#fashasandha Instagram Photos & Videos

fashasandha - 149.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fashasandha and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
30 minutes
Average like
100.5
Average comment
0.6
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Done Restock❗❗
Tak tahu nak pilih flavour mana? Syafi boleh tolong bagi list the best bau and syafi juga boleh bawak stock terus ke rumah anda untuk bau and pilih sendiri 🤗

💥💥NOVEMBER PROMO 250ml💥💥 ⭐VICTORIA'S SECRET BOTOL BESAR 250ml RM25 sahaja❗😱😱😱

Packaging yang cantik bunga2 dalam box & boleh pakai share lelaki & perempuan😍
JIMAT BERBALOI BALOI❗
Harga Berpatutan❗
Sebotol RM25❓❓❓


SERIOUUS lahhh sangat cantik untuk buat gift @ hantaran😍😍😍
• •
🎀As a Gift 😱
🎀Pakai sendiri😱
🎀Nak Buat Hantaran😱
🎀Nak Buat Doorgift😱
🎀Nak bisness 😱 OPEN FOR BORONG PRICE!!! Akn diberi ilmu bisness dlm team💪


Jom Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSS👇👇👇
Anda boleh MIX dengan lebih dari 50flavors yang ada !

@victoriasecretjb_
@victoriasecretjb_
@victoriasecretjb_😍😍😍

CEPAT2 TEKAN LINK WHATSAPP DKT BIO IG @ WHATSAPP 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ UNTUK DAPATKAN HARGA INI‼️


#perfume #perfumemurah #victoriasecret #victoriasecretmurah #oridarikilang #victoriasecretjb #squadsyafistars11 #wedding #weddingdress #weddingphotography #weddingrings #weddingcakes #doorgifts #doorgiftideas #doorgift #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #fashasandha #aafiyahanakibu #ctdk #anugerahskrin2019 #slotakasia #slotakasiatv3 #astrogempak #bazarpaknil #asalkankaubahagia #meletop #mirafilzah

Done Restock❗❗
Tak tahu nak pilih flavour mana? Syafi boleh tolong bagi list the best bau and syafi juga boleh bawak stock terus ke rumah anda untuk bau and pilih sendiri 🤗
•
💥💥NOVEMBER PROMO 250ml💥💥 ⭐VICTORIA'S SECRET BOTOL BESAR 250ml RM25 sahaja❗😱😱😱
•
Packaging yang cantik bunga2 dalam box & boleh pakai share lelaki & perempuan😍 
JIMAT BERBALOI BALOI❗
Harga Berpatutan❗
Sebotol RM25❓❓❓
•
• 
SERIOUUS lahhh sangat cantik untuk buat gift @ hantaran😍😍😍
• •
🎀As a Gift 😱
🎀Pakai sendiri😱
🎀Nak Buat Hantaran😱
🎀Nak Buat Doorgift😱
🎀Nak bisness 😱 OPEN FOR BORONG PRICE!!! Akn diberi ilmu bisness dlm team💪
•
•
Jom Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSS👇👇👇
Anda boleh MIX dengan lebih dari 50flavors yang ada !
•
@victoriasecretjb_
@victoriasecretjb_
@victoriasecretjb_😍😍😍
•
CEPAT2 TEKAN LINK WHATSAPP DKT BIO IG @ WHATSAPP 0️⃣1️⃣3️⃣3️⃣0️⃣8️⃣4️⃣6️⃣5️⃣1️⃣ UNTUK DAPATKAN HARGA INI‼️
•
•
#perfume#perfumemurah#victoriasecret#victoriasecretmurah#oridarikilang#victoriasecretjb#squadsyafistars11#wedding#weddingdress#weddingphotography#weddingrings#weddingcakes#doorgifts#doorgiftideas#doorgift#doorgiftkahwin#doorgiftbajet#fashasandha#aafiyahanakibu#ctdk#anugerahskrin2019#slotakasia#slotakasiatv3#astrogempak#bazarpaknil#asalkankaubahagia#meletop#mirafilzah
1 0 26 minutes ago

PERGHHHHH.. LAIN MACAM LPS AMALKAN JUS AJAIB NIE!!! Makin menjadi2 lemak hilang ntah ke mana.. "Patut laa badan rasa ringan, lemak abis detox dgn pembuangan yg lancar, dlm xsedar 'detox' dgn mudah".. Pn. Ariana N. Sembilan

Lynn nak bantu 7org terawal utk turunkan berat badan tanpa kesan sampingan.. Terus tekan link utk fast respon👇👇👇
www.wasap.my/60187700206/Nakkurus

#TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #Cantik #Kurus #Model #PlusSize #dropship #detox #buanglemak #obesti #Kuruscaraselamat #abambochik #fashasandha #noradanish #sitinurhaliza #ctfc #Viral

PERGHHHHH.. LAIN MACAM LPS AMALKAN JUS AJAIB NIE!!! Makin menjadi2 lemak hilang ntah ke mana.. "Patut laa badan rasa ringan, lemak abis detox dgn pembuangan yg lancar, dlm xsedar 'detox'  dgn mudah".. Pn. Ariana N. Sembilan

Lynn nak bantu 7org terawal utk turunkan berat badan tanpa kesan sampingan.. Terus tekan link utk fast respon👇👇👇
www.wasap.my/60187700206/Nakkurus

#TeamLynn #DeinaSlimaxJuice #Deina #JusDeina #Cantik #Kurus #Model #PlusSize #dropship #detox #buanglemak #obesti #Kuruscaraselamat #abambochik  #fashasandha #noradanish #sitinurhaliza #ctfc #Viral
0 0 54 minutes ago

NOVEMBER PROMO STILL ON Z
250ml VICTORIA'S SECRET BOTOL BSR .
.
SERIOUUS lahhh sangat cantik untuk buat gift @ hantaran😍😍😍
.
Jimat berbaloi , Harga Berpatutan!  Sebotol RM20 ❓❓❓
.
🎀As a Gift 😱
🎀Pakai sendiri😱
🎀Nak Buat Hantaran😱
🎀Nak Buat Doorgift😱
🎀Nak bisness 😱 OPEN FOR BORONG PRICE!!! .
.
Jom Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSS👇👇👇
Anda boleh MIX dengan lebih dari 50flavors yang ada !
.
@victoriasecretbykathy
@victoriasecretbykathy
@victoriasecretbykathy 😍😍😍
CEPAT2 TEKAN LINK WHATSAPP DKT BIO IG @ WHATSAPP 0177817501 UNTUK DAPATKAN HARGA INI‼️ #victoriasecret #perfume #minyakwangi #uqashasenrose #neelofa #onlineperfume #minyakwangimurah #perfumemurah #ctdk #uiam #uia #uitm #uum #victoriasecretborong #aaisyahdhiarana #laraalana #moodrepublic #fashasandha #meletop #victoriasecretmalaysia #zulariffin #sarasajeeda #victoriasecretmalaysia #aydajebat #hantaran #ctdk #setelahkudimiliki #intannajuwa #mirafilzah
#harimaumalaya #selamanyaharimaumalaya
#malaysiasoccer

NOVEMBER PROMO STILL ON Z
 250ml VICTORIA'S SECRET BOTOL BSR .
.
SERIOUUS lahhh sangat cantik untuk buat gift @ hantaran😍😍😍
.
Jimat berbaloi , Harga Berpatutan!  Sebotol RM20 ❓❓❓
.
🎀As a Gift 😱
🎀Pakai sendiri😱
🎀Nak Buat Hantaran😱
🎀Nak Buat Doorgift😱
🎀Nak bisness 😱 OPEN FOR BORONG PRICE!!! .
.
Jom Scroll ig nie sekarang pilih FLAVORSSS👇👇👇
Anda boleh MIX dengan lebih dari 50flavors yang ada !
.
@victoriasecretbykathy
@victoriasecretbykathy
@victoriasecretbykathy 😍😍😍
CEPAT2 TEKAN LINK WHATSAPP DKT BIO IG @ WHATSAPP 0177817501 UNTUK DAPATKAN HARGA INI‼️ #victoriasecret #perfume #minyakwangi #uqashasenrose #neelofa #onlineperfume #minyakwangimurah #perfumemurah #ctdk #uiam #uia #uitm #uum #victoriasecretborong #aaisyahdhiarana #laraalana #moodrepublic #fashasandha #meletop #victoriasecretmalaysia  #zulariffin  #sarasajeeda #victoriasecretmalaysia #aydajebat #hantaran #ctdk #setelahkudimiliki #intannajuwa #mirafilzah
#harimaumalaya #selamanyaharimaumalaya
#malaysiasoccer
4 0 1 hour ago

Risau nak buat loan dengan Dhia?Tkot ahlong atau scammer? Jangan risau sebab dhia ada ofis dhia sendiri.. Kalau ahlong dia tak ada ofis.. Dan dhia xd minta APA-APA bayaran pendahuluan sebab itu semua Scammer,sebab sekarang scammer tumbuh macam cendawan .

Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan .
Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN
✅ FREE gift Barangan SINGER
✅ Pinjaman dapat PENUH
✅Bayaran Fleksible
✔️ Bayaran boleh bincang
Bole wasap Dhia 017-4443313

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#nakcantik #trustedseller
#adirasuhaimi #demirindumu
#aliffsyukriterlajaklaris #noradanish
#amyramar #fatzura
#lelakimuyangdulu #haniszalikha
#utusancintabuatadam
#cemburuseorangperempuan
#aafiyahanakibu #ctdk
#neelofa #lisasurihani #dramasangat
#meloditv3 #fashasandha #pusaka
#alhaalfa #megadrama #jannanick
#rizmansuraya #bazaarpaknil
#sayajual #ismailleon
#gegarvaganza2019
#yusufiskandar #ubatkurus

Risau nak buat loan dengan Dhia?Tkot ahlong atau scammer? Jangan risau sebab dhia ada ofis dhia sendiri.. Kalau ahlong dia tak ada ofis.. Dan dhia xd minta APA-APA bayaran pendahuluan sebab itu semua Scammer,sebab sekarang scammer tumbuh macam cendawan .

Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan . 
Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN
✅ FREE gift Barangan SINGER
✅ Pinjaman dapat PENUH
✅Bayaran Fleksible
✔️ Bayaran boleh bincang 
Bole wasap Dhia 017-4443313

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#nakcantik #trustedseller
#adirasuhaimi#demirindumu
#aliffsyukriterlajaklaris #noradanish 
#amyramar #fatzura 
#lelakimuyangdulu#haniszalikha
#utusancintabuatadam
#cemburuseorangperempuan
#aafiyahanakibu #ctdk
#neelofa#lisasurihani #dramasangat
#meloditv3#fashasandha #pusaka
#alhaalfa#megadrama#jannanick 
#rizmansuraya#bazaarpaknil
#sayajual#ismailleon
#gegarvaganza2019
#yusufiskandar#ubatkurus
1 0 1 hour ago

🎗️RESTOK😍
.
COVE HEEL
*selesa , luaran baldu , yang penting simple dan cantik*
.
measrument guide
34 - 22.0cm
35 - 22.5cm
36 - 23.0cm
37 - 23.5cm
38 - 24.0cm
39 - 24.5cm
40 - 25.0cm
▶TINGGI : 3.5 INCHI
.
🌺Grab 1 : RM65 include postage 🇲🇾
🌺Grab 2 : RM115 include postage 🇲🇾
🌺Grab 3 : RM165 include postage 🇲🇾
.
(KM)
.
▶COLOUR :
BLACK/RED/PINK
▶MATERIAL: SUEDE
.
▶READY STOK ▶EVERYDAY POS ACCEPT SUNDAY
.
📲 https://wa.me/60134256595
📲 https://wa.me/60134256595
📲 https://wa.me/60134256595
📌atau klik link di bio📌
.
.
.
#kasutmurahmalaysiaonline #kasutonlinemurah #kasutcantikdanmurah #kasutcomel #kasutviralmurah #nealofa #uqashasenrose #nelydiasenrose #emmamaembong #fashasandha #noradanish #zahirahmacwilson

🎗️RESTOK😍
.
COVE HEEL
*selesa , luaran baldu , yang penting simple dan cantik*
.
measrument guide 
34 - 22.0cm 
35 - 22.5cm 
36 - 23.0cm 
37 - 23.5cm 
38 - 24.0cm 
39 - 24.5cm
40 - 25.0cm
▶TINGGI : 3.5 INCHI
.
🌺Grab 1 : RM65 include postage 🇲🇾
🌺Grab 2 : RM115 include postage 🇲🇾
🌺Grab 3 : RM165 include postage 🇲🇾
.
(KM)
.
▶COLOUR : 
BLACK/RED/PINK
▶MATERIAL: SUEDE
.
▶READY STOK ▶EVERYDAY POS ACCEPT SUNDAY
.
📲 https://wa.me/60134256595
📲 https://wa.me/60134256595
📲 https://wa.me/60134256595
📌atau klik link di bio📌
.
.
.
#kasutmurahmalaysiaonline #kasutonlinemurah #kasutcantikdanmurah #kasutcomel #kasutviralmurah #nealofa #uqashasenrose #nelydiasenrose #emmamaembong #fashasandha #noradanish #zahirahmacwilson
8 0 9 hours ago

Susu ibu adalah anugerah yang tak ternilai diberikan keatas wanita bergelar IBU.. Happy kan dapat susukan baby smpai 2 tahun...selain otak cerdik antibodi baby pun kuat..
Tapi sayangnya bila bayi berusia 6 bulan keatas susu ibu perlahan lahan drop.. Smpai satu tahap kena sulam susu Formula.. Apakan daya...
.
.
Ibu boleh cuba sapu krim Love Potion dekat breast tu.. Sebab krim Love Potion selain dari memejalkan dn menegangkan payudara.. Juga bole melancarkan susu ibu..
Jadi ibu happy anak.kenyang...😘😘😘
.
.
.
#hushhushloves
#bajubaby #strollerbabyterkini #kurtababy #romperbajumelayu #bajumelayuromper #peplumbaby #kasutbaby #shawllabuh #kasutraya #biskutraya2019 #rumahkecil #hiasanrumahmurah #resepi
#fashasandha #ctdk

Susu ibu adalah anugerah yang tak ternilai diberikan keatas wanita bergelar IBU.. Happy kan dapat susukan baby smpai 2 tahun...selain otak cerdik antibodi baby pun kuat..
Tapi sayangnya bila bayi berusia 6 bulan keatas susu ibu perlahan lahan drop.. Smpai satu tahap kena sulam susu Formula.. Apakan daya...
.
.
Ibu boleh cuba sapu krim Love Potion dekat breast tu.. Sebab krim Love Potion selain dari memejalkan dn menegangkan payudara.. Juga bole melancarkan susu ibu..
Jadi ibu happy anak.kenyang...😘😘😘
.
.
.
#hushhushloves
#bajubaby #strollerbabyterkini #kurtababy #romperbajumelayu #bajumelayuromper #peplumbaby #kasutbaby #shawllabuh #kasutraya #biskutraya2019 #rumahkecil #hiasanrumahmurah #resepi 
#fashasandha #ctdk
0 0 11 hours ago

Dah macam UFO dalam movie senario je aku tengok ni 😂
.
Ni namanya Suduk
First time tengok first time buat.
Rasa dia entahlah macam mana nak describe rasa dia tapi sedap 😋
.
#seafood #food #firsttime #amrecipe #food #foodporn #meal #menu #of #the #day #love #doratheexplorer #nursajat #safieyilias #aliffsyukri #ctdk #syafiqkylez #sajat #world #recipes #design #sport #diy #bellaastillah #jerebu #mirafilzah #hot #fashasandha #throwbackvideo

Dah macam UFO dalam movie senario je aku tengok ni 😂
.
Ni namanya Suduk 
First time tengok first time buat. 
Rasa dia entahlah macam mana nak describe rasa dia tapi sedap 😋
.
#seafood #food #firsttime #amrecipe #food #foodporn #meal #menu #of #the #day #love #doratheexplorer #nursajat #safieyilias #aliffsyukri #ctdk #syafiqkylez #sajat #world #recipes #design #sport #diy #bellaastillah #jerebu #mirafilzah #hot #fashasandha #throwbackvideo
6 0 12 hours ago

Risau nak buat loan dengan Dhia?Tkot ahlong atau scammer? Jangan risau sebab dhia ada ofis dhia sendiri.. Kalau ahlong dia tak ada ofis.. Dan dhia xd minta APA-APA bayaran pendahuluan sebab itu semua Scammer,sebab sekarang scammer tumbuh macam cendawan .

Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan .
Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN
✅ FREE gift Barangan SINGER
✅ Pinjaman dapat PENUH
✅Bayaran Fleksible
✔️ Bayaran boleh bincang
Bole wasap Dhia 017-4443313

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#nakcantik #trustedseller
#adirasuhaimi #demirindumu
#aliffsyukriterlajaklaris #noradanish
#amyramar #fatzura
#lelakimuyangdulu #haniszalikha
#utusancintabuatadam
#cemburuseorangperempuan
#aafiyahanakibu #ctdk
#neelofa #lisasurihani #dramasangat
#meloditv3 #fashasandha #pusaka
#alhaalfa #megadrama #jannanick
#rizmansuraya #bazaarpaknil
#sayajual #ismailleon
#gegarvaganza2019
#yusufiskandar #ubatkurus

Risau nak buat loan dengan Dhia?Tkot ahlong atau scammer? Jangan risau sebab dhia ada ofis dhia sendiri.. Kalau ahlong dia tak ada ofis.. Dan dhia xd minta APA-APA bayaran pendahuluan sebab itu semua Scammer,sebab sekarang scammer tumbuh macam cendawan .

Yang penting Maklumat abang-abang dan kakak-kakak semua dirahsiakan . 
Yang pasti pinjaman dengan Dhia banyak KEISTIMEWAN
✅ FREE gift Barangan SINGER
✅ Pinjaman dapat PENUH
✅Bayaran Fleksible
✔️ Bayaran boleh bincang 
Bole wasap Dhia 017-4443313

UNTUK AREA KL, SELANGOR, PERAK DAN N9 SHJ

#nakcantik #trustedseller
#adirasuhaimi#demirindumu
#aliffsyukriterlajaklaris #noradanish 
#amyramar #fatzura 
#lelakimuyangdulu#haniszalikha
#utusancintabuatadam
#cemburuseorangperempuan
#aafiyahanakibu #ctdk
#neelofa#lisasurihani #dramasangat
#meloditv3#fashasandha #pusaka
#alhaalfa#megadrama#jannanick 
#rizmansuraya#bazaarpaknil
#sayajual#ismailleon
#gegarvaganza2019
#yusufiskandar#ubatkurus
4 0 13 hours ago

[ TIME PREGNANT HITAM MENJADI JADI ]
Dlu sekali husbby penah tegur waktu anak pertama. Kali ni kena tegur lagi. 😢

Niat nak cantik untuk husband.. Tapi malunyaaa bila dpt komen camni.

Hitam2 tu puas gosok. Tak Keluar 2 gak hitam tu. Baru anak ke2 ni🤢

Jom laaa guna ceklawa. Sis jamin pasti puas hati❤️ Whatsapp 0175181209 atau click je kt bio, team kami sedia membantu anda dan wanita di luar sana 💖

[ TIME PREGNANT HITAM MENJADI JADI ] 
Dlu sekali husbby penah tegur waktu anak pertama. Kali ni kena tegur lagi. 😢

Niat nak cantik untuk husband.. Tapi malunyaaa bila dpt komen camni.

Hitam2 tu puas gosok. Tak Keluar 2 gak hitam tu. Baru anak ke2 ni🤢

Jom laaa guna ceklawa. Sis jamin pasti puas hati❤️ Whatsapp 0175181209 atau click je kt bio, team kami sedia membantu anda dan wanita di luar sana 💖
2 1 13 hours ago

Oleh kerana payudara tidak mempunyai otot dan membesar kerana pembentukan susu, maka jika susu telah kering bentuk payudara anda pasti akan berubah menjadi menggeleber. Justeru itu jika mahukan bentuknya terus mantap dan kekal bugar, anda perlu melakukan sesuatu.
Kuasa Urutan: .
.
Lakukan exercise yang boleh galakkan pembesaran payudara.
Pumping iron, chest press dan push ups adalah antara exercise yang simple tapi berkesan dan boleh menambah keanjalan pada tisu-tisu sekitar payu dara.

Elak Pembedahan, Praktikkan Cara Semulajadi

Jalan terbaik untuk mendapatkan payu dara yang besar adalah dengan cara semula jadi.
.
.
Memang tidak secepat pembedahan tetapi perlu ada usaha, keyakinan, disiplin dan kesabaran.
.
.
Ia juga adalah amalan yang sihat untuk tubuh badan secara semulajadi dan SELAMAT.
.
.
#jamusweetdara
#jamusweetdarabylianarosli #lazeezybeautycentre
#spabergerakjb
#urutpantang
#urutlepasbersalinjb
#homespajb
#spabergerakjohorbahru
#facial
#mobilespa
#homefacial
#spabergerakmuslimah
#fashasandha
#zarinaanjoulie
#sexylady #sexyboobs #sexyboobsmasker #spabergerakmuslimahjb #mirafilzah
#dangabay
#horizonhills
#utmskudai
#mhi
#igersmalaysia
#drazizanosman
#viralvideos
#starbucksmalaysia
#tiktok

Oleh kerana payudara tidak mempunyai otot dan membesar kerana pembentukan susu, maka jika susu telah kering bentuk payudara anda pasti akan berubah menjadi menggeleber. Justeru itu jika mahukan bentuknya terus mantap dan kekal bugar, anda perlu melakukan sesuatu.
Kuasa Urutan: .
. 
Lakukan exercise yang boleh galakkan pembesaran payudara. 
Pumping iron, chest press dan push ups adalah antara exercise yang simple tapi berkesan dan boleh menambah keanjalan pada tisu-tisu sekitar payu dara.

Elak Pembedahan, Praktikkan Cara Semulajadi

Jalan terbaik untuk mendapatkan payu dara yang besar adalah dengan cara semula jadi.
.
. 
Memang tidak secepat pembedahan tetapi perlu ada usaha, keyakinan, disiplin dan kesabaran.
.
. 
Ia juga adalah amalan yang sihat untuk tubuh badan secara semulajadi dan SELAMAT.
.
. 
#jamusweetdara
#jamusweetdarabylianarosli #lazeezybeautycentre
#spabergerakjb
#urutpantang
#urutlepasbersalinjb
#homespajb
#spabergerakjohorbahru
#facial
#mobilespa
#homefacial
#spabergerakmuslimah
#fashasandha
#zarinaanjoulie
#sexylady #sexyboobs #sexyboobsmasker #spabergerakmuslimahjb  #mirafilzah
#dangabay 
#horizonhills
#utmskudai
#mhi
#igersmalaysia
#drazizanosman
#viralvideos
#starbucksmalaysia
#tiktok
4 3 14 hours ago

Lakukan exercise yang boleh galakkan pembesaran payudara.
Pumping iron, chest press dan push ups adalah antara exercise yang simple tapi berkesan dan boleh menambah keanjalan pada tisu-tisu sekitar payu dara.

Elak Pembedahan, Praktikkan Cara Semulajadi

Jalan terbaik untuk mendapatkan payu dara yang besar adalah dengan cara semula jadi.

Memang tidak secepat pembedahan tetapi perlu ada usaha, keyakinan, disiplin dan kesabaran.

Ia juga adalah amalan yang sihat untuk tubuh badan secara semulajadi dan SELAMAT.

#jamusweetdara
#jamusweetdarabylianarosli #lazeezybeautycentre
#spabergerakjb
#urutpantang
#urutlepasbersalinjb
#homespajb
#spabergerakjohorbahru
#facial
#mobilespa
#homefacial
#spabergerakmuslimah
#fashasandha
#zarinaanjoulie
#sexylady #sexyboobs #sexyboobsmasker #spabergerakmuslimahjb #mirafilzah
#dangabay
#horizonhills
#utmskudai
#mhi
#igersmalaysia
#drazizanosman
#viralvideos
#starbucksmalaysia
#tiktok

Lakukan exercise yang boleh galakkan pembesaran payudara. 
Pumping iron, chest press dan push ups adalah antara exercise yang simple tapi berkesan dan boleh menambah keanjalan pada tisu-tisu sekitar payu dara.

Elak Pembedahan, Praktikkan Cara Semulajadi

Jalan terbaik untuk mendapatkan payu dara yang besar adalah dengan cara semula jadi.

Memang tidak secepat pembedahan tetapi perlu ada usaha, keyakinan, disiplin dan kesabaran.

Ia juga adalah amalan yang sihat untuk tubuh badan secara semulajadi dan SELAMAT.

#jamusweetdara
#jamusweetdarabylianarosli #lazeezybeautycentre
#spabergerakjb
#urutpantang
#urutlepasbersalinjb
#homespajb
#spabergerakjohorbahru
#facial
#mobilespa
#homefacial
#spabergerakmuslimah
#fashasandha
#zarinaanjoulie
#sexylady #sexyboobs #sexyboobsmasker #spabergerakmuslimahjb  #mirafilzah
#dangabay 
#horizonhills
#utmskudai
#mhi
#igersmalaysia
#drazizanosman
#viralvideos
#starbucksmalaysia
#tiktok
7 0 14 hours ago

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare  #SparkleDiamondSkincare  #AurawhiteSparkleDiamond  #Aurawhite  #SparkleDiamond  #FashaSandha  #AydaJebat  #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty  #aurament  #izzueislam  #ajscreamer  #rugikalautakcuba  #putihgebu  #beauty  #meletop  #rotikaya  #aurawhitehq  #sparklekolagen  #aurawhitehqagen  #peachcfibre  #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite  #AydaJebat  #Aurawhite  #AurawhiteSparkleDiamond  #ShakeShakeUolls  #BabyHairTakBehaveHaha

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare #SparkleDiamondSkincare #AurawhiteSparkleDiamond #Aurawhite #SparkleDiamond #FashaSandha #AydaJebat #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty #aurament #izzueislam #ajscreamer #rugikalautakcuba #putihgebu #beauty #meletop #rotikaya #aurawhitehq #sparklekolagen #aurawhitehqagen #peachcfibre #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite #AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #ShakeShakeUolls #BabyHairTakBehaveHaha
8 0 16 hours ago

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare  #SparkleDiamondSkincare  #AurawhiteSparkleDiamond  #Aurawhite  #SparkleDiamond  #FashaSandha  #AydaJebat  #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty  #aurament  #izzueislam  #ajscreamer  #rugikalautakcuba  #putihgebu  #beauty  #meletop  #rotikaya  #aurawhitehq  #sparklekolagen  #aurawhitehqagen  #peachcfibre  #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite  #AydaJebat  #Aurawhite  #AurawhiteSparkleDiamond  #ShakeShakeUolls  #BabyHairTakBehaveHaha

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare #SparkleDiamondSkincare #AurawhiteSparkleDiamond #Aurawhite #SparkleDiamond #FashaSandha #AydaJebat #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty #aurament #izzueislam #ajscreamer #rugikalautakcuba #putihgebu #beauty #meletop #rotikaya #aurawhitehq #sparklekolagen #aurawhitehqagen #peachcfibre #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite #AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #ShakeShakeUolls #BabyHairTakBehaveHaha
5 0 16 hours ago

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare  #SparkleDiamondSkincare  #AurawhiteSparkleDiamond  #Aurawhite  #SparkleDiamond  #FashaSandha  #AydaJebat  #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty  #aurament  #izzueislam  #ajscreamer  #rugikalautakcuba  #putihgebu  #beauty  #meletop  #rotikaya  #aurawhitehq  #sparklekolagen  #aurawhitehqagen  #peachcfibre  #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite  #AydaJebat  #Aurawhite  #AurawhiteSparkleDiamond  #ShakeShakeUolls  #BabyHairTakBehaveHaha

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare #SparkleDiamondSkincare #AurawhiteSparkleDiamond #Aurawhite #SparkleDiamond #FashaSandha #AydaJebat #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty #aurament #izzueislam #ajscreamer #rugikalautakcuba #putihgebu #beauty #meletop #rotikaya #aurawhitehq #sparklekolagen #aurawhitehqagen #peachcfibre #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite #AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #ShakeShakeUolls #BabyHairTakBehaveHaha
3 0 16 hours ago

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare  #SparkleDiamondSkincare  #AurawhiteSparkleDiamond  #Aurawhite  #SparkleDiamond  #FashaSandha  #AydaJebat  #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty  #aurament  #izzueislam  #ajscreamer  #rugikalautakcuba  #putihgebu  #beauty  #meletop  #rotikaya  #aurawhitehq  #sparklekolagen  #aurawhitehqagen  #peachcfibre  #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite  #AydaJebat  #Aurawhite  #AurawhiteSparkleDiamond  #ShakeShakeUolls  #BabyHairTakBehaveHaha

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare #SparkleDiamondSkincare #AurawhiteSparkleDiamond #Aurawhite #SparkleDiamond #FashaSandha #AydaJebat #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty #aurament #izzueislam #ajscreamer #rugikalautakcuba #putihgebu #beauty #meletop #rotikaya #aurawhitehq #sparklekolagen #aurawhitehqagen #peachcfibre #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite #AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #ShakeShakeUolls #BabyHairTakBehaveHaha
4 0 16 hours ago

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare  #SparkleDiamondSkincare  #AurawhiteSparkleDiamond  #Aurawhite  #SparkleDiamond  #FashaSandha  #AydaJebat  #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty  #aurament  #izzueislam  #ajscreamer  #rugikalautakcuba  #putihgebu  #beauty  #meletop  #rotikaya  #aurawhitehq  #sparklekolagen  #aurawhitehqagen  #peachcfibre  #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite  #AydaJebat  #Aurawhite  #AurawhiteSparkleDiamond  #ShakeShakeUolls  #BabyHairTakBehaveHaha

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare #SparkleDiamondSkincare #AurawhiteSparkleDiamond #Aurawhite #SparkleDiamond #FashaSandha #AydaJebat #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty #aurament #izzueislam #ajscreamer #rugikalautakcuba #putihgebu #beauty #meletop #rotikaya #aurawhitehq #sparklekolagen #aurawhitehqagen #peachcfibre #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite #AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #ShakeShakeUolls #BabyHairTakBehaveHaha
1 0 16 hours ago

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare  #SparkleDiamondSkincare  #AurawhiteSparkleDiamond  #Aurawhite  #SparkleDiamond  #FashaSandha  #AydaJebat  #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty  #aurament  #izzueislam  #ajscreamer  #rugikalautakcuba  #putihgebu  #beauty  #meletop  #rotikaya  #aurawhitehq  #sparklekolagen  #aurawhitehqagen  #peachcfibre  #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite  #AydaJebat  #Aurawhite  #AurawhiteSparkleDiamond  #ShakeShakeUolls  #BabyHairTakBehaveHaha

Can shake shake or just makan macam tu je. Easy! Senang nak bawak pergi holiday boleh bawak sachet ni kalau nak skin extra cantik..🥰.
.
.
Kulit Cerah Berseri Tanpa Buat Rawatan Spa..
100% Kolagen Buah Buahan & Vitamin C..🍓🍊 Sesuai Utk Lelaki & Wanita..👫
Diluluskan KKM..👍👍
.
Dapatkan Sparkle Diamond Kolagen Sekarang..💕
.
FREE POSTAGE 🚚💨
FREE SHAKER 🍾
FREE BODY SOAP 😍

Beli sekarang harga promosi kita bagi lagi EXTRA GIFT 🎁 lagi tau.😍
.
Tunggu apa lagi, cepat2 whatsapp 😘😘 .
wasap.my/601113379849/sparklecollagen
wasap.my/60128972956/sparklecollagen .
.
.
.
#AurawhiteSparkleDiamondSkincare #SparkleDiamondSkincare #AurawhiteSparkleDiamond #Aurawhite #SparkleDiamond #FashaSandha #AydaJebat #aurawhiteambassador
#aurawhitebeauty #aurament #izzueislam #ajscreamer #rugikalautakcuba #putihgebu #beauty #meletop #rotikaya #aurawhitehq #sparklekolagen #aurawhitehqagen #peachcfibre #rugikalautakcuba
#combosetaurawhite #AydaJebat #Aurawhite #AurawhiteSparkleDiamond #ShakeShakeUolls #BabyHairTakBehaveHaha
1 0 16 hours ago

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah
#kainpasangroyalsik
#kainpasangmurahsangat
#kainpasangseragamurah
#seragamsedondon
#seragamcantik
#seragamcikgusekolah
#batikmalaysia
#kainpasangbatik
#kainpasangbatikmurah
#fashionista
#fashasandha
#arianilovers
#jakeltextile
#bawalchiffon
#bawalexclusive
#kainpasangborongmurah
#kainpasangsilk
#kainpasang

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah 
#kainpasangroyalsik 
#kainpasangmurahsangat 
#kainpasangseragamurah 
#seragamsedondon 
#seragamcantik 
#seragamcikgusekolah 
#batikmalaysia 
#kainpasangbatik 
#kainpasangbatikmurah 
#fashionista 
#fashasandha 
#arianilovers 
#jakeltextile 
#bawalchiffon 
#bawalexclusive 
#kainpasangborongmurah 
#kainpasangsilk 
#kainpasang
1 0 16 hours ago

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah
#kainpasangroyalsik
#kainpasangmurahsangat
#kainpasangseragamurah
#seragamsedondon
#seragamcantik
#seragamcikgusekolah
#batikmalaysia
#kainpasangbatik
#kainpasangbatikmurah
#fashionista
#fashasandha
#arianilovers
#jakeltextile
#bawalchiffon
#bawalexclusive
#kainpasangborongmurah
#kainpasangsilk
#kainpasang

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah 
#kainpasangroyalsik 
#kainpasangmurahsangat 
#kainpasangseragamurah 
#seragamsedondon 
#seragamcantik 
#seragamcikgusekolah 
#batikmalaysia 
#kainpasangbatik 
#kainpasangbatikmurah 
#fashionista 
#fashasandha 
#arianilovers 
#jakeltextile 
#bawalchiffon 
#bawalexclusive 
#kainpasangborongmurah 
#kainpasangsilk 
#kainpasang
3 0 16 hours ago

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah
#kainpasangroyalsik
#kainpasangmurahsangat
#kainpasangseragamurah
#seragamsedondon
#seragamcantik
#seragamcikgusekolah
#batikmalaysia
#kainpasangbatik
#kainpasangbatikmurah
#fashionista
#fashasandha
#arianilovers
#jakeltextile
#bawalchiffon
#bawalexclusive
#kainpasangborongmurah
#kainpasangsilk
#kainpasang

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah 
#kainpasangroyalsik 
#kainpasangmurahsangat 
#kainpasangseragamurah 
#seragamsedondon 
#seragamcantik 
#seragamcikgusekolah 
#batikmalaysia 
#kainpasangbatik 
#kainpasangbatikmurah 
#fashionista 
#fashasandha 
#arianilovers 
#jakeltextile 
#bawalchiffon 
#bawalexclusive 
#kainpasangborongmurah 
#kainpasangsilk 
#kainpasang
1 0 16 hours ago

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah
#kainpasangroyalsik
#kainpasangmurahsangat
#kainpasangseragamurah
#seragamsedondon
#seragamcantik
#seragamcikgusekolah
#batikmalaysia
#kainpasangbatik
#kainpasangbatikmurah
#fashionista
#fashasandha
#arianilovers
#jakeltextile
#bawalchiffon
#bawalexclusive
#kainpasangborongmurah
#kainpasangsilk
#kainpasang

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah 
#kainpasangroyalsik 
#kainpasangmurahsangat 
#kainpasangseragamurah 
#seragamsedondon 
#seragamcantik 
#seragamcikgusekolah 
#batikmalaysia 
#kainpasangbatik 
#kainpasangbatikmurah 
#fashionista 
#fashasandha 
#arianilovers 
#jakeltextile 
#bawalchiffon 
#bawalexclusive 
#kainpasangborongmurah 
#kainpasangsilk 
#kainpasang
2 0 16 hours ago

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah
#kainpasangroyalsik
#kainpasangmurahsangat
#kainpasangseragamurah
#seragamsedondon
#seragamcantik
#seragamcikgusekolah
#batikmalaysia
#kainpasangbatik
#kainpasangbatikmurah
#fashionista
#fashasandha
#arianilovers
#jakeltextile
#bawalchiffon
#bawalexclusive
#kainpasangborongmurah
#kainpasangsilk
#kainpasang

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah 
#kainpasangroyalsik 
#kainpasangmurahsangat 
#kainpasangseragamurah 
#seragamsedondon 
#seragamcantik 
#seragamcikgusekolah 
#batikmalaysia 
#kainpasangbatik 
#kainpasangbatikmurah 
#fashionista 
#fashasandha 
#arianilovers 
#jakeltextile 
#bawalchiffon 
#bawalexclusive 
#kainpasangborongmurah 
#kainpasangsilk 
#kainpasang
2 0 16 hours ago

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah
#kainpasangroyalsik
#kainpasangmurahsangat
#kainpasangseragamurah
#seragamsedondon
#seragamcantik
#seragamcikgusekolah
#batikmalaysia
#kainpasangbatik
#kainpasangbatikmurah
#fashionista
#fashasandha
#arianilovers
#jakeltextile
#bawalchiffon
#bawalexclusive
#kainpasangborongmurah
#kainpasangsilk
#kainpasang

🌹ROYAL SILK EXCLUSIVE🌹 🌼harga agen rm48
🌼seragam RM50 (5 psg ke atas kod yg sama) 🌼MATERIAL ROYAL SILK
🌼Bidang 45 / 4 meter
🌼TIADA OPEN METER
.

Berminat boleh klik bio kat atas tu yer..😘😘😘
.

#kainpasangroyalsilkmurah 
#kainpasangroyalsik 
#kainpasangmurahsangat 
#kainpasangseragamurah 
#seragamsedondon 
#seragamcantik 
#seragamcikgusekolah 
#batikmalaysia 
#kainpasangbatik 
#kainpasangbatikmurah 
#fashionista 
#fashasandha 
#arianilovers 
#jakeltextile 
#bawalchiffon 
#bawalexclusive 
#kainpasangborongmurah 
#kainpasangsilk 
#kainpasang
2 0 16 hours ago

#LookFiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum. Dapatkan badan yang sihat & ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90
.
Jom dapatkan sekarang!!! Ready stock, top seller LookFiit @aslegacy.batangkali
.
.
#aslegacymalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #rawang #shahidadherbs #aslegacyhuluselangor #batangkali #huluselangor #selangor #aslegacyskuadadha #skuadha #bizziboddy #produkkecantikan #fashasandhaxbizziboddy #fashasandha #jomkurus #slimming #badancantik #ctdk #bisnesonline #dropshipmalaysia #jomkurussihat #fitness #akademicomel

#LookFiit, dengan lebih berperisa dan menyelerakan untuk diminum. Dapatkan badan yang sihat & ideal bersama LOOK FIIT dengan harga mampu milik RM79.90
.
Jom dapatkan sekarang!!! Ready stock, top seller LookFiit @aslegacy.batangkali
.
.
#aslegacymalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #rawang #shahidadherbs #aslegacyhuluselangor #batangkali #huluselangor #selangor #aslegacyskuadadha #skuadha #bizziboddy #produkkecantikan #fashasandhaxbizziboddy #fashasandha #jomkurus #slimming #badancantik #ctdk #bisnesonline #dropshipmalaysia #jomkurussihat #fitness #akademicomel
3 0 17 hours ago

Benda wajib setiap hari untuk skin♥️ Giler hang nak skip, no no no.. Iyela mana tak nya..makin sapu makin putih..💋 Tak sapu sehari rasa rugi je. Bukan je putih kulit jadi lembap uolss🤗
.

#whiteningsecret #whiteningsecretbukittinggi #whiteningsecretklang #tipskulitputihgebu #drzakirnaik #zakirnaik #emmamaembong #shraedy #neelofa #syafiqkyle #noradanish #fashasandha #kauyangpertama #skincareforpimples #iloveAllahandNabiMuhammad #blackpink #lelakimuyangdulu #misteriakilbalik #lisablackpink #cemburuseorangperempuan

Benda wajib setiap hari untuk skin♥️ Giler hang nak skip, no no no.. Iyela mana tak nya..makin sapu makin putih..💋 Tak sapu sehari rasa rugi je. Bukan je putih kulit jadi lembap uolss🤗
.

#whiteningsecret #whiteningsecretbukittinggi #whiteningsecretklang #tipskulitputihgebu #drzakirnaik #zakirnaik #emmamaembong #shraedy #neelofa #syafiqkyle #noradanish #fashasandha #kauyangpertama #skincareforpimples #iloveAllahandNabiMuhammad #blackpink #lelakimuyangdulu #misteriakilbalik #lisablackpink #cemburuseorangperempuan
6 2 18 hours ago

Top #fashasandha posts

" Contoh terbaik buat mak ayah yang dah berpisah.. " - Fasha Sandha Kongsi Gambar Sekitar Majlis Hari Lahir Anaknya, Putry Jemyma. Kehadiran Jejai Buat Ramai Yang Kagum Dan Tersentuh !!
.
Klik link artikel di IG Story / Highlight
#BKshare #BKpost #BKkongsi #fashasandha #aidilaziz #jejai #jemyma

" Contoh terbaik buat mak ayah yang dah berpisah.. " - Fasha Sandha Kongsi Gambar Sekitar Majlis Hari Lahir Anaknya, Putry Jemyma. Kehadiran Jejai Buat Ramai Yang Kagum Dan Tersentuh !!
.
Klik link artikel di IG Story / Highlight
#BKshare #BKpost #BKkongsi #fashasandha #aidilaziz #jejai #jemyma
10,813 36 7 November, 2019