#fienabeautykuantan Instagram Photos & Videos

fienabeautykuantan - 2.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fienabeautykuantan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
14.3
Average comment
0.1
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! ! Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. .

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

Whatsapp “NAK”
0143340085

Atau

Sila klik link di bio untuk membuat tempahan sekarang
.

#fienabeauty_agentkuantan #NumiSerum
#numiserumkuantan #fienabeauty_hq #fienabeautykuantan #fienabeautykb #fienaabeautypahang #agentneeded #dsneeded #nakcantik #pss #satissoap #psskuantan #satissoapkuantan #nakcariduit #topstokis #pssnewformula #pssnewedition #satissoapahang

SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! !  Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. .

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

Whatsapp “NAK”
0143340085

Atau

Sila klik link di bio untuk membuat tempahan sekarang
.

#fienabeauty_agentkuantan #NumiSerum
#numiserumkuantan #fienabeauty_hq #fienabeautykuantan #fienabeautykb #fienaabeautypahang #agentneeded #dsneeded #nakcantik #pss #satissoap #psskuantan #satissoapkuantan #nakcariduit #topstokis #pssnewformula #pssnewedition  #satissoapahang
3 0 4 hours ago

Jom dapatkan satis soap , numi serum & pss 🧚‍♀️🌹💖
http://www.wasap.my/+60122727654

cod kuantan & postage seluruh malaysia
#fienabeautyline #fienabeautykuantan #susahtapiboleh #fightsampaijadi

Jom dapatkan satis soap , numi serum & pss 🧚‍♀️🌹💖
http://www.wasap.my/+60122727654

cod kuantan & postage seluruh malaysia 
#fienabeautyline #fienabeautykuantan #susahtapiboleh #fightsampaijadi
2 0 22 hours ago

BIG SALE 11.11 masih berjalan sehingga 13hb . Jom grab sekarang sebelum terlambat 🔥
Kalini takyah fikir lama2 dah terus wasap jiha sekarang 🤗
#numigiftfienabeauty #fienabeautykuantan #codkuantan #serumsakti

BIG SALE 11.11 masih berjalan sehingga 13hb . Jom grab sekarang sebelum terlambat 🔥 
Kalini takyah fikir lama2 dah terus wasap jiha sekarang 🤗 
#numigiftfienabeauty #fienabeautykuantan #codkuantan #serumsakti
26 0 12 November, 2019

SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! ! Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. .

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

Whatsapp “NAK”
011-11002806

Atau

Sila klik link di bio untuk membuat tempahan sekarang
.

#fienabeauty_agentkuantan #NumiSerum
#numiserumkuantan #fienabeauty_hq #fienabeautykuantan #fienabeautykb #fienaabeautypahang #agentneeded #dsneeded #nakcantik #pss #satissoap #psskuantan #satissoapkuantan #nakcariduit #topstokis #pssnewformula #pssnewedition #satissoapahang

SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! !  Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. .

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

Whatsapp “NAK”
011-11002806

Atau

Sila klik link di bio untuk membuat tempahan sekarang
.

#fienabeauty_agentkuantan #NumiSerum
#numiserumkuantan #fienabeauty_hq #fienabeautykuantan #fienabeautykb #fienaabeautypahang #agentneeded #dsneeded #nakcantik #pss #satissoap #psskuantan #satissoapkuantan #nakcariduit #topstokis #pssnewformula #pssnewedition  #satissoapahang
0 0 12 November, 2019

Thankyou dear repeat order 😚

Minggu lepas baru grab 1 box tau eh semalam gara big sale 11.11 terus repeat order 2 box 😍

Barang tak jadi org takkan repeat betul tak? 🤭
#codkuantan #fienabeautykuantan #agentfienabeauty

Thankyou dear repeat order 😚

Minggu lepas baru grab 1 box tau eh semalam gara big sale 11.11 terus repeat order 2 box 😍

Barang tak jadi org takkan repeat betul tak? 🤭 
#codkuantan #fienabeautykuantan #agentfienabeauty
7 1 12 November, 2019

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •

More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •

#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •
•
More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •
•
#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
17 0 11 November, 2019

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •

More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •

#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •
•
More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •
•
#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
14 0 11 November, 2019

Selamatpagi semua , harini dah start ye promo buy 2 #numiserum ni dapat freegift yang bernilai RM1xx lebih tau . So jangan lepaskan peluang korang sebabbbb .... Kalau korang yang join cod atau postage harini jugak , myra akan tambah 2 lagi freegift khas untuk uolls yang payment sebelum 12malam ni SAHAJA tau ‼️haa so jangan lepaskan peluang sebab tarikh 11.11 hanya sekali jea tahun ni🤪
#numiserumkillerskin #codkuantan #belanjapostage #jomcantik #tipscantik #tipsbebasjerawat #tipsmukaglowing #1111 #fienabeautykuantan #fienabeautyline #numiserumkuantan #numigiftfienabeauty #TEAMMYRA #agentwanted

Selamatpagi semua , harini dah start ye promo buy 2 #numiserum ni dapat freegift yang bernilai RM1xx lebih tau . So jangan lepaskan peluang korang sebabbbb .... Kalau korang yang join cod atau postage harini jugak , myra akan tambah 2 lagi freegift khas untuk uolls yang payment sebelum 12malam ni SAHAJA tau ‼️haa so jangan lepaskan peluang sebab tarikh 11.11 hanya sekali jea tahun ni🤪
#numiserumkillerskin #codkuantan #belanjapostage #jomcantik #tipscantik #tipsbebasjerawat #tipsmukaglowing #1111 #fienabeautykuantan #fienabeautyline #numiserumkuantan #numigiftfienabeauty #TEAMMYRA #agentwanted
1 0 11 November, 2019

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty
6 0 10 November, 2019

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty

Get ready okay guys 11.11 ESOK !! 😱

Uolls akan dapat 3 free gift special , jimat RM20 & dapat free postage lagi tau 🔥 Jangan lepaskan peluang korang untuk jadi cantik & dapat jimat untuk cantik 💋

#serumsakti #fienabeautykuantan #numigiftfienabeauty #numigiftfienabeauty #teamfienabeauty
11 0 10 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
6 0 10 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
9 0 10 November, 2019

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik  dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
4 0 10 November, 2019

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik  dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
6 0 10 November, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
6 0 10 November, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
5 0 10 November, 2019

SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! ! Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. .

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

Whatsapp “NAK"
0143340085

Atau

Sila klik link di bio untuk membuat tempahan sekarang
.

#fienabeauty_agentkuantan #NumiSerum
#numiserumkuantan #fienabeauty_hq #fienabeautykuantan #fienabeautykb #fienaabeautypahang #agentneeded #dsneeded #nakcantik #pss #satissoap #psskuantan #satissoapkuantan #nakcariduit #topstokis #pssnewformula #pssnewedition #satissoapahang

SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! !  Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. .

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

Whatsapp “NAK"
0143340085

Atau

Sila klik link di bio untuk membuat tempahan sekarang
.

#fienabeauty_agentkuantan #NumiSerum
#numiserumkuantan #fienabeauty_hq #fienabeautykuantan #fienabeautykb #fienaabeautypahang #agentneeded #dsneeded #nakcantik #pss #satissoap #psskuantan #satissoapkuantan #nakcariduit #topstokis #pssnewformula #pssnewedition  #satissoapahang
8 0 9 November, 2019

Dulu kuar rumah tanpa makeup, sekarang dah yakin kuar tanpa makeup dgn apply numi serum jer kat skin 🤭
#numigiftfienabeauty #fienabeautykuantan #codkuantan #agentfienabeauty #agentfienaneautykuantan #numiserum #serumsakti #teamjihasquad

Dulu kuar rumah tanpa makeup, sekarang dah yakin kuar tanpa makeup dgn apply numi serum jer kat skin 🤭 
#numigiftfienabeauty #fienabeautykuantan #codkuantan #agentfienabeauty #agentfienaneautykuantan #numiserum #serumsakti #teamjihasquad
5 1 9 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 8 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
68 0 8 November, 2019

Nahh belanja sikit Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
14 0 8 November, 2019

Nahh belanja sikit Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
69 0 8 November, 2019

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 8 November, 2019

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
67 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
41 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
16 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
25 1 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
#codkuantan #promonumiserum #1111 #fienabeautykuantan #fienabeautyline #TEAMMYRA #numiserumkillerskin #tipsmukaglowing #nakcantik #jerawatcepatkecut #jerawatcepathilang

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚 
#codkuantan #promonumiserum #1111 #fienabeautykuantan #fienabeautyline #TEAMMYRA #numiserumkillerskin #tipsmukaglowing #nakcantik #jerawatcepatkecut #jerawatcepathilang
1 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan myra . Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚 #numiserumkillerskin #codkuantan #promonumiserum #1111 #fienabeautykuantan #fienabeautyline

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan myra .  Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo #numiserum 💚 #numiserumkillerskin #codkuantan #promonumiserum #1111 #fienabeautykuantan #fienabeautyline
6 0 8 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
7 0 8 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
10 0 8 November, 2019

Agent restock !! .
.
Hujan lebat sangat petang ni sampai tak nampak jalan nk ke jaya gading 😩 tapi sis redah jugak demi agent sis ni. Katanya sampai berhutang #pss . Haha sampai tahap tu tau #teamfienabeauty ni.
.
Kalini dia upgrade stock pss dr 10 kepada 20, letih sis kena kejor sokmo dgn dia ni. Tak reti rehat ke @syerasalim_ ? Dia ni lagi lah, tasha syak stock dia ada kaki🤭
.
Mana tak nya asyik hbs jee kan. Mesti stock dia ada kaki ni. Siapa nk tlg siasat? Meh sapa nak join team dia boleh buat stock korang ada kaki jugak😆
.
#stokisfienabeauty #tashahavocsquad #fienabeautykuantan #fienabeautypahang #agentrestock

Agent restock !! .
.
Hujan lebat sangat petang ni sampai tak nampak jalan nk ke jaya gading 😩 tapi sis redah jugak demi agent sis ni. Katanya sampai berhutang #pss . Haha sampai tahap tu tau #teamfienabeauty ni.
.
Kalini dia upgrade stock pss dr 10 kepada 20, letih sis kena kejor sokmo dgn dia ni. Tak reti rehat ke @syerasalim_ ? Dia ni lagi lah, tasha syak stock dia ada kaki🤭
.
Mana tak nya asyik hbs jee kan. Mesti stock dia ada kaki ni. Siapa nk tlg siasat? Meh sapa nak join team dia boleh buat stock korang ada kaki jugak😆
.
#stokisfienabeauty #tashahavocsquad #fienabeautykuantan #fienabeautypahang #agentrestock
7 0 7 November, 2019

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
7 0 7 November, 2019

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
10 0 7 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
11 0 7 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 7 November, 2019

Top #fienabeautykuantan posts

KAWAN SELALU KUTUK KULIT SATU BADAN MASIH TAK BERUBAH.. MUKA JER PUTIH TAPI KAKI TANGAN GELAP KULIT KASAR KUSAM SEMUA ADA .
jgn risau..Perfect Skin Supplement dpt membantu masalah korang dlm masa 10 HARI shj .
BETUL KE?? 97 dari 193 pengguna berkata mereka sudah mendapat kul!t yg diidamkan. satu bOdy put!h sekata kalah snow white.. woww
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
Memutihkan Kulit 10A ganda drpd Kulit asal
Putih sepantas injection .
Menghapuskan toksin dlm badan
Menghilangkan Parut yg lama
Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
Agen pemutih badan serta muka
Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
menghalang sinaran UV & sunburn
Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS"
0138366712
#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement #perfectskin #perfectskinsupplementkuantan #fienabeautyline #fienabeauty #fienabeautyhq #fienabeauty_hq #fienabeautykuantan #fienabeautyterbaik #pss #psshebat #pssnewformula #pssnewedition #testimonipss #kemamkemamputihsatubadan #satissoap #jerawathilang #nakcantikcarisaya #sayajualpss #satissoapfienabeauty #satissoapkuantan

KAWAN SELALU KUTUK KULIT SATU BADAN MASIH TAK BERUBAH.. MUKA JER PUTIH TAPI KAKI TANGAN GELAP KULIT KASAR KUSAM SEMUA ADA .
jgn risau..Perfect Skin Supplement dpt membantu masalah korang dlm masa 10 HARI shj .
BETUL KE?? 97 dari 193 pengguna berkata mereka sudah mendapat kul!t yg diidamkan. satu bOdy put!h sekata kalah snow white.. woww
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
Memutihkan Kulit 10A ganda drpd Kulit asal
Putih sepantas injection .
Menghapuskan toksin dlm badan
Menghilangkan Parut yg lama
Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
Agen pemutih badan serta muka
Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
menghalang sinaran UV & sunburn
Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS" 
0138366712
#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement#perfectskin#perfectskinsupplementkuantan#fienabeautyline#fienabeauty#fienabeautyhq#fienabeauty_hq#fienabeautykuantan#fienabeautyterbaik#pss#psshebat#pssnewformula#pssnewedition#testimonipss#kemamkemamputihsatubadan#satissoap#jerawathilang#nakcantikcarisaya#sayajualpss#satissoapfienabeauty#satissoapkuantan
13 1 9 July, 2019

No wonder laa sis @anissafaizul even dah jadi wife n mommy still cantik ,glowing n maintain jee body kurushh sampai sekarang kan . -
-
Bcoz of kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
.
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

No wonder laa sis @anissafaizul even dah jadi wife n mommy still cantik ,glowing n maintain jee body kurushh sampai sekarang kan . -
-
Bcoz of kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus 
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
.
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
31 0 30 July, 2019

Haiii gaisss ✨ Korang puasa tak harini? Jangan lupa banyakkan berdoa yee 😊
-

Meh dengar Nyza nak bebel sikit pasal the best ever produk ni , Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli yang dikeluarkan oleh @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
🔥 Parut Jerawat 🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Kusam
.
.
Okey u guys wajib try untuk dapatkan skin yg u guys idam idamkan selama ni . 😚
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN, MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Haiii  gaisss ✨ Korang puasa tak harini? Jangan lupa banyakkan berdoa yee 😊
-

Meh dengar Nyza nak bebel sikit pasal the best ever produk ni , Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli yang dikeluarkan oleh @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
🔥 Parut Jerawat 🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Kusam
.
.
Okey u guys wajib try untuk dapatkan skin yg u guys idam idamkan selama ni . 😚
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN, MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
4 1 10 August, 2019

Haiii guys 😚 Kerja lagi ke harini ? btw Nyza cuma nak ingatkan sekarang kan musim yang tak menentu sangat kan soo uguys jangan lupa protect skin dari burn tau soo jangan lupa consume #pss dulu sebelum keluar tuu baru laa tak risau skin burn or breakout dah lepasni 😘 .
.
.
JOM CANTIK/HENSEM DARI SEKARANG GAISS . BILA SKIN DAH LETOPS BARULAHH HAPPY NAK BEROOTD NANTI .
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN, MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Haiii guys 😚 Kerja lagi ke  harini ? btw  Nyza cuma nak ingatkan sekarang kan musim yang tak menentu sangat kan soo  uguys jangan lupa protect skin dari burn tau soo jangan lupa consume #pss dulu sebelum keluar tuu baru laa tak risau skin burn or breakout dah lepasni 😘 .
.
.
JOM CANTIK/HENSEM DARI SEKARANG GAISS . BILA SKIN DAH LETOPS BARULAHH HAPPY NAK BEROOTD NANTI .
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN, MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
13 1 10 August, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
25 1 8 November, 2019

MAKE UP WITH NUMI SERUM 😚
.
Make up tapi selalu crack cepat ? Berpeluh , make up terus rosak ? Hurmm kesiannya kan kt u guys yg ada prob mcm ni . Tapi takpe guys Nyza ada penyelesaian untuk masalah u guys tu . .
.
Soo yaa the best ever #numiserum yang boleh settel u guys punya problem . Tak percaya ? Try laaa dulu 😍
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
-
-
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

MAKE UP WITH NUMI SERUM 😚
.
Make up tapi selalu crack cepat ? Berpeluh , make up terus rosak ? Hurmm kesiannya kan kt u guys yg ada prob mcm ni . Tapi takpe guys Nyza ada penyelesaian untuk masalah u guys tu . .
.
Soo yaa the best ever #numiserum yang boleh settel u guys punya problem . Tak percaya ? Try laaa dulu 😍
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
-
-
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
8 1 8 September, 2019

FEEDBACK NUMI SERUM & SATIS SOAP 😚 .
uguys tengk sendiri before n after pakai #numiserum & #satissoap tu berbeza sangat kan guys . Apa yang bestnyaa numi serum ni dia bukan sahaja dpt mencantikkan skin kita malah dalam masa yang sama dia dapat merawat skin kita juga dan yang paling best dia boleh dijadikan make up base tau 😍 . .
-
-
Satis soap apa yang bestnyaa dia dapat merawat masalah jerawat , parut jerawat dan juga masalah kulit kering pluss dapat mencerahkan kulit kita . .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .

Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

FEEDBACK NUMI SERUM & SATIS SOAP 😚 . 
uguys tengk sendiri before n after pakai #numiserum & #satissoap tu berbeza sangat kan guys . Apa yang bestnyaa numi serum ni dia bukan sahaja dpt mencantikkan skin kita malah dalam masa yang sama dia dapat merawat skin kita juga dan yang paling best dia boleh dijadikan make up base tau 😍 . .
-
-
Satis soap apa yang bestnyaa dia dapat merawat masalah jerawat , parut jerawat dan juga masalah kulit kering pluss dapat mencerahkan kulit kita . .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .

Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
17 1 23 September, 2019

Done cod pada customer d Kg Luit , Maran yang grab Satis soap di malam still onz cod tauu . .
.
Siapa kata perempuan jee nak jaga skin haa lelaki pun tauu kene jaga skin tau 😚 . .

Soo untuk korang yang nak grab mana set fienabeauty boleh terus dm/ws Jee Neeza okey . Cod area bandar Kuantan/Maran/ Temerloh . Postage everyday tau 😊
-
-
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #numiserum #satissoap #perfectskinsupplement #postageeveryday #cantik #luaran #dalaman #kulitcerah #peloles #putih #neezarangerssquad #fienabeautyline #agentwanted #agentdropshipwanted #sayajual #sayajualskincare #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Done cod pada customer d Kg Luit , Maran  yang grab Satis soap di malam still onz cod tauu . .
.
Siapa kata perempuan jee nak jaga skin haa lelaki pun tauu kene jaga skin tau 😚 . .

Soo untuk korang yang nak grab mana set fienabeauty boleh terus dm/ws Jee Neeza okey . Cod area bandar Kuantan/Maran/ Temerloh . Postage everyday tau 😊
-
-
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #numiserum #satissoap #perfectskinsupplement #postageeveryday #cantik #luaran #dalaman #kulitcerah #peloles #putih #neezarangerssquad #fienabeautyline #agentwanted #agentdropshipwanted #sayajual #sayajualskincare #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
60 0 1 November, 2019

No wonder laa sis @anissafaizul makin hari makin cantik berseri seri skin dia sekarang 😱. haa sebabtu laa bukan bru try terus lawo mcm orang lain , kene konsisten lah bru result gempak and skin putih melepak 😘
-
Rupanyaa kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

No wonder laa sis @anissafaizul makin hari makin cantik berseri seri skin dia sekarang 😱. haa sebabtu laa bukan bru try terus lawo mcm orang lain , kene konsisten lah bru result gempak and skin putih melepak 😘
-
 Rupanyaa kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus 
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
17 1 19 August, 2019