKN GAS ATAU ANGIN BERUPA LETUPAN KECIL & TAK BERBAU. .
.

Kalau berbau camner?🤔
Berkemungkinam miss anda jangkitan.AWASS!!!!!
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh
1 0 13 December, 2019

.
.

HILANG GIGI TINGGAL GUSI...
HAKIKATNYA LELAKI TETAP LELAKI!!!!!
.
.
Anda pra monopos?atau dah melalui zon monopos?Bakira mampu memgatasi masalah kekeringan yang kebiasaan dialami.
.
.
Air Mawar yg terkandung di dalam Bakira Serum cukup2 membantu masalah kekeringan mahupun terlebih air😷
.
.
Bakira Serum membantu memulihkan luaran dan dalaman organ intim anda🌹
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh

.
.

HILANG GIGI TINGGAL GUSI...
HAKIKATNYA LELAKI TETAP LELAKI!!!!!
.
.
Anda pra monopos?atau dah melalui zon monopos?Bakira mampu memgatasi masalah kekeringan yang kebiasaan dialami.
.
.
Air Mawar yg terkandung di dalam Bakira Serum cukup2 membantu masalah kekeringan mahupun terlebih air😷
.
.
Bakira Serum membantu memulihkan luaran dan dalaman organ intim anda🌹
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh
2 0 13 December, 2019

.
.

Punca-punca lain terjadinya kentut vagina.
.
✔Kehamilan dan melahirkan
✔Faktor usia dan menopous
✔Obesiti
✔Fibroid yang besar
✔Sembelit yang teruk
.
.

Atasinya dengan BAKIRA SERUM.Habungan herba2 hebat seperti manjakani,kacip fatimah,akar serapat dan air mawar yang 💯% membantu!
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh

.
.

Punca-punca lain terjadinya kentut vagina.
.
✔Kehamilan dan melahirkan
✔Faktor usia dan menopous
✔Obesiti
✔Fibroid yang besar
✔Sembelit yang teruk
.
.

Atasinya dengan BAKIRA SERUM.Habungan herba2 hebat seperti manjakani,kacip fatimah,akar serapat dan air mawar yang 💯% membantu!
.
.

Derghahhhh orang Pahang❗❗❗ -
-

@bakira_kuantan
@bakira.serum.pulih.dara
@bakiramalaysiahq -
-

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#produkmalaysia
#halalproduk
#ketatmissv
#missvbau
#missvwangi
#ubatketat
#farajlonggar
#tipspikatsuami
#serumwangi
#serumviral
#wanita
#Kuantan
#Pahang
#KampongMasai
#Temerloh
#Bentong
#Jerantut
#Mentakab
#Teriang
#CameronHighland
#GentingHighand
#KualaTerengganu
#Kerteh
#Dungun
#Kemaman
#Setiu
#Jerteh
1 0 13 December, 2019

Top #farajlonggar posts

Jaga lah n Sayang Miss V kita

Bukan sembang kosong...semua yang cuba puas hati uals!!! Manfaat BAKIRA :
💋 Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
💋 Memulih dara dengan penggunaan konsisten
💋 Merawat luka bersalin
💋 Merawat keputihan
💋 Merawat kegatalan faraj
💋 Menghilangkan bau hanyir
💋 Merawat kegatalan
💋 Membaiki tisu2 dinding vagina.
💋 Menjadikan vagina lebih sensitif
💋 Menguatkan otot-otot vagina.
💋 Mengemaskan ruang faraj
💋 Tidak berminyak
💋 Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

RM159 free Postage

Produk Local Standard Global

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#videoviral
#luluskkm
#JamuDara
#instafamous
#ketatmencengkam
#halalproduk
#ketatdara
#produkmalaysia #missVBau
#ketatmissv
#trustedseller
#kembalidara
#missvwangi
#videoviral
#ketatkanmissV
#jamu
#rahsiawanita
#bruneionlineshop
#rahsiapikatsuami
#ubatketat
#farajlonggar
#trendingmalaysia
#missvlonggar
#instafamous
#codcyberjaya
#codPuchong
#codBukitJalil
#codkotawarisan

Jaga lah n Sayang Miss V kita

Bukan sembang kosong...semua yang cuba puas hati uals!!! Manfaat BAKIRA :
💋 Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
💋 Memulih dara dengan penggunaan konsisten
💋 Merawat luka bersalin
💋 Merawat keputihan
💋 Merawat kegatalan faraj
💋 Menghilangkan bau hanyir
💋 Merawat kegatalan
💋 Membaiki tisu2 dinding vagina.
💋 Menjadikan vagina lebih sensitif
💋 Menguatkan otot-otot vagina.
💋 Mengemaskan ruang faraj
💋 Tidak berminyak
💋 Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

RM159 free Postage

Produk Local Standard Global

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#videoviral
#luluskkm 
#JamuDara
#instafamous 
#ketatmencengkam 
#halalproduk 
#ketatdara 
#produkmalaysia #missVBau
#ketatmissv 
#trustedseller 
#kembalidara
#missvwangi 
#videoviral 
#ketatkanmissV
#jamu 
#rahsiawanita 
#bruneionlineshop 
#rahsiapikatsuami 
#ubatketat 
#farajlonggar 
#trendingmalaysia 
#missvlonggar
#instafamous 
#codcyberjaya
#codPuchong
#codBukitJalil
#codkotawarisan
1,026 108 7 July, 2019
Jom masak lunch awal #resepibakira

Beauty, freshness as it has not been touched🌹

Each marriage will always be beautiful with a touch like your honeymoon.
True love comes from the heart and with the perfect intimate care 🌹

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#sambal
#luluskkm 
#JamuDara
#produkmalaysia 
#ketatmencengkam 
#halalproduk 
#ketatdara 
#sambalpetai
#resepiMelayu 
#trustedsellermalaysia 
#kembalidara
#missvwangi 
#icoookiEat
#ketatkanmissV
#rahsiawanita
#jamu
#bruneionlineshop 
#rahsiapikatsuami 
#ubatketat 
#farajlonggar 
#virginityspray 
#missvlonggar
#instafamousmalaysia 
#postagefree
#missvbebasbau 
#bebaskeputihan 
#sabahsarawak
307 11 27 July, 2019

Jom paling malas boleh buat sebulan sekali pun okay dah . Untuk melancarkan darah period yang tak keluar Habis,
Pucat lesi,
penat,
pening,
Bloating angin,
Cairkan darah beku,
Ringankan badan. - gula melaka -fresh asam jawa
- daun inai
-kunyit hidup - halia💪🏻 #BakiraMalaysia
#BakiraLover
#sihatdancantik
#petua
#JamuDara
#malaysiaproduct
#ketatmencengkam
#sayajualmurah
#ketatdara
#icookieat #missVBau
#ketatmissv
#readystockmalaysia
#kembalidara
#missvwangi
#momlife
#ketatkanmissV
#dara
#jamu
#asianMom
#produkviral
#makansihat
#farajlonggar
#igshopmalaysia
#missvlonggar
#instafamousmalaysia
#resepibakira
#ootdmalaysia
#airherba

Jom paling malas boleh buat sebulan sekali pun okay dah . Untuk melancarkan darah period yang tak keluar Habis, 
Pucat lesi, 
penat, 
pening, 
Bloating angin,
Cairkan darah beku, 
Ringankan badan. - gula melaka -fresh asam jawa
- daun inai
-kunyit hidup - halia💪🏻 #BakiraMalaysia
#BakiraLover
#sihatdancantik 
#petua 
#JamuDara
#malaysiaproduct
#ketatmencengkam 
#sayajualmurah 
#ketatdara 
#icookieat #missVBau
#ketatmissv 
#readystockmalaysia 
#kembalidara
#missvwangi 
#momlife 
#ketatkanmissV
#dara 
#jamu 
#asianMom 
#produkviral 
#makansihat 
#farajlonggar 
#igshopmalaysia
#missvlonggar
#instafamousmalaysia 
#resepibakira 
#ootdmalaysia 
#airherba
231 20 10 August, 2019

Assalamualaikum Akak Akak n adik adik , SiS nak share benda senang bila U all boleh buat senaman Kegel even kat ruang tamu sambil tgok tv or dengar radio na.

Bukan sembang kosong...semua yang cuba puas hati uals!!! Manfaat BAKIRA :
💋 Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
💋 Memulih dara dengan penggunaan konsisten
💋 Merawat luka bersalin
💋 Merawat keputihan
💋 Merawat kegatalan faraj
💋 Menghilangkan bau hanyir
💋 Merawat kegatalan
💋 Membaiki tisu2 dinding vagina.
💋 Menjadikan vagina lebih sensitif
💋 Menguatkan otot-otot vagina.
💋 Mengemaskan ruang faraj
💋 Tidak berminyak
💋 Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

RM159 free Postage

Produk Local Standard Global

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#luluskkm
#JamuDara
#produkmalaysia
#ketatmencengkam
#halalproduk
#ketatdara
#produkmalaysia #missVBau
#ketatmissv
#trustedseller
#kembalidara
#missvwangi
#videoviral
#ketatkanmissV
#jamumakdara
#jamususukdara
#bruneionlineshop
#rahsiapikatsuami
#ubatketat
#farajlonggar
#trendingmalaysia
#missvlonggar
#instafamousmalaysia
#codbukitjelutong
#codtamantundrismail
#codBandarUtama
#codsolarismontkiara

Assalamualaikum Akak Akak n adik adik , SiS nak share benda senang bila U all boleh buat senaman Kegel even kat ruang tamu sambil tgok tv or dengar radio na.

Bukan sembang kosong...semua yang cuba puas hati uals!!! Manfaat BAKIRA :
💋 Mengetatkan faraj dalam seawal 5 minit
💋 Memulih dara dengan penggunaan konsisten
💋 Merawat luka bersalin
💋 Merawat keputihan
💋 Merawat kegatalan faraj
💋 Menghilangkan bau hanyir
💋 Merawat kegatalan
💋 Membaiki tisu2 dinding vagina.
💋 Menjadikan vagina lebih sensitif
💋 Menguatkan otot-otot vagina.
💋 Mengemaskan ruang faraj
💋 Tidak berminyak
💋 Sejenis gel yg sejuk, sapu je nyaman dan ketat

RM159 free Postage

Produk Local Standard Global

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#organik
#luluskkm 
#JamuDara
#produkmalaysia 
#ketatmencengkam 
#halalproduk 
#ketatdara 
#produkmalaysia #missVBau
#ketatmissv 
#trustedseller 
#kembalidara
#missvwangi 
#videoviral 
#ketatkanmissV
#jamumakdara 
#jamususukdara 
#bruneionlineshop 
#rahsiapikatsuami 
#ubatketat 
#farajlonggar 
#trendingmalaysia 
#missvlonggar
#instafamousmalaysia 
#codbukitjelutong
#codtamantundrismail 
#codBandarUtama
#codsolarismontkiara
344 5 17 July, 2019

Jom masak #resepibakira -serbuk kunyit-serbuk kari-tepung gandum kit-garam- ajinomoto(kalau hampa takut kepala botak tak yah lah Tapi kat kedai hampa jilat jari tauke nun) - daun kari byak pun tak pa- black pepper - tumbuk lumat bawang putih 5ulas & 3 halia sebesar ibu jari hampa bukan Omputih mana2 sbb depa besaq - Gaul semua pakai tangan Kalau berkat Makanan tu - pas tu perap pun boleh n esok lusa tulat simpan dalam freezer . 🙏🏻💚 #BakiraMalaysia
#BakiraLover
#vgrip
#luluskkm
#JamuDara
#produkmalaysia
#ketatmencengkam
#pakejberpantang
#ketatdara
#shopeemy #missVBau
#ketatmissv
#trustedsellermalaysia
#kembalidara
#missvwangi
#ayamrempah
#ketatkanmissV
#jamumakdara
#jamususukdara
#masakanMelayu
#ubatketat
#farajlonggar
#doabaikbaik
#missvlonggar
#instafamousmalaysia
#igersmalaysia
#missvbebasbau
#bebaskeputihan

Jom masak #resepibakira -serbuk kunyit-serbuk kari-tepung gandum kit-garam- ajinomoto(kalau hampa takut kepala botak tak yah lah Tapi kat kedai hampa jilat jari tauke nun) - daun kari byak pun tak pa- black pepper - tumbuk lumat bawang putih 5ulas & 3 halia sebesar ibu jari hampa bukan Omputih mana2 sbb depa besaq - Gaul semua pakai tangan Kalau berkat Makanan tu - pas tu perap pun boleh n esok lusa tulat simpan dalam freezer . 🙏🏻💚 #BakiraMalaysia
#BakiraLover
#vgrip
#luluskkm 
#JamuDara
#produkmalaysia 
#ketatmencengkam 
#pakejberpantang 
#ketatdara 
#shopeemy#missVBau
#ketatmissv 
#trustedsellermalaysia 
#kembalidara
#missvwangi 
#ayamrempah 
#ketatkanmissV
#jamumakdara 
#jamususukdara 
#masakanMelayu 
#ubatketat 
#farajlonggar 
#doabaikbaik 
#missvlonggar
#instafamousmalaysia 
#igersmalaysia 
#missvbebasbau 
#bebaskeputihan
244 6 29 July, 2019