#fg511 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fg511 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
112 hours
Average like
1591.4
Average comment
9.3
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

Orang yang gagal akan nampak kesusahan pada setiap peluang.

Manakala orang yg optimis akan nampak peluang dalam setiap kesusahan.
#fg511
#gp4rx

Orang yang gagal akan nampak kesusahan pada setiap peluang.

Manakala orang yg optimis akan nampak peluang dalam setiap kesusahan. 
#fg511 
#gp4rx
1,420 7 28 August, 2019
@lc135kualaloco Profile picture

@lc135kualaloco

#repost @muhammad_nazifi
・・・
tak sempat post kt fb kita dah ada buyer tegar fg505 oren 😘 terima kasih buyer langkawi 🙌🏻 sape sape nk block uma 65pro dan superhead uma 22/25 complete call/wasap 0173519359 📞 #brembo #fg510 #fg511 #fg505

#repost @muhammad_nazifi
・・・
tak sempat post kt fb kita dah ada buyer tegar fg505 oren 😘 terima kasih buyer langkawi 🙌🏻 sape sape nk block uma 65pro dan superhead uma 22/25 complete call/wasap 0173519359 📞  #brembo #fg510 #fg511 #fg505
30 0 25 August, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

RnR Ulu Bernam....North South Hiway (South bound)

Kajayaan bukan dicipta dalam satu malam,ia mengambil masa bertahun

Sebelum kita judge seseorang.

Pernah ke kita menilai harga ketekunan dia,timbang berat kesabaran dia,ukur tinggi semangat dia dan dalam masa yang sama sukat air mata dia

Dan sebab itu,kenapa dia lebih tinggi berdiri sekarang dari sebelum ni

#fg511
#opbr
#opbrexhaust
#gp4rx
#ltdhelmet
#aracerspeedtek

Kajayaan bukan dicipta dalam satu malam,ia mengambil masa bertahun

Sebelum kita judge seseorang.

Pernah ke kita menilai harga ketekunan dia,timbang berat kesabaran dia,ukur tinggi semangat dia dan dalam masa yang sama sukat air mata dia

Dan sebab itu,kenapa dia lebih tinggi berdiri sekarang dari sebelum ni

#fg511 
#opbr 
#opbrexhaust 
#gp4rx 
#ltdhelmet 
#aracerspeedtek
1,850 18 13 August, 2019
ada larian amal ke mlm ni ? 😆  #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium
740 7 3 August, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

Racing Boy

Dalam bisnes ni kita kena pandai cari dan rebut peluang,
Gagal itu urusan nanti
Yang penting,kita berani mencuba.
Yakin sahaja,sebab usaha yang berterusan jarang sekali mengkhianati hasil

Tak ada istilah “comfort zone” bagi orang bisnes.
Setiap hari kena sentiasa struggle bagi memastikan bisnes yang kita jalankan mengikut peredaran masa

Kena ingat setiap masa,setiap hari,pesaing kita cuba usaha untuk jadi lebih baik dari kita.
Jadi ada ke masa untuk kita berselesa lagi?

#fg511
#racingboy
#forgedrim
#racingboymalaysia
#racingboyforged
#ltdhelmet

Dalam bisnes ni kita kena pandai cari dan rebut peluang,
Gagal itu urusan nanti
Yang penting,kita berani mencuba. 
Yakin sahaja,sebab usaha yang berterusan jarang sekali mengkhianati hasil

Tak ada istilah “comfort zone” bagi orang bisnes. 
Setiap hari kena sentiasa struggle bagi memastikan bisnes yang kita jalankan mengikut peredaran masa

Kena ingat setiap masa,setiap hari,pesaing kita cuba usaha untuk jadi lebih baik dari kita. 
Jadi ada ke masa untuk kita berselesa lagi?

#fg511 
#racingboy 
#forgedrim 
#racingboymalaysia 
#racingboyforged 
#ltdhelmet
5,156 22 27 July, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

Eco Grandeur at Klang Valley

10 orang mahu berniaga,9 orang tetap tidak bermula.Hanya seorang yang kekal mahu menikmati sukses.Hanya seorang yang mulakan langkah pertama.

10 orang mahu berniaga,9 orang tetap kecundang.Hanya seorang yang kekal mahu menikmati sukses.Hanya seorang teruskan berjuang.

Golongan 1 orang inilah yang kekal optimis, kental usaha dan kerap belajar

Lawan tetap lawan
17inc vs 24inc 💦

#fg511
#125zr
#peminat125zr
#peminat125zrmalaysians_
#kroni125zr
#kroni125z
#kroni125zrmalaysia
#fordrangermalaysia
#akanacarbonwizard
#bremboperformance

10 orang mahu berniaga,9 orang tetap tidak bermula.Hanya seorang yang kekal mahu menikmati sukses.Hanya seorang yang mulakan langkah pertama.

10 orang mahu berniaga,9 orang tetap kecundang.Hanya seorang yang kekal mahu menikmati sukses.Hanya seorang teruskan berjuang.

Golongan 1 orang inilah yang kekal optimis, kental usaha dan kerap belajar

Lawan tetap lawan
17inc vs 24inc 💦

#fg511 
#125zr 
#peminat125zr 
#peminat125zrmalaysians_ 
#kroni125zr 
#kroni125z 
#kroni125zrmalaysia 
#fordrangermalaysia 
#akanacarbonwizard 
#bremboperformance
2,586 5 13 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Lokasi Rahsia

Emas itu lebih mahal dari kayu . Tetapi disaat kita hendak tenggelam , maka kayulah yg kita pegang dan emas pun kita buang . Maka jangan anggap remeh sahabat kita seorang pun . Walaupun dia tak mempunyai apa apa ✌🏻☺️ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium #ahmtitanium

Emas itu lebih mahal dari kayu . Tetapi disaat kita hendak tenggelam , maka kayulah yg kita pegang dan emas pun kita buang . Maka jangan anggap remeh sahabat kita seorang pun . Walaupun dia tak mempunyai apa apa ✌🏻☺️ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium #ahmtitanium
780 6 12 July, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

“INGAT SATU PERKARA”

Rezeki dari Allah,Usaha dari kita.

Tekad dan mulakan langkah,biar perlahan,asalkan bermula,biar ada pergerakkan,jangan biarkan statik

Sebab RUTIN biasa tak dapat nak tambah pengalaman hidup

Cari momentum,cari pengalaman,keluar rumah,cari angin,jumpa orang,berjabat salam,dah dapat rentak,dah dapat angin,terus TERBANG.

Need to change your life today,Don’t gamble on the future,act now,without delay

If you change outside,your just look better,NOT FEEL BETTER jangan salah faham ok !

Tapi kalau awak betul-betul nak FEEL BETTER,need to change from inside

#FG505
#FG510
#FG511
#gp4rx
#opbr
#bremboracing
#forgedrim
#racingboy
#racingboymalaysia

“INGAT SATU PERKARA”

Rezeki dari Allah,Usaha dari kita.

Tekad dan mulakan langkah,biar perlahan,asalkan bermula,biar ada pergerakkan,jangan biarkan statik

Sebab RUTIN biasa tak dapat nak tambah pengalaman hidup

Cari momentum,cari pengalaman,keluar rumah,cari angin,jumpa orang,berjabat salam,dah dapat rentak,dah dapat angin,terus TERBANG.

Need to change your life today,Don’t gamble on the future,act now,without delay

If you change outside,your just look better,NOT FEEL BETTER jangan salah faham ok !

Tapi kalau awak betul-betul nak FEEL BETTER,need to change from inside

#FG505
#FG510
#FG511
#gp4rx
#opbr 
#bremboracing 
#forgedrim 
#racingboy 
#racingboymalaysia
8,914 30 3 July, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

2019 mengajar Abg pasal Law of Attraction.Ask Believe & Receive.

Ramai yang salah buat

Law of attraction or satisfication,both ada word “action” bertindak

Ingat !!
Nak berjaya kena bertindak,tak boleh tulis goals sahaja dalam diari diri hari-hari

Kurangkan sikap suka berangan walaupun ia FREE

Bertangguh adalah musuh kita NO 1,nak berjaya kena buang perkataan “TANGGUH” @ “NANTILAH” dalam kamus diri kita.

Lebih baik
1-Decide want we want
2-Write it down our goal
3-Believe and feel good like we already got it
4-Make a plan,specific plan
5-Work on it everyday,HUSTLE

#FG505
#FG510
#FG511

Promosi mcm biasa
Block UMA pro 65 RM680
Superhead 22/25 RM1600
Sportrim Lagenda Limited RM400
Sportrim LC Koko RM450
LTD helmet harga berbeza ikut model
RCB V1 harga ikut condition

2019 mengajar Abg pasal Law of Attraction.Ask Believe & Receive.

Ramai yang salah buat

Law of attraction or satisfication,both ada word “action” bertindak

Ingat !!
Nak berjaya kena bertindak,tak boleh tulis goals sahaja dalam diari diri hari-hari

Kurangkan sikap suka berangan walaupun ia FREE

Bertangguh adalah musuh kita NO 1,nak berjaya kena buang perkataan “TANGGUH” @ “NANTILAH” dalam kamus diri kita.

Lebih baik 
1-Decide want we want
2-Write it down our goal
3-Believe and feel good like we already got it
4-Make a plan,specific plan
5-Work on it everyday,HUSTLE

#FG505
#FG510
#FG511

Promosi mcm biasa
Block UMA pro 65 RM680
Superhead 22/25 RM1600
Sportrim Lagenda Limited RM400
Sportrim LC Koko RM450
LTD helmet harga berbeza ikut model
RCB V1 harga ikut condition
7,657 3 2 July, 2019
#Repost @azrulfuad
• • • • •
“LTD matt”
Satu nama,dua produk 
Ready stok,lambat habis 💦

#ltdhelmet 
#fg505 
#fg511 
#gp4rx 
#brembogp4rx 
#opbr 
#opbrexhaust 
#y15 
#y15malaysia 
#ysuku 
#ysuku46 
#y15v2 
#y15malaya_official 
#ysukufamilia
89 0 26 June, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Royale Palace

Awak tau apa persamaan awak dengan gaji ?

dua dua saya tunggu 💕 #brembo #fg510 #fg511 #fg505

Awak tau apa persamaan awak dengan gaji ?

dua dua saya tunggu 💕  #brembo #fg510 #fg511 #fg505
876 4 24 May, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

IJOK Homestay

tak sempat post kt fb kita dah ada buyer tegar fg505 oren 😘 terima kasih buyer langkawi 🙌🏻 sape sape nk block uma 65pro dan superhead uma 22/25 complete call/wasap 0173519359 📞 #brembo #fg510 #fg511 #fg505

tak sempat post kt fb kita dah ada buyer tegar fg505 oren 😘 terima kasih buyer langkawi 🙌🏻 sape sape nk block uma 65pro dan superhead uma 22/25 complete call/wasap 0173519359 📞  #brembo #fg510 #fg511 #fg505
974 33 22 May, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

air jagung dgn cincau ngam ke ? 🧐 #brembo #fg511 #fg510

air jagung dgn cincau ngam ke ? 🧐 #brembo #fg511 #fg510
452 23 20 May, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

LHDNM Shah Alam

tengah tengah hari ni tengok sportrim pun dah mcm air buah-buahan 🥺 ni ada sportrim fg510 merah v1 nak jual rm4xxx 😍 pnp y15 🙌🏻 call/wasap 0173519359 📞 #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505

tengah tengah hari ni tengok sportrim pun dah mcm air buah-buahan 🥺 ni ada sportrim fg510 merah v1 nak jual rm4xxx 😍 pnp y15 🙌🏻 call/wasap 0173519359 📞 #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505
610 7 13 May, 2019
Nasib jiran sporting 😊😬
#tunebygrt#grtmotorsports #fg511 #fg505 #fg510
453 11 19 April, 2019
@edwin996996 Profile picture

@edwin996996

#RCB
#FG511
Wasap.my/60172139126

#RCB
#FG511
Wasap.my/60172139126
13 1 18 April, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

หาดป่าตอง ภูเก็ต | Patong Beach Phuket

Hello !
Excuse me
Your sportrim very colourfull,
So beautiful
Can i take photo ?

This is BuahCampur
your can call mix fruit 🍇🍐🍊🍎🍋🍓 #

#fg511
#fg510
#fg505

Hello !
Excuse me
Your sportrim very colourfull,
So beautiful
Can i take photo ?

This is BuahCampur 
your can call mix fruit 🍇🍐🍊🍎🍋🍓 #

#fg511 
#fg510 
#fg505
1,771 1 13 April, 2019

Top #fg511 posts

@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

SK Puchong Utama 2

cerita pagi tadi .. melayu asal mana ? 🤦🏻‍♂️ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505

cerita pagi tadi .. melayu asal mana ? 🤦🏻‍♂️ #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505
2,187 43 27 July, 2019
@muhammad_nazifi Profile picture

@muhammad_nazifi

Racing Boy

simpan sini buat kenangan anak cucu 😂 thank you special invite @jerremyng and bigboss RCB 💖 #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium

simpan sini buat kenangan anak cucu 😂 thank you special invite @jerremyng and bigboss RCB 💖  #brembo #gprx #fg510 #fg511 #fg505 #kingdrag #opbrtitanium
1,138 22 29 July, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

Buah 🍊🍊🍊 kalau baru petik biasanya rasa dia masih masam-masam manis lagi

Kena peram lama sikit baru dapat rasa manisnya yang sebenar

#fg505
#fg510
#fg511
#brembobrakes
#125z
#kroni125zrmalaysia
#peminat125
#peminatyamaha
#forgedrims
#ltdhelmet

Buah 🍊🍊🍊 kalau baru petik biasanya rasa dia masih masam-masam manis lagi

Kena peram lama sikit baru dapat rasa manisnya yang sebenar

#fg505
#fg510
#fg511
#brembobrakes 
#125z 
#kroni125zrmalaysia 
#peminat125 
#peminatyamaha 
#forgedrims 
#ltdhelmet
10,355 59 16 June, 2019
@azrulfuad Profile picture

@azrulfuad

Roda Impian
Saya Putar Halim .!!!
#fg505
#fg510
#fg511

Roda Impian 
Saya Putar Halim .!!!
#fg505 
#fg510
#fg511
10,559 23 28 July, 2019