#fazura Instagram Photos & Videos

fazura - 476.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fazura and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
1.5
Average comment
0.1
Posts with video
4/72
Posts with photo
68/72

Hashtag Popularity

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE .
IGSHOP : @nz.shopp2
Facebook : NzShop
Wechat : nizarzainol
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah#benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shopp2 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
0 0 14 September, 2019

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE .
IGSHOP : @nz.shopp2
Facebook : NzShop
Wechat : nizarzainol
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah#benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shopp2 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
0 0 14 September, 2019

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE .
IGSHOP : @nz.shopp2
Facebook : NzShop
Wechat : nizarzainol
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah#benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shopp2 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
0 0 14 September, 2019

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE .
IGSHOP : @nz.shoppp1
Facebook : NzShop
Wechat : nizarzainol
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah#benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 14 September, 2019

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE .
IGSHOP : @nz.shoppp1
Facebook : NzShop
Wechat : nizarzainol
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah#benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
0 0 14 September, 2019

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE .
IGSHOP : @nz.shoppp1
Facebook : NzShop
Wechat : nizarzainol
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah#benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya

HOT ITEM 🔥 DIOR FULLSET / BOX RM160 FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
0 0 14 September, 2019

Alhamdulillah selesai sudah event SRD hari ni. Sangat banyak ilmu bermanfaat yang dapat hari ni.
.
Berbaloi sangat dapat hadirkan diri walau ada sedikit cabaran kesihatan.
.
Semoga semua speaker diberikan rezeki melimpah ruah lagi 🤲🏻 dan team #getfitnowonline akan terus GROW together 💪🏻
.
Coach Idda 60193954054
.
#getfitnowonline #onlinecoaching #misikurus2019 #kurussihat

Alhamdulillah selesai sudah event SRD hari ni. Sangat banyak ilmu bermanfaat yang dapat hari ni.
.
Berbaloi sangat dapat hadirkan diri walau ada sedikit cabaran kesihatan.
.
Semoga semua speaker diberikan rezeki melimpah ruah lagi 🤲🏻 dan team #getfitnowonline akan terus GROW together 💪🏻
.
Coach Idda 60193954054
.
#getfitnowonline #onlinecoaching #misikurus2019 #kurussihat
1 1 14 September, 2019

Kesian anak anak sedut udara kotor setiap hari. Nampak remeh tapi sebenarnya teramat penting. Nah Ada storm anak tdo lena

www.wasap.my/60182547769/nakstorm

Storm berkuasa untuk menyedut udara kotor, habuk halus atau asap rokok dan membersihkan udara ketahap maksimum.
Berita baik utk pengguna setia coway, anda berpeluang utk claim voucher storm dgn harga runtuh!

www.wasap.my/60182547769/nakstorm

Register RM0, premium freegift terhad menanti

Maaf kalau tak reply dalam tempoh 24jam, promosi RM0 register dah habis.

Kesian anak anak sedut udara kotor setiap hari. Nampak remeh tapi sebenarnya teramat penting. Nah Ada storm anak tdo lena

www.wasap.my/60182547769/nakstorm

Storm berkuasa untuk menyedut udara kotor, habuk halus atau asap rokok dan membersihkan udara ketahap maksimum. 
Berita baik utk pengguna setia coway, anda berpeluang utk claim voucher storm dgn harga runtuh!

www.wasap.my/60182547769/nakstorm

Register RM0, premium freegift terhad menanti

Maaf kalau tak reply dalam tempoh 24jam, promosi RM0 register dah habis.
0 1 14 September, 2019

Salam sygs2 semua 😘😘😘
.
.
CEPAT GRABB PRODUTCS MGEE YA !!RAMAI DA GRAB NI !!🤫😱💕
.
.
Haaa...yg ni SET TRIAL MGEE SKINCARE ye : RM 140 SHJ !!konsisten guna ye dear..In Sya Allah mmg menjadi . Skincare ni sis ckp mmg helokkk sgt..mmg testimoni2 skin licinsssss..dpnds skin masing2 ye..
.
.
Jom sis guide !😘😘
.
.
GRAB PROMO SKRG !! PILIH JE NAK MANA K !ramai da grab ni especially Primoist foundew tu Rm 60 jurr !!terlajak kasar ni ! Hehe..whatsapp je sis..nti sis reply..💖💖💖
.
.
.
💖💖MGEE PRODUCTS💖💖
.
💎sekali rawatan atau sekali penggunaan saja pun dah rasa selesa pada kulit, memberi aura ketenangan pada kulit dan bauan yang menyegarkan.
.
💎menggunakan EMAS 24K tulen bukan sebarang emas GRED bawahan. Sebab itulah makin lama pakai makin berseri kulit dan dapat menjaga secara kekal ketegangan kulit. .
.
💎selain dari kandungan EMAS 24K bahan hebat utama yang ada dalam set MGEE adalah STEMCELL EPAL dari SWISS yang dapat memperbaiki sel sel kulit rosak. Sebab itulah segala JERAGAT, JERAWAT boleh hilang dengan serta merta. Juga mempunyai kolagen dan serbuk mutiara asli. .
.
💎tiada proses pengelupasan dan tiada berlaku kulit kusam walaupun banyak sel kulit mati. Paling penting tidak menghakis kulit sebaliknya ia boleh menuetralkan kulit wajah. Sangat2 selamat dan semestinya kesemua items SET MGEE LULUS KKM.
.
.
Jomm try sama2 jd cntik mcm momy Gee jugak ! 😍💝💝💝 ehh..x jatuh cinta ke dgn skin momy gee tu ??
.
.
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
.
tq sygs 😊
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2 semua 😘😘😘
.
.
CEPAT GRABB PRODUTCS MGEE YA !!RAMAI DA GRAB NI !!🤫😱💕
.
.
Haaa...yg ni SET TRIAL MGEE SKINCARE ye : RM 140 SHJ !!konsisten guna ye dear..In Sya Allah mmg menjadi . Skincare ni sis ckp mmg helokkk sgt..mmg testimoni2 skin licinsssss..dpnds skin masing2 ye..
.
.
Jom sis guide !😘😘
.
.
GRAB PROMO SKRG !! PILIH JE NAK MANA K !ramai da grab ni especially Primoist foundew tu Rm 60 jurr !!terlajak kasar ni ! Hehe..whatsapp je sis..nti sis reply..💖💖💖
.
.
.
💖💖MGEE PRODUCTS💖💖
.
💎sekali rawatan atau sekali penggunaan saja pun dah rasa selesa pada kulit, memberi aura ketenangan pada kulit dan bauan yang menyegarkan.
.
💎menggunakan EMAS 24K tulen bukan sebarang emas GRED bawahan. Sebab itulah makin lama pakai makin berseri kulit dan dapat menjaga secara kekal ketegangan kulit. .
.
💎selain dari kandungan EMAS 24K bahan hebat utama yang ada dalam set MGEE adalah STEMCELL EPAL dari SWISS yang dapat memperbaiki sel sel kulit rosak. Sebab itulah segala JERAGAT, JERAWAT boleh hilang dengan serta merta. Juga mempunyai kolagen dan serbuk mutiara asli. .
.
💎tiada proses pengelupasan dan tiada berlaku kulit kusam walaupun banyak sel kulit mati. Paling penting tidak menghakis kulit sebaliknya ia boleh menuetralkan kulit wajah. Sangat2 selamat dan semestinya kesemua items SET MGEE LULUS KKM.
.
.
Jomm try sama2 jd cntik mcm momy Gee jugak ! 😍💝💝💝 ehh..x jatuh cinta ke dgn skin momy gee tu ??
.
.
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
.
tq sygs 😊
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura
1 0 14 September, 2019

Salam sygs2 semua 😘😘😘
.
.
CEPAT GRABB PRODUTCS MGEE YA !!RAMAI DA GRAB NI !!🤫😱💕
.
.
Haaa...yg ni SET MEDIUM MGEE SKINCARE ye : RM 180 SHJ !!konsisten guna ye dear..In Sya Allah mmg menjadi . Skincare ni sis ckp mmg helokkk sgt..mmg testimoni2 skin licinsssss..dpnds skin masing2 ye..
.
.
Jom sis guide !😘😘
.
.
GRAB PROMO SKRG !! PILIH JE NAK MANA K !ramai da grab ni especially Primoist foundew tu Rm 60 jurr !!terlajak kasar ni ! Hehe..whatsapp je sis..nti sis reply..💖💖💖
.
.
.
💖💖MGEE PRODUCTS💖💖
.
💎sekali rawatan atau sekali penggunaan saja pun dah rasa selesa pada kulit, memberi aura ketenangan pada kulit dan bauan yang menyegarkan.
.
💎menggunakan EMAS 24K tulen bukan sebarang emas GRED bawahan. Sebab itulah makin lama pakai makin berseri kulit dan dapat menjaga secara kekal ketegangan kulit. .
.
💎selain dari kandungan EMAS 24K bahan hebat utama yang ada dalam set MGEE adalah STEMCELL EPAL dari SWISS yang dapat memperbaiki sel sel kulit rosak. Sebab itulah segala JERAGAT, JERAWAT boleh hilang dengan serta merta. Juga mempunyai kolagen dan serbuk mutiara asli. .
.
💎tiada proses pengelupasan dan tiada berlaku kulit kusam walaupun banyak sel kulit mati. Paling penting tidak menghakis kulit sebaliknya ia boleh menuetralkan kulit wajah. Sangat2 selamat dan semestinya kesemua items SET MGEE LULUS KKM.
.
.
Jomm try sama2 jd cntik mcm momy Gee jugak ! 😍💝💝💝 ehh..x jatuh cinta ke dgn skin momy gee tu ??
.
.
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
.
tq sygs 😊
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura

Salam sygs2 semua 😘😘😘
.
.
CEPAT GRABB PRODUTCS MGEE YA !!RAMAI DA GRAB NI !!🤫😱💕
.
.
Haaa...yg ni SET MEDIUM MGEE SKINCARE ye : RM 180 SHJ !!konsisten guna ye dear..In Sya Allah mmg menjadi . Skincare ni sis ckp mmg helokkk sgt..mmg testimoni2 skin licinsssss..dpnds skin masing2 ye..
.
.
Jom sis guide !😘😘
.
.
GRAB PROMO SKRG !! PILIH JE NAK MANA K !ramai da grab ni especially Primoist foundew tu Rm 60 jurr !!terlajak kasar ni ! Hehe..whatsapp je sis..nti sis reply..💖💖💖
.
.
.
💖💖MGEE PRODUCTS💖💖
.
💎sekali rawatan atau sekali penggunaan saja pun dah rasa selesa pada kulit, memberi aura ketenangan pada kulit dan bauan yang menyegarkan.
.
💎menggunakan EMAS 24K tulen bukan sebarang emas GRED bawahan. Sebab itulah makin lama pakai makin berseri kulit dan dapat menjaga secara kekal ketegangan kulit. .
.
💎selain dari kandungan EMAS 24K bahan hebat utama yang ada dalam set MGEE adalah STEMCELL EPAL dari SWISS yang dapat memperbaiki sel sel kulit rosak. Sebab itulah segala JERAGAT, JERAWAT boleh hilang dengan serta merta. Juga mempunyai kolagen dan serbuk mutiara asli. .
.
💎tiada proses pengelupasan dan tiada berlaku kulit kusam walaupun banyak sel kulit mati. Paling penting tidak menghakis kulit sebaliknya ia boleh menuetralkan kulit wajah. Sangat2 selamat dan semestinya kesemua items SET MGEE LULUS KKM.
.
.
Jomm try sama2 jd cntik mcm momy Gee jugak ! 😍💝💝💝 ehh..x jatuh cinta ke dgn skin momy gee tu ??
.
.
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
Order : whatsapp 0193611859
.
tq sygs 😊
#skincare #kulitlicin #mgee #mgeeskincare #putih #gebu # #borongwelcomed #ubatjeragat #antijeragat #upm #usm #uitm #uniten #unikl #fazura
2 0 14 September, 2019
korang team yang mana..? 🙋 good news, both design baru restock semalam, semua warna ada lagi.  kalau nak, cepat - cepat booked okay 😜
-

#HHAuthorizedAgent 
#gayekinisha #loosebootcutpants #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku  #bajuraya #supernatural  #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin  #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2018 #jonas
3 0 14 September, 2019
Min Kaffe Kopi Garam Buluh
.
.
Rm28
+ Pos Rm8 sm, Rm14 ss
.
.
---------------------
#borong
Rm25 x 3

Whatsap shj 📲 0125374439 @ klik di bio kat atas 👆

#ctdk #bazarpaknil #malaysia #moodrepublik 
#fashasanda #elisyasanda #errafazira #umiaida #umminazeera #ogy #paknil #sitiafiyah #sitinurhaliza #khaibahar #fazura #seanlee #oppa #farahnabilah #hannahdelisha #fikriibrahim #rozitachewan #laraalana #aaisyahdhiarana #mirafilzah #remyishak #zularifin #benamir #astro #dramasangat
0 0 14 September, 2019
KARISMA Cosmetic
.
Set 5 in 1
.
.
Rm80
+ Pos Rm8 sm, Rm14 ss
.
.
---------------------
#borong
Rm70 x 3

Whatsap shj 📲 0125374439 @ klik di bio kat atas 👆

#ctdk #bazarpaknil #malaysia #moodrepublik 
#fashasanda #elisyasanda #errafazira #umiaida #umminazeera #ogy #paknil #sitiafiyah #sitinurhaliza #khaibahar #fazura #seanlee #oppa #farahnabilah #hannahdelisha #fikriibrahim #rozitachewan #laraalana #aaisyahdhiarana #mirafilzah #remyishak #zularifin #benamir #astro #dramasangat
3 0 14 September, 2019
Maajun Ayam Selasih al-Baraqah
.
.
Rm9
+ Pos Rm8 sm, Rm14 ss
.
.
---------------------
#borong
Rm7 x 3

Whatsap shj 📲 0125374439 @ klik di bio kat atas 👆

#ctdk #bazarpaknil #malaysia #moodrepublik 
#fashasanda #elisyasanda #errafazira #umiaida #umminazeera #ogy #paknil #sitiafiyah #sitinurhaliza #khaibahar #fazura #seanlee #oppa #farahnabilah #hannahdelisha #fikriibrahim #rozitachewan #laraalana #aaisyahdhiarana #mirafilzah #remyishak #zularifin #benamir #astro #dramasangat
0 0 14 September, 2019

Food pusher ni apa ? Oke, "A food pusher is a person who will lead you to unplanned eating. They are all around and they push food that is high calorie and unhealthy. ... Know who your food pushers are, and have an action plan ready to execute". :

So kak Nana yang dah turun 27 Kg share cara nak hadapi food pusher 😆 Rilex gais, kite hidup bermasyarakat, memang banyak jemputan kenduri or kawan ajak makan. Instead of TAK pergi kenduri sebab diet, kita rancang pemakanan sebaiknya. So win win situation la. Diet still on, silaturrahim still on 🥰 :

Jom Kurus Sebelum 2020
📲 Click link at bio for info #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

Food pusher ni apa ? Oke, "A food pusher is a person who will lead you to unplanned eating. They are all around and they push food that is high calorie and unhealthy. ... Know who your food pushers are, and have an action plan ready to execute". :

So kak Nana yang dah turun 27 Kg share cara nak hadapi food pusher 😆 Rilex gais, kite hidup bermasyarakat, memang banyak jemputan kenduri or kawan ajak makan. Instead of TAK pergi kenduri sebab diet, kita rancang pemakanan sebaiknya. So win win situation la. Diet still on, silaturrahim still on 🥰 :

Jom Kurus Sebelum 2020
📲 Click link at bio for info #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia
5 1 14 September, 2019

Beauty Booster 🍓 .
Anda ada masalah kulit kusam? Kulit kering? Kulit berminyak? Berjerawat? Beauty Booster boleh membantu kesemua masalah kulit yang anda hadapi! Dengan harga RM59 sebotol untuk sebulan penggunaan.
.
Mencerahkan Kulit 💋
Meremajakan Kulit Secara Semulajadi💋
Menghilangkan Jerawat ✨
Memudarkan Parut✨
Melembab kulit wajah daripada dalam✨
Mengawal masalah kulit berminyak💋
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie

Beauty Booster 🍓 .
Anda ada masalah kulit kusam? Kulit kering? Kulit berminyak? Berjerawat? Beauty Booster boleh membantu kesemua masalah kulit yang anda hadapi! Dengan harga RM59 sebotol untuk sebulan penggunaan.
.
Mencerahkan Kulit 💋
Meremajakan Kulit Secara Semulajadi💋
Menghilangkan Jerawat ✨
Memudarkan Parut✨
Melembab kulit wajah daripada dalam✨
Mengawal masalah kulit berminyak💋
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie
1 0 14 September, 2019

Set TruDolly Sparkle Edition! ✨
.
Beauty Booster 🍓
Mencerahkan Kulit
Meremajakan Kulit Secara Semulajadi
Menghilangkan Jerawat
Memudarkan Parut
.
Detox Pro 🍏
Membuang Toksin Dalam Badan
Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal
Membaikpulih Sistem Penghadaman
Meningkatkan Stamina Tenaga
.
RM99 SM
RM105 SS
.
Whatsapp to order
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau tekan je link di bio Ayu. 😘
.
P/S : PROMOSI still ONZ ! Dapatkan diskaun hebat serta hadiah yg menarik !!
.
#trudolly #vdolly #trufitz #trudollysugarscrub #fazura #fattzura #kulitputih #kulitgebu #kulitpinkish #kulitflawless #kulitlembut #tipscantik #tipskurus #tipssihat #trudollybangsar #trudollywangsamaju #trudollykualalumpur #trudollyampang #trudollyrawang #sale #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie

Set TruDolly Sparkle Edition! ✨
.
Beauty Booster 🍓 
Mencerahkan Kulit 
Meremajakan Kulit Secara Semulajadi
Menghilangkan Jerawat 
Memudarkan Parut
.
Detox Pro 🍏 
Membuang Toksin Dalam Badan 
Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal
Membaikpulih Sistem Penghadaman
Meningkatkan Stamina Tenaga
.
RM99 SM 
RM105 SS
.
Whatsapp to order
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau tekan je link di bio Ayu. 😘
.
P/S : PROMOSI still ONZ ! Dapatkan diskaun hebat serta hadiah yg menarik !!
.
#trudolly #vdolly #trufitz #trudollysugarscrub #fazura #fattzura #kulitputih #kulitgebu #kulitpinkish #kulitflawless #kulitlembut #tipscantik #tipskurus #tipssihat #trudollybangsar #trudollywangsamaju #trudollykualalumpur #trudollyampang #trudollyrawang #sale #sangkarmovie #dramasweetdreams  #trudollyteamsophie
2 0 14 September, 2019

🎀 Lose 2-5kg in a week?
.
Yess Trufitz Slimming Juice can help you to lose weight in just 7Days!
.
STRAWBERRY FLAVOUR🍓🍓
.
1 sachet drink before breakfast
.
Burn fat 3x more faster! 🔥
Give you more energy! 💫
Boost your metabolism! 💥
Curbs appetite ⚡
100% natural ingredient☘
KKM Approval☑
.
RM59 for one box
7Sachet for 7 days
.
.
GET YOURS NOW! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj

🎀 Lose 2-5kg in a week?
.
Yess Trufitz Slimming Juice can help you to lose weight in just 7Days!
.
STRAWBERRY FLAVOUR🍓🍓
.
1 sachet drink before breakfast
.
Burn fat 3x more faster! 🔥 
Give you more energy! 💫
Boost your metabolism! 💥
Curbs appetite ⚡
100% natural ingredient☘
KKM Approval☑
.
RM59 for one box 
7Sachet for 7 days
.
.
GET YOURS NOW! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj
1 0 14 September, 2019

🎀 SALAM JUMAAT DARLINGS
.
.
.
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj

🎀 SALAM JUMAAT DARLINGS
.
.
.
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj
2 0 14 September, 2019

🎀 Lose 2-5kg in a week?
.
Yess Trufitz Slimming Juice can help you to lose weight in just 7Days!
.
STRAWBERRY FLAVOUR🍓🍓
.
1 sachet drink before breakfast
.
Burn fat 3x more faster! 🔥
Give you more energy! 💫
Boost your metabolism! 💥
Curbs appetite ⚡
100% natural ingredient☘
KKM Approval☑
.
RM59 for one box
7Sachet for 7 days
.
.
GET YOURS NOW! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj

🎀 Lose 2-5kg in a week?
.
Yess Trufitz Slimming Juice can help you to lose weight in just 7Days!
.
STRAWBERRY FLAVOUR🍓🍓
.
1 sachet drink before breakfast
.
Burn fat 3x more faster! 🔥 
Give you more energy! 💫
Boost your metabolism! 💥
Curbs appetite ⚡
100% natural ingredient☘
KKM Approval☑
.
RM59 for one box 
7Sachet for 7 days
.
.
GET YOURS NOW! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj
0 0 14 September, 2019

Nak tahu tak apa tanda-tanda yang ditunjukkan oleh badan korang menandakan yang korang perlu Detox Pro?? Sebenarnya ramai je orang tahu pasal Detox ni cuma tak ambil berat tentang kepentingan Detox!! nak tanya, korang yakin ke korang boleh melarikan diri dari 80000 bahan kimia yang ada dalam persekitaran kita. Cuba fikir balik. kalau korang boleh nampak jenis-jenis toksin tu masuk dalam badan korang, confirm korang akan fikirkan pasal Detox setiap malam. So kali ini nak cerita apa tanda-tanda badan korang memerlukan Detox dan korang kena cuba Detox Pro untuk buang semua toksin yang ada dalam badan korang tu!
.
Tanda-tanda anda perlu Detox Pro!🍏
🔥-berat badan susah turun
🔥-sembelit dan susah buang air besar
🔥-jerawat dan ruam berleluasa di wajah
🔥- badan lesu tak bertenaga
🔥- susah tidur pada waktu malam
🔥- mood tak menentu
🔥- makan supplement tapi masih tak nampak kesan.
.
Okay sekarang korang dah tau kan kenapa korang perlu Detox badan korang! So bila korang dah consume Detox Pro, badan dah bertenaga, toksin pun dah takda, confirm kulit dan badan korang akan nampak perubahan lebih sihat dan cantik!
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie

Nak tahu tak apa tanda-tanda yang ditunjukkan oleh badan korang menandakan yang korang perlu Detox Pro?? Sebenarnya ramai je orang tahu pasal Detox  ni cuma tak ambil berat tentang kepentingan Detox!! nak tanya, korang yakin ke korang boleh melarikan diri dari 80000 bahan kimia yang ada dalam persekitaran kita.  Cuba fikir balik. kalau korang boleh nampak jenis-jenis toksin tu masuk dalam badan korang, confirm korang akan fikirkan pasal Detox setiap malam. So kali ini nak cerita apa tanda-tanda badan korang memerlukan Detox dan korang kena cuba Detox Pro untuk buang semua toksin yang ada dalam badan korang tu!
.
Tanda-tanda anda perlu Detox Pro!🍏
🔥-berat badan susah turun
🔥-sembelit dan susah buang air besar
🔥-jerawat dan ruam berleluasa di wajah
🔥- badan lesu tak bertenaga
🔥- susah tidur pada waktu malam
🔥- mood tak menentu
🔥- makan supplement tapi masih tak nampak kesan.
.
Okay sekarang korang dah tau kan kenapa korang perlu Detox badan korang! So bila korang dah consume Detox Pro, badan dah bertenaga, toksin pun dah takda, confirm kulit dan badan korang akan nampak perubahan lebih sihat dan cantik!
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie
1 0 14 September, 2019

🎀 SALAM JUMAAT DARLINGS
.
.
.
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj

🎀 SALAM JUMAAT DARLINGS
.
.
.
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #trudollyampang #resepisedap #trudollyklcc #trufitzofficial #trufitzgombak #mirafilzah #produkkurus #trufitzampang #nakkurus #trufitzhq #trufitzmelawati #trufitzklcc #Zahirah #klfw2019 #trufitzbangsar #trufitzsubang #trufitzshahalam #trufitzcheras #trufitzpj
0 0 14 September, 2019

Bila dah buang toksin dalam badan dengan consume Detox Pro sebelum tidur setiap hari, sebelum sarapan atau waktu makan tengahari ialah masa untuk consume beauty booster pula untuk memastikan kulit wajah dan badan anda cerah, tiada parut, tiada jerawat dan jeragat, tona kulit sekata dan kulit muka sentiasa berseri-seri.
.
Grape seed,acerolla cherry,l-cysteine, astaxanthin dan aloe vera ialah 5 bahan utama yang membantu anda untuk merawat semua masalah kulit yang anda hadapi.
.
30 biji setiap botol untuk sebulan penggunaan! Sangat berbaloi dengan harga RM59 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit flawless dan sihat!
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #detoxpro #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie

Bila dah buang toksin dalam badan dengan consume Detox Pro sebelum tidur setiap hari, sebelum sarapan atau waktu makan tengahari ialah masa untuk consume beauty booster pula untuk memastikan kulit wajah dan badan anda cerah, tiada parut, tiada jerawat dan jeragat, tona kulit sekata dan kulit muka sentiasa berseri-seri.
.
Grape seed,acerolla cherry,l-cysteine, astaxanthin dan aloe vera ialah 5 bahan utama yang membantu anda untuk merawat semua masalah kulit yang anda hadapi.
.
30 biji setiap botol untuk sebulan penggunaan! Sangat berbaloi dengan harga RM59 sahaja anda dah boleh dapatkan kulit flawless dan sihat!
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #detoxpro #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie
1 0 14 September, 2019

Set TruDolly Sparkle Edition! ✨ .

Beauty Booster 🍓
Mencerahkan Kulit
Meremajakan Kulit Secara Semulajadi
Menghilangkan Jerawat
Memudarkan Parut .

Detox Pro 🍏
Membuang Toksin Dalam Badan
Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal
Membaikpulih Sistem Penghadaman
Meningkatkan Stamina Tenaga .
.
PROMOSI 2 BOX TruDolly Sparkle Edition
RM190 SM
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #detoxpro #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie

Set TruDolly Sparkle Edition! ✨ .

Beauty Booster 🍓 
Mencerahkan Kulit 
Meremajakan Kulit Secara Semulajadi
Menghilangkan Jerawat 
Memudarkan Parut .

Detox Pro 🍏 
Membuang Toksin Dalam Badan 
Mendapatkan Berat Badan Yang Ideal
Membaikpulih Sistem Penghadaman
Meningkatkan Stamina Tenaga .
.
PROMOSI 2 BOX TruDolly Sparkle Edition
RM190 SM
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #detoxpro #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie
1 0 14 September, 2019
HOT ITEM 🔥 COACH FULLSET RM80  FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shopp2 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
4 0 14 September, 2019
HOT ITEM 🔥 COACH FULLSET RM80  FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shopp2 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 14 September, 2019

Dah cuba macam macam produk untuk buang toksin dalam badan tapi badan masih lesu, ada masalah sembelit dan badan sentiasa rasa berat dan mudah letih walaupun tak buat kerja apa apa seharian! Inilah 5 Bahan Utama didalam Detox Pro yang membantu anda untuk membuang toksin didalam badan, melawaskan sistem pencernaan, memberi tenaga, dan meningkatkan metabolisma badan.🍏
.
100% bahan organik✨
Tiada kesan sampingan🔥
Lulus KKM💪🏻
Selamat untuk ibu yang menyusukan bayi👍🏻
Sesuai untuk lelaki dan wanita💕
Berumur 13tahun ke atas
.
1 Box RM59
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #detoxpro #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie

Dah cuba macam macam produk untuk buang toksin dalam badan tapi badan masih lesu, ada masalah sembelit dan badan sentiasa rasa berat dan mudah letih walaupun tak buat kerja apa apa seharian! Inilah 5 Bahan Utama didalam Detox Pro yang membantu anda untuk membuang toksin didalam badan, melawaskan sistem pencernaan, memberi tenaga, dan meningkatkan metabolisma badan.🍏
.
100% bahan organik✨
Tiada kesan sampingan🔥
Lulus KKM💪🏻
Selamat untuk ibu yang menyusukan bayi👍🏻
Sesuai untuk lelaki dan wanita💕
Berumur 13tahun ke atas
.
1 Box RM59
.
Nak tahu details mengenai pakej² promosi ? Boleh Whatsapp ayu sekarang.
.
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
>>>019.205.4680
.
Atau klik je link kt bio. Senang & mudah!
.
#trudolly #trufitz #trushape #truwhite #fazura #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollyselayang #trudollyrawang #trudollygombak #trudollywangsamaju #trudollysetapak #trudollyklcc #trudollyampang #sale #putihgebu #glowing #buangtoksin #detoxpro #sangkarmovie #dramasweetdreams #trudollyteamsophie
1 0 14 September, 2019
HOT ITEM 🔥 COACH FULLSET RM80  FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shopp2 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
2 0 14 September, 2019
HOT ITEM 🔥 COACH FULLSET RM80  FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
1 0 14 September, 2019
HOT ITEM 🔥 COACH FULLSET RM80  FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
2 0 14 September, 2019
HOT ITEM 🔥 COACH FULLSET RM80  FREE POSTAGE . 
IGSHOP : @nz.shoppp1 
Facebook : NzShop 
Wechat : nizarzainol 
ORDER ❓📲WhatsApp : 0174105070

#fazura #fattahamin #syafiqkylez #neelofa #naelofar #merdeka #aimanhakimridza #agentpayed #zahirahmacwilson #ctdk #sitinurhaliza #khaibahar94 #nur2 #dramasweetdreams #mirafilzah✨ #benamir #putriyangditukar #tiktokmalaysia🔥 #tiktok #malaysia #harimaumalaya
2 0 14 September, 2019

.
Trufitz Kurus dalam masa 7 hari😱😱😱😱😱😱
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
⚡KESAN POSITIF TRUFITZ⚡
✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan
✅Mengawal selera makan
✅Melawaskan sistem pencernaan
✅Meningkatkan kadar metabolism
. ‼Cara Pengambilan‼. .
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari

Tips apa yang anda boleh amalkan ketika consume Trufitz? 🍓
.
1- Minum air secukupnya (2-3 liter) ☝
Air membantu untuk melawaskan sistem pencernaan dan membantu untuk menghancurkan lemak pada badan anda.
.
2- Jaga pemakanan (makan makanan yang sihat)💪 Lunch dengan porsi yang kecil. Elakkan pengambilan nasi pada waktu malam. Jika lapar makan sayur atau buah-buahan.
.
3- Banyakkan bergerak dan bersenam sekurang-kurangnya 30 minit sehari☝
.
Jika anda amalkan 3 Tips ini, anda akan kehilangan berat badan dgn lebih cepat dan efektif. Semoga Berjaya!
.
PROMO
4 BOX TRUFITZ RM220 FREE TUMBLER
.
Wasap.my/+60124960347
.
#trufitz #trufitjohor #codseluruhbatupahat #trufitzmasjidtanah #trufitzalorgajah #trufitzsimpangampat #trufitztampin #trufitzayerkeroh #trufitzjasin #trufitzmerlimau #trufitzmuar #trufitzbatupahat #trufitzpasirgudang #trufitzmasai #trufitzjohorbahru #trufitzsegamat #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #trudolly
#produkkuruscepat #produkkurus

.
Trufitz Kurus dalam masa 7 hari😱😱😱😱😱😱
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
⚡KESAN POSITIF TRUFITZ⚡
✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan
✅Mengawal selera makan
✅Melawaskan sistem pencernaan
✅Meningkatkan kadar metabolism
. ‼Cara Pengambilan‼. .
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari

Tips apa yang anda boleh amalkan ketika consume Trufitz? 🍓
.
1- Minum air secukupnya (2-3 liter) ☝
Air membantu untuk melawaskan sistem pencernaan dan membantu untuk menghancurkan lemak pada badan anda.
.
2- Jaga pemakanan (makan makanan yang sihat)💪 Lunch dengan porsi yang kecil. Elakkan pengambilan nasi pada waktu malam. Jika lapar makan sayur atau buah-buahan.
.
3- Banyakkan bergerak dan bersenam sekurang-kurangnya 30 minit sehari☝
.
Jika anda amalkan 3 Tips ini, anda akan kehilangan berat badan dgn lebih cepat dan efektif. Semoga Berjaya!
.
PROMO
4 BOX TRUFITZ RM220 FREE TUMBLER
.
Wasap.my/+60124960347
.
#trufitz  #trufitjohor #codseluruhbatupahat #trufitzmasjidtanah #trufitzalorgajah #trufitzsimpangampat #trufitztampin #trufitzayerkeroh #trufitzjasin #trufitzmerlimau #trufitzmuar #trufitzbatupahat #trufitzpasirgudang #trufitzmasai #trufitzjohorbahru #trufitzsegamat #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #trudolly
#produkkuruscepat #produkkurus
1 0 14 September, 2019

LOOSE BOOTCUT RESTOCK ❗❗
-

1 pcs RM39, 2 pcs RM75 🌸 ada 2 size : S/M & M/L 😊
-

berminat nak dapatkan boleh whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile ♥ -

#HHAuthorizedAgent
#gayekinisha #loosebootcutpants #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku #bajuraya #supernatural #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2018 #jonas

LOOSE BOOTCUT RESTOCK ❗❗
-

1 pcs RM39, 2 pcs RM75 🌸 ada 2 size : S/M & M/L 😊
-

berminat nak dapatkan boleh whatsapp 013-7980908 @ klik link di profile ♥ -

#HHAuthorizedAgent 
#gayekinisha #loosebootcutpants #shopping #onlineshopping #igsg #trustedseller #etsyseller #jualan #kurus #jualanku  #bajuraya #supernatural  #foodie #travel #travelblogger #fazura #neelofa #zulariffin  #coach #hijabfashion #dinnerdress #gucci #dress #hijabers #bajuraya2018 #jonas
0 0 14 September, 2019

.
Trufitz Kurus dalam masa 7 hari😱😱😱😱😱😱
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
⚡KESAN POSITIF TRUFITZ⚡
✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan
✅Mengawal selera makan
✅Melawaskan sistem pencernaan
✅Meningkatkan kadar metabolism
. ‼Cara Pengambilan‼. .
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari

Tips apa yang anda boleh amalkan ketika consume Trufitz? 🍓
.
1- Minum air secukupnya (2-3 liter) ☝
Air membantu untuk melawaskan sistem pencernaan dan membantu untuk menghancurkan lemak pada badan anda.
.
2- Jaga pemakanan (makan makanan yang sihat)💪 Lunch dengan porsi yang kecil. Elakkan pengambilan nasi pada waktu malam. Jika lapar makan sayur atau buah-buahan.
.
3- Banyakkan bergerak dan bersenam sekurang-kurangnya 30 minit sehari☝
.
Jika anda amalkan 3 Tips ini, anda akan kehilangan berat badan dgn lebih cepat dan efektif. Semoga Berjaya!
.
PROMO
4 BOX TRUFITZ RM220 .
Wasap.my/+601113371372
.
#trufitz #trufitzayerhitam #trufitzkluang #trufitzparit raja #trufitzgelang patah #trufitzjb #trufitzskudai #trufitz simpang rengam #trufitzbatupahat #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #trudolly
#produkkuruscepat #produkkurus

.
Trufitz Kurus dalam masa 7 hari😱😱😱😱😱😱
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
⚡KESAN POSITIF TRUFITZ⚡
✅Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✅Membantu menurunkan berat badan
✅Mengawal selera makan
✅Melawaskan sistem pencernaan
✅Meningkatkan kadar metabolism
. ‼Cara Pengambilan‼. .
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari

Tips apa yang anda boleh amalkan ketika consume Trufitz? 🍓
.
1- Minum air secukupnya (2-3 liter) ☝
Air membantu untuk melawaskan sistem pencernaan dan membantu untuk menghancurkan lemak pada badan anda.
.
2- Jaga pemakanan (makan makanan yang sihat)💪 Lunch dengan porsi yang kecil. Elakkan pengambilan nasi pada waktu malam. Jika lapar makan sayur atau buah-buahan.
.
3- Banyakkan bergerak dan bersenam sekurang-kurangnya 30 minit sehari☝
.
Jika anda amalkan 3 Tips ini, anda akan kehilangan berat badan dgn lebih cepat dan efektif. Semoga Berjaya!
.
PROMO
4 BOX TRUFITZ RM220 .
Wasap.my/+601113371372
.
#trufitz  #trufitzayerhitam #trufitzkluang #trufitzparit raja #trufitzgelang patah #trufitzjb #trufitzskudai #trufitz simpang rengam #trufitzbatupahat #trufitzbyfazura #fazura #nakkurus #kurus #slim #ramping #kurussihat #kuruscepat #fatburnermalaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #trudolly
#produkkuruscepat #produkkurus
3 0 14 September, 2019

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : 👆👆GUE SS .
.
PRICE : RM 70 (FREE POS SM /SS ADD RM5)
.
.
✔️GRED AA
✔️WITH BOX GUE SS
✔️LEATHER
✔️BATTERY
✔️DATE FUNCTION
✔️WATER RESISTANT (NO WARRANTY)
✔️MACHINE WARRANTY 1 MONTH
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : 👆👆GUE SS .
.
PRICE : RM 70 (FREE POS SM /SS ADD RM5)
.
.
✔️GRED AA
✔️WITH BOX GUE SS
✔️LEATHER
✔️BATTERY
✔️DATE FUNCTION
✔️WATER RESISTANT (NO WARRANTY)
✔️MACHINE WARRANTY 1 MONTH
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
1 0 14 September, 2019

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : 👆👆GUE SS .
.
PRICE : RM 70 (FREE POS SM /SS ADD RM5)
.
.
✔️GRED AA
✔️WITH BOX GUE SS
✔️LEATHER
✔️BATTERY
✔️DATE FUNCTION
✔️WATER RESISTANT (NO WARRANTY)
✔️MACHINE WARRANTY 1 MONTH
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : 👆👆GUE SS .
.
PRICE : RM 70 (FREE POS SM /SS ADD RM5)
.
.
✔️GRED AA
✔️WITH BOX GUE SS
✔️LEATHER
✔️BATTERY
✔️DATE FUNCTION
✔️WATER RESISTANT (NO WARRANTY)
✔️MACHINE WARRANTY 1 MONTH
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
1 0 14 September, 2019

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : Jam Swrvsk1 set
.
PRICE : RM 100
(Free pos sm / ss add rm5)
.
. 📌Grad AAA
📌Water-resistant
📌Set:Rantai/gelang/Box swrvsk1
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : Jam Swrvsk1 set
.
PRICE : RM 100
(Free pos sm / ss add rm5)
.
. 📌Grad AAA
📌Water-resistant
📌Set:Rantai/gelang/Box swrvsk1
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
4 0 14 September, 2019

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : Jam Swrvsk1 set
.
PRICE : RM 100
(Free pos sm / ss add rm5)
.
. 📌Grad AAA
📌Water-resistant
📌Set:Rantai/gelang/Box swrvsk1
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Hai akak-akak ,adik-adik manis!! 😘💕jom grab jam ladies yang super gorgeous dan meletopp pom2 ni uollsss..harga kasih sayang je admin bagi..xnk ke bergaya dgn jam baru bersama yang tersayang?😜
.
.
.
🔥Brand : Jam Swrvsk1 set
.
PRICE : RM 100
(Free pos sm / ss add rm5)
.
. 📌Grad AAA
📌Water-resistant
📌Set:Rantai/gelang/Box swrvsk1
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
0 0 14 September, 2019

Antara loose vs slim.
Mana yang awak pilih ?

Atau mana satu design yang
awak dah grab ?
2 2 nampak sama, tapi beza tau !
Tunggu Shaf share video malam ni untuk perbezaan Slim dan Loose Bootcut ❤️
.
.
Btw, selamat petang semua 🌼

Antara loose vs slim. 
Mana yang awak pilih ?

Atau mana satu design yang 
awak dah grab ? 
2 2 nampak sama, tapi beza tau ! 
Tunggu Shaf share video malam ni untuk perbezaan Slim dan Loose Bootcut ❤️
.
.
Btw, selamat petang semua 🌼
3 1 14 September, 2019

Wah cantiknya jam ni sis!!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk adik2 manis yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb dan harga dijamin berpatutan sis!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x ladies
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Wah cantiknya jam ni sis!!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk adik2 manis  yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb  dan harga  dijamin berpatutan sis!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x ladies
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
1 0 14 September, 2019

Wah cantiknya jam ni sis.!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk adik2 manis yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb dan harga dijamin berpatutan sis!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x ladies
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Wah cantiknya jam ni sis.!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk adik2 manis yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb  dan harga  dijamin berpatutan sis!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x ladies
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
1 0 14 September, 2019

Wah cantiknya jam ni bro!!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk abang-abang kacak yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb dan harga dijamin berpatutan bro!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x Men size
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Wah cantiknya jam ni bro!!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk abang-abang kacak yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb  dan harga  dijamin berpatutan bro!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x Men size
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
0 0 14 September, 2019

Wah cantiknya jam ni bro!!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk abang-abang kacak yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb dan harga dijamin berpatutan bro!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x Men size
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura

Wah cantiknya jam ni bro!!😱😱 😘💕jom grab jam ni cepat2..sngt sesuai untuk abang-abang kacak yang nak nampak trendy and bergaya dengan jam yang mmng padu n terbaik ni!!! Kualiti memang superb  dan harga  dijamin berpatutan bro!! 😱😱
.
.
Cepat!! Rugi x grab uollsss!jom dapatkannya sementara stok masih ada ... 😄 .
.
.
🔥Brand : Jam R1x Men size
.
.
PRICE : RM 120
(Free pos sm /ss add rm5)
.
.
📌Grad AAA
📌Water-resistant 📌With box R1x
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
1 0 14 September, 2019

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh  simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya  #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis
2 0 14 September, 2019

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh  simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya  #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis
2 0 14 September, 2019

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh  simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya  #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis
2 0 14 September, 2019

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh  simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya  #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis
0 0 14 September, 2019

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh  simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya  #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis
0 0 14 September, 2019

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis

HALLOO..rahsia cantik hanya bermodalkan rm20 sahaja!
Tak reti mekap pun boleh *cantik*
Tak cukup masa nak *melawa* pun boleh *cantik*
Saya kongsikan rahsia terlajak flawless dengan uolls..Tak boleh  simpan rahsia ni lagi coz ramai dah pm hari2

Calit2 #bne jer & ratakan ke seluruh wajah
Mudah kan😍

Berminat boleh wsap segera
http://www.wasap.my/60145073229/BNE

#yanabirdnestessence
#teamliyanabeauty
#agentdiperlukan
#BirdnestEssenceByPna
#bnepetalingjaya  #birdnestessence #essencesarangburung #sarangburungwalet #serumcerahkulit #selamatdigunakan #luluskkm #kulitglowing #kulitcerah #hilangjerawat #hilangjeragat #ministokisbne #agentdiperlukan #masteragentdiperlukan #noradanish #fazura #dianz #demica #teamliyanabeauty #teambnelawa #boosterwhitening #mua #makeupartis
0 0 14 September, 2019

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚
Unit : couple
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz
Dial : analog
Subdial : -
Date : -
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ 
Unit : couple 
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz 
Dial : analog
Subdial : - 
Date : - 
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.
3 0 14 September, 2019

TILANO TILE SLING
.
Material: Synthetic Leather
Size: 22cm(l) × 10cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Black, Dark brown, Light brown
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bagmalaysia #baglelaki #bagkorea #bagsilang #backpack #wallet #wallet #wallet #pursekorea #pursemurah #pursemalaysia #slingbagmurah #slingbagkorea #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #watchmurah #wawazainal #erafazira #elfiraloy #neelofa #noradanish #aydajebat #jihanmusa #shyrashoppe #fasha #fazura

TILANO TILE SLING
.
Material: Synthetic Leather
Size: 22cm(l) × 10cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Black, Dark brown, Light brown
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bagmalaysia #baglelaki #bagkorea #bagsilang #backpack #wallet #wallet #wallet #pursekorea #pursemurah #pursemalaysia #slingbagmurah #slingbagkorea #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #watchmurah #wawazainal #erafazira #elfiraloy #neelofa #noradanish #aydajebat #jihanmusa #shyrashoppe #fasha #fazura
0 0 14 September, 2019

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚
Unit : couple
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz
Dial : analog
Subdial : -
Date : -
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ 
Unit : couple 
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz 
Dial : analog
Subdial : - 
Date : - 
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.
3 1 14 September, 2019

TILANO TILE SLING
.
Material: Synthetic Leather
Size: 22cm(l) × 10cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Black, Dark brown, Light brown
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bagmalaysia #baglelaki #bagkorea #bagsilang #backpack #wallet #wallet #wallet #pursekorea #pursemurah #pursemalaysia #slingbagmurah #slingbagkorea #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #watchmurah #wawazainal #erafazira #elfiraloy #neelofa #noradanish #aydajebat #jihanmusa #shyrashoppe #fasha #fazura

TILANO TILE SLING
.
Material: Synthetic Leather
Size: 22cm(l) × 10cm(w) × 19cm(h)
.
Colour: Black, Dark brown, Light brown
.
🌹RM38 FREE POSTAGE SM
🌹 RM10ss
.
www.wasap.my/60132501300

#bagmurah #bagmalaysia #baglelaki #bagkorea #bagsilang #backpack #wallet #wallet #wallet #pursekorea #pursemurah #pursemalaysia #slingbagmurah #slingbagkorea #slingbagmalaysia #slingbag #handbag #handbagkorea #handbagmalaysia #watchmurah #wawazainal #erafazira #elfiraloy #neelofa #noradanish #aydajebat #jihanmusa #shyrashoppe #fasha #fazura
0 0 14 September, 2019

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚
Unit : couple
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz
Dial : analog
Subdial : -
Date : -
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ 
Unit : couple 
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz 
Dial : analog
Subdial : - 
Date : - 
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.
3 0 14 September, 2019

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚
Unit : couple
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz
Dial : analog
Subdial : -
Date : -
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.

😱Wah, Cantiknya jam couple ni!!😱😍Harga pon mmng berpatutan.. Meh dapatkan jam ini selagi masih ada stok!! Boleh pkai untuk diri sendiri dan hadiahkannya kepada tersayang!!! 😘🙆
.
⏰***************⏰*******************⏰
.
.
.
🔥Brand : d w daniel couple
.
.
PRICE : RM 65
.
.
⌚ ⌚ ®️ ⌚ ⌚ 
Unit : couple 
Gender : unisex
Grade : AA
Movement : Quartz 
Dial : analog
Subdial : - 
Date : - 
Case Material : stainless steel
Strap Material : nylon
Warranty : 1 month engine
Postage : sm free / ss add rm5
Box : include couple box d w
.
.
✨Jangan lepaskan PELUANG ini!!! Berminat wassup 0103614521 atau klik link di bio SEKARANG!!!
.
.
.
#sayajual
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#ctdk
#jamviral
#jamviralmalaysia
#neelofa
#jamtanganwanita
#jamtanganwanitamurah
#zizanrazak
#mirafilzah
#fazura
.
.
2 0 14 September, 2019

[ STOCK PALING LAJU HABIS ]

Slim Bootcut merupakan stock yang
paling di nantikan untuk restock.
Bila restock je, fuhhh laju macam air
habis licin !
Lagi-lagi warna yang memang HOT
macam gambar ni 👆🏼 ( cream ).
.
.
Kini dengan ukuran baru.
Lebih labuh .
Komen DM untuk ukuran baruuu 👇
.
#slimbootcutpantssa

[ STOCK PALING LAJU HABIS ]

Slim Bootcut merupakan stock yang 
paling di nantikan untuk restock. 
Bila restock je, fuhhh laju macam air 
habis licin ! 
Lagi-lagi warna yang memang HOT 
macam gambar ni 👆🏼 ( cream ).
.
.
Kini dengan ukuran baru. 
Lebih labuh .
Komen DM untuk ukuran baruuu 👇
.
#slimbootcutpantssa
5 1 14 September, 2019

Top #fazura posts

Ya Allah lawanya cantikkknya segakkkknya fazura dan pasangan di majlis perkahwinan rakan baiknya rizman😍💋so natural beauty!!!
.
Nak kurus cantik mcm fazura jom consume trudolly dan trufitz skrg!!!
.
Video credit to @ dee aziz dan @ fflovewarrior 😍 .
vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #restu #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi #rizmansuraya

Ya Allah lawanya cantikkknya segakkkknya fazura dan pasangan di majlis perkahwinan rakan baiknya rizman😍💋so natural beauty!!!
.
Nak kurus cantik mcm fazura jom consume trudolly dan trufitz skrg!!!
.
Video credit to @ dee aziz dan @ fflovewarrior 😍 .
vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #restu #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi #rizmansuraya
1,087 3 13 September, 2019

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #restu #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi .

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #restu #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi .
1,500 4 6 September, 2019
Warna merah buat abang marah ☺️ cantik si Fazura ni 🤭

#remyishak #remyishakfans #fazura #nurfazura #missfazura #fazurafans #artismeletop #artismelayu #artismalaysia #dendampontianak
1,406 12 13 September, 2019