#fattzura Instagram Photos & Videos

fattzura - 2.1m posts

    Selepas 2 minggu 6 hari, Alhamdulillah customer share feedback suka sangat pakai set HEROINE tak sampai RM99 tapi jeragat makin menipis. Extra tips nak jaga wajib pakai sunblock setiap hari tau barulah kita boleh prevent kulit dari naik jeragat.
.
Kulit pun cepat tua dan berkedut. But no worries, add on je set HEROINE bersama sunblock pilihan uols, pasti bertambah glass skin nanti.
.
Nak cuba? Komen area mana nanti #HEROINEbabes akan cod.

    Selepas 2 minggu 6 hari, Alhamdulillah customer share feedback suka sangat pakai set HEROINE tak sampai RM99 tapi jeragat makin menipis. Extra tips nak jaga wajib pakai sunblock setiap hari tau barulah kita boleh prevent kulit dari naik jeragat.
    .
    Kulit pun cepat tua dan berkedut. But no worries, add on je set HEROINE bersama sunblock pilihan uols, pasti bertambah glass skin nanti.
    .
    Nak cuba? Komen area mana nanti #HEROINEbabes akan cod.

    0 1 7 minutes ago
    SELAMA NI EXERCISE BERAT2 TAK TURUN PUN! Lepas minum Trufitz 7 hari TURUN 3KG! 😊😊😊🔥🔥🔥
.
CABARAN KURUS DALAM MASA 7 HARI !!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
💕GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
.
💕L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
💕RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
.
💕BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
💕HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan.
.
KELEBIHAN TRUFITZ
.
🔥 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
🔥 Membantu menurunkan berat badan
🔥 Mengawal selera makan
🔥 Melawaskan sistem pencernaan
🔥Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise
.
Jom ayu BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
.
Whatsapp ;
>>> 019.205.4680
>>> 019.205.4680
>>> 019.205.4680
.
Atau klik link di bio Ayu 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #ubatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurusramping #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #trudollyteamsophie

    SELAMA NI EXERCISE BERAT2 TAK TURUN PUN! Lepas minum Trufitz 7 hari TURUN 3KG! 😊😊😊🔥🔥🔥
    .
    CABARAN KURUS DALAM MASA 7 HARI !!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    5 Bahan Utama TruFitz*
    .
    💕GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    💕L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    💕RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    💕BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
    .
    💕HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan.
    .
    KELEBIHAN TRUFITZ
    .
    🔥 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
    🔥 Membantu menurunkan berat badan
    🔥 Mengawal selera makan
    🔥 Melawaskan sistem pencernaan
    🔥Meningkatkan kadar metabolism
    .
    *Cara pengambilan*
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise
    .
    Jom ayu BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
    .
    Whatsapp ;
    >>> 019.205.4680
    >>> 019.205.4680
    >>> 019.205.4680
    .
    Atau klik link di bio Ayu 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #ubatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurusramping #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #trudollyteamsophie

    1 0 42 minutes ago
    TRUFITZ BETUL2 SEKAT SELERA MAKAN!!💪🏻🔥🔥🔥😍😍😍
.
CABARAN KURUS DALAM MASA 7 HARI !!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
💕GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
.
💕L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
💕RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
.
💕BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
💕HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan.
.
KELEBIHAN TRUFITZ
.
🔥 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
🔥 Membantu menurunkan berat badan
🔥 Mengawal selera makan
🔥 Melawaskan sistem pencernaan
🔥Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise
.
Jom ayu BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
.
Whatsapp ;
>>> 019.205.4680
>>> 019.205.4680
>>> 019.205.4680
.
Atau klik link di bio Ayu 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #ubatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurusramping #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #trudollyteamsophie

    TRUFITZ BETUL2 SEKAT SELERA MAKAN!!💪🏻🔥🔥🔥😍😍😍
    .
    CABARAN KURUS DALAM MASA 7 HARI !!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    5 Bahan Utama TruFitz*
    .
    💕GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    💕L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    💕RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    💕BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
    .
    💕HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan.
    .
    KELEBIHAN TRUFITZ
    .
    🔥 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
    🔥 Membantu menurunkan berat badan
    🔥 Mengawal selera makan
    🔥 Melawaskan sistem pencernaan
    🔥Meningkatkan kadar metabolism
    .
    *Cara pengambilan*
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise
    .
    Jom ayu BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
    .
    Whatsapp ;
    >>> 019.205.4680
    >>> 019.205.4680
    >>> 019.205.4680
    .
    Atau klik link di bio Ayu 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #ubatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurusramping #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #trudollyteamsophie

    0 0 45 minutes ago
    BAJU DAN SELUAR DAH LONGGAR🔥🔥🔥
.
CABARAN KURUS DALAM MASA 7 HARI !!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
💕GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
.
💕L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
💕RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
.
💕BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
💕HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan.
.
KELEBIHAN TRUFITZ
.
🔥 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
🔥 Membantu menurunkan berat badan
🔥 Mengawal selera makan
🔥 Melawaskan sistem pencernaan
🔥Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise
.
Jom ayu BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
.
Whatsapp ;
>>> 019.205.4680
>>> 019.205.4680
>>> 019.205.4680
.
Atau klik link di bio Ayu 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #ubatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurusramping #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #trudollyteamsophie

    BAJU DAN SELUAR DAH LONGGAR🔥🔥🔥
    .
    CABARAN KURUS DALAM MASA 7 HARI !!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan berat badan yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    5 Bahan Utama TruFitz*
    .
    💕GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    💕L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    💕RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat.
    .
    💕BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
    .
    💕HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan.
    .
    KELEBIHAN TRUFITZ
    .
    🔥 Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat
    🔥 Membantu menurunkan berat badan
    🔥 Mengawal selera makan
    🔥 Melawaskan sistem pencernaan
    🔥Meningkatkan kadar metabolism
    .
    *Cara pengambilan*
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise
    .
    Jom ayu BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
    .
    Whatsapp ;
    >>> 019.205.4680
    >>> 019.205.4680
    >>> 019.205.4680
    .
    Atau klik link di bio Ayu 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #ubatkurus #kuruscepat #kurusselamat #kurusramping #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #dramasweetdreams #keranadiamanusiabiasa #trudollyteamsophie

    0 0 49 minutes ago
    Selalu juga kita terdengar atau terbaca pasal kes anak terkena air panas ni.. .
.
Kita sebagai ibu bapa prihatin kena sentiasa pastikan anak kita selamat. .
.
Nak buat air sendiri pun DAH TAK PERLU NAK PANTAU dan tolong angkatkan cerek air sebab berat dan panas.
.
.
Kami nak bantu MUDAHKAN ANDA DAN ANAK ANDA DAPATKAN AIR PANAS DENGAN SELAMAT DALAM MASA 1 SAAT.
.
.
Nak kami bantu dengan lebih lanjut, boleh wasap Akbar Dukhan di 0169619971😃

    Selalu juga kita terdengar atau terbaca pasal kes anak terkena air panas ni.. .
    .
    Kita sebagai ibu bapa prihatin kena sentiasa pastikan anak kita selamat. .
    .
    Nak buat air sendiri pun DAH TAK PERLU NAK PANTAU dan tolong angkatkan cerek air sebab berat dan panas.
    .
    .
    Kami nak bantu MUDAHKAN ANDA DAN ANAK ANDA DAPATKAN AIR PANAS DENGAN SELAMAT DALAM MASA 1 SAAT.
    .
    .
    Nak kami bantu dengan lebih lanjut, boleh wasap Akbar Dukhan di 0169619971😃

    0 1 55 minutes ago
    💥💥💥
Nak kulit cantik macam hakak kita ni, hanya dengan Young and Glow Foundation Rm60 je. Tahan 3 bulan. Dapatkan yang ORIGINAL tau..bawah Rm60 hati-hati dgn produk fake☺

Sesuai untuk semua kulit (Kering, berminyak, sensitif ,kering dan berminyak(combination)

KELEBIHAN:
✔️ 1 code sahaja,bila apply ia akan follow skintone kita! Magic Young and Glow
✔️ Membuat kulit muka glowing & lembap.
✔️ Mengecutkan Jerawat.
✔️ Membantu Mengurangkan Jeragat.
✔️ Menghilangkan Parut
✔️ Fungi 4 dalam 1 (mengandungi Serum+Moisturiser+Sunblock spf 45+Vitamin)
✔️ Effect seperti memakai bedak compact
✔️ Produk Halal,Mesra wudhuk
✔️ Anti aging.
✔️ Lulus kkm ( NOT180906924K )

BAHAN-BAHAN :
- Vitamin C
- Vitamin E
- Argan oil
- Apricot seed oil
- Extract pudina
- Niacinamide ( membunuh jerawat , jeragat , parut & anti aging). Isian 7gram (Tahan 3-4 bulan penggunaan harian)

Berminat klik sini kat bio profile saya 😉

#youngnglowfoundation #YnGperak #rawatkulitbermasalah #cerahkankulit #jerawathilang #jeragathilang #antipenuaan #awetmuda #kulitcantikbersih #fattzura #neelofa #seriiskandarperak #tronohperak #siputehperak #batugajah #lahatperak #station18ipoh #menglembuipoh

    💥💥💥
    Nak kulit cantik macam hakak kita ni, hanya dengan Young and Glow Foundation Rm60 je. Tahan 3 bulan. Dapatkan yang ORIGINAL tau..bawah Rm60 hati-hati dgn produk fake☺

    Sesuai untuk semua kulit (Kering, berminyak, sensitif ,kering dan berminyak(combination)

    KELEBIHAN:
    ✔️ 1 code sahaja,bila apply ia akan follow skintone kita! Magic Young and Glow
    ✔️ Membuat kulit muka glowing & lembap.
    ✔️ Mengecutkan Jerawat.
    ✔️ Membantu Mengurangkan Jeragat.
    ✔️ Menghilangkan Parut
    ✔️ Fungi 4 dalam 1 (mengandungi Serum+Moisturiser+Sunblock spf 45+Vitamin)
    ✔️ Effect seperti memakai bedak compact
    ✔️ Produk Halal,Mesra wudhuk
    ✔️ Anti aging.
    ✔️ Lulus kkm ( NOT180906924K )

    BAHAN-BAHAN :
    - Vitamin C
    - Vitamin E
    - Argan oil
    - Apricot seed oil
    - Extract pudina
    - Niacinamide ( membunuh jerawat , jeragat , parut & anti aging). Isian 7gram (Tahan 3-4 bulan penggunaan harian)

    Berminat klik sini kat bio profile saya 😉

    #youngnglowfoundation #YnGperak #rawatkulitbermasalah #cerahkankulit #jerawathilang #jeragathilang #antipenuaan #awetmuda #kulitcantikbersih #fattzura #neelofa #seriiskandarperak #tronohperak #siputehperak #batugajah #lahatperak #station18ipoh #menglembuipoh

    1 1 57 minutes ago

Top #fattzura posts

    Kakak memang kejam...suke ker?? 😌😌 Suspek: Megi kari
Tips: Tambah sesudu serbuk kari daging..Baru kuah pekat likat kaw2..Kak pernah share sebelum ni..Moga bermanfaat untuk semua😊
.
Kredit nurfadilah ibrahim

    Kakak memang kejam...suke ker?? 😌😌 Suspek: Megi kari
    Tips: Tambah sesudu serbuk kari daging..Baru kuah pekat likat kaw2..Kak pernah share sebelum ni..Moga bermanfaat untuk semua😊
    .
    Kredit nurfadilah ibrahim

    4,171 22 15 August, 2019
    19th August 2017... tarikh keramat mula2 sis beranikan diri utk create IG acc @fatt.faz... it's been two lovely years... ini gambar pertama yg sis post... caption pon HELLO aje... masa tu hanya 27 likes aje... pastu takde satu comment pon... mula2 cuak jugak... takut tak diterima... lama2 alhamdulillah penyokong2 setia fattzura terima IG sis ni seadanya... sekarang dah lebih 71K followers... terima kasih semua... I love each and everyone of you... teruskan sokongan kita terhadap Fattah Amin & Nur Fazura tanpa syarat... 💖💙
.
Happy 2nd Anniversary to @fatt.faz... sis janji sis akan teruskan sokongan pada Fattah Amin dan Nur Fazura sampai bila2... inshaAllah... Aamiin Allahuma Aamiin 🤲🏼❤
.
#fattzura #PalingSempurna

    19th August 2017... tarikh keramat mula2 sis beranikan diri utk create IG acc @fatt.faz ... it's been two lovely years... ini gambar pertama yg sis post... caption pon HELLO aje... masa tu hanya 27 likes aje... pastu takde satu comment pon... mula2 cuak jugak... takut tak diterima... lama2 alhamdulillah penyokong2 setia fattzura terima IG sis ni seadanya... sekarang dah lebih 71K followers... terima kasih semua... I love each and everyone of you... teruskan sokongan kita terhadap Fattah Amin & Nur Fazura tanpa syarat... 💖💙
    .
    Happy 2nd Anniversary to @fatt.faz ... sis janji sis akan teruskan sokongan pada Fattah Amin dan Nur Fazura sampai bila2... inshaAllah... Aamiin Allahuma Aamiin 🤲🏼❤
    .
    #fattzura #PalingSempurna

    826 54 19 August, 2019
    Alhamdulillah daging korban byk... Try buat daging Bakar HARIMAU MENANGIS... bukan harimau menangis 😂😂😂😂..ambo yg menangis kesedapannnn.. Kena pulok dgn sos pencicah tu... Memang mablessssss... 😂😂😂😂Resepi Daging Bakar "Harimau Menangis" @ "Sua Rong Hai"
Bahan2 perapan daging (perap 1 jam) :

1. Daging ambil bahagian yg ada lemak baru sedap (cucuk2 daging dgn garfu bagi bahan perapan mudah serap ke dlm daging)
2. gula
3. sos ikan (nampla)
4. sos tiram
5. myk masak
6. lada hitam ***bahan2 ni agak2 je tau xde sukatan =) Bahan2 utk buat sos cicah daging :

1. sos ikan (nampla)
2. air asam jawa
3. jus limau nipis
4. thai palm sugar (namtan peep)
5. serbuk cili thai
6. bwang merah
7. beras sangai (goreng tanpa minyak & tumbuk halus)
8. daun saderi (hiasan)

Kredit: AmiRatul Aziera‎ Via MAHN

    Alhamdulillah daging korban byk... Try buat daging Bakar HARIMAU MENANGIS... bukan harimau menangis 😂😂😂😂..ambo yg menangis kesedapannnn.. Kena pulok dgn sos pencicah tu... Memang mablessssss... 😂😂😂😂Resepi Daging Bakar "Harimau Menangis" @ "Sua Rong Hai"
    Bahan2 perapan daging (perap 1 jam) :

    1. Daging ambil bahagian yg ada lemak baru sedap (cucuk2 daging dgn garfu bagi bahan perapan mudah serap ke dlm daging)
    2. gula
    3. sos ikan (nampla)
    4. sos tiram
    5. myk masak
    6. lada hitam ***bahan2 ni agak2 je tau xde sukatan =) Bahan2 utk buat sos cicah daging :

    1. sos ikan (nampla)
    2. air asam jawa
    3. jus limau nipis
    4. thai palm sugar (namtan peep)
    5. serbuk cili thai
    6. bwang merah
    7. beras sangai (goreng tanpa minyak & tumbuk halus)
    8. daun saderi (hiasan)

    Kredit: AmiRatul Aziera‎ Via MAHN

    1,581 13 23 hours ago