#fienabeautyline Instagram Photos & Videos

fienabeautyline - 40.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fienabeautyline and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
19 minutes
Average like
4
Average comment
0
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Sebelum tidur jangan lupa applykan #NumiSerum dulu tau uolls ✨💯
.
.
KELEBIHAN NUMI SERUM:
.
❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat ❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup
.
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
.
COD AREA KUANTAN 🚙 & POSTAGE 📬
📲http://www.wasap.my/601114950977
.
#psskuantan #satissoapkuantan #numiserumkuantan #psspahang #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Sebelum tidur jangan lupa applykan #NumiSerum dulu tau uolls ✨💯
.
.
KELEBIHAN NUMI SERUM:
.
❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat ❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup
.
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
.
COD AREA KUANTAN 🚙 & POSTAGE 📬
📲http://www.wasap.my/601114950977
.
#psskuantan #satissoapkuantan #numiserumkuantan #psspahang #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 2 hours ago

NUMI SERUM ni bukan sekadar serum je tau
Tapi boleh di jadikan make up base lagi barulah make up tahan lama & tak mudah crack .. Dah siap make up jangan lupa dap2 dulu serum sakti ni barulah dapat effect glowing wingg gitchuuu .. Siapa sini suka make up wajib ada satu #serumsakti ni
Siap boleh pudarkan lagi parut jerawat yang dah lama terdampar dekat kulit muka tu 💋

#fienabeautyline #jerawatcepatkecut #putihtanpainjection #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #cantikluardalam #bebasjerawat #kulitmukaflawless

NUMI SERUM ni bukan sekadar serum je tau 
Tapi boleh di jadikan make up base lagi barulah make up tahan lama & tak mudah crack .. Dah siap make up jangan lupa dap2 dulu serum sakti ni barulah dapat effect glowing wingg gitchuuu .. Siapa sini suka make up wajib ada satu #serumsakti ni 
Siap boleh pudarkan lagi parut jerawat yang dah lama terdampar dekat kulit muka tu 💋

#fienabeautyline #jerawatcepatkecut #putihtanpainjection #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #cantikluardalam #bebasjerawat #kulitmukaflawless
5 0 2 hours ago

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower
3 0 3 hours ago

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam
3 0 4 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
0 0 5 hours ago

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 0132031639/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132032639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #numiserumfienabeauty
#pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum #testimoninumiserum #tipsmukacantik

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 0132031639/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132032639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut  #numiserumfienabeauty
 #pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum  #testimoninumiserum #tipsmukacantik
0 0 5 hours ago

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 014-8228060/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132031639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #numiserumfienabeauty
#pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum #testimoninumiserum #tipsmukacantik

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 014-8228060/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132031639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut  #numiserumfienabeauty
 #pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum  #testimoninumiserum #tipsmukacantik
2 0 5 hours ago
Alhamdullillah takpe no 3. Anis akan berusaha untuk buat lebih baik bukan2 akan datang. Sapa yang nak join dropship under Anis boleh pm Anis dekat link Tau. Ilmu from zero Kita guide satu2 btw, Anis ni student ni Sapa kata student Tak boleh duit 
#fienabeautyline #putihsatubadan #putihdenganselamat #putihgebugebas #putihcepat #putihdalam2minggu #putihkorea #jerawatcepatkecut #putihcantik #cantiksihat #cantikputih  #codumt #codunisza  #numiserumkiller #codavailable  #dramaspontan #bazaarpaknil #malafiecient #cantiksihat #putihsatubadan #teamfienabeauty #dropshipwanted #postageveryday #jomcantik #sayanakcantik #sayanakputih #nakcantikcepat #jerawathilang #kemamkemamcantik #kemamkemamputih #Numigiftfienabeauty
6 0 7 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
4 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
1 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
1 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
1 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
5 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
6 0 8 hours ago

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers
6 0 10 hours ago

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers

Kulit muka cerah ,jerawat kecut,kulit berminyak tiada lagii😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih ,jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanya makin putih huhu
.
Sebelum ni bukan main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang lulss...nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut, menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu .Ualss patut cuba #satissoap skrng !!
Dah x sabar nk cikpina bantu ?boleh tinggalkan no ws ualss skrang atau pm je no bwh ni👇🏻
📲0179477061(fienabeauty)
#perfectskinsupplement #fienabeauty #fienabeautyline #satissoap #numiserum #codkotabharu #codkelantan #neelofa #mirafilzah #putihsatubadan #sayajual #teamarwarangers
4 0 10 hours ago

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower
3 0 11 hours ago

*BERITA GEMBIRA* 😀

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳
Ualls boleh bgtahu dekat semua laman sosial & customer ualls okay.

Suka tak? 😀

#numigiftfienabeauty #numiserum #pssnewformula #sayanakcantik #satisfying #numiserum #anissa #fienabeautyline

*BERITA GEMBIRA* 😀

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳 
Ualls boleh bgtahu dekat semua laman sosial & customer ualls okay.

Suka tak? 😀

#numigiftfienabeauty #numiserum #pssnewformula #sayanakcantik #satisfying #numiserum #anissa #fienabeautyline
7 0 11 hours ago

Harini jiha nak share feedback dari jiha sendiri. Jom baca sampai habis ☺️ Dulu jiha ada masalah kulit kusam n sejeni tak suka makeup 😅 Lepas konsisten dgn numi serum masalah kulit jiha selesai even tak makeup pun 😍
Skin jiha sangat sensitif , dulu dah giveup cari serum yg sesuai dgn kulit 😭Alhamdulillah sekarang jiha dah jumpa serum yg bagus untuk skin jiha ☺️ Thankyou numi serum ♥️ Uolls yg ada masalah yg sama dgn jiha or masalah2 lain jom cepat wasap jiha untuk tahu details seketul serum sakti ni 😍 Jiha akan guide uolls untuk dapatkan skin yg cantik dan sihat 🤗

Nak dapatkan numi serum ? Whatsapp jer terus jiha ni .
📱018-3194340
🚗Cod area kuantan
📦Postage setiap hari

#numiserum #serumsakti #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss

Harini jiha nak share feedback dari jiha sendiri. Jom baca sampai habis ☺️ Dulu jiha ada masalah kulit kusam n sejeni tak suka makeup 😅 Lepas konsisten dgn numi serum masalah kulit jiha selesai even tak makeup pun 😍 
Skin jiha sangat sensitif , dulu dah giveup cari serum yg sesuai dgn kulit 😭Alhamdulillah sekarang jiha dah jumpa serum yg bagus untuk skin jiha ☺️ Thankyou numi serum ♥️ Uolls yg ada masalah yg sama dgn jiha or masalah2 lain jom cepat wasap jiha untuk tahu details seketul serum sakti ni 😍 Jiha akan guide uolls untuk dapatkan skin yg cantik dan sihat 🤗

Nak dapatkan numi serum ? Whatsapp jer terus jiha ni .
📱018-3194340
🚗Cod area kuantan
📦Postage setiap hari

#numiserum #serumsakti #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
25 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
0 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
1 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
4 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
6 0 12 hours ago

#BERITAGEMBIRA 🔥🔥


Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳 •

Soo masih sempat untuk cualls yang tak sempat nak grab lagi sale 11.11 semalam .
Last chance yee guys . No more dah lepasni yee . •

Fast action , Fast result . Grab now dengan tekan link di bawah sekarang !!!


http://www.wasap.my/60199839215/NAKCANTIK


#giftnumifienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeautyline #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumkuantan #killerskin #cantik #flawless #skincare #skincareproducts #codkuantan #codmaran #codtemerloh #neezarangersquad #neezaempire

#BERITAGEMBIRA 🔥🔥
•

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳 •

Soo masih sempat untuk cualls yang tak sempat nak grab lagi sale 11.11 semalam . 
Last chance yee guys . No more dah lepasni yee . •

Fast action , Fast result . Grab now dengan tekan link di bawah sekarang !!!
•

http://www.wasap.my/60199839215/NAKCANTIK
•

#giftnumifienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeautyline #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumkuantan #killerskin #cantik #flawless #skincare #skincareproducts #codkuantan #codmaran #codtemerloh #neezarangersquad #neezaempire
8 0 12 hours ago

#BERITAGEMBIRA 🔥🔥


Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳 •

Soo masih sempat untuk cualls yang tak sempat nak grab lagi sale 11.11 semalam .
Last chance yee guys . No more dah lepasni yee . •

Fast action , Fast result . Grab now dengan tekan link di bawah sekarang !!!


http://www.wasap.my/60199839215/NAKCANTIK


#giftnumifienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeautyline #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumkuantan #killerskin #cantik #flawless #skincare #skincareproducts #codkuantan #codmaran #codtemerloh #neezarangersquad #neezaempire

#BERITAGEMBIRA 🔥🔥
•

Sale 11.11 dilanjutkan dua hari lagi sampai 13hb 🥳 •

Soo masih sempat untuk cualls yang tak sempat nak grab lagi sale 11.11 semalam . 
Last chance yee guys . No more dah lepasni yee . •

Fast action , Fast result . Grab now dengan tekan link di bawah sekarang !!!
•

http://www.wasap.my/60199839215/NAKCANTIK
•

#giftnumifienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeautyline #numiserum #numiserumkillerskin #numiserumkuantan #killerskin #cantik #flawless #skincare #skincareproducts #codkuantan #codmaran #codtemerloh #neezarangersquad #neezaempire
3 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
5 0 12 hours ago

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Hai gaiss jom grab #numiserum ni . HQ ada nak bgi freegift special yg mana grab 2 box #numiserum 😍 Freegift apa ? yg biashe jer ke? Ehh freegift bukan yg biashe2 tau freegift nk bg adalah hrga ratus2 tau . Kalau uolls nk boleh booking sekarang . Untuk esok 11/11-13/11 sahja boss nk bg free tau .Jom grab stock terhad❗❗
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Top #fienabeautyline posts

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
198 7 19 February, 2019

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS"
011 - 25515951 (admin)
014 - 8160149 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS" 
011 - 25515951 (admin)
014 - 8160149 (admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap
120 1 19 July, 2018

Masa mula2 jadi agent ambil 5 ketoii jah sebab nak test market. Alhamdulilah 3 bulan dah jadi Agent start berani ambil stok byk2 dah sebab stok singah sekejap je lepas tu habis dikebas orang 😅.
.
Siapa nak jadi agent or dropship under sy boleh dm, modal agent tak sampai rm 200 pun tapi untung kepok2 okay. Jomm sama2 meroket 🚀🚀.
.
.
#agentsah #agentsahKotaBharu #agentsahfienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Masa mula2 jadi agent ambil 5 ketoii jah sebab nak test market. Alhamdulilah 3 bulan dah jadi Agent start berani ambil stok byk2 dah sebab stok singah sekejap je lepas tu habis dikebas orang 😅.
.
Siapa nak jadi agent or dropship under sy boleh dm, modal agent tak sampai rm 200 pun tapi untung kepok2 okay. Jomm sama2 meroket 🚀🚀.
.
.
#agentsah #agentsahKotaBharu #agentsahfienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
430 27 9 October, 2018

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,253 0 24 October, 2018

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak wanie bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
017-5548832 (admin)
.
.
.
#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak wanie bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
017-5548832 (admin)
.
.
.
#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
310 2 30 November, 2018

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉ .
HEBAT KE PSS⁉BERKESAN KE PSS⁉
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak wanie bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
017-5548832
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉ .
HEBAT KE PSS⁉BERKESAN KE PSS⁉
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak wanie bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
017-5548832
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
442 5 1 December, 2018

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,257 2 24 October, 2018