#fenomenarsuku Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fenomenarsuku and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
557.6
Average comment
6.5
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Sejak2 kes moto dalam pemerhatian polis ni kami selalu berdoa dielak kan dari roblock . Tapi Kalau akak ni yang tahan roblock korang  berhenti tak ?  @mfmirafilzah
.
.
.
#mirafilzah
#kitaridertiadabeza #matrempit #rs150rmalaysia #hondars150r #rs150malaysia_official #matmoto #jentera #jenterafly #jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #abamsistoranggi  #sisto #hondars #rs150r #rs150
#fenomenarsuku
1,457 12 12 hours ago
@angah_the_harder Profile picture

@angah_the_harder

FOR SALE... #Repost @syafiqazizan91
• • • • • •
Assalamualaikum Salam jumaat
Cover set full wrap kain ori untuk dijual ada beberapa tempat yg ada masalah sikit.. Kalau owner jadi ambik kita nk clear blik.. Harga rm1***.00 serious buyer boleh ws. Ada free gift sekali.. Www.wasap.my/+60128509504 atau pm tepi.. MELAKA MELAKA

#rs150rmalaysia #rs150malaysia_official #4stroke #kapcaimalaya #kamixlaju #kapcaijahat #rs150malaysia #rsmalaya #rsracing #carbonfiber #jenterakita #jentera4strooke #jenterasado #jentera_duaroda #jenterakesayangan #jiwamatmoto #fenomenarsuku #kapcailover #kapcai_malaya #kapcainoob #kapcai_permotoran #duniapermotoran #kingdrag #duniaduaroda #duniakapcai #kingdrag #rs150r_winner #jiwamatmoto #jiwatakkacau

FOR SALE... #Repost @syafiqazizan91
• • • • • •
Assalamualaikum Salam jumaat
Cover set full wrap kain ori untuk dijual ada beberapa tempat yg ada masalah sikit.. Kalau owner jadi ambik kita nk clear blik.. Harga rm1***.00 serious buyer boleh ws. Ada free gift sekali.. Www.wasap.my/+60128509504 atau pm tepi.. MELAKA MELAKA

#rs150rmalaysia #rs150malaysia_official #4stroke #kapcaimalaya #kamixlaju #kapcaijahat #rs150malaysia #rsmalaya #rsracing #carbonfiber #jenterakita #jentera4strooke #jenterasado #jentera_duaroda #jenterakesayangan #jiwamatmoto #fenomenarsuku #kapcailover #kapcai_malaya #kapcainoob #kapcai_permotoran #duniapermotoran #kingdrag #duniaduaroda #duniakapcai #kingdrag #rs150r_winner #jiwamatmoto #jiwatakkacau
650 5 13 September, 2019
Assalamualaikum Salam jumaat
Cover set full wrap kain ori untuk dijual ada beberapa tempat yg ada masalah sikit.. Kalau owner jadi ambik kita nk clear bgi cun2 blik.. Harga rm1***.00 serious buyer boleh ws. Ada free gift sekali.. Www.wasap.my/+60128509504 atau pm tepi.. MELAKA MELAKA

#rs150rmalaysia #rs150malaysia_official #4stroke #kapcaimalaya #kamixlaju #kapcaijahat #rs150malaysia #rsmalaya #rsracing #carbonfiber #jenterakita #jentera4strooke #jenterasado #jentera_duaroda #jenterakesayangan #jiwamatmoto #fenomenarsuku #kapcailover #kapcai_malaya #kapcainoob #kapcai_permotoran #duniapermotoran #kingdrag #duniaduaroda #duniakapcai #kingdrag #rs150r_winner #jiwamatmoto #jiwatakkacau #motoabah2 #4lejang#4stroke #kapcaimalaya #kamixlaju#kapcaijahat #bukanmeroyan #carbonfiber #jenterakita
274 2 13 September, 2019
@fenomena_rsuku Profile picture

@fenomena_rsuku

Setiap manusia adalah arkitek kehidupannya sendiri. Dia membinanya mcm mana yang nak tp lepas dia buat apa yang dia nak, kadang2 dia dapati app yg dia buat tu x kene apa yang dia nak dibinanya semula tp hasil tetap sama dan mulalah mencari seseorang atau sesuatu untuk dipersalahkan daripada mencuba untuk menukar dirinya sendiri...
Igt Bois x semua Kita rancang akan menjadi kenyataan.. so sabar berdoa , solat jaga.... 💙💋🖤💥 #kitaridertiadabeza #matrempit #rs150rmalaysia #hondars150r #rs150malaysia_official #matmoto #jentera #jenterafly #jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #abamsistoranggi #sisto #hondars #rs150r #rs150
#fenomenarsuku
@fenomena_rsuku

Setiap manusia adalah arkitek kehidupannya sendiri. Dia membinanya mcm mana yang nak tp lepas dia buat apa yang dia nak, kadang2 dia dapati app yg dia buat tu x kene apa yang dia nak dibinanya semula tp hasil tetap sama dan mulalah mencari seseorang atau sesuatu untuk dipersalahkan daripada mencuba untuk menukar dirinya sendiri...
Igt Bois x semua Kita rancang akan menjadi kenyataan.. so sabar berdoa , solat jaga.... 💙💋🖤💥 #kitaridertiadabeza #matrempit #rs150rmalaysia #hondars150r #rs150malaysia_official #matmoto #jentera #jenterafly #jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #abamsistoranggi  #sisto #hondars #rs150r #rs150
#fenomenarsuku
@fenomena_rsuku
572 7 12 September, 2019
@fenomena_rsuku Profile picture

@fenomena_rsuku

2minggu lagi bois...
Jmpa korang dkt kedah okay.
Sticker Inn Saa Allah ada jual
Baju ad lbih Kita pun Akan jual...
Apa2 pun standby jentera korang setup cun2 ,Kita Kasi taw Dia, ngak Ada obat ngak Ada otak... Support
@fenomena_rsuku
@fenomena_rsuku 💙💋🖤💥 #kitaridertiadabeza #matrempit #rs150rmalaysia #hondars150r #rs150malaysia_official #matmoto #jentera #jenterafly #jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #abamsistoranggi #sisto #hondars #rs150r #rs150
#fenomenarsuku #kapcaimalaya #supportlocalrider #familiaridergroup
@fenomena_rsuku

2minggu lagi bois...
Jmpa korang dkt kedah okay.
Sticker Inn Saa Allah ada jual
Baju ad lbih Kita pun Akan jual...
Apa2 pun standby jentera korang setup cun2 ,Kita Kasi taw Dia, ngak Ada obat ngak Ada otak... Support 
@fenomena_rsuku
@fenomena_rsuku 💙💋🖤💥 #kitaridertiadabeza #matrempit #rs150rmalaysia #hondars150r #rs150malaysia_official #matmoto #jentera #jenterafly #jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #abamsistoranggi  #sisto #hondars #rs150r #rs150
#fenomenarsuku #kapcaimalaya #supportlocalrider #familiaridergroup
@fenomena_rsuku
951 10 11 September, 2019
Bagi Ada cerita™ 💨💨💨💨....
.
.
#rs150malaysia #fenomenarsuku #rs150malaysia_official #hondars150r #rs150rbrotherhood #rs150r_pacak
70 4 10 September, 2019

Top #fenomenarsuku posts

@fenomena_rsuku Profile picture

@fenomena_rsuku

Yg Mana bertelur tu boleh la siap2 ke masjid ye....
Haaa ni ad bende ckit nak sampaikan.. gantungkan azam dan semangat kita setinggi bintang di langit dan rendahkan hati kita serendah mutiara di lautan.
Salam jumaat bois ⚫️🖤 💙💋🖤💥 #kitaridertiadabeza #matrempit #rs150rmalaysia #hondars150r #rs150malaysia_official #matmoto #jentera #jenterafly #jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #abamsistoranggi #sisto #hondars #rs150r #rs150
#fenomenarsuku
@fenomena_rsuku

Yg Mana bertelur tu boleh la siap2 ke masjid ye....
Haaa ni ad bende ckit nak sampaikan.. gantungkan azam dan semangat kita setinggi bintang di langit dan rendahkan hati kita serendah mutiara di lautan.
Salam jumaat bois ⚫️🖤 💙💋🖤💥 #kitaridertiadabeza #matrempit #rs150rmalaysia #hondars150r #rs150malaysia_official #matmoto #jentera #jenterafly #jenterasado #jenterakita #jenterapadu #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #jenterapejuang #abamsistoranggi  #sisto #hondars #rs150r #rs150
#fenomenarsuku
@fenomena_rsuku
1,518 8 13 September, 2019