#farsali Instagram Photos & Videos

farsali - 257.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #farsali and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
10 minutes
Average like
68.6
Average comment
4
Posts with video
14/48
Posts with photo
34/48

Hashtag Popularity

#giveawayalert
Please tag @trysugar ❤️
Girls, @trysugar is hosting an amazing giveaway on their youtube channel, link is given in my Bio. Please go ahead and participate to win their gorgeous makeup products. 💕💕
Created this party makeup look using @trysugar products. Omg I am in love with their buttery product texture 😍
.
.
DEETS :
💖Stroke of genius - Heavy duty Kohl - 07 peacock
💖Matte attack - Transferproof lipstick - 08 Daft pink
💖Contour Deforce Mini Blush - 02 pink pinnacle
💖Face fwd highlighter stick - 02 Royal rose
.
.
Buy these products from @trysugar website or @mynykaa
.
.
.
Wearing earrings from @tuba_jewels
#giveaway #makeupgiveaway #iamempowered #trysugar #sugarcosmetics #farsali #kyliejenner #asmrmakeup #makeupofinstagram #tiktokmakeup #makeupmafia #tiktokvideos #glossytips18 #makeupclips #harrystyles #makeuplooks #makeupvideos #maquillaje #abhglam #makeupdollz #muafollowtrain #discovervideos #makeupunderdogs #muaunder10k #viraldollsx #amrezy #aspiringmuas #bretmansvanity #abhcosmetics
@wakeupandmakeup.in @undiscovered_muas @indian_undiscovered_muas @indian_makeup_society @worldofrawa @opareviews @makeupartists.worldwide @blazin__beauties @rubys.organics @bdesirpro @beakeyblender @gerardcosmetics @maybelline @maybelline.india @vilvah_ @colourpopcosmetics @lovecolorbar @paccosmetic @chamborgeneva @plumgoodness @palladiobeauty @henaahainaabeauty @lillylashes @houseoflashes @aer.media @getglam.in @queendomofficial

#giveawayalert
Please tag @trysugar ❤️
Girls, @trysugar is hosting an amazing giveaway on their youtube channel, link is given in my Bio. Please go ahead and participate to win their gorgeous makeup products. 💕💕
Created this party makeup look using @trysugar products. Omg I am in love with their buttery product texture 😍
.
.
DEETS :
💖Stroke of genius - Heavy duty Kohl - 07 peacock
💖Matte attack - Transferproof lipstick - 08 Daft pink
💖Contour Deforce Mini Blush - 02 pink pinnacle
💖Face fwd highlighter stick - 02 Royal rose
.
.
Buy these products from @trysugar website or @mynykaa
.
.
. 
Wearing earrings from @tuba_jewels
#giveaway #makeupgiveaway #iamempowered #trysugar #sugarcosmetics #farsali #kyliejenner #asmrmakeup #makeupofinstagram #tiktokmakeup #makeupmafia #tiktokvideos #glossytips18 #makeupclips #harrystyles #makeuplooks #makeupvideos #maquillaje #abhglam #makeupdollz #muafollowtrain #discovervideos #makeupunderdogs #muaunder10k #viraldollsx #amrezy #aspiringmuas #bretmansvanity #abhcosmetics
@wakeupandmakeup.in @undiscovered_muas @indian_undiscovered_muas @indian_makeup_society @worldofrawa @opareviews @makeupartists.worldwide @blazin__beauties @rubys.organics @bdesirpro @beakeyblender @gerardcosmetics @maybelline @maybelline.india @vilvah_ @colourpopcosmetics @lovecolorbar @paccosmetic @chamborgeneva @plumgoodness @palladiobeauty @henaahainaabeauty @lillylashes @houseoflashes @aer.media  @getglam.in @queendomofficial
31 31 22 February, 2020

Để đây và ko nói j:)))) #glassskinmakeup #naturalmakeup #makeupnaturallook #glowingmakeup #giorgioarmani #giorgioarmanifoundation #tarte #tarteconcealer #makeuplook #makeupbyme #trathulemakeup #makeupartist #makeupartistvietnam #makeupartistworld #makeupandhair #farsali #coverfx #anastasiabeverlyhills #maclipglass #maclipsticks #macblush #jefreestarcosmetics #bobbibrown #microbladingeyebrows
Ps:
Đến với nhau là một sự khởi đầu, đồng hành cùng nhau là sự tiến bộ, làm việc cùng nhau là sự thành công...🥰🥰🥰 - Ai lấy hình ảnh hãy ghi rõ nguồn ko là ko vui à nha..... #TRATHULEMAKEUPACADEMY
#307hoanghoatham

Để đây và ko nói j:)))) #glassskinmakeup #naturalmakeup #makeupnaturallook #glowingmakeup #giorgioarmani #giorgioarmanifoundation #tarte #tarteconcealer #makeuplook  #makeupbyme #trathulemakeup #makeupartist #makeupartistvietnam #makeupartistworld #makeupandhair #farsali #coverfx #anastasiabeverlyhills #maclipglass #maclipsticks #macblush #jefreestarcosmetics #bobbibrown #microbladingeyebrows 
Ps:
Đến với nhau là một sự khởi đầu, đồng hành cùng nhau là sự tiến bộ, làm việc cùng nhau là sự thành công...🥰🥰🥰 - Ai lấy hình ảnh hãy ghi rõ nguồn ko là ko vui à nha..... #TRATHULEMAKEUPACADEMY
#307hoanghoatham
5 0 22 February, 2020

So going on a weekend trip to Virginia.. what's in my makeup bag..
Im taking:
#kyprisbeauty
#farsali
#touchinsol glassy skin balm
#tartecosmetics primer
#anastasiabeverlyhills foundation
#tarte concealer
#maybelline concealer
#toofacedcosmetics Dew You powder
#ciatelondon powder
#anastasiabeverlyhills Dewy Set spray
#ciatelondon palette
#beccacosmetics face palette
#toofaced Sweetie pie bronzer
#hourglass blush
#itcosmetics bye bye Redness
#fresh soy face cleanser
#skin&co face gommage
#drbrandt hydro biotic sleep mask

What a makeup bag for one weekend..
I love my makeup

#makeup #makeupobsessed #makeuplover #shopmystash

So going on a weekend trip to Virginia.. what's in my makeup bag..
Im taking:
#kyprisbeauty 
#farsali 
#touchinsol glassy skin balm
#tartecosmetics primer 
#anastasiabeverlyhills foundation 
#tarte concealer 
#maybelline concealer 
#toofacedcosmetics Dew You powder
#ciatelondon powder
#anastasiabeverlyhills Dewy Set spray
#ciatelondon palette 
#beccacosmetics face palette 
#toofaced Sweetie pie bronzer
#hourglass blush
#itcosmetics bye bye Redness 
#fresh soy face cleanser 
#skin&co face gommage
#drbrandt hydro biotic sleep mask

What a makeup bag for one weekend..
I love my makeup

#makeup #makeupobsessed #makeuplover #shopmystash
2 0 22 February, 2020

I was valentineless on valentines😔
-
Follow @ckzmua for more posts like this
-
Face:
@tatcha silk canvas primer
@urbandecaycosmetics stay naked weightless foundation in 90NN
@fentybeauty profiltr concealer in 420
@maybelline fit me powder in 355
@morphebrushes 35R (to contour)
@fentybeauty Sinnamon match stix
-
Brows:
@lorealmakeup lash paradise
-
Eyes:
@lagirlcosmetics pro conceal in fawn
@moiracosmetics dream escape palette
@truefictioncosmetics scene stealer lashes
@maybelline lash sensational mascara
-
Lips:
@fentybeauty gloss bomb in hot choclit

I was valentineless on valentines😔
-
Follow @ckzmua for more posts like this
-
Face:
@tatcha silk canvas primer
@urbandecaycosmetics stay naked weightless foundation in 90NN
@fentybeauty profiltr concealer in 420
@maybelline fit me powder in 355
@morphebrushes 35R (to contour)
@fentybeauty Sinnamon match stix
-
Brows:
@lorealmakeup lash paradise
-
Eyes:
@lagirlcosmetics pro conceal in fawn
@moiracosmetics dream escape palette
@truefictioncosmetics scene stealer lashes
@maybelline lash sensational mascara
-
Lips:
@fentybeauty gloss bomb in hot choclit
33 3 22 February, 2020

Eyes can be the most time consuming for someone like me since I have to be out the door in 15 minutes! So ladies here's something fast and simple that I’ve created🥰






#maccosmetics #marcjacobs #esteelauder #pinkorchidstudio #narcissist #twofacedcosmetics #hudabeauty #farsali

Eyes can be the most time consuming for someone like me since I have to be out the door in 15 minutes! So ladies here's something fast and simple that I’ve created🥰
•
•
•
•
•
•
#maccosmetics #marcjacobs #esteelauder #pinkorchidstudio #narcissist #twofacedcosmetics #hudabeauty #farsali
7 2 22 February, 2020

.
Teruja sis tengok perubahan wajah sendiri!! Siapa sangka wajah yang dulunya tak confident bila diajak selfie sekarang ambuii memanjang sat gambar dia lalu kat wall kita.
Ini mesti gara2 #SETCOMBO! Ketara dan makin pulih dari segala yang tak patut. 👉 Tona kulit tak sekata.
👉 Kusam tak bermaya.
👉 Jerawat nanah, jerawat batu.
👉 Parut hitam/merah.
👉 Masalah pori terbuka.
👉 Whitehead/blackhead.

Tak kan tak best lagi macam ni darling uii?? Penangan #SugarGold hebat bukan?

Nak dapatkan produk Sugar Gold? Klik link
www.wasap.my/60102610038/combosgold

#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

.
Teruja sis tengok perubahan wajah sendiri!! Siapa sangka wajah yang dulunya tak confident bila diajak selfie sekarang ambuii memanjang sat gambar dia lalu kat wall kita. 
Ini mesti gara2 #SETCOMBO! Ketara dan makin pulih dari segala yang tak patut. 👉 Tona kulit tak sekata.
👉 Kusam tak bermaya.
👉 Jerawat nanah, jerawat batu.
👉 Parut hitam/merah.
👉 Masalah pori terbuka.
👉 Whitehead/blackhead.

Tak kan tak best lagi macam ni darling uii?? Penangan #SugarGold hebat bukan?

Nak dapatkan produk Sugar Gold? Klik link 
www.wasap.my/60102610038/combosgold

#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
0 0 22 February, 2020

.
Teruja sis tengok perubahan wajah sendiri!! Siapa sangka wajah yang dulunya tak confident bila diajak selfie sekarang ambuii memanjang sat gambar dia lalu kat wall kita.
Ini mesti gara2 #SETCOMBO! Ketara dan makin pulih dari segala yang tak patut. 👉 Tona kulit tak sekata.
👉 Kusam tak bermaya.
👉 Jerawat nanah, jerawat batu.
👉 Parut hitam/merah.
👉 Masalah pori terbuka.
👉 Whitehead/blackhead.

Tak kan tak best lagi macam ni darling uii?? Penangan #SugarGold hebat bukan?

Nak dapatkan produk Sugar Gold? Klik link
www.wasap.my/60102610038/combosgold

#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

.
Teruja sis tengok perubahan wajah sendiri!! Siapa sangka wajah yang dulunya tak confident bila diajak selfie sekarang ambuii memanjang sat gambar dia lalu kat wall kita. 
Ini mesti gara2 #SETCOMBO! Ketara dan makin pulih dari segala yang tak patut. 👉 Tona kulit tak sekata.
👉 Kusam tak bermaya.
👉 Jerawat nanah, jerawat batu.
👉 Parut hitam/merah.
👉 Masalah pori terbuka.
👉 Whitehead/blackhead.

Tak kan tak best lagi macam ni darling uii?? Penangan #SugarGold hebat bukan?

Nak dapatkan produk Sugar Gold? Klik link 
www.wasap.my/60102610038/combosgold

#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
0 0 22 February, 2020

.
Teruja sis tengok perubahan wajah sendiri!! Siapa sangka wajah yang dulunya tak confident bila diajak selfie sekarang ambuii memanjang sat gambar dia lalu kat wall kita.
Ini mesti gara2 #SETCOMBO! Ketara dan makin pulih dari segala yang tak patut. 👉 Tona kulit tak sekata.
👉 Kusam tak bermaya.
👉 Jerawat nanah, jerawat batu.
👉 Parut hitam/merah.
👉 Masalah pori terbuka.
👉 Whitehead/blackhead.

Tak kan tak best lagi macam ni darling uii?? Penangan #SugarGold hebat bukan?

Nak dapatkan produk Sugar Gold? Klik link
www.wasap.my/60102610038/combosgold

#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

.
Teruja sis tengok perubahan wajah sendiri!! Siapa sangka wajah yang dulunya tak confident bila diajak selfie sekarang ambuii memanjang sat gambar dia lalu kat wall kita. 
Ini mesti gara2 #SETCOMBO! Ketara dan makin pulih dari segala yang tak patut. 👉 Tona kulit tak sekata.
👉 Kusam tak bermaya.
👉 Jerawat nanah, jerawat batu.
👉 Parut hitam/merah.
👉 Masalah pori terbuka.
👉 Whitehead/blackhead.

Tak kan tak best lagi macam ni darling uii?? Penangan #SugarGold hebat bukan?

Nak dapatkan produk Sugar Gold? Klik link 
www.wasap.my/60102610038/combosgold

#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
2 0 22 February, 2020
For makeup bookings & updates do call or whatsapp me at 8754711433/9597022062

#mac #kryolan #bobbibrown #sephora #makeupforever #smashbox #urbandecay #hudabeauty #farsali #hdmakeup #engagementlook #cuddaloremua #tamilbride #receptionlook #bridalmakeup #cuddalorebride #jewellery #hairstyle #contouring #highlights 
Outstation orders are also taken.
2 0 22 February, 2020
For makeup bookings & updates do call or whatsapp me at 8754711433/9597022062

#mac #kryolan #bobbibrown #sephora #makeupforever #smashbox #urbandecay #hudabeauty #farsali #hdmakeup #engagementlook #cuddaloremua #tamilbride #receptionlook #bridalmakeup #cuddalorebride #jewellery #hairstyle #contouring #highlights 
Outstation orders are also taken.
2 0 22 February, 2020

Dekat rumah tadi kemain elok jadiannya. Dah sampai rumah kenduri, alamak! Comotnyaaa.. .
Adudu.. Dah jadi cenggini kesian pula. Kalau uols perasan mua2 hebat @ mana2 geng mekap dia akan spray something di muka sebelum dan selepas mekap. Spray tu bukan lah air biasa tu. .
Before mekap spray untuk prep muka. Penting tau sebelum letakkan bahan yang berat dan berisiko menyumbatkan pori.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
After mekap pula fungsi dia untuk lock segala “bahan” yang kat muka kita tu supaya tak cair. Terletak elok selama mungkin.
Gitu! Memang function habis la SETTING SPRAY FIX & GLOW.

Dekat rumah tadi kemain elok jadiannya. Dah sampai rumah kenduri, alamak! Comotnyaaa.. .
Adudu.. Dah jadi cenggini kesian pula. Kalau uols perasan mua2 hebat @ mana2 geng mekap dia akan spray something di muka sebelum dan selepas mekap. Spray tu bukan lah air biasa tu. .
Before mekap spray untuk prep muka. Penting tau sebelum letakkan bahan yang berat dan berisiko menyumbatkan pori.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz 
After mekap pula fungsi dia untuk lock segala “bahan” yang kat muka kita tu supaya tak cair. Terletak elok selama mungkin. 
Gitu! Memang function habis la SETTING SPRAY FIX & GLOW.
3 0 22 February, 2020

Dekat rumah tadi kemain elok jadiannya. Dah sampai rumah kenduri, alamak! Comotnyaaa.. .
Adudu.. Dah jadi cenggini kesian pula. Kalau uols perasan mua2 hebat @ mana2 geng mekap dia akan spray something di muka sebelum dan selepas mekap. Spray tu bukan lah air biasa tu. .
Before mekap spray untuk prep muka. Penting tau sebelum letakkan bahan yang berat dan berisiko menyumbatkan pori.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
After mekap pula fungsi dia untuk lock segala “bahan” yang kat muka kita tu supaya tak cair. Terletak elok selama mungkin.
Gitu! Memang function habis la SETTING SPRAY FIX & GLOW.

Dekat rumah tadi kemain elok jadiannya. Dah sampai rumah kenduri, alamak! Comotnyaaa.. .
Adudu.. Dah jadi cenggini kesian pula. Kalau uols perasan mua2 hebat @ mana2 geng mekap dia akan spray something di muka sebelum dan selepas mekap. Spray tu bukan lah air biasa tu. .
Before mekap spray untuk prep muka. Penting tau sebelum letakkan bahan yang berat dan berisiko menyumbatkan pori.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz 
After mekap pula fungsi dia untuk lock segala “bahan” yang kat muka kita tu supaya tak cair. Terletak elok selama mungkin. 
Gitu! Memang function habis la SETTING SPRAY FIX & GLOW.
3 0 22 February, 2020

Dekat rumah tadi kemain elok jadiannya. Dah sampai rumah kenduri, alamak! Comotnyaaa.. .
Adudu.. Dah jadi cenggini kesian pula. Kalau uols perasan mua2 hebat @ mana2 geng mekap dia akan spray something di muka sebelum dan selepas mekap. Spray tu bukan lah air biasa tu. .
Before mekap spray untuk prep muka. Penting tau sebelum letakkan bahan yang berat dan berisiko menyumbatkan pori.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
After mekap pula fungsi dia untuk lock segala “bahan” yang kat muka kita tu supaya tak cair. Terletak elok selama mungkin.
Gitu! Memang function habis la SETTING SPRAY FIX & GLOW.

Dekat rumah tadi kemain elok jadiannya. Dah sampai rumah kenduri, alamak! Comotnyaaa.. .
Adudu.. Dah jadi cenggini kesian pula. Kalau uols perasan mua2 hebat @ mana2 geng mekap dia akan spray something di muka sebelum dan selepas mekap. Spray tu bukan lah air biasa tu. .
Before mekap spray untuk prep muka. Penting tau sebelum letakkan bahan yang berat dan berisiko menyumbatkan pori.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz 
After mekap pula fungsi dia untuk lock segala “bahan” yang kat muka kita tu supaya tak cair. Terletak elok selama mungkin. 
Gitu! Memang function habis la SETTING SPRAY FIX & GLOW.
1 0 22 February, 2020

Uishh.. Kat rumah macam Barbie, dah keluar jadi lain pula. .
.
Haip bang. Untuk elakkan diri tidur luar hari ni jangan tegur bang! Tak da pompuan yang nak mekap barai cenggini. Sapu berlayer, mekap kemain tebal pun londeh juga. Penat je mekap!
.
.
Bila tengok balik tak dak la teruk mana pun mekap awak dear. Tapi ni mesti tak spray FIX & GLOW time prep dan lepas siap mekap ni.
.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

Uishh.. Kat rumah macam Barbie, dah keluar jadi lain pula. .
.
Haip bang. Untuk elakkan diri tidur luar hari ni jangan tegur bang! Tak da pompuan yang nak mekap barai cenggini. Sapu berlayer, mekap kemain tebal pun londeh juga. Penat je mekap!
.
.
Bila tengok balik tak dak la teruk mana pun mekap awak dear. Tapi ni mesti tak spray FIX & GLOW time prep dan lepas siap mekap ni.
.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
3 0 22 February, 2020

Uishh.. Kat rumah macam Barbie, dah keluar jadi lain pula. .
.
Haip bang. Untuk elakkan diri tidur luar hari ni jangan tegur bang! Tak da pompuan yang nak mekap barai cenggini. Sapu berlayer, mekap kemain tebal pun londeh juga. Penat je mekap!
.
.
Bila tengok balik tak dak la teruk mana pun mekap awak dear. Tapi ni mesti tak spray FIX & GLOW time prep dan lepas siap mekap ni.
.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

Uishh.. Kat rumah macam Barbie, dah keluar jadi lain pula. .
.
Haip bang. Untuk elakkan diri tidur luar hari ni jangan tegur bang! Tak da pompuan yang nak mekap barai cenggini. Sapu berlayer, mekap kemain tebal pun londeh juga. Penat je mekap!
.
.
Bila tengok balik tak dak la teruk mana pun mekap awak dear. Tapi ni mesti tak spray FIX & GLOW time prep dan lepas siap mekap ni.
.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
4 0 22 February, 2020

Uishh.. Kat rumah macam Barbie, dah keluar jadi lain pula. .
.
Haip bang. Untuk elakkan diri tidur luar hari ni jangan tegur bang! Tak da pompuan yang nak mekap barai cenggini. Sapu berlayer, mekap kemain tebal pun londeh juga. Penat je mekap!
.
.
Bila tengok balik tak dak la teruk mana pun mekap awak dear. Tapi ni mesti tak spray FIX & GLOW time prep dan lepas siap mekap ni.
.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

Uishh.. Kat rumah macam Barbie, dah keluar jadi lain pula. .
.
Haip bang. Untuk elakkan diri tidur luar hari ni jangan tegur bang! Tak da pompuan yang nak mekap barai cenggini. Sapu berlayer, mekap kemain tebal pun londeh juga. Penat je mekap!
.
.
Bila tengok balik tak dak la teruk mana pun mekap awak dear. Tapi ni mesti tak spray FIX & GLOW time prep dan lepas siap mekap ni.
.
.
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
1 0 22 February, 2020

Kemana saja pasti dia bersama ku!

Bagus la cenggitu. Menghargai bersama. Asalkan bukan habis madu sepah dibuang. Ambui bermadah pula sis. Pokok pangkalnya sis jeles bila Sugar Gold Oil ni merata dia berjalan. Tak boleh tinggal katanya, nanti teringat je.
Nak dapatkan produk Sugar Gold?
Klik link
www.wasap.my/60134859586/sugargold
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

Kemana saja pasti dia bersama ku!

Bagus la cenggitu. Menghargai bersama. Asalkan bukan habis madu sepah dibuang. Ambui bermadah pula sis. Pokok pangkalnya sis jeles bila Sugar Gold Oil ni merata dia berjalan. Tak boleh tinggal katanya, nanti teringat je. 
Nak dapatkan produk Sugar Gold? 
Klik link 
www.wasap.my/60134859586/sugargold 
#Sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz
0 0 22 February, 2020

Lindas inspirações de maquiagens e penteados vc encontra aqui 😘
.
.
.
.
.
.
.
. Sigam 😉
.
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-----------------------------------------------------------------------------
#awesome #perfect #inspiration #maquiagem #instablog #likeforlike #moda #fashion #tutorial #blogger #boanoite #followme #nice #hairstyle #instagram #tutoriais #style #makeup #nail #follow #videotutorial #colorfuledited #holo #farsali #loreal #houseoflashes #purple #glitter #liquidlipstick #lipgloss#

Lindas inspirações de maquiagens e penteados vc encontra aqui 😘
.
.
.
.
.
.
.
. Sigam 😉
.
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.💗 @dicas_de_maquiagem12
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-----------------------------------------------------------------------------
#awesome #perfect #inspiration #maquiagem #instablog #likeforlike #moda #fashion #tutorial #blogger #boanoite #followme #nice #hairstyle #instagram #tutoriais #style #makeup #nail #follow #videotutorial #colorfuledited #holo #farsali #loreal #houseoflashes #purple #glitter #liquidlipstick #lipgloss#
161 3 22 February, 2020

𝑴𝒚 𝒈𝒐𝒂𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒚𝒆𝒂𝒓 𝒊𝒔 𝒕𝒐 𝒎𝒂𝒌𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒗𝒊𝒅𝒆𝒐𝒔 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒈𝒉 𝑰’𝒎 𝒏𝒐𝒕 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒆𝒎... 𝑫𝒐𝒏’𝒕 𝒘𝒐𝒓𝒓𝒚 𝑰’𝒍𝒍 𝒕𝒓𝒚 𝒕𝒐 𝒈𝒆𝒕 𝒃𝒆𝒕𝒕𝒆𝒓 😂
____________________________________________
#laneige #nyxcosmetics #acebeaute #alamarmami #colourpopme

𝑴𝒚 𝒈𝒐𝒂𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒚𝒆𝒂𝒓 𝒊𝒔 𝒕𝒐 𝒎𝒂𝒌𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒗𝒊𝒅𝒆𝒐𝒔 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒈𝒉 𝑰’𝒎 𝒏𝒐𝒕 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒆𝒎... 𝑫𝒐𝒏’𝒕 𝒘𝒐𝒓𝒓𝒚 𝑰’𝒍𝒍 𝒕𝒓𝒚 𝒕𝒐 𝒈𝒆𝒕 𝒃𝒆𝒕𝒕𝒆𝒓 😂
____________________________________________
#laneige #nyxcosmetics #acebeaute #alamarmami #colourpopme
12 1 22 February, 2020

Happy Friday
(Please TAG @colourpopcosmetics for me)
“Every cloud has its silver lining but it is sometimes a little difficult to get it to the mint.” Idk I found this cute quote online and I thought it would go cute with this post
How cute is this mint collection from colourpop?
I gotta say the palette and the matcha face milk were the two products I was looking forward to the most
This collection also includes a lippie scrub, 2 single shadows and 2 body glitters.
Have y’all picked up anything from this collection?
Thank you @colourpopcosmetics for the goodies 💕

Happy Friday
(Please TAG @colourpopcosmetics for me)
“Every cloud has its silver lining but it is sometimes a little difficult to get it to the mint.” Idk I found this cute quote online and I thought it would go cute with this post
How cute is this mint collection from colourpop? 
I gotta say the palette and the matcha face milk were the two products I was looking forward to the most 
This collection also includes a lippie scrub, 2 single shadows and 2 body glitters.
Have y’all picked up anything from this collection?
Thank you @colourpopcosmetics for the goodies 💕
50 8 22 February, 2020

1er clase ✔️
🌟Practicando y capacitándome para brindar lo mejor en @princess.parana. Y para mí? Tengo a la mejor profesora! ❤️
.
#makeup #makeupgirl #farsali #iluminador #correctores #hudabeauty #victoriasecret #beauty #photography

1er clase ✔️
🌟Practicando y capacitándome para brindar lo mejor en @princess.parana. Y para mí? Tengo a la mejor profesora! ❤️
.
#makeup #makeupgirl #farsali #iluminador #correctores #hudabeauty #victoriasecret #beauty #photography
186 2 22 February, 2020

Here’s to 1 of many! Did a super cute and easy smokey eye for you guys. Enjoy🥳
Eyes @anastasiabeverlyhills + @amrezy New Yawker, OG & 1988
Brows @anastasiabeverlyhills dip brow in Dark Brown
Skin @farsalicare Rose Gold Elixir
Face @narsissist long wear radiant foundation in Tahoe @toofaced born this way concealer in Golden Beige @blackopalbeauty foundation stick in Au Chocolate
Powders @dermablendpro translucent powder @maccosmetics mineralize skin finish in Dark @kyliecosmetics blush in Close To Perfect
Highlight @jaclynhillcosmetics accent light highlighter palette
Lips @maccosmetics lip liner in Cork + @maccosmetics creme de nude AND @morphebrushes liquid lipsticks in Bloodshot + HotShot •
#AnastasiaBeverlyHills #Amrezy #MacCosmetics #Narsisst #Farsali #TooFaced #BlkOpl #KylieCosmetics #LaGirlCosmetics #FentyBeauty #Dermablend #MorpheBabe #InstaMakeup #MillyionDollaBeats #BostonMua #BostonMakeupArtist #MassachusettsMua #Tutorial

Here’s to 1 of many! Did a super cute and easy smokey eye for you guys. Enjoy🥳 
Eyes @anastasiabeverlyhills + @amrezy New Yawker, OG & 1988
Brows @anastasiabeverlyhills dip brow in Dark Brown
Skin @farsalicare Rose Gold Elixir
Face @narsissist long wear radiant foundation in Tahoe @toofaced born this way concealer in Golden Beige @blackopalbeauty foundation stick in Au Chocolate
Powders @dermablendpro translucent powder @maccosmetics mineralize skin finish in Dark @kyliecosmetics blush in Close To Perfect
Highlight @jaclynhillcosmetics accent light highlighter palette
Lips @maccosmetics lip liner in Cork + @maccosmetics creme de nude AND @morphebrushes liquid lipsticks in Bloodshot + HotShot •
#AnastasiaBeverlyHills #Amrezy #MacCosmetics #Narsisst #Farsali #TooFaced #BlkOpl #KylieCosmetics #LaGirlCosmetics #FentyBeauty #Dermablend #MorpheBabe #InstaMakeup #MillyionDollaBeats #BostonMua #BostonMakeupArtist #MassachusettsMua #Tutorial
137 12 22 February, 2020

— D A Y T I M E G L A M ✨
FACE:
@farsalicare - Skin Tune Blur Serum
@hudabeauty - Faux Filter Foundation
@lacolorscosmetics - Orange Colour Corrector
@urbandecaycosmetics - Naked Concealer
@tartecosmetics - Shape Tape Concealer
@hudabeauty - Easy Bake Concealer
@fentybeauty - Contour Stick
@fentybeauty - Bronzer
@maccosmetics - Blush
@anastasiabeverlyhills - Highlighter
@urbandecaycosmetics - Setting spray
EYES:
@nyxcosmetics - Eyebrow pencil
@nyxcosmetics - Liquid Eyeliner
@hudabeauty - Topaz Obsession Eyeshadow Palette
@esteelauder - Mascara
LIPS:
@maccosmetics - Soar Lipliner
@sephoracanada - Lip Stain “23”

#torontomakeup #torontomakeupblog #torontoblog #daytimeglam #everydayglam #canadian #southasian #southasianblog #makeup #mauvelips #sephoracanada #sephora #maccosmetics #nyxcosmetics #nyxprofessionalmakeup #urbandecay #fentybeauty #farsali #farsalicare #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #lagirlcosmetics

— D A Y  T I M E  G L A M ✨ 
FACE: 
@farsalicare - Skin Tune Blur Serum
@hudabeauty - Faux Filter Foundation
@lacolorscosmetics - Orange Colour Corrector 
@urbandecaycosmetics - Naked Concealer
@tartecosmetics - Shape Tape Concealer
@hudabeauty - Easy Bake Concealer 
@fentybeauty - Contour Stick 
@fentybeauty - Bronzer 
@maccosmetics - Blush 
@anastasiabeverlyhills - Highlighter 
@urbandecaycosmetics - Setting spray 
EYES:
@nyxcosmetics - Eyebrow pencil
@nyxcosmetics - Liquid Eyeliner
@hudabeauty - Topaz Obsession Eyeshadow Palette 
@esteelauder - Mascara 
LIPS:
@maccosmetics - Soar Lipliner
@sephoracanada - Lip Stain “23”

#torontomakeup #torontomakeupblog #torontoblog #daytimeglam #everydayglam #canadian #southasian #southasianblog #makeup #mauvelips #sephoracanada #sephora #maccosmetics #nyxcosmetics #nyxprofessionalmakeup #urbandecay #fentybeauty #farsali #farsalicare #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #lagirlcosmetics
85 8 22 February, 2020

Sunshine 🌞
Products used: ——————————————
Face:
@farsalicare Primer in Unicorn Essence & Skin Tune
@tatcha Primer Silk Canvas
@esteelauder Double Wear Foundation in Rich Caramel
@toofaced Born This Way Sculpting Concealer in Butterscotch
@fentybeauty Match Stix in Medium
@lauramercier Translucent Loose Setting Powder
@narsissist Blush In Orgasm
@benefitcosmetics Hoola Bronzer in Natural Bronze
@fentybeauty Highlighter in Afternoon Snack/ Mo’Hunny
———————————————
Lips:
@maccosmetics Lipliner in Cork
@anastasiabeverlyhills Liquid Lipstick in Ashton
———————————————
Eyes:
@anastasiabeverlyhills Brow Pomade in Ebony
@toofaced Better Than Sex Mascara
@morphe Hit The Lights Palette
@anastasiabeverlyhills Liquid Eyeliner
@hudabeauty False Eyelashes in Scarlett




#tamilgirl #makeup #makeuplife #makeuplooks #tatcha #hudabeauty #hudabeautyshop #sephora #sephoracanada #beauty #maccosmetics #brownskingirls #browngirl #browngirlmakeup #browngirlmagic #browngirls #morphe #morphebabe #esteelauderdoublewear #esteelauder #anastasiabeverlyhills #toofaced #toofacedcosmetics #toofacedcanada #farsali #farsalicare #fentybeauty #selflove #selftaughtmua

Sunshine 🌞 
Products used: ——————————————
Face:
@farsalicare Primer in Unicorn Essence & Skin Tune 
@tatcha Primer Silk Canvas 
@esteelauder Double Wear Foundation in Rich Caramel 
@toofaced Born This Way Sculpting Concealer in Butterscotch 
@fentybeauty Match Stix in Medium 
@lauramercier Translucent Loose Setting Powder
@narsissist  Blush In Orgasm 
@benefitcosmetics Hoola Bronzer in Natural Bronze 
@fentybeauty Highlighter in Afternoon Snack/ Mo’Hunny
———————————————
Lips:
@maccosmetics Lipliner in Cork
@anastasiabeverlyhills Liquid Lipstick in Ashton
———————————————
Eyes:
@anastasiabeverlyhills Brow Pomade in Ebony 
@toofaced Better Than Sex Mascara 
@morphe Hit The Lights Palette
@anastasiabeverlyhills Liquid Eyeliner
@hudabeauty False Eyelashes in Scarlett
•
•
•
•
#tamilgirl #makeup #makeuplife #makeuplooks #tatcha #hudabeauty #hudabeautyshop #sephora #sephoracanada #beauty #maccosmetics #brownskingirls #browngirl #browngirlmakeup #browngirlmagic #browngirls #morphe #morphebabe #esteelauderdoublewear #esteelauder #anastasiabeverlyhills #toofaced #toofacedcosmetics #toofacedcanada #farsali #farsalicare #fentybeauty #selflove #selftaughtmua
63 10 21 February, 2020

💜✨ Purple Smokey Eye ✨💜 • Eyes - @morphebrushes @jaclynhill @jaclynhillcosmetics Volume II Artistry Palette 💜
@eylureofficial Lashes In Most Wanted I Heart This
• Huda Beauty Life Eye Liner • @fentybeauty Full Frontal Black Mascara
• Eyebrows - @benefitcosmeticsuk Ka Brow 05
• Face - Primer @yslbeauty Touche Éclat Blur Primer • YSL Touche Eclat Foundation BD03/BD04 • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Light • @hudabeauty Tantour In Medium Bronzer • Blush - @narsissist Exposed Cheek Palette • Lips - @jeffreestarcosmetics In Androgyny & @stilacosmetics In Patina
• Highlighter - @lauragellerbeauty Baked Gelato Swirl Illuminator - Gilded Honey
• Setting Spray - Huda Beauty Resting Boss Face
#benefitcosmetics #narscosmetics #hudabeauty #fentybeauty #charlottetilbury #urbandecay #maccosmetics #toofaced #stillacosmetics #anastasiabeverlyhills #farsali #wamfam #makeup #smokeyeye #pakistanistreetstyle #lillylashes #wakeupandmakeup #yslcosmetics #lillyghalichi #hudalashes #sleekcosmetics #amrezy #stilacosmetics #jeffreestarcosmetics #laurageller #jaclynhill #jaclynhillpalette 💜✨💜

💜✨ Purple Smokey Eye ✨💜 • Eyes - @morphebrushes @jaclynhill @jaclynhillcosmetics  Volume II Artistry Palette 💜
• @eylureofficial Lashes In Most Wanted I Heart This
• Huda Beauty Life Eye Liner • @fentybeauty Full Frontal Black Mascara
• Eyebrows - @benefitcosmeticsuk Ka Brow 05
• Face - Primer @yslbeauty Touche Éclat Blur Primer • YSL Touche Eclat Foundation BD03/BD04 • Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Light • @hudabeauty  Tantour In Medium Bronzer • Blush - @narsissist Exposed Cheek Palette • Lips - @jeffreestarcosmetics In Androgyny & @stilacosmetics In Patina
• Highlighter - @lauragellerbeauty Baked Gelato Swirl Illuminator - Gilded Honey
• Setting Spray - Huda Beauty Resting Boss Face 
#benefitcosmetics #narscosmetics #hudabeauty #fentybeauty #charlottetilbury #urbandecay #maccosmetics #toofaced #stillacosmetics #anastasiabeverlyhills #farsali #wamfam #makeup #smokeyeye #pakistanistreetstyle #lillylashes #wakeupandmakeup #yslcosmetics #lillyghalichi #hudalashes #sleekcosmetics #amrezy #stilacosmetics #jeffreestarcosmetics #laurageller #jaclynhill #jaclynhillpalette 💜✨💜
13 5 21 February, 2020

Happy #foundationfriday 🎊
A new video is up and I will link it below 👇🏻:
https://youtu.be/KnZkp_lOQ9U
Bringing you guys another drugstore brand. I am looking into some more higher end stuff. Itll take me awhile that's for sure. I cannot believe how expensive foundation can be! 👀 Enjoy this video ✌🏻
.
.
.
#nyxcosmetics #nyx #borntoglow #foundation #concealer #productreview #PR #firstimpressions #wetnwild #farsali #tartecosmetics #tarte #beauty #beautybloggers #beautyinfluencer #beautyblogger #influencer #influencers #youtube #youtuber #contentcreator #creator

Happy #foundationfriday 🎊
A new video is up and I will link it below 👇🏻:
https://youtu.be/KnZkp_lOQ9U
Bringing you guys another drugstore brand. I am looking into some more higher end stuff. Itll take me awhile that's for sure. I cannot believe how expensive foundation can be! 👀 Enjoy this video ✌🏻
.
.
.
#nyxcosmetics #nyx #borntoglow #foundation #concealer #productreview #PR #firstimpressions #wetnwild #farsali #tartecosmetics #tarte #beauty #beautybloggers #beautyinfluencer #beautyblogger #influencer #influencers #youtube #youtuber #contentcreator #creator
4 0 21 February, 2020

Went out of my confort zone for this lewk. I need to work more on my blending. lol. .
.
.
makeup deets:
@farsalicare unicorn essence
missha essenlce sunspf45
the ordinary face primer
mac face and body
tarte shape tape concealer
coty airspun powder
eyebrows: abh pomade + benefit gimmebrow
fenty eyeprimer
abh modern renaissance palette
mac studiofix powder
fenty liquid liner
nars blush in "orgasm"
bahama mama bronzer
kylie cosmetics lip liner in "rosie"
huda beauty liquid matte lipstick in "heartbreaker" .
.
..
#makeupnz #valentinesmakeup #fentybeauty #anastasiabeverlyhills #tartecosmetics #shapetape #farsali #unicornessence #hikoco
#hikocosplay #ilongga #pinaymakeup

Went out of my confort zone for this lewk. I need to work more on my blending. lol. .
.
.
makeup deets:
@farsalicare  unicorn essence
missha essenlce sunspf45
the ordinary face primer
mac face and body 
tarte shape tape concealer
coty airspun powder
eyebrows: abh pomade + benefit gimmebrow
fenty eyeprimer
abh modern renaissance palette
mac studiofix powder
fenty liquid liner
nars blush in "orgasm"
bahama mama bronzer
kylie  cosmetics lip liner in "rosie"
huda  beauty liquid matte lipstick in "heartbreaker" .
.
..
#makeupnz #valentinesmakeup #fentybeauty #anastasiabeverlyhills #tartecosmetics #shapetape #farsali #unicornessence #hikoco
#hikocosplay #ilongga #pinaymakeup
10 2 21 February, 2020

Everything used in my last video! Some of my all time faves and go to’s I used to create a quick, glowy, everyday look✨ —————————————————
#colourpopcosmetics #beautybyhaleyB #glowymakeup #everydaymakeup #products #makeuplooks #morphe #farsali #tatcha #tatchathesilkcanvas #nars #narsissistcosmetics #liquidblush #liquidbronzer #morphexjaclynhill #beautyblender #coverfx #settingspray #itcosmetics

Everything used in my last video!  Some of my all time faves and go to’s I used to create a quick, glowy, everyday look✨ —————————————————
#colourpopcosmetics #beautybyhaleyB #glowymakeup #everydaymakeup #products #makeuplooks #morphe #farsali #tatcha #tatchathesilkcanvas #nars #narsissistcosmetics #liquidblush #liquidbronzer #morphexjaclynhill #beautyblender #coverfx #settingspray #itcosmetics
22 1 21 February, 2020

#farsali 💥💞💜
Sérum efectivo 🥰🙂💐🔝

#farsali 💥💞💜
Sérum efectivo 🥰🙂💐🔝
2 0 21 February, 2020

#farsali para los distintos tipos de piel

#farsali para los distintos tipos de piel
1 0 21 February, 2020

Soft Glam💞😘
Repost @velabeauty ❤️❤️
Follow me my loves @adafbeauty2 💕💕
Products used :
@desioeyes #desioeyes Contact lenses - delicious honey 😋🍯❤️
@farsalicare #farsali #farsalicare skintune blur 😘💕
@lauramercier #lauramercier pure canvas primer 💞
@smashboxcosmetics #smashbox #smashboxcosmetics studio skin foundation 2.25 ❣️💓
@fentybeauty #fentybeauty Pro filtr concealer 220 💖
@fentybeauty pro filtr setting powder 💞
@blackradiancebeauty #blackradiancebeauty foundation stick 💕
@juviasplace #juviasplace mini palettes chocolate and nude 🍫❤️
@kajabeauty #kajabeauty blush stamp-bossy ❤️
@lauramercier #lauramercier illuminator - affection 💕
#adafbeauty #beautiful #makeup #beauty #wakeupandmakeup #makeupartist #makeuponpoint #makeuplook #makeuplooks #makeupoftheday #makeuptutorial #makeuplife #makeupforlife #makeupaddict #makeuplover #makeupideas #beautybloggers #beautytips #lifestyle #beautycare

Soft Glam💞😘
Repost @velabeauty ❤️❤️
Follow me my loves @adafbeauty2 💕💕
Products used :
@desioeyes #desioeyes Contact lenses - delicious honey 😋🍯❤️
@farsalicare #farsali #farsalicare skintune blur 😘💕
@lauramercier #lauramercier pure canvas primer 💞
@smashboxcosmetics #smashbox #smashboxcosmetics studio skin foundation 2.25 ❣️💓
@fentybeauty #fentybeauty Pro filtr concealer 220 💖
@fentybeauty pro filtr setting powder 💞
@blackradiancebeauty #blackradiancebeauty foundation stick 💕
@juviasplace #juviasplace mini palettes chocolate and nude 🍫❤️
@kajabeauty #kajabeauty blush stamp-bossy ❤️
@lauramercier #lauramercier illuminator - affection 💕
#adafbeauty #beautiful #makeup #beauty #wakeupandmakeup #makeupartist #makeuponpoint #makeuplook #makeuplooks #makeupoftheday #makeuptutorial #makeuplife #makeupforlife #makeupaddict #makeuplover #makeupideas #beautybloggers #beautytips #lifestyle #beautycare
7 1 21 February, 2020

🍍💛 who doesn’t love some good skin care?! I got to test out the @wishfulskin YO GLOW enzyme scrub and it’s such an interesting new product!
It’s formulated with Pineapple & Papaya enzymes and claims to be beneficial for even skin tone and brightening! I really like how soft my skin feels after my first use. My skin definitely immediately looks brighter after the first use. I was also really interested in the “peeling” effect and whether it was really dead skin being rubbed away but I’m after using the product, I’m still not 100% convinced but I’ll keep you guys updated after continued use! Either way, I’m REALLY excited about this product.
Would you try it?! 🤔

Lip Balm: @farsalicare Unicorn Antioxidant Lip Mask
#hudabeauty #explore #melaninmakeup
#lips #sephora #ultabeauty #1minutemakeup #beauty #skincare #wishfulskin #yoglow #tutorial #tutorialmakeup #skin #farsali

🍍💛 who doesn’t love some good skin care?! I got to test out the @wishfulskin YO GLOW enzyme scrub and it’s such an interesting new product! 
It’s formulated with Pineapple & Papaya enzymes and claims to be beneficial for even skin tone and brightening! I really like how soft my skin feels after my first use. My skin definitely immediately looks brighter after the first use. I was also really interested in the “peeling” effect and whether it was really dead skin being rubbed away but I’m after using the product, I’m still not 100% convinced but I’ll keep you guys updated after continued use! Either way, I’m REALLY excited about this product. 
Would you try it?! 🤔

Lip Balm: @farsalicare Unicorn Antioxidant Lip Mask 
#hudabeauty #explore #melaninmakeup 
#lips #sephora #ultabeauty #1minutemakeup #beauty #skincare #wishfulskin #yoglow #tutorial #tutorialmakeup #skin #farsali
165 56 21 February, 2020

Muita cor para nosso Carnaval com @revolutionpro
☎️ vendas através whatss 47 99909 3713
📦 entregamos em todo Brasil
💰 compras acima R$ 390,00 frete grátis (SC, outros estados descontos progressivos) 😍 mensagens serão respondidas em horário comercial:
- seg a sexta: 9hrs até 19hrs
- Sábados 9hrs até 13hrs

Muita cor para nosso Carnaval com @revolutionpro
☎️ vendas através whatss 47 99909 3713
📦 entregamos em todo Brasil
💰 compras acima R$ 390,00 frete grátis (SC, outros estados descontos progressivos) 😍 mensagens serão respondidas em horário comercial:
- seg a sexta: 9hrs até 19hrs
- Sábados 9hrs até 13hrs
14 3 21 February, 2020

𝙎𝙀𝙋𝙃𝙊𝙍𝘼 𝙁𝘼𝙑𝙊𝙍𝙄𝙏𝙀𝙎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
~ The Next Big Thing⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• $920
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Este set incluye un serúm de 𝙁𝘼𝙍𝙎𝘼́𝙇𝙄 que brinda luminosidad a la piel, de 𝘼𝙍𝙏𝙄𝙎𝙏 𝘾𝙊𝙐𝙏𝙐𝙍𝙀 un glitter multifuncional, un rubor de 𝙆𝘼𝙅𝘼, un primer en barra que ayuda a hidratar, desinflamar y calmar la irritación de la marca 𝙈𝙄𝙇𝙆 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋, una sombra de glitter de 𝙑𝙄𝙊𝙇𝙀𝙏 𝙑𝙊𝙎𝙎 , de 𝙉𝘼𝙏𝘼𝙎𝙃𝘼 𝘿𝙀𝙉𝙊𝙉𝘼 viene una paleta de iluminadores y por último incluye un lipstick 𝙈𝙀𝙇𝙏 𝘾𝙊𝙎𝙈𝙀𝙏𝙄𝘾𝙎 ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍊Disponible! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mandarinamakeup #beauty #makeup #makeuplover #maquillajemexico #muasdemexico #skincare #cuidadodelapiel #pielperfecta #flawless #mexicanmuas #sephora #meltcosmetics #artistcouture #natashadenona #milkmakeup #kaja #farsali #violetvoss #sephorafavorites

𝙎𝙀𝙋𝙃𝙊𝙍𝘼 𝙁𝘼𝙑𝙊𝙍𝙄𝙏𝙀𝙎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
~ The Next Big Thing⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• $920
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ Este set incluye un serúm de 𝙁𝘼𝙍𝙎𝘼́𝙇𝙄 que brinda luminosidad a la piel, de 𝘼𝙍𝙏𝙄𝙎𝙏 𝘾𝙊𝙐𝙏𝙐𝙍𝙀  un glitter multifuncional, un rubor de 𝙆𝘼𝙅𝘼, un primer en barra que ayuda a hidratar, desinflamar y calmar la irritación de la marca 𝙈𝙄𝙇𝙆 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋, una sombra de glitter de 𝙑𝙄𝙊𝙇𝙀𝙏 𝙑𝙊𝙎𝙎 , de 𝙉𝘼𝙏𝘼𝙎𝙃𝘼 𝘿𝙀𝙉𝙊𝙉𝘼 viene una paleta de iluminadores y por último incluye un lipstick 𝙈𝙀𝙇𝙏 𝘾𝙊𝙎𝙈𝙀𝙏𝙄𝘾𝙎 ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍊Disponible! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mandarinamakeup #beauty #makeup #makeuplover #maquillajemexico #muasdemexico #skincare #cuidadodelapiel #pielperfecta #flawless #mexicanmuas #sephora #meltcosmetics #artistcouture #natashadenona #milkmakeup #kaja #farsali #violetvoss #sephorafavorites
27 1 21 February, 2020

😍پرایمر فارسالی farsali
■برند : 《farsali》
●پرایمر و زیرساز آرایش
● سرم تغذیه کننده تمام انواع پوست
●آبرسان و مرطوب کننده قوی پوست و لب
●ترمیم کننده و التیام بخش پوست های آسیب دیده و دارای جوش و آکنه
●ساخت آمریکا
●حجم : 30 میل
😌نحوه استفاده : ابتدا محلول را خوب تکان داده، سپس قبل از رفتن به رختخواب، توسط قطره چکان، جهت رسیدن به بهترین نتایج، مقدار کافی از محلول را بر روی پوست صورت و گردن ریخته و ماساژ داده تا پخش شود.
#فارسالی #farsali #قطره_فارسالی #پرایمر_فارسالی #پرایمر
شماره تماس
09104397294
https://t.me/joinchat/AAAAAFlHJPnLPPfcges0IQ

😍پرایمر فارسالی farsali
■برند : 《farsali》
●پرایمر و زیرساز آرایش
● سرم تغذیه کننده تمام انواع پوست
●آبرسان و مرطوب کننده قوی پوست و لب
●ترمیم کننده و التیام بخش پوست های آسیب دیده و دارای جوش و آکنه
●ساخت آمریکا
●حجم : 30 میل
😌نحوه استفاده : ابتدا محلول را خوب تکان داده، سپس قبل از رفتن به رختخواب، توسط قطره چکان، جهت رسیدن به بهترین نتایج، مقدار کافی از محلول را بر روی پوست صورت و گردن ریخته و ماساژ داده تا پخش شود.
#فارسالی #farsali #قطره_فارسالی #پرایمر_فارسالی #پرایمر
شماره تماس
09104397294
https://t.me/joinchat/AAAAAFlHJPnLPPfcges0IQ
6 0 21 February, 2020
#pressplay Purple Halo Eye Makeup Look Happy Friday 💕💕
.
.
@ofracosmetics Signature Palette Sweet D
@farsalicare liquid powder
@covergirl Clean Fresh Foundation 560 Medium 
@elfcosmetics Concealer 
@covergirl Clean Fresh Cream Blush
@covergirl Cooling Glow Stick 
@ofracosmetics lip gloss .
.
#covergirl #covergirlmade #ofracosmetics #farsalicare #farsali #tutorial #makeuptutorial #hairmakeupdairy #wakeupandmakeup #maquiagemx #wamfam #maryhadalittleglam #makeupvideoss #videosfashions #make4glam #makeuptutorialx0x #pressplay #fullfacemakeup #elfcosmetics #bebeautymood #allmodernmakeup
1,906 20 21 February, 2020
Flufferina lashes ——- available on our website ——— www.stickerdollz.com 💫💫💫💫💫🇬🇧🇬🇧🇺🇸🇺🇸 #lashes #falselashes #minklashes #morphe #mac #hudabeauty #makeup #makeover #glam #slay #liquidlipstick #farsali #dewyskin #glowyskin #mmmitchell #flawless #flawlessskin #flawlessmakeup #wakeupandmakeup #mercuryretrograde #stickerdollz #sephora #kyliejenner #kyliecosmetics
34 2 21 February, 2020

Top #farsali posts

🤓Friendly PSA to all husbands/boyfriends/partners around the world… If you ask us if were hungry.. the answer will most likely be yes (even if were mad at you) And when you say the 7 greatest words of all time: “Get ready were going out to eat” ..please allocate more than 10 mins to get ready. thank you. - upper management.
.
😊SO.. here’s the look I came up with in 10 mins to go eat lolllll
.
❄️LIQUID POWDER: @farsalicare LIQUID POWDER oil balancing serum … I like to spread this on the areas that I usually powder, and I don’t rub It in.. I let it dry on its own so I get more of a powder finish and so I don’t need to powder later
.
👀EYES—
🐛EYEBROWS: @fentybeauty BROW MVP in SOFT BLACK
🤩LIQUID SHADOW: @hudabeauty MATTE + METAL MELTED SHADOW in CA$HMERE ROBE
☕️EYESHADOW PALETTE: @dominiquecosmetics LATTE 2 - im wearing FROTHY on the lid, CAFECITO on the inner crease and as a liner and STRAWBERRY MILK as blush
#REALLASHES
.
🤡FACE—
😋FOUNDATION: @patmcgrathreal SKIN FETISH in MEDIUM 18 blended with my @tatibeauty blendiful
✨HIGHLIGHT: @tomfordbeauty GLOW DROPS in REFLECTS GUIILT
.
💋LIPS—
✍🏽LINER: @lauramercier LONG WEAR LIP LINER in CHESTNUT
💄LIP GLOSS: #dominiquecosmetics LATTE 2 LIP GLOSS in CREAMER
.
🎵SONG: @jamierosemusic x @teo_laza x @malikaimotion - HOURS
.
#farahdhukai #fentybeauty #hudabeauty #farsali #farsalicare #makeuptutorial #imalwayshungry #patmcgrathlabs

🤓Friendly PSA to all husbands/boyfriends/partners around the world… If you ask us if were hungry.. the answer will most likely be yes (even if were mad at you) And when you say the 7 greatest words of all time: “Get ready were going out to eat” ..please allocate more than 10 mins to get ready. thank you. - upper management.
.
😊SO.. here’s the look I came up with in 10 mins to go eat lolllll
.
❄️LIQUID POWDER: @farsalicare LIQUID POWDER oil balancing serum … I like to spread this on the areas that I usually powder, and I don’t rub It in.. I let it dry on its own so I get more of a powder finish and so I don’t need to powder later
.
👀EYES—
🐛EYEBROWS: @fentybeauty BROW MVP in SOFT BLACK
🤩LIQUID SHADOW: @hudabeauty MATTE + METAL MELTED SHADOW in CA$HMERE ROBE
☕️EYESHADOW PALETTE: @dominiquecosmetics LATTE 2 - im wearing FROTHY on the lid, CAFECITO on the inner crease and as a liner and STRAWBERRY MILK as blush
#REALLASHES
.
🤡FACE—
😋FOUNDATION: @patmcgrathreal SKIN FETISH in MEDIUM 18 blended with my @tatibeauty blendiful
✨HIGHLIGHT: @tomfordbeauty GLOW DROPS in REFLECTS GUIILT
.
💋LIPS—
✍🏽LINER: @lauramercier LONG WEAR LIP LINER in CHESTNUT
💄LIP GLOSS: #dominiquecosmetics LATTE 2 LIP GLOSS in CREAMER
.
🎵SONG: @jamierosemusic x @teo_laza x @malikaimotion - HOURS
.
#farahdhukai #fentybeauty #hudabeauty #farsali #farsalicare #makeuptutorial #imalwayshungry #patmcgrathlabs
183,929 2,102 15 February, 2020

Products deetz on my #tuesdayontherocks beat 💃🏾
Face 😊
1. @summerfridays jet lag mask
2. @farsalicare liquid powder oil balancing serum
3. @urbandecaycosmetics stay naked weightless foundation in shade 71WY
4. @urbandecaycosmetics stay naked correcting concealer in shade 70NY
5. @lauramercier translucent powder in medium deep
6. @hudabeauty easy bake loose baking & setting powder in the shade Blondue
7. @fentybeauty sun stalk’r instant warmth bronzer in the shades Mocha Mami & Coco Naughty
8. @milanicosmetics baked powder blush in the shade Red Vino
9. @makeupforeverofficial matte velvet skin blurring powder foundation in shade Y415 Almond
10. @benefitcosmetics precisely my brow pencil in the shade #5
Lips 👄
1. @maccosmetics chestnut liner
2. @doseofcolors liquid lipstick in the shade nude mood
Eyes 👀
1. @anastasiabeverlyhills @amrezy eyeshadow pallete
2. @colourpopcosmetics bring the heat glitter
3. @hudabeauty life liner double ended eyeliner liquid & pencil
4. @lillylashes in style Dallas
5. @urbandecaycosmetics perversion mascara
#bexxaliciousbeauty #caribbeangirl #katvondbeauty #doseofcolors #officialguyanesemuas #hudabeauty #wakeupandmakeup #makeupartistworldwide #glowbb #browngirlbloggers #mua #makeupblogger #makeupartist #undiscovered_muas #benefitcosmetics #anastasiabeverlyhills #amrezy #benefitcosmetics #maybelline #makeupforever #hudabeauty #colourpop #lillylashes #farsali #urbandecay #milanicosmetics #summerfridays #lauramercier #fentybeauty #maccosmetics

Products deetz on my #tuesdayontherocks beat 💃🏾
Face 😊
1. @summerfridays jet lag mask
2. @farsalicare liquid powder oil balancing serum
3. @urbandecaycosmetics stay naked weightless foundation in shade 71WY 
4. @urbandecaycosmetics stay naked correcting concealer in shade 70NY
5. @lauramercier translucent powder in medium deep
6. @hudabeauty easy bake loose baking & setting powder in the shade Blondue
7. @fentybeauty sun stalk’r instant warmth bronzer in the shades Mocha Mami & Coco Naughty 
8. @milanicosmetics baked powder blush in the shade Red Vino
9. @makeupforeverofficial matte velvet skin blurring powder foundation in shade Y415 Almond
10. @benefitcosmetics precisely my brow pencil in the shade #5 
Lips 👄
1. @maccosmetics chestnut liner 
2. @doseofcolors liquid lipstick in the shade nude mood 
Eyes 👀 
1. @anastasiabeverlyhills @amrezy eyeshadow pallete 
2. @colourpopcosmetics bring the heat glitter 
3. @hudabeauty life liner double ended eyeliner liquid & pencil 
4. @lillylashes in style Dallas 
5. @urbandecaycosmetics perversion mascara 
#bexxaliciousbeauty #caribbeangirl #katvondbeauty #doseofcolors #officialguyanesemuas #hudabeauty #wakeupandmakeup #makeupartistworldwide #glowbb #browngirlbloggers #mua #makeupblogger #makeupartist #undiscovered_muas #benefitcosmetics #anastasiabeverlyhills #amrezy #benefitcosmetics #maybelline #makeupforever #hudabeauty #colourpop  #lillylashes #farsali #urbandecay #milanicosmetics #summerfridays #lauramercier #fentybeauty #maccosmetics
754 26 20 February, 2020

E-girl inspired 🖤
_
@farsalicare Liquid Powder #farsali
@ex1cosmetics Foundation #ex1cosmetics
@maybelline Eraser eye concealer light warm #maybelline
@iconic.london Liquid blush #iconiclondon
@lauramercier Translucent powder #lauramercier
@kikomilano Baked bronzer #kikomilano
@benefitcosmeticsuk Cookie highlighter #benefitcosmeticsuk
@benefitcosmetics Precisely my brow pencil #benefitcosmetics
@hudabeauty New Nude eyeshadow palette #hudabeauty
@diormakeup Pen black liner #diormakeup
@maccosmetics giggablack lash #maccosmetics
@maccosmeticsuk Whirl Lipliner #maccosmeticsuk
@jeffreestarcosmetics Mannequin liquid lipstick #jeffreestarcosmetics
@milkmakeup Star stamp #milkmakeup
_
#egirl #egirlmakeup #wakeupandmakeup

E-girl inspired 🖤
_
@farsalicare Liquid Powder #farsali 
@ex1cosmetics Foundation #ex1cosmetics 
@maybelline Eraser eye concealer light warm #maybelline 
@iconic.london Liquid blush #iconiclondon 
@lauramercier Translucent powder #lauramercier 
@kikomilano Baked bronzer #kikomilano 
@benefitcosmeticsuk Cookie highlighter #benefitcosmeticsuk 
@benefitcosmetics Precisely my brow pencil #benefitcosmetics 
@hudabeauty New Nude eyeshadow palette #hudabeauty 
@diormakeup Pen black liner #diormakeup 
@maccosmetics giggablack lash #maccosmetics 
@maccosmeticsuk Whirl Lipliner #maccosmeticsuk 
@jeffreestarcosmetics Mannequin liquid lipstick #jeffreestarcosmetics 
@milkmakeup Star stamp #milkmakeup 
_
#egirl #egirlmakeup #wakeupandmakeup
26,089 262 12 February, 2020

P R O D U C T S
@farsalicare
☀️Unicorn Essence Serum
☀️Liquid Powder
☀️Rose Gold Elixir
@tartecosmetics
☀️Face Tape Foundation (medium-tan sand)
@guerlain
☀️Terracotta Contour & Glow Palette
@samerkhouzami
☀️Matt Lip Drop (sand stone)
@fentybeauty
☀️Snap Shadows Palette (7 cadet)
☀️Flypencil (puppy eyes & grillz)
@lauramercier
☀️Longwear Lip Liner (chestnut)
#farsali #farsalicare #farsalifam #ad

P R O D U C T S
@farsalicare
☀️Unicorn Essence Serum
☀️Liquid Powder
☀️Rose Gold Elixir
@tartecosmetics
☀️Face Tape Foundation (medium-tan sand)
@guerlain
☀️Terracotta Contour & Glow Palette
@samerkhouzami
☀️Matt Lip Drop (sand stone)
@fentybeauty
☀️Snap Shadows Palette (7 cadet)
☀️Flypencil (puppy eyes & grillz)
@lauramercier
☀️Longwear Lip Liner (chestnut)
#farsali #farsalicare #farsalifam #ad
92,317 2,163 19 February, 2020

Makeup application, hair styling and photography by @blueroseartistry 💗 #blueroseartistry
Outfit @marketclothing.ca
Jewelry @alacouturebyruma
Muse @keerty_sandhu ——————————————————————————— - taking bridal booking for 2020-2022👰🏼
- not accepting non bridal clients!

For rates and availability contact us at : 📩info@blueroseartistry.com ( NO dms)

Details:
@farsalicare liquid glass #farsalicare
#farsali skin tune blur
#beautyblender pro sponge
#livetinted rise to correct
#narsissist #naturalradiantlongwearfoundation in stomboli
#shapetapenation in light med #tartecosmetics
#hudabeautyeasybake banana bread to bake
#anastasiabeverlyhills dipbrow gel in medium brown & pencil liner in 3.5 @benefitcanada
#personacosmetics zuma highlighter
#fentybeauty #snapshadows 1 & 7
#hudabeautylifeliner in the waterline
#esteelauder bronzer
#patricktabeauty blush
#maccosmetics soar lipliner and #doseofcolours truffle lipstick

Makeup application, hair styling and photography by @blueroseartistry 💗 #blueroseartistry 
Outfit @marketclothing.ca 
Jewelry @alacouturebyruma 
Muse @keerty_sandhu ——————————————————————————— - taking bridal booking for 2020-2022👰🏼
- not  accepting non bridal clients!

For rates and availability contact us at : 📩info@blueroseartistry.com ( NO dms)

Details: 
@farsalicare liquid glass #farsalicare 
#farsali skin tune blur 
#beautyblender pro sponge 
#livetinted rise to correct
#narsissist #naturalradiantlongwearfoundation in stomboli 
#shapetapenation in light med #tartecosmetics 
#hudabeautyeasybake banana bread to bake
#anastasiabeverlyhills dipbrow gel in medium brown & pencil liner in 3.5 @benefitcanada
#personacosmetics zuma highlighter
#fentybeauty #snapshadows 1 & 7
#hudabeautylifeliner in the waterline 
#esteelauder bronzer 
#patricktabeauty blush 
#maccosmetics soar lipliner  and #doseofcolours truffle lipstick
2,188 23 19 February, 2020

loving all the new and exciting beauty products that launched recently 😍 question of the day for uuuu: what’s the newest product you recently tried and fell in love with? I wanna try your faves too!! @freshbeauty x @girlknewyork sugar caramel hydration lip balm
@dominiquecosmetics latte 2 palette
@milkmakeup vegan milk moisturizer
@farsalicare liquid powder oil balancing serum
@sugarrush x @hannahmeloche multipurpose palette
@colourpopcosmetics lux gloss in blissful
#igtvchannel #igtvvideo #freshbeauty #dominiquecosmetics #milkmakeup #sugarrush #tartecosmetics #farsali #farsalicare #colourpopcosmetics #colourpop

loving all the new and exciting beauty products that launched recently 😍 question of the day for uuuu: what’s the newest product you recently tried and fell in love with? I wanna try your faves too!! @freshbeauty x @girlknewyork sugar caramel hydration lip balm
@dominiquecosmetics latte 2 palette 
@milkmakeup vegan milk moisturizer 
@farsalicare liquid powder oil balancing serum 
@sugarrush x @hannahmeloche multipurpose palette 
@colourpopcosmetics lux gloss in blissful 
#igtvchannel #igtvvideo #freshbeauty #dominiquecosmetics #milkmakeup #sugarrush #tartecosmetics #farsali #farsalicare #colourpopcosmetics #colourpop
5,974 114 20 February, 2020

Skincare Time ♥️ Would you try this mask? 😍
_____
@freshbeauty Rose Face Mask
@pixibeauty Glow Tonic
#freshbeauty Supreme Eye Serum
@muradskincareuk Outsmart Blemish Clarifying Treatment
@shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum
@sundayriley Tidal Brightening Enzyme Water Cream
@algenist Genius Liquid Collagen Lip
@farsalicare Unicorn Lip Mask
_____
#skincare #acnetips #skin #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #pixibeauty #muradskincare #shiseido #shiseidoskincare #algenist #farsali #farsalicare #tutorial #facemask

Skincare Time ♥️ Would you try this mask? 😍
_____
@freshbeauty Rose Face Mask
@pixibeauty Glow Tonic
#freshbeauty Supreme Eye Serum
@muradskincareuk Outsmart Blemish Clarifying Treatment
@shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum
@sundayriley Tidal Brightening Enzyme Water Cream
@algenist Genius Liquid Collagen Lip
@farsalicare Unicorn Lip Mask
_____
#skincare #acnetips #skin #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #pixibeauty #muradskincare #shiseido #shiseidoskincare #algenist #farsali #farsalicare #tutorial #facemask
11,585 87 17 February, 2020