#fienabeauty Instagram Photos & Videos

fienabeauty - 16k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fienabeauty and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
3.3
Average comment
0
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah! Mesti try.. jatuh cinta pandang pertama agituhhh! Rasa sejuk berangin dia tu mmg fresh dooh! .
#fienabeauty #satissoap #sayajual #masalahkulit #jerawat #jeragat #breakout

Alhamdulillah! Mesti try.. jatuh cinta pandang pertama agituhhh! Rasa sejuk berangin dia tu mmg fresh dooh! .
#fienabeauty #satissoap #sayajual #masalahkulit #jerawat #jeragat #breakout
0 0 3 minutes ago

Flawles licin macam kulit telor muka dia sejak muka dia pakai pencuci #satissoap dan consume #perfectskinsupplemet 😍 Wahh sape yg nk kulit mcam ni boleh grab apa yg sis ni beli . Confirm kulit korang jd mcam dia flawles gituuuu . Tak ke geram tengok muka dia cantikk melecunn gitchuuu😍Jom gaiss dapat sekarang ketika stock masih ada!!!! #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Flawles licin macam kulit telor muka dia sejak muka dia pakai pencuci #satissoap dan consume #perfectskinsupplemet 😍 Wahh sape yg nk kulit mcam ni boleh grab apa yg sis ni beli . Confirm kulit korang jd mcam dia flawles gituuuu . Tak ke geram tengok muka dia cantikk melecunn gitchuuu😍Jom gaiss dapat sekarang ketika stock masih ada!!!! #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
0 0 5 minutes ago

Flawles licin macam kulit telor muka dia sejak muka dia pakai pencuci #satissoap dan consume #perfectskinsupplemet 😍 Wahh sape yg nk kulit mcam ni boleh grab apa yg sis ni beli . Confirm kulit korang jd mcam dia flawles gituuuu . Tak ke geram tengok muka dia cantikk melecunn gitchuuu😍Jom gaiss dapat sekarang ketika stock masih ada!!!! #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Flawles licin macam kulit telor muka dia sejak muka dia pakai pencuci #satissoap dan consume #perfectskinsupplemet 😍 Wahh sape yg nk kulit mcam ni boleh grab apa yg sis ni beli . Confirm kulit korang jd mcam dia flawles gituuuu . Tak ke geram tengok muka dia cantikk melecunn gitchuuu😍Jom gaiss dapat sekarang ketika stock masih ada!!!! #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
0 0 5 minutes ago

Flawles licin macam kulit telor muka dia sejak muka dia pakai pencuci #satissoap dan consume #perfectskinsupplemet 😍 Wahh sape yg nk kulit mcam ni boleh grab apa yg sis ni beli . Confirm kulit korang jd mcam dia flawles gituuuu . Tak ke geram tengok muka dia cantikk melecunn gitchuuu😍Jom gaiss dapat sekarang ketika stock masih ada!!!! #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Flawles licin macam kulit telor muka dia sejak muka dia pakai pencuci #satissoap dan consume #perfectskinsupplemet 😍 Wahh sape yg nk kulit mcam ni boleh grab apa yg sis ni beli . Confirm kulit korang jd mcam dia flawles gituuuu . Tak ke geram tengok muka dia cantikk melecunn gitchuuu😍Jom gaiss dapat sekarang ketika stock masih ada!!!! #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
0 0 5 minutes ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
1 0 13 minutes ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsuhapawer

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsuhapawer
0 0 37 minutes ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsuhapawer

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamsuhapawer
0 0 58 minutes ago

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

"Ehh makin cantek dah sekarang, pakai apa ye?" .
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbungaa hati tu..? Nak jawap pon yakin je eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang mehhh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls 😍
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
14 0 1 hour ago

[ MENGHILANGKAN PARUT ]
.
kenapa #beeshine mampu menghilangkan parut? Kerana ia mengandungi madu yg kaya dgn ANTIOKSIDAN di mana mampu menghilangkan parut hitam
.
Haa bukan tu je, madu jugak ANTIBAKTERIA di mana membunuh bakteria yg menyebabkan naiknya jerawat
.
So sgt membantu menghilangkan parut ,mencegah dan merawat JERAWAT
.
Produk #BEESHINE yg mengandungi peratus madu tinggi di mana mampu merawat kulit muka yg bermasalah
.
Tapi ingat ❗ Nak rawat kulit pun perlu step yg betul
.
So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite

[ MENGHILANGKAN PARUT ]
.
kenapa #beeshine mampu menghilangkan parut? Kerana ia mengandungi madu yg kaya dgn ANTIOKSIDAN di mana mampu menghilangkan parut hitam
.
Haa bukan tu je, madu jugak ANTIBAKTERIA di mana membunuh bakteria yg menyebabkan naiknya jerawat
.
So sgt membantu menghilangkan parut ,mencegah dan merawat JERAWAT
.
Produk #BEESHINE yg mengandungi peratus madu tinggi di mana mampu merawat kulit muka yg bermasalah
.
Tapi ingat ❗ Nak rawat kulit pun perlu step yg betul
.
So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite
25 1 1 hour ago

Ada jerawat pasir?? Mukaa still "berbijik?!!?"😫😫😫 .
.
Kalau nak tahu selepas gunaa satis soap dalam masa 2 minggu jaa bijik bijik kat dahi lesap😝
.
Korang ada masalah yg samaa?? Blh je tau klik link wsp di profile untuk saya bantu 😌
.
#teamsquadmimi
#teamclubbella
#satissoapfienabeauty #satissoap
#testimonisatissoap #fienabeauty
#teamfienabeauty
#satissoapkedah

Ada jerawat pasir?? Mukaa still "berbijik?!!?"😫😫😫 .
.
Kalau nak tahu selepas gunaa satis soap dalam masa 2 minggu jaa bijik bijik kat dahi lesap😝
.
Korang ada masalah yg samaa?? Blh je tau klik link wsp di profile untuk saya bantu 😌
.
#teamsquadmimi
#teamclubbella
#satissoapfienabeauty #satissoap 
#testimonisatissoap #fienabeauty
#teamfienabeauty
#satissoapkedah
8 0 2 hours ago

Terbaik sungguh Numi Serum ni mami Za dok tipuuu😉😅 ribu riban testimoni xtaw nk tunjuk mana satu😆 cayalh lps pakai korang mesti in love terokkss!😜
.
Mami dok bohong ni. Mami sendiri bgn pagi2 wojik tgn cermin dulu! Halahhh halahhh.. Terus terperasan lawo!😝
.
Meh la korang kita perasan lawo sama2😂😂wassap mami dlu nk tanya2 dulu, beli trus ah mudoh baso seney kiro!!😆😘
Www.wasap.my/60197477207/numiserum
.
Cod : Pasir Gudang & Masai
Postage : seluruh Malaysia
.
#numiserum #ns #testimonins #fienabeautypasirgudang #codpasirgudang #codmasai #posseluruhmalaysia #postagesetiaphari #pasirgudang #agentfienabeautypasirgudang #jerawatcepatkecut #dapdapcantik #jerawathilang #kulitflawless #serumterbaikmalaysia #tipskulitcantik #fienabeauty #jerawatcepatkecut #glowingskin #produkviral #nsbyfienabeauty #jomcubanumiserum #serumterbaik #pasirgudang #johor #cod #freepostage #tipskulitlawa #rahsiakulitbebascela #rahsiakulitcantikflawless

Terbaik sungguh Numi Serum ni mami Za dok tipuuu😉😅 ribu riban testimoni xtaw nk tunjuk mana satu😆 cayalh lps pakai korang mesti in love terokkss!😜
.
Mami dok bohong ni. Mami sendiri bgn pagi2 wojik tgn cermin dulu! Halahhh halahhh.. Terus terperasan lawo!😝
.
Meh la korang kita perasan lawo sama2😂😂wassap mami dlu nk tanya2 dulu, beli trus ah mudoh baso seney kiro!!😆😘
Www.wasap.my/60197477207/numiserum
.
Cod : Pasir Gudang & Masai
Postage : seluruh Malaysia
.
#numiserum #ns #testimonins #fienabeautypasirgudang #codpasirgudang #codmasai #posseluruhmalaysia #postagesetiaphari #pasirgudang #agentfienabeautypasirgudang #jerawatcepatkecut #dapdapcantik #jerawathilang #kulitflawless #serumterbaikmalaysia #tipskulitcantik #fienabeauty #jerawatcepatkecut #glowingskin #produkviral #nsbyfienabeauty #jomcubanumiserum #serumterbaik #pasirgudang #johor #cod #freepostage #tipskulitlawa #rahsiakulitbebascela #rahsiakulitcantikflawless
2 0 2 hours ago

Jom kita tengok testimoni teacher lyn pakai numi serum 😍
Konsisten guna produk #numiserum jerawat di muka sudah hilang . Bukan itu je . Muka makin glowing . Apa yg best numi serum ni bila kita apply, muka rasa lembap . Paling best bau pon wangi taw.. #testimoninumiserum #numiserumkillerskin
#teamfienabeauty #numiserum #numiserumkelantan #testimoninumiserum #numiserumbachok #teamfienabeauty
#gelombangfienbeauty
#fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Jom kita tengok testimoni teacher lyn pakai numi serum 😍
Konsisten guna produk #numiserum jerawat di muka sudah hilang . Bukan itu je . Muka makin glowing . Apa yg best numi serum ni bila kita apply, muka rasa lembap . Paling best bau pon wangi taw.. #testimoninumiserum #numiserumkillerskin
#teamfienabeauty #numiserum #numiserumkelantan #testimoninumiserum #numiserumbachok #teamfienabeauty
#gelombangfienbeauty
#fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
2 0 2 hours ago

Jom kita tengok testimoni teacher lyn pakai numi serum 😍
Konsisten guna produk #numiserum jerawat di muka sudah hilang . Bukan itu je . Muka makin glowing . Apa yg best numi serum ni bila kita apply, muka rasa lembap . Paling best bau pon wangi taw.. #testimoninumiserum #numiserumkillerskin
#teamfienabeauty #numiserum #numiserumkelantan #testimoninumiserum #numiserumbachok #teamfienabeauty
#gelombangfienbeauty
#fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Jom kita tengok testimoni teacher lyn pakai numi serum 😍
Konsisten guna produk #numiserum jerawat di muka sudah hilang . Bukan itu je . Muka makin glowing . Apa yg best numi serum ni bila kita apply, muka rasa lembap . Paling best bau pon wangi taw.. #testimoninumiserum #numiserumkillerskin
#teamfienabeauty #numiserum #numiserumkelantan #testimoninumiserum #numiserumbachok #teamfienabeauty
#gelombangfienbeauty
#fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
0 0 2 hours ago

Alhamdulillah syukur rezeki untuk hari nie..ada lagi tak yg nak join cod dan postage hari nie ? Boleh wssap Naa 📲📲..semua masih readystock tapi stock limited sgt 😥😥..
Free gift ✔️ free cod ✔️ ❤️❤️.. ❤️ Demica Whitening Lotion RM39.90
💚Satis Soap RM25
💚Numi Serum RM59

#Stokisdemicalotion #demicalotionTumpat #Demicasquad #fienabeauty #codtumpat #CodWakafBharu #postageseluruh

Alhamdulillah syukur rezeki untuk hari nie..ada lagi tak yg nak join cod dan postage hari nie ? Boleh wssap Naa 📲📲..semua masih readystock tapi stock limited sgt 😥😥..
Free gift ✔️ free cod ✔️ ❤️❤️.. ❤️ Demica Whitening Lotion RM39.90
💚Satis Soap RM25
💚Numi Serum RM59

#Stokisdemicalotion #demicalotionTumpat #Demicasquad #fienabeauty #codtumpat #CodWakafBharu #postageseluruh
2 0 2 hours ago

Jom kita tengok testimoni teacher lyn pakai numi serum 😍
Konsisten guna produk #numiserum jerawat di muka sudah hilang . Bukan itu je . Muka makin glowing . Apa yg best numi serum ni bila kita apply, muka rasa lembap . Paling best bau pon wangi taw.. #testimoninumiserum #numiserumkillerskin
#teamfienabeauty #numiserum #numiserumkelantan #testimoninumiserum #numiserumbachok #teamfienabeauty
#gelombangfienbeauty
#fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Jom kita tengok testimoni teacher lyn pakai numi serum 😍
Konsisten guna produk #numiserum jerawat di muka sudah hilang . Bukan itu je . Muka makin glowing . Apa yg best numi serum ni bila kita apply, muka rasa lembap . Paling best bau pon wangi taw.. #testimoninumiserum #numiserumkillerskin
#teamfienabeauty #numiserum #numiserumkelantan #testimoninumiserum #numiserumbachok #teamfienabeauty
#gelombangfienbeauty
#fienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
2 0 2 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty
10 0 2 hours ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan bella.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan bella.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
2 0 2 hours ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan bella.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan bella.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
0 0 2 hours ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan bella.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan bella.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
1 0 2 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty
4 0 2 hours ago

Feedback pengguna setia Perfect Skin Supplement..Dulu muka mereka semua breakout tapi setelah jumpa produk fiena beauty wow habis kulit dah macam kulit telur putih lincin 💖

Korang tengok laa sendiri hasil dia memang power👍👍👍 #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Feedback pengguna setia Perfect Skin Supplement..Dulu muka mereka semua breakout tapi setelah jumpa produk fiena beauty wow habis kulit dah macam kulit telur putih lincin 💖

Korang tengok laa sendiri hasil dia memang power👍👍👍 #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
0 0 2 hours ago

Feedback pengguna setia Perfect Skin Supplement..Dulu muka mereka semua breakout tapi setelah jumpa produk fiena beauty wow habis kulit dah macam kulit telur putih lincin 💖

Korang tengok laa sendiri hasil dia memang power👍👍👍 #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Feedback pengguna setia Perfect Skin Supplement..Dulu muka mereka semua breakout tapi setelah jumpa produk fiena beauty wow habis kulit dah macam kulit telur putih lincin 💖

Korang tengok laa sendiri hasil dia memang power👍👍👍 #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
0 0 2 hours ago

Feedback pengguna setia Perfect Skin Supplement..Dulu muka mereka semua breakout tapi setelah jumpa produk fiena beauty wow habis kulit dah macam kulit telur putih lincin 💖

Korang tengok laa sendiri hasil dia memang power👍👍👍 #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Feedback pengguna setia Perfect Skin Supplement..Dulu muka mereka semua breakout tapi setelah jumpa produk fiena beauty wow habis kulit dah macam kulit telur putih lincin 💖

Korang tengok laa sendiri hasil dia memang power👍👍👍 #perfectskinsupplemet #perfectskinsupplementberis #perfectskinsupplementkelantan #perfectskinsupplementbachok #teamfienabeauty #gelombangfienbeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
0 0 2 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty
2 0 2 hours ago

Ta tau la jampi apa ada dalam numi serum ni. Dap dap je pun effect dia pergh bersinar sinar. Haish ta perlu nak pakai produk mahal-mahal dah rasanya.. Cukupla numi serum by #fienabeauty ni je.. #numigiftfienabeauty
#numiserumfeedback
#percayasebelumberjaya

Ta tau la jampi apa ada dalam numi serum ni. Dap dap je pun effect dia pergh bersinar sinar. Haish ta perlu nak pakai produk mahal-mahal dah rasanya.. Cukupla numi serum by #fienabeauty ni je.. #numigiftfienabeauty 
#numiserumfeedback 
#percayasebelumberjaya
3 0 3 hours ago

Ta tau la jampi apa ada dalam numi serum ni. Dap dap je pun effect dia pergh bersinar sinar. Haish ta perlu nak pakai produk mahal-mahal dah rasanya.. Cukupla numi serum by #fienabeauty ni je.. #numigiftfienabeauty
#numiserumfeedback
#percayasebelumberjaya

Ta tau la jampi apa ada dalam numi serum ni. Dap dap je pun effect dia pergh bersinar sinar. Haish ta perlu nak pakai produk mahal-mahal dah rasanya.. Cukupla numi serum by #fienabeauty ni je.. #numigiftfienabeauty 
#numiserumfeedback 
#percayasebelumberjaya
4 0 3 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!! Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.

Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝

#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamarwaarangers

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!! Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.

Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝

#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamarwaarangers
6 0 3 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!! Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.

Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝

#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamarwaarangers

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!! Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.

Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝

#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty #teamarwaarangers
6 0 3 hours ago

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty

JOM FLAWLESS KULIT MUKA BREAKOUT KORANG!!
.
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss.. Korang perlu amalkan #pss je gaiss dah dapat buat muka korang tu flawless giler.
.
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😝
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty
3 0 4 hours ago

“ JERAWAT MAKIN KURANG “
.
Yang betol2 komitmen je tau dpt atasi masalah kulit, komitmen senang je, just keep consistent 😘
.
So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite

“ JERAWAT MAKIN KURANG “
.
Yang betol2 komitmen je tau dpt atasi masalah kulit, komitmen senang je, just keep consistent 😘
.
So kalau korang ada masalah kulit? tak tahu dh cara mcm mna nk rawat ? perlukan consultation ? Whatsapp lala segera ( link di bio ) insya Allah lala akan guide 💋
.
#bsb #beeshine #hacare #testimonibeeshine #testimonihacare #krimmadu #sabunmadu #susumaez #shaklee #uitm #ukm #umk #utm #dherbs #demica #jerawat #jeragat #madu #sobella #kotabharu #kelantan #satinskinz #symabeauty #madu #vitaminc #fienabeauty #aurawhite
19 0 5 hours ago

Top #fienabeauty posts

Yeayy habis pun event #beautyfest selama 2 hari🤲🏻 Alhamdulillah diberikan sahabat seperjuangan yang saling tolong menolong @anissafaizul @missbieylala2 @wanierohaimie .
.
Seingat mommy, last join event macam ni tahun 2016. Fuhh lamaa tak beraksii. Terima kasih kepada semua yang datang support & membeli dekat booth kita orang. Tanpa ualls siapalah kami ni 😭
.
Kalau tempat ualls ada event macam ni bagitahu lah yer. In shaa allah kami akan join 🙋🏼‍♀️ #fienabeauty #hustlehustlekerjakeras

Yeayy habis pun event #beautyfest selama 2 hari🤲🏻 Alhamdulillah diberikan sahabat seperjuangan yang saling tolong menolong @anissafaizul @missbieylala2 @wanierohaimie .
.
Seingat mommy, last join event macam ni tahun 2016. Fuhh lamaa tak beraksii. Terima kasih kepada semua yang datang support & membeli dekat booth kita orang. Tanpa ualls siapalah kami ni 😭
.
Kalau tempat ualls ada event macam ni bagitahu lah yer. In shaa allah kami akan join 🙋🏼‍♀️ #fienabeauty #hustlehustlekerjakeras
8,408 15 13 November, 2019

Dengar citer sekarang bini Madi Kusi Roda dah tertarik dengan supplement daripada @fienabeauty_hq gara2 nak putih macam Mira Filzah .

Mentang2 ada Year End Sale sekarang ni 🤣. Nota tanjatboboi : Year End Sale @fienabeauty_hq last esok wehhh !!! 😫
#dubbingmerapu #fienabeauty #ajqreview

Dengar citer sekarang bini Madi Kusi Roda dah tertarik dengan supplement daripada @fienabeauty_hq gara2 nak putih macam Mira Filzah .

Mentang2 ada Year End Sale sekarang ni 🤣. Nota tanjatboboi : Year End Sale @fienabeauty_hq last esok wehhh !!! 😫 
#dubbingmerapu #fienabeauty #ajqreview
101,651 1,607 30 December, 2018

Jangan lupa datang ke booth kami harini & esok taw, betul-betul depan pintu masuk
.
Bertempat di Hotel Grandriver View Kota Bharu. Freegift mommy nak bagi hampir habes dah. Cepatt naw ualls grab ye
.
Yang datang membeli @numiserum & @satissoap_hq tu jangan lupa tag mommy okayh. Mommy tunggu ni 💚
#beautyfest #fienabeauty

Jangan lupa datang ke booth kami harini & esok taw, betul-betul depan pintu masuk
.
Bertempat di Hotel Grandriver View Kota Bharu. Freegift mommy nak bagi hampir habes dah. Cepatt naw ualls grab ye
.
Yang datang membeli @numiserum & @satissoap_hq tu jangan lupa tag mommy okayh. Mommy tunggu ni 💚
#beautyfest #fienabeauty
9,754 25 12 November, 2019

Hari ni LAST DAY kami ada dekat booth event #beautyfest. Mehh pakat ajok adik kakok shopping ramai-ramai
.
Lagi ramai lagi best. Banyak hadiah menarik menanti ualls. Booth kami betul2 dekat pintu masuk taw. #fienabeauty

Hari ni LAST DAY kami ada dekat booth event #beautyfest. Mehh pakat ajok adik kakok shopping ramai-ramai
.
Lagi ramai lagi best. Banyak hadiah menarik menanti ualls. Booth kami betul2 dekat pintu masuk taw. #fienabeauty
7,574 12 13 November, 2019

Awek Riki si Anjing hitam & berparut? 😱

Mesti Riki si Anjing tak tahu yang produk dari @fienabeauty_hq boleh menghilangkan segala masalah kulit yang awek dia hadapi. Kalau korang hadapi masalah yang sama, jom dapatkan “Perfect Skin Supplement” dari @fienabeauty_hq
Paling best bila korang follow ig @fienabeauty_hq ownernya sendiri yang akan guide & bantu korang sampai nampak kesan, percuma jer tau, apa tunggu lagi, jom follow!!! 🤗

#dubbingmerapu #fienabeauty #ajqreview

Awek Riki si Anjing hitam & berparut? 😱

Mesti Riki si Anjing tak tahu yang produk dari @fienabeauty_hq boleh menghilangkan segala masalah kulit yang awek dia hadapi. Kalau korang hadapi masalah yang sama, jom dapatkan “Perfect Skin Supplement” dari @fienabeauty_hq 
Paling best bila korang follow ig @fienabeauty_hq ownernya sendiri yang akan guide & bantu korang sampai nampak kesan, percuma jer tau, apa tunggu lagi, jom follow!!! 🤗

#dubbingmerapu #fienabeauty #ajqreview
82,240 1,164 2 October, 2018

Bulan 10 banyak dugaan yang perlu ditempuhi berbanding bulan lain. Bulan 10 jugaklah bulan kelahiran saya. Apapun dugaan yang datang mungkin untuk mematangkan fiena lagii
.
Nama #fienabeauty fulakk baru nak berkembang step by step. Maklumlah kami baru 2 tahun di bidang bisnes ni. Fiena cuba hadapi dengan tenang dan sentiasa bersyukur sekecil-kecil nikmat yang Allah bagi
.
Mungkin ini dugaan yang perlu fiena tempuh untuk berjaya. Inilah team HQ yang setia almost 2 years bersama #fienabeauty dari awal fiena start bisnes lagi. Btw ada dua orang tak boleh nak join this short trip sebab ada urusan lain. So fiena bawak yang mana free untuk release tension sesama
.
Thanks gaiss sanggup harungi jatuh bangun bisnes bersama saya. Sungguh saya tak kuat untuk hadap sorang-sorang. Bila tengok ualls masih ada dengan saya, automatic saya makin kuat💪🏻 💚

Bulan 10 banyak dugaan yang perlu ditempuhi berbanding bulan lain. Bulan 10 jugaklah bulan kelahiran saya. Apapun dugaan yang datang mungkin untuk mematangkan fiena lagii
.
Nama #fienabeauty fulakk baru nak berkembang step by step. Maklumlah kami baru 2 tahun di bidang bisnes ni. Fiena cuba hadapi dengan tenang dan sentiasa bersyukur sekecil-kecil nikmat yang Allah bagi
.
Mungkin ini dugaan yang perlu fiena tempuh untuk berjaya. Inilah team HQ yang setia almost 2 years bersama #fienabeauty dari awal fiena start bisnes lagi. Btw ada dua orang tak boleh nak join this short trip sebab ada urusan lain. So fiena bawak yang mana free untuk release tension sesama
.
Thanks gaiss sanggup harungi jatuh bangun bisnes bersama saya. Sungguh saya tak kuat untuk hadap sorang-sorang. Bila tengok ualls masih ada dengan saya, automatic saya makin kuat💪🏻 💚
5,415 14 7 November, 2019

JOM PUTEHKAN SATU BADAN !!
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss. Inject sana sini buat sakit badan jurr. Just amalkan #pss dari @fienabeauty_hq je gaiss dah dapat buat cerah satu badan. Parut & jerawat semua makin lesapp zass
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😍 Ni rahsia mommy dari tahun 2014 lagi taww. Aprena manrose pun dah terjebakk🤭 .
.
Ualls boleh komen “NAK” dekat bawah sebab harini mommy baik hati nak bagi harga special untuk ualls. Nanti team mommy akan pm yer
.
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty

JOM PUTEHKAN SATU BADAN !!
.
Takpayah susah-susah pergi spa buat makan kos je gaiss. Inject sana sini buat sakit badan jurr. Just amalkan #pss dari @fienabeauty_hq je gaiss dah dapat buat cerah satu badan. Parut & jerawat semua makin lesapp zass
.
Korang cuma perlu kemam-kemam je dah cantek 😍 Ni rahsia mommy dari tahun 2014 lagi taww. Aprena manrose pun dah terjebakk🤭 .
.
Ualls boleh komen “NAK” dekat bawah sebab harini mommy baik hati nak bagi harga special untuk ualls. Nanti team mommy akan pm yer
.
.
#pssfienabeauty #perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #teamfienabeauty
608 35 16 November, 2019

Lepas jurr balik dari booth terus jumpa leader #fienabeauty @arwaaaidi @fienabeauty.kelantan @azliena_legacy . Sorang lagi @fienabeauty.pss sempat jumpa dekat booth jur tadi
.
Even penat tapi lepas tengok muka dorang terus hilang. Rasa makin happy adalah sebab sanggup datang support mommy dekat booth tadi
.
Sempat lagi Iena buat suprise turun dari kuantan ke kelantan. Thanks ualls datang support mommy 💚
.
.
#beautyfest #teamfienabeauty

#teamfienabeauty

Lepas jurr balik dari booth terus jumpa leader #fienabeauty @arwaaaidi @fienabeauty.kelantan @azliena_legacy . Sorang lagi @fienabeauty.pss sempat jumpa dekat booth jur tadi
.
Even penat tapi lepas tengok muka dorang terus hilang. Rasa makin happy adalah sebab sanggup datang support mommy dekat booth tadi
.
Sempat lagi Iena buat suprise turun dari kuantan ke kelantan. Thanks ualls datang support mommy 💚
.
.
#beautyfest #teamfienabeauty

#teamfienabeauty
2,626 3 12 November, 2019

ISTIMEWA UNTUK MU 11:11 😘.
.
Haii si cantek yang manis.. 🤩.
.
Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi 3FREE GIFT istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad!.
.
📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Komen *NAK* utk dapatkan 3 FREE GIFT sekarang 🤗.
.
#numigiftfienabeauty #teamarwaarangers #gelomangfienabeauty #numiserum

ISTIMEWA UNTUK MU 11:11 😘.
.
Haii si cantek yang manis.. 🤩.
.
Nak tahu tak ? Dgr cerita founder #FienaBeauty berbesar hati nak bagi 3FREE GIFT istimewa yang bernilai ratusan ringgit khas untuk uolz. Free gift ni tersangatlah terhad!.
.
📢 📢 📢
Tunggu apa lagi?? Komen *NAK* utk dapatkan 3 FREE GIFT sekarang 🤗.
.
#numigiftfienabeauty #teamarwaarangers #gelomangfienabeauty #numiserum
490 31 10 November, 2019