#fbeaushotgombak Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fbeaushotgombak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
52 minutes
Average like
4.7
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Suria KLCC

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

From 15th October- 31 October 2019!!!! 🔥 .
TRUDOLLY PINKTOBER SALE!!
.
Stockup your TruDolly product now!
.
🍅 Kelebihan F Beaushot
- Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
- Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
- Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
- Merawat masalah jeragat dan jerawat
- Menjadikan tona kulit lebih sekata
- Memudarkan parut muka dan badan
- Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
- Merawat masalah kulit kusam.
.
🍅 Cara pengambilan:
Ambil 1 sachet F BeauShot sekali sehari.
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
2 0 18 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Melawati Mall

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

Jika anda mengamalkan cara pengambilan yang betul dan konsisten, and akan dapat lihat result dalam masa 7 Hari sahaja!
.
Jom consume Trufitz dan f BeauShot sekarang untuk menurunkan berat badan dan mendapatkam kulit cerah dan sekata dalam masa 7 hari sahaja! Jangan lupa jaga pemakanan dan minum air masak secukupnya ya!
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
3 0 18 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Pavilion KL

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz :
Mengawal Selera Makan
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM
2 Box RM120 SS
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz

TRUDOLLY PINKTOBER SALE!✨🎈
.
Stockup your TruDolly product now!

TruFitz Slimming Juice ✨ .

Turun 2-5kg dalam masa 1 minggu! .

Kesan Positif TruFitz : 
Mengawal Selera Makan 
Membakar Lemak 3x Ganda
Membantu Turunkan Berat Badan 
Meningkatkan Kadar Metabolism .

Promo ✨
2 Box RM110 SM 
2 Box RM120 SS
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotbangsar #trufitz
1 0 18 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

IKEA Cheras

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
2 0 21 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Ampang Point Shopping Centre

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE" yg melindungi kulit dari matahari, ia membuat kulit lebih cerah & glowing .
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4680 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 21 hours ago
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Uptown Danau Kota

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4780 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp ayu utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 019.205.4780 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 21 hours ago
@trudolly.kualalumpur Profile picture

@trudolly.kualalumpur

Ampang, Kuala Lumpur

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Berkepit ja depa ni.. Sweet sweet sweet sweet sangat aihhhh! @missfazura @fattahaminz 😍😍😍😍
.
.
Love love love sangat! 💖💖
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #meloditv3 #tv3 #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Berkepit ja depa ni.. Sweet sweet sweet sweet sangat aihhhh! @missfazura @fattahaminz 😍😍😍😍
.
.
Love love love sangat! 💖💖
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #meloditv3 #tv3 #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq
30 0 22 hours ago
@trudolly.kualalumpur Profile picture

@trudolly.kualalumpur

Ampang, Kuala Lumpur

🎀 FBEAUSHOT FEEDBACK
.
.
Wow! Alhamdulillah semakin banyak sangat feedback kami terima 😍😍
.
.
KELEBIHAN FBEAUSHOT :
🍅mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
NAK KAMI BANTU! WHATSAPP KAMI DGN SEGERA! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollyfeedback #fbeaushotfeedback #surerichteamfeedback #surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq

🎀 FBEAUSHOT FEEDBACK
.
.
Wow! Alhamdulillah semakin banyak sangat feedback kami terima 😍😍
.
.
KELEBIHAN FBEAUSHOT :
🍅mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
NAK KAMI BANTU! WHATSAPP KAMI DGN SEGERA! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollyfeedback #fbeaushotfeedback #surerichteamfeedback #surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq
2 1 22 hours ago
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Shah Alam, Malaysia

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
4 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Kuala Lumpur, Malaysia

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
5 0 16 October, 2019
@trudollyipoh.lailing Profile picture

@trudollyipoh.lailing

Tawas Gemilang

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie
#trudollyipoh
#trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley
#fbeaushotipoh
#fbeaushotperak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato ada "LYCOPENE", "LUTIEN" & "BETA-KAROTEN" baik utk kesihatan mata kita.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie
#trudollyipoh
#trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley 
#fbeaushotipoh
#fbeaushotperak
5 0 16 October, 2019
@trudollyipoh.lailing Profile picture

@trudollyipoh.lailing

Ipoh, Perak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #trudollyipoh #trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
#trudollyperak
#fbeaushotperak

TAHUKAH ANDA? Banyak sgt khasiat tomato utk kesihatan kita secara menyeluruh.😊🍅🍅🍅
.
Tomato mengurangkan risiko sakit jantung & dpt mencegah kanser.
.
Hai! Jom baca 3 bahan utama dlm F BEAUSHOT!🥰🥰🥰🍅🍅🍅
.
3 Bahan Utama F Beaushot❣️
.
❄️- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄️- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄️- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit.
.
Jom whatsapp kak sophie utk dptkan F BEAUSHOT sayang semua. 0125988318 atau klik link di bio.❤️❤️❤️
.
#trudolly #trudollyteamsophie #trudollyipoh #trudollyperak #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar 
#trudollyperak
#fbeaushotperak
2 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

The Curve, Mutiara Damansara

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
7 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
5 0 16 October, 2019
@trudollykl.mira Profile picture

@trudollykl.mira

Putih gebu dalam masa 7 hari 😍 .

New product dari Fazura FBEAUSHOT khas untuk korng yang nak kulit cantik macam fazura❤️❤️ .

3 Bahan Utama F Beaushot❣
.
❄- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit .
🍅cara pengambilan: Ambil 1 sachet Fbeaushot sekali sehari (sebelum breakfast or sebelum tidur) .

1box RM69
2box RM130 Free postage (Untuk 2 mnggu)
4box RM250 Free postage (untuk sebulan) .

Postage Sm RM8 ss RM11
Cod area kL & damansara .

Nak order boleh klik link dekat bio
017 2325719 .

#fbeaushot #fbeaushotbyfazura #fbeaushotkl #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotklcc #fbeaushotgombak #fbeaushotbangsar #fbeaushotsetapak #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbytrudolly #fbeaushot7days #trudolly #trudollybyfazura #trudollymurah #trudollyhq #trudollyteamsophie #trufitz #trufitzfeedback #trufitzbytrudolly #trufitzkualalumpur

Putih gebu dalam masa 7 hari 😍 .

New product dari Fazura FBEAUSHOT khas untuk korng yang nak kulit cantik macam fazura❤️❤️ .

3 Bahan Utama F Beaushot❣
.
❄- Tomato:membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam..
.
❄- L-cysteine:melindungi kulit dari gelap akibat dinaran UV dan menghalang pembentukan melanin punca kulit gelap.
.
❄- Schisandra:mengandungi antioksidan yang tinggi yang berfungsi untuk meremajakan kulit .
🍅cara pengambilan: Ambil 1 sachet Fbeaushot sekali sehari (sebelum breakfast or sebelum tidur) .

1box RM69 
2box RM130 Free postage (Untuk 2 mnggu)
4box RM250 Free postage (untuk sebulan) .

Postage Sm RM8 ss RM11 
Cod area kL & damansara .

Nak order boleh klik link dekat bio 
017 2325719 .

#fbeaushot#fbeaushotbyfazura#fbeaushotkl#fbeaushotkualalumpur#fbeaushotklcc#fbeaushotgombak#fbeaushotbangsar#fbeaushotsetapak#fbeaushotmidvalley#fbeaushotbytrudolly#fbeaushot7days#trudolly#trudollybyfazura#trudollymurah#trudollyhq#trudollyteamsophie#trufitz#trufitzfeedback#trufitzbytrudolly#trufitzkualalumpur
4 0 16 October, 2019
TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Kulit cerah sekata!! Hanya dgn 1 F BEAUSHOT 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
6 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Ampang, Kuala Lumpur

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Jerawat kurang, lepas minum F BEAUSHOT muka jadi bersih!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
TESTIMONIAL F BEAUSHOT! Habis minum 1 box, pori2 mengecil!! 🥰🥰🥰
.
Siapa nk kulit cantik & sihat? FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR by Kak Sophie.😊❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Bandar Baru Selayang

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Menara Dato' Onn, PWTC

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Bandar Tun Hussein Onn

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤2 box trufitz = RM110
❤4 box trufitz = RM220
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Menara Maybank Jalan Tun Perak Kuala Lumpur

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

AEON Wangsa Maju

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

The Curve, Mutiara Damansara

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

🎀TRUDOLLY PINKTOBER DEALS🎀
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak delivery pun boleh. Whatsapp je 019.205.4680 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Bangsar South

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
8 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Suria KLCC

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
4 0 16 October, 2019
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

PINKTOBER DEALS!!PINKTOBER DEALS!!Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
ORDER NOW!!!
.
Whatsapp
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #trufitzalorsetar #fbeaushotalorsetar #alorsetar #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

PINKTOBER DEALS!!PINKTOBER DEALS!!Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
ORDER NOW!!!
.
Whatsapp
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
.
 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu  #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #trufitzalorsetar #fbeaushotalorsetar #alorsetar #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
1 0 16 October, 2019
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

PINKTOBER DEALS!!PINKTOBER DEALS!!Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
ORDER NOW!!!
.
Whatsapp
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #trufitzalorsetar #fbeaushotalorsetar #alorsetar #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

PINKTOBER DEALS!!PINKTOBER DEALS!!Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
ORDER NOW!!!
.
Whatsapp
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
.
 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu  #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #trufitzalorsetar #fbeaushotalorsetar #alorsetar #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
2 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

The St. Regis Kuala Lumpur

TENGOK NI, NATURAL BEAUTY SANGAT KAN! 😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp ayu for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 019.205.4680
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TENGOK NI, NATURAL BEAUTY SANGAT KAN! 😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp ayu for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 019.205.4680
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

Bukit Bintang,Kuala Lumpur

RAHSIA KULIT @missfazura CANTIK & SIHAT!
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila² Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp ayu for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 019.205.4680
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

RAHSIA KULIT @missfazura CANTIK & SIHAT!
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila² Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp ayu for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 019.205.4680
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019
@trudolly.flawless Profile picture

@trudolly.flawless

One Utama Mall

Fazura ni pakai mekap cantik, tak pakai mekap jelita yang ammat..kan ! 😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila² Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp ayu for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 019.205.4680
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Fazura ni pakai mekap cantik, tak pakai mekap jelita yang ammat..kan ! 😍😍😍
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila² Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp ayu for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 019.205.4680
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #sale #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putihcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
8 0 16 October, 2019
@trudolly_alorsetar Profile picture

@trudolly_alorsetar

PINKTOBER DEALS!!PINKTOBER DEALS!!Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
ORDER NOW!!!
.
Whatsapp
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
.
atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #trufitzalorsetar #fbeaushotalorsetar #alorsetar #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar

PINKTOBER DEALS!!PINKTOBER DEALS!!Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
ORDER NOW!!!
.
Whatsapp
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
>>>013.403.3322
.
 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu  #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #trufitzalorsetar #fbeaushotalorsetar #alorsetar #fbeaushotmidvalley #fbeaushotbangsar
3 0 16 October, 2019

Top #fbeaushotgombak posts

@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Ampang, Kuala Lumpur

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

FREE DELIVERY SELURUH KL & SELANGOR!❤️❤️❤️
.
Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
❤️2 box Trufitz = RM110
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
7 0 16 October, 2019
@trudolly_stockist Profile picture

@trudolly_stockist

Ampang, Kuala Lumpur

🎀 FBEAUSHOT FEEDBACK
.
.
Wow! Alhamdulillah semakin banyak sangat feedback kami terima 😍😍
.
.
KELEBIHAN FBEAUSHOT :
🍅mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
NAK KAMI BANTU! WHATSAPP KAMI DGN SEGERA! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollyfeedback #fbeaushotfeedback #surerichteamfeedback #surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq

🎀 FBEAUSHOT FEEDBACK
.
.
Wow! Alhamdulillah semakin banyak sangat feedback kami terima 😍😍
.
.
KELEBIHAN FBEAUSHOT :
🍅mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
NAK KAMI BANTU! WHATSAPP KAMI DGN SEGERA! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollyfeedback #fbeaushotfeedback #surerichteamfeedback #surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq
10 0 13 October, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Pavilion KL

TENGOK NI! Fazura mmg suka makeup lite2 je. Sebab tu kulit Fazura cantik. Pandai jaga kulit tau!😍😍😍
.
OFFICIAL LAUNCHING F BEAUSHOT & FAZURA's BIRTHDAY PARTY.😊💙💙💙
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

TENGOK NI! Fazura mmg suka makeup lite2 je. Sebab tu kulit Fazura cantik. Pandai jaga kulit tau!😍😍😍
.
OFFICIAL LAUNCHING F BEAUSHOT & FAZURA's BIRTHDAY PARTY.😊💙💙💙
.
Mcmana kulit Fazura boleh cantik & flawless? First, fazura amalkan pemakanan yg sihat, air kosong yg cukup.
.
Sbg artis, Fazura mmg selalu makeup, kan? Tapi, bila2 Fazura tak kerja atau tak kemana-mana event, Fazura lebih selesa bare face shj, dan pakai lipstick.
.
Sbb faz nk kulit faz bernafas, bukan 24 jam dgn makeup.
.
Then faz amalkan minum jus tomato. Sebab tu faz cipta F BEAUSHOT ni. Tomato mmg terkenal utk kulit yg sihat & cantik!😍😍😍
.
Jom whatsapp sophie for more info mengenai F BEAUSHOT ni! 011.1004.1947
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
78 1 30 September, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Menara Maybank Bangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
8 0 16 October, 2019
@trudolly.kualalumpur Profile picture

@trudolly.kualalumpur

Ampang, Kuala Lumpur

🎀 FBEAUSHOT FEEDBACK
.
.
Wow! Alhamdulillah semakin banyak sangat feedback kami terima 😍😍
.
.
KELEBIHAN FBEAUSHOT :
🍅mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
NAK KAMI BANTU! WHATSAPP KAMI DGN SEGERA! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollyfeedback #fbeaushotfeedback #surerichteamfeedback #surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #gegarvaganza #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq

🎀 FBEAUSHOT FEEDBACK
.
.
Wow! Alhamdulillah semakin banyak sangat feedback kami terima 😍😍
.
.
KELEBIHAN FBEAUSHOT :
🍅mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅memudarkan parut muka dan badan
🍅mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅merawat masalah kulit kusam
.
.
NAK KAMI BANTU! WHATSAPP KAMI DGN SEGERA! FAST ACTION FAST RESULT 🔥
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#trudollyfeedback #fbeaushotfeedback #surerichteamfeedback #surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #gegarvaganza #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq
7 0 22 hours ago
@trudolly_stockist Profile picture

@trudolly_stockist

Kuala Lumpur, Malaysia

🎀 F BEAUSHOT
.
F BEAUSHOT adalah minuman berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari!
.
3 Bahan Utama :
Tomato : membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam.
.
L-cysteine : melambatkan proses penuaan semulajadi dan membantu sintesis glutation yang sangat anti-oksidatif dan boleh membantu mencerahkan kulit.
.
Schisandra: mengandungi ciri-ciri antioksidan yang kuat yang berfungsi untuk meremajakan kulit. (awet muda)
.
KELEBIHAN :
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara pengambilan :
Ambil 1 sachet F beaushot sekali sehari
.
Harga pasaran :
RM 69 SM
RM 75 SS
30 SGD
30 BND
.
.
‼️AGENT WANTED‼️
‼️AGENT WANTED‼️
‼️AGENT WANTED‼️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #fbeaushotbyfazura #fbeaushotampang #trufitzofficial #fbeaushotgombak #tipskurus #fbeaushotklcc #trufitzampang #kulitputih #trufitzhq #fbeaushothq #trufitzklcc #justomato #fbeaushotampang #fbeaushotsubang #fbeaushotshahalam #trufitzcheras #fbeaushotbangsar #fbeaushot #fbeaushotkl

🎀 F BEAUSHOT
.
F BEAUSHOT adalah minuman berasaskan tomato yang berfungsi sebagai agen pencerahan dan kesannya dapat dilihat dalam masa 7 hari!
.
3 Bahan Utama :
Tomato : membantu untuk mencerahkan kulit, mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat dan kulit kusam.
.
L-cysteine : melambatkan proses penuaan semulajadi dan membantu sintesis glutation yang sangat anti-oksidatif dan boleh membantu mencerahkan kulit.
.
Schisandra: mengandungi ciri-ciri antioksidan yang kuat yang berfungsi untuk meremajakan kulit. (awet muda)
.
KELEBIHAN :
🍅Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah
🍅Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam
🍅Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah
🍅Merawat masalah jeragat dan jerawat
🍅Menjadikan tona kulit lebih sekata
🍅Memudarkan parut muka dan badan
🍅Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah
🍅Merawat masalah kulit kusam
.
Cara pengambilan :
Ambil 1 sachet F beaushot sekali sehari
.
Harga pasaran :
RM 69 SM
RM 75 SS
30 SGD
30 BND
.
.
‼️AGENT WANTED‼️
‼️AGENT WANTED‼️
‼️AGENT WANTED‼️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 019 - 388 5656
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazura #fattzura #trudollykl #trufitz #fbeaushotbyfazura #fbeaushotampang #trufitzofficial #fbeaushotgombak #tipskurus #fbeaushotklcc #trufitzampang #kulitputih #trufitzhq #fbeaushothq #trufitzklcc #justomato #fbeaushotampang #fbeaushotsubang #fbeaushotshahalam #trufitzcheras #fbeaushotbangsar #fbeaushot #fbeaushotkl
15 1 27 September, 2019
@trudolly.kualalumpur Profile picture

@trudolly.kualalumpur

Ampang, Kuala Lumpur

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Sweet! Sweet! Sweet! Romentik pulak tu @missfazura @fattahaminz 😍😍😍😍
.
.
Love love love sangat! 💖💖
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #meloditv3 #tv3 #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Sweet! Sweet! Sweet! Romentik pulak tu @missfazura @fattahaminz 😍😍😍😍
.
.
Love love love sangat! 💖💖
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #meloditv3 #tv3 #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq
34 0 13 October, 2019
@trudolly.kualalumpur Profile picture

@trudolly.kualalumpur

Kuala Lumpur, Malaysia

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Beautiful as always @missfazura 😍😍😍😍
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #trufitzhq #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq

🎀 Assalamualaikum darlings!
.
.
Beautiful as always @missfazura 😍😍😍😍
.
.
Nak lawa macam Fazura? Jom dapatkan FBEAUSHOT, TRUDOLLY, TRUFITZ, VDOLLY, SUGAR SCRUB, LIP MOIST, TRUWHITE & TRUSHAPE now! ☺️
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
Click link dekat bio
.
🚗 COD available!
Seluruh KL • Ampang • Setiawangsa • Wangsa Maju • KLCC • Keramat • Setapak • KLSentral • Bangsar • Batu Caves • Sentul • Gombak • Melawati • Cheras • Putrajaya • Cyberjaya • Puchong • Bukit Jalil • Serdang • Bangi • Petaling Jaya • Damansara • Sunway • Subang • Shah Alam • Klang
.
📍SELF PICKUP : Ampang Point
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT exclusive!
.
🛍 Find us on Shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
🙋🏻‍♀️ Agent & Dropshipper are welcome. Whatsapp us now!
.
.
#surerichteam #surerichteamXjenny #myjuerneys #JNYempire #trufitz #trudolly #trudollyhq #trufitzkl #fazbulous #fazura #zahirah #fattzura #trudollykl #fbeaushotselangor #trufitzhq #fbeaushotsetapak #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotshahalam #fbeaushotgombak #fbeaushotmelawati #fbeaushotampang #kulitputih #fbeaushotkl #fbeaushotklcc #fbeaushotofficial #fbeaushotbyfazura #fbeaushothartamas #fbeaushothq
38 0 30 September, 2019
@trudolly.sophie Profile picture

@trudolly.sophie

Rawang, Selangor

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley # #fbeaushotbangsar

Hello sayang!! Jgn lepaskan peluang utk dptkan Trufitz & F BEAUSHOT dgn harga promo sempena PINKTOBER ni ya!
.
❤️2 box FBS = RM130
❤️4 box FBS = RM250
❤️1 box FBS + 1 box Trufitz = RM120
.
Jom place your order now! Nak kak sophie delivery pun boleh. Whatsapp je 011.1004.1947 atau klik link di bio.😘😘😘
.
#trudolly #trudollyteamsophie #fazura #missfazura #tomatoes #whiteningsupplement #whiteningmalaysia #nakputih #putih #cerahgebu #putiflhcerah #fbeaushot #fbeaushotkualalumpur #fbeaushotkl #fbeaushotselangor #fbeaushotrawang #justomato #tomatoejuice #fbeaushotampang #fbeaushotshahalam #fbeaushotbukitjalil #fbeaushotcheras #fbeaushotsetapak #fbeaushotgombak #fbeaushotklcc #fbeaushotmidvalley ##fbeaushotbangsar
9 1 15 October, 2019